כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז ככה החלפתי לפי המלמת הפורום את הקירור המובנה של הכרטיס בaccelero s1 משו כזה. קיצור עכשיו אין לי רעש במחשב אבל הכרטיס חם מאוד! לוהט! אני יכול לגלוש באינטרנט והכל אבל שאני מפעיל משחק או משו כזה עכשיו דקה שתיים המחשב משתגע וצריך לצאת מהמשחק..! למה הכרטיס מסך הוא חם? גם כאשר אני גולש באינטרנט הוא חם האם צריך להפסיק להפעיל תמחשב עד שהבעיה תסתדר? ומה לעשות איך לתקן את זה?
-
- 46 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
במדריך שיש באתר פה ראיתי שבסוף צריך להעלות עוד 20% את רמת המתח .. רציתי לדעת האם זה נקרא OC ל כרטיס מסך ? מה זה אומר ? תודה
-
- 9 תגובות
- 945 צפיות
-
-
הכרטיסים המוצעים : PALIT 9800GT Palit 9800GT 512MB Retail ¤677 אחריות: אחריות שנתיים מק"ט: P98T512 למידע נוסף אודות מוצר זה בקר באתר היצרן. מפרט מלא Specifications Bus interface: PCI Express 2.0 Support Memory: 512MB Memory Interface: 256 bit NVIDIA® unified architecture with GigaThread technology Full Microsoft® DirectX® 10 Shader Model 4.0 support 16x Anti-aliasing technology 128-bit floating point high dynamic-range (HDR) lighting NVIDIA® Quantum Effects physics processing technology Two dual-link DVI outputs support two 2560x1600 resolution displays NVIDIA® PureVideo HD technology OpenGL® 2.1 support NVIDIA ForceWare® Unified Driver A…
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש את המסך ה LCD הכי זול שיש כיום בשוק אבל שעדיין בגדר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חבר טוב שלי רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו. הכרטיס שברשותו כרגע הוא gt 520. ברשותו לוח אם asus p8h61-mle-b3 וספק כוח golden tiger 450w psu with 12 cm fan. אשמח לעזרה (:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתיעצ עמכם לגבי כרטיס מסך טוב ובמחיר סביר ובכרטיס מסך חזק ...
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
משפחת ה X1950 החדשה שהוכרזה לא מזמן והכוללת בתוכה 2 כרטיסים מתרחבת. למשפחה התווסף כרטיס נוסף בשם X1950XT ובזמן האחרון הוא משחק תפקיד של כרטיס רפאים (כרטיס שכבר הוכרז וכביכול יצא לחנויות, אך יש עליו מעט מידע ברשת מאחר והוא קשה מאוד להשגה). המשפחה החדשה בנויה כרגע במבנה כזה: X1950 - ביצועים להמונים, X1950XTX - ביצועים לטחונים וה X1950XT שהוא באמצע. האתר הסיני Hisdigital פירסם תמונה מתוך מצגת/עיתון המציג/ה את ביצועיו של הכרטיס החדש מול 7900GTX. ממה שאפשר לראות, ה X1950XT מציג ביצועים מדהימים ביחס למחירו (שעומד כעט על כ-1700שח) - ביצועיו קרובים ל 7900GTX ואף בחלק מן המקרים גבוההים ממנו. אין ספק שזהו הכרטיס המשתלם ביותר בטווח המחירים המדובר. תודה רבה ל Guarding Angel, מנהל …
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כן.... עוד thread על ה-X800GTO2.......... אוקיי, אז השאלה שלי היא כזו. אני מכוון לקנות מעבד Athlon 3200 עם הקירור שמגיע עם המעבד בגלל שאני לא מתכנן לבצע לו OC. עכשיו, אני מתלבט בין ה-X800GTO - שככל הנראה אני לא יבצע לו OC לבין ה- GTO2 שאני חושב לעשות לו OC בגלל היכולות שלו. העניין הוא כזה - מישהו ניסה לבצע OC ל-GTO2 עם הקירור שהוא בא איתו בלבד? זאת אומרת רק עם הקירור האקטיבי של הכרטיס +2 מאווררים במארז. זה לא יגמור על הכרטיס? כי אם אני צריך להשקיע עוד כסף על קירור נראה לי שאני אלך על ה-X800GTO וזהו....
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
נמצא ברשותי המחשב הזה(בין כ 5 שנים וסה"כ עובד תקין): מארז ANTEC P182 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX 8GB זיכרון 2 דיסקים אחד 256GBSSD ואחד 1TB 2.5 ספק כוח Corsair 450VX 33A @ 12V כרטיס מסך Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס מסך חדש שמתאים לדרישות הבאות: 1. פסיבי (ללא מאווררים). 2. תמיכה ב dx11 ובעל יכולות סבירות למשחקים חדשים. 3. סכום עד כ 700-800 ש"ח. בבקשה אשמח להמלצה מתאימה למפרט שברשותי. תודה רבה ושנה טובה
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי כמה התלבטויות שאני מקווה שתוכלו לעזור לי בהם... נתחיל עם המפרט כמובן: מסך: DELL 2209WA 1680X1050 זאת גם הרזולוציה שבא אני מתכוון לשחק. ספק: Enermax liberty 400w חשוב לבדוק שהספק מספיק חזק להחזיק את הכרטיס. שאר המפרט: Core 2 Duo e8400 3Ghz Giga-Byte EP35-DS3L Geil 2 Gb DDR 800 Mhz NZXT HUSH שני דברים נורא חשובים לי בכרטיס. הראשון שבהם הוא שקט. חשוב לי שיהיה כמה שיותר חרישי. וכמובן כמו כולם ביצועים. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 650 ש"ח, עם אפשרות למתוח ל700 ש"ח. אלו הם הכרטיסים שחשבתי עליהם: 1. Radeon HD 4850 - POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR3 הכרטיס עם קירור של Artic-Cooling השאלה כמה הוא שקט? http://www.iqpc.co.il/…
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
לינק למה?? יש לי רק 2 גיגה זכרון .. אולי בגלל זה? בנוסף זה אומר: Memory2048 MB Module 1 1024 MB Kingston 7 @ 400 MHz Module 2 1024 MB Kingston 7 @ 400 MHz למה זה אומר 400MHZ? הזכרון שלי הוא 800MHZ .. זה שזה אומר על הדרייבר זה בגלל שאני משתמש בדרייבר הכי חדש שנדמה לי נחשב BETA אבל זה לא מה שמשפיע יותר מידי.. מה לעשות? עריכה: השתפר בקטנה אחרי שהחלפתי דרייבר לגרסא הקודמת לינק אבל עדיין יש אנשים עם איזה 2000 יותר בתוצאות.. wtf?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
פורסם המוד לפתיחת הכרטיס X800GT02 מבית Sapphire! המוד מגיע בממשק ISO וצורבים אותו על דיסק ומכניסים את הדיסק לפני עליית הווינדוס. מחכים ועולה לכם ממשק DOS מזעזע בעיצובו,תלחצו על האפשרות הראשונה (1) והכרטיס שלכם פתוח.תהנו! https://netfiles.uiuc.edu/fmohamed/shared/X800GTO2MoD.iso תודה רבה לlocutus12 מפורום anandtech שעשה את המוד. חבר'ה,מומלץ לשים בסטיקי ובמעודפים!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש - צריך להתאים ללוח אם שלי, שהוא יחסית ישן: Gigabyte b75m-d3h - מחבר כרגע 2 מסכים (אחד בHDMI ואחד בDVI ישן) - אין לי בעיה להתארגן על ממיר DVI לHTMI אני מניח) - אני לא מגדיר את עצמי כגיימר, אבל כן אוהב לפעמים לשחק בעיקר ב-NEVERWINTER וCS GO ומעדיף ששם הכול יעבוד SMOOTH. נדיר שאשחק גם ב- battlefield ו-fortnite אז אני פחות עם סטנדרטים לגבי HIGH QUALITY שם. - מבחינת מחיר אני לא מוגבל, אבל לא משהו פאנסי/חדש מידיי - עדיף אם זה יהיה כרטיס שאמצא בשפע ביד2 ויתחזק את התנאים שמניתי וקצת יותר. מצרף מפרט.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רכשתי בשעה טובה את הכרטיס הנ"ל ויש לי מס שאלות: 1. לאיזה OC צריך להגיע על מנת לקבל X850XTPE? 2. והאם על מנת להגיע לרמה כזאת כדאי להחליף את קירור הסטוק? 3. אם לא צריך, אז מאיזה מהירות כן כדאי להחליף? תודה
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
-
ההשקות המיוחלות של גרסאות ייחודיות לכרטיסי ה-Navi של AMD מתקרבות במהירות, ודגם ראשון בעל קירור משולש אפילו מקבל תג מחיר מוקדם בחנות הענק המקוונת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, היצטרפתי לא מזמן ואני כבר נהנה מפורום זה. הוא עמוס במידע חיוני, במדריכים טובים, והכי חשוב אנשים שמבינים ורוצים לעזור! אז יש בפי שאלה: אני מיתכוון לרכוש מחשב חדש בסכום שלא עולה על 5000 ש"ח ושמיועד בעיקר לעבודה מרובה ולמשחקים חדשים וכבדים. בדקתי באיזור ה"מפרטים המומלצים" שבאתר הראיתי את שני המפרטים הבאים: מפרט א. מעבד AMD AthlonXP 2500+ Barton 1833MHz , 512Kb 333 Mhz FSB - BOX - with stock fan 530 לוח אם nVIDIA nForce2 - ABIT NF7 v2.0 400 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz 540 דיסק קשיח ATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition - 3Y Warranty 445 כונן DVD LiteOn 16/48 - Black 223 כונן דיסקטים Citizen 1.44 B…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך זול ושקט (עדיף פאסיבי) ל-HTPC החדש שלי, לניגון תכני H264 מהרשת ברזולוציה 720P/1080P לרוב. * המסך בשימוש יהיה או ה-DELL2407WFP שלו רזולוציית FULL HD או מסך LCD שאני עומד לקנות שיהיה "רק" HD READY ככל הנראה. * ביצועי גיימינג לא חשובים כלל בשיקולי הקניה, אלא אם מדובר בכרטיסים זהים לחלוטין מכל בחינה אחרת. * חיבור HDMI רצוי מאוד בגלל ה-LCD אבל עניין האודיו וה-HDCP פחות קריטי. שמתי עין על שני כרטיסים פאסיביים במחיר זהה (~330 ש"ח): איזה מהכרטיסים עדיף, בעיקר מבחינת איכות תמונה? תודה מראש ושנה טובה לעונים.
-
- 31 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
החברה הסינית מרחיבה את שאיפותיה בשוק ה-PC עם דגם ה-Mi Gaming Laptop 2019, שמספק חומרה נאה במחיר התחלתי מעניין בהחלט לכתבה
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך ati x1950 pro אבל הלוח שלי הוא asus a8n sli deluxe מה שאומר שיש לו chipset של nvidia אז חשבתי שאולי כבר עדיף כרטיס של nvida כנראה את ה-7900gs מה אתם אומרים תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום כולם! החלטתי להחליף את המסך המזדקן שלי, הוא כבר בן 3-4, החלטתי להתחדש במסך LCD דקיק וסקסי יש רק בעיה אחת, אני לא מבין כלום בכל התחום הזה, אני זקוק להמלצות שלכם בנושא, בעיקרון, אין תקציב מוגדר זה לא אומר שהתקציב בלתי מוגבל, הוא מוגבל אבל פשוט לא יודע עד כמה, אני רוצה את המסך הכי טוב שאפשר במחיר הכי טוב שאפשר חשוב לי שתיהיה לו אחריות אמינה על פיקסלים מתים, איכות תמונה חדה וטובה שיתאים לסרטים ומשחקים. שיהיה מסך איכותי ואמין, כי סה'כ זה משהו שהולך להיות איתי ב3-4 שנים הקרובות בגדול אני מאמין ש2500-3000 אמור להספיק, מה אתם חושבים? בנוסף אני אשמח להסבר קצר על זמני תגובה, מה הם בעצם ולמה הם בעצם משנים טיפים על מסכים שעתידים לבוא\הוזלה וכ'ו יתקבלו בברכה ושאלה אחרונ…
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך טוב למשחקים שיעבוד על 1280X1024 HIGH ... הכרטיס מיועד ל AGP ... עכשיו חשבתי על 6600GT אבל הוא נראה לי חלש מידיי.... חשבתי גם על 6800 של GIL FORSA אבל בחנות שאני רציתי לקנות אותו אין יותר ויכלתי לקנות אותו בפחות מ-1100 שקל.... האם אפשר להשיג אותו ב-1200 שקל בחנות כלשהי ? חשבתי גם על X800GT האם יש כרטיס כזה ל AGP ? אבל הוא גם נראה לי חלש... :-\ יש עוד אפשרויות ? תודה..
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הכרטיס HD7950 של סאפייר הגרסא הרגילה אני רוצה לקנות כרטיס נוסף (לשם שיפור ביצועים וסיבה מישנית כריית ביטקוין) איזה כרטיס מסך נוסף בתקציב של עד 1300 ש"ח אני יכול לקנות שיתן לי את הביצועיים הכי גבוהיים בשילוב CF עם מה שיש לי כיום מפרט: לוח אם:gigabyte z77-ud5h-wb מעבד: I5 2500K זכרונות: 12 גיגה DDR 3 קינגסטון 1600MHZ ספק:אנרמקס 550W ישן יחסית אני בקרוב מחליף בלי שום קשר לכרטיס מסך חדש כרטיס מסך: סאפייר HD7950 הרד דיסק:SSD MICRON C4 120GB + 2X WD 1.5T GREEN מארז:thermaltake chaser mk-i [h=1]מסך אני לא בטוח בדגם שלו אבא שלי הביא לי אותו במבצע שהיה אצלו בעבודה אני יודע שזה סמסונג LED ופנל IPS[/h]
-
- 7 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ר8500 מ128 sp2 xp הבעיה היא שיש לי את המשחק ריצארד בארנס החדש ההתקנה עברה ללא תקלות וגם המשחק עולה תקין העניין הוא שבמשחק עצמו נעלמים כל הגדרות של המסלול העצים מסביב ניסיתי בכל רמות פירוט אך ללא הצלחה וגם התקנת דרייבר 4.8 וגם 7 לא עוזר!!!!!כולל חיפוש עדכונים לדירקט x רק לשם השוואה אני משחק דום 3 ברמה בינונית ללא תקלות ועצירות! המשחק כשלעצמו כלומר המכונית והמסלול נראים ברמה טובה אני מריץ אותו על פ4 512דדר מעבד 3ג מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אמור לקבל אחד משני הכרטיסים האלה, רק לבחור אחד מבין שניהם. האם יש הבדלים ביניהם, השימושים שלי הם לרוב צפיה בסרטים, תוכן HD, מעט משחקים. למי יש יתרון ב הקרנת HD? אני יודע ש 4650 תומכים גם ב H.264 ו VC1 וה 8600 תומך רק ב H.264 אבל יש את ה CUDA . מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-