עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים אני צריך שתעזרו לי לבחור כרטיס מסך יש לי תקציב של עד 1,100 ש"ח עם אפשרות למשלוח. עכשיו אני חשבתי על ה-5900xt והנה היום מצאתי מחיר מצויין ל-5900 באתר הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=35011&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=32&aff=zap רציתי לדעת האם הקניה משתלמת והאם החנות אמינה או לא. תודה רבה וענקית לעוזרים :

• 10 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by t-mac1,

שלום... יש לי את המפרט הבא: מחשב נייח של דל GX280 זיכרון בנפח 2 גיגה מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz דיסק קשיח בנפח 120 ג'יגה כ.מסך 6600GT 120MB אני רוצה לשים גג 500 שקל על כרטיס שיפעיל לי משחקים כמו פיפא, פרו, קול אוף דיוטי ומשחקים ברמות הללו.. כמו כן שהמחשב יריץ HD בצורה חלקה או אפילו חיבור המחשב למסך גדול (32 אינץ') יש לכם כרטים מסויים להמליץ לי.? תודה רבה וחג שמח.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by ravid,

ATI's Radeon 9000 Pro is a great low-end graphics card, but its single-texture-per-pipe design never really had the oomph to best the Radeon 8500's 3D performance. To satisfy market demand, ATI is bringing back the 8500 under the Radeon 9100 name. The RADEON 9100 is a high performance mainstream graphics processor for desktop PCs. Products based on the RADEON 9100 GPU will provide the outstanding 3D gaming performance, image quality and support for the latest game-enhancing features like DirectX 8.1 shaders. Its powerful architecture, including four parallel rendering pipelines and two geometry engines, is designed for optimal performance in the mainstream segment. If t…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by rachel,

מחפשת כתבה או מאמר מקצועי בנושא. אנחנו עובדים שעות רבות מול מחשב ואני מעוניינת לשכנע את המעסיקים המעפנים להשיג לנו מחשבים דקים. אני מתנצלת על הרמה הבנאלית אולי של השאלה. ותודה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  5. אני מחפש כרטיס מסך שיריץ משחקים חלק על רזולוציה של 1680 על 1050. כמו כן, חשוב לי מאוד שלא יהיה רועש (בלי שצריך להתעסק עם אחוזים של כרטיס מסך אם אפשר). הבנתי למשל שהכרטיס הזה די שקט: http://tms.co.il/product/6079 אבל כנראה (?) אוברקיל בשבילי, מה אתם ממליצים (האם יש לו מקביל גם ב 4850 ששקט באותו אופן) ? עדיפות להמצלות מפה: http://tms.co.il/cat/50 אין מפרט סגור, אבל לפחות E8400 עם P43 וספק שיחזיק את העסק.

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  6. Started by bmw5,

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=230669&highlight=crucial יש אמת בסיפור הזה? Radeon X1900 XTX 512MB ב 2050 שקל

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  7. היי לחבר שלי יש מחשב עם לוח אם של MSI מדגם RC410M2 מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI כדי להעביר כולל סאונד על ה-HDMI סרטים למסך LCD 42 אינץ HD (אין צורך בתאימות למשחקים וכו') איזה כרטיס מסך שמתאים ללוח אם מומלץ ? איך מחברים את הסאונד מהלוח אם לכרטיס מסך כדי שיעבור ע"ג ה-HDMI ? תקציב 300 ש"ח - אם אין אז אפשרי לחרוג ל-350 ש"ח תודה רבה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  8. שלום קניתי לאחרונה את הנייד הזה ובתור משתמש לינוקס דרסתי את הוינדוס שבא מותקן מראש ולצערי בשביל לסדר את הדרייבר בלינוקס אני צריך עזרה ממי שהשאיר את הוינדוס שלו. מישהו יכול לתת לי את הקובץ הedid? בשביל לקבל אותו ראו כאן: http://www.entechtaiwan.com/lib/softmccs.shtm עריכה: תוכנה פשוטה יותר לחילוץ הEDID: http://www.tucows.com/preview/329441 תודה רבה נדב

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by Lambomeir,

שלום לכולם, הבנתי שבכדי לצפות בתכני תלת מימד במחשב יש צורך במשקפי ה 3d של nvidia לי באופן אישי יש כרטיס מסוג radeon hd4870 רציתי לדעת האם כרטיס זה מתאים לשימוש עם המשקפיים הנ"ל ואם לא אז האם בכלל כרטיסי מסך של amd תומכים במשקפיים של nvidia? אני מאד מתעניין בטכנלוגיה החדשה ואני רוצה לדעת האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך שלי (כמובן שאצטרך לקנות מסך חדש תואם תלת מימד ואת המשקפיים) תודה מראש, מאיר

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by guyishai,

שלום, היום בשעה טובה הגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי, התקנתי אותו פיסית, וכמו שתמיד המחשב אוהב להפתיע אותי בבבעיות ותקלות - גם הפעם הוא לא איכזב. מיד לאחר ההתקנה הפיסית המחשב הציג הודעה כשהדלתי אותו בקשר לבעיה עם אוברקלוקינג, למרות שאף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג לשום חלק במחשב! בדקתי את הכ. מסך אח"כ והוא לא הגיע עם אוברקלוקינג. לאחר מכן הרצתי את FS2004 בשביל לבדוק את האיכות והביצועים. מאוד התרשמתי, אך כעבור דקה-שתיים כשהייתי באוויר במשחק והעומס של הגרפיקה היה גדול יותר - המחשב עף באופן מוזר. הוא לא עשה reboot אלא פשוט המסך נכנס למצב כמו standby והמחשב לא הגיב לכלום, לא כפתור הריסט ולא כפתור ההפעלה עזרו. רק כשניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי הוא עבד. דבר מוזר נוסף שקרה הוא שעלה ריח מ…

• 12 תגובות
    • 858 צפיות
  11. היי... עד היום היה לי כרטיס מסך ATI X1900XT שמשלב כרטיס מסך וגם כרטיס טלוויזיה (בעזרתו אני רואה את המחשב ב-LCD וגם רואה את שידורי YES במחשב). חברת ATI החליטה שהם לא מוציאים עדכון לכרטיסים האלה ולכן אין תמיכה רשמית ל-Windows 7 ואחרי ההתקנה נותרתי ללא כרטיס מסך ו/או טלוויזיה.. לאחר פרסום הודעה פה לא הצלחתי עדיין לפתור את הבעיה משום שאין פתרון. הומלץ לי לקנות חדש שיהיה עם directx11 שתומך ב-Windows 7, אז הנני ;D אני אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך שמשלב את שניהם - All In Wonder שיריץ משחקים בסבבה כמו הכרטיס הנוכחי שלי וגם שאני אוכל לראות Yes במחשב וכמובן להקליט.. טווח מחירים לא ממש ידוע... מקווה שלא יותר מדיי יקר.. כאילו גג 200-250 דולר... אבל אני אשמח מאוד לפחות... אבל כל המלצה …

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  12. יש חברה כזו, שכחתי את שמה, שנותנת פיתרונות למצגותף תערוכות, וכאלה דברים. הם נותנים אפשרות להפעיל 3 סרטים (או יותר) במקביל כשכל סרט מוקרן על מסך אחר. מישהו מכיר את הדבר הזה? הם מאוד יקרים. איך אפשר לעשות את זה לבד?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  13. אני קצת מבולבל עברתי על המחירים של x195xt\xtx ו-19xtx ולא הבנתי משהו תדר הליבה של ה-1950xtx ושל x1900xtx הוא 650 מגהרץ ותדר הזכרונות הוא 1550 תדר הליבה של ה-x1950xt הוא 625 ושל הזכרונות הוא 1800! ה-x195xtx בא עם gdrr4 512 וה-x19xtx בא gdrr3 512 כנל גם ה-195xt רק עם 256 והפרש המחירים בין כל כרטיס הוא 450 שקל +- בסדר יורד מה-195xtx ל-x195xt השאלה שלי מה יותר קובע? הליבה או הזכרונות? או שגם לנפח הזכרונות יש תפקיד ובגלל זה המחירים הגבוהים?

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  14. Started by leok0,

שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך קניתי מסך 19 פיליפ ואני רוצה לשים לו רזוציה 1280*1024 או 1440*900 אין בעיה הוא מקבל את זה אבל שאני מגדיר גם טלבזיה כבר לא נותן טלביזיה 21 CRT אם משדר אל חוטי הכרטיס מסך 8500 GT 512 INNO קירור פאסיבי windows vista אני מחבר את המסך דרך DVI

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  15. Started by Predator,

היי טוב חברים אני מבין שכבר נמאס לענות על השאלה הניצחית הזאת אבל אני רוצה לקנות כ. מסך חדש וזה בערך התקציב אז מה אתם אומרים ?? תודה

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  16. Started by GRiM,

יש לי אפשרות להשיג כרטיס מסך BFG 6800 במחיר טוב, הבעיה היא שהוא נמכר בגלל שהקירור התקלקל - כך נאמר ע"י המוכר. אין לי בעיות לקנות NV Silencer 5 Rev3 ב-160 ש"ח אם זאת באמת הבעיה. המוכר אמר שאת הכרטיס קיבל במתנה ממישהו בחו"ל, כששיחק במשחקים שהגיעו עם הכרטיס מסך הופיעו ארכיפקטים - כך נאמר ע"י המוכר. המחיר ממש טוב, גם עם ה-NV Silencer 5 Rev3 ואני פשוט מתפתה לקנות אותו. המוכר הסכים שאני אקח את הכרטיס לבדיקה אצל חבר משותף שבמקרה התגלה - מה אני יכול לבדוק כדי לדעת שהכרטיס אינו מקולקל והבעיה היא רק בקירור? בנוסף, אני רוצה לברר אם הכרטיס יהיה טוב למחשב כזה: AMD Athlon XP 2500+ Barton Abit NF7-S GEIL PC3200 512MB WD 80GB SATA Sunshine 400W

• 15 תגובות
    • 858 צפיות
  17. Started by ORrrr,

ערב טוב לכולם, החלטתי סוף סוף לקחת יוזמה ולעשות אוברקלוק לכרטיס המסך שלי ועכשיו לשאלות: 1. אחרי שהחלפתי את הביוס ועשיתי ריסט, במסך הראשון שפותחים את המחשב שהוא מזהה את הכונניםף היו פה ושם פסים משובשים, וזה קורה עוד לפעמים, ולפעמים לא.. האם זה בסדר, נורמלי? 2. העלתי את הליבה ל 300MHz ואת הזכרונות ל 600MHz(סינק מקורי בלי קירור זכרונות), ואני לא רואה שיפור מאוד משמעותי אחרי בדיקה ב 3dmark01, משהו כמו 300 נקודות אבל יכול להיות כי הפעם אחרונה שעשיתי את הבדיקה הייתה לפני כמה שבועות, אז יכול להיות פירמוט קצת ישפר.. 3. שמעתי סיפורים על נקודות, ארטיפקטים או משהו כזה ושיבושי צבעים לאנשים שעשו אוברקלוק, אם אחרי כל הבדיקות שעשיתי בAquamark & 3dmark01, הכל היה בסדר אומר שהאוברקלוק…

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by redead,

כמה אפשר למכור כזה כרטיס ביד שניה , אריזה סגורה לגמרי לא נעשה שימוש בכרטיס...

• 13 תגובות
    • 858 צפיות
  19. נשמע משונה כי היא התחילה אם שמות קוד מסוג g כנראה יהיה מהפכך גדול http://www.theinquirer.net/?article=21409

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  20. המחשב בעיקר יפעיל משחקים (גם כבדים) מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 Box לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ עם איזה כ"מ המשחקים יפעלו לי על ההגדרות הכי גבוהות בלי לאגים?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  21. לאחרונה אני חושב על לקנות כרטיס טלויזיה כנראה WinFast TV2000 XP Deluxe של LEADTEK אך נזכרתי שראיתי פעם משהו על כך שניתן להשתמש בכרטיס מסך שיש לי בכדי לראות טליזיה אך צריך תוספת כלשהיא (חומרה) רציתי לדעת אם מישהו בדק אם ניתן להשתמש באפשרות הזאת עם כבלים בלבד וללא כל תוספת או איפה ניתן לקנות את הרכיב הזה.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  22. חברות הדגל הוציאו מסכי 19 אינ'צ 8 MS !!!!!!!!!!!! כן כן ---------8-------- !!!!!! אין גיימר בעולם עכשיו שירגיש מריחה במשחקים .......ואם יש אני אישית ידאג לו למוות מהיר . אויש ! נראה לי המסכורת הבאה שלי (למרות שאני לא עובד) תהיה לדבר הבא : http://graphics.tomshardware.com/display/20050215/index.html

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  23. Started by koby100,

אני מתכנן לקנות מחר את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/Global/products_speci.asp?ProductID=5411 בשלב ראשון, אני עומד לחבר אותו למסך 19 אנלוגי. במפרט של הכרטיס רשום שזה אפשרי: By DVI to VGA converter רציתי לשאול האם חיבור כזה מוריד את איכות התמונה ביחס לחיבור ישיר ליציאת VGA של כרטיס מסך. תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  24. שלום לכולם, נשרף לי במחשב בסלון הכרטיס מסך. המחשב היה מחובר לTV שמשדרת באיכות HD. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך זול (כמה שיותר זול) שרק יענה על הדרישה הבאה: צפייה בסרטים באיכות HD שלא יורגשו בו לאגים (תקיעות). חשבתי על הכרטיס מסך הבא: ATI Radeon HD 2400 http://ati.amd.com/products/radeonhd2400/index.html מה דעתכם הוא יעשה את העבודה? במידה ולא, תוכלו בבקשה להמליץ לי על כרטיס מסך סביר בתקציב נמוך שכן יענה על דרישותיי? תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  25. בפורום הזה נראה לי יש את האנשים המקצוענים ביותר לכן אני פונה אל המבינים ביותר: מה יתן לי ביצועים יותר טובים : שני כרטיסים של GIGABYTE GV-NX86T256D GEFORCE 8600GT 256MB DUAL DVI PCI-E או כרטיס אחד של GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E רק למבינים ביותר....

• 9 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.