עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Lanzar,

אני מתאר לעצמי ששאלו את השאלה יותר מפעם אחת, אבל לא מצאתי תשובה נורמאלית... בוא נגיד באותו משחק, שיש אפשרות גם ל DX9 וגם ל DX10, הביצועים בשימוש ב DX10 יהיו משמעותית נמוכים יותר ? בעיניין איכות התמונה, באמת רואים הבדל בן שני התמיכות ? כי חשבתי להתקין WINDOWS XP 64BIT...

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. Started by Gill2,

קניתי מסך LCD View sonic VP 191S. כשקיבלתי אותו ראיתי שיש לו בעיה עם הצבעים ,שהצבעים בהירים מידי והמסך מסנוור מרוב שהוא בהיר. אומניטק (היבואן הרישמי) אמרו שהם יתקנו אותו ובנתיים נתנו לי אחד חלופי בצבע שחור ( view sonic vp191b) והתמונה הייתה הרבה יותר טובה. כשהם שלחו לי אותו חזרה "מתוקן" עדיין הייתה לא את הבעיה של צבעים. ביבואן אמרו לי שהתמונה של הדגם View Sonic vp191b שונה משל הכסוף שקניתי. ההסבר הזה לא נראה לי האם יכול להיות שיש הבדלים בתמונה בין מסך למסך שההבדל היחיד הוא צבע המסגרת?

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  3. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך חיצוני חדש וחיברתי אותו ללפ-טופ. המסך עובד מצויין חוץ מתופעה ממש ממש מוזרה. כשאני מנסה להציג סרטים, המסך מתחיל להבהב- נהייה יותר כהה, מתבהר לו וככה ממשיך לשחק עם הבהירות. לא במהירות, אלא לאט כזה, פעם בכמה דקות משנה את הבהירות. מה שמוזר זה שזה לא רק הסרט עצמו אלא גם כל האזור למטה- איפה שהפליי, סטופ וכל המקשים, ואפילו שורת החלונות של ה windows בתחתית המסך. הכל מהבהב ביחד עם הסרט. ניסיתי להציג סרטים בתוכנות שונות- אין הבדל. נראה לכם שהבעיה היא במסך? החלפתי גם כבל ועדין לא השתפר. יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס מסך של הלפטופ? חשוב להגיד שכשאני לא מציג סרטים אין בעיה. הכל פועל בסדר. אין בעיה של צבעים.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  4. היי כולם התקנתי את הדרייבר העדכני, אבל זה עדיין קורה מדי רבע שעה בערך יש הבהוב שחור (או יותר) בחיבור לטלויזיה. כלומר, זה ככל הניראה קשור לHDMI. זה קורה לא רק בזמן ניגון סרטים אלא בכל שימוש שהוא במחשב. אולי יש לכם רעיון לפתרון?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  5. Started by opher,

שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , רציתי לשאול על בעייה באמת לא רצינית אבל בכל זאת מטרידה קצת . יש לי רדיאון 9800NP של SAPPHIRE . הכרטיס עובד במשחקים וכו' בסדר ואין לי בעיות אבל למה כאשר מערכת ההפעלה ( XP - SP1 ) עולה יש הבהובים שחורים כאלה כמה שניות?! אותו דבר כאשר לוחצים על האייקון של ATI שנמצא ב SYSTEM TRAY . זה קורה אצל כולם או שהבעייה קיימת רק אצלי ? אולי זה קשור בסוג הלוח והצ'יפסט ? לי יש לוח ASUS עם צ'יפסט של SIS 648 אם זה חשוב... ( ראה מפרט ) תודה לכל העונים .

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  7. :'( שיחקתי לי בשקט כמה שנים טובות בלי שום בעיות ובלי שום שינוי הגדרות ופתאום בזמן שאני משחק ב- CS 1.6 המשחק מתחיל להבהב ו"להשתגע" ריבועים, משולשים וכל מיני צורות מבולגנות מופיעות על המשחק והוא פשוט קורס. חשבתי שהבעיה היא רק במשחק הזה... התקנתי משחק נוסף אותה בעיה... עוד משחק אותה בעיה, שום משחק לא עובד. עשיתי בדיקה ב- DXDIAG ובטסטים של Direct3D גם כן הופיעו המשולשים וצורות המשונות אבל המחשב לא כתב שיש שגיאה כלשהי והטסט פשוט ניתקע אבל לא אמר שיש שגיאה כלשהיא. ניסיתי הכל, מחקתי את הדרייבר והתקנתי שוב, הורדתי את העידכונים הכי חדשים, עשיתי הכל ועדיין לא עובד. אז למה זה קרה לא נגעתי בשום הגדרות מזה למה למה? הכרטיס מסך שלי: NVIDIA GeForce4 MX 440 תודה...

• 7 תגובות
    • 552 צפיות
  8. הדרישה המוגברת לכרטיסי מסך עבור עולם כריית המטבעות הדיגיטליים ממשיכה להפתיע את כולם, ועשויה להביא ליצירתן של גירסאות מותאמות אשר יעשו חיים טובים יותר לכולם לכתבה

9. Started by kobibo,

לא מצליח להבין מה כל ההיסטריה סביב כרטיסי ה DX10 ?!? ישנם פה בפורום לא מעט אנשים שמתלבטים לגבי קנייה של כרטיסי DX10 כאילו שוק המשחקים כבר עבר לטכנולוגיה זאת. לפי דעתי אין צורך להתלהב מעבר למידה וכל מי שצריך עכשיו לרכוש כרטיס כדאי לקנות עכשיו משהו סביר ועוד שנה שנה וחצי להחליף (מלבד ממשחק אחד שמדברים עליו Crysis וגם הוא לא יצא בקרוב לא נתקלתי במשחקים נוספים שיתמכו בו לעת עתה). מה שאני מנסה להגיד הוא שכדאי להמתין תקופה של לפחות שנה ולא למהר בתקופה הקרובה, כמו גם שעוד לא ראינו מה שיש ל ATI להציע והמבחר יהיה הרבה יותר גדול וגם יותר זול.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מה ההבדל או הבדלים בין ה Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express לבין ה GTO2, לשניהם יש את אותם מס' צינורות, אותה מהירות ליבה וזיכרונת ? אני יודע שאת ה GTO2 ניתן לפתוח ולהופכו ל X850XT אבל אותי דווקא מעניין ההבדל בסטוק . אני לא מתכוון לבצע O.C כך שהפיכתו של הכרטיס לא כל כך מעניינת אותי ,האם אני ארגיש הבדלים במשחקים בין שני הכרטיסים ללא שדרוג ואו O.C ?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by Alduin,

אני כבר הרבה זמן מנסה להזמין את המסך הזה וכבר 3 פעמים קיבלתי את הדגם הישן. פתחתי את התרד הזה כדי שכל מי שמעוניין להזמין אותו ידע רוב הסיכויים שהוא יקבל את הדגם הישן ולא החדש, ואם בכל זאת מעוניין להזמין שידע שקיימים שני דגמים (ה VP171-1 שהוא הישן, וה VP171-2 שהוא החדש) ויוודא שהוא מקבל את החדש. כדי לא להאריך אני רק אציין שלמרות שמצויין בכל האתרים שאנחנו בונים בהם את המפרטים שהמסך הוא 8MS אני ממליץ לכל מי שמעוניין להזמין את המסך להתעקש ולוודא שהם מקבלים באמת אותו ולא את הישן עם ה16MS. כל המקומות שמהם אנחנו מזמינים, לא מיביאם את המסך אלא קונים מיבואן. היבואן הכי גדול בארץ למסכי ViewSonic זה אומניטק ולהם לא היה מושג בכלל שקיימים שני דגמים של המסך כשאני התקשרתי להודיע להם …

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. היי רציתי לידע אותכם שאם אתם מחליפים כרטיסיי מסך מאנויידיה לAMD או להיפך ואתם שמרתם שמירות , אז אתם חייבים לדעת שאם תשימו כרטיס מסך אחר מסוג אחר ואז תשימו את השמירות הקודמוות שלכם אז אתם תיראו שלא רואים טוב ביכלל את הטקסטורות ויש המון לאגים ואז תחשבו שמשהו לא בסדר עם הכרטיס החדש , זה קרה לי עם שמירות של קוול אוף דיוטי החדשים שממש לא הבנתי ממתי שהחלפתי לכרטיס GTX970 חדש מAMD R9 הקודם שיש המון לאגים והאיכות היא מאוד נמוכה של הטקסטורות ולא ידעתי מה לעשות אז שהבנתי שהשמירות הקודמות שלי מכוונות להגדרות מסך מסוג AMD . מקווה שאני יעזור בזה לידעתם שלא תמיד יש לחשוב שיש בעיה עם כרטיס חדש. רוני

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. 1. כל ראדון 8500LE יותר טוב מכל ג'י פורס 3 טיטאניום 200, והוא יהיה מומלץ על פניו. 2. כל כרטיס ג'י פורס 4 MX440 לא יהיה מומלץ על ידינו, ורק במקרים מיוחדים יקבל המלצה, למה ? כי ברוב המקרים ג'י פורס 2 טיטאניום יהיה טוב ממנו. 3. כרטיס מומלץ מאד בטווח מחירים של עד 520 שקל יהיה הג'יגה בייט ראדון 7500. 4. ג'י פורס 4 טיטאניום כלשהו יהיה תמיד חזק יותר מכל ראדון 8500, אם כי לא תמיד המשוואה עובדת לטובת הטיטאניום, כלומר תוספת המחיר גדולה הרבה יותר מתוספת הביצועים המתקבלת... כלומר יחס ביצועים למחיר, כפי שניתן לראות מהטבלה הבאה... 5. חברות כרטיסי מסך מומלצות ל-nVIDIA יהיו : Hercules, Leadtek, Asus, GAINWARD, חברות אילו מומלצות בעיקר בשל איכות כרטיסיהן, ה…

• 41 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. Started by DJO,

לפני כמה חודשים, לא זוכר מאיפה אבל מצאתי לינק לכתבה שהסבירה איך להבהיר (מהמילה בהיר) מסכים ישנים שכהים, במיוחד במשחקים אפילו שאתה שם את הגאממה על מקס. ההסבר שם היה עם לפתוח את המסך מאחורה איך שהו וחשבתי ששמרתי את הלינק אבל מסתבר שלא קיצר יש לי מחשב אחד בבית עם מסך ישן וכל החברים שלי טוענים שהם לא רואים ובגלל זה אני משמיד אותם בקאונטרסטרייק אז כדי לא לתת להם את התירוץ הזה הייתי רוצה לדעת האם מישהו מכיר את הטריק או יש לו לינק למאמר שמסביר על זה? תודה

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by generalA,

ברשותי תמונה אשר צולמה במצלמה דיגיטלית בתנאים קצת לא מוארים. ברצוני באמצעות התוכנה פוטושופ לעשות כאילו והיה פלאש בזמן הצילום. אני יודע שקיימת אופציה כזאת כי בתוכנה הפשוטה בחנות צילום עוד יותר פשוטה עשו זאת בשבילי לפני פיתוח התמונות והדפסתם. כיצד אני עושה זאת ? תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  16. Started by OR007,

נרתמתי למשימה המעצבנת למצוא לחבר כרטיס ב-550 ש"ח, האפשרויות לא כ"כ רבות ולכן ההתלבטות היא בין - Gigacube Radeon 9200 C3 128MB DDR 128bit שהוא בעל נפל של 128MB לבין Abit Geforce 4 ti4200 שהוא בעל נפח של 64MB למרות שבמשחקים עוד אין שימוש ב-128 MB, אבל בקרוב יהיו, אני אישית אמרתי לו שהכרטיסים לא יקרים ודווקא הייתי הולך על ה-4200 כי גם ככה שיעשה שימוש חזק בטקסטורות שמעל 64MB 2 הכרטיסים לא יעשו את העבודה כמו שצריך, ובכלל ה-TI4200 אוברקלוקר מצויין. בכל אופן הוא לא היה משכונע ולכן החלטתי להראות לו את דעתכם.

17. גם דגם ה-Ampere העדכני ביותר זוכה לטיפול במסגרת משפחת ה-AORUS Gaming Box של חברת GIGABYTEלכתבה

18. אמנם לקח קצת זמן עד שקיבלתי את המסך המיוחל אך בשעה טובה הוא הגיעה ותוך 10 דקות הכל עובד חלק כמו חמאה. ובכן לקחתי הימור על המסך הזה כיוון שהחברה לא מהמובילות בחוות דעת ובעולם אך המחיר המדהים {2890 ש"ח} בשילוב חוות דעת בZAP גרמו לי להמר ושורה תחתונה ..........הצליח לי ובענק! ;D המסך ענק גם בגודל וגם בביצועים. צבעים מעולים והכי קרובים למציאות שאני מכיר ואני יודע להבדיל כיוון שאני כבר שנים עוסק בצילום דיגיטלי. הקונטראסט והבהירות ברמה גבוה ביותר והחדות מדהימה , הפרדת הצבעים מצויינת ופשוט אין מילים לתאר איך תמונה נראת במסך זה , היא פשוט יוצאת מהמסך . אם למישהו יש חשש מבחינת איכות התמונה אז תנוח דעתו . מבחינת עיצוב - רמקולים חמודים מוסתרים ברגלית המסך , 4 יציאות USB2 מאחורי הפא…

19. תודה רבה אני חייב לעדכן ת X1950 GECUBE

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  20. 7870 HAWK ביוס כפול.... הביוס הרגיל עם כל ההגנות לא מגיב. וכשאני מחליף לביוס השני הכל עולה כרגיל... אחרת הוא מראה לי מסך כחול בכניסה לווינדוס וריסטארט....האם האחריות מכסה את זה? האם סתם אכלתי אותה?

• 22 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. אוקיי אחרי ימים של שיגעון חושים בחיפוש אחרי הביוס הזה, מצאתי אחד בסין שיש לו את הכרטיס (Median 9800XT),ולמי שלא מעודכן, לכרטיס הזה יש אותו PCB כמו לMSI( אני מדבר על ה MSI RADEON 9800 PRO) וMSI מספקת לMEDIAN את החלקים ככה שזה דומה. חבר שלי מיוון ניסה את הביוס על הכרטיס שלו(של MSI) והכל עובד טוב אצלו, למי שמעוניין לדעת אחרי הצריבה לא נפתח חיישן טמפרטורה כי אין כזה (אני אישית לא צרבתי את הביוס ואני גם לא יצרוב כי אני לא רוצה לבטל אחריות)... בכל מקרה זה הביוס היחיד!!! שעובד עם הכרטיס של MSI, ולא תמצאו אותו בשום מקום אחר... אוקיי הנה לכם הביוס : http://www.freewebs.com/blingt/ORIG.BIN הועלה על שרת חינמי על ידי אז יכול להיות שזה לא יעבוד פתאום או משהו, תודיעו במקרה כזה... תהנו…

• 7 תגובות
    • 573 צפיות
  22. Started by gtx980sli,

לאחרונה גליתי שMSI מוכרת R9 290 בגרסת הרפרנס של הקירור (ללא הקרור שלה) http://www.msi.com/product/vga/R9-290-4GD5.html#hero-overview האם יש הבדל בינו לבין הכרטיס של sapphire ? באתר הם כותבים שיש לו אורך חיים יותר ארוך. יש לזה כיסוי? (לא מתאים לMSI לשקר.הם די אמינים בפרטים שלהם מומחים קדיה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  23. Started by gtx980sli,

לאחרונה גליתי שMSI מוכרת R9 290 בגרסת הרפרנס של הקירור (ללא הקרור שלה) http://www.msi.com/product/vga/R9-290-4GD5.html#hero-overview האם יש הבדל בינו לבין הכרטיס של sapphire ? באתר הם כותבים שיש לו אורך חיים יותר ארוך. יש לזה כיסוי? (לא מתאים לMSI לשקר.הם די אמינים בפרטים שלהם מומחים קדימה

24. מפתחת השבבים מסנטה קלרה חוותה עוד רבעון איכותי, אך נאלצה לפגוע בשורת הרווחים שלה בעקבות כשלון יישום טכנולוגיית המודמים התוכנתיים שרכשה לכתבה: http://hwzone.co.il/הביצועים-הכלכליים-של-nvidia-ההכנסות-עולות-א/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. קיבלתי עם כרטיס 7800GS בעבר 5600-700 קרוב ל6000 נקודות ב05. עכשיו סתם בדקתי להנאתי.. ושמתי לב שקיבלתי 3805! עכשיו אני מבין למה אני מרגיש תקיעות וכו' בBF2142... המלצה? לפרמט? עריכה: איך זה יכול להיות!!!! מנהל תמחוק - מעביר את זה לדיון של 05\06

• 0 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים