עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by davidzada93,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך של geforce g210 רציתי לשאול אם הhdmi שלו מעביר גם קול ואם הוא מתאים ל full hd ? הכרטיס מסך בעיקר לסרטים וממש קצת משחקים אם אפשר חוות דעת עליו תודה והמשך יום טוב לכולם

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  2. Started by Zeev86,

אהלן. רציתי לדעת כמה יעלה לי לשדרג מחשב על מנת לקבל ביצועים טובים במשחקים חדשים שיוצאים כיום (כלומר - הגדרות הכי גבוהות על רזולוציה מקסימלית) המפרט שלי: מעבד i5-3570 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ספק Seasonic 520 כרטיס מסך gforce 660ti זכרון 8 GB RAM זה המפרט המלא שנקנה בזמנו מTMS: http://www.tms.co.il/preview/spec/3emh7rf2/1 אני מקווה שפתחתי את הדיון במקום המתאים כי לדעתי הרכיב שהכי רצוי לשדרג כרגע זה כרטיס מסך, אבל אני גם חושב (תקנו אם אני טועה) שאם משדרגים כרטיס מסך רצוי גם לשדרג מעבד. אני משתמש במסכים 23 אינץ לגלישה ו40 אינץ לגיימינג וסרטים על 1080P

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  3. שלום לכולם, כרטיס המסך הנוכחי הפסיק לעבוד (המחשב לא מצליח להדלק איתו). מחפש כרטיס שישמש בעיקר לעבודה רגילה, windows, office, הרצת סרטי full hd, יכולת תמיכה בשני מסכים עם full hd, משחקי flash. המחשב הוא e8400 c2d, ספק 350W seasonic כמו שכתבתי בכותרת - מחיר מינימלי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by HAGIT2120,

יש לי חבר שטס לאמריקה בבלאק פרידיי אז כדאילי שהוא יקנה לי כרטיס מסך ? יהיה עליו אחריות בארץ )אחריות גלובלית (? עוד שאלה., אני חשבתי על הgtx 970 נראה לכם שיעשו עליו הנחות במסגרת הbf . איזה דגם של 970 כדאי לקנות , ומאיזה חברה זה הכי משלם וזול ? הוא טס שבוע הבא אז בבקשה תענו לי מהר תודה רבה אני מצטער שפתחתי עוד דיון אבל אני צריך תשובות דחוף

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  5. ??? יש סיכוי שהוא יגיע עם ליבה R350? או ש-MSI מייצרת אותו רק עם ליבה R360? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by zuq,

היי, התקנתי יום את הוודו בשביל יציאת הטולוויזיה בעיקר(קודם היה לי ati xpert) התקנתי את הדרייורים voodoofiles ניסיתי גם את 1.07 וגם את 1.09 ובשניהם משחקים שעבדו בעבר מצויין מתפגרים: ut- הקרנל קורס quake arena- טוען שאין לי open gl ולא עולה CS- לא מצליח להפעיל משחק ותוקע את המחשב יש למישהו דריוורים אחרים להציע, או שאולי התקנת כל המשחקים מחדש תפטור את הבעיה(תגידו שזו לא הבעיה בבקשה אין לי כח להתקין עוד פעם הכל מחדש) תודה מראש, אגב היציאת טלוויזיה עובדת טוב מאוד

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by erez20,

יש לי ASUS7100, כן ממש ישן יחסית אבל בכל זאת ניסיתי את יציאת הטלויזיה שלו (ואצל חברים שלי בכרטיסים חדשים יותר ניסיתי גם) וזה חרא יציאה אינטרליס (קו כן קו לא) ובאיכות... אפשר לראות ככה סרט אבל זה מגעיל במיוחד אחרי שרואים טיפה מההתחלה של הסרט על המסך מחשב ומבינים כמה האיכות ירודה בטלויזיה יחסית. אז אני מחפש או כרטיס מסך עם יציאת טלויזיה נורמלית או כרטיס נפרד שיוציא משהו נורמלי למסך.יש רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by michaelsko,

שלום, נתקלתי בכרטיס הבא בחנות של פנדה : GeForce FX 5900LE. - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5537 הבעיה היא שאני לא מוצא שום מידע רשמי על דגם ה-LE. באתר של פנדה כתוב שזה כמו ה-XT רק עם ליבה המהירה ב-50 מגה הרץ. אפילו באתר של NVIDIA אין שום איזכור לדגם הספציפי הזה. תהיתי אם מישהו שמע על דגם זה/ראה עליו ביקורת או מידע רשמי כלשהו ואני אודה לכל מי שיעזור לי במציאת מידע שכזה.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  9. אני מחפש כרטיס מסך טוב, תומך VIVO, רצוי לא מאוד רועש, בטווח המחירים 800-1200 ש"ח. אני לא ממש גיימר כבד, אבל הייתי רוצה שמשחקים חדשים יסחבו אצלי יפה, כך שנראה לי פחות קריטי אם זה fx5700, r9600xt או fx5900 מוחלש כלשהו. אם אפשר לקבל כמה המלצות, כולל מחיר (וחנות אם מותר), כש-VIVO זה חובה, ורמת רעש שלא תנפץ לי את הסתימות בשיניים. תודה

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by -Maoz-,

אני לא יודע איזה כרטיס לבחור... חשבתי על אלו: Avermedia AverTV Box3 External Pinnacle Studio PCTV Leadtek Winfast DV2000 התקציב שלי עוד עד 1000 שקל,אז אני לא יודע כי הכי יקר משלושתם עולה 800 שקל.. אם יש כרטיס שהוא יותר טוב משולשתם בבקשה תגידו (כמובן בתקציב שלי). ואם אתם אומרים שלא שווה לקנות בארץ ושווה לי לקנות בניו יורק...אז איזה כרטיס כדאי...(אם יש בכלל כרטיס שיש שם ופה אין והוא שווה בהרבה..וכדאי לקנות אותו). תודה רבה לכל העונים.

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  11. היי, ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין כרטיסי RETAIL ללייט RETAIL אצל כרטיסי המסך של SAPPHIRE. דוד שלי קונה כרטיס 9600 XT 128MB שלהם: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_4_290&products_id=1483 ואני גם רוצה לדעת אם זה כרטיס RETAIL או לייט RETAIL... פשוט המוכר בחנות לא יודע מה זה לייט RETAIL וגם לא כתוב על האריזה (הוא אומר לי שהוא מכיר רק OEM ו-RETAIL בכרטיסי מסך). אני רוצה להיות בטוח שמה שדוד שלי קונה זה RETAIL. תודה.

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  12. אני מתכונן לרכוש בקרוב כרטיס מסך חדש (שידרוג מכונה ובתוכה את ה GEforce 2 MX 400) . עקב אילוצי תקציב (1200ש"ח~ לכרטיס מסך) ורצון לסיפוק מיידי ;D החלטתי ללכת על GEforce 4 4200. בפורום הרוב מדברים על הכרטיס של LeadTek עם ה- 128MB זיכרון בתור אופצייה טובה עקב איכות תמונה (פילטרים) והקירור העצבני שלו. בחנויות יש לא מעט חברות כמו gainward, Suma, innovision וכו.. כאשר רובם מציע את אותן אופציות "מעבר" לנורמל (כמו VIVO) ונתקלתי פה ושם בדברים כמו זמינות במלאי או חסר אצל היבואן וכו.. השאלה היא כאמור, האם יש הבדל ממשי שצריך לגרום לי להעדיף כרטיס אחד על פני כרטיס של חברה אחרת או שבסוף היום הכל אותו דבר?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by Or ei,

יש לי 9700 PRO ואני לא יודע איך מסדרים את הTVOUT שיפעל שמתי את הטלוויזיה על AV כייונתי בהגדרות שהיציאה של הטלוויזיה תפעל סידרתי על שיטת שידור PAL -X חיברתי לווידאו (video in) וכלום :-\ יש לי בטלוייזיה רק שני חיבורים אחד כזה ישן ארוך של 21 פינים ואחד רגיל של האנטנה אם אני אקנה מתאם של 21פינים\חיבור רגיל(?) לSVIDEO זה יפעל טוב ? יש דבר כזה ? וכמה זה עולה אם יש ?

14. טוב אז עשיתי עם הNView את ההגדרות ורואים בטלוויזיה רק הבעייה שרואים בלי צבע!! רק שחור לבן!!! אני לא יודע מה לעשות!!! :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  15. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי geforce 4 ti4400 של asus ורציתי לשאול מאיפה עדיף לי להוריד את הדריורים מהאתר של nvidia או של asus כי שם באתר של asus הדרויר מאותה גירסה חדשה שיצאה שהיא 43.45 תופס איזה 40 מגה מקובץ אז חברה תעזרו לי פה מה יותר לי או יותר נכון למחשב שלי????

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  16. Started by SubX,

אז.. יש לי דרייוורים שתואמים לWIN95 ותוכננו להם, הם עובדים גם בWIN98 אך הכרטיס לא עובד כמו שצריך והדרייברים לא חתומים. ניסיתי לחפש באתר החברה ולא מצאתי דרייברים תואמים ב100%. הינה דגם הכרטיס: MX86251MX + 3DFX Voodoo Rush ver 1.02.07 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by natan805,

יש לי את הכרטיס מסך 6800xt והוא נהרס ויש לי אחריות אז הלכתי לחנות ואמרו לי שאני יכל לשדרג אותו לכרטיס מסך 9800pro ללא תשלום השאלה שלי אם ה 9800p יותר חזק מה 6800xt ? והאם שווא לי להחליף?

• 14 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by sapits1,

שלום לכולם! סוף סוף, ואחרי הרבה שיכנועים, ההורים שלי קונים עוד שבוע מחשב חדש... הרכבתי לי מפרט, והתייעצתי לגביו בפורום מפרטים, אבל אני עדיין לא בטוח לגבי הכרטיס מסך... אני רוצה לקחת את הכרטיס הבא: Radeon X1950PRO של Gecube. אני ממש רוצה אותו, והוא נכנס לי בתקציב, אבל הבנתי שהוא לא תומך בDirectX10. אי חושב שקראתי כאן שיש לו גרסא שכן תומכת בזה, אבל אני לא מוצא אותה באינטרנט. בתיאור שלו בסקאי פי.סי כתוב שהוא תומך בויסטה ובממשק אירו שלה, ובשביל זה צריך DX10 לא? בבקשה תעזרו לי... אני רוצה כבר להזמין את המחשב בימים הקרובים.. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  19. כיום אני עובד עם 2 מסכי LCD, הייתי מעוניין לנצל את יציאת הTV (השלישית), האם הWIN תומך באפשרות זו? בנוסף, אני מעוניין לרכוש 8800GT, על איזו חברה אתם ממליצים ?

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by yaron@,

שלום לכולם אני רוצה בבקשה המלצה על כרטיס מסך אשר יותר חזק מהכרטיס מסך של הלוח 965P S3 אבל יחסית זול במחיר..... פשוט אני לא רוצה לקחת את הכרטיס מסך און בורד אבל מצד שני אין לי להוציא הרבה כסף עליו..... מה שכן בעתיד אני אוסיף כרטיס טוב.... אז ככה שהכרטיס צריך להיות טוב לשנה הקרובה לפחות.... תודה רבה

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by The_Byter,

בגאמא PC לכל המחפשים לדעתי זה המחיר הטוב ביותר, הוא התקבל בהצעת מחיר ואינו מופיע באתר, אני מאמין שאפשר להזמין בטלפון.

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by matizami,

בעקבות באטלפילד החלטתי לשדרג את הכ. מסך שלי במקום 9800gtx הזקן שלי. אני לא גיימר מושבע ו ולרוב אני משחק במשחקים לא עתירי גראפיקה. אני מתכוון להוציא עד 1500 שקל. אין לי כוונה להחליף עוד חלקים. אם מישהו חושב שחלפת כ. מסך בלבד לא תסייע אשמח לשמוע. המפרט שלי: מעבד Q6600 2.4 לוח אם GIGABYTE GA P35-SD3L ספק THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W את המחשב קניתי בSKYPC ולכן אשמח לקנות משם גם את הכרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by jungle-man,

שלום מהתקנת המשחק לפני מספר שבועות אני חווה לעיתים במהלך המשחק מעין הצללה לבנה על המסך שמגיעה במעין הבהובים ויכולה להעלם לאחר מספר שניות או להגיע למצב שהמסך כולו מולבן. במצב כזה רק יציאה לדסקטופ והמתנה של כדקה שתיים וחזרה למשחק פותרת את הבעיה. להערכתי מדובר בכרטיס המסך (GT8800) שחווה עומס למרות שזהו המשחק היחידי שזה קורה (אפילו לא בCrytek 2 או איך שקוראים לו). כל המשחקים משוחקים ב1920X1080. דרייבר NVIDIA עדכני וסטלרס גם עם הפאטץ האחרון. האם לדעתכם הכרטיס מגיע לסוף ימיו או שסתם קשה לו עם סטלרס 7? האם מישהו כאן נתקל בתופעה דומה?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  24. שלום אני עובד עם תוכנות אדובי מעבד I73930K וכרטיס GTX570 1280MB וזכרון של32GB בזמן האחרון התוכנה נתקעת בסיבת תקלה של OPENGL קוד 7 וכפי שראיתי זה אומר שאין מספיק זיכרון בכרטיס לעיבוד שאלתי היא בכרטיסים של ניידים יש אפשרות של זכרון משותף שמשתמש בזכרון המעבד השאלה אם גם בכרטיסים כאלה יש אפשרות כזאת באם לא האם ישנו איזה פתרון לא תוכנתי בענין תודה

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by vito19,

שלום לכולם! יש לי חבר שמגיע בקרוב מארה"ב והוא צריך לקנות לי כרטיס מסך (אני אשתמש בכרטיס לעריכת וידאו חובבנית בפרימיר פרו). המליצו לי פה על הכרטיס : Palit NE3TS25EFHD02 GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 אבל לצערי לא נשארו כאלו יותר (sold out) - הוא היה במבצע 99$... אני מחפש משהו אחר . ראיתי במבצעים את אלו : Asus - NVIDIA GeForce GT 240 1GB DDR3 PCI Express Graphics Card - 104$ או את: GIGABYTE GV-N250-1GI GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Support Video Card - 119$ המבצעים הם לשבוע הזה... מה עדיף ?! תודה רבה !!!!

• 5 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים