עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חוץ מיתרון של חסכון במקום..האם זה בריא יותר לעיניים או איכותי יותר? עריכה: מצטער, מצאתי את הת'רדים הרלוונטיים רק אחרי שפתחתי את זה בינתיים לא ראיתי שיש יתרון גלוי

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by yamedi,

שלום רציתי לדעם אם אני קונה טלויזיה פלסמה גודל 42 אינף בפורמט רחב (16x9) האם זה יתאים לי לעבודה במחשב ? או האם יש לכם הצעות אחרות ?? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by anri,

איך ה 6800U של eVGA מבחינת ביצועים קירור OC ?? ו..האם הוא יותר טוב מהג'יגבייט ומהלדטק ?

• 18 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by mrsph666,

שלום, כידוע GTA:SA לא עובד, לפחות לא רשמית, עם GeForce 4 MX, מסיבה של שיידרים או משהו כזה... אני מברר בשביל חבר שלי, היכן ניתן להשיג את התוכנה שאיתה ניתן להפעיל את המשחק? תודה רבה!

5. Started by mrsph666,

תודה רבה למשתתפים, ואם תוכלו, אנא פרטו מדוע, תודה רבה שוב!

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  6. Started by The_overclocker,

סוף סוף לאחר שבוע וחצי אבא חוזר הביתה כשבידוהמסך . עכשיו התפנה לי סוף סוף מקום על השולחן, ואני מתחיל לגלות את היתרונות של ה LCD. ובגלל שאני אוהב לחלוק אתכם את מה שיש לי, הנה כמה תמונות :-*: הקופסא: מה שהיה בפנים: המסך על השולחן, בהשוואה לגריל 80ממ: על השולחן, עם הרמקולים: מבט מהצד: מרחוק: ומקרו נחמד לסוף:

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by AMD-Z,

הכל התחיל לפני חודשיים בערך. שיחקתי במשחק מסויים ופתאום נתקע המשחק, הופיע vpu recover ומאז אני לא מצליח לשחק בשום משחק יותר מ15 דקות. התקנתי מחדש הכל: ווינדוס, דרייברים, דרייברים ללוח אם ואפילו עדכנתי את הביוס וכלום לא עזר! אני כבר ממש מיואש, אין לי כבר אחריות על הכרטיס מסך ואני לא יודע מה לעשות... מישהו מכיר את הבעיה? המפרט: athlon xp 2500 Abit nf7 v2.0 geil 2*256 pc2700 radeon 9500pro תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by Raul,

חבר שלי קנה מחשב חדש, עם FX5700 של MSI. שלשום הוא קיבל את המחשב, ורשום בביוס של הכרטיס מסך ובכל מקום אחר, שהכרטיס הוא 5700VE זאת לא טעות (אין הכוונה לLE). עכשיו השאלה היא, מה זה החיה הזאת? לא מצאתי אישור לקיומו של הכרטיס באתר הרשמי של MSI וגם לא בזה של nVidia. יש לציין, כי באוורסט, רשום שם בנתונים שזה בא עם DDR2. אשמח עם תוכלו לתת קצת מידע ולשפוך קצת אור על הכרטיס המסתורי (והאם הוא פחות/יותר טוב מה5700הרגיל). ד"א, המחשב נקנה באייבורי.

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  9. הי חברה... אני מרכיב לידידה שלי מחשב - לביצועים סטנדטים בלבד, עם דגש למחשב שיחזיק מעמד בקצב של השינויים של 5-6 שנים. המחשב הוא: 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4AMD 64 3000 939 Oem512MB DDR 3200 Dual 2x256 1,995 ש"ח 1 WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM 397 ש"ח 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 332 ש"ח 1 LG 17 FLATRON F700Bאחריות יבואן רשמי ח.י מחשבים 885 ש"ח 1 Genius Net scroll +EYE Optical PS2 Retail 49 ש"ח סה"כ 3,657 ש"ח הלוח תומך ב-Pci-express ואני רוצה לשים לה כ. מסך זול (אין שימוש במשחקים), מה המומלץ בטווח של עד 400 ש"ח? תודה...

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  10. אני רוצה לקנות כרטיס מסך PCIE בעיקר למשחק FLIGHT SIMULATOR 2004. אני לא רוצה להשקיע 3000 ש"ח בכרטיס מסך הכי טוב, אבל אני מחפש את הכרטיס שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר. אין לי תקציב מוגדר אז תקבעו אתם איזה כרטיס יתן לי הכי הרבה ביצועים במחיר משתלם. כלומר, האם אני אראה איזשהו שיפור במשחק אם אני אקח X800 במקום 6600 GT? האם הוא יהיה משמעותי?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  11. GigaByte nVidia GeForce 7800 GT 256MB GV-NX78T256V Gigabyte FX6800GT GV-N68T256DH AGP 256Mb Retail Video Card Gigabyte FX6800GT GV-NX68T256DB PCI-e 256Mb Retail Video Card מה הכי טוב! ולמה???? *המטרה של הכרטיס להפעלת משחקים חדשים *תבחרו בין שלושתם אל תמליצו על משהו אחר תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by ברק,

לאחרונה אני רואה את הלוגו של HDTV רבות על כרטיסי מסך. השאלה שלי היא למה, האם המחשב הנוכחי הבסיסי לא מסוגל להתמודד עם איכות שכזאת מבחינת קידוד, הקרנה על מסך CRT ? אם לא אז איזו חומרה חיונית ע"מ שנוכל לראות HDTV הסרטים בקוויק טיים שמתיימרים להיות בתקן זה לא רצים חלק במיוחד אבל אני חושב שזה בגלל מהירות החיבות וכמות הנתונים. כל מידע יעזור. תודה.

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  13. הי חברה, טוב חבר שלי קונה את ה 9800 שאני התלבטתי לגביו, יש לו ספק כמו שלי (קנינו את המחשב ביחד) האם הספק יסחוב, מזכיר לכם 240W לא ג'נרי. או שאין על מה לדבר?

• 13 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by בייגל טוסט,

http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=86 הפעם כרטיס חדש מבית Inno3D הוא רץ על 500/1400 לעומת 350/666 בגירסא הרגילה וכפי שמסתמן, רוצח את ה6600GT צפוי לעלות 90-130$ (מעניין כמה בארץ)

• 12 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by T-Flash,

בעקבות הדיון הזה. לפי הבנצ'מארקים האלה, 7300GT משאיר פער רציני בין 6600GT לטובתו. לפי בדיקה אחרונה ב ZAP, הכרטיס עולה לא יותר מ 530 שח. כזכור לכם, 7600GS חזק מ 6600GT בערך ב 10%. לפי זה אפשר להבין ש 7300GT חזק לפחות כמו 7600GS. יש כמה אפשרויות: 1. עבר זמנו של 7600GS-ממש לא נראה לי, אולי התחיל זמנו. 2. המחיר לא נכון-גם לא ממש סביר, כרטיס עם מספר קטן יותר (7300) מאותה הסדרה לא יכול לעלות יותר מכרטיס עם מספר גדול יותר. 3. הבנצ'מארקים לא תקינים-הנחה הכי סבירה אם כי גם קצת לא מובנת, למה לאתר כזה לשקר? מה קורה כאן?

16. Started by ZenMaster,

Looking for a graphic card around the price of 1000-1500nis I know i can get the 7600GT for about 990nis, is the anything better i can get if i enlarg the budget to 1500 Ati Or Nvidia?

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  17. שלום, ברשותי המחשב הבא: Athlon XP 3200+ 512mb ram leadtek geforce 4 ti4400 128 ram ואני רוצה לשדרג. הסיבה לשדרוג היא שOblivion מחייב כרטיס מסך שתומך בפיקסל שיידר 2.0. כרגע אני מגיע עם 3dmark 2003 ל1850 נקודות, ורוב המשחקים די צולעים. אני מתלבט אם לשדרג את כרטיס המסך בלבד, ואז אני אצטרך לקנות כרטיס AGP, לבין לשדרג הכל, ואז הסיפור הרבה יותר יקר, אבל אני אוכל לקנות כרטיס PCI Ex. מה דעתכם? האם שדרוג של כרטיס המסך בלבד יביא אותי לתוצאות טובות מבחינת משחקים חדשים, או שזה בזבוז כסף ועדיף כבר ללכת על שדרוג כולל?

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  18. Started by ELiA,

אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך ATI 9500 PRO 128MB 128 BIT תמיכה מלאה בדיירקט איקס 9 ורציתי לשאול אם אני מתקין ווינדוס ויסטה האם יש תמיכה לכרטיס הזה מבחינת דרייבר להורדה?

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  20. Started by cyberX,

אחי רוצה לשדרג ולקנות כרטיס מסך יותר טוב כרגע יש לו GF7300 מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון השאלה היא כזאת, איזה כרטיס מסך יתאים למחשב בלי ליצור צוואר בקבוק (וגם מבחינת החיבורים PCI-E וכל אלה.. אני פשוט לא מבין בזה כל כך) ואני יודע שהספק ג'נרי ולכן הייתי רוצה לדעת אם צריך גם להחליף אותו לפני קניית כרטיס מסך חדש או שהוא יחזיק מעמד עם כרטיס מסך חדש, ולכן אני רוצה שתתחשבו גם בזה אין תקציב אבל אני מניח שלא לעבור את ה-600 שקל

• 11 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by Doron404,

מישהו יודע מהו כרטיס המסך הטוב ביותר שניתן להשיג היום (בישראל) לממשק הAGP המיושן?

• 14 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by shibie,

שלום חברה, אני מחפש את הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים בתקציב של 1600שח, אפשר לחרוג מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by al83,

שלום,בסוף התחדשתי היום בXFX HD4850 לאחר ההתקנה של הCCC האחרון שמתי לב שמהירות הזכרון בכרטיס נמצאת על 990MHZ וזה אמור להיות על 1990MHZ נתון זה מופיע גם בGPUZ וגם בCCC המהירות לא משתנה גם תחת מאמץ גרפי תוך כדי משחק מצרף תמונות מישהו יכול להגיד לי מה פספסתי ? ועוד שאלה ,Directx 10.1 אני אמור להתקין כמו שהיה עד לא מזמן עם ה 9C ? המון המון תודה (אם הבעייה היא בדרייבר סליחה על פירסום הנושא במקום הלא נכון) [attachment deleted by admin]

24. Started by Omry,

היי אנשים. בהתחלה הרצתי פעמיים-שלוש את תוכנת הבנצ'מארק 3DMARK Vantage, אח"כ עשיתי גם OC למעבד ולזכרונות והרצתי אותה שוב (ללא ארטיפקטים עד כה) ואז עשיתי OC גם לכרטיס המסך והתחילו ארטיפקטים. ניסיתי כל הזמן להפחית את התדרים עד שהגעתי לתדרי סטוק ועדיין היו ארטיפקטים. הורדתי גם את כל שאר המערכת לתדרי סטוק ושום דבר לא עוזר. יש למישהו מושג מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by PHOENIX18,

סורי על הכותרת אבל זה פשוט ככה הדלקתי היום את המחשב פתאום אני רואה רזולוציה ענקית,הARRO בכלל לא עובד בדקתי במנהל התקנים אני מקבל שגיאה קוד 12:‏‏להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה, עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים במערכת ללא זמינים.‏‏ ניסיתי להתקין את הדרייבים הכי חדשים שיצאו בשבילו(בלי להסיר את הקודמים),אבל גם זה לא עזר אז עכשיו אני ינסה עם להסיר את הקודמים מקווה שזה יעזור פתאום זה קרה לי אתמול הכל היה בסדר תודה לעוזרים ד"א

• 4 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים