עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הרצתי את הבדיקה ויצא לי 17 אלף ומשהו ! אני רוצה לדעת אם זה גבוה /טוב . תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by brk2k,

הרקולס פרשו מעסקי כרטיסי המסך!! http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=1163

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by Cyb3r,

התלבטתי אם לקנות אחד מאלה: Samsung 710T Samsung 930B Viewsonic VP171S השני 19" כולם אני חושב עם חיבור DVI השני גם מציג קונטרסט מרשים מבחינת מחיר הראשון בערך 1800 והשניים האחרים בסביבות 2500. השאלה שלי מי מהם שווה תוספת של 700 ש"ח, אם בכלל. תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by elior99,

מקווה שקשור לפורום הנ"ל. אהלן חברים, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI שמורכב מכבל של 5 מטרים וכבל של 3 מטרים (סה"כ 8 מטרים). בעיקר במזג אוויר חורפי המסך נהיה חשוך ונדלק חזרה (כמו ניתוק וחיבור HDMI) בתדירות של פעם בדקה. הכבל שאורכו 5 מטרים יושב על הרצפה (אם יש לזה חשיבות) , אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה. תודה.

5. Started by polegs,

כותרת^^^ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7935 או GIGABYTE - 9800GT OC

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  6. האתר Overclockers.ru התקשר עם Sapphire, והם שאכן אישרו שהם מתכוננים להוציא כרטיס מבוסס X800GT בסלוט הAGP. אני מקווה שזה יתפשט וחברות אחרות ייצאו בהצהרות דומות שתהיה עוד קצת תחרות בAGP. מעניין איך Nvidia יגיבו : בכל מקרה מי שיכול לחכות עוד קצת -מומלץ

• 13 תגובות
    • 831 צפיות
  7. אני מעוניין לקנות את ה HD4870 וההורים שלי טסים השבוע לארה"ב ויתארחו אצל חברים בניו ג'רזי. האם כדאי לדעתכם להזמין את הכרטיס מ Newegg (או אתר אחר אם למישהו יש המלצות..). המחיר הזול ביותר של הכרטיס באתר הוא 295$ ככה שאחרי מיסים זה יוצא פחות או יותר 1050 שקל. 350 שקל פחות מהמחיר בארץ. כמובן שלא תהיה לי אחריות. למישהו יש נסיון עם קניית חומרה בחו"ל ויכול לתת חוות דעת ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. http://www.pch.co.il/docs/pd369927212.htm

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. נשרף לי הכרטיס מסך עקב נפילת מתח של חברת החשמל. האם יש למישהו מושג איזה מתחים מקבל כרטיס מסך בחיבור AGPX8 ? האם מישהו יכול בבקשה להביא לי פירוט של הפינים השונים? האם שורה עליונה זה A ? ושורה תחתונה זה B ? ואיך הולך המספור (האי זוגיים בצד ה CS ? והזוגיים בצד ה PS ?) תודה מראש לכל העוזרים. פשוט אני כבר מיואש, ביצעתי חיפוש בפורום אבל ללא כל הצלחה, ביצעתי חיפוש בגוגל אבל לא הצלחתי לקבל משהו עם פירוט מספק [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by uzana2004,

שלום לכולם... היום כשחיברתי את הכרטיס מסך התחלתי לראות מלא אותיות על המסך(באתחול המחשב,שלב הביוס) ומה שמוזר שהENERGY בצהוב כן נראה... הכרטיס מסך היה עד עכשיו עם סיילנסר ועבד טוב.לא עבר שום OC בתקופה האחרונה...עם כרטיס מסך אחר הכל קץ כמו שצריך... האם הלך הכרטיס מסך(6800LE)? האם יש דרך להציל אותו? ואם לא האם משתלם לקנות 5200 FX מיד 2 ב100 ש"ח? לא בשביל משחקים אלא רק לעבודה

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  11. Started by shay-h,

שלום .. מצאתי בארון שלי כרטיס טלויזיה דיי ישן .. ואין לי מושג איזה דגם , או כל מושג על פרטים על הכרטיס ... חשבתי לחבר אותו במחשב של אחותי הקטנה ! האם תוכלו לעזור לי למצוא לו דרייברים וכדומה ? (ניסיתי לחפש כבר כמה פעמים אך ללא הצלחה) צילום שלו -- > http://img180.imageshack.us/img180/442/img1760la0.jpg

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש כרטיס מסך עד 1,000 ש"ח, תומך DX 10 ועם יציאות HDTV DVI במסגרת רכישת מחשב חדש(זכרון 2G ומעבד קונרו 6600). חשבתי על אחד מ2 הכרטיסים הנ"ל, האם במסגרת האמור לעיל יש אופציה טובה יותר? תודה,

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. Started by G-SHOCK,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר עד 600 ש"ח.אמור לשמש לאינטרנט,משחקים לא כבדים וצפייה בסרטים. רצוי חיבור dvi ויציאת tv . חשוב לציין שהבחור לא מתמצא במחשבים ולכן דרוש כרטיס שלא מחייב התעסקות רבה מידיי(עדכוני דרייברים תכופים וכו') יבורכו כל העונים...

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  14. היי, אני צריך את העזרה שלכם. אני קונה מחשב חדש ורוצה לדעת איזה כרטיס מסך מהבאים הכי טוב. * http://tms.co.il/product/8290 * http://tms.co.il/product/8390 * http://tms.co.il/product/9125 התקציב הוא 900 ש"ח. הכרטיס יריץ משחקים ב-1680X1050, סרטי HD וכו'... תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

יש לי 7600GT של ג'יגה בייט. ויש לי לוח אמ עם SLI אני יכול להשים כרטיס 7600GT של חברה אחרת? ועוד משהו אפשר כמו הערות על 7600GT של ג'יגה בייט הוא טוב? יש חברות שיותר כדאי לקנות מהן את הכרטיס וכו'? עריכה: אני טעיתי בפורום אפשר בבקשה להעביר לפורום כרטיסי מסך?

16. Started by Rhx,

שלום,דיברתי עם חבר שלי וזה הוא רוצה לקנות מחשב חדש עם מסך חדש,וכל הבית שלו בכל מחשב יש מסך LCD,נכנסתי לעניין שאלתי אותו אם הוא מעונין למכור לי הוא אמר לי כן ב400 ש"ח ועם עוד כמה דברים שאני יסדר לו במחשב שלו,עכשיו אני אחד שמשחק משחקים לרוב הוא קנה את המסך הוא טוען לפני שנה וחצי או שנתיים ב3500 ש"ח אני לא זוכר אם זה 19 או 17,זה של LG שאני ילך אליו אני יבדוק אם יש פיקסלים שרופים. עכשיו את המסך שלי אני יתן לאח שלי מכיון שיש לי כרטיס מסך חדש אז רובכם פה אמרו לי להחליף למסך חדש,לא בא לי כל כך על ה CRT אני מתעניין לעבור ל LCD השאלה אם יהיה כל כך הבדל במשחקים בין ה CRT ל LCD? תודה מראש. נ.ב אני לא זוכר את הדגם הנוכחי של המסך מחר אני אשאל אותו. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 748 צפיות
  17. חבר'ס הכרטיס השרוף שלי הוחלף בחדש ע"י החנות, והוא לא נראה אותו דבר. האם אפשר לדעת איזו חברה ייצרה את הכרטיס? תודה

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  18. שלום לכולם עד לאחרונה היה לי כרטיס 7600GT שהלך לעולמו השבוע בצער רב אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, דודים שלי מגיעים עוד חודש מארה"ב ויוכלו להביא לי כרטיס משם ככה שקניית הכרטיס שם זה בהחלט אופציה. התקציב זה בערך 100 דולר , אבל סה"כ יש גמישות, הרף העליון שאני לא אעבור אותו בכל מקרה יהיה 600 שקל בקניית כרטיס בארץ. אני לא גיימר כבד , אבל אוהב לשחק מדי פעם ורוצה כרטיס שגם יחזיק מעמד קצת קדימה כי אני לא מחליף כרטיס כל שנה כמו שבטח הבנתם. כרגע יש לי מסך רק 17 אינץ' אבל כנראה שזה ישתנה בקרוב (היה אמור להיות הדבר הבא שאני קונה אבל הכרטיס שהלך קצת שינה את סדר הדברים) ככה שאני גם צריך כרטיס שיש לו יציאת DVI אחת ויציאה "ישנה" אחת ראיתי שלאחרונה מחירי ה HD4850 צנחו בטירוף וזה נראה כרגע…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אהלן הייתי רוצה לדעת , במידה ויש לי שני כרטיסי 4870 מחוברים בקרוס האם אני יכול לחבר עוד מסכים ליציאות הנוספות ועל ידי כך לפצל את התצוגה ל 3 ו 4 מסכים ? כרגע אני עובד על שני מסכים והייתצי רוצה להוסיף מסך שלישי . תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by avivlevy,

התקנתי את הDX9.0C OCT ומאז הFPS יותר נמוך.... איך אני יכל למחוק את הDX9.0C OCT כדי להתקין את הDX9.0C

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  21. Started by *grass*,

יש לי כרטיס מסך ge force fx 5 עם שתי יציאות הראשונה בננה צהובה והשנית כמו של המקלדת והעכבר ...אז האם אפשר לחבר ת די וי די למחשב ??איך ?? מאווד תודה ? יש לי גם מגבר ומערכת קולנוע ביתית מחוברות למחשב אם עוזר ...תודה

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by sroolik,

i saw this card and i heard that the 6200 is pretty good especually after pipes openning but i didn't figure out if it is a TC version or not, is this ? should i buy this card? is he good enough ? thank you ! p.s.: sorry about the english, installed an English version of XP and i cant write hebrew I FORGOT THE CARD ................... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_351&products_id=3582

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. המחיר הוא 100 ש"ח יותר ל-1900 ה-7900 הוא של חברת אסוס ה-1900 הוא של חברת ספייר האם כדאי לי לשלם עוד 100 ש"ח? ולמעשה בלי קשר למחיר...מה מהם עדיף?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by DxCx,

למחוק בבקשה טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  25. Started by madcatz,

אשמח להמלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 700 ש"ח.. ואם אפשר קישור לחנות שממנה מומלץ להזמין. תודה מראש!

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.