עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הי, היה לי כרטיס HIS X1950Pro 512MB IceQ3 Turbo שעשה בעיות של Display Curruption, הלכתי לחנות שקניתי, ששלחו אותו ליבואן - שורה תחתונה: הזיכרון שלו היה דפוק. עכשיו ליבואן אין כרטיס כמו שלי, וכבר עברו שבועיים מאז שהבאתי אותו לחנות, והם לא ממליצים לי על HIS בטענה שהם עושים מלא בעיות. הם הציעו לי לקחת Sapphire במקום, אבל - שני הכרטיסים של Sapphire יותר זולים מהכרטיס שלי, לכן עולה השאלה איזה כדאי: X1950 Pro 512 mb או X1950xt 256 mb ? לא הצלחתי למצוא שום מקום שנותן השוואה ממשית ביניהם, ולכן לא ברור לי מה עדיף... אשמח לשמוע תגובות במהרה, החנות מחכה לי....

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  2. זה למשחק אני צריך .. זה המסך פתיחה שאני נכנס לזה של הדרייבר .. : http://www.siz.co.il/my.php?i=myxjtamozznx.jpg

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  3. Started by roiv11,

שלום, אני מתכנן ממש בקרוב לקנות מחשב חדש וכמובן שחלק ממנו יהיה כרטיס מסך חדש(או מערך כרטיסי מסך עד הסכום הנ"ל) בעיקרון הלוח המיוחל הוא ה-P67 UD4 לכן המערך מוגבל ל-x8x8 אם אני לוקח מערך אז זה או GTX460 768 MB sli או HD6850 CF. ולאפשרות של כרטיס מסך יחיד אני לא בדיוק סגור איזה כרטיס זה יהיה עכשיו השאלה העיקרית אם ה-סx8x8 פוגע משמעותית בביצועים? אם כן, אז כמובן שאקח כ.מ יחיד ובחזרה לשאלה, איזה? תודה לעוזרים מקווה שלא סיבכתי אתכם .

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  4. יש לי בעיה עם המסך החדש שקניתי LG F700P ארי כול פעם שהוא חוזר מStandBy אני שם לב שהוא זז כמה מילימטרים לצד, למטה בסיבוב , כל פעם משהו אחר זה ממש בקטנה אבל זה מציק המסך חדש יש לי אותו סה"כ יומיים שלושה הדרייברים מעודכנים מישהו עוד נתקל בדבר כזה?

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by FuzzyNapkin,

אני מתכנן לקנות את כרטיס 8800GT האפשרויות הן Leadtek GF 8800GT, 512MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVI או Gigabyte GF 8800GT, 512MB DDR3, TV-out, Dual DVI קראתי כבר תגובות קודמות אך במקרה זה שמתי לב כי גיגהבייט ולידטק מוסיפות פיצ'רים שונים לכרטיב ולכן שאלתי היא במה עדיף לבחור, כאשר שניהם עומדים על אותו מחיר. בנוסף הייתי רוצה לדעת עם עצם העובדה שיש לי מסך 19 אינצ' שטוח (MAG 996PF) משפיעה בצורה גדולה על איכות הוידאו. האם משתלם לקנות מסך דק? תודה למגיבים.

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by The3DGod,

כאן רואים שיש גם AA וגם HDR....אז למה אתה אומרים שאין? http://www.firingsquad.com/hardware/bfg_geforce_7900_gtx_oc_7900_gt_oc_review/page6.asp

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  7. שלום, מבקש המלצה לכרטיס מסך למשחקי מחשב וצפייה בסרטים במחיר 1300-1500 שח' יש לי מחשב עם מעבד I5 ו8 ג'יגה זיכרון רם. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא gigabyte hd 6770 עם 1 ג'יגה זיכרון. השאלה הראשונה שלי היא האם כרטיס מסך ב 1500 שח' באמת ייתן לי פער גדול בביצועים על פני מה שיש לי כרגע? ואם כן על איזה כרטיס אתם ממליצים ? אני יכול לחרוג ב עד 50 שח' מהתקציב שרשמתי ,לא יותר. תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  8. המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד תקציב עד 350 שח חריגה מאוד קטנה עם אפשר שימושים משחקים בינונים בעיקר סרטים .. גלישה מפרט לוח אם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]‏M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025‎ [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]מעבד [Athlon II x4 Quad Core 645 [/ספק 500W SS ] [/]RAM 4G[] לוח[/td][/tr][/table]

9. Started by oded900,

אני מחפש כרטיס מסך בAGP8X... עכשיו חשבתי על ה6600... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379499 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379783 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379252 איך הוא בכללי , ולמה הכרטיס של Gainward כל כך יותר יקר?... חוץ מזה איך הכרטיס x800gto כאן: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424453 הוא שווה את ההפרש במחיר? בכלל אודה מאוד לכל מי שיכול להמליץ לי על כרטיס כזה עד 700 שקל.

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by ezx,

פתחתי את הצינורות והיה לי ארטיפקטים אז החלטתי לעשות משהו כזה X12 1.6VP וואללה לא היה לי ארטיפקטים השאלה זה נותן משהו ביכלל תודה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by ORANGEJUICED,

רציתי לדעת עם מישהו הזמין אחד מהכרטיסי שרשמתי ועם כן מתי וכמה זמן פנדה הזו**ת האלו אמרו שזה יגיע ?!?!? תודה..... ??? ???

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by asi1998,

לפני שבועיים נשרף לי ה8800gt alpha dog יש לציין שהכרטיס גרוע בגלל הקירור הרועש שלו. tms רוצים שאני ייקח ת9800gtx כנראה לא יודע עוד איזה דגם. מה אתם אומרים? אני חושב על להתווכח איתם שיביאו לי ת4850 אפילו אם זה כרוך גם בתוספת מחיר.. יש הבדל גדול בין ה9800gtx לבין ה4850? ***יש לציין שהספק שלי הוא FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by RobiNooB,

יש לי בעיה . 2 בעצם הראשונה היא שאני מדליק את ה TVOUT .....את הסרט בצג מחשב אני לא רואה אלא מסך שחור אבל בTVOUT רואים בעיה שניה היא שאתה הכתוביות אני רואה בג'יבריש למה זה ?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by tphss,

בקרוב אני קונה כרטיס ATI Radeon 9800PRO All In Wonder למחשב המרכזי שלי (מחו"ל, 350 דולר). ;D עכשיו, למחשב אחר (בבית של אבא שלי), שאני צריך את האפשרויות של הAll In Wonder עליו יש לי 2 אפשרויות: -ATI Radeon 9600PRO AIW -Hercules Radeon 9800SE AIW שני אלה עולים בסביבות ה1500 ש"ח בPANDAS. איזה הייתם בוחרים? אני יכול לנסות בHERCULES לשים את הOMEGA ולהפוך את ה9800SE לPRO. אבל ככה בלי שינויים, איזה יותר טוב? כי יש רק איזה 40% שהOMEGA יפעלו וזה יהפוך לPRO. תודה

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  15. מנהל ההתקנים הנוכחי של מפתחת השבבים כולל תמיכה במאפיין חדש שמוזכר בצורה שולית, אך עשוי להוות את תחילתה של מהפכה אמיתית בעולם העיבוד הגראפי בהתבסס על חיבור Thunderbolt חיצוני הגירסה הטרייה של מנהל ההתקנים מבית NVIDIA, גירסה 361.75, הוסיפה תמיכה במערכי SLI עבור מספר כותרים בולטים שעליה דיברו במספר גדול של מקורות ברחבי הרשת. עם זאת, אותה גירסה טרייה הוסיפה תמיכה נוספת ומעניינת לא פחות, באופן צנוע וכמעט ללא אזכור – התמיכה בחיבור כרטיסי מסך באופן חיצוני, בהתבסס על תקן ה-Thunderbolt 3. התמיכה החדשה הזאת, שמוגדרת נכון לעכשיו כבטא אשר נתמכת בידי כל דגמי משפחת ה-GTX 900 של המפתחת, כרטיסי ה-Titan X וגם על ידי ה-GeForce GTX 750 וה-GeForce GTX 750 Ti, מתחברת ישירות אל מה שר…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  16. זה לא שוק פה, או לוח מודעות. אם אתה רוצה להמליץ בצורה אינפורמטיבית אנא עשה זאת בתראד שכבר נפתח על נושא היבוא ע"י חנויות, כדוגמת זה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=26;action=display;threadid=25604

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by Sango,

אהלן, מופיע לי הודעה שאני יכול לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך. זה מוריד לי אותו אוטומטית ומוכן להתקנה. השאלה שלי האם אני צריך להסיר את הדרייבר הקודם ולהריץ כלים למחיקת שאריות או שה catalyst software update עושה הכל לבד?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by yonatanR,

עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש,בעיקר למשחקים. חשבתי על ה-X800GTO או X1650PRO או X1650 או על ה7600GS. אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס מסך הכי כדיי ולמה אז זה יהיה מצוין. ואם גם תוכלו להגיד איזה תוספת ביצועים תהיה למעכת שלי אז זה יהיה מצוין. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 908 צפיות
  19. מישהו יכול לשער כמה הם יעלו בארץ?

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  20. שלום לכולם, אני באמת לא מוצא את הידים והרגליים לכל הנוגע לכרטיסים היום ואני צריך קצת עזרה (אין לי מושג מה כל המיתוגים היום). המחשב יהיה למשחקים וגם לפיתוח בתלת ודו-מימד (unity, udk, visual studio 2012, blender, eclipse). אם איכשהו זה משנה אז זה intel core i5 3750k. בכל מקרה: אין לי העדפה מיוחדת כלפי ATi או Nvidia (אבל אני מקבל רושם שNvidia קצת יותר מוצלח ברגעים אלה). (אחרי בדיקה במדריכים בפורום מפרטים השתכנעתי ש) אני לא אתקין 2 כרטיסים באף שלב אז לא קריטי להתחשב בSLI או CF עתידי (שכנראה באמת לא יהיה אבל לעולם לא אגיד לעולם). הזיכרון של הכרטיס יהיה 2GB (אבל לא מעבר) אעשה OC לכרטיס (גם אם רק קליל כי אני לא מתכוון להשקיע בקירור נוסף) בכל עת יחובר רק מסך אחד למחשב אז לא …

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  21. Started by GREED,

שלום יש לי כרטיס מסך דגם SAPPHIRE X800GTO ואם תוכלו בבקשה לענות לי על כמה שאלות 1.עם הקירור המקורי שלו איך הוא באובר בקלוק? 2.בערך על איזה מעלות הוא נמצא במנוחה\מאמץ ועד כמה מעלות אפשר להגיע איתו? 3.האם אפשר לפתוח לו צינורות כמו לGTO2? תודה.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  22. אז ככה בהרבה משחקים יש לי כמו CRYSIS/ AssassinsCreed וכו שהתמונה [הנוף] נבנה לאט לאט. אני רואה פתאום שיש עץ /צל וכו'. כרגע אני מריץ את המשחקים על רזולוציה של 1440X900 יש לי כרטיס מסך GTX285 לא לחפור על אוברקיל וכאלה .. 6GB זיכרון של OCZ800 CL4 מעבד Q9450 ויסטה 64ביט SP1 תודה רבה לכול העוזרים .

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by יואב שניר,

בלפטופ שלי (גם למשחקים) אני רואה שני "כרטיסי מסך" במנהל ההתקנים. אחד אינטל והשני GeForce GTX 1050 . איך זה עובד ? הרי יש צג אחד בלבד. המחשב מחליט מי יכנס לפעולה ??

24. Started by Lethal_Acid,

למה אם הדריברים של ASUS 44.03 לא רואים כתוביות בטלויזיה?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by ronbubl,

זוג 6850 7850 תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים