עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bigman84,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך בטווח של 900 - 1200 שקל. (PCI express) כמובן. חשבתי על Radeon x1600pro 512MG שעולה בסביבות ה-1000. יש הצעות טובות יותר לנצל את הכסף? תודה.

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  2. Started by vito19,

שלום לכולם! יש לי חבר שמגיע בקרוב מארה"ב והוא צריך לקנות לי כרטיס מסך (אני אשתמש בכרטיס לעריכת וידאו חובבנית בפרימיר פרו). המליצו לי פה על הכרטיס : Palit NE3TS25EFHD02 GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 אבל לצערי לא נשארו כאלו יותר (sold out) - הוא היה במבצע 99$... אני מחפש משהו אחר . ראיתי במבצעים את אלו : Asus - NVIDIA GeForce GT 240 1GB DDR3 PCI Express Graphics Card - 104$ או את: GIGABYTE GV-N250-1GI GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card - 119$ המבצעים הם לשבוע הזה... מה עדיף ?! תודה רבה !!!!

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  3. Started by EMAN,

לפני כמה זמן התקנתי את QUAKE 4 (שוב) ושמתי לב שהכרטיס שלי לא סוחב באופן קשה למרות שפעם הכל היה מעולה.. אותו סיפור היה עם F.E.A.R , SAN ANDREAS, RIDDICK וכל מיני דמואים של משחקים פשוטים. הכרטיס שלי הוא GEFORCE 6600 לא כרטיס מדהים אבל הוא תמיד היה סוחב את המשחקים על הגדרות בינוניות בצורה טובה. המשחק האחרון שבו ניסיתי לשחק היה RAINBOW SIX VEGAS ובקושי הצלחתי להפעיל אותו כאשר לחברי עם כרטיס דומה עבד בסדר. אני חייב לציין שבתקופת המשחקים האלו משחק אחד כן עבד : RAINBOW SIX LOCKDOWN ככה שלא כל המשחקים הלכו. תעזרו לי בבקשה לאתר את הבעיה. הכרטיס בן שנה וחצי. תודה

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי geforce 4 ti4400 של asus ורציתי לשאול מאיפה עדיף לי להוריד את הדריורים מהאתר של nvidia או של asus כי שם באתר של asus הדרויר מאותה גירסה חדשה שיצאה שהיא 43.45 תופס איזה 40 מגה מקובץ אז חברה תעזרו לי פה מה יותר לי או יותר נכון למחשב שלי????

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  5. Started by shronxx,

אני מתלבט כרגע בקניית מחשב מה לדעתכם ייתן ביצועים יותר טובים..... :s05:

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by tristen,

שלום לכולם , בדיוק קניתי מסך חדש - dell u2312HM עם רזולוצייה 1920X1080 אחרי שהמסך הקודם שלי - LG1970HR 1280X1024 הלך בתאונה מחרידה .... והייתי רוצה כרטיס שיוכל לנצל יוטר טוב את המסך החדש ויוכל להריץ משחקים חדשים כמו Skyrim וכולי ושירוצו טוב , התקציב הוא כ800 אבל אפשר להוסיף עוד קצת אם זה ממש משנה , אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות בהתאם למפרט שלי ? המפרט שלי : לוח אם Gigabyte P35-DS3L מעבד Intel E6750 ספק כוח Enermax ELT400AWT זיכרון 4X1gb DDR2 RAM

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by benr,

קניתי לאחרונה כ. מסך 5450HD של SAPPHIRE, אחרי פירמוט המחשב (שלקח איזה שבוע בגלל בעיה בעדכון הביוס, סיפור אחר ולא קשור לנושא הזה), התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואחרי זמן מה של עבודה על המחשב, המסך הפך לירוק לשתי שניות ואז שחזרה התמונה, התקבלה תמונת נגטיב (כחול הפך לירוק, אדום הפך לצהוב וכיו"ב). הסרתי והתקנתי שוב את הדרייברים ושוב חזרה התופעה. שאני מנתק את כבל הHDMI (המחשב משמש כHTPC) ומחזיר אותו אחרי שניה התמונה מסתדרת. האם ניתן להסיק מכל מה שכתבתי לעיל שיש בעיה בכרטיס עצמו?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by ybm,

היי, קניתי כרטיס מסך FX 8400GS/215M של חברת NVIDIA. האם יש אפשרות להגדיר מצב של מסך מלא (full screen) ? אני לא מוצא בהגדרות איך לעשות זאת... האם הכרטיס לא תומך במצב הזה ? אם כן, איך אפשר להגדיר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  9. היה לי אתמול הרבה בעיות קיצר עכשיו אני לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס ואתמול היתקנתי סתם שטויות.. יש איזו דרך או תוכנה או משהו שפשוט ימחוק לי כל דבר שקשור למסך ולכרטיס מסך תודה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  10. הפרטים על הלוח הם בקישור http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3156

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  11. מהי התוכנה הפשוטה והנוחה ביותר לבדוק טמפרטורת כרטיסים של nvidia ? בנוסף, אשמח לדעת מהי הטמפרוטרה הנורמלית לכרטיס שלי בזמן מנוחה ובזמן "עבודה"? זה המפרט: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  12. הי חברה, טוב חבר שלי קונה את ה 9800 שאני התלבטתי לגביו, יש לו ספק כמו שלי (קנינו את המחשב ביחד) האם הספק יסחוב, מזכיר לכם 240W לא ג'נרי. או שאין על מה לדבר?

• 13 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by leoleo,

קראתי את ההמלצותעל כרטיס אך לא ברור לי מי היצרן?

• 8 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by eladbu,

עוד שלוש שאלות קטנות! 1.כיצד אני מעביר תמונה לtv? כאשר אני כבר מחובר עם כבל סופר דרך המניו?(אני בקי בתחום אבל עד כה עםG-F 2.כאשר שיניתי בsmartagrat לדיפולט הוא רשם פאסט רייט פועל וכאשר איתחלתי הוא רשם כבוי????? 3.מידה על ה-8500 128 dvi מהירות שעון אפיקים וכו ואם אפשר הסבר קצר 4.מהם aa,af האם וכיצד ניתן לכוון אותם! 5.האם הtrufurm אמור להיות ב-off ברשותי הדרייבר החדש ביותר בתודה מראש אלעד

15. Started by PolishMan,

שלום לכולם, זקוק להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 800 ש"ח (עבור מחשב חדש מבוסס I5). התלבטות בין: ATI RADEON 5770 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI ATI RADEON 4870 1GB GDDR5 Retail HDMI (כולם בתקציב במקום ממנו אני קונה). האם כדאי ללכת על כרטיסי NVIDIA ברף הכרטיסים הללו? אם כן, אילו דגמים?

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  16. Started by asaf_h,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 800 ש"ח. אני מתלבט אם ללכת על ה-5770 (סביב ה-790 ש"ח של Gigabyte) או אולי על ה-GTX460 (עם תוספת קטנה במחיר). אשמח לשמוע חוות דעת / המלצות אחרות. תודה

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by dotans75,

הרכבתי מחשב חדש שתכננתי להעביר לו כרטיס מסך ישן אבל החריץ לא מתאים!!! הכרטיס הישן גם כרטיס AGP. האם יש כמה צורות של חריצים???

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  18. מישהו יודע מה הנוסחה להמרת קצב רענון של מסך, לקצבי הרענון האופקיים והאנכיים שלו? יש לי מסך ישן של Daweoo, שאמור ברזולוציה של 800x600 על קצב רענון של 75hz ניסיתי להגדיר על הקצב של היצרן - קצב אופקי של 30-54 וקצב אנכי של 50-120, אבל המסך עדיין לא מקבל את זה אז בקיצור, מה יכולים להיות הקצבים האופקיים והאנכיים של מסך שעובד בקצב רענון של 75hz ברזולוציה של 800x600 ?

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by PHOENIX18,

סורי על הכותרת אבל זה פשוט ככה הדלקתי היום את המחשב פתאום אני רואה רזולוציה ענקית,הARRO בכלל לא עובד בדקתי במנהל התקנים אני מקבל שגיאה קוד 12:‏‏להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה, עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים במערכת ללא זמינים.‏‏ ניסיתי להתקין את הדרייבים הכי חדשים שיצאו בשבילו(בלי להסיר את הקודמים),אבל גם זה לא עזר אז עכשיו אני ינסה עם להסיר את הקודמים מקווה שזה יעזור פתאום זה קרה לי אתמול הכל היה בסדר תודה לעוזרים ד"א

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי סתם הייתי באתרי מחשבים וראיתי גם את ATI 9800XT ןגם את ASUS 9800XT ולא הבנתי מה ההבדל בינהם (חוץ מהמחיר) אז סתם רציתי לדעת איזה מי מהן יותר טוב? לינק לATI: משהום מה אין להם באתר משהו עליו אלה רק על 9800PRO לינק לASUS: http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by steelmanx,

חבר שלי מעוניין לקנות כ"מ חדש המעבד שלו הוא PENTIUM D 3.0 gHz מה הכ"מ הכי חזק שהוא יכול לקנות ללא צוואר בקבוק במערכת.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  22. Started by Nils_ Holgerson,

אהלן חבר'ה. אני הולך לקנות מחשב חדש, הרכבים שלו עדיין אינם מוגדרים. כרגע אני מחפש כרטיס מסך, שיתאים למשחקים. חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~AX4870512MD5~8~0.htm או עלGTX260 שמחירו דומה. מה ההדלים בינהם? מה עדיף? האם יש משמעות לזיכרון של 896 מ"ב לעומת 512 מ"ב בלבד? אני לא מבין גדול מדי בכל העסק, לכן אשמח אם תסבירו לי במילים פשטות ככל שאפשר, ולא במושגי היי-טק. תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  23. Started by AvigdOr.GT,

כמו שאמרתי בעוד שבעויים לכל היותר אני אקנה את הכרטיס: MSI Readon 9800pro עכשיו לאדע אמרו יש אחד ירוק אחד אדום, אז מה ההבדל בניהם? ההבדבל באמת כזה משמעותי? עכשיו עוד דבר, איך אני יכול לדעת אם זה כרטיס אדום או ירוק?, לפני שאני קונה.... עכשיו אני רוצה לקנות מKSP איפה רשום כמה זמן אחריות יש לי? תודה

• 13 תגובות
    • 855 צפיות
  24. שלום לכולם, פורום מעולה! 1. בקניית מחשב חדש מציעים לי כרטיס 6600 256MB ב- 100 ש"ח יותר מאותו כרטיס עם 128MB. האם השיפור בביצועים שווה 100 ש"ח ? האם יש שיפור ? 2. באותו מחיר יקר אפשר לקחת X700 128MB. האם הכרטיס הזה עדיף מה- 6600 256MB? כל הכרטיסים הם של Gigabyte המטרה היא להריץ משחקים ברמה בינונית עד גבוהה באיכות גבוהה עד סבירה/בינונית, בהתאמה. אין לי שום אפשרות לעלות ל- 6600GT. חבל!. האם הייתם ממליצים לי לקנות את המחשב בלי כרטיס מסך ובאותו מחיר לחפש באינטרנט X700 256MB. ראיתי שאפשר להשיג אותו ב- 700 וקצת. תודה מראש לכל העונים

• 14 תגובות
    • 855 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.