כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הלוהה:] נגיד שאני מחזיק ב5500FX (מי זה צוחק שם ?) אני לא מריץ משחקים חדשים כמובן ואפילו ישנים מקרטעים ..אבל סרטים תמיד ישארו סרטים .ורציתי לשאול אם אני משדרג לכרטיס חדש וטוב אני אראה את השיפור בסרטים ? במשחקים ברור שרואים אבל בסרטים לא HD וכל הדברים הללו...סרט פשוט DVD אפשרי לראות את זה בעין ?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הזה: http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=60 אני רוצה להיות מסוגל לראות טלויזיה על- גבי המחשב (יש לי ממיר דיגיטלי בחדר ליד המחשב), ואני רוצה להיות מסוגל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה שנמצאת בסלון (בעזרת איזה כבל שאני אצטרך להעביר...). האם הכרטיס הזה מספיק טוב בשבילי מבחינת היציאות שיש לו? ואיזה חיבורים אני צריך לעשות כדי שהעסק יעבוד? תודה!
-
שלום, ברשותי המחשב הבא: Athlon XP 3200+ 512mb ram leadtek geforce 4 ti4400 128 ram ואני רוצה לשדרג. הסיבה לשדרוג היא שOblivion מחייב כרטיס מסך שתומך בפיקסל שיידר 2.0. כרגע אני מגיע עם 3dmark 2003 ל1850 נקודות, ורוב המשחקים די צולעים. אני מתלבט אם לשדרג את כרטיס המסך בלבד, ואז אני אצטרך לקנות כרטיס AGP, לבין לשדרג הכל, ואז הסיפור הרבה יותר יקר, אבל אני אוכל לקנות כרטיס PCI Ex. מה דעתכם? האם שדרוג של כרטיס המסך בלבד יביא אותי לתוצאות טובות מבחינת משחקים חדשים, או שזה בזבוז כסף ועדיף כבר ללכת על שדרוג כולל?
-
- 14 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך Sparkle GTX560 לא גירסת ה TI אתם יכולים להסביר לי איך לעשות לכרטיס עצמו אוברקלוק ואשמח גם אם תגידו לאיזה רמה של כרטיסים הוא יגיעה בעזרת אוברקלוק תודה!
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר מחדש . עם כבל VGA הוא לא נכנס לpower saving והכל עובד חלק הכרטיס מסך שלי תקין בדקתי עם עוד כרטיס אחר וגם שם הוא לא עבד בהחיבור DVI הסתכלתי בהגדרות צריכת חשמל וגם שם הכל בסדר איך יוצאים ממצב זה ברשותי מסך LG FLATRON W2353V תודה מראש אלי (:
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
היי לכולם הרי ידוע המשחק חדש יצא לפני כמה שבועות Lost Planet והורדתי ת'המשחק להיתנסות דמו ובזמן שאני מפעיל משחק והמחשב נתקע בזמן המשחק אז התקנתי שוב ולא יצא ועושה למחשב צוואר בקבוק ויש לי במחשב 2GB זיכרון וכ.מסך 8800GTS ממש מוזר כי כל המשחקים עובדים ורק ב Lost Planet עושה לי תיקעות ויוצא צוואר בקבוק תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, יש לי GTX 760 אני מריץ איתו כל דבר שבאלי על ההגדרות הכי גבוהות. רק בCSGO אני על 100-120 FPS כשאמור להיות לי 300 בכיף. מה הבעיה? ואין לי הגבלה של כמה FPS אני יכול לשחק
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן קניתי את הrx480, וראיתי שמאחורה יש לי רק יציאות של דיספליי פורט וhdmi. ומהמסך שלי יש רק יציאה לvga וdvi, אז קניתי כבל מdvi לדיספליי פורט, אבל זה לא עובד... המסך לא קורא את הכרטיס.. מה אני אמור לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
[table][tr][td]N13P-GL [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][/table] איזה כרטיס מסך זה? זה הנייד שרציתי לינקות http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20053&cf=zap יכול להיות שזה.. Nvidia Gefores GT 630M? [table][tr][td][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בארה"ב כמובן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של PCIe1 ולא 2 (דהיינו הסדרה האחרונה שיוצרה ל- 1). הבנתי שהסדרה האחרונה של Nvidia היא ה- 8800 ושל ATI היא ה- 2900. אני צודק? באיזה מהדגמים לבחור? תודה ויום טוב
-
- 12 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי שקע של יס(yes) ליד המחשב, ואני רוצה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אני יכול לקלוט את השידורים בלי כרטיס טלוויזיה או כל דבר מיוחד.?
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
http://www.3dmark.com/3dm/89695? לא עשיתי שום המהרה או משהו למערכת, אני רק רוצה לדעת האם התוצאות הגיוניות ביחס למערכת. תודה רבה מראש נ.ב רצ"ב המפרט של המחשב. בנוסף הבדיקה נעשתה על intel ssd 330 180gb מסך 23 dell
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל פועל טוב, כמובן עד הרגע שאני מפעיל סרט. במקרה הזה אני רואה את הסרט על המסך של המחשב נייד ועל הטלויזיה אני רואה ריבוע שחור. בזמנו התקנתי מקודד מסויים ( klm codec103) וזה עבד, אבל מאז פירמטתי את המחשב ואני לא יודע איך להתקין את המקודד. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא...
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
נשבר לי שלושה פינים של הכבל של המסך והמסך לא עובד.יש דרך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך עם שתי יציאות HDMI למסך מחשב ולטלוויזיה. אם אין דבר כזה, אז מה אני עושה ? המפרט מתחת לשמי, תודה רבה על ההצעות
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שוב פעם הוא חכה שבוע אמרו לו שלא יגיע בסוף ה6200... אז כנראה הוא יכול לאחליף לאיזה 9600 ו9700 או משהו ברמה הזו..(יש לו 9550) אז מי אלה יש אבדל גדול בביצועים (נגיד מי 9550 ו9600 ו9700) כן כרטיסים חלשים אבל אותו הם יספקו..( איזה גימר ) איזה מהם יותר חזק לפי הסדר ויש עוד של ה9XXX או משהו כזה?(שבאים אחרי ה9550)
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום, 1. האם ניתן להרכיב שני כרטיסי מסך שונים ב CF - נניח 4850 וכרטיס אחר ? 2. איזה כרטיס חדש בתקציב של עד 1000 ש"ח יהיה אופטימלי ללוח אם GIGABYTE X48-DS4 ו PC POWER & COOLINGספק 610W S61EPS ולגרפיקה מקסימלית של 1680 על 1050 ? תודה
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
(אני מקווה שאני לא מציף את הפורום, אבל יש לי התלבטיות קשות כי גיליתי שהתקציב שלי יורד לאיטו.. ???) האם הכרטיס הזה מספיק חזק להריץ מחשקים חדשים (NFS carbon, FEAR) עם כל הפילטרים ברזולוציה 1024-768 ומעלה? לא כך כך חשובה לי הרזולוציה, כמו הפילטרים ו HDR מה הספק כוח המינימלי בשבילו? מאיזה חברות כדאי לקנות אותו? עברתי על הרבה חנויות וזה היחיד שמצאתי: XFX GeForce 7600GT 256MB AGP http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2747 (התקציב הוא 1000 שח פחות או יותר) ושאלה אחרונה, winfast זה גם כרטיס שמתאים למשחקים? ותודה לכל מי שענה לי עד עכשיו על כל השאלות, ממש עזרתם לי
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לאחרונה גיליתי שהכרטיס החדש שקניתי לפני פחות מחודש מתחמת מאוד, זה מתבטא בחום של 64 מעלות במנוחה ולא יודע כמה במאמץ אבל מספיק בשביל שהכרטיס יכבה את עצמו והמחשב גם כן, ואז צריך להפעיל מחדש את המערכת. המאוורר עובד ב-100% ואני עדיין לא מבין למה זה ככה? המאוורר שעל הכרטיס מסתובב (נבדק). מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש את הכרטיס הנ"ל אך מתלבט בין החברות השונות חוץ מאסוס ההבדלים במחירים זניחים... אם למישהו יש המלצה לחברה ששמע או יודע על כרטיס עם יכולות המרה גבוהות במיוחד או באנדל מיוחד שנותן יותר אשמח לשמוע או כלמיני חוות דעת כאלו ואחרות יתקבלו בברכה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1396 TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e עשיתי הזמנה מrsm יצא לי 3000 עגול כולל הכל . הדבר היחיד שלא הזמנתי הוא כרטיס מסך שאני מתכנן להשתמש ב8600GT שלי הישן . האם שווה להוסיף את ה360 שקל בשביל לקבל את ה9800.? אם כן בכמה ה9800 טוב מה8600 ? ההזמנה בוצעה ביום רביעי , המחשב יורכב ביום ראשון אז אם אפשר תשובות עד מוצ"ש אשמח. אני לא חושב שהמשחקים שאני אשחק בהם הם שייכים לקטגוריה כבדים ולכן חשבתי על ה8600 כאופציה טובה להשארה . אבל שחשבתי שוב ולהוסיף 360 שקל על כרטיס טוב וחדש גם נשמע טוב . המשחקים : פיפא\פרו 2011 , משחקי אסטרטגיה כמו הירוס החדש שיצא וכו' .. ואם אני לא טועה המסך שלי הוא 17 אינץ דיי ישן שתומך עד 1280 או …
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שקבלתי מחבר ...... כשאניח מדליק את המחשב המסך כולו זוהר בצבע לבן ואי אפשר לראות את מה שכתוב ....... אם רוצים לראות את מה שבמסך צריך להטות אותו קדימה ורק אז רואים ! מה הבעיה ? ואיך אפשר לתקן ?
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
המחיר של שניהם אותו הדבר. השאלה מה עדיף מביניהם... הסבר קצר לא יזיק, תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה כרטיס ATI Radeon 9800PRO All In Wonder למחשב המרכזי שלי (מחו"ל, 350 דולר). ;D עכשיו, למחשב אחר (בבית של אבא שלי), שאני צריך את האפשרויות של הAll In Wonder עליו יש לי 2 אפשרויות: -ATI Radeon 9600PRO AIW -Hercules Radeon 9800SE AIW שני אלה עולים בסביבות ה1500 ש"ח בPANDAS. איזה הייתם בוחרים? אני יכול לנסות בHERCULES לשים את הOMEGA ולהפוך את ה9800SE לPRO. אבל ככה בלי שינויים, איזה יותר טוב? כי יש רק איזה 40% שהOMEGA יפעלו וזה יהפוך לPRO. תודה
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
היי חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, אבל אני קורא הרבה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ומתלבט בין כמה כרטיסי מסך שאני לא ממש מבין בהם ומנסה לדעת מה עדיף. הכרטיסים הם: SAPPHIRE radeon x800GTO 256MB SAPPHIRE radeon x1600 PRO 512MB POWERCOLOR X800GT 256MB שלושתם עולים בערך אותו המחיר ב-KSP. אני בטוח שיש עוד הרבה כרטיסים אחרים, ושרבים ימליצו לי ללכת על NVIDIA ולא על ATI, אבל השאלה שלי היא לגבי הכרטיסים הנ"ל. איזה כרטיס יותר טוב? האם יותר זכרון זה יותר טוב, ומה ההבדל בין ה- GT ל- GTO? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 867 צפיות
-