עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן חברה ברשותי מחשב עם 9600XT. כרטיס שעושה את העבודה היטב: סרטים ומשחקים. רקע קודם במיחשוב: טכנאי רשת בחברת הייטק. לפני כחודש עשיתי פורמאט למחשב. כהרגלי אחרי פירמוט אני מוריד את הדריברים הכי מעודכנים של כל ההתקנים. וכמובן הורדתי את קטליסט 6.1. לאחר כמה באגים שנתקלי בCONTROL CENTER שלהם. באגים מאוד מרגיזים בתצוגה כפולה על המסך ועל הטלוויזיה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167924.0 לאחר עזרתו העדיבה של ASSAFILES הגדרתי תצוגה כופלה. למרות שהייתי רוצה את המעבר הפשוט והנוח החלטתי להשאיר את המצב כמו שהוא. כשבוע לאחר מכן התחילו תקלות, אם אמא של התקלות . באמצע צפייה בסדרות האהובות אליי (LOST,24,PRISON BRAKE) התחלתי לקבל ריסטארטים של המחשב. לא נילחצתי וביט…

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by SunMen,

שלום, ראיתי באתר של פנדה ובכמה חנויות נוספות שמוכרים את הכרטיס הנל בשני גירסאות האחת ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM והשניה ATI RADEON 9500 PRO 128MB RETAIL חוץ מהבדל של 200 שקל ואריזה מקורית יש בין השניים הבדל?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  3. תקציב: 550 חריגה מקסימלית: 50 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): 1. גלישה באינטרנט ותוכנות קלות 2. צפייה בסרטי FULL HD על מסך 42" בצורה חלקה 3. משחקים כמו: כל מרוצי מכוניות, כדורגל וכדומה של שנת 2011 על FULL HD הגדרות גבוהות האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? לא יודע, תלוי אם יהיה צורך (כניראה שלא) חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה ?: TMS מפרט של המחשב: מעבד: (Intel® Pentium® Processor E5200 (2M Cache, 2.50 GHz, 800 MHz FSB לוח אם: Gigabyte GA-G41M COMBO כרטיס מסך נוכחי: אין ספק: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): L…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by COca,

שלום. התשובה לשאלה שלי היא די ברורה , אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח. האם כרטיסי NV30 יצאו בכמה גירסאות בשביל להתאים אותם לכל שכבות השוק? ידוע משהו על מספר הגירסאות ומה יהיה כלול בכל גירסא? תודה.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  5. Started by yonatan.mendelson,

MSI ו-Gigabyte עתידות להשיק בקרוב דגמי GeForce RTX קומפקטיים במיוחד, שיתאימו גם עבור מארזי ה-Mini-ITX הצנועים ביותר לכתבה

6. Started by alone66,

איך כרטיסי המסך שלהם איזו חברה זו יש עליהם ביקרות ?? תודה

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  7. Started by huber,

http://www.tomshardware.com/picturestory/464-nvidia-graphics-cards.html אחח.. איזו נוסטלגיה!

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  8. Started by ychamp,

חברה אני יכול להשיג 6200 64 BIT באותו מכיר של 9550 128BIT מה עדיף?

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by miim17,

אהלן. יש לי מחשב ישן (amd 4200+ ,gforce 6100 onboard) שנהיה ממש איטי. לאחר פירמוט והתקנה מחדש עדיין מורגשת איטיות בניגון סירטי פלאש באינטרנט ובאופן כללי המחשב מרגיש לי שהמחשב מתאמץ לסחוב את חלונות 7 (יש 3GB ראם) האם לפי דעתכם הכרטיס מסך מהווה צוואר בקבוק? האם השקעה של 150 שח (ראיתי שיש כרטיסי מסך GEFORCE210 בסביבות המחיר הזה) תעזור למחשב לתפקד יותר טוב ? או שזו סתם בעיית דריברים/פלאש? השימושים הם כאמור אופיס, אינטרנט, וסירטי HD (המחשב סוחב 720 בלי בעיה ו 1080 עם עזרה של COREVAC)

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. שלום אני עובד עם תוכנות אדובי מעבד I73930K וכרטיס GTX570 1280MB וזכרון של32GB בזמן האחרון התוכנה נתקעת בסיבת תקלה של OPENGL קוד 7 וכפי שראיתי זה אומר שאין מספיק זיכרון בכרטיס לעיבוד שאלתי היא בכרטיסים של ניידים יש אפשרות של זכרון משותף שמשתמש בזכרון המעבד השאלה אם גם בכרטיסים כאלה יש אפשרות כזאת באם לא האם ישנו איזה פתרון לא תוכנתי בענין תודה

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  11. יש לי מחשב נייד שקבלתי מחבר ...... כשאניח מדליק את המחשב המסך כולו זוהר בצבע לבן ואי אפשר לראות את מה שכתוב ....... אם רוצים לראות את מה שבמסך צריך להטות אותו קדימה ורק אז רואים ! מה הבעיה ? ואיך אפשר לתקן ?

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  12. NVIDIA IS IN DEEP trouble over the defective parts problem, and from what we're being told, this is only the tip of the iceberg. NV still insists on stonewalling and spinning because the cost of owning up to the problem could very well sink the company. Nvidia G92s and G94 reportedly failing If you haven't been following the story, the short version, up till now, is that all G84 and G86 chips are bad. Nvidia is blaming everyone under the sun, but denying they have any hand in the failures. While this may sound plausible, technical analyses by people intimately involved in the requisite semiconductor technologies tell The INQ that it is a bunch of bull: NV simply screwed u…

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by Y-T-M,

לחבר שלי יש מעבד e6300 והוא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שיש לו עכשיו 7300GT האם יתאים לו 9600GT ? יש לו עכשיו גם רק גיגה זיכרון הוא יקנה עוד אחד של שתי ג'יגה

14. צריך המלצה על כרטיס זול יחסית למשחקים בסיסיים sims ו-roller coaster ואחרים. לא מעוניין להשקיע כרגע הרבה כסף (עד 800) בהנחה שממילא עוד שנה, שנה וחצי אני אצטרך לשדרג. רצוי שקט. ממשק PCI-e אני מתלבט בין Leadtek FX6600 PX66128TD AGP 128Mb 128Bit Retail שעולה 800 Albatron Geforce 6600Q PCI-e 256Mb 128Bit Video Card שעולה 710 ל-Albatron Geforce 6600U PCI-e 128Mb 128Bit Video Card שעולה 800 או משהו אחר ....?

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  15. Started by etaiso,

באתר של TMS מוכרים 2 גרסאות: Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail ב-1410 ש"ח ו- Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP Retail ב-1328 ש"ח רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם.. זה אומר שלשני אני לא יוכל לעשות OC?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by the flying sanwich,

לפני שנה בערך קניתי את ה HERCULES 3d PROTHET 3 TI-500... והכל טוב ויפה! לאחר כמה זמן המחשב שלי התחיל להתקע או לעלות ממש לאט במהלך המסך פתיחה של הויינדוז (כתוב WINDOWZ XP ויש טעינה למטה) ולא משנה מה עשיתי, פירמטתי הכל זה לא עבר... ולא חשבתי בכלל שזה קשור לכרטיס מסך. ואז כאשר העברתי את הכרטיס מסך למחשב של אחותי (מחשבי בשיפצור קטן) זה החל לקרוא גם לה! אז זה חייב להיות הכרטיס מסך! האם זו בעיה ידועה? האום אלו הדריוורים? מה לעשות?

17. יש לי 8800 GTS ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בינו לבין החדשים (220-440)

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by Avi313,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים?

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  19. שלום , באיזה מעבד הצוואר בקבור יורגש יותר עם הHD5970 ?? AMD PHENOM 965 BE או CORE I5 760

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  20. Started by iveco,

ה AI המליץ לי לעלות את התדר של הליבה מ 850 ל 950 ואת התדר של הזיכרון מ 1250 ל 1400 רשום שם VOLT MV0 לכמה אני אמור לעלות אותו ? את המאוורר ה AI המליץ לי לעלות ל 70 אחוז עשיתי הכול רק השארתי את ה MV על 0 כי לא ידעתי מה לעשות לכמה להעלות אותו פעם אחת קיבלתי ב FURMARK במקום 27 FPS קיבלתי 29 וניסיתי עוד פעם המחשב נתקע .... יכול להיות שזה קשור ל MV0 VOLT ? אם זה מוסיף לי רק 2 FPS לא שווה להתעסק עם זה נכון ?

21. Started by Jack_g,

שלום, שאלתי היא מה פירוש האותיות WHQL שמופיעות בדרייבר DETONATOR . אני חושב שזה אומר שהדרייבר גירסא סופית ובדוקה זה נכון? בכל מקרה מה פירוש האותיות. השאלה השנייה היא, יצאב עכשיו גירסא חדשה של הדרייבר שהיא 43.45 לפי מה שאני הבנתי היא סופית אבל למה לא מופיעות האותיות WHQL ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by aviados,

לחברי הפורם שלום רציתי לדעת מה יותר משתלם לקנייה GeForce 6600GT 256MB PCX + Tv Out + DVI x2 או ATI Radeon X800XL 512MB Vivo PCI Express תגובתכם

• 13 תגובות
    • 906 צפיות
  23. שלום, יש לי כרטיס מסך evga geforce 550 ti , וכרטיס קול on board . על הכרטיס מסך יש לי יציאה מיני HDMI , ויש לי מתאם HDMI to MINI HDMI שבעזרתו אני מחבר את המחשב ל TV. שאני מחבר אני רואה תקין ב TV אך אין sound ברמקולים של ה TV. אני יודע שאני אמור לחבר בין הכרטיס קול לכרטיס מסך בשביל שיהיה לי sound מהכרטיס מסך - אך לא הצלחתי למצוא חיבור כזה על הכרטיס. מישהו יודע איך אני פותר את זה ? תודה!!

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by er0101,

המשחק קצת כבד אצלי בהגדרות בינוניות, מדי פעם הגרפיקה "נעצרת" לשניה. איזה כרטיס מסך צריך כדי להריץ את המשחק בגרפיקה גבוהה ואיזה צריך בשביל גרפיקה הכי גבוהה? לחצו על ה"מפרט מחשב" כדי לראות את המפרט שלי. לידע כללי: איזה כ. הכי טוב? http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=51207976&Pn=Radeon_X700_Pro_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=336328&Pn=GeForce_6600_OC_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=339257&Pn=Radeon_X1300_Pro_Video_Card http://www.compusa.com/products/product_info.asp?pfp=BROWSE&product_code=329502&Pn=Ve…

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  25. Started by marking,

סימו לב מבחן אחד שהR9000PRO עובר את כולם! פה מה כל כך טוב בו שהוא כזה טוב במבחן הזה? אני מזכיר המבחן הוא על המשחק סיריוס סאם... SE

• 1 תגובה
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים