עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by huber,

נו, אז מסתבר שלא חייבים specialized RT Cores בשביל להריץ Ray tracing. יאופשר אפילו בכרטיסי PASCAL בכל כרטיס מעל 1660 (1700, 1800 וכו). יגיע בעידכון דרייבר הבא ויאופשר ע"י הפעלה ידנית של האופציה בדרייברים:

2. יש של asus ,gigabyte, abit ו club-3d שאני לא מכיר בכלל 9800 pro של ati מגיע ל 1400 ו xp יותר מ 2500 איזו חברה עדיפה? איזו חברה רצוי לא לגעת? האם עם המשחקים של היום כדאי לקנות 9800 או שניתן להסתפק ב9600?

• 11 תגובות
    • 768 צפיות
  3. זה לצורך בדיקה בלבד. אני צריך תשובה מהירה. תודה.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  4. Started by powerhorse,

Sparkle Geforce GTX760 2GB RETAIL הכרטיס הנ"ל נמכר ב1080 ש"ח בTMS. מחיר נמוך למדי.. מסתבר שהוא לא בדיוק RETAIL... למישהו יש ניסיון טוב עם הכרטיס הנ"ל? (שנקנה באותו מחיר לעיל) אני מנסה להחליט אם זו הזדמנות נדירה או שכבר עדיף להוסיף 200 ש"ח ולקחת Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL מה אתם הייתם עושים ?

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. אז ככה זה הספק שלי -FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC זה שאר המפרט- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤344 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤159 ספק כוח: FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤200 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤114 מה אתם הייתם לוקחים ת9800gt שאני יכול לקבל חינם אין כסף עקב כרטיס שנשרף לי.. או להוסיף כמה שקלים שאין לי בעיה להוסיף אותם עבור ה4850. אני ניראלי סגור על ה4850 כי הוא יותר חזק אני רק רוצה תשובה בטוחה שהספק שלי יתמודד איתו טוב ולא יקרטע. תודה מראש!!

6. גם דגם ה-Navi החדש והמבטיח יזכה לקחת חלק בחגיגות שנת ה-50 להיווסדה של חברת AMD לכתבה

7. Started by RayZ,

האם GIGABYTE GeForce 6600 256MB 128bit מדגם: NX66256D Gigabyte בא עם כאבל מולקס שמצריך חיבור חובה לספק?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by levimadman,

סדרה 9800 אמנם לא הוכרזה רשמית ע"י nvidia אבל, האם יש שמועות לתאריך יציאV?

9. Started by menos,

שלום חשבתי לקנות את המסך הבא http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=50205471&pfp=BROWSE מה דעתכם תודה!

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by David Ell,

לא מצאתי בכמה אחוזים חזק ה-780TI מה-290, אז חשבתי לשאול. משתלם לקנות 780TI או 290 יעשה את העבודה? שמעתי שב-OC ה-780TI מגיע ל-30% ביצועים יותר, כמה ריאלי זה? ובגדול, ה-780 TI שווה את ההפרש מ-290/290X ?

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by adebisi,

אני קונה עכשיו מחשב חדש... כל המפרט בנוי בשביל כרטיסי ה-dx10 רק שאני פשוט אקנה אותם יותר מאוחר וכרגע אני רוצה לקנות כרטיס מסך ב-1000 ש"ח עד שאני אקנה DX10... חשבתי על x1900GT... שעולה 1,044... אממ.. יש במחיר הזה משהו יותר טוב או מומלץ? תודה

• 9 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by yotam360,

יש לי תקציב של 1100 ש"ח. איזה כרטיס מסך לגיימר הכי כדאי??

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  13. האם למישהו יש תוכנה לצפייה נורמלית במחשב ע"ג מסך טלביזיה (באמצעות TV OUT בכרטיס מסך)?? נתנו לי את TVTOOL אבל היא נסגרת אחרי 10 דקות אני צריך משהו יעיל או קראק לתוכנה הנ"ל

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. יש לי GEFORCE FX 5200 של GIGABYTE וב-FAQ של הפורום רשום ככה על הכטיס מסך שלי: Geforce FX5200: מהירות ליבה: 275MHZ מהירות זיכרון: 500MHZ(בערוץ בודד 250MHZ) אפיק זיכרון: 128BIT(שני בקרי זיכרון של 64BIT) כמות זיכרון :128MB צינורות עיבוד: 4 בנוי בארכיטקטורה של 1X4שזאת אומרת טקסטורה אחת לצינורית עיבוד בכל מחזור פעימת שעון AGPX8 אך אצלי הכרטיס מסך מופיע במהירות ליבה ב-250 מגהרץ ובמהירות של הזיכרון ב-332 מגהרץ... אז מי צודק מי טועה?! או שזה בעיה אצלי?! בתודה מראש orlupo

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by SyndromE,

לא מעט ראיתי ויכוחים על מס' התמונות לשנייה אותם העין האנושית מסוגלת לראות... מצאתי מאמר מאוד מעניין: http://amo.net/NT/02-21-01FPS.html רמז: מעל 200 קריאה מהנה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום כרגע יש לי GTS250 ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש בעיקרון אני בכלל חושב על לקנות חדש כי אני לא חושב שהוא יריץ משחקים חדשים שיצאו כמו BF3 וגם מעצבן אותי שאין לו יציאת HDMI למרות שזה לא כזה סיפור כי יש לי מתאם גם ככה... האם כדאי לי לקנות עכשיו משהו חדש או לחכות שהוא יתיישן יותר? ואם לקנות, אז מה כדאי? אני מדבר על כרטיס מסך MID-END לא יקר מדי

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by shablull,

שלום , ברצוני לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי למחשב , יש לי כרטיס מסך עם כניסת VIVO של ASUS , אני רוצה לדגום את השידור של הממיר למחשב , עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לראות את מה שמשדר הממיר ולהקליט אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  18. לאחר שהתקנתי כרטיס מסך חדש GeForce 7600 GS אני מקבל הודעה מוזרה שהכרטיס לא מקבל הספק חשמלי הנדרש לו (צירפתי את צילום מסך עם ההודעה) בדקתי את החיבורים והם תקינים, ספק כוח שברשותי הוא 500W ודרישה מינימלית לכרטיס מסך היא 300W. לא מצליח לעלות על הבעיה!!! אשמח אם למישהו יש רעיונות לפתרון... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  19. אני קונה את הכרטיס ואני מפחד שהביוס לא יהיה מעודכן מספיק , וכך גם ערכת השבבים של VIA במחשבי! מה עוד כבר יכול להיות לא מעודכן? יש לי p3 800 mhz 256 sdrm g-force 2 mx אם זה עוזר לכם!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ybdltd,

מעוניין בטובה גדולה.. קניתי 6800GS רגיל של LEADTEK ןאני מעוניין לעשות פלאש הבעיה היא שאני לא מוצא שום ביוס של האקסטרים בשום מקום באינטרנט אם משיהו יכול לעשות לי טובה ולהעלות לי את הביוס שלו אני אהיה אסיר תודה עד יומי האחרון... תודה יאיר

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  21. Started by Mindwild,

שלום לכולם, אני שוקל בין שדרוג כרטיס מסך לקניית מחשב חדש והייתי רוצה לדעת מה האופציות שקיימות בפני. כרגע מה שיש לי זה: מעבד: Q6600 לוח אם: DP35DP כרטיס מסך: Gainward 9800GT 512MB זכרון: 4G מערכת הפעלה: WIN7 לא זוכר כרגע כמה הספק שיש לי. האם יש כרטיס מסך במחיר נורמלי שיוכל לתת לי להמשיך עם המחשב הזה עוד שנה - שנתיים? או שעדיף כבר להחליף הכל? אני מעוניין לדוגמא במשחקים כמו Dungeon Siege 3 שירוץ סבבה, לא חייב להיות הכי טוב. תכלס רוב המשחקים האלו דורשים בכלל Dual Core במינימום ושלי Quad Core ככה שהוא עומד איפשהו באמצע אני מעריך.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by blabla600,

יש לי את התוכנה הזאת שנלוות לכרטיסי המסך של ATI control catalayst center. אבל אני לא משאיר אותה פתוחה אני תמיד סוגר אותה ואת כל התהליכים שקשורים אליה ב- task manager. יש איזשהי סיבה אולי יתרון אולי היא שומרת על ביצועים שכדאי לשהאיר אותה פתוחה כשאני משחק משחקים? או שזה סתם?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by avi-g2005,

איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים : GEGORCE 6600 256MB -או- GEFORCE 6600GT 128 MB קחו בחשבון שאני במילא אחליף כרטיס מסך תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by VolTAge,

יש לי לוח אם של חברה בשם Lucky Star עם הציפסט Apollo Pro (כן עשקו אותי :'() שתומך ב AGPx2 ולא ב x4.. נגיד שאני יקנה G-Force 4, שממה שהבנתי הוא עובד על x4, איך זה יתבטא בביצועי מערכת ? זה אומר שאני יוכל לנצל רק חצי מהכרטיס ? אם כן, אז זה שווה את המחיר לדעתכם ? מידע על הציפסט

25. מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.