עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, שבוע שעבר קניתי מחשב חדש: מעבד i5 2500k 8 גיגה זכרון 1333 כ. מסך 570gtx לוח של גיגהבייט z67 וכמובן מארז,ספק.. התחלתי לשחק dues ex והגדרתי רזולוציה הכי גבוהה, 1920X1024 והמשחק פשוט מקרטע התקנתי ווינדוס מחדש והכל דנדש אבל לא זז. השאלה היא האם זה אמור להיות ככה? האם בשביל לשחק על רזולוציה כזו צריך מערך sli? הכרטיס מסך חלש?? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by mikmik846,

ערב טוב. יש לי לוח אם P5KPL-CM עם DDR 2. השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס מסך עם DDR 3? לדוגמה: Nvidia Geforce GT430 DDR 3. תודה.

3. זה פשוט מכונת כביסה...

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by ofirterev,

שלום לכולם לי במחשב יש כרטיס מסך 9800 gtx 512 מגה ורציתי לדעת מה ההבדל בין הכרטיס שלי לבין הכרטיס החדש 9800gtx+ האם כדי לי להחליף את הכרטיס שלי לחדש מה ההבדלים ביניהם האם אפשר מפרטים של שני הכרטיסים

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by Goooogle,

תודה רבה

6. Started by miim17,

אהלן. יש לי מחשב ישן (amd 4200+ ,gforce 6100 onboard) שנהיה ממש איטי. לאחר פירמוט והתקנה מחדש עדיין מורגשת איטיות בניגון סירטי פלאש באינטרנט ובאופן כללי המחשב מרגיש לי שהמחשב מתאמץ לסחוב את חלונות 7 (יש 3GB ראם) האם לפי דעתכם הכרטיס מסך מהווה צוואר בקבוק? האם השקעה של 150 שח (ראיתי שיש כרטיסי מסך GEFORCE210 בסביבות המחיר הזה) תעזור למחשב לתפקד יותר טוב ? או שזו סתם בעיית דריברים/פלאש? השימושים הם כאמור אופיס, אינטרנט, וסירטי HD (המחשב סוחב 720 בלי בעיה ו 1080 עם עזרה של COREVAC)

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  7. Started by tidan26,

שלום! אני מתכוון לקנות מסך של dell דגם: u3011 האם הוא מגיע עם כבל dual link dvi

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by thtking,

זקוק לגבי המלצה לקניית כרטיס מסך חדש בתקציב של כ800 ש"ח +/- המפרט הנוכחי: Athlon 64 3500+ Gigabyte K8NXP-SLI OCZ 1024X2 400 ספק: Thermaltake TR2 RX 550W כרגע הכרטיס שבבעלותי הוא:Gigabyte 6600GT 128MB חשבתי על 9600GT 1GB מ: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2804 אשמח לשמוע את דעתכם

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by The_Byter,

בגאמא PC לכל המחפשים לדעתי זה המחיר הטוב ביותר, הוא התקבל בהצעת מחיר ואינו מופיע באתר, אני מאמין שאפשר להזמין בטלפון.

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by Jack_g,

כיצד ניתן לעשות UNREGISTER למספר שהכנסתי ל 3DMARK2003? להסיר ולהתקין מחדש לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  11. שלום חברים, האם אתם חושבים שכדאי לי לשדרג את הביוס לf3 שג'יגהבייט הוציאו לא מזמן להורדה באתר שלהם, ואז הורידו אותו משם? הוא אמור לשפר בעיות יציבות בכרטיס ולהוסיף 100 מגה הרץ על הדרך. (מ900 ל1000) מישהו פה ניסה ויכול להגיד כמה הוא באמת יציב ואיך הוא מבחינת oc? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  12. Started by elixvx,

תשמעו יש לי כרטיס מסך 260GTX אם 2 יציאות DVI ועוד איזה חיבור {טלויזיה? משהו עגול כזה} קיצר עד היום הוא היה מחובר למסך שלי {LCD 17 של LG} אם מתאם לVGA {הכחול} עכשו חיברתי אותו גם לLCD שלי 32 אינץ' של סמסונג וקניתי כבל DVI-HDMI חיברתי את שניהם לכרטיס והבעיה היא שכול פעם שאני בטלויזיה היא עושה מין צפצופים פצפוצים כאלה ממש חזקים כיאלו משהו מפוצץ בפנים אנ חושד שזה מהרמקולים {נסתרים הדגם הוא A450 סמסונג} אבל הקטע הוא שמתי שאני משתמש במחשב על הLCD שומעים בכלל מהרמקולים של המחשב עזרה מישהו?..

13. לפני חודש בערך קניתי 9500GT חיברתי אותו עם כבל HDMI פשוט של יס לטלויזיה החדשה SAMSUNG 32A650 הכל היה מצויין האיכות טובה ואחלה אתמול בערב ניתקתי לרגע את הכבל מן הטלויזיה ומאז כל אפשרות שאני מנסה לא מצליחה להחזיר לי את האיכות שהיתה קודם המסך נותן תמונה לא חדה כלל, אני לא מבין ממה זה יכול לקרות ניסיתי לחזור אחורה וכלום, הדרייברים הכי מועדכנים ניסיתי הכל דרך ההגדות של הדרייברים וזה לא מחזיר את החדות האייקונים נראים מטושטשים כאלה וכל המסך טיפה מוחשך אפילו תודה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by heroldh2,

לפני שאני קונה כרטיס מסך אני צריך חוות דעת עליו EVGA GeForce GTX 550 Ti FPB 1024 MB GDDR5 PCI Express 2.0 2DVI/Mini-HDMI SLI Ready Graphics Card, 01G-P3-1556-KR מה אתם אומרים? 1. evga זאת חברה שאפשר לסמוך עלייה?

15. מדובר על כרטיס מסך SAPPHIRE HD 6870בקצרה כרגע אני רואה עם התוכנה של AMD שהמהירות מאוורר של הכ.מ עומדת על 20 , יכול להגרם נזק אם הגביה את זה ? ניסיתי להגביה את המהירות ל50 והמשחקים התחילו לעבוד נורמאלי אבל עדיין יש פה ושם תקיעות , יכול להגרם נזק אם הגביה עוד? תודה!

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  16. יש לי תקציב 5000 שקל למחשב בלבד ללא מסך וללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC מה שמונע בעדי לקנות את המחשב זה שחבל לקנות היום 7600 GT ב900 שקל שעוד מעט יצא 8600 ויעלה מחיר דומה.. האם שווה לחכות?! האם יש תאריך ליציאת הכרטיס בארץ?? אני ממש מחכה כבר למחשב

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by Jack_g,

שלום, שאלתי היא מה פירוש האותיות WHQL שמופיעות בדרייבר DETONATOR . אני חושב שזה אומר שהדרייבר גירסא סופית ובדוקה זה נכון? בכל מקרה מה פירוש האותיות. השאלה השנייה היא, יצאב עכשיו גירסא חדשה של הדרייבר שהיא 43.45 לפי מה שאני הבנתי היא סופית אבל למה לא מופיעות האותיות WHQL ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  18. שלום חברים אני צריך שתעזרו לי לבחור כרטיס מסך יש לי תקציב של עד 1,100 ש"ח עם אפשרות למשלוח. עכשיו אני חשבתי על ה-5900xt והנה היום מצאתי מחיר מצויין ל-5900 באתר הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=35011&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=32&aff=zap רציתי לדעת האם הקניה משתלמת והאם החנות אמינה או לא. תודה רבה וענקית לעוזרים :

• 10 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by leahd3,

חברים שווה לי לשדרג 7870 קרוסספפייר ל 7950 קרוספייר? חיפשתי רבל לר מצאתי השוואה בין שתי מערכים באלה ספק 750 וואט של קורסייר

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by topcat115,

למה כרטיס מסך ישן עם סלוט של PCI לא פועל על מחשבים חדשים יחסית (הכרטיס עצמו דווקא פועל על מחשב ישן)

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  21. שלום לכולם, בזמן האחרון אני מתקשה למצא כרטיס מסך לצפיה בטלויזיה, אשמח אם תעזרו לי.. תקציב: 400 חריגה מקסימלית: 100-200 השימושים העיקריים שלי מהכרטיס צפיה בטלווזיה Full HD, עריכת תמונות, ואולי קצת גיימינג... אני מתכוון לקנות אותו IVORY, KSP או כל חנות שקרובה לנתניה. מפרט של המחשב: לוח אם GA-MA69GM-S2H מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+, 3006 MHz כרטיס מסך נוחכי NVIDIA GeForce 8400 GS ספק של 300W כרגע אני משתמש במסך של 17 אינצ' חחח אבל לא להרבה זמן, הטלויזיה היא 37 אינצ'. הערות ובקשות מיוחדות: אני רוצה שהוא יריץ FULL HD בלי בעיות / תקיעות / הקפאות, זה הדבר שהכי חשוב לי. אם מומלץ יותר כרטיס טלויזיה למקרה הזה, אז תגידו, אני לא ממש מבין בזה.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למחשב שלי. המפרט הטכני שלי הוא: מעבד: e6300 ספק: enermax libarty 400w לוח אם: asus p5b-vm זיכרון: 1g kingston 667mhz * 2 דיסק קשיח: wd 250g 16mb + סיגייט 500 מסך :samsung 226bw windows 7 אני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך או לא כי אני בצבא ורק כשאני חוזר הבייתה אני אוכל להשתמש בו. ויש גם לאח שלי פלייסטיישן 3. אז עכשיו ההתלבטות היא אם לקנות כרטיס מסך או לא? כי צריך בשביל הביצועים של וינדוס 7 וגם בשביל שאני אוכל להפעיל משחקים במחשב וגם סתם חבל לא לקנות כי קניתי עם המחשב ספק כח חזק.

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by mrsph666,

שלום, כידוע GTA:SA לא עובד, לפחות לא רשמית, עם GeForce 4 MX, מסיבה של שיידרים או משהו כזה... אני מברר בשביל חבר שלי, היכן ניתן להשיג את התוכנה שאיתה ניתן להפעיל את המשחק? תודה רבה!

24. Started by benr,

קניתי לאחרונה כ. מסך 5450HD של SAPPHIRE, אחרי פירמוט המחשב (שלקח איזה שבוע בגלל בעיה בעדכון הביוס, סיפור אחר ולא קשור לנושא הזה), התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ואחרי זמן מה של עבודה על המחשב, המסך הפך לירוק לשתי שניות ואז שחזרה התמונה, התקבלה תמונת נגטיב (כחול הפך לירוק, אדום הפך לצהוב וכיו"ב). הסרתי והתקנתי שוב את הדרייברים ושוב חזרה התופעה. שאני מנתק את כבל הHDMI (המחשב משמש כHTPC) ומחזיר אותו אחרי שניה התמונה מסתדרת. האם ניתן להסיק מכל מה שכתבתי לעיל שיש בעיה בכרטיס עצמו?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.