עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם כדאי לי להוריד? יש לי אינטרנט "עגלה עם סוסה" ולכן אני לא רוצה סתם להוריד 18 מגה.... האם הוא מתאים לכרטיס שלי? gifa 4 ti 4200)

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by The3DGod,

כאן רואים שיש גם AA וגם HDR....אז למה אתה אומרים שאין? http://www.firingsquad.com/hardware/bfg_geforce_7900_gtx_oc_7900_gt_oc_review/page6.asp

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by idan182,

השאלה היא כזו לפי רוב כל המבחנים ה5900 מפרק את ה9600 אבל הוא גם עולה יותר ולמי שחשוב אתה גם מקבל עותק של half life איתו ויותר זיכרון ההבדל כולל המשחק הוא בערך 300 שקל עכשיו במשחקים של הדור הבא זאת אומרת בעלי תמיכה מלאה בdirectx9 הבנתי שה9600xt אפילו מעפיל על ה5900 כי הוא יותר מדויק בתמיכה ב directx9(משהו כזה) תתקנו אותי אם אני טועה כי אין לי מושג וזה ממה שקראתי אז השאלה היא למה להשקיע יותר ב5900 ששנהם בכל מקרה יריצו משחקים של היום טוב מאוד וההבדל הוא שה5900 יריץ משחקים עתידיים פחות טוב מה9600 נכון? :-\

• 14 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by alexg657,

אני לא יודע מה עדיף הבנתי שיכולים להיות בעיות יציבות בפתיחת הכרטיס ועוד כל מיני בעיות תמליצו לי מה יותר כדאי? תודה חברים

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by tal_p,

המערכת שלי היא: amd athlon x2 3800 2.1GHZ asrocl alivexfire esata2 3GB ram עכשיו.. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל 9800GT זה ישתלם לי??

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  6. Started by shai82,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות בקרוב כרטיס 9600GT ואני מתלבט בין קירור פסיבי לאקטיבי. ממש חשוב לי השקט, יש הבדל גדול בביצועים ומבחינת הטמפרטורות ביניהם ? מה עדיף לקחת ? אלו הדגמים: http://usa.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=651&l4=0&model=2200&modelmenu=1 http://tms.co.il/product/5692 או: http://usa.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=651&l4=0&model=2133&modelmenu=1 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2774 תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by shahar0592,

אני לא יודע איזה גירסה אני צריך או איזה כרטיס. כל מה שאני יודע זה שקיבלתי לידי מחשב ישן (מאוד) בעל מעבד 1600MHZ P4 ולוח asm58 mozart-2 ו-512 MB RAM . אם למשהו יש משהו להציע אני פה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by arie1990,

איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות שהוא פחות מאלף שקל?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  9. Started by yoxo,

מעבד Q6600-OC 3GHZ זיכרון RAM 6GB ספק כוח CORSAIR 520W הכרטיס הקיים הוא 250GTS כנראה יוחלף ב HD7950 השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב הזה? והאם המחשב ינצל את הכרטיס ללא צוואר בקבוק?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by ehudm1,

שלום לכולם, לידיעת המתעניינים במפרטים הכוללים כרטיס מסך NVidia 8800: לפני חודשיים רכשתי מחשב הכולל כרטיס כזה לצורך משחקים. מאז אני אוכל מרורים. משחקים כמו Crysis ו Call of Duty, נוטים להגיע למסך קפוא באופן אקראי וזה פשוט מטריף. גם החלפת כרטיס מסך ושימוש בדריברים הכי עדכניים לא עזרו. (ניסיתי גם גרסאות בטא של דריברים). אהוד

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  11. באתר של AMD כתוב שמומלץ הספק של 400W או יותר. לעומת זאת, בפוסט הכרטיסים המומלצים הם רשומים תחת "ספק מומלץ: 350W אמיתי ומעלה". האם ספק 380W של antec יעשה את העבודה עבור כרטיס 4670? האם סוג הקירור (פאסיבי/אקטיבי) משפיע על התשובה? (שילוב העלויות של הכרטיס ושל ספק חזק יותר די מוציא אותו מגבולות התקציב שלי).

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  12. מתכננים לרכוש דגם GeForce GTX 1070 או GeForce GTX 1060 בתקופה הקרובה? יתכן כי תהיו זכאים לקבל קוד להפעלת הלהיט הטרי מבית קאפקום לכתבה

13. Started by Ghtm,

קראתי בכתבה על ממיר ה DDR ל DDR2 שקיים כזה ממיר, קיים? אם כן מישהו יכול להגיד לי איפה יש?

14. שמתי לב לתופעה מעניינית מוזרה לא רק אצלי במחשב כאשר נכנסים לאתרים לא כבדים וגם כבדים וגם באתר הזה במיוחד שיש הרבה פרסומות פלש באנרים הGPU של הכרטיס מתחיל להשתולל ולעלות ולרדת מ 0%עד 100% כול הזמן במהירות זה מצב נורמלי למחשבים שנבדקו ואן בהם בעיות כי לי זה לא מסתדר מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  15. Started by silverhawk27,

מה דעתכם על כרטיס המסך הזה? הוא לא מוכר לי, אך לא ראיתי כרטיסים נוספים בעלי 512MB... ואם כבר, שאלה נוספת - המליצו לי על מסך acer 17 8ms (לא ידוע לי הדגם המדוייק כרגע או מפרט נוסף). האם החברה 'נחשבת' באופן כללי? תודה מראש ;D

16. מפרט המערכת: AMD Athlon II X4 630 Kingston PC3-10700 4GB GA-MA785GMT-UD2H DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) ATI Radeon HD 4200 (Gigabyte) (Onboard) 500W eneramx/Or some other non genery company Sonata 3 case משחקים שישוחקו בהגדרות הכי גבוהות: Counter strike 1.6( נכון לעכשיו נפילות FPS ב SMOKE) Dragonica Dragon Nest Burnout Paradise Blade and soul ( when hes out ) http://www.gamesurferonline.com/blade-and-soul/#more-458 תודה מראש, נתן

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by Lumber_Jack Jim,

למישהו יש מושג ממתי החברה סגורה? יש לחבר שלי כרטיס Nr9 Revolution IV AGP עם מחבר 1600SW,אבל משום מה הוא פשוט לא מוכן לעבוד עם מסך-Siemens TFT (דגם MCF3501T),אבל המסך לא מוכן לעבוד עם הכרטיס,כאילו הוא לא מזוהה ע"י הכרטיס,והדרייברים באתר לא עוזרים לו במיוחד. נתקלתי בפורומים באתר של #9 באדם עם בעיה דומה(עם אותו מסך אפילו) אך הוא לא קיבל אף תשובה לבעיה שלו. ויש לי שאלה,כרטיסים למה אלו בדיוק? לא יצא לי לראות אותו והחבר שלי לא פירט על שאר המערכת שלו...

18. Started by ShayGTi,

כרגע יש לי ג'יפורס 6150 מובנה...על איזה כרטיס אתם ממליצים לי שיחזיק משחקים חדשים על גרפיקה בינונית+ בטווח ה600 שקלים? ועוד שאלה, האם אני אוכל לנווט בין ה6150 לכרטיס השני? כלומר להשתמש בכרטיס אחד לצפייה בסרטים ובשני למשחקים?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  19. שלום , יש לי NVIDIA geoforce fx 5200 והוא ישן יחסית , קודם כל אם אפשר חוות דעת על הכרטיס שיש לי.. ואם אפשר המלצות לכרטיס חדש ואיכותי יותר , עדיף מבית NVIDIA בתקציב עד 500-600 ש"ח

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by ELiA,

אז ככה מה אני צריך? כרטיס מסך חדש למחשב אני צריך שהוא יהיה APG x8 רצוי שהוא יתמוך ב- SM3 וגם ב HDR תתנו לי בבקשה כרטיס לפי הדרישות שלי בתקציב של 1000 שקל של 1500 וגם ב 2000 תודה!

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  21. שלום לכולם אני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזה מעבד E8500 4 GB ראם 500GB הארד דיסק לוח אם MSI NEO P45 ספק כוח כרגע יש לי 450W של IC POWER אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלו שימושים עיקריים משחקים סרטי תלת מימד (כי המחשב מחובר לטלויזיה תלת מימד) סרטי FULL HD מה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי…

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  22. האם אפשר לחבר 2 מסכים בו זמנית ליציאה OB וליציאה של הכרטיס החיצוני(PCI,AGP)? לא מצאתי תשובה מתאימה ב-FAQ.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  23. Started by Idan-h,

אני יודע שבביצועי סטוק הX800GT עדיף. אני גם יודע שה6600GT OCer לא קטן, ואנשים הגיעו איתו ל4300 בערך ב3DMARK2005 עם קירורי סטוק של GigaByte וLeadtek, ואחד עם סיילנסר פה בפורום + XFX 6600GT הגיע לתוצאה מדהימה של 4700 נקודות! אני יודע גם שהליבות האחרונות של ATI לא מוצלחות בכלל לOC גדול, דוגמת הR423, הR430. לגבי הR480 אני לא יודע, זו ליבה של הX850XT לא? שהוא לא OCer כ"כ גדול כמדומני. למישהו יש תוצאות OC של X800GT עם ליבת R480 (למשל של PowerColor). תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  24. שלום חברים אני צריך שתעזרו לי לבחור כרטיס מסך יש לי תקציב של עד 1,100 ש"ח עם אפשרות למשלוח. עכשיו אני חשבתי על ה-5900xt והנה היום מצאתי מחיר מצויין ל-5900 באתר הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=35011&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=32&aff=zap רציתי לדעת האם הקניה משתלמת והאם החנות אמינה או לא. תודה רבה וענקית לעוזרים :

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by EMAN,

לפני כמה זמן התקנתי את QUAKE 4 (שוב) ושמתי לב שהכרטיס שלי לא סוחב באופן קשה למרות שפעם הכל היה מעולה.. אותו סיפור היה עם F.E.A.R , SAN ANDREAS, RIDDICK וכל מיני דמואים של משחקים פשוטים. הכרטיס שלי הוא GEFORCE 6600 לא כרטיס מדהים אבל הוא תמיד היה סוחב את המשחקים על הגדרות בינוניות בצורה טובה. המשחק האחרון שבו ניסיתי לשחק היה RAINBOW SIX VEGAS ובקושי הצלחתי להפעיל אותו כאשר לחברי עם כרטיס דומה עבד בסדר. אני חייב לציין שבתקופת המשחקים האלו משחק אחד כן עבד : RAINBOW SIX LOCKDOWN ככה שלא כל המשחקים הלכו. תעזרו לי בבקשה לאתר את הבעיה. הכרטיס בן שנה וחצי. תודה

• 12 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.