עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by idan182,

השאלה היא כזו לפי רוב כל המבחנים ה5900 מפרק את ה9600 אבל הוא גם עולה יותר ולמי שחשוב אתה גם מקבל עותק של half life איתו ויותר זיכרון ההבדל כולל המשחק הוא בערך 300 שקל עכשיו במשחקים של הדור הבא זאת אומרת בעלי תמיכה מלאה בdirectx9 הבנתי שה9600xt אפילו מעפיל על ה5900 כי הוא יותר מדויק בתמיכה ב directx9(משהו כזה) תתקנו אותי אם אני טועה כי אין לי מושג וזה ממה שקראתי אז השאלה היא למה להשקיע יותר ב5900 ששנהם בכל מקרה יריצו משחקים של היום טוב מאוד וההבדל הוא שה5900 יריץ משחקים עתידיים פחות טוב מה9600 נכון? :-\

• 14 תגובות
    • 892 צפיות
  2. המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד תקציב עד 350 שח חריגה מאוד קטנה עם אפשר שימושים משחקים בינונים בעיקר סרטים .. גלישה מפרט לוח אם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]‏M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025‎ [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]מעבד [Athlon II x4 Quad Core 645 [/ספק 500W SS ] [/]RAM 4G[] לוח[/td][/tr][/table]

3. NVIDIA IS IN DEEP trouble over the defective parts problem, and from what we're being told, this is only the tip of the iceberg. NV still insists on stonewalling and spinning because the cost of owning up to the problem could very well sink the company. Nvidia G92s and G94 reportedly failing If you haven't been following the story, the short version, up till now, is that all G84 and G86 chips are bad. Nvidia is blaming everyone under the sun, but denying they have any hand in the failures. While this may sound plausible, technical analyses by people intimately involved in the requisite semiconductor technologies tell The INQ that it is a bunch of bull: NV simply screwed u…

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by RobiNooB,

יש לי בעיה . 2 בעצם הראשונה היא שאני מדליק את ה TVOUT .....את הסרט בצג מחשב אני לא רואה אלא מסך שחור אבל בTVOUT רואים בעיה שניה היא שאתה הכתוביות אני רואה בג'יבריש למה זה ?

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  5. Started by yoxo,

מעבד Q6600-OC 3GHZ זיכרון RAM 6GB ספק כוח CORSAIR 520W הכרטיס הקיים הוא 250GTS כנראה יוחלף ב HD7950 השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב הזה? והאם המחשב ינצל את הכרטיס ללא צוואר בקבוק?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  6. Started by tobul,

מה המצב יש לי 8800GT שכנראה הלך אני מחפש כרטיס חדש אני לא ממש גיימר אבל מידי פעם כשיוצא משחק שווה אני מוריד וגם אחים שלי משחקים קצת. בכל אופן - לא ממש משנה לי ATI או NVIDIA אתם המומחים המערכת שי היום הים Q6600 4 GM RAM לוח נראה לי gigabyte p35 יש לי ספק של 500 לא יודע אם ה מספיק. מה לדעתכם כדאי?תודה

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  7. ברשותי מחשב נייח של דל OPTIPLEX GX270 עם כרטיס אונבורד מובנה של אינטל Intel Extreme® Graphics 2 64MB .הוא פועל מצוין על מסך 19" (לא ניסיתי על גודל אחר) ברזולוציה מירבית וגם תכני HD רואים בלי בעיות . מכיון שאני מתכוון לסחור בשוק ההון ולראות גרפים של מניות אז הייתי צריך כ. מסך שתומך בכמה מסכים. קניתי את הכרטיס הזה שתומך בארבע מסכים שונים במקביל.אמנם קצת מיושן,אבל לא אמור לעשות בעיות מיוחדות. חיברתי אותו רק למסך אחד (הוא אמור לתמוך בארבעה!),כשהמסך הראשי מחובר לאונבורד.שניהם 19". כל עוד אני גולש באינטרנט או פותח מסמכים הכרטיס פועל כשורה. אבל אם אני שם גרף של מניה עם הרבה נתונים הסמן של העכבר מתחיל לדלג בצורה מעצבנת כך שאי אפשר לעבוד איתו...אין לי בעיה כזאת אם האונבורד. האם יכ…

• 9 תגובות
    • 892 צפיות
  8. שמתי לב לתופעה מעניינית מוזרה לא רק אצלי במחשב כאשר נכנסים לאתרים לא כבדים וגם כבדים וגם באתר הזה במיוחד שיש הרבה פרסומות פלש באנרים הGPU של הכרטיס מתחיל להשתולל ולעלות ולרדת מ 0%עד 100% כול הזמן במהירות זה מצב נורמלי למחשבים שנבדקו ואן בהם בעיות כי לי זה לא מסתדר מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  9. Started by MoMo-P,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, אבל לוח האם שלי תומך עד AGPX4, התקשרתי לKSP והם אמרו לי שאין להם כרטיסי שתומכים AGPX4 ויותר מזה ששום כרטיס מסך של AGPX8 לא יעבוד לי על המחשב, אז רציתי לברר אם זה נכון ושאין אפשרות ש6600 או X700 או 9550 יעבדו אצלי על המחשב. תודה.

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  10. שלום לכולם, כרטיס המסך הנוכחי הפסיק לעבוד (המחשב לא מצליח להדלק איתו). מחפש כרטיס שישמש בעיקר לעבודה רגילה, windows, office, הרצת סרטי full hd, יכולת תמיכה בשני מסכים עם full hd, משחקי flash. המחשב הוא e8400 c2d, ספק 350W seasonic כמו שכתבתי בכותרת - מחיר מינימלי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by yoram111,

למחשב המיועד לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקים קלים, (אני לא גיימר...) אני יכול להשיג אחד מ-2 כרטיסי המסך הללו במחיר של כ-230 שח.האים הם זהים בביצועים או אחד מהם עדיף? Sapphire ATI Radeon HD5450 1024MB PCIe DDR3Sparkle GeForce 9400GT 512MB DDR2 SF-PX94GT512U2LP-HP תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  12. Started by klips,

שלום אני צריך דעה ודיאגרמה שמוכיחה מה עדיף יותר כרטיס מסך 9800GT X2 SLI או HD4870 ??? למסך 22 אינץ?

• 14 תגובות
    • 892 צפיות
  13. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-geforce-gtx,2270.html תדפדפו, כתוב קצר ולעניין

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by athi,

geforce 7900gt טוב למישחקים כבדים ?אני חושב ליקנות אותו שווה?

15. Started by imac,

האם זה אפשרי בכלל? יש לי בצד Cirrus Logic 2 Mb ... יהיה אפשר לשרוף אותו קצת? ;D תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by nirre,

אשמח אם משהו יוכל לספק לי מידע השוואתי בין מסכים שטוחים lcd לבין מסכי crt. מה היתרונות של lcd? אשמח לקבל url's של מאמרים

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  17. אני עם לוח של אסוס. תודה.

18. Started by DakloN,

האם זה 1950PRO או שיש יותר טובים ממנו למחיר הזה? לא עושה OC...

• 13 תגובות
    • 891 צפיות
  19. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני עומד לקנות את הכרטיס. הכרטיסים של ספייר יגיעו רק עוד 10+ יימים. מה שיש בארץ זה רק Gecube. מה ההבדלים חוץ משם החברה, בין שני החברות של אותו כרטיס?

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  20. אז המצב הוא כזה, ואפילו די פשוט, אך לצורך ההתחלה עיינו במפרט מימין, בכדי שתהיו בעניינים. אגב, החלטתי לפתוח את השרשור כאן במקום בפורום של לוחות/מעבדים/זכרונות וכיוצ"ב, זה נראה לי פשוט יותר מתאים. אתמול החלטתי לצרף למשפחה 660OC נוסף (מהקניה הקבוצתית) ולהרים מערכון SLI חביב שיענה על צרכי המשחקים המזדמנים שלי (לא משו רציני, רק 5,000 שעות BF3 בשבוע), מאחר וה 580 שלי נדפק והוחלף ב 660OC במסגרת האחריות. אני כאמור על פלטפורמת IVY המתפארת ביכולות ה PCI-Express 3.0 המרשימות שלה. אממה? נראה שבלוחות מסויימים, שכשנעשה שימוש ב PE3.0 עבור SLI, הדבר מתבטא בפגיעה ממשית ביציבות של המערכת. מכרטיס משני שמסרב להזדהות, גם ברמת הביוס, עד לבקר SATA שמפסיק לתפקד וכרטיס רשת מובנה כנ"ל. משו פסיכי. …

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  21. Started by stingeR-,

בחודשיים האחרונים יש לי בעיה שאחרי שאני מפעיל את המחשב הרבה זמן פתאום שאני גולש באתרי אינטרנט או עושה משהו עם הוינדוס המסך מתחיל לשנות גוונים מרגיל ליותר כחול ליותר אדום ועוד פעם כחול וכדומה... עכשיו לדעתי המנורה לא כל כך בסדר אבל מכוון שרוב היום הוא עובד מצויין כי זה גם מסך סוס אז אני לא בידיוק יודע מזה... הרי העירבוב של ירוק כחול ואדום במנורה של המסך לא אמור להתערבב לחוד אלה הכל ביחד אז או שזה במנורה או שזה הכרטיס מסך אבל אני לא חושב שיש סיכוי כי בדקתי אותו על המחשב הישן שלי והכל בסדר... פועל על : P3 550mhz 512k Cache 256SDR 20GB 7200RPM InnoVision GeForce2 MX400 64MB

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  22. ב-Catalyst Overdrive יש לי אפשרות לעלות את ה-GPU CLOCK ל840 ואת ה-memory clock ל1325. האם זה בטוח ולא מסוכן לכרטיס אם אני יעלה אותם?? הכרטיס מסך האגב הוא hd 6950 DUAL FAN sapphire שלא יכול להפתח ל6970. תודה לכל מי שיגיב.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  23. אבא שלי סיפר לי אתמול שלכל מכונית מרצדס יש בסוף אותיות שונות המראים את איכותו של הרכב,והאותיות האלה מאוד דומות לסיומי של כרטיסי המסך: XT=רמה גבוהה,בדרך כלל מאוד יקר XL=רמה גבוהה,בדרך כלל גם מאוד יקרה אך קצת מוחלשת מהXT GT=מכונית קלה,זולה וטובה וכאלה שרוצים ביצועים טובים במחיר נמוך. TD=דגם פשוט,פשוט מאוד וזול. LE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילות SE=דגם זול ומאוד מוחלש משאר המכוניות הרגילות

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  24. Started by *R.S,

תגידו איך זה שהכרטיסי מסך - גם המפלצות החדשים לא מציגים ביצועים בcall of duty כמו שהם מציגים במשחקים אחרים? יעני יש איזה סיבה מסויימת לכך? הגרפיקה כל כך טובה? אני שואל את זה כי יצא לי לראות משחקים עם גרפיקה יותר מפותחת שהכרטיסים מתמודדים איתם יותר טוב... סתכלו למשל פה: http://hwzone.co.il/reviews/8800/14/ הפעילו call of duty עם מפלצת כמו 8800GTS 640MB והFPS "רק" 53 כאשר הרזולוצייה רק 1024X768 בלי פילטרים בכלל !!!

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  25. אני מתכוון האם ati shppir הרקולס וכו אני מדבר על הכרטיס ראידון 9700 פרו השאלה שלי האם כל הכרטסים האלה לא משנה מה בן אדם יכך . כולם תומכים בה דדיפקס 9 וה agp 8

• 11 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים