עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. חבר שלי קונה עכשיו מחשב חדש עם מעבד 4800X2 וזכרון שני ג'יגה 800mhz של G.skill, ספק נויזטייקר 420. התקציב שלו לכרטיס מסך הוא 1100 שקל, הוא לא מחפש רזולוציות גבוהות ופילטרים אלא רק לשחק. הצעתי לו לקחת את הLeadtek 8600GTS Extreme מסקאי שעולה 1172. מה אתם אומרים-שווה לקנות?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני הולך לקחת מהעבודה של אבא שלי מחשב עם פנטיום 4 (פרסקוט) 3GHZ (רק בגלל שיש לו שם PCI-E) הייתי קונה כרטיס מהחדשים אבל אני יודע שאין טעם כי המעבד סתם יהיה צוואר בקבוק, רציתי לדעת איזה כרטיס אני יכול לקנות שהמעבד יתאים לו בדיוק (לא רוצה סתם להוציא כסף ושהכרטיס מסך לא ינוצל עד הסוף).

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  3. שלום, ברשותי לוח של ASUS דגם COMMANDO מאוד ישן שקשה לי להיפרד ממנו.. הוא תומך בPCI-E X16 חשבתי לשלב HIGH END חדש כמו למשל GTX680 אך הוא עובד בתצורה של PCI-E 3.0 הכרטיס הנוכחי שלי הוא GTX285 האם בכל זאת יש סיכוי שהוא יתאים למערכת? דרך אגב יש לי מעבד QX9650 ו4G זיכרון במהירות של 800MHZ (לא בעיה לשדרג) לא צפוי צוואר בקבוק נכון? תודה מראש, שגב.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by zion561,

ערב טוב לכל חברי HWZONE כרגע יש לי כרטיס מסך מובנה ואני מעוניין להחליף אותו לכרטיס מסך פשוט יחסית ולא יקר השימושים שלי בעיקר הם:האזנה למוזיקה ויצירה(קיובייס) גלישה,וקצת משחקי רשת כמו נגיד כמו(ARMA אני מקווה שיפעל חח ) יש לי PS4 ככה שאני לא משחק כמעט .. המפרט שלי הוא: מעבדIntel core i5-2500CPU 3.30GHZ לוח אם GIGABYTE H67MA-USBB3-B3 זכרון-8GB RAM התקציב שלי לא הכי גדול משהו כמו 350-400,אין לי בעיה גם לקנות יד שניה. תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by glory,

אהלן, יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח GA965G-DS3, מעבד אינטל 6600 2 ליבות, גיגה זכרון, וספק ליברטי 400 וואט. אני קונה את ההגה G25, אז הייתי רוצה שמשחקי מירוץ חדשים יעבדו בסבבה.. איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by Monstalicious,

הכרטיס שברשותי מגיע ב FULL LOAD ל 76 מעלות בערך, 59 IDLE האם הטמפרטורה הזאת בסדר? או שעדיף להוריד את האוברקלוק? תודה רבה לעוזרים מהי הטמפרטורה המכסימלית ש"בריאה לכרטיס"? תודה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  7. אז הדרייברים החדשים של נוידיה, ה-52.16 יצאו לפני כמה שבועות וכולם אמרו שהם משפרים איכות וביצועים. גם אני שמחתי. עד שראיתי של-Win95/98[me=CommandoGuard]יש באתר רק את ה-45.23.[/me] אני נכנס לאתר של נוידיה אחרי כמה שבועות בציפייה למצוא דרייברים של 52.16 ל-Win98SE שלי. ועדיין אין. מה לעזאזל קורה ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by grandmasterLT,

שלום לכולם אני מתלבט ברכישת כרטיסי המסך הבאים מתוצרת SAPPHIRE : 9600 XT http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=SAPPHIRE9600XT&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 לו מהירויות שעון גבוהות יותר 9800SE http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=SAPPHIRE9800SE&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=9 לו זכרון של 256BIT אך הוא על הנייר איטי יותר ובנוסף עולה 150 ש"ח יותר שמעתי שניתן להפוך 9800SE ל9800PRO עם הדרייברים של OMEGA זה נכון !!! מה אתם ממליצים !!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  9. Started by udist,

רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף? ד"א, לא מתוכנן שום OC... תודה לעונים!

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  10. Started by emil001,

שלום רב לכולם, היום הכרטיסים הגרפים התקדמו מאוד והנתונים שלהם מאוד גבוהים, כמו כן הביצועים של הפלסטיישן והקסבוקס גם כן גבוהיים מאוד! השאלה שלי היא האם יש כרטיסים גרפים שמגיעים ליכולות של הקונסולות המשחקים או אף מעליהם.. ההתלבטות באה מזמן המחייה של הקונסלות שיצאו בשנת 2006, אנחנו כבר ב2011 עוד חודשיים.. והטכנולוגיות התקדמו מאודד !! תודה על כל עזרה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. צהריים טובים! לאחר שימוש ו ים חוייות טובות עם Gtx980TI Waterforce של גיגהבייט, התחילה המשאבה על גבי הכרטיס לעשות רעשים של שמן על המחבת(גם בIdle ו יותר רועש בfull load). היום הבאתי את הכרטיס לחברה הנחמדים בפלונטר שימסרו אתו לבדיקת יבואן. מה לדעתכם יעשה יבואן? יתקן את המשאבה? חחח אמרו לי במקום "הם לא יודעים לתקן כלום" יגידו ש "הכל בסדר" וידחפו לי אתו איך שהוא? יחליפו באיזה 1070 רפרנס מעפן? יפנקו אותי ב 1080 Waterforce דנדש? חחחח בחלומות...

• 34 תגובות
    • 12.7k צפיות
  12. Started by big_fishy,

אני הולך בקרוב לקנות מחשב חדש עם radeon9800 XT אבל איזה חברה? ראיתי בארץ את של-sapphire,hercules ו-ati (שראיתי באתר של טום שהקירור שם לא משהו...) מה אתם אומרים כדאי? ומה אתם אומרים על הכרטיס של asus שהוא עם הקירור הכי עצבני... מישהו יודע איפה להשיג אותו בארץ או מתי. חוצמזה חשוב שיהיה לי video in בכרטיס(אני יודע של-asus יש vi) תודה מראש!!!!!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  13. שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל היום (סוף סוף..) ואני חושב שיש לי בעיית FPS קטנה.. אני בד"כ משחק Soldier Of Fortune II והייתי משחק על 150 FPS עם הכרטיס הישן ועכשיו, אחרי שהתקנתי את הכרטיס + דרייבר של אומגה (ניסיתי גם של ATI ) זה מגביל אותי למקסימום 200 שזה אמור להיות 333 (מי שמכיר את סולג'ר בטח מבין..) כרטיסים יותר חלשים מזה (סדרת ה6800 של נוידיה) מקבלים 333 FPS קבוע... אין לי מושג מה לעשות שם אולי זה הגדרות של משהו? תודה לעוזרים

14. Started by Elad Pinhasov,

http://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/nvidia_gtx_1080ti_specifications_leak/1 מי שרוצה קצת מידע ( כנראה נכון) על 1080 TI

15. Started by FireFlash,

בקשר לכרטיס מסך של PALIT שנימכר בזול... 6800GS מה מהירות הליבה ומהמהירות הזיכרונות..... פשוט הפרטים האלו לא מופיעים אפילו באתר של PALIT ואם יש פרטים נוספים שכדאי לדעת אנא ספרו.... אני מעונין לקנות את הכרטיס ורצה לדעת פרטים עליו

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. קניתי Club3D Radeon 9600 Pro, 128 MB DDR, TV-Out, DVI וחברים שלי אומרים לי שזה כרטיס על הפנים - הם אומרים שהכרטיס הזה חלש יותר מהמקבילים שלו (SHAPHIR ATI GYGABYTE POWERCOLOR GYGACUBE) אז רציתי לדעת אם יש איזשהו שינוי בין הכרטיסים המקבילים לבין הכטיס שלי ??? אמרו לי גם כי 3D CLUB מאיטים את הזכרונות ואת המעבד ! אז רציתי לדעת אם זה נכון .. תודה לכל העוזרים ???.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by Hellgirl,

קראו עד הסוף ול תתחילו להגיד נושא מיותר נושא מיותר... אני באתי להביע דעה ולשאול מס' שאלות לפני כמה ימים רכשתי Sapphire X1950Pro 512MB ואני רוצה להגיד לכם שזה כרטיס אש!! מפעיל לי את המשחקים הבאים (אציין FPS) S.T.A.L.K.E.R: all set to max+dynamic lights 1280X1024 41FPS רגיל 30-34 בקרב... (FPS מעולה לא?) NFS Carbon: all set to max+motion blur 1600X1200 19FPS במפה עמוסה כולל מלא מתחרים 30-45 FPS שאני די לבד תלוי איפה אני נמצא Dirt: all set to max AP8X AA2X 1024X768 10FPS ואז החלפתי דרייברים ועכשיו פועל לי 20FPS+ שאר המערכת: Intel 524 3.0Ghz 1MB cache HT 1.5GB RAM 667Mhz 80+80GB SATAII MS-7173 MB איך הביצועים סה"כ עד עכשיו תגובות בבקשה... ונראה לי שאני צריך ספק חדש כי הוא …

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by no_way,

הרכבתי היום את הGTX460 למחשב.. כשהדלקתי את המחשב וחיברתי את המסך לא הייתה שום תמונה. 1.האם יש איזה סרטון הדרכה? 2.יש 4 חיבורים לספק כח (שתי חיבורים של 6PIN ומכל אחד יוצא 2 חיבורי חשמל) חיברתי את כולם אבל לא לאותו מקום... כי אין לי מספיק חיבורים.. מה אתם ממליצים לעשות?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by danielzy,

שלום כידוע אני כמעת קניתי אתמול מערך CrossFire של 4850. זה עולה הכל + לוח מתאים 2700. חשבתי לעצמי שאם אני יכול למצוא 260GTX עד 1700 ש"ח זה יכול להיות שווה. יחסוך לי למעלה מ500 ש"ח, עכשיו ההבדל בביצועים בשביל מסך 20" יורגשו ? [1680x1050 - 1440x960]

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  20. Started by coorva,

האם יש עדיפות משמעותית לכרטיס 7600GT על 6800GS ? תודה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by matan_18,

שלום . יש לי כרטיס מסך גיפורס 4 MX והוא כבר מתחיל לזייף או שמשחקים כבר לא עובדים עליו (הנסיך הפרסי ) אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב בתקציב הזה אבל לא יודע מה לקנות. יש לכם המלצה לדגם מוסיים ?

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  22. אם כן אז למה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Jules Winnfield,

תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by amit297,

שלום!!אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים (המחיר לא משנה)בבקשה תמליצו לי

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by ozwrx,

איזה כרטיס טוב יותר? Asus PCX Extreme N5900 128MB ליבת FX5900 או GeCube ATI GC-RX550GU2-D3 ליבת X550

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.