עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לא מזמן מאסתי בהתעסקות עם תוכנות OC למיניהן, וצרבתי לכרטיס שלי ביוס חדש. הדבר הראשון שראיתי היה השיפור בביצועים. כשהרצתי OC לאותן מהירויות דרך תוכנה, לדוגמא, התוצאות היו נמוכות יותר (כנראה בגלל העומס על המעבד). בנוסף לכך, עם הצריבה נפטרתי מהצורך להמהיר את הכרטיס מחדש עם כל פרמוט, במעבר ממחשב למחשב וכו'. שאלה שהטרידה אותי לאחרונה - האם זה בריא לכרטיס לאורך זמן? הטמפ' נחשבת בסדר (56 במנוחה ו-69 במאמץ מלא עם מזגן על חימום ). גם המתח לא גבוה מדי, אבל בכל זאת...הכרטיס רץ על מהירויות מאמץ כל הזמן, ולא רק במשחקים. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by MapeX_MaN,

שלום, רכשתי את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 6600GT AGP. יש לי כמה בעיות, ב-80% מהמשחקים , אני פותח את המשחק , בהתחלה הכל טוב אבל שזה נכנס ממש למשחק אז הוא נתקע לגמריי כלומר כל המחשב תקוע שחייבים לעשות ריסט, ולפעמים גם נתקע בתפריט. (זה לא יכול להיות בעיה במחשב מכיוון שבכרטיס הישן שלי זה עבד טוב) במשחקים הישנים יותר ,יש בעיות גרפיקה כבדות כלומר כל מיני חירבושים של המשחק וכו'... ממש התבאסתי :\ מישהו יודע אולי מה הבעיה?? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Connect3D X1800GTO 256MB (1,250 ש"ח) או EVGA 7600GT CO 256MB (1,290 ש"ח) או ASUS EN7600GT/2DHT Extreme 256MB (1,005 ש"ח) או Albatron 7600GT 256MB (1,159 ש"ח) אוקיי, מצד אחד הרבה אומרים שהX1800GTO יותר חזק מה7600GT , אבל אני ראיתי בהרבה באנצ'ים שה7600GT לוקח . אם אתם אומרים שהX1800GTO באמת יותר חזק, אני אלך עליו . אם ה7600GT באמת לוקח , אז אני לא יודע איזה מהם לקחת (האלבטרון , האבגה היקר , או האסוס הזול בצורה מחשידה) . ד"א - מתוכנן OC , לא משנה איזה כרטיס אני אבחר . והמשחקים שאני משחק בהם (זה אמור לשנות לא?): Oblivion , RTW , WH40K , Hitman:BM , Cod2 .

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by miim17,

מצטער על החזרה ל 2005, אבל יש לי תהיה קטנה (בתור אחד שלא מבין ממש בכרטיסי מסך): יש לי על הלוח אם את ה 6100 ונפל לידי ה 6800GS . האם שווה הרעש הנוסף שהוא יעשה לי במארז למחשב שכל תכליתו הינה סרטים, PDF ולימודים ? האם אני ארגיש ביצועים יותר טובים ב סרטי HD ? או פידיאפים כבדים במיוחד ? אשמח לתגובות...

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  5. Started by RT-PRO,

לפני חודש קניתי מסך "19 של סמסונג Samsung SyncMaster 955DF והיום שמתי לב לכמה דברים מוזרים שעיין בלתי מזויינת לא תוכל להבחין בהם דבר ראשון ופחות חשוב המסך טיפה טיפה מרצד בצדדים (ולא אין לי רמקולים ליד המסך) ואמצא מארה בסדר... ניסיתי לשחק באפשרויות אבל זה לא עוזר.... ושוב זה דברים ממש קטנים שעין רגילה לא יכולה להבחין רק אם נגיד מתרכזים בצד אחד של המסך רואים מעיין קווים קטנים מה אתם חושבים הבעיה ? ועוד משהו ... קצת יותר מפחיד אותי.... עכשיו הבחנתי בנקודה שחורה בחלק העליון של המסך האם יכול להיות שזו נקודה מתה ? ניסיתי לשחק עם הרזולוציה כיביתי והדלקתי וזה עדיין שם האם יכול להיות שזוהי נקודה מת ??? זה מסך חדש לגמרי של סאמסונג ......

• 46 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. Started by חן מ,

מקווה שתיהיה לכם תשובה על השאלה אוקיי....נגיד והיום או עוד כמה זמן אני הולך לקנות מחשב סוס עם חלקים טובים והכל ואני שם 8800GT והיום בתקופה הזאת הוא מריץ משחקים בצורה תותחנית הכי טוב שיש והכל.האם נגיד בעוד כמה שנים שיצאו משחקים חדשניים יותר,המערכת מחשב הזו תחזיק את המשחקים על אותם נתונים שהיא מחזיקה משחקים של התקופה של עכשיו?זאת אומרת אני מתכוון על הגדרות גבוהות(HIGH) ולא פחות מיזה,או שההגדרות ירדו והאיכות של המשחק תיהיה פחות טובה עם הכרטיס מסך 8800GT?ושוב אני מדבר על משחקים שהולכים לצאת עוד כמה שנים נגיד ב2010 2011 וכו' או שאי אפשר לדעת מה יהיו הדרישות של המשחקים בעוד כמה שנים? תודה

• 5 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by צביקה3,

יש לי כרטיס מסך GTX650, כשאני מחבר אותו למחשב המאוורר שלו פועל אבל אין תצוגה, המחשב מעביר את התצוגה דרך הכ.מ. המובנה בלוח- כאילו הכרטיס שלי לא מזוהה. ניסיתי לחבר כ.מ. אחר ועובד מצוין, ניסיתי להעביר את הכרטיס התקול למחשב אחר והבעיה נמשכת. הבעיה היא שאין לי מושג איפה קנו את הכרטיס (קיבלתי אותו), ואני לא יודע אם עדיין יש עליו אחריות. פניתי ל-Nvidia והנציגה בדקה ואמרה שלפי מספר החלק זה נראה שהוא שייך לחברה בשם Palit, (למרות שעל המאוורר שלו כתוב Gainward). הסתכלתי באתר של Palit ושם כתוב שאני צריך לממש את האחריות דרך החנות שקניתי. איך אני יכול לבדוק אם יש אחריות, ואיך אפשר לממש את האחריות? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה ויכול לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. תסתכלו על המחשב הזה: http://service.futuremark.com/compare?2k1=3553370 חוץ מהכרטיס מסך (שלו 9100/8500 ושלי 9200, אין להם פשוט את ה9200 במאגר) יש לי את אותו המחשב בדיוק (אפילו הלוח אם) ובכל זאת אני מקבל ביותר מ2000 נקודות פחות, למה אתם חושבים שזה קורה? מה עוצר אותו? תודה הלינק לשלי(אני חושב שזה הלינק לפחות..): http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=6670682

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by meir1234,

שלום, בני בן ה-11 משחק במשחקים הנ"ל - עד כה באמצעות GT8500 שקט לאחרונה כרטיס המסך עושה לי בעיות ואני מעוניין להחליפו לחדש שייתן לילד מענה לשנתיים הקרובות בעיקר משחקי FIFA , NBA וכו' אשמח לקבל הצעות. דרך אגב ספק הכח שלי הואEZCOOL 400W (אם זה שווה בכלל ..)-ראו תמונה אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט אבל יעיל חשבתי על: SAPPHIRE HD 6570 1GB DDR3 HM http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1087&pid=1177&psn=&lid=1&leg=0# אבל אז נזכרתי בספק כח.... לתשובתכם המהירה אודה

10. Started by ThomasB,

מחפש כרטיס מסך שיתאים לגיימינג ושיחזיק גם לעתיד הקרוב לוח אם - GIGABYTE Z68P-DS3 מעבד - Intel Core i5-2500K זיכרון - 8G ספק כח - 600W רזולוציה המקסימאלית - 1920x1080 אם צריך עוד מידע תגידו לי שאני אוסיף, תודה. דרך אגב, הכרטיס הנוכחי שלי הוא Sapphire Radeon HD 6950 האם השידרוג יהיה משמעותי? והאם כדאי לשדרג גם משהו נוסף?

• 28 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. פירמטתי את המחשב אתמול. לפני הפרמוט פאר קריי עבד מצוין עם הפורסוויר 71.90. לפני שעה התקנתי את הדרייבר הזה ואת פאר קריי, כיוונתי על ההגדרות שהיו לי לפני הפירמוט(רזולוציה, רמת פירוט וכו'...) וכשניסיתי לשחק היו כל מיני בעיות תצוגה כמו קירות זוהרים במין גוון צהוב כזה, כתמים שחורים ועוד כל מיני. בדקתי טמפרטורה והיא בסדר, וכמו כן ניסתי עוד דרייברים והבעיה נשארה. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  12. בעקבות הנושא הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=466065.0 לפני הכל : *הכרטיס עבר בדיקה במס' תוכנות כגון OCCT . וגם ATI TOOL ו..SANDRA 2010 משהו כזה . ב- ATI TOOL הבדיקה עברה בסדר ללא ERROR ב- SANDRA החבר טוען שהכרטיס נפל כמה פעמים בכמה שגיאות ( אני לא יודע בדיוק מה ומי אבל הוא אמר שהתוכנה הראתה על פגם בזכרון של הכרטיס ) בכל אופן ..החלטתי לפתוח נושא חדש , בשביל אותו חבר שהחליט שהכרטיס פגום , והוא מעוניין לקנות כרטיס חדש ( וגם ספק כוח בנפרד ) התקציב הוא עד 500 ש"ח לכרטיס . ובנוסף לספק אם יצטרך אני לא יודע כרגע מה התקציב ( לא משהו מפצוץ - משהו שיחזיק בשקט את המערכת ואת הכרטיס החדש ) . מפרט שלו הוא : מעבד E7400 זכרון 2GB וספק 500W כלשהו ג'נרי …

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  13. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסכום של כ-700 + ש"ח. הכרטיס מיועד למשחקים בעיקר, אני צריך המלצה לכרטיס, תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  14. Started by tal daniel,

אני צריך לקחת כרטיס מסך. זה או HD4850 או Sapphire 9600GT מה אתם אומרים? זה למשחקים ופוטושופ עכשיו אם את ה4850 אז של איזה חברה?למשל sapphire או איזה? ואם התבלבלתי ויכול להיות שזה בכלל 6900GT אז שתדעו. תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by Chevy,

חשבתי על: Leadtek - Geforce 6600td 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL זה הכי טוב בתקציב הנ"ל ? אל תציעו להעלות תקציב או להוריד תקציב, בדיוק ב-800 ש"ח. בשביל ידידה שלי

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  16. Started by a_a_aa,

איזה כרטיס עדיף? PALIT GEFORCE 7300GS 256MB או Gigabyte Ati Radeon X1300 128MB שניהם במחיר של עד 300 ש"ח

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  17. כרטיס המסך התחרותי של AMD לשוק הבינוני-גבוה עשוי להפוך לתחרותי עוד יותר כעת, משהושקו דגמים ראשונים עם מחצית מנפח הזכרון הגראפי אם אין לכם התנגדות מובנית כלשהי למוצרים שלה, כרטיס ה-Radeon R9 390 של האנדרדוגית בעולם העיבוד הגראפי, AMD, מהווה אלטרנטיבה לא רעה עבור ה-GeForce GTX 970 הפופולרי. עתה עובדה זו אמורה להפוך למדוייקת ורלוונטית אפילו יותר, עם ההשקה של דגמים ראשונים אשר כוללים רק 4GB של נפח זכרון GDDR5, בדומה לדגמי ה-Radeon R9 290 בדור הקודם, במקום 8GB של GDDR5 כפי שהיה עד עכשיו. טרם ברור עד כמה נרחב יהיה השיווק של הדגמים החדשים, אך כן ברור כי באופן טבעי למדי המטרה כאן היא לספק מוצר בעל תג מחיר תחרותי יותר מדגמי ה-R9 390 העכשוויים – לכאורה 300 דולר או קצת פחו…

18. Started by neil4,

כתוב בפאק: הGeForce 4200 בגירסאותיו השונות יכול ללהיות כרטיס VALUE משתלם. ביצועיו לא רחוקים מאוד מן ה9600 וניתן למצוא את גירסאת ה64MB בכ600 ש"ח של איזה חברה בדיוק יש את ה 4200 שמשתווה לביצועים של ה 9600?[palit daytona ביניהם?]

19. Started by Nirco,

חבר שלי מעוניין להריץhd ומעט משחקים קלים על גבי מחשב p 4 במהירות 3ghלשם כך הוא מחפש כרטיס מסך חדש agp. אשמח לעזרה בנושא.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה לשדרג קצת את המחשב ואני תוהה מה עדיף (הכל שאלה של תקציב בסופו של דבר...) יש AMD ATHLON 2.5@2200 עם 512 זכרון של A-DATA. הכרטיס מסך הוא של SAPPHIRE 9600XT במשחקים כמו UT2004 ודומיו, ניתן לראות קירטועים מסויימים מידי פעם , זמני טעינה לא הכי קצרים וכו'. התעסקתי כבר עם זכרון וירטואלי , סגירת יישומים ועוד כל מיני עדכוני כרטיס מסך למיניהם והגעתי למסקנה שכדאי לשדרג משהו לקראת הקיץ הנחמד שבדרך (battlefield 2, san andreas ו-empire at war) - עבדתי לא פשוט בזמנו על מנת להריץ את DOOM3 בצורה משביעת רצון. השאלה היא מה כדאי? האם עוד 512 זכרון או שדרוג של כרטיס מסך, נניח ל-6600GT (אני חוזר, אין לי כוונה להוציא 2500 ש"ח כרגע על כרטיס מסך [לצערי]) הצעות וטיפים יתקבלו ב…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. בנוסף למסך המחשב ברצוני לחבר גם את טלויזית ה-LCD ל-DVI השני (לצורך צפייה בסרטים), מה צריך להגדיר? כרגע גם הטלויזיה והמסך מחוברים אבל בטלויזיה לא רואים כלום.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by SpLAsH,

איזה מהכרטיסים האלה (בגירסת ה-mobile) יותר חזק? אפשר הפניה לטבלאות השוואה? לא מצאתי שום השוואה שעירבבה בין PCI EXPRESS לAGP

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/2005/06/02/news_6126883.html

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  24. אחרי שבנו לי מפרט בפורום מפרט מחשב.. אגב זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1276 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤633 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2361 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤2148 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤386 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤193 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-2GBNQ ¤482 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤396 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤416 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE ENTRY BEARING…

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by argorny,

האם 8600GT מסוגל להציג את מירב הביצועים עם מערכת P4 530 i915P Noisetaker 2 420W אם לא האם HD3650 מסוגל לעבוד יותר טוב בשילוב עם המערכת הנ"ל אם שתיהם לא איזה כרטיס מומלץ ב-400 ש"ח תודה לעוזרים...

• 9 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.