עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by moshez1,

לחבר שלי יש 2X512 400 MHZ intel 3.0 GHZ והוא מתכוון לקנות את הכרטיס הזה: http://www2.bfgtech.com/bfgr7950256gtoce.aspx השאלה היא אם יהיה צוואר בקבוק ואם כן איזה oc למעבד הוא יצטרך לעשות?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  2. אני חשבתי לחבר לכרטיס עריכת וידיאו כבל יציאת וידיאו מהממיר ולקודד את זה במחשב עכשיו השאלה שלי איך אני עושה את שמעתי שיש אנשים שעושים את זה בעזרת כרטיס טלוויזיה ויש כאלה בעזרת כרטיס עריכת וידיאו אז אני צריך המלצה לכרטיס או טלויזיה או עריכת וידיאו שאני אוכל להקליט איתו למחשב. התקציב שלי נע בין 1000 ל 2000 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. חבר'ס מה הכי שווה לקנות ולמה ... Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB מה זה הדי 3 הזה ?!?! זה נחוץ?! SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI Sapphire Radeon 9600 256MB Abit Siluro Geforce FX 5200 128MB הוא ממממש זולללל 450 שקל פחחחח לא שווה אבל אתם יודעים ...תגידו מה נראה לכם לפי דעתכם.. Leadtek Winfast Geforce FX 5200 Ultra MyVIVO 128MB DDR מה זה האולטרא הזה ?! ALBATRON Geforce 5700 Ultra 128MB ALBATRON Geforce 5700Q 256MB

4. היי מה המצב רציתי לדעת אם אפשר עוד להשיג מאיפהשהוא כרטיס מסך geforce 4 4600 ti חדש ?? אני יודע שזה כרטיס ישן אבל היה לי אחד כזה פעם והיה לא יכולות אובר קלוק מדהימות ואני מחפש עוד כרטיס כזה כי אני יכול להשיג מערכת קירור מים רק לכרטיס הזה ובגלל זה אני מחפש כרטיס כזה תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  5. Started by PHOENIX18,

היי יש לי קצת ארטיפקטים במשחקים עם ה9600GT שלי(גירסת OC של CLUB3D) מופיעים לי בעיקר בGTA IV לא בדקתי טמפרטורה שלו בעת המשחק אבל במנוחה הוא עומד על 38-40 אני מאמין שבמאמץ זה יהיה בערך 60 או אולי פי 2 בגלל שיש לו קירור מאוד לא רציני,ממש מאוורר קטנצ'יק אני מניח שמפה נובעת לי הבעיה אני מחפש אולי למכור אותו ולקנות משהו חדש יותר מבית ATI מסדרת 4000(אולי את ה4890)

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה (GF 4 Ti 4200), איזה כבל אני צריך ולאן לחבר אותו בטלוויזיה?

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by felixil,

היי אבקש את עזרתכם בבחירה של מערכת קרור לכרטיס GTX 1080 (קרור מפוח). התלבטות היא בין מערכת קרור אויר למים (הדגש רק על הכרטיס). היתלבטות שלי היא בין: VIDIA GeForce GTX 1080 with Arctic Accelero Xtreme IV - ביצועיים לא רעים בכלל. ל מערכת קרור מים מבית XPSC, http://www.xs-pc.com/waterblocks-gpu/razor-gtx-1080 או כל מערכת קרור תואמת אחרת ...

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by swampfrog,

היתי רוצה לדעת איך הביצוים של ה-gfrocefx 5600 256mb משתןןים ל-readon המחיר לא משנה אז תמליצו אל הכרטיס הטוב מביניהם

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  9. שלום, יש לי כיום LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB ורציתי לדעת האם משתלם להשקיע משהו כמו 1000-1500 שקל בשדרוג לכרטיס חזק יותר. אני לא כל כך מעודכן בכרטיסים החדשים ואשמח לשמוע האם הם חזקים משמעותית מהכרטיס שלי? והאם המערכת שלי לא תהווה בעיה לכרטיסים אלו (צוואר בקבוק, ספק כוח,גודל מארז וכו) ? תודה מראש לעוזרים. (המפרט שלי בפרופיל)

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by kobibo,

מעוניין לקנות מחשב (בעיקר עבור משחקים וסרטים ) וראיתי בשני אתרים את אותה מערכת רק באחת כרטיס המסך מדגם GeForce PCX-6200 256MB TURBO CACHE DDR+ TV OUT NVIDIA והכרטיס במערכת השנייה מדגם ATI Radeon X300 . איזה כרטיס נחשב ליותר טוב ?

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by huber,

שלום לחברי הפורום. אשמח לקבל תשובה, מה יותר חזק מבין שני הכרטיסים הללו - רצוי עם ביסוס כמובן.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ofsher,

רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת ל OC לכרטיסי NVIDIA איזה קלוקים הם נחשבים בטיחותיים לגבי הכרטיס? יש תוכנה שנותנת לעשות OC תלוי יישום - נגיד שכשאני משחק 3D יהיה OC והמאוורר יהיה על מקס' אבל בשוטף על 2D יהיה שקט ורגיל? עריכה: טמפרטורת מנוחה אצלי 55 מעלות הוא כותב שהוא יכול להגיע עד ל - 120???? זה הגיוני? הורדתי ntune איזה מהירות מאוורר כדאי לשים... שמתי לב שרק כשאני משנה מהירות ל - 3D המאוורר נחלש ה - 2D לא משנה כלום... ואני לא מריץ שום דבר תלת מימדי עכשיו יכול להיות שחם לו מדי?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by גד :),

הכרטיס 5700LE כבר נחשב למיושן וכמובן חלש והגיע הזמן לעשות בו נסיונות אולי יש אפשרות לפתוח בו צינורות עיבוד, חשבתי על התוכנה RivaTuner , מה עושים עכשיו? (אוברקלוקינג כבר עשיתי). הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by fizban,

שלום לכולם! הגיעה השעה שלי להחליף את המסך הישן שלי (כבר 3 שנים בערך), ואני בהתלבטות.. מה כדאי לקנות? האם הLCD באמת שווים את ההשקעה? או שהם רק עניין של נוחות (תופסים פחות מקום). מה נחשב לאיכותי יותר? בתור אחד שמשתמש במחשב יותר מידי שעות ביממה, חשוב לי שזה יהיה באמת מסך איכותי ורצוי שגם יקל על העיניים שלי.. (בכל זאת מצרך יקר בימינו). אשמח לתגובה כלשהי בעניין מכיוון שהחיפוש שלי בפורום לא הניב תשובות.. תודה מראש! טל

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי.. החלפתי היום את ה970 שנפטר בRX480 חדש. חיברתי את הכרטיס כמו שצריך וחיברתי אותו גם למתח מן הסתם. מחקתי דרייברים ותיקיות של NVIDIA והתקנתי את הדרייברים מהאתר של AMD. הבעיה היא שניסיתי להיכנס לכמה משחקים שונים והמשחקים פשוט קורסים. R6S לא עולה. מסך שחור ישר בכניסה ורק מראה לי פריימים בצד. HITMAN- קורס אחרי כמה שניות מתחילת המשחק כאשר הפריימים נוראיים, בערך 30 פריימים על הגדרות שזהות להגדרות שהיו עם ה970. ניסיתי לעשות VERIFY למשחקים לא עזר. עשיתי משהו לא נכון? אשמח לעזרה. תודה.

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. שווה או לא? ודרך אגב גם כמה זמן?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by swisaavi,

ראיתי את זה כאן: http://hwzone.co.il/reviews/7950GX2/14/ ובעוד כמה אתרים עם בדיקות.. אז אני רואה שבלי הדבר הזה התוצאות יותר טובות, מה זה בדיוק ולמה צריך את זה? אהה ואיך מבטלים אם צריך?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by djelectric,

הצהרה: אין האתר אחראי על כל נזק שיגרם לחומרה, מבצע הפועולות הוא האחראי היחיד על נזק שיגרם. המדריך לפתיחת HD6950 לכרטיס HD6970 לפני כמה שבועות שחררה AMD את כרטיסי ה-HD6950 וה-HD6970. שני הכרטיסים מבוססים על ליבת ה-CAYMAN החדשה, אשר היא הראשונה להשתמש בסידור VLIW4 לקבוצות המעבדים המאוחדים בכרטיס. כמו במוצרים אחרים של AMD, גם ליבת ה-CAYMAN מפולחת ל-2 כרטיסים, ה-PRO וה-XT. בעת ייצור הכרטיסים עושה AMD פעולה קטנה של כיבוי חלקים בליבה על מנת ליצור את ליבת ה-PRO המוחלשת. בתמונה אנו רואים את ליבת הCAYMAN במצב PRO, ככה הליבה נראית ב-HD6950 כאשר החלקים האדומים מסמלים את מה שכבוי. ל-AMD יש שתי שיטות לנעול מעבדים מאוחדים בכרטיס. האחת מסתמכת על ניתוק נתיחים בתור הליבה, ב…

• 555 תגובות
    • 130.5k צפיות
  19. Started by Artemis Entreri,

שאלה: ה6800GT בגירסאת AGP קיים בגירסאות של DDR3 או רק ב DDR1 ? אותה שאלה לגבי ה NU

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by rafaelbi,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המפרט של המחשב P4 2.4G בטכנולוגיית HT לוח אם של INTEL-PRL 865 1GB זיכרון של KINGSTON DDR 400 MHZ 80GB דיסק קשיח אני מתלבט בין רכישה של GeForce 6800 Le לבין GeForce 7600 GS האם ההבדל בינהם משמעותי למחשב שלי...מה גם שאני לא הולך להריץ את המשחקים החדשים ברזולוציות הגבוהות ביותר...במקרה הטוב אני משחק ב )Full Spectrum Warrior 2, Splinter Cell and Ghost Recon מנ גם שהבנתי מהמדריך שלא משתלם להשקיע בטוכנולוגיה של AGP8X מכיוון שזה משהו מאוד ישן שדי נעלם... מה מומלץ על מנת שהמחשב שלי יוכל לחיות בכבוד עוד שנתיים שלוש? תודה מראש על העזרה רפי

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, די נסגרתי על המפרט, אבל יש לי התלבטות בין 3 כרטיסי מסך שהציעו לי אשמח לשמוע הצעות. המחשב: מעבד E6750, לוח Asus p5k, גיגה זכרון 800MHZ, דיסק קשיח 320GB ומסך של viewsonic vp930 כרטיסי מסך: 1. sapphire HD 2600XT 256MB GDDR3 2. Sapphire X1950 Pro 256MB 256bit GDDR3 3. Leadtek PX8600 GT TDH Extreme 256MB. תודה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by Lee_see,

שלום לכולם! אני מחפש דריבר לכרטיס טלויזיה של חברת DIMMOND הנקרא TVIEW. כמובן דריבר שיתאים ל-WIN XP. תודה מראש. :

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by KL-xXx,

היי הרבה מדברים פה על כרטיסי מסך מבחינת הצ'יפים, תדירויות וכו' אך יש לי שאלה: האם יש הבדל בין החברות הרבות שיש כאשר הנתונים הטכניים אותו הדבר?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by danvis,

היום שיחקתי COD4 עוד פעם... והחלטתי לבדוק את ה-FPS של המשחק. מסתבר שיש לי FPS 60 עם ההגדרות הכי נמוכות ורזולוציה של 600X800... אבל... הכרטיס מסך הוא ATI RADEON 9600. המעבד הוא פנטיום 4 2.4GH והלוח אם הוא Gigabyte GA-8S648FX-RZ והזיכרון הוא 512MB של TWINMOS. סתם שעשע אותי שמערכת מלפני 3 שנים עדיין מצליחה להריץ משחקים כמו COD4 (גם אם בהגדרות נמוכות) חלק.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by oranShoshany,

לוח אם : Intel D865PERL[br]פורסם בתאריך: 7.08.2007 בשעה 00:42:44 ספק כוח גנרי 350מעבד P4 2.4GHZ זכרון 1 גיגה חשבתי ללכת על 7600 האם הספק מספיק בשבילו? או על זה http://www.skypc.co.il/pl_product~28105~8~0.htm האפ הספק יספיק בשבילו? אני רוצה שהמשחקים יפעלו לי חלק עכשיו יש לי ati radeon 7500 ויש למשל בGTA SA תקיעות ולא פועל חלק. תודה. בבקשה אל תגידו לי שעדיף לשדרג את המחשב רק תעזרו לי לבחור כרטיס מסך תודה.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.