כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך ממש טוב למשחקים מחיר עד 700 ש"ח בבקשה למבינים ממש תעזרו לי..!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למשחקים קלים (Counter strike) ושיריץ לי סרטי full hd בצורה טובה התקציב: 400 ש"ח במידה וכדאי אז שיהיה עם חריגה קלה (עד 500) מפרט: AMD X2 4800 2.5GHZ Asus m2a-mx Seasonic 430W WD 320G 7200rpm
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הוא המשתלם ביותר בתקציב שלי באיזור 900-800 שקל איזה חברה מומלצת יותר ? כל המחירים דומים וזה מיועד למפרט שבצד, מתאים?
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היה לי כבל שבצד אחד שלו היה חיבור שדומה לS-VIDEO (אבל הוא לא S-VIDEO) והתחבר לכרטיס המסך שלי (RADEON 9800PRO אם זה משנה), ושממנו יצאו שני חיבורים - S-VIDEO וRCA. איבדתי את הכבל ואני מחפש אחד חדש. מישהו יודע איך הוא נקרא ואיפה אפשר למצוא אותו?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אם כן - 1. זה פועל כמו כרטיס טלוויזיה? 2. אני אוכל לשים קלטת בווידאו ואז להעביר אותה למחשב?
-
- 12 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
קניתי את הרדאון של ג'יגהקיוב, הכל טוב ויפה, תוצאות אדירות בבנצ'מארקים וכל זה. כשהתחלתי לשחק ב-HL שמתי לב שה-FPS הוא 60 כרגיל אבל הוא צונח לעיתים מאוד קרובות ל-14 בערך. עם הג'יפה 4 MX הישן שלי, ה-FPS היה תמיד על 60 גם במצבים שאני מקבל בהם 14 עם הרדאון. ניסיתי לשנות את ההגדרות OpenGL של הרדאון- במצב ביצועים דברים היו עגולים ושמנים, ה-FPS היה עלוב מתמיד, ובמצב איכות היה FPS בינוני גם כן. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
ספק כוח Enermax Liberty 400W מספיק לכרטיס מסך כזה ? מפרט : מעבד AMD 3700+ (939) לוח אם : GA-K8NF9 Ultra זיכרון 1.50 DDR1 HD 250 WD SATA2 צורב DVD
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בעיקר לסרטים,משחקים,אופיס והרבה אינטרנט אבל חשוב מאוד האיכות ושהוא יהיה בריא לעיניים לא להתפשר על זה ובבקשה אם אפשר לכל המלצה לינק מהחנות www.newegg.com
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הנה תראו בתמונה כתוב בקיצור כזה G73GS כאילו קיצור של geforce 7300 gs מה אתם אומרים יש לי ממה לחשוש או שזה כאילו אמור להיות ככה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לדעת אם הזיכרון של הכרטיס בתמונה הוא בצורת L(מה שמאפשר לו להפוך ל9700)? זהו כרטיס ראדון 9500 נון פרו. בתודה מראש שי.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח גמיש הנתונים של המחשב שלי הם: מעבד: intel e5200 ram: 3GB לוח אם: http://www.nextag.com/Biostar-G31-M7-TE-623892854/specs-html תודה מראש עריכה: ראיתי את הכרטיס הבא האם הוא מתאים? http://www.dsa-sys.co.il/Product.aspx?ProductID=1117
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ללכוד וידאו ממכשיר וידאו ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon x1950pro חיברתי ל S-VIDEO את הכבל שקיבלתי עם הכרטיס ומהצד השני למכשיר וידאו. מכשיר הוידאו דולק, יש בתוכו קלטת והוא מנגן כלומר במצב play. כשאני מנסה ללכוד את הוידאו באמצעות windows movie maker אני מקבל הודעת שגיאה שלא מותקן התקן ללכידת וידאו עברתי על הרבה מאוד מדריכים ללכידת וידאו ועדיין לא הצלחתי צריך להגדיר משהו כדי שזה יעבוד? חיפשתי בלוח בקרה לא מצאתי משהו שמזכיר את זה כל הדרייברים מותקנים נתקלתי במישהו שאומר שיש לו את אותו כרטיס מסך אבל הוא מוגדר כ TV-OUT בלבד: http://www.tomshardware.co.uk/forum/page-217989_15_0.html יכול להיות שהכרטיס שלי הוא אכן כזה? בקיצור מה צריך לעשות כדי להשתמש בVIVO וללכו…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אין מה להוסיף. ואם כן חייב להתקין איך אני מסיר את האייקון של ATI ליד השעון למטה? (הוא של הקונטרול פאנל אם אני לא טועה.) תודה רבה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1. אני רוצה לקנות 1900XT מ newegg בשבוע הקרוב ורציתי לדעת אם מישהו עוקב אחרי המחירים שם ויודע אם הם כבר ירדו (אם עדיין לא - אני יכול לחכות עד שבוע מהיום - איסוף הרכיבים יכול להתעכב עד ה 25 לחודש). 2. אילו אתרים אחרים אתם מכירים אתרים אחרים ששווה לייבא מהם רכיבים (ארה"ב) והאם מחירי ה 1900XT כבר ירדו שם?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מצאתי את כל הערוצים. ועכשיו כשאני מדליק איזה ערוץ, הוא מראה לי אותו שנייה אחת ואז התמונה נעלמת ומופיע "שלג"... ב-MOSAIC הוא מראה את על הערוצים בסדר גמור... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים... ואיתו קניתי כרטיס מסך של Nvidia 7950GT עכשיו הכרטיס נדפק, ואני יכול לקבל כרטיס אחר בערך באותו מחיר בחינם. הציעו לי Nvidia 8500GT צריך עזרה בקשר לכרטיס מסך ממולץ... אין לי בעיה אפילו להוסיף סכום כסף(לא יותר מידי כמובן : ) ולקנות כרטיס יותר טוב.. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היום השתדרגתי בעוד כרטיס מסך ATI sapphire 280x vapor-x הלכתי לפי הספר, גשר CF, דרייברים הכי עדכניים, מחובר בסלוט הראשון והשלישי בלוח אם Gigabyte z87 oc במחשב הוא מזהה את שני הכרטיסים, ומראה נתונים עליו בCPU-Z ספויילר
-
- 27 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מה איכותי יותר לשימוש ביתי , סרטים תמונות.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב TMS הכרטיס עולה 2340שח ב KSP עולה 2590שח מישהו יודע מה הסיבה להבדל של כ-10% במחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני עומד לשדרג את המערכת הנוכחית שלי, ובודק אופציות קנייה לכרטיס מסך. האם יש אופציה טובה יותר באזור ה 1400 ש"ח לכרטיס מסך מה Gigabyte X800 128MB? תודה.
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב 800 ש"ח בערך. הכרטיס ישמש למשחקים ולשימוש במדיה סנטר כאשר הוא מחובר גם לטלויזיית HD. המסך הרגיל שלו הוא 22" ואני עובד איתו ב1680*1050. מפרט המחשב: לוח Gigabyte P35-DS3L זכרון 2GB DDR2 800MHZ מעבד Q6600 ספק כוח Corsair 450W Pure תודה!
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הי נתקלתי בכרטיס הזה http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6870&CatCode=80 שמיועד לקליטת שידורי לוין באמצעות צלחת האם יש בארץ חנויות שמוכרים כרטיסים אחרים לשם השוואת תכונות ומחירים והאם משהוא ניסה את הכרטיס הספציפי הזה או אחד אחר שנמכר בארץ ישי לו חות דעת האם יש אתר שנותן סיקורי חומרה על רכיבי מחשב מסוג זה (רצוי מאוד בעברית) תודה מראש urinka
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-