כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך עד 300 שקל, יש לו פנטיום 4 2.55 GHZ. בבקשה תביאו מחברה אמינה וטובה, ואת הכרטיס הכי טוב שאפשר להוציא במחיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
במחשב הרגיל תמיד נכנסתי לאתר של NVIDIA והוא הוריד לי את מה שצריך. עכשיו האתר של NVIDIA מצא את כרטיס המסך שלי וגירסת הדריברים וכתב לי: Quanta requires that you download the driver for your GPU from their support site. You can find more information at: http://www.quantatw.com. The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additi…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום. לפני כשנה וחצי צרבתי לכרטיס המסך שלי מדגם x800pro vivo ביוס של x800xt pe. הכרטיס אמור לעבור למשפחה- ולצורך כך רציתי לצרוב לו את הביוס הישן שיאפשר עבודה בתדירויות נמוכות יותר, בלי הגוף קירור הגדול והמרעיש. הצריבה נכשלה- כנראה שלא בחרתי את הקובץ הנכון. מה עושים עכשיו? מדובר בכרטיס שיושב בתושבת AGP. תודות לעוזרים. נדב
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן של AMD 3000 עם כרטיס מסך נוכחי GEFORCE 6600GT ו 756 RAM. כאשר אני מקרין סרטים בHD על ה (LCD (1366*756 אני מקבל חוסר סינכרון עם הקול ולעיתים גם גמגום של תמונה. הבנתי שהחלפה של כרטיס מסך לכרטיס תומך HD תסייע לפיתרון הבעייה. כמובן שיציאת HDMI או DVI תהיה עדיפה. חשוב לציין שכאשר אני מקרין סרטים בHD הCPU נמצא על 100% ושבסרטים רגילים אין בעיה.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
עם השקת סידרת ה 9XXX של nvidia חברת ATI הצהירה על הורדת מחירים מידיית. פה בארץ כלום לא קורה,יש צפי?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!????
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, תכננתי לבנות עוד השבוע מפרט במחיר דיי גבוה - כ 6500 ש"ח, שיהיה מיועד למשחקים כבדים. ואין דבר החשוב יותר מכרטיס מסך לזה, להיום כמיטב ידיעתי מומלץ ללכת על ה 8800GT אבל שלא מזמן נכנס ה 9800GT לתמונה, אם כן.... יש מושג מתי צפוי להגיע ה 9800GT לארץ? (כדי לדעת האם ההמתנה שלי צריכה להיות ארוכה) והאם יהיה משתלם לקנות אותו ביחס לתקציב שלי למפרט שמתוכנן או שעדיף לי להשאר עם ה 8800GT בתכנון... תודה לכם,
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש הבדל רציני בביצועים בין 8600GT ל8600GTS ? כי במחיר יש הבדל של 300 שקל כמעט
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים של שימוש במסך CRT רכשתי מסך LCD 19 דגם Viewsonic vp930. תצוגת המסך פחות טובה ממה שקיוויתי, אני מרגיש שאני מאמץ את העיניים לאחר ישיבה לא ממש ממושכת מול המסך. כרטיס המסך שיש לי הוא NVIDIA GeForce FX 5200 ועד כמה שאני יודע הוא ללא חיבור DVI. האם החלפת הכרטיס לכרטיס מתקדם יותר יכולה לשפר את התצוגה באופן משמעותי? אם כן, איזה כרטיס מומלץ בתקציב עד 500 (אם שאיפה להשאר בסביבות 350) ש"ח? לוח האם הוא דגם MS-6566E (אבל זה לא הכי חשוב כי אני עומד לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). השימוש העיקרי שלי זה אינטרנט ועבודה רגילה אבל פה ושם גם סרטים וקצת משחקים לא כבדים במיוחד. תודה. אגב, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1280X1024. איך אני יכול לבדוק איזה רזולוציות נתמכות ע"י כרטיס…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
מקווה שאני בטופיק הנכון (אני דיי מאמין שכן), אז ככה חשבתי על לקנות מסך של 22 , ויש לי כרגע מסך של 19, חשבתי להשאיר את ה-19 ולחבר את שניהם לכרטיס מסך (יש לי שתי כניסות לשתי מסכים), ואז בעצם "להאריך" את שולחן העבודה שלי שיהיה לי יותר מרחב וכו, השאלה שלי, האם זה פוגע בביצועים של משחקים? האם הכרטיס מסך תמיד מוציא מידע לשני היציאות אפילו אם מחובר רק מסך אחד., או רק שאני מחבר אל היציאה הוא מוציא אלייה, אני מתכוון האם הכרטיס מסך בעצם אני מעמיס עליו, וזה יקח לי מהביצועים של המשחקים, או שזה לא יפגע בביצועים, ואם כן, האם זה יוריד את הביצועים בהרבה? אחרי הכול הוא צריך להוציא מידע לשני מסכים... מקווה שהבנתם את השאלה , אשמח לתשובה! תודה!
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIe אולי עדיף לקחת משהו זול יותר ללא ירידה רצינית בביצועים!?
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך טוב יותר למשחקים???? ה Radeon HD3850 512MB PCIe או ה NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
היי החלפתי לספק זמני שהיה לי בבית (HEC 300) ואין לו את החיבור שהיה לFSP שמתחבר לתוך הכרטיס מסך רציתי לשאול כמה זה קריטי להשאר ככה ? תודה מפרט בחתימה
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce 8400M GS במחשב נייד אני מחבר אותו לTV בS וידאו בריבוי צגים כך שמסך הלפטופ פועל וגם הTV הבעיה היחידה שיש לי זה הגבולות בTV הם יותר גדולים מהמסך של הטלויזיה ואז אני לא רואה את כל התפריטים של המדיה סנטר או בסרט לא רואים את כל התמונה כי הכל פשוט גדול איך משנים זאת ושולטים על הגבולות מסך חיפשתי בגל פינה בתפריטים של NVIDIA ולא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מדוע 6600? כי יש לחבר שלי ואני מרוצה מהביצועים. למרות שהוא לא מריץ קרייסיס. אני רוצה כרטיס מסך זול שיריץ את כל המשחקים שיצאו בשנה האחרונה, אני לא רוצה על HIGH, רק יריץ בלי לאגים. פשוט ראיתי נגיד בזאפ כרטיסים כמו אלו: http://zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-GraphicCard&DB58426=128836&DB68813=128830&DB68784=152019 ואני תהיתי לעצמי- מה הקאץ'? הקתציב בעצם הוא על ה200 שקל. אם באמת יש כאן קאץ' מסויים וכרטיסים גרפיים לא פתאום הפכו לעניין זול[בניגוד למשל לזכרונות RAM], אני מוכן להזיז את התקציב לכיוון ה300-400 שקל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף שנת 2005. כניסת ה8800 לעולם.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
3870X2 הוא כרטיס המבוסס על שתי ליבות R670 הנמצאות על PCB בודד ומקושרות ע"י צ'יפ הנקרא commmunicator מחיר מומלץ: 450$ מחיר להזמנה מראש בחנויות בחו"ל: 510-550$ SPECS: יצור בטכנולוגיה 55nm Core : 825mhz RAM : 1GB GDDR3 1.0ns 1800mhz Memory interface: 256bit X 2 Streem processors : 640 ROP's : 32 1XTeraFlops per second Shader Model : 4.1 DirectX : 10.1 PCI-E : 2.0 הביקורת הראשונה: בגרף אחד: מידע נוסף, משחקים נוספים, תמונות - בלינק של הביקורת http://translate.google.com/translate?hl=en&langpair=zh%7Cen&u=http://www.pconline.com.cn/diy/graphics/reviews/0801/1210234.html ביקורת - (3870X2 VS 8800ULTRA VS 3870 CF VS 3870) : - http…
-
- 217 תגובות
- 25.4k צפיות
-
-
אז ככה, ספק FSP400WPN יחזיק את הHD2900PRO (כמובן שבOC לXT ויותר) ? במידה ולא אז אני אקנה את הליברטי 400W ואז זה יוצא לי בערך 1000 ש"ח ל2900PRO ולליברטי 400W או שאני אקח את ה8800GT ואחסוך כאב ראש , אז מה יותר עדיף? המפרט שלי הוא מפרט סטנדרטי, C2D E4400 בOC ל3.2GHZ, צורב DVD וHD בודד (וספק שרשמתי כבר למעלה) ההתלבטות היא בין שני הכרטיסים האלה בלבד.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא גיימר גדול אבל אני מעוניין בכרטיס שיריץ משחקים חדשים בצורה חלקה. בעניין התקציב אפשר לחרוג , השאלה שלי האם שאר המפרט שלי יכול ומסוגל: א.להחזיק כרטיס מסך ברמה גבוהה. ב.האם המעבד מספיק חזק להריץ משחקים חדשים.
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות אחד מהכרטיסים מהסדרה 8800 ורידון מה אתם חושבים ? התקציב 1400 אפשר להתגמש קצת
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
-
מה יותר טוב שניהם בערך באותו תקציב ????? מה יותר משתלם???
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-