עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חברה השמח לעזרה ואם הוא לא זמין משהו יכול לשאר מתי הוא יהיה זמין בארץ?? נ.ב- האם זו הגירסה הכי מהירה של הכרטיס?? (ללא OCים ביתיים)

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  2. שלום רב, אני מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך שיתאים למשחקי אסטרטגיה ולצפיה בסרטי HD. התקציב הוא 300-400 ש"ח. הכרטיס אמור להיות מתנה למישהו. בתודה מראש, רון.

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  3. שלום לכולם, בזמן האחרון אני מתקשה למצא כרטיס מסך לצפיה בטלויזיה, אשמח אם תעזרו לי.. תקציב: 400 חריגה מקסימלית: 100-200 השימושים העיקריים שלי מהכרטיס צפיה בטלווזיה Full HD, עריכת תמונות, ואולי קצת גיימינג... אני מתכוון לקנות אותו IVORY, KSP או כל חנות שקרובה לנתניה. מפרט של המחשב: לוח אם GA-MA69GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+, 3006 MHz כרטיס מסך נוחכי NVIDIA GeForce 8400 GS ספק של 300W כרגע אני משתמש במסך של 17 אינצ' חחח אבל לא להרבה זמן, הטלויזיה היא 37 אינצ'. הערות ובקשות מיוחדות: אני רוצה שהוא יריץ FULL HD בלי בעיות / תקיעות / הקפאות, זה הדבר שהכי חשוב לי. אם מומלץ יותר כרטיס טלויזיה למקרה הזה, אז תגידו, אני לא ממש מבין בזה.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  4. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב שלי. המפרט הטכני שלי הוא: מעבד: e6300 ספק: enermax libarty 400w לוח אם: asus p5b-vm זיכרון: 1g kingston 667mhz * 2 דיסק קשיח: wd 250g 16mb + סיגייט 500 מסך :samsung 226bw windows 7 אני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך או לא כי אני בצבא ורק כשאני חוזר הבייתה אני אוכל להשתמש בו. ויש גם לאח שלי פלייסטיישן 3. אז עכשיו ההתלבטות היא אם לקנות כרטיס מסך או לא? כי צריך בשביל הביצועים של וינדוס 7 וגם בשביל שאני אוכל להפעיל משחקים במחשב וגם סתם חבל לא לקנות כי קניתי עם המחשב ספק כח חזק.

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  5. שלום, הכרטיס מסך שאני מעוניין לקנות: Zotac GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E זה: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 במחיר 860 ש"ח יעבוד טוב במשחקים כגון Far Cry 2 ו- GTA IV? כלומר על גראפיקה מלאה? ברזולוצייה 1280*1024 ויהיה ניתן לחבר אותו ללוח אם שלי?מפרט של המחשב: לוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core +3600 זיכרון 2GB DDR2 667Mhz לא זוכר ספק כוח צג Samsung T220P 22'' תודה..

• 12 תגובות
    • 889 צפיות
  6. Started by Lambomeir,

שלום לכולם, הבנתי שבכדי לצפות בתכני תלת מימד במחשב יש צורך במשקפי ה 3d של nvidia לי באופן אישי יש כרטיס מסוג radeon hd4870 רציתי לדעת האם כרטיס זה מתאים לשימוש עם המשקפיים הנ"ל ואם לא אז האם בכלל כרטיסי מסך של amd תומכים במשקפיים של nvidia? אני מאד מתעניין בטכנלוגיה החדשה ואני רוצה לדעת האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך שלי (כמובן שאצטרך לקנות מסך חדש תואם תלת מימד ואת המשקפיים) תודה מראש, מאיר

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום, בגלל שהכרטיס מסך קרוב מידיי לגוף הקירור אצלי אז החלטתי לשנות את מיקומו של הכרטיס מסך. העברתי אותו למטה, אבל עכשיו כשאני משחק ב-BFBC2 ה-FPS יירד לי בצורה משמעותית, במיוחד כשאני מסתכל אל פנים המפה. האם החלפת סלוט יכולה להיות הבעיה? ???

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  8. יש לי את הכרטיס מסך הזה Gigabyte GF 6600 128bit 256Mb http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5438 http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66256D.htm איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה? קיבלתי כשקניתי את הכרטיס מסך כבל שמתחבר לכרטיס ומפצל ל4 חיבורים: svidout (אני חושב שזה s-video out) y pr pb\av בשביל מה כל חיבור? תמונה של המפצל (מצטער על האיכות): http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.file.view&path=200512021453584759&id=200512171803585692&user=tomer0074

• 14 תגובות
    • 888 צפיות
  9. היי... עד היום היה לי כרטיס מסך ATI X1900XT שמשלב כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה (בעזרתו אני רואה את המחשב ב-LCD וגם רואה את שידורי YES במחשב). חברת ATI החליטה שהם לא מוציאים עדכון לכרטיסים האלה ולכן אין תמיכה רשמית ל-Windows 7 ואחרי ההתקנה נותרתי ללא כרטיס מסך ו/או טלוויזיה.. לאחר פרסום הודעה פה לא הצלחתי עדיין לפתור את הבעיה משום שאין פתרון. הומלץ לי לקנות חדש שיהיה עם directx11 שתומך ב-Windows 7, אז הנני ;D אני אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך שמשלב את שניהם - All In Wonder שיריץ משחקים בסבבה כמו הכרטיס הנוכחי שלי וגם שאני אוכל לראות Yes במחשב וכמובן להקליט.. טווח מחירים לא ממש ידוע... מקווה שלא יותר מדיי יקר.. כאילו גג 200-250 דולר... אבל אני אשמח מאוד לפחות... אבל כל המלצה …

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by Alduin,

אני מעונין לקנות מסך LCD ומצאתי את שני המסכים הבאים: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp171b/#specs http://us.lge.com/download/product/file/1000000238/L1730S.pdf מה עדיף מבין שני המסכים? תודה...

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Mitsubishi Diamond Pro 930SB or Mitsubishi Diamond Pro 930SB-BK (Black) או אותו מסך בדיוק רק על השם של נק NEC MultiSync FP912SB עכשיו יש אופציה גם ל Viewsonic P97f+SB לא מייצרים את חלקים וזה בעיה. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג או מכיר מישהו שמוכר אנא תגידו לי... תודה

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  12. לאחרונה אני חושב על לקנות כרטיס טלויזיה כנראה WinFast TV2000 XP Deluxe של LEADTEK אך נזכרתי שראיתי פעם משהו על כך שניתן להשתמש בכרטיס מסך שיש לי בכדי לראות טליזיה אך צריך תוספת כלשהיא (חומרה) רציתי לדעת אם מישהו בדק אם ניתן להשתמש באפשרות הזאת עם כבלים בלבד וללא כל תוספת או איפה ניתן לקנות את הרכיב הזה.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  13. שלום אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט הבא (משחקים) במקום הכרטיס שיש עכשיו (או שהוא טוב? להשאיר אותו?): [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  14. שלום, שאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by cyberX,

ספק 550 של קורסאיר , מעבד e8400 ו-4GB זיכרון לוח אם EP35 אני לא בקיא ככ בכרטיסי מסך החדשים והמחירים.. מבקש כרטיס עם ביצועים גבוהים, מחיר עד 500 שח, שיהיה בלי צוואר בקבוק בגלל מעבד וכדומה תודה ושנה טובה!

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  16. האם תערוכת CES המתקרבת תהיה הבמה להשקת כרטיסי Mobility RTX - לצד ה-GeForce RTX 2060 השולחני? לכתבה

17. Started by finish,

יש לי את שניהם בקטגוריה של 3d במאפיינים יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit מישהו יכלו להסביר לי עליהם מה הם עושים וכ"ו תודה

18. אהלן, לאחר שהבנתי שלא משתלם לתקן את ה250GTS המרעיש שלי, אני מעוניין להחליפו. הכרטיס אמור להיות מחובר במקביל למסך מחשב 20' ולמסך טלוויזיה 32'. השימושים העיקריים הם בעיקר צפייה בסרטי HD ועבודה על מספר יישומים "משרדיים" במקביל בשני המסכים. אינני משחק כלל במשחקי מחשב. האם התקציב סביר? למען האמת בגלל שאינני משחק אני מעוניין אפילו להוציא עוד פחות אך אם חווית השימוש תהיה גרועה משמעותית אני מוכן גם להוציא יותר.. לוח האם הינו gigabyte 965p-ds3. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  19. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו. אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP. אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים. גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים. עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  20. Started by avi112211,

חבר טוב שלי רוצה לקנות כרטיס מסך. התקציב הוא עד 600 ש"ח. איזה כרטיס להמליץ לו לקנות? (PCI-E).

21. Started by MoRtZkInG,

שלומות, מקום העבודה שלי מתלבט בקשר להזמנה של 70 מסכי "17 חדשים. האופציות שעומדות על הפרק הם: LG 710BH ב119$ MAG AH778 ב-112$ או ViewSonic E70F ב-125$ הכל לפני מעמ. האם מישהו מכם מכיר השוואות ראש בראש של המסכים האלו? למישהו יש ניסיון איתם? מה אתם הייתם לוקחים?

• 13 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by koen1978,

שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך טוב למשחקים תקציב עד 450 ש"ח

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by or,

סוף-סוף השגתי את זה ועכשיו נראה אם הוא באמת כך כל טוב כמו שאומרים!!!!!!!!! (אני מתכין אותו ברגעים אילו!!!!)

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  24. איזה מסך עדיף? 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor או 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor הנתונים של ה-IIYAMA : 0,25mm 1280x1024 H:30-70kHz,V:50-160Hz הנתונים של ה-CTX : 0.24 30-86kHz המשחק היחידי שאני משחק הוא: FLIGHT SIMULATOR

• 9 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים