עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by angelos21,

מישהו יודע אם על הזמנת כרטיס מ-EBAY לארץ זה עובר דרך המכס ויש על זה מסים????

2. Started by swisaman,

היי, אני עומד להזמין את הGTX670 מחול,וחשבתי על החנות tigerdirect יש שם מגוון אפשרויות עד 400 דולר, http://www.tigerdirect.com/sectors/campaigns/include/nvidia_gtx670.asp?srkey=gtx670 אני צריך את הגירסא הכי טובה שאפשר לקנות לOC,שתיהיה שקטה גם... עכשיו,יש לי שאלה קטנה,איך הולך כל עניין המכס והמעמ?לא הזמנתי משהוא מחול אף פעם כך שאני לא מתמצא בזה.. tigerdirect שולחים לארץ נכון?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by yaniv111,

שלום רציתי לשאול את בעלי הניסיון האם יצא לכם להזמין כרטיס מסך מאתר אינטרנט\חנות\מישהו שלא בארץ? האם זה בכלל משתלם? האם יכולה להיות בעיה במכס?

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by Idanbs,

אז ככה בתקציב שלי אני יכול להכניס כרטיס מסך במחיר של פחות או יותר 2400 שקל. ובמחיר הזה אני מביא מחו"ל את הכרטיס 8800GTX במקום לקנות 8800GTS מהארץ. השאלה האם זה כדאי לוותר על האחריות ועל כל הדברים בשביל הכרטיס הזה? אף פעם לא הזמנתי מחו"ל ולכן אני לא מכיר חנויות מומלצות שלא עושות בלאגן ושולחות לישראל.. האם לא עושים בלאגן במכס על דברים כאלה? אני יודע שעל חלקי מחשב לא לוקחים מכס אבל האם יש סיכוי שיעקבו אותו? ואמרו באיזה מקום שבמקרה שמעקבים אז צריך ללכת לשדה התעופה בת"א עם קבלות.. השאלה מאיפה אני מביא קבלות הרי אני מזמין מהאינטרנט

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by Cyron,

הזמנתי כבר לפני שבועיים כרטיס מסך מחנות מסויימת ועדיין לא הגיע !!! כל שאר הרכיבים כבר אצלי ואני תקוע בגלל הכרטיס. האם עליי לבטל את העיסקה ולקחת מחנות אחרת ? למישהו קרה דבר כזה ? (לא ציינתי את שם החנות כי לא ידוע לי אם מותר) בכל מקרה מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס בטווח 600-700 שקל, בשביל מפרט קונרו E6300 תודה

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by Las@Vegas,

שלום אני רכשתי לא מזמן מסך 971P של סמסונג. יש לי כרטיס מסך 9600GSO אני רוצה לחבר מסך משהו בסדר גודל של 25 אינצ' עד 28 אינצ' רק לצפייה בסרטים, הטלוויזיה תיהיה אצלי חבר על הקיר. האם יש אפשרות לחבר שני מסכים שבאחד יהיה בגודל מלא סרט ובשני לעבוד? האם כדאי לי לקחת מסך מחשב ולחבר או לקנות טלוויזיה? יבגני

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by shai11,

הזמנתי מ foxpc ב 517 שקל כולל משלוח בדואר.... זוהי גירסא מהומרת.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1141 שאלות: 1) יש צורך להתקין תדריוור מהדיסק ועליו להתקין את הכי חדש מהאתר או ישר להתקין תדריוור מהאתר(פשוט מליון שנה לא קניתי כרטיס מסך...)? 2) אני משחק על רזולוציוה של 1280X1024 האם הכרטיס יצליח להריץ far cry 2 ב vhigh עם פילטרים ? 3) איך החברה foxpc מבחינת אחריות וכו'..? 4) תוך כמה זמן הגיע אליכם חבילה בדואר רשום ? תודה לעונים וסליחה על השאלות המפגרות אני די מתרגש.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by gilad0327,

הזמנתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3013&catcode= מחר אני בקבל אותו !!!!!!! :yelclap: רציתי לדעת אם יש לו גלי טמפ'..... ואם כן אז איפה אני יכול לראות אותה ..?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DAVIDKI19,

הכרטיס הזה יקר ב 60 דולר מה 6950 של אותה חברה... האם כדאי לחסוך את הכסף הזה ולקחת את הזול יותר? אם כן ההבדל בניהם או בזכרונות ובעוד רכיבים חוץ מהמעבד האם שווה בכלל לחסוך? עכשיו הספק שלי יחזיק את הכרטיס הזה? (הוא צורך יותר מהGTX275 ? עכשיו אני מאבד תמיכה בקודה ופיזיקה האם השדרוג בכלל יהיה חכם?תודה...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אוקיי , מה שהתחיל כהפתעה נעימה לטובתי מתחיל להראות יותר ויותר חשוד. הזמנתי כ.מסך HD4830 של חברת PowerColor , קיבלתי אריזה סגורה ומנויילנת שהכיתוב עלי היה HD4850. נורא שמחתי כמובן , הייתכן שהבלתי אפשרי קורה! סופסוף טעות לטובתי? , אז זהו שלא. בפנים גיליתי כרטיס שמזכיר מאוד את ה PowerColor HD4830 שראיתי באתרי ביקורות , רק שיש קצת שוני בצבע ובמבנה הקבלים. לכרטיס יציאות רגילות כמו של ה 4830 והבאנדל שקיבלתי היה ... CD של דרייברים. איכשהו נראה לי שקומבנתי , אבל לפני שאני מוציא סתם דיבה. אני צריך עזרה בלאמת חשדות.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by redead,

אני אמור לקבל את הכרטיס הזה ארוז בתוך קופסה או שהוא פשוט מגיע רק הכרטיס עטוף באיזה נייר מגן או משהו? פשוט אני רוצה לדעת כדי שלא יעבדו עליי..

• 13 תגובות
    • 682 צפיות
  12. היי בזמן האחרון ה6800GT כבר לא כל-כך סוחב תחת 1280x1024 - הרזולוציה הטבעית של המסך - ושמתי לב שX1950GT AGP ירד למחיר אטרקטיבי מאוד: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7630 1. רציתי להוועץ איתכם אם שווה למכור את הכרטיס הקיים ולשדרג לX1950GT, או שמא המפרט עלול להגביל אותו? 2. בנוסף אני מעוניין לדעת אם הבלוק קירור מים שברשותי (MAZE4 GPU ACETAL) תואם לX1950GT? חשוב לציין שאין כוונה להכין את המחשב למשחקי DX10 מאחר והם יצריכו שדרוג כולל (מעבד/לוח/זכרונות) ואין תקציב לזה. לכן המטרה היא חווית משחק חלקה תחת 1280x1024, לא חובה פילטרים, עם משחקי DX9 מודרניים - SupCom, SC:DA, Hitman Blood Money, COH, F.E.A.R Extraction Point בתודה מראש, הבורקס

• 84 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. שלום לכם. הזמנתי את כרטיס המסך XFX 5770, ויש לי ספק כח של EZCool 450W בדגם ATX 450 JSP ולא באיזה דגם שמונה מאות או משו כזה... יש שם רק חיבורים של 4 פינים!! עזרה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  14. קודם כל אמרו לי שכל הנושא הזה של crossfire/sli הוא בעיה ושבעצם קורה הרבה פעמים שהכרטיס מתפקד כאילו הוא בעל ליבה בודדת בגלל שהמשחקים פשוט לא תומכים בו ובנוסף כל מיני באגים שמצריכים שינוי בפרופילים שונים ! יש אמת בדברים האלו או שאנשים רק רוצים להפחיד אותי ?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. הזמנתי את הradeon 9100 של sapphire וראיתי עכשיו שהradeon 9100 של connect3d יותר זול בכ100 ש"ח כדאי לנסות להחליף? ועוד שאלה איך זה הגיוני שהConnect3D 9000 Pro 128Mb DDR עולה יותר מConnect3D 9100 128Mb DDR Bulk

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by valorien,

רבותיינו בוקר טוב. כחלק ממערך השידרוג הכללי שעובר עליי לאחרונה, וקריאה מרובה של ת'רדים ארוכים בנושא, החלטתי לרכוש את המסך המופלא הזה של VIEWSONIC ולראות במו עיניי על מה כל המהומה. אבל עליה וקוץ בה (פסיכומטרי) - ראיתי שצויין פה שבחלק מהחנויות מוכרים את הדגמים הישנים והאיטיים יותר של המסך הזה כדגמים החדשים, משמע עובדים עלינו בעיניים! הזמנתי מחנות שנראית לי מאוד אמינה (והלוואי שלא אתבדה), אך בכל זאת רציתי לדעת האם יש דרך לוודא שמה שהוזמן הוא אכן מה שקיבלתי. חוץ מלבדוק מס' סידורי ולשלוח לVIEWSONIC, האם ישנן עוד דרכים לבדוק את הסיפור הזה? מישהו נתקל בתופעה כזאת ויכול לתרום מניסיונו? תודה מראש לעונים. משהו אחרון - בטווח המחירים של הVP191B (כ-3200 ש"ח) אין מסך יותר טוב ממנו, נכ…

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  17. רציתי לדעת עם הבחירה של הרטיס מסך נכונה האם הכרטיב יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים על רזולוציות גבוהות ? ורציתי לדעת עם ה חברה של הכרטיס Sapphire טובה האם החברה טובה ?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by sariti,

מפנדה מה אתם אומרים הקנייה הכי כדאית היום? עריכה: הייתה לך שגיאת כתיב,

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by gania23,

הזמנתי את הכרטיס הבא ... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1312 המוכר קצת הדאיג אותי כששאלתי אותו עם ספק של 400 וואט יספיק הוא אמר כן אבל בהיסוס ... ברצוני לשמוע עוד כמה עמדות , עם הספק FSP400W GLN ... הספק כבר בן שנתיים ומה יכול לקרות למערכת במידה והספק לא יספיק

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  20. הייתי בתהליך של בנית מפרט והחלטתי לקחת את הכרטיס 4870 SONIC 1GB של PALIT.... לאחר שהייתי בכמה חנויות ובכולן המליצו לי על GTX260 216CORE החלטתי לבחור בו משום שאין הפרש במחיר ואפילו הראו לי בנצ' שמוכיח שהוא טוב יותר כמו שהם טענו בחנות... ביצעתי כבר הזמנה אך עוד לא ניתנה ההוראה להתחיל בהרכבה של המפרט... שמעתי באיחור שיש גרסה טובה יותר של 55NM..... אני לא יודע אם אפשר להחליף רכיבים עכשיו אבל אני מקווה שכן אם צריך... הזמנתי מSKYPC.... האם יש קיים הבדל לטובת הSONIC 4870 או לטובת ה55NM? האם לעצור את ההזמנה? או שההבדלים לא משמעותיים עבורי...? (לא מתוכנן OC לכרטיס בינתיים) תודה רבה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום חברים, הזמנתי את הכרטיס מסך הנ"ל , אודה מאוד להערותכם (האם להשאיר את ההזמנה או לבטל/להחליף) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=16904 אודה לכם מאוד לתגובות מהירות על מנת שאוכל או להיות רגוע או להחליף לכרטיס אחר תודה מראש

• 9 תגובות
    • 938 צפיות
  22. אני רוצה להתחיל לגבות את כל הקלטות וידאו האנלוגית - של המצלמת וידאו סוני האנלוגית שלי: יש לכרטיס הזה שני חיבורי DVI ( כניראה כניסה ויציאה לא? ) וגם חיבור SVIDEO איך אני מתחבר ? / מעלה קבצים מהמצלמה וידאו האנלוגית שלי? למחשב? האם דרושה תוכנת פינאקל ? סליחה גם על הבורות >>> האם לצפייה ב TV = אני צריך כרטיס TV מיוחד? תודה!

• 10 תגובות
    • 707 צפיות
  23. באותו המחיר. האם הSONIC אמין כמו 7600GT הרגיל? של חברת PALIT.

• 13 תגובות
    • 772 צפיות
  24. האם כדאי לקחת את HD5750 השאלה מה צורך חשמל יותר זה חשוב כי יש לי ספק HEC 400

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  25. יש לי מערכת E4300 על 3.06 ג'יגה כרגע. 2 ג'יגה זיכרון. לוח אם DS3 P965 עכשיו אני לא סגור כל כך על הכרטיס מסך שהזמנתי... לכמה זמן הוא יחזיק לי במשחקים על הגדרות גבוהות סבירות... אני משחק בGHOST RECON SUPREME COMMANDER ועוד כמה משחקים... יש לי כרגע 7600GS האם אני אראה שיפור בצורה גבוהה בכרטיס החדש?? בבקשה תענו בהקדם שאני עוד יוכל לבטל אם צריך... תודה לכולםםםם

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים