כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני עם לוח של אסוס. תודה.
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחרונה נתקלתי בבעיה עם כרטיס מסך RADEON 600 X 256MB כך שאני רואה גרפיקה מטושטשת קווים וריבועים שחורים בתוך המשחקים. אני לא יכול לשחק אפילו במשחקים של סבתא. אודה למי שיעזור...
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
[table][tr][td]N13P-GL [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][/table] איזה כרטיס מסך זה? זה הנייד שרציתי לינקות http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20053&cf=zap יכול להיות שזה.. Nvidia Gefores GT 630M? [table][tr][td][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף 19''VIEWSONIC E95 או CTX EX950F FLAT או מסך אחר בתחום המחירים תודה מראש DEMULTI
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום, היום החייתי מחדש את המחשב הישן שלי. למטרת חיבור המחשב לטלויזיה. אז אכן התקנתי ווינדוס XP שדווקא רץ באופן מפתיע יפה על המחשב הפנטיום 2 333 הישן שלי. חיברתי את הכבל מהככרטיס מסך לטלויזיה. הטלויזיה אכן הגיבה, אבל בסך שחור התחלתי לחפש עזרה בנושא, ומצאתי כל מיני תכתובות מלאות בשפה טכנית וכל מיני מושגים שממעבר ליכולתי. קשה לי להאמין שבכדי לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה אני זקוק לתואר בתכנות. http://www.realh.co.uk/linux_tv_howto/ar01s07.html הנה הלינק שנתקלתי בו, עד כמה שהבנתי הוא דן בדיוק בבעיה שלי. יש לי VOODOO3 למקרה וזה עוד לא ברור ואני לא מבין מה הבעיה, מצאתי תכתובת שטוענת שהכרטיס שולח תשדורות לטלויזיה ברגע שמוציאים את הכבל של מסך המחשב מהמחשב. הצלחתי לח…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך GTX 480 ויש לי כמה שאלות: 1. האם הכרטיס יכנס במארז Themaltake mozart VC4000SNS ויהיה בטמפרטורות טובות? או שעדיף במארז Antec Sonata III 500 2. של איזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס מKSP בחיפה? 3. מה זה mini HDMI ומה ההבדל בינו לבין HDMI רגיל?
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הגירסא אם 256 זכרון או מעבד אולתרה הם כמעט באותו מחיר וזה יחזיק לי איזה שנתיים שלוש
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אהלן כולם!! לאחרונה קנו לי את הכרטיס 9800GTX של eVGA. חיברתי אותו למחשב ( פעם ראשונה שלי... אבל אני כמעט בטוח שעשיתי נכון * פירוט בהמשך*) והכול התקנתי את הדרייברים, וזה נראה בסדר. ( המחשב מזהה את הכרטיס) הבעיה היא שבכמה משחקים ששיחקתי כדי לבדוק אותו (ליתר דיוק: Team Fortress 2 ו-Bioshock) לאחר זמן ממושך של כ 10-30 דקות המחשב פשוט נתקע ושומעים את הפסקול האחרון שנשמע במשחק כמו בדיסק שבור, (מלא פעמים) עד שאני עושה restart. למי שרוצה לדעת איך חיברתי את הכרטיס, אז זה היה קצת מסובך להכניס אותו למארז (Midtower) , אבל הסתדרתי. הבעיה הייתה בחיבור לספק. לכרטיס הזה מומלץ לחבר, כידוע - שתי חיבורי 6 pin. אחד כזה אני בטוח שחיברתי נכון ואת השני חיברתי בעזרת הערכה שהם כללו באריזה של 6…
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
כמה נקודות : 1. עדיף מKSP ( פשוט אני הולך מחר לקנות כי זה דיי דחוף לי וזאת החנות הנורמלית היחידה ליד הבית שלי) 2. אם יש GF8 ל AGP ? ( משהו זול פשוט מעדיף כרטיס עם תמיכה בטכ' החדשות)
-
- 13 תגובות
- 856 צפיות
-
-
השאלה כמובן בגדול היא מה ההבדל בין גרסת ה1GB ל 2GB בטח לא ה60 ש"ח ;D (המסך שלי הוא 1600 רזולוציה לא 1900) ... אילו הכרטיסים שאני לגבם בהתלבטות כבר כמה ימים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-125-385&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=3#scrollFullInfo ג'יגה בייט גרסת 1G http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-102-954&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=2#scrollFullInfo ספיר גרסת 2 ג'יגה + כפ…
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
סוף-סוף השגתי את זה ועכשיו נראה אם הוא באמת כך כל טוב כמו שאומרים!!!!!!!!! (אני מתכין אותו ברגעים אילו!!!!)
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום חברה, אני מחפש את הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים בתקציב של 1600שח, אפשר לחרוג מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
צמד דגמים מקוצצים מהדור החדש של NVIDIA עשוי לגשר את פערי הביצועים הגדולים בין כמה מדגמי GeForce GTX שנמצאים בשוק כעתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה כרגע תקציב ל 6850 אין לי אבל סמתי לב שיש כמה כרטיסי מסך מדגמים ישנים למשל GEFORCE 9600 לינק http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=615&pid=13419 במחירים של 400 500 ש"ח כדאי לא כדאי? הבנתי דרך קריאה באינטרנט שהכרטיס הזה בזמנו היה המילה האחרונה תעזרו לי אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בעצם בקנית כרטיס ישן לחדש ולמה זה שווה עוד 400 ש"ח המפרט שלי בפרופיל שאלה נוספת יש הבדל בין 4GB RAM ל6GB במשחקים ברזולוציה גבוהה? כרגע אני עם 4 תודה !
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה את הלוגו של HDTV רבות על כרטיסי מסך. השאלה שלי היא למה, האם המחשב הנוכחי הבסיסי לא מסוגל להתמודד עם איכות שכזאת מבחינת קידוד, הקרנה על מסך CRT ? אם לא אז איזו חומרה חיונית ע"מ שנוכל לראות HDTV הסרטים בקוויק טיים שמתיימרים להיות בתקן זה לא רצים חלק במיוחד אבל אני חושב שזה בגלל מהירות החיבות וכמות הנתונים. כל מידע יעזור. תודה.
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שהכרטיס הזה מומלץ בתור entry level, בגרסת 128BIT . בנוסף בדף המפרטים רשום שמחירו (דגם של gigabyte) הוא 380 ש"ח. אני אישית לא הצלחתי למצוא באף מקום, לא באינטרנט ולא בעולם האמיתי את דגם ה128BIT בפחות מ420 ש"ח (לא כולל משלוח כמובן) מאחר שהמפרט נכתב לפני חודשיים חשבתי שתהיה אפילו ירידה במחיר ומתברר שגם היום אין איפה להשיג במחיר הזה. הדבר היחיד שמצאתי במקום מגורי הוא 9550 של אוקטק 64BIT. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה ? האם ההבדל לעומת הgygabyte 128BIT יהיה גדול ? יש לציין שהמחיר הוא 420 ש"ח ואין צורך במשלוח. בכל מקרה אשמח עם מישהו מאיזור הצפון שמכיר חנות שמוכרת את הכרטיס הנ"ל במחיר זול יזכיר אותה. תודה מראש אורן
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שהוא פחות מאלף שקל?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה דרייבר מהחדשים הכי מומלץ בישביל ה6600GT תודה
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
היי שמתי לב שמתי שאני משחק במשחק כבד, יש מין ראש מוזר מכרטיס המסך, כמו רעש סטטי כזה , אין שום סיכוי שזה מהקירור, בדקתי, ידוע לכם על זה בכרטיסיי 9800GTX על רעש אולי מהרכיבים שעל הכרטיס? רני
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי נקנה לפני כמה חודשים, ואני מרוצה ממנו עד השמיים, עכשיו לפני כחודשיים התקנתי GHOST RECON והיו לי בו קצת ארטיפקטים, אבל לא נלחצתי כי שיחקתי שעות במשחקים כבדים (דוגמת CRYSIS) ולא הייתה שום בעיה. עכשיו התקנתי FURMARK לפני כחודש ושאני הרצתי בדיקת מאמץ היו לי ארטיפקטים אבל לא חשבתי שזה קריטי כי זה לא קורה לי בשום משחק וכי אמרו פה בפורום שיש בעיה עם התוכנה הזאת וכרטיסי ATI, ואז נזכרתי שאיפה שקניתי את המחשב הריצו את הבדיקה על מחשב דומה לשלי, אבל על שלי לא הריצו (התבלבלו שם כי היו מלא מחשבים עם אותה מערכת, אבל לא היה משנה כל כך כי עשו בדיקות להכל והריצו לי שם FAR CRY 2 שפעל מעולה ושיחקתי בו גם בבית ללא ארטיפקטים) עכשיו אני משחק Team fortress 2 בערך כחצי שעה, והופיע…
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני משתגע כבר קניתי 6800GT ועכשיו שאני סם לראות בטלויזיה סרט אני רואה עם מין קפיצות קטנות כאלה מין הפרעות כאלה וזה רק שאני רואה סרטים עם תוכנות עם מדיה פליאר רגיל זה עובד טוב מה יכול להיות הבעיה ?????
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
האם יש טעם לשדרג לכרטיס חדש מהסדרה הבאה (5850-5870) של ATI או שהמפרט כבר ישן מדי ולא ינצל אותו.לוח האם מבוסס צ'יפסט 975 והוא בעצם PCIX16 גרסה ראשונה עד כמה שאני יודע.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך של geforce g210 רציתי לשאול אם הhdmi שלו מעביר גם קול ואם הוא מתאים ל full hd ? הכרטיס מסך בעיקר לסרטים וממש קצת משחקים אם אפשר חוות דעת עליו תודה והמשך יום טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
זה הכרטיס המדובר.. http://farm4.static.flickr.com/3120/2898151455_17a4677b30.jpg?v=0 ואני לא מוצא אותו למכירה בשום מקום... מה? הפסיקו את היצור ? עריכה כנ''ל לגבי זה..... http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=14-121-258-06.jpg&Image=14-121-258-02.jpg%2c14-121-258-03.jpg%2c14-121-258-04.jpg%2c14-121-258-05.jpg%2c14-121-258-06.jpg%2c14-121-258-07.jpg%2c14-121-258-12.jpg&S7ImageFlag=0&WaterMark=1&Item=N82E16814121258R&Depa=99&Description=ASUS%20Radeon%20HD%204870%20EAH4870%2fHTDI%2f512M%20Video%20Card
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-