כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אני מחפש לקנות 6800 ואני לא יודע איזה דגם ... בעקרון חשבתי על הדגם הזה Leadtek Geforce FX6800 128 mb Retail A400TDH [A400TDH] זה AGP ו-256 ביט ( אני צריך AGP :< ) הכרטיס עולה 1600 שקל , ורציתי לדעת עם יש דגם של ה 6800NU שהוא שווה יותר מהדגם הזה ? * צריך שתתחשבו גם ב OC וקירור *
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי DVD עם יציאת VGA במשרד. יש לי גם LCD 32 אינץ, שמחוברת אליו. המטרה היא לראות גם ב 32, וגם ב 2 מסכי 19 שרכשתי, של חברת דייהו, במחיר זול -999 שקל. (הצגת סרטים ותמונות בקיר במשרד להפקות). רכשתי מפצל אקטיבי, ל 4 VGA עם מגבר. הבעיה: המסכים לא מראים תמונה דרך ה DVD בחיבור ל VGA. ניסיתי כבר את ההגדרות ב DVD, כי ב 32 אינץ יש תמונה. בבדיקה במסכים שלי בבית, של VIEWSONIC זה עובד. הלכתי לחנות, והם חיברו לעוד 2 מותגים- רק אחד עובד, סמסונג, אבל עולה 1800 ואין מטרה לרכוש 2 כאלה יקרים. מישהו יודע מה הבעיה שבחלק זה עובד ובחלק לא? אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מעבד אינטל פנטיום 4, 2.4. 2GB זכרון פנימי. המחשב הולך לשמש כ-HTPC. אני רוצה לשחק גם ב-Pro Evolution. אני מתלבט בין 2600Pro, HD3650 ו-x1650 מה הכי משתלם לי מביניהם?
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אז ככה בהרבה משחקים יש לי כמו CRYSIS/ AssassinsCreed וכו שהתמונה [הנוף] נבנה לאט לאט. אני רואה פתאום שיש עץ /צל וכו'. כרגע אני מריץ את המשחקים על רזולוציה של 1440X900 יש לי כרטיס מסך GTX285 לא לחפור על אוברקיל וכאלה .. 6GB זיכרון של OCZ800 CL4 מעבד Q9450 ויסטה 64ביט SP1 תודה רבה לכול העוזרים .
-
- 14 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שיהיה עם TUNER ואופציות עריכת וידאו לא רעות... העדפה לחנויות מאיזור חיפה (KSP/PANDAS/NOA) תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70641.0 המליצו לי לקנות את הכרטיס הזה: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1168 הוא אמור להיות יותר טוב מכל FX5200 או Radeon9200. אני לא ממשיך את הנושא הקודם, כי הוא דיבר על איזה כרטיס לקנות בסביבות ה 400 ש"ח, וכאן אני כבר יודע מה לקנות, אבל צריך עוד קצת תגובות ממי שמבין. וכן, עשיתי חיפוש באתר, רוב הנושאים שנמצאו הם משנת 2003 או 2002, ואחרי 2 עמודים, שלא מצאתי בדיוק את מה שאני צריך, החלטתי לפתוח נושא חדש. בקיצור, אני רוצה להזמין, ולכן החלטתי להריץ חיפוש קצר באינטרנט - לבדוק האם יש מחיר טוב יותר. מסתבר שיש מקומות שמוכרים את הכרטיס בדגם ה 128MB שלו בתוספת מחיר יח…
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כרטיס ממש חזק שלהם ל CROSSFIRE בעתיד הקרוב
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
כאשר אני עובר את השלב הראשון שבוא מראים את אישתו מתה המחשב טוען את השלב הבאה ואז יוצא מהמשחק לחלוטין ממש מוזר תודה רבה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
גירסה נוספת לכרטיס המסך המוביל של NVIDIA מחוץ למשפחת ה-Titan נועדה על מנת לציין 20 שנות פעילות של אסוס בתחום, ומתיימרת להיות המהירה ביותר בשוק כולו כל עוד דגמי ה-Pascal הראשונים אינם נראים באופן, נראה כי ה-GTX 980 Ti ממשיך להיות במרכז העניינים בשוק הביצועים הגבוה של יקום כרטיסי המסך – וכעת העניין הזה מקבל חיזוק עם ההכרזה של אסוס על ה-GeForce GTX 980 Ti 20th Anniversary Edition. חלק מכם ודאי זוכרים כי לפני חצי שנה החברה הטאיוואנית השיקה דגם של כרטיס ה-GeForce GTX 980 (הסטנדרטי) שנועד לציין את שני העשורים שבהם היא עוסקת בייצור כרטיסים גראפיים. ובכן, הדגם הנוכחי מהווה 'תאום' לאותו דגם משוכלל – כשההבדל הוא ליבת ה-GM200 הגדולה שיושבת הפעם מתחת לגוף המוזהב. …
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לחברי הפורם שלום רציתי לדעת מה יותר משתלם לקנייה GeForce 6600GT 256MB PCX + Tv Out + DVI x2 או ATI Radeon X800XL 512MB Vivo PCI Express תגובתכם
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
זה בעיה של חבר שלי... כרטיס מסך GF 4 MX 440..!! אז זה מתחיל ככה.. הTV שלו (לפי מה שהוא אמר)...היא NTSC...אמרתי לו שישנה את פורמט הצפיה לכל מה שרשום שם..!...כאילו שיעבור אחד אחד....וזה עדיין נשאר לו שחור לבן...יש איזה פתרון??
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי,יש לי טלוויזיה FHD של סוני -KDL-32W4000E כרטיס מסך:Sapphire Radeom HD 5770 1GB אני מחבר עם כבל HDMI. העניין שהמסך המוצג יותר גדול מצג הטלוויזיה. אני מגדיר את הרזו' ל-FHD ואז אני לא רואה את הקצוות של המסך(אני לא רואה את הקצה העליון והתחתון(סרגל המשימות) וגם את הקצה הימני והשמאלי-אני לא רואה את ההתחל ולא רואה את השעון ) אז שיניתי פה ל-15% אז מבחינת הרוחב ,זה הסתדר.הכוונה היא שאני רואה את הקצה העליון והתחתון(סרגל המשימות) של שולחן העבודה כמו שצריך. אבל מחינת האורך,עדיין שולחן העבודה המוצג הוא גדול יותר מהצג של הטל'.כך שאני לא רואה את ההתחל ולא רואה את השעון וכו'. אם אני מחזיר את זה ל-0 אז אז מבחינת רוחב ואורך התמונה המוצגת יותר גדולה מהטל'. איך אני מקטין …
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! עד שסוף סוף החלטתי על המפרט הסופי למחשב שבו הכרטיס מסך הוא: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - כרטיסי מסך ?Powercolor? נתקלתי פתאום בכרטיס הזה: GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-Express x16 Dual DVI ( 2 Dual Link, HDCP שהוא לכאורה של חברת ATI מישהו יכול לתת לי המלצה באיזה כרטיס לבחור ... בזה של Powercolor או בזה של ATI ??? תודה.....
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה -- AMD X2 3800 1 GB זיכרון 6600GT 256 PCI EXPRESS השאלה שלי היא כזאת .. האם שווה לי להחליף את הכרטיס המסך הנוכחי שלי ל7900GT כשאני מוסיף 1200 שקל .. ?
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לא מזמן שאלתי על בעייה שהייתה לי בדום 3 שהיו לי תקיעות מעצבנות אז התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס בחזרה והכל הסתדר ושיחקתי ב1280X1024 ברמת פירוט HIGH ופילטרים AA 4 ולא היו תקיעות בכלל עכשיו התקנתי את HALF LIFE 2 ושמתי ברזולוציה 1280X1024 והכל על HIGH וללא פילטרים ויש לי הרבה תקיעות. אז הורדתי את רמות הפירוט לרמה המומלצת שזב MEDIUM ןעדיין יש תקיעות, מה לעשות ומה גורם הבעיה?? בנוסף ללכך זמני התעינה ארוכים מדי והדיסק הקשיח שלי מרעיש מדי , יכול להיות הא הגורם לבעיות?? אני מבקש לקבל תשובה מקצועית ככל שניתן עם פירוט מקווה שלא מטריח אתכם תודה SHIMON1 המפרט בחתימה
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://img809.imageshack.us/img809/2152/36207479.png הכרטיס נמצא בעבודה קבועה של 73% או 85% האם זה יפגע לאורך זמן בכרטיס לפעמים העיבוד נראה קצת עם סימני עיבוד לא יפים
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעת שיטוטתי באתר נתקלתי בכתבה ישנה על הMatrox Parhelia 512 שמתי לב שבנתונים בלבד הכרטיס די משתווה לרדאון9800 וגייפורס FX5900 אז האם הכרטיס הזה מהווה שיקול בקנית כרטיס מסך חדש? ועד כמה הוא טוב בהשוואה למתחריו?
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכם, שידרגתי מכרטיס שתומך בDX10 לכרטיס שתומך בDX11. עכשיו, במשחקים כמו battlefield bad company 2 ועוד, שלא רואים אפשרות של בחירת DX בתפריט המשחק, האם המשחק מזהה את השינוי, ומשנה את ההגדרות?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לפי המחירים נראה שכן...חיפשתי REVIEW ורואים תוצאות די מדהימות כמעט פי 2...זה נכון?
-
- 13 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים (שנייהם באותו מחיר): Gigabyte Radeon 4870 512MB Sapphire Radeon 4870 512MB עבור שימוש במשחקים על מסך "22. האם יש איזשהו יתרון לאחד מהם על השני ?
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שמעתי על הדבר הזה שאם אתה מריץ סרט "פרוץ" אז הכבל מזהה ומוריד את האיכות לאיכות SDTV האם קומפוננט זה הכבל? והאם זה גם מתייחס לכרטיסי מסך? (כמובן שאני מתכוון לשימוש בסרט HD)
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, הטמפ' של הכרטיס המסך מגיע ל 60-63 מעלות בזמן משחק, זה לא גבוהה מדי? בגלישה וכאלה הטמפ' היא בסביבות 50 מעלות (של הכרטיס מסך). הבדיקה של הטמפ' אני עושה מייד שיוצא מהמשחק (QUAKE 4 ). יש קשר בין הטמפ' לזה שאחרי כמה זמן המשחק כבר לא רץ חלק? תודה
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש לי היום 9000 PRO עכשיו...אני מעוניין לשדרג אותו ל 9500 עקב כל המודעות שאני רואה בזמן האחרון ואני מצתת " RivaTuner + SofR9700 - להורדה תגובות מאת: דור הורביץ - 13.01.03, 19:37:18 - (מקור: Guru3D) מהיום ניתן להוריד מ - Guru3D.net את הגירסה החדשה של תוכנת RivaTuner. מלבד עדכונים מינוריים בהשוואה לגירסה הקודמת, מכילה התוכנה את ה - SofR9700, אותה תוכנה קטנה ומופלאה אשר בעזרתה ניתן להפוך כל כרטיס 128Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9500 Pro וכל כרטיס 256Bit Radeon 9500 לכרטיס Radeon 9700, ללא צורך בהלחמה מחדש של נגדים. " אז כמובן שאני לא צריך את ה9500 PRO נכון ?...התוכנה הזו תשדרג לי אותו מ9500 ל פרו ? זה עובד!? כי הכרטיס עצמו (לא הפרו) מאוד ייקר ! אבל …
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, הכרטיס במנוחה על 70-80 מעלות במאמץ על אזור ה100 מעלות קירור פסיבי. ניסיתי להתקין כמה דריברים ובכולם המעלות ככה. יש משהו שלא עשיתי נכון? על כמה הכרטיס הזה אמור להיות? לא מצאתי את המידע הזה =\ אשמח לדעת אם יש צורך מיידי לממש את האחריות או שיש משהו לעשות... תודה.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
הי חברה, טוב חבר שלי קונה את ה 9800 שאני התלבטתי לגביו, יש לו ספק כמו שלי (קנינו את המחשב ביחד) האם הספק יסחוב, מזכיר לכם 240W לא ג'נרי. או שאין על מה לדבר?
-
- 13 תגובות
- 893 צפיות
-