עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by enzo,

יש לי מחשב חדש שקניתי לפני שבועיים והרצתי את התוכנה וקיבלתי תוצאה נמוכה של 2565. יש לי מפרט די טוב: core 2 e6600 p5b deluxe sunbeam/tuniq 120 mm gf 7600 gs g.skill 2 gb 800mhz gigabyte 3d aurora 570 enermax liberty 500w מה יכולה להיות הסיבה? ציפיתי לתוצאה הרבה יותר גבוהה.

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by shirNoshe,

מסתבר שלא. ניסיתי לעדכן דרייבר לכרטיס שיש לי במפרט. הדריבר שיש לי הוא 84.21 ושיניתי ל-91.36,המשחק CPLINTER CELL DA עשה לי בלאגן במסך,לא ראו טוב,צבעים על הפנים,וכאילו שהמחשחק מחולק למסכים. טוב,אמרתי נסיר אותו,ננקה אותו גם מה-REG ונתקין אחד מעליו את ה-93.71.. יותר גרוע היה,וניסיתי הכל,רזולוציות,ממשקים של פילטרים הכל. חזרתי לדרייבר שהיה לי והפלא ופלא!עובד מצוין ונראה מצוין. יש למישהו רעיון למה?ממה שקצת חקרתי אז לא תמיד יש חידושים לדרייברים והמספרים לפעמים מייצגים תיקונים לכרטיס מסוים,אבל לא בהכרח יהיו טובים לכרטיסים אחרים. אשמח לתגובות.

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  3. Started by Nadav1,

האם כרטיס המסך On-Board בלוחות הבאים תומכים ב- ב-FIFA ו- SIMS ? Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 Chipset ASROCK H67M-GE B3 H67 Chipset אם לא מה הכרטיס עלות תועלת הכי טוב שעלי לקחת בלי להתפרע ? אמור להתאים לילדים בגילאים 7-10 ל 3-4 השנים הקרובות

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by dani007,

יש לי תבעיה בכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי את הדגם כמו אצלי ושאני צריך לעדכן את הביוס עכשיו אני לא מבין בהוראות מה לעשות? מישוהו יכול להסביר לי? בבקשה מתחנן!

5. Started by motogt,

השאלה בכותרת עשיתי חיפוש ולא מצאתי, ולחפש בשרשור 8800GT זה התאבדות( 55 עמודים, והספירה נשמכת).

6. Started by sayroni,

המפרט שלי: לוח אם: msi z170 krait gaming s1151 כרטיס מסך: gtx 980 ti מעבד: 6700k intel i7 4.0 זיכרון ddr4 2133mhz , 16gb ספק כוח corsair 750w m80 שלום, אז ככה, קודם כל אגיד שהמחשב משמש בעיקר לגיימינג כבד ( לא רק אבל בעיקר ) עכשיו אני כרגע קונה מסך מחשב חדש ברזולוציית 4k. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם אני יכול להחליף כרטיס מסך ללוח הנוכחי שלי בסדרת הכרטיסי מבך החדשים 2080 rtx או כאלה שייצאו בעתיד הקרוב 2. האם כדאי לי או חד משמעית עדיף לחכות כבר ( אין לי בעיה לחכות ) בשביל 3080 והאם גם אהיה מתאים ללוח אם הנוכחי שלי ?. תודה לעונים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בכל פעם שאני מחבר את המחשב הנייד שלי לחשמל, התאורה של המסך מתחזקת וכך נעים יותר לעבוד עם המחשב. כאשר אני מנתק את החשמל, התאורה נחלשת מיד. מה יש באפשרותי לעשות כדי שהמסך ישאר בתנאי תאורה טובים תמיד, ללא קשר לחיבור\ניתוק החשמל ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by ilay22,

כמה נראה לכם מחיר סביר ל GF6600 מחברת sparkle, חדש לגמרי, 128MB AGP (מוחלף באחריות)?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  9. אני עובד על פיקס לוודוו, אז אני צריך שתפעילו את הקובץ ArmyOps.ini בתיקייה System. עכשיו. אמור להיות לכם למעלה Protocol=unreal ProtocolDescription=Unreal Protocol כזה דבר. אם יש, אז זה הקובץ הנכון. פיסקה מתחת לזה אמור להיות דבר כזה [Engine.Engine] RenderDevice=***** איפה שהכוכביות זה השם של הדוייס של הכרטיס- אני צריך את השם. לפני שאתם נותנים לי, חפשו דבר כזה: [*******] HighDetailActors=False UsePrecaching=False UseTrilinear=True AdapterNumber=-1 ReduceMouseLag=False UseTripleBuffering=False UseHardwareTL=True UseHardwareVS=True UseCubemaps=False DesiredRefreshRate=25 UseCompressedLightmaps=False MaxPixelShaderVersion=255 אני צריך שמה שבסוגריים ומה שברנדר דוייס יהיה תואם. …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ronin,

היי קודם כל, מסך 15" LCD שקול מבחינת גודל המסך ל 17" ? אני לא הכי מבין יכול להיות למסך מסויים בעיה עם הצגת עברית? חשבתי לקנות את המסך הבא (מחו"ל) http://accessories.gateway.com/AccessoryStore/PC+Accessories_316441/Monitors_316684/LCD+_Q1_Flat+Panel_Q1_+Monitors_316694/15_D1_17+inch+LCD_381953/7005270_proddetail.htm?ref=merch מה אתם אומרים?

11. Started by none,

http://www.sapphiretech.com/product/8500-149-0A.htm האם זהו כרטיס מחברת ATI או מחברה מוזרה בשם sapphire ??? אני רוצה לקנות ולא להידפק אז בבקשה תענו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by amirfefer,

קיבלתי רק אלפייה עם הכרטיס 5900XT ועוד לחשוב שבביקורת שפורסם באתר על התוכנה קיבלו בסביבות ה-1600 עם 9600XT! המערכת שלי: AXP 2500 512 PC2700 GEIL ABIT KV7 - KT600 ALBATRON GF 5900XT אני משתמש בדרייבר גירסת 61.77

• 12 תגובות
    • 998 צפיות
  13. Started by pipko,

מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות ושלא יהיה צוואר בקבוק למחשב בעל לוח Mainboard : Dell 0C7195 מעבד Intel Pentium 4 520J @ 2800 MHz זכרון 2X2GB DDR2 kingston 800mhz המטרה היא צפייה בסרטי HD וקצת משחקים

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  14. קיבלנו גרסה נוספת של מוצר החומרה הלוהט ביותר בסביבה לבחינה, בדמות כרטיס המסך GeForce RTX 3080 GAMING X TRIO מתוצרת MSI. האם יש סיבות מוצדקות להתלהב? תשובות בפניםלכתבה

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אני זכור היה אפשר לשנה משהו בערך למי שיש גגה זיכרון שהמשחק ישתמש עם יותר זיכרון או משהו כזה ואז היה פחות תקיעות במשחק והיה אפשר גם לבטל את ההגבלה של הfps לא יודע היה אפשר לעשות בעריכה של המשחק משהו ? מישהו יודע או מוכר לו כזה ? דבר

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  16. זה המסך שיש לי עם אני מעלה את הרענון לה 75 ברזלוציה 1024 1280 העם איכות החיים של המשחק ? תרד ? אז עידף על 60 ?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  17. אני לא מבין מזה DDR2 ומזה DDR3 במה זה עוזר ומה עדיף לקנות ,כמובן ששניהם 512MB

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. קניתי עכשיו מחשב חדש. עם SLI של GTX 560 TI היה לי לפני כן מחשב עם Radeon ובדרייבר שלו יכולתי לשלוט על המאוורר ויכולתי כאילו להוסיף קצת הרץ לשעון כאילו OC קטן. האם יש דבר כזה גם בדרייברים של NVIDIA?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. סתם שתדעו..... והוא עוד מהסדרה החדשה שלהם MY VIVO תראו איזה יופי זה כשיש יבואנים טובים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by or,

סוף-סוף השגתי את זה ועכשיו נראה אם הוא באמת כך כל טוב כמו שאומרים!!!!!!!!! (אני מתכין אותו ברגעים אילו!!!!)

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  21. Started by HaiPBM,

אני צריך כרטיס מסך טוב למשחקים כמו Assassin creed 2 / GTA IV וכו'... תקציב עד 600 שקלים מעבד I7 2600 ספק 520 של SEASONIC 8 ג'יגה זיכרון.. רזולוציה 1024X1280

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  22. ושווה לקנות X1950PRO של CLUB 3D ב700? החברה הזאת נחשבת לטובה?

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  23. תוכנה פשוט נוחה. מזהה את כל הפרטים הנחוצים... מבית היוצר של CPU-Z קבלו את GPU-Z http://www.techpowerup.com/gpuz/

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  24. עם יציאת BF3, אני לא מעודכן אבל אני מנחש שיצא דור חדש של כרטיסים מייד לאחר יציאת המשחק בשביל לחלוב כסף מהשחקנים שמאוכזבים מהביצועים של המחשבים שלהם בBF3. אני אישית מתכנן לקנות מחשב HIGH-END (יחסית, סביבות ה6000+ ש"ח) בחודשיים הקרובים, השאלה אם לפי נסיון עבר (או אולי ידע עובדתי לגבי עכשיו, לא יודע) שווה לחכות לזמן מסויים בשביל לקנות כרטיסי מסך חזקים בעקבות ירידת מחירים? (נגיד הGTX580 שעולה עכשיו מחיר מפלצתי של 2500 ש"ח, לעומתו ה6970 שחזק כמעט כמוהו ובלי בעיות התחממות עולה באלף שקל פחות, וה6950 שעם שדרוג קל הופך להיות תכלס ה6970 עולה יותר פחות...) תודה!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  25. אחד: LEADTEK Winfast PVR2000 http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_pvr2000_1.html שני: Leadtek WinFast TV2000 XP Expert http://www.leadtek.com/multimedia/winfast_tv2000xp_expert_1.shtml מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם? חוץ מהמחיר כמובן... תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.