עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by picolo,

שלום, אני לא יודע מה לשים בהגדרות ביצועי המערכת...- -ביצועים גבוהים -ביצועים -איכות -איכות גבוהה מה ההבדל בין כל סעיף? אני בעיקר משחק במשחקים כבדים(אם זה משנה)....והכרטיס מסך שלי זה-6000 gt albarton

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by eyaffe,

ה CATALYST שמותקן לי עבור הכרטיס הנ"ל הוא ישן אבל ההגדרות שבו מאפשרות לי להתאים את התצוגה בטלוויזיה מבחינת פריסה מלאה על המסך. ( יש לי טלויזיה רגילה לא LCD) התקנתי וויסטה ובדרייבר החדש אין אפשרות לפרוס את התמונה על כל המסך האם יש פתרון שמתחבא בהגדרות החדשות ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by yanosh,

אהלן.. יש לי בעיה כבר די הרבה זמן שאני לא מצליח לפתור... התקנתי את הדרייברים והכול סה"כ נראה בסדר אבל עדיין כל פעם שאני מגדיל למסך מלא לדוגמא ביוטיוב.. לא רואים טוב בכלל הציוד שלי לא קצה עליון נראה לי.. אבל בכל זאת אמורים לראות טוב.. אני משתמש במסך של LG L1900J וברכטיס מסך nvidia geforce 8400 gs אשמח ם מישהו יוכל לעזור.. תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by cockpit,

שלום, קניתי HD 4870 1GB Toxic של Sapphire ואני לא ממש יודע איך להגדיר אותו נכון. אני משתמש בו להוצאת 1080P לLCD ולמשחקים ב1680*1050. יש לי הרגשה שאני מגדיר אותו לא נכון כי בGTA IV למשל יש ריצודים וכשאני משחק עם ההגדרות אני מקבל נפילת פריימים רצינית. ב1080P יש קצת מריחה ב10% העליונים של המסך. איפה אני יכול למצוא מידע על קינפוג נכון של כרטיס מסך? דרך אגב, אני לא מתכנן OC

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by FatherBoard,

מישהו יכול להנחות אותי איך לשנות את ההגדרות של המסך (במאפיינים->הגדרות->מתקדם->TI 4200) להגדרות מקסימליות ובעלות הביצועים הכי טובים? אני לא מבין שם כלום! ועוד שאלה: יש לשונית "תדירויות שעון" - משם ניתן לעשות OC?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ראיתי שיש משחק מחשב שנתקע קצת מדי פעם, עצירות קטנות כאלה. המחשב שיש לי והכרטיס מסך זה כבר לא משהו שאני ישנה, אבל חשבתי איך אני יוכל לשפר את המשחק, שייתקע פחות וירוץ חלק יותר עם הכרטיס מסך הקיים שיש לי. אפשרות אחת היא להקטין את הרזולוציה של המשחק וההגדרות של המשחק. אבל - ראיתי שבאפשרויות של הגדרות הכרטיס מסך יש אפשרות להגביר את הביצועים של הכרטיס מסך, ומנגד להפחית את האיכות - ולהיפך. עניין אותי לדעת מה זה עושה, ואיך זה משפיע- אז חשבתי לפתוח על זה נושא חדש כאן בפורום ולשאול אותכם, אבל לפני זה חיפשתי קצת באינטרנט - ומצאתי מאמר שהסביר לי את התשובה שחיפשתי. אז אני לא צריך לשאול כאן. אבל המאמר הזה נראה לי מעניין, ורציתי לשתף אותכם - לאלה שלא ידעו ממש על אופציה זאת, ואני ביניהם,…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by psybrain,

איזה הגדרות הכי טובות ל 6950 שנפתח ל 6970 בחוצץ GAMING בדרייבר ? מעבד I7 2600K זיכרון 4 GB מחשב חזק...

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  8. Started by Animor,

אהלן, רציתי לדעת איך מומלץ להגדיר את הדרייבר עבור התמונה האיכותית ביותר במשחקים (חלון 3D ב-CCC): 1. האם לשים על standard settings ולבחור שם optimal quality (הכי ימינה)? שמתי לב שכאשר אני בוחר את זה, AA הוא ב-4 ולא ב-8 (8 זה המקסימום שם), adaptive AA בכלל מבוטל, AI נמצא על standard וכו'. אז למה הם קוראים לזה optimal quality אם זה לא בוחר אוטומטית את הכי גבוה? 2. האם להשתמש ב-custom settings? אם כן, מה כדאי לבחור בכל אופציה? יש בפילטרים אפשרות לתת ליישום לבחור בעצמו, האם זה מומלץ יותר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  9. Started by t d,

שלום, ברשותי כרטיס radeon 9800pro חדש, הורדתי ישר את הדרייברים הכי חדשים catalyst 4.6 (כמובן אחרי שפרמטתי את המחשב, אני לא רוצה שיהיה שום התנגשות עם הדרייברים הישנים של ה mx. ני לא יודע איך להגדיר את כל הcatalyst , יש כל כך הרבה אפשרויות ואני לא את כולם מכיר, אני רוצה להגדיר כי מסיבה מסויימת unreal 2004 קרטע טיפה (אוי ויי זמיר!) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by croetro,

שלום, מפרט: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 מסך:Hannspree 22 HG216D גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Hannspree , זמן תגובה: 5 מילי שניה אשמח לשמוע את הצעתכם בנושא הכרטיס GTX 260, במשחקים להפעיל V-SYNC ? מה זה תורם ? להפעיל Verticle analise (סנכרון אנכי) ואם כן אז כמה? X4 וכו ? מה ההמלצות שלכם בכדי שמשחקים יעבדו אצלי בצורה הטובה ביותר. בהגדרות של NVIDIA יש חלונית MA…

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by Mentally ill,

שלום, אני משתמש במסך של CTX,וכרטיס מסך GF4 mx440 , המחשב עובד רוב הזמן ברזולוציה של 800X600 וברוב הקטגוריות והמשחקים שאני משחק זו הרזולוציה שאני פועל איתה. מה הקצב הריענון שצריך להשתמש? מה מומלץ? ואם אפשר לקבל גם כמה הסברים על הנושא של קצב ריענון ומה טומן בחובו הנושא - אשמח לקבל. תודה רבה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by NightElf,

שלום לכולם... מישהו יודע מאיפה אני משיג פרופילים לx1900gt?

• 10 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by psychuil,

האם כשאני מגדיר בדרייבר, נניח, 8 AA ו16AF, האם בכל המשחקים אני צריך לכבות את הAA והAF כי הדרייבר ממילא מפעיל אותם? ומה עדיף? לתת לדרייבר להחליט או לקבוע במשחק? ובAA, איזה אופציה עדיפה מתוך box/narrow-tent/wide-tent/edge-detect?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  14. שלום, יש לי מסך LCD 20 אינץ' רחב של סמסונג (206BW) משום מה יש לי בעיה להגדיר את הרזולוציה בפורמט של 16:9. בהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק אופציות של 4:3 , מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  15. Started by t d,

שלום! ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon 9800pro , ולאחרונה הופיעה בעייה במחשבי, אני לא בטוח אם זה בגלל הגדרות לא נכונות בcatalyst או מה, בכל מקרה: אני משתמש ב catalyst 4.6, כאשר אני מעלה את המחשב והוא נכנס לווינדוס, הוא טוען את המערכת, בשלב זה רואים על המסך רק את הtaskbar של ווינדוס ואת ה wallpaper שאני קבעתי מראש. הwallpaper נראה טוב, רזולוצייה טובה וחלקה. לאחר שהמחשב מסיים לטעון את הערכת גם האייקונים שעל שולחן העבודה מופיעים, אך בשלב זה פתאום הwallpaper נראה מרוטש ולא חלק, והאייקונים מרוחים כאלו עם כחול מסביבם, זה נראה על הפנים ואני לא יודע מה לעשות... למישהו יש רעיון בבקשה?! תודה! (נ.ב במידה ואני מפעיל משחק הוא נראה טוב מאוד)

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  16. הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש וחג שמח

17. Started by GiZmo,

היי, הזמנתי את ה Radeon9100, רציתי לשאול אילו דרייברים להתקין (סגור על 3.1 ?) האם צריך להסיר את הדרייבר של Nvidia בצורה מיוחדת חוץ ממההסרה ב Device Menager (האם צריך למחוק קבצים בsystem או להסיר מהרג'יסטרי) ? והכי חשוב, איך מומלץ לקנפג את הכרטיס ב Conrol Panel שלו ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. איך אני משנה הגדרות שפה בדרייברים של נוידיה ובתוכנת nTune שלה לאנגלית? קשה לי עם העברית הלא ברורה הזו שזה קשור למונחים טכניים תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  19. Started by esharone,

היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הן הגדרות התצוגה האופטימליות למסך samsung 17 710n? אני מתכוון לרזולוציה, קצב רענון וכו' יש לי גם בעיה שהצבע הלבן יותר מדי בוהק והוא ממש מסנוור במיוחד בדפי אינטרנט

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by poli,

מה מבין בחירת קצבי הפריימים הבאים אשר מופיעים בהגדרות התצוגה של המשחקים החדשים בשוק נותן לי את איכות התמונה הטובה ביותר? 1 30 fps 2 vsyc 3 nvsyc ???

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by edi17,

שלום לכולם! יש לי לוח של Asus דגם P3v4x , משהו יכול להגיד לי בבקשה אם הלוח תומך ב- Agp*4 ואיך אני יכול להגדיר את המערכת שתתמוך בו?! בתודה אדי

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by Roenix,

קניתי לאחרונה HD 4870 1gb. מבחינת קידוד סרטי HD המחשב שלי מכוון בצורה אופטימלית לכרטיס הקודם שלי שהיה nvidia 9600gt. הוא נגן הכל בצורה חלקה, אפילו קובצי mt2s מתוך תיקיות בלוריי. הכרטיס החדש כמובן לא עובד עם אותם מקודדים מהיותו מחברה שונה(cuda acceleration, coreavc etc) והוא מקרטע אפילו ב720p mkv. ניסיתי להחליף מקודדים וגם לשנות ערכים בmerit אבל שום דבר לא מצליח. מיותר לציין שאני מאוכזב היות ומדובר בכרטיס חזק פי כמה מהקודם ואני אפילו שוקל להחזיר אותו ולהחליף לכרטיס של nvidia גם במחיר של ביצועים פחות טובים במשחקים. פתרון? אודה לתגובה מהירה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Ben_G,

שלום, התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI ואני רואה שב DISPLAY SETTINGS רשום לי X800 SERIES ולא X800 XL האם זה מה שזה אמור לרשום או שהוא לא מזהה את הכרטיס ? בנוסף , במשחקים וכו' האם כדאי להגדיר את הפילטרים במשחק עצמו או להגדיר ב- DRIVER ובמסך שהכל יהיה על OFF ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shtrodel,

טוב אני מקווה שיעזרו לי בזה כי לא להברה יש SLI אבל..... ככה: ממש במיקרה שמתי לב לתופעה ממש מוזרה.. אחרי הפעלת המחשב אני עושה בדיקה ה-3DMARK05 וה-FPS מתחיל ב-50 + - כמו שצריך והכל סבבה אבל אחרי כמה זמן נגיד חצי שעה שעה.. אני עושה שוב בדיקה וה-FPS מתחיל ב-24.. כאילו ה-SLI נמצא בדיסייבל... מוזר. (וזהו מאותו רגע הוא נשאר ב-FPS-24 + - והביצועים כאילו כרטיס אחד) אז מה בדקתי? : בדקתי שאכן ה-SLI נמצא על אינייבל. בדקתי וירוסים ורוגלות. אז מה השתנה? : דרייבר חדש. - התקנתי חזרה ישן ועדיין אותו דבר.... ביוס חדש ללוח. - צרבתי את הישן עדיין אותו בעיה.... OC למעבד ולכרטיס - ביטלתי ועדיין אותו דבר. חיפשתי בגוגל לראות האם יש מישהו נוסף ש"סובל" מבעיה כזו ולא מצאתי.... מה לדעתכם זה יכול להי…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by Lethal_Acid,

קיבלתי כרטיס מסך מחבר ASUS V7100 עם TV OUT הורדתי את ה דריברים הכי חדשים מ האתר של ASUS (44.03(. כאשר אני נכנס להגדרות אני רואה שני מסכים וכאשר אני מדליק את הטלוויזיה אני רואה די בסדר אני משתמש בהגדרת CLONE כאשר מה שאני רואה במסך אני רואה גם בטלוויזיה. הבעייות מתחילות כאן: איך אני "מותך" את ה DESKTOP בטלוויזיה כך שאני ינצל את כל המסך?? והבעייה היותר רצינית אני לא רואה סרטים לא ב MEDIA PLAYER ולא בכל תוכנה אחרת על המסך של המחשב אני רואה את הסרטים אבל על הטלוויזיה אני רואה את החלון של הMEDIA PLAYER הסרט מתנגן אבל אני לא רואה כלום. מה לעשות?? תודה מראש LETHAL ACID.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.