עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Animor,

אהלן, רציתי לדעת איך מומלץ להגדיר את הדרייבר עבור התמונה האיכותית ביותר במשחקים (חלון 3D ב-CCC): 1. האם לשים על standard settings ולבחור שם optimal quality (הכי ימינה)? שמתי לב שכאשר אני בוחר את זה, AA הוא ב-4 ולא ב-8 (8 זה המקסימום שם), adaptive AA בכלל מבוטל, AI נמצא על standard וכו'. אז למה הם קוראים לזה optimal quality אם זה לא בוחר אוטומטית את הכי גבוה? 2. האם להשתמש ב-custom settings? אם כן, מה כדאי לבחור בכל אופציה? יש בפילטרים אפשרות לתת ליישום לבחור בעצמו, האם זה מומלץ יותר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by t d,

שלום, ברשותי כרטיס radeon 9800pro חדש, הורדתי ישר את הדרייברים הכי חדשים catalyst 4.6 (כמובן אחרי שפרמטתי את המחשב, אני לא רוצה שיהיה שום התנגשות עם הדרייברים הישנים של ה mx. ני לא יודע איך להגדיר את כל הcatalyst , יש כל כך הרבה אפשרויות ואני לא את כולם מכיר, אני רוצה להגדיר כי מסיבה מסויימת unreal 2004 קרטע טיפה (אוי ויי זמיר!) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  3. Started by croetro,

שלום, מפרט: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 מסך:Hannspree 22 HG216D גודל מסך: 22 אינטש , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1680x1050 פיקסלים , סוג המסך: LCD , יצרן: Hannspree , זמן תגובה: 5 מילי שניה אשמח לשמוע את הצעתכם בנושא הכרטיס GTX 260, במשחקים להפעיל V-SYNC ? מה זה תורם ? להפעיל Verticle analise (סנכרון אנכי) ואם כן אז כמה? X4 וכו ? מה ההמלצות שלכם בכדי שמשחקים יעבדו אצלי בצורה הטובה ביותר. בהגדרות של NVIDIA יש חלונית MA…

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by Mentally ill,

שלום, אני משתמש במסך של CTX,וכרטיס מסך GF4 mx440 , המחשב עובד רוב הזמן ברזולוציה של 800X600 וברוב הקטגוריות והמשחקים שאני משחק זו הרזולוציה שאני פועל איתה. מה הקצב הריענון שצריך להשתמש? מה מומלץ? ואם אפשר לקבל גם כמה הסברים על הנושא של קצב ריענון ומה טומן בחובו הנושא - אשמח לקבל. תודה רבה ויום טוב.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by NightElf,

שלום לכולם... מישהו יודע מאיפה אני משיג פרופילים לx1900gt?

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by psychuil,

האם כשאני מגדיר בדרייבר, נניח, 8 AA ו16AF, האם בכל המשחקים אני צריך לכבות את הAA והAF כי הדרייבר ממילא מפעיל אותם? ומה עדיף? לתת לדרייבר להחליט או לקבוע במשחק? ובAA, איזה אופציה עדיפה מתוך box/narrow-tent/wide-tent/edge-detect?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  7. שלום, יש לי מסך LCD 20 אינץ' רחב של סמסונג (206BW) משום מה יש לי בעיה להגדיר את הרזולוציה בפורמט של 16:9. בהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק אופציות של 4:3 , מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by t d,

שלום! ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon 9800pro , ולאחרונה הופיעה בעייה במחשבי, אני לא בטוח אם זה בגלל הגדרות לא נכונות בcatalyst או מה, בכל מקרה: אני משתמש ב catalyst 4.6, כאשר אני מעלה את המחשב והוא נכנס לווינדוס, הוא טוען את המערכת, בשלב זה רואים על המסך רק את הtaskbar של ווינדוס ואת ה wallpaper שאני קבעתי מראש. הwallpaper נראה טוב, רזולוצייה טובה וחלקה. לאחר שהמחשב מסיים לטעון את הערכת גם האייקונים שעל שולחן העבודה מופיעים, אך בשלב זה פתאום הwallpaper נראה מרוטש ולא חלק, והאייקונים מרוחים כאלו עם כחול מסביבם, זה נראה על הפנים ואני לא יודע מה לעשות... למישהו יש רעיון בבקשה?! תודה! (נ.ב במידה ואני מפעיל משחק הוא נראה טוב מאוד)

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  9. הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש וחג שמח

10. Started by GiZmo,

היי, הזמנתי את ה Radeon9100, רציתי לשאול אילו דרייברים להתקין (סגור על 3.1 ?) האם צריך להסיר את הדרייבר של Nvidia בצורה מיוחדת חוץ ממההסרה ב Device Menager (האם צריך למחוק קבצים בsystem או להסיר מהרג'יסטרי) ? והכי חשוב, איך מומלץ לקנפג את הכרטיס ב Conrol Panel שלו ? תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. איך אני משנה הגדרות שפה בדרייברים של נוידיה ובתוכנת nTune שלה לאנגלית? קשה לי עם העברית הלא ברורה הזו שזה קשור למונחים טכניים תודה

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. Started by esharone,

היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הן הגדרות התצוגה האופטימליות למסך samsung 17 710n? אני מתכוון לרזולוציה, קצב רענון וכו' יש לי גם בעיה שהצבע הלבן יותר מדי בוהק והוא ממש מסנוור במיוחד בדפי אינטרנט

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by poli,

מה מבין בחירת קצבי הפריימים הבאים אשר מופיעים בהגדרות התצוגה של המשחקים החדשים בשוק נותן לי את איכות התמונה הטובה ביותר? 1 30 fps 2 vsyc 3 nvsyc ???

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by edi17,

שלום לכולם! יש לי לוח של Asus דגם P3v4x , משהו יכול להגיד לי בבקשה אם הלוח תומך ב- Agp*4 ואיך אני יכול להגדיר את המערכת שתתמוך בו?! בתודה אדי

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by Roenix,

קניתי לאחרונה HD 4870 1gb. מבחינת קידוד סרטי HD המחשב שלי מכוון בצורה אופטימלית לכרטיס הקודם שלי שהיה nvidia 9600gt. הוא נגן הכל בצורה חלקה, אפילו קובצי mt2s מתוך תיקיות בלוריי. הכרטיס החדש כמובן לא עובד עם אותם מקודדים מהיותו מחברה שונה(cuda acceleration, coreavc etc) והוא מקרטע אפילו ב720p mkv. ניסיתי להחליף מקודדים וגם לשנות ערכים בmerit אבל שום דבר לא מצליח. מיותר לציין שאני מאוכזב היות ומדובר בכרטיס חזק פי כמה מהקודם ואני אפילו שוקל להחזיר אותו ולהחליף לכרטיס של nvidia גם במחיר של ביצועים פחות טובים במשחקים. פתרון? אודה לתגובה מהירה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Ben_G,

שלום, התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI ואני רואה שב DISPLAY SETTINGS רשום לי X800 SERIES ולא X800 XL האם זה מה שזה אמור לרשום או שהוא לא מזהה את הכרטיס ? בנוסף , במשחקים וכו' האם כדאי להגדיר את הפילטרים במשחק עצמו או להגדיר ב- DRIVER ובמסך שהכל יהיה על OFF ?

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by shtrodel,

טוב אני מקווה שיעזרו לי בזה כי לא להברה יש SLI אבל..... ככה: ממש במיקרה שמתי לב לתופעה ממש מוזרה.. אחרי הפעלת המחשב אני עושה בדיקה ה-3DMARK05 וה-FPS מתחיל ב-50 + - כמו שצריך והכל סבבה אבל אחרי כמה זמן נגיד חצי שעה שעה.. אני עושה שוב בדיקה וה-FPS מתחיל ב-24.. כאילו ה-SLI נמצא בדיסייבל... מוזר. (וזהו מאותו רגע הוא נשאר ב-FPS-24 + - והביצועים כאילו כרטיס אחד) אז מה בדקתי? : בדקתי שאכן ה-SLI נמצא על אינייבל. בדקתי וירוסים ורוגלות. אז מה השתנה? : דרייבר חדש. - התקנתי חזרה ישן ועדיין אותו דבר.... ביוס חדש ללוח. - צרבתי את הישן עדיין אותו בעיה.... OC למעבד ולכרטיס - ביטלתי ועדיין אותו דבר. חיפשתי בגוגל לראות האם יש מישהו נוסף ש"סובל" מבעיה כזו ולא מצאתי.... מה לדעתכם זה יכול להי…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by Lethal_Acid,

קיבלתי כרטיס מסך מחבר ASUS V7100 עם TV OUT הורדתי את ה דריברים הכי חדשים מ האתר של ASUS (44.03(. כאשר אני נכנס להגדרות אני רואה שני מסכים וכאשר אני מדליק את הטלוויזיה אני רואה די בסדר אני משתמש בהגדרת CLONE כאשר מה שאני רואה במסך אני רואה גם בטלוויזיה. הבעייות מתחילות כאן: איך אני "מותך" את ה DESKTOP בטלוויזיה כך שאני ינצל את כל המסך?? והבעייה היותר רצינית אני לא רואה סרטים לא ב MEDIA PLAYER ולא בכל תוכנה אחרת על המסך של המחשב אני רואה את הסרטים אבל על הטלוויזיה אני רואה את החלון של הMEDIA PLAYER הסרט מתנגן אבל אני לא רואה כלום. מה לעשות?? תודה מראש LETHAL ACID.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by SuB,

שלום! לפני כשבוע נשרף לאחותי המסך (ישן 15"). אנחנו בתהליכים של קניית מסך אבל זה יקח עוד איזה שבוע ואף יותר. במחשב שלה יש כרטיס inno3d gf4mx 440 עם video out, וקיבלנו עם הכרטיס כבל של video out (צד אחד דומה לעכבר וצד שנה בננה צהובה). עכשיו, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב, שכשאר המחשב עולה היא אוטומטית תראה אותו בטלויזיה במקום מסך. רציתי שתגידו לי איך אני עושה זאת. בשביל ההגדרות הראשונות אני יחבר את המחשב למסך שלי. רציתי לדעת גם איזה תוכנה אני צריך (את ה-WDM או שזה רק ל-VIVO?). תודה!

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8400GS M איך אני מגדיר את ההגדרות כדי לקבל חווית צפיה מרבית בHD? והאם בכלל זה משנה..?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  21. שלום לכולם קניתי לוח אם של GIGABYTE GA-945GMF-S2 מתאים לCORE2DUO ו512 מגה זכרון ראיתי בביוס שהוא מוגדר לתת 8 מגה זכרון לכרטיס מסך ONBOARD ניסיתי להגדיר בביוס שיתן יותר זכרון למסך אבל שני האפשרויות היחידות היו 8 מגה או 1 מגה מה אפשר לעשות כדי לתת יותר זכרון לכרטיס מסך? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  22. שלום אני עובד עם שני מסכים אחד מחובר דרך DVI(וזה המסך הראשי) והשני דרך VGA הבעיה שלי זה כשהמחשב עולה כול מסכי הBIOS והBOOT מופעים על המסך השני ביציאת הVGA ככה עד שמערכת ההפעלה עולה ושם בהגדרות שיניתי את זה. יש אפשרות להגדיר שאני ראה דרך DVI את כול המסכים האלה ולא דרך יציאת VGA? תודה מראש נ.ב הכרטיס מסך שלי זה 460GTX

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. כפי שציינתי לא פעם אני גרפיקאי ( ואישתי תלתיסטית) והמחשב העיקרי שלי (מפרט בצד) משמש לעבודה זו על בסיס קבוע. קראתי באחד הת'רדים על ואופציה להמיר את הדרייבר הקלאסי של כרטיסי הגיימינג של nvidia ). שם דובר על כרטיסים ישנים יותר השאלה שלי אם יש משהו כזה ל780gtx ? ובמידה ואין האם יש כרטיס מקביל או טיפה יותר יקר ( נניח 290x) שיש לו דרייבר כזה תודה.

24. Started by lroin,

שלום יש לי 2 כרטיסי מסך מותקנים במחשב AMD Radeon 7730M Intel HD Graphics 4000 הגדרתי באמצעות התוכנה Catalyst שאני רוצה שימוש בביצועים גבוהים כשתוכנת אוטוקד מופעלת הבעיה היא שנראה לי שהוא עדיין מריץ את הכרטיס של אינטל האם ניתן לבדוק בזמן העבודה איזה כרטיס מסך רץ בפועל?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ברשותי GTX 970 ורציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיר פילטרים, דרך לוח הבקרה של nvidia או דרך המשחק עצמו? אגב, מה קורה כשמוגדר גם במשחק וגם בלוח הבקרה? אני רואה שיש 6 סוגי AA האם רצוי להגדיר רק סוג אחד או שניתן לשלב? באילו הגדרות אתם משתמשים בדרך כלל ל 1080p?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים