כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, ברצוני להמהיר את הכרטיס המסך הישן שלי (NVIDIA GeForce 8600 GT )נתוניו עכשיו הינם: רציתי להמהיר עם התוכנה coolbits עד כמה אני יכול להמהיר את הכרטיס מבלי שיפגע?[table] [tr][td] סוג של מתאם תצוגה [/td] [td] NVIDIA GeForce 8600 GT [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] סה''כ זיכרון גרפי זמין [/td] [td] 1279 MB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] זיכרון גרפי ייעודי [/td] [td] 512 MB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] זיכרון מערכת ייעודי [/td] [td] 0 MB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] זיכרון מערכת משותף [/td] [td] 767 MB [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] גירסת מנהל התקן של מתאם תצוגה [/td] [td] 8.17.12.6099 [/td][/tr] [tr] [td] [/td] [td] רזולוציית צג ראשי [/td…
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
שלום. אני מעונין לרכוש כרטיס מסך apphire Radeon R9 270X Vapor-X BOOST OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP שגודלו 264 מ"מ http://ksp.co.il/?uin=20775 ויש לי מארז Antec One Mid Tower Gaming Black Case שגודללו 266 מ"מ http://ksp.co.il/?uin=14808 האם כדאי לי לרכוש על אף הגדלים הכמעט זהים? או עדיף להחליף את המארז/ כרטיס מסך? תודה מראש לכל
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהפסיקו לייצר את הדגם הזה + הפסיקו לייצר את שפורפרת DiamondTron. האם למישהו יש מושג אם נשאר מקום בארץ שעדיין ניתן להשיגו ? ליבואן נגמר המלאי.. או לחילופין אם למישהו יש רעיון היכן ניתן להשיגו בחו"ל ? פרט לזה אם יש לכם הצעה למסך יותר טוב או שווה ערך שניתן להשיג בארץ, אנא פרסמו תגובה.. המחיר זה לא שיקול רק האיכות תודה מראש, נועם
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יוצרי Hitman, יוצרי PUBG ונוספים נמצאים ברשימת התומכים בטכנולוגיה המקבילה ל-DLSS עבור שיפור הביצועים ללא פגיעה מורגשת באיכות הויזואלית - שעשויה לבצע את הופעת הבכורה במהדורת ה-PC של Death Stranding: Director's Cutלכתבה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
- 1 follower
-
-
תראו! אני רוצה לקנות כרטיס מסך הכי טוב שיש, אבל ההורים שלי מגבילים אותי! הם אומרים שהם מוכנים לתת לי 700 שקל. אבל ב 700 שקל אי אפשר לקנות כרטיס מסך טוב!? אם מישהו יודע על כרטיס טוב וזול שיגיד לי בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, לפני שאני מפרט על המערכת שיש לי אני חייב להדגיש שאין לי שום ידע בתחום. ראיתי שכתבו פה על צווארי בקבוק ואין לי מושג מה זה אומר אבל הבנתי שזה יכול לקרות עם כרטיסי מסך שלא תואמים למערכת. אני מאוד אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך טוב שיתאים למשחקים באיכות גבוהה, אבל נורא חשוב לי להגיד שאני לא רוצה להוציא יותר מ-1000 שקל על הכרטיס. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי. תודה להלן המערכת: Intel core2 Quad Q9400 2.66 Ghz Memory 4 GB Kingston Gigabyte EP45C-UD3R מבחינת ספק כוח אני דיי בטוח שזה 500 וואט. תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
X800 GTO/PRO SPEC: 128mb 256bit DDR1 390mhz core 700mhz mem 12 pipe lines 7300GS SPEC 256mb 256bit DDR2 550mhz core 700mhz mem 4pipelines מי מהם יותר טוב? יש לזכור שהGTO שלי בא עם די די אר 1. http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=568&model2=531&chart=196 מה יהיה ההבדל [לכמה FPS זה יגיע] אם אני יקח את ה GTO הזה ויסרס אותו במקום DDR3 לDDR1 ורק 700 ארץ ב Mem..? בערך....! יש לי כרטיס כזה, הוא מסורס אני רק רוצה לדעת מה הביצועים שלו לדעתכם?
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הפכתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ללא זמין בטעוצ ומאז אין לי תצוגה אז אני לא יכול להחזיר את זה מה אפשר לעשותת?? =/
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את הכרטיס PNY 8800GTX אשר קניתי מארצות הברית... ואחרי ששמתי אותו בסולט + 2 חיבורי חשמל +DVI אני מדליק את המחשב והמסך לא נדלק.. (מאוורר הכרטיס עובד והכרטיס עולה בטמפרטורות לאט לאט.. ) הספק שלי הוא 500W אבל אמרתי טוב אולי אין מספיק מתח אז הלכתי לחבר שלי שיש לו ספק 650W וגם אצלו לא עבד!?!? כיאילו הכרטיס לא משדר... אבל הוא עובד.. בבקשה אולי יש איזהשהוא פיתרון כדי שהוא יעבוד? (אני לא שולח אותו בחזרה לארצות הברית..וקניתי ממישהו פרטי ) תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי שאלה קצרה, מה עדיף, Radion 8500SE או FX 5200 תודה.
-
- 11 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 15" LCD לעבודה. הוא ישמש אותי למיילים, אינטרנט ותיכנות (ככה ש-Refresh Rate לא ממש משנה). העיקר האיכות והנוחות לעין... ראיתי את ה-Samsung 151S והוא נראה לי טוב. לעומתו יש גם LG ו-MAG, ואפילו MIRO שנראים בסדר גם כן. מה דעתכם? תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
Gigabyte ATI Radeon X800XL 512MB האם הכרטיס הזה הוא כרטיס טוב? האם הוא יותר טוב מ- 6800GS 256 DDRIII? ואם כן הבדל של 500 שקל במחיר ביניהם שווה את הקניה? ומה אומר בדיוק ה- 512mb כי ל- 6800GS יש 256mb אגב הכרטיס עולה 1465 ומצאתי אותו ב- pc discount תודה!!!
-
- 10 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GeForce 4 TI 4600 אבל אני ממש לא יודע איזה חברה יש למשל של ASUS שעולה בסביבות 2500 שקלים ויש לדוגמא של Leadtek שעולה בסביבות 1700 שקלים האם ההפרש הכספי הזה אומר משהו? ובבקשה תגידו לי איזה חברה אתם הייתם לוקחים.
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
MY WIN XP DOING PROBLEMS WITH GAMES EVRY GAME I AM RUNNIG HE SAYING THAT I DONT HAVE DX 8.1. BUT IHAVE. AND IHAVE THE NEWEST DRIVERS WITH WIN 98 EVRYTHING WORKS GOOD . PLAESE HELP ME. AND MY VIDEO CARD IS GAINWARD TI 4200 128 MB DDR RETAIL. SORRY THAT I AM WRITE IN ENGLISH BECUSE ICANT CHANGE IN THE LANGUAGE BAR TO HEBREW.
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
R520 Taped Out, Yields are Key Risk ATI has completed test wafers on 90nm at TSMC and has hit its milestones to date for its next generation R520 product due out in Spring 2005, CSFB wrote. In early November a high-ranking source close to ATI Technologies confirmed that the chip known as the R520 had been taped out, which means that the completed design of the processor had been sent to an ATIs foundry partner. Key risk ahead is achieving strong yields on 90nm, a point too early to call but potentially less risky since low-k and copper issues were resolved at 130nm. ATI noted that the next two years will see major architectural jumps (likely Pixel Shader 3.0 in 05 and DX1…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שוב שלום לכם, לא מזמן שאלתי אתכם לגבי כדאיות של שידרוג מחשב והחלטתי להחליף אותו ולקנות חדש. פירסמתי את השאלה הבאה בטעות בפורום של תקלות טכניות, אז אני מפרסם אותה כאן שוב. איזה כרטיס מסך עדיף למסך 17" (אשמח גם לדעת למה)? Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail או Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Issues Resolved in Version 84.20 The following are changes made and issues resolved since driver version 84.12: Added support for the following products: GeForce 7900 GTX/GT (PCI-E) GeForce 7600 GT (PCI-E) GeForce 6800 GS (AGP) GeForce 6800, Windows XP: FixedHanger textures in space maps are not rendered in Star Wars Battlefront 2. Windows XP: Increased performance when playing F.E.A.R with antialiasing enabled. ftp://download.nvidia.com/windows/84.20
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ישלי את המעבד : AMD Athlon XP 2400 + 1.99\2.00 GHz ויש לי ספק כוח בעוצמה 500W אני לא זוכר את החברה שלו כרגע . ואני רוצה להחליף לכרטיס המסך : Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP ורציתי לשאול אם יהיה לי צוואר בקבוק ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=408&products_id=8213 כן כן אני יודע שזה פנדה אבל כדאי?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה מומלץ ? זה המפרט שלי בתמונה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אני מבין שהדרך היחידה להעביר את שני הפורמטים מהמחשב למגבר שלי זה דרך כרטיס מסך עם יציאת HD.. יש כזה בתקציב של 300-400 ש"ח? ראיתי שה ATI Radeon HD 5450 עושה את זה ושהוא בתקציב , האם הוא מומלץ והאם יש משהו אחר מומלץ...? תודה. בראל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם של סמסונג אחד 17 אינץ והשני 19 אינץ Samsung 757DFX 17 Samsung 19 955DF החלטתי לא להכניס את הדגם Samsung 757NF 17 מכיוון שהנקודה שלו היא יותר גדולה מהדגם שרשמתי ואני לא יודע למה זה יותר יקר (חוץ מהשפופרת כמובן) הצבעים יותר טובים? לא משנה בקיצר אלה 2 מסכים שאני מתלבט ביניהם מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
e6750 asus blitz extrame 2gb ddr3 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-