עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Pundag,

היי יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128DDR כמו כן אני שחקן קאונטר סטרייק יש לי בעיה כשאני מנסה לשים את המשחק על רזולוציה של 1200\1600, הבעיה היא שאני לא רואה את המסך כמו שצריך כלומר כאילו המסך נמצא בזום ואני לא רואה את מצב החיים שלי והכדורים שלי שמופיעים בתחתית המסך. אם למישהוא יש פתרון לבעיה אשמח לקבל אותו , תודה.

2. Started by Albetron,

ברשותי HD5850 וQ6600, שניהם על סטוק. לא מפליא שדווקא עכשיו בקיץ המעלות התחילו לעלות בצורה מאוד דראסטית והמעלות של המעבד עלו ל43c בזמן מאמץ ו30 ומשהו במנוחה, ושל הכ.מ 90+ בזמן מאמץ ו40-50 במנוחה..זה תקין? ואם כן עד כמה? ואם לא עד כמה כדאי לקנות קירור?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  3. Started by BenK,

שלום.. יש לי חבר שעומד לקנות מחר 25.11 מחשב לעריכת ווידאו... הוא בחר כבר את כל החלקים רק יש לו בעיה עם בחירת מסך (שייתמוך ב1600x12000עם קצב ריענון סביר) שגם לא יהיה עם תג מחיר רציני ובבחירת לוח אם שיהיה יציב ולא יקר לP4 2.4..... הוא התלבט בין asus psb533 לpst533 תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  4. קיבלתי 2934... יש לי מעבד amd 64bit 3000+ (עם אובר קלוק ל3400+ וזרם חשמל 1.65) יש לי ג'יפורס 6800GT של לידטק (עם קלוק של 1100 לזכרונות ו400 לכרטיס... וזרם חשמל 1.6) ויש לי 2X512M זכרונות של ADATA שרצים על 400 מגה הרץ והם בטוח קיבלו גם כן איזה OC משל המעבד.. תעזרוו לי!! יכול להיות שזה בגלל הארד דיסק? הוא דיי ישן.. מלפני איזה 2-3 שנים... (זה הארד דיסק של 80GB אבל אני לא יודע מה המהירות שלו..)

• 14 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by m_m_x,

יש לי מעבד E4600 8800GT 4 GIGA RAM ואני רוצה לקנות את הכרטיס הזה GAINWARD GTX260 השאלה שלי היא האם המעבד שלי חזק מספיק כדי לסחוב את הכרטיס ולא יהווה צוואר בקבוק? והאם אני אראה שיפור במשחקים כמוCRYSIS GTAIV וכדומה? תודה

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  6. אני קונה HD4870 512MB? מה החברה הטובה ביותר?

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by Moon-Mage,

כחלק ממבצעי BF יש עכשיו את הכרטיסים של AMD במחירים הכי זולים שאני ראיתי בעולם במידה ומישהו מעוניין. מעבר למחיר הזול יש גם קופון עד מחר של 112 שקלים ועוד קופון של 50 אם מתחברים לטלגרם שלהם או משהו.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  8. כרטיס מסך אופטימלי למערכת מחשב ותק שנתיים מפרט המחשב: זכרון 2gb 667 mh לוח אם asus M2A-VM HDMI מארז HEC 21 400W ספק כח מקורי מעבד AMD ATHLON 64*2 4800 אפשר מעט לחרוג מהתקציב אם ממש כדאי, תודה.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by BreezeNET,

שלום איך ניתן לחבר 6 מסכים למחשב אחד דרך כרטיס(ים) מסך? ולא מעוניין לחבר ע"י התקן חיצוני (USB לדוגמא) נ.ב. לא ישמש למשחקים תודה

10. Started by BS07,

יש לי VISTA וכרטיס טלוויזיה ורציתי להפוך את הMEDIA CENTER לעברית(עכשיו הוא באנגלית) אבל לשנות את השפה רק בMC לא בWINDOWS VISTA עצמו(אותו רציתי להשאיר באנגלית) יש דרך לעשות את זה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  11. אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ל AGP 8 ושיוכל להריץ משחקים כמו call of duty 4 ושהכרטיס יהיה בסביבות ה 500 שקל אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס מסך תואם תודה

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by g1zey,

טוב אז אני מחפש לקנות 6800 ואני לא יודע איזה דגם ... בעקרון חשבתי על הדגם הזה Leadtek Geforce FX6800 128 mb Retail A400TDH [A400TDH] זה AGP ו-256 ביט ( אני צריך AGP :< ) הכרטיס עולה 1600 שקל , ורציתי לדעת עם יש דגם של ה 6800NU שהוא שווה יותר מהדגם הזה ? * צריך שתתחשבו גם ב OC וקירור *

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by Ghtm,

קראתי בכתבה על ממיר ה DDR ל DDR2 שקיים כזה ממיר, קיים? אם כן מישהו יכול להגיד לי איפה יש?

14. שלום כרטיס מסך שלי HD4830 עם מסך של DELL דגם 2209WA רזולוציה 1680-1050 עכשיו רוצה להתאים כמו שצריך את הכרטיס מסך עם המסך עצמו במחשב הזה משחקים משחקים וגם רואים סרטים HD לא אכפת לי לעשות לכרטיס OVER DRIVE אז איזה ערכים לתת לו? תודה לכולם

15. כרטיס טלויזיה עם יכולת קליטה מלוין מי הכי טוב ? אנא תנו לי המלצה בבקשה.מחיר עד 1000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by Vidati,

שלום לכולם, כרגע יש לי כרטיס בתיקון בנועה מחשבים FORCE3D 5750 1GB שקניתי לפני מספר חודשים ב - 600ש''ח, אני רוצה לבקש מהם להוסיף עוד כ-400 ש''ח וכבר לקחת כרטיס יותר חזק, יש לכם הצעות לכרטיס טוב עד - 1000ש''ח? שלא יהיה צוואר בקבוק ותתחשבו בספק שלי (400W LIBERTY). או... (עכשיו עלה לי רעיון): אולי לקחת 2 כרטיסים חלשים של NV, נניח GTS450 ולעשות SLI? תודה.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by vourt,

איזה כרטיס ייתן לי את התמורה הכי טובה עד 500 ש"ח? שימושו העיקרי הוא לTV OUT ... תודה!

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  18. Started by reyrey_200,

שלום, רציתי לדעת האם יש כרטיס 4850 שתופס שני סלוטים ? [אחד לכל היציאות, ואחד לקירור] ?

• 12 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by greenvector,

היי אתמול התחילה בעייה עם המחשב, לדעתי אם הכרטיס מסך. מה שקורה זה שפתאום של התמונה הופכת לצבעי אדום וזה נשאר ככה עד שאני עושה ריסט או מחליף חיבור בכרטיס מסך. (פעם הבאה אני אנסה להוציא תמונת מסך). רציתי לדעת אם לאנשים שמבינים יותר ממני זה גם נראה בטוח בעייה בכרטיס מסך. מדובר בכרטיס HD4850 . ושאלה לשלב הבא, הכרטיס עדיין באחריות (סוג של אחריות לפחות, ב- KSP...) ואני מניח שאם תדרש החלפה לא יהיה את הכרטיס הזה, איזה כרטיס מסך שווה ערך יש להחלפה (ככה שלא יתנו לי משהו עם ביצועים פחות טובים). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי שאלה לגבי כרטיס מסך ניוודה טורבו קאש 6200 256 mb אני מריץ משחק בשם gta ויסיטי ולאחר כמה דקות נהיה לי גלים במסך והטמפרטורה של הכרטיס עומדת על 60 -70 מעלות האם הכרטיס מסך הזה אמור לסכוב משחק זה אם לא מה הוא יכול בכלל

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by dj-ariel,

ATi Radeon X1950Pro ממש בא לי בטוב..אני עובד כרגע קורע ת'תחת בשביל לחדש קצת ת'מחשב אבל חבר טוב אמר לי שהוא לא יעבוד אצלי בגלל שיש לי AGP ג'יפה 4 mx 440 מה אתם מציעים לי לעשות? ואם יש כרטיס מסך ברמה שלו עד 1000 שקל.. טנקס

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  22. היי לחבר שלי יש מחשב עם לוח אם של MSI מדגם RC410M2 מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI כדי להעביר כולל סאונד על ה-HDMI סרטים למסך LCD 42 אינץ HD (אין צורך בתאימות למשחקים וכו') איזה כרטיס מסך שמתאים ללוח אם מומלץ ? איך מחברים את הסאונד מהלוח אם לכרטיס מסך כדי שיעבור ע"ג ה-HDMI ? תקציב 300 ש"ח - אם אין אז אפשרי לחרוג ל-350 ש"ח תודה רבה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  23. אני עם לוח של אסוס. תודה.

24. Started by ibanezjem7,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב.....רציתי לדעת מה אתם חושבים על 9800GX2 ב SLI (יד שנייה) כמובן שהייתי רוצה לקנות מסידרת 2.. אבל המחירים מאוד גבוהים כרגע וגם יהיה קשה להשיג יד שנייה מטרת המחשב היא להריץ משחקים כבדים כמו כן רציתי לדעת איזה חברה כדאי להשיג מהדגם הזה (מי שיש לו יכול להמליץ?) XFX/ASUS/LEADTEK/BFG? חשוב שיהיה אפשר לשחק את המשחקים ב MAXED OUT +AA גבוה עד 1680*1050 משחקים שרוצה לשחק: FSX Fallout.3 CRYSIS GTA COD4 Call.Of.Juarez אם מישהו גם ידוע לו על "תקלות" שיש לדגם הזה או שאני טועה........... האם זה השקעה נכונה בכרטיס הזה?

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  25. Started by ORBIT,

כרטיס מסך ATI 4770 נאמר לי שיש מחסור בכרטיס הנ"ל מהחברות המובילות, אך הכרטיס של CLUB3D זמין. האם ההמתנה לכרטיס של GIGABYTE משתלמת או שאין הבדל בין החברות ואפשר לרכוש בראש שקט את הכרטיס הזמין של CLUB3D ? בכרטיסי מסך תמיד הלכתי על ASUS או GIGABYTE ולאחרונה על פי הביקורות גם HIS תפסה מקום של כבוד.

• 6 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים