עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, הזמנתי מחשב עם הכרטיס הסמך הזה,ורציתי לדעת אם מישהו מכיר את הדגם הספציפי הזה. ראיתי שהוא יותר קטן מרוב הכרטיסים של ה4080 סופר וגם הקירור יותר קטן. השאלה שלי פה היא אם שווה להזמין כרטיס כמו Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER Gaming OC או אפילו Gigabyte Aorus GeForce RTX 4080 SUPER Master בגלל הקירור שלהם לא רוצה לעשות להם OC או משהו בסגנון אבל מעניין אותי לדעת עם הקירור של הWINDFORCE מספיק לשימוש קר ושקט למחשב ליום יום תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. אז ככה. תבדקו את הלינק עכשיו, זה משחק שמשתמש בDX9, אבל רק לATI יש כאלו כרטיסים. nVidia משחררת משחקים לבעליי כרטיסים של ATI כדי שהם יהנו מגרפיקה משופרת בכרטיס?COOOOOOOOOOL MAN! ;D

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. הנה חנות שמישהו הראה לי עכשיו והמחירים של ה 6800 ו ה 6800LE מצויינים וזולים! וגם של חברה מצויינת! http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1152&osCsid=693df8bf3f0b58438d7edde3de9a7a8b http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=1153&osCsid=693df8bf3f0b58438d7edde3de9a7a8b

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by sagi_10,

שלום שלום אחרי שהצלחתי להרוס את הכרטיס מסך של אחותי (6600GT) אני זקוק לכרטיס חדש ב-600 שח ורצוי שהוא יהיה חזק כמו ה-6600 או יותר ממנו תודה לעזורים! נ.ב הלוח תומך ב-PCI-E בלבד עריכה : היום במזל טוב הזמנתי 7600GT של Leadtek תודה רבה לעזורים!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by iveco,

יש ליד הבית שלי חנות שמוכרת GTX 1050TI 4GB ב 291 שקל זה יקר נורא נכון ? זה כרטיס משנת 2016 אם אני לא טועה , בעלי אקספרס מוכרים RX 570-580 באותו מחיר חדש . הכרטיס הזה עוד מסוגל להריץ משחקים חדשים ? אם הוא היה עולה 150 שקל הייתי קונה אותו המחיר פי 2 מהמחיר האמיתי שלו .

6. Started by reAseu,

שלום יש לי כרטיס 4850 וקניתי 5850 עכשיו השאלה היא איך אני מתקין אותו ( לא פיזית עם הברגים והכל ) רק שאלה של קודם להתקין את הדרייברים שלו ואז לחבר אותו ? או שיש דרך אחרת תודה עידן

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by tomerb,

ניסיתי הכל כולל לנסות הטלוויזה אחרת וכבל אחר. כם ניסיתי את כל הפורמטים שיש ב PAL MATC אני יודע שהטלוויזה והכבל בסדר מפני שעל אותו מחשב יש לי גם WIN 2000 ושם אני כן רואה בצבע. מה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by pringles,

טוב קניתי את הכרטיס הזה אבל אני לא מבין או שזה רק אצלי או שזה אצל כולם.. הוא עושה רעש של גנרטור!!!!!!!! מה זה??? חשבתי הוא עם קירור שקט וככה הבנתי פה מהמלצות שלכם או שפשוט אצלי זה תקול האם אפשר לנתק את המאוורר שלא יעבוד...? הכוונה האם זה ישפיע?(לא מתוכננים אוברקלוק או משו סתם שימוש רגיל) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  9. תודה על ההשתתפות! בהצלחה לכולנו!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by nore0,

פירמטו לי את המחשב ומאז בשביל להיכנס ל-NVIDIA display אני צריך להיכס שולחן עבודה-לחצן ימני-מאפיינים-הגדרות-מתקדם-GEFORCE 6600GT לפני הפירמוט הייתי פשוט לוחץ על לחצן ימני-NVIDIA display איך אני מחזיר את המצב הזה ? מקווה שהבנתם

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by avi2014,

והאם יש אפשרות לעשות לx800xl סופטמוד או משהו כזה?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by alienboo,

i have an old abit bh6 bx440 board with 512mb and P933, if i'll put that card on it, will it work ?? or what is the best card to buy for this system ?? thank you

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  13. הטיפה יקר יותר http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-338R&depa=1 והשני http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-102-326R&depa=1 שמתי לב שהזכרונות יושבים באופן שונה מה ההבדל בין השניים ?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  14. מחפש לקנות כרטיס טלויזיה עם הקלטה בחומרה. הכרטיס מסך שלי 7600GT שאלה נוספת. איך אני מחבר את הטלויזה והממיר של הכבלים לכרטיס טלויזיה שאקנה. האם צריך מפצלים וכד' האם צריך לקנות ממיר נוסף מחברת הכבלים? תקציב כ 500 שקל

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by ran07,

אהלן חברה תגידו מה מאמת אין ממש הבדל משמעותי בין GTS ל GT ושתיהם G92 כמו שקראתי במפרט באתר ועוד הרבה שבחים על פריצת הדרך עם GT שמאים על הGTS ההפרש הוא הוא בערך 500 שקל (מעוניין גם OC ) בכל מקרה תראו באתר הזה יש השוואת ביצועים ביו שני הכרטיסים http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3175&p=3 כפי שרואים אין הבדל משמעותי אבל לתווך הארוך שיצאו משחקים יותר חזקים יכול להיות שיהיה הבדל גדול ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  16. רוצים להשוות בין שני כרטיסים ? כל שני כרטיסי מסך ? אפילו אם בא לכם להשוות בין כרטיס VOODOO ל 7900GTX.. אפשר. http://www.gpureview.com/show_cards.php מקווה שזה יעזור לעוד אנשים פה.. ישנה באתר גם אפשרות לראות את רוב החברות שמייצרות דגם ספציפי ולראות את המהירויות השונות שבהן הן משווקות את אותו דגם, בנוסף קיימת אפשרות נחמדה לעשות מעין אוברקלוק לכרטיס לייב באתר ולראות את השינויים שזה גורם לכרטיס.. *הנהלה - היית מאמץ את הלינק לת'רד ראשי או כנושא שיופיע בתחילת הפורום - יחסוך הרבה פתיחות מיותרות.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. הזמנתי למחשב שלי 8800GTS של LEADTEK אך המוכר אמר כי הכרטיס של LEADTEK אזל מן המלאי והוא לא יודע מתי יגיעו עוד. במקום זאת המוכר הציע להוסיף 100 ש"ח ולקחת במקום את ה- 8800GTS של ASUS. אני מאוד אוהב את ASUS אך בתחום כרטיסי המסך אין לי מושג איך הם. רציתי בבקשה לדעת מה דעתכם על ASUS 8800GTS מבחינת ביצועים,קירור,חום וכו' לעומת ה8800GTS של LEADTEK. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by SoapSeller,

טוב, אני מחפש כרטיס מסך אך ורק ל2D, הביצועים בתלת מימד ממש לא מענינים אותי. חשבתי בהתחלה על הפרליה, שבכול ביקורת נורמלית שעשו עליו ציינו לטובה את היכולות 2D שלו, אבל המחיר שלו בארץ... אז, א) האם יש סיכוי להשיג פרליה בארץ במחיר נורמלי?(נורמלי < 2000 ש"ח) ב) יש כרטיס אחר שאתם ממליצים עליו, במסגרת התקציב הנ"ל?(עדיף בפחות, אם ניתן להשיג ביצועי 2D דומים לכרטיסים שבקצה הסקאלה) תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ברשותי כרטיס מסך 8800GT שמחובר לשני מסכים, 22 שפועל על רזולציה של 1680 * 1050 ו32 שפועל על 1360 *768 מעבד Q6600 ספק Corsair HX 520W אני מעונין להשקיע כמה שפחות חשבתי ללכת על 4890 שניתן להשיג אותו בסביבות 900 ש"ח. http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1680

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by E-T 24,

יכול להיות דבר כזה? רק 16 מגה זכרון? (מדובר בכרטיס יחסית חדש) לא הספקתי להבין בדיוק על מה מדובר, אבל הוא גם משתמש בזכרון SHARED, ועובד בטכנולוגית PCI-E אם אני לא טועה אז מדובר על צ'יפסט של NVIDIA מישהו יודע על מה מדובר? איזה דגם? השוואות ביצועים אם יש? המחיר בסביבות ה-650 ש"ח אם אני לא טועה, וזה אמור להיות הלהיט הבא בקרב התפרנים שבחבורה בנתיים לא ממש חיפשתי עליו, אבל הוא אמור להיות מאוד טוב (לפי ביקורות שנתנו עליו בחנות מחשבים), למרות שרוב הזכרון שלו הוא SHARED. בכל זאת... PCI-E X16.... אמור להיות מאוד מהיר, ובעל גישה מאוד מהירה לזכרון

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by yarindav,

שלום לכולם :] קניתי לראשונה לפני כמה חודשים את הכרטיס asus 8800gt- top 512mb עד שהתקלקל P: ולכן פניתי לאחריות. בתמורה הם הביאו לי את הכרטיס leadtek 8800gtx 768mb והוא נראה לי כרטיס הרבה יותר איכותי מהאסוס, לכן לא התעקשתי שיביאו לי את האסוס. כעת גם הוא נפגם לי ופניתי שוב לאחריות. כעת הם רוצים להביא לי את הכרטיס leadtek 8800gts 640mb. מה עליי לעשות? האם לקחת את הgts או לדרוש את האסוס הראשון? איזה מהם עדיף? תודה רבה D:

• 13 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by phenomenal,

יש לי מסך של FLATRON 17 אינץ, דק . עכשיו השאלה שלי על איזה מהכרטיסי מסך ללכת: HD3850 - 512MB או HD3850 256MB . בבקשה תענו דחוף אני עוד רוצה ללכת לקנות את הכרטיס היום

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. לא הייתי בטוח אם כאן או בפורום מסכי מחשב, אבל אני חושב שכאן כי זה יותר קשור למערכת וכרטיס מסך. יש לי מחשב ישן יחסית, P4 C 2.8GHz @ 3.08GHz, 512MB עם כרטיס מסך Radeon 9800Pro (שימו לב שזה ה-ATI של לפני כמה שנים ולא ה-nVIDIA!). השאלה שלי היא אם אני אקנה מסך "LCD 22, האם אני אוכל לעבוד איתו ברזולוציה של 1680X1050 באופן חלק? כשאני אומר לעבוד אני מתכוון לאינטרנט מוזיקה וכד' כן? לא למשחקי מחשב או משהו כזה....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB הוא עולה באותו מחיר כמו האסוס איזה חברה יותר טובה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.