עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by koby100,

אני מתכנן לקנות מחר את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/Global/products_speci.asp?ProductID=5411 בשלב ראשון, אני עומד לחבר אותו למסך 19 אנלוגי. במפרט של הכרטיס רשום שזה אפשרי: By DVI to VGA converter רציתי לשאול האם חיבור כזה מוריד את איכות התמונה ביחס לחיבור ישיר ליציאת VGA של כרטיס מסך. תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  2. Started by matan_18,

שלום לכם, אתמול בשעת גשם מאוחרת שמעתי קול של מים מטפטפים ממש קרוב. קמתי הדלקתי את האור וחשכו עיניי ! איכשהו בגלל רעף שבור נכנסו מיים וטיפטפו לי לתוך החדר היישר...למסך ( לתוך המסך) . השאלה הנשאלת האם יש בכלל טעם לחבר אותו אחריי שנכנסו אליו מיים? המסך הוא מסך מצויין ויהיה לי חבל לזרוק אותו בגלל כזה דבר. האם יש ישועה?

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  3. כמה נקודות : 1. עדיף מKSP ( פשוט אני הולך מחר לקנות כי זה דיי דחוף לי וזאת החנות הנורמלית היחידה ליד הבית שלי) 2. אם יש GF8 ל AGP ? ( משהו זול פשוט מעדיף כרטיס עם תמיכה בטכ' החדשות)

• 13 תגובות
    • 864 צפיות
  4. בפורום הזה נראה לי יש את האנשים המקצוענים ביותר לכן אני פונה אל המבינים ביותר: מה יתן לי ביצועים יותר טובים : שני כרטיסים של GIGABYTE GV-NX86T256D GEFORCE 8600GT 256MB DUAL DVI PCI-E או כרטיס אחד של GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E רק למבינים ביותר....

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  5. צריך המלצה של כרטיס של NVIDIA במחיר של 1000-1500 תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  6. שלום כולם, קניתי היום את הכרטיס בגירסאת ULTRA DURABLE של GIGABYTE, ברגע שאני נכנס לשרת בBF3 דרך האתר שלהם, יש במשחק מסך שחור ושומעים את הסאונד של המשחק וזהו! חיפשתי ברשת וגם פה אבל לא מצאתי הסבר ופתרון, אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  7. היי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין 2: GEFORCE6800GT לבין GEFORCE7800GT של LEADTEK. ה6800GT עולה בערך 1800 שקל והפרטים עליו הם: GPU GeForce 6800 GT Memory size 256MB DDR3 Memory Interface 256-bit Graphics Bus PCI Express GPU/Memory clock 350/500 MHz Memory bandwidth( GB/sec.) 32 Fill Rate(billion texels/sec) 5.6 Vertices/sec (million) 525 Pixels per clock (peak) 16 RAMDACs (MHz) 400 Process 0.13µ Output TV out, DVI On-board DVI support up to 1600x1200 resolution ה7800GT עולה 2200 והפרטים הם: GPU GeForce 7800 GT Memory size 256MB DDR3 Memory Interface 256-bit Graphics Bus PCI Express GPU/Memory clock 400/500MHz Memory b…

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by simonsix,

New Windows 7 Direct3D 11 DirectX 11 Release This version of the Windows 7/Direct3D 11 Technical Preview ships as part of the DirectX SDK and contains the following new features, tools, and documentation: Technical Preview of Direct2D; Technical Preview of DirectWrite; Technical Preview of DXGI 1.1,

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by urik,

שלום לכולם מעוניין לקבל המלצות למסכים 17 בתקציב של עד 100 ש"ח תודה אורי

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  10. היי יש לי HD2600 PRO AGP ואני משתמש בVISTA 32 הדריבר תקין ועובד אבל הCatalyst אינו עובד כלל מה עושים ניסתי להתקין להסיר אך כלום ממש כלום... אני ממש עובד עצות כבר... זה האתר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 נסיתי גם מהאתר של ATI: http://ati.amd.com/support/driver.html רק ששם יש רק לPCIX וגם הוא לא עובד... אנה עזרו לי... :'(

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by ברק,

לאחרונה אני רואה את הלוגו של HDTV רבות על כרטיסי מסך. השאלה שלי היא למה, האם המחשב הנוכחי הבסיסי לא מסוגל להתמודד עם איכות שכזאת מבחינת קידוד, הקרנה על מסך CRT ? אם לא אז איזו חומרה חיונית ע"מ שנוכל לראות HDTV הסרטים בקוויק טיים שמתיימרים להיות בתקן זה לא רצים חלק במיוחד אבל אני חושב שזה בגלל מהירות החיבות וכמות הנתונים. כל מידע יעזור. תודה.

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  12. אהלן לכולם יש לי כרטיס מסך רציני(geforce 7600gt), ויש לי סרטים על המחשב... וכל מה שאני רוצה זה לראות אותם בטלויזיה ולא במסך המחשב.... יש לי יציאת S-VIDEO (שבעה פינים) וכבל במתחבר ליציאה זו ומתפצל ל 3 RCA ו- S-VIDEO עם 4 פינים. ניסיתי לחבר בצורה הכי פשוטה לטלויזיה (מאוד ישנה) עם חיבורי RCA וזה לא עבד (כמה צפוי ) אשמח אם תתרמו לי מהידע שלכם... תודה מראש לכולם!

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by coron10,

זה המחשב שלי: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+ Asus M2NPV-VM nVIDIA GeForce 6150, AMD Hammer 667 OCZ Gold שתיים של 1ג מחפש כרטיס בסביבות 300, לא גיימר אבל לא עולים לי ה-call for duty החדש לדוגמא. אני מקווה שהנתונים מספקים ותודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by al83,

שלום,בסוף התחדשתי היום בXFX HD4850 לאחר ההתקנה של הCCC האחרון שמתי לב שמהירות הזכרון בכרטיס נמצאת על 990MHZ וזה אמור להיות על 1990MHZ נתון זה מופיע גם בGPUZ וגם בCCC המהירות לא משתנה גם תחת מאמץ גרפי תוך כדי משחק מצרף תמונות מישהו יכול להגיד לי מה פספסתי ? ועוד שאלה ,Directx 10.1 אני אמור להתקין כמו שהיה עד לא מזמן עם ה 9C ? המון המון תודה (אם הבעייה היא בדרייבר סליחה על פירסום הנושא במקום הלא נכון) [attachment deleted by admin]

15. שלום. קוראים לי מתן ואני חדש כאן, אני מקווה לקבל עזרה בפורום זה כי באתרים אחרים כשלתי מלקבל עזרה. אז ככה, קניתי לאחותי כרטיס מסך חדש Inovision Geforce 6200 256MB AGP עכשיו בהתחלה שהתקנתי אותו לא ראו כלום במסך,לאחר מכן גיליתי שהחלק(כמו סרגל ממתכת) שתופס את הכרטיסים ביציאות AGP וPCI בלוח האם, מקצר משום מה, אז הורדתי אותו והכרטיס העלה את המחשב. עד כאן הכל טוב ויפה (וזה לאחר שהתקנתי ווינדוס חדש) התקנתי את הדרייברים הגרסא הכי חדשה מהאתר הרשמי של nvidia ולהפתעתי לאחר שעשיתי הפעלה מחדש למחשב, המחשב עלה למסך הראשי בווינדוס ופשוט נתקע, שוב פירמטתי ושוב התקנתי את אותם הדרייברים ושוב אותה בעיה. יש איזשהו משהו ספציפי שאפשר לקבוע שהוא הבעיה? הכרטיס מסך? יציאת הAGP? הלוח עצמו? או בעי…

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by Omry,

היי אנשים. בהתחלה הרצתי פעמיים-שלוש את תוכנת הבנצ'מארק 3DMARK Vantage, אח"כ עשיתי גם OC למעבד ולזכרונות והרצתי אותה שוב (ללא ארטיפקטים עד כה) ואז עשיתי OC גם לכרטיס המסך והתחילו ארטיפקטים. ניסיתי כל הזמן להפחית את התדרים עד שהגעתי לתדרי סטוק ועדיין היו ארטיפקטים. הורדתי גם את כל שאר המערכת לתדרי סטוק ושום דבר לא עוזר. יש למישהו מושג מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  17. אני מחפש טבלה ו/או אתר שמציג השוואה בין אותם דגמים אבל עם כמות זיכרון שונה. מישהו יכול להביא לי לינק בבקשה או לינקים ?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  18. אז ככה אני קצת חלוד בעיניין... מה יש חדש??.. מה הכי משתלם בסכום הנל... מה יש ל ATI ומה יש לNVIDIA להציע... כרגע יש לי 7600GT אז אני רוצה משהו שיראה לי שיפור ניכר... את המפרט אפשר לראות למטה והוא לא מעודכן..לוח אם של גיגהביט G31..נראה לי..(קיצור על אותו סגנון של האביט שהיה לי) מארז+ספק כח של אנטק FUSION... (ראיתי גם 8800GT עם גיגה)

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by cure1,

שלום , רציתי לדעת האם קיים הבדל בין : ATI RADEON HD 6950 לבין SAPPHIRE HD 6970 לפי מה שקראתי ברשת מדובר על אוטו רכיב האם כך : בהצעות שקיבלתי ה SAPPIRE יותר זול תודה

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by nec5e,

שלום לכולם. יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך 8800gt (שהייתי מאד מרוצה ממנו) ואני מחפש להחליפו בכרטיס חדש. המחשב שלי הוא ישן (מעבד E6600 מהראשונים שיצאו fsb 1066 , ספק thermaltake tr2 rx-550, , לוח אם asus chipset p965 4 גיגה זכרון). אני לא משחק הרבה משחקים בעיקר רואה סרטי HD (אבל משחק משחקים חדשים בד"כ) וגם אם אני משחק זה בד"כ ברזולוציה של 1360X768. אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך (רצוי של nvidia - יש לי ניסיון לא טוב עם ATI בכל מה שקשור לדרייברים) תקציב עד 900 ש"ח המון תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  21. היי שמתי לב שמתי שאני משחק במשחק כבד, יש מין ראש מוזר מכרטיס המסך, כמו רעש סטטי כזה , אין שום סיכוי שזה מהקירור, בדקתי, ידוע לכם על זה בכרטיסיי 9800GTX על רעש אולי מהרכיבים שעל הכרטיס? רני

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  22. Started by jambo222,

שאלתי בפורום אוברקלוק ואני שאל גם פה יש לי כרטיס hd6770 שפיר עשתי לו אוברקלוק של 15 אחוז ה fps לא השתנה ונשאר 18 פרמים .הניצול של המעבד (e8400 ) הגיע ל 90 אחוז והניצול של הזיכרון הוא 65 אחוז זאת אומרת שאף על פי שהמגה הרצים גדלו התצוגה לא השתתפה המסקנה היא שואוברקלוק לא משפר את התצוגה והשאלה האם כדאי לקנות כרטיס מתקדם יותר שהרי ההבדל הוא בתדרים שאולי לא משפיעים

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  23. הכרטיסים נמצאים ב TMS, ה670 ב1000 שח ,ה760 ב1100 שח, r9 280 ב1100 שח, ו r9 270x ב950 שח. מבדיקה קטנה שעשיתי אני חושב שהבנתי שה670 הוא היותר טוב מביניהם, זה נכון? תודה לעוזרים

24. Started by artyom,

חג שמח לכולם... נתקלתי בבעיה... הX800 שלי כבר לא סוחב (אין SM3) וזה ממש מעצבן אותי שכל משחק שיוצא עכשיו לא עובד לי! יש לי תקציב של עד 1000 שקל אבל הנה בעיה נוספת! יש לי ספק של 400W... :-X מה אתם אומרים על זה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7963 הספק שלי יסחוב אותו? המעבד לא יהווה צוור בקבוק? תודה! :-*

25. Started by much77,

הסתדרתי כבר , אם אפשר למחוק את ההודעה

• 0 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.