עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by aaviran,

אהלן, יש ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להפוך למחשב סלוני. המעבד בו הוא pendium d 925 3GHz, dual core ויש בו ג'יגה ראם. הייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך כמה שיותר זול (עם יציאת HDMI) כדי שיוכל לנגן HD. האם הכרטיסים הזולים ביותר יספיקו? (gt210, hd5450) האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה ראם? תודה

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  2. Started by tamir2,

שלום לכולם!! טוב אז כמו בכותרת השאלה שלי היא איזה מבין הכרטיסים הכי שווה לקנות!?...מבחינת ביצועים במשחקים..כי שלושתם פחות או יותר באותו סכום כסף...

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  3. תיראו קראתי פה הרבה וכבר נהייתי מבולבל בקיצור יש לי פנטיום D כן כן אני יודע מעפאן אני רוצה להביא כרטיס חדש שיוכל להריץ את קריסס COD4 וכו' אני מעדיף באיכות הכי גבוהה שזה אפשרי אצלי ברור לי שזה לא יהיה על מקס ככה לפחות אני חושב... תקציב 650-700 שקל ראיתי את ה9600GT והGSO... עקרונית גם לא אכפת לי ATI... רק אם תוכלו להביא לי דגם מדויק... כאילו חברה והכל שיהיה לו קירור נורמלי.... שתי העיקריים שראיתי זה.. PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GSO 768MB DDR3 SONIC OC - RETAIL GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB GDDR3 : GV-NX96T512H - ZALMAN COOLING - RETAIL תודה מראש לכל מי שיעזור... ושתי הכרטיסים האלו זה לא חובה.. אם יש יותר מוצלחים אל תתביישו.... סופ"ש לפנים בכל מקרה לכולם

4. אני יודע שיש 720p, האם יש גם 720i ואם כן מה ההבדל? ומה ההבדל בין 1080i ו- 1080p (פה אני בטוח ששניהם קיימים). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  5. Started by FuzzyNapkin,

אני מתכנן לקנות את כרטיס 8800GT האפשרויות הן Leadtek GF 8800GT, 512MB, PCI-E, TV-out, 2 x DVI או Gigabyte GF 8800GT, 512MB DDR3, TV-out, Dual DVI קראתי כבר תגובות קודמות אך במקרה זה שמתי לב כי גיגהבייט ולידטק מוסיפות פיצ'רים שונים לכרטיב ולכן שאלתי היא במה עדיף לבחור, כאשר שניהם עומדים על אותו מחיר. בנוסף הייתי רוצה לדעת עם עצם העובדה שיש לי מסך 19 אינצ' שטוח (MAG 996PF) משפיעה בצורה גדולה על איכות הוידאו. האם משתלם לקנות מסך דק? תודה למגיבים.

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  6. שלום, מבקש המלצה לכרטיס מסך למשחקי מחשב וצפייה בסרטים במחיר 1300-1500 שח' יש לי מחשב עם מעבד I5 ו8 ג'יגה זיכרון רם. כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא gigabyte hd 6770 עם 1 ג'יגה זיכרון. השאלה הראשונה שלי היא האם כרטיס מסך ב 1500 שח' באמת ייתן לי פער גדול בביצועים על פני מה שיש לי כרגע? ואם כן על איזה כרטיס אתם ממליצים ? אני יכול לחרוג ב עד 50 שח' מהתקציב שרשמתי ,לא יותר. תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  7. Started by Dr.K2,

שלום רב, ברשותי מסך PF של חברת MAG בין שנתיים. כשתדר הרענון עומד על 75 או יותר, המסך מצפצף עם הופעת רקע לבן. יותר שטח לבן-צפצוף יותר חזק. זוהי תקלה או הגדרה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  8. ASUS Gainward Albtron Gigabyte Evga LeadTek XFX MSI

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  9. Started by ORANGEJUICED,

רציתי לדעת עם מישהו הזמין אחד מהכרטיסי שרשמתי ועם כן מתי וכמה זמן פנדה הזו**ת האלו אמרו שזה יגיע ?!?!? תודה..... ??? ???

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  10. אז ככה היום ראיתי סרט והמסך היה שחור, וראיתי שבכל הצדדים של המסך, למעלה למטה ובצדדים, יש מין קווים לבנים כאלה, רק בצדדים. זה מין כתמים כאלה בצבע בהיר יחסית שנמצאים לאורך כל הצדדים של המסך, האם זה דבר טבעי למסכי LCD? או שזה בעייה במסך? תודה

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  11. אני מתלבט האם לקחת readon4870512 ddr5 או ה-9800GX2...? זה למערכת חדשה אין מה לדאוג לצוואר בקבוק ולספק טוב.

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  12. Started by Sango,

אהלן, מופיע לי הודעה שאני יכול לעדכן את הדריבר של הכרטיס מסך. זה מוריד לי אותו אוטומטית ומוכן להתקנה. השאלה שלי האם אני צריך להסיר את הדרייבר הקודם ולהריץ כלים למחיקת שאריות או שה catalyst software update עושה הכל לבד?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  13. נמאס לי להסיר ידנית

14. Started by satan,

שלום אני רוצה לרכוש מסך חדש עד סכום של 3000 שקל. אני מחפש מסך 19crt או 17lcd איכותים שאני יוכל להשתמש ברזולוציות כמו 1600 על 1200. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 878 צפיות
  15. שלום לכם יש לי כרטיס מסך HD4850 TOXIC ורציתי לדעת האם כדאי לקנות כרטיס זהה נוסף ולחבר ביחד CF או למכור את הכרטיס שיש לי ולקנות HD4890בודד יש לי מסך "23 של SAMSUNG 2333SW

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  16. מדובר ב mercanries 2 ברוב רובו הוא עובד על 30 פריימים (בחלקים הכי כבדים), זה סבבה לשחק ככה אבל אני רוצה את כל המשחק, גם אם אני מפעיל VSYNC וגם אם לא, יש קפיצות FPS חדות בין 30 ל60-80 וזה ממש מעצבן, מה לעשות?.

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  17. שלום לכולם, אני באמת לא מוצא את הידים והרגליים לכל הנוגע לכרטיסים היום ואני צריך קצת עזרה (אין לי מושג מה כל המיתוגים היום). המחשב יהיה למשחקים וגם לפיתוח בתלת ודו-מימד (unity, udk, visual studio 2012, blender, eclipse). אם איכשהו זה משנה אז זה intel core i5 3750k. בכל מקרה: אין לי העדפה מיוחדת כלפי ATi או Nvidia (אבל אני מקבל רושם שNvidia קצת יותר מוצלח ברגעים אלה). (אחרי בדיקה במדריכים בפורום מפרטים השתכנעתי ש) אני לא אתקין 2 כרטיסים באף שלב אז לא קריטי להתחשב בSLI או CF עתידי (שכנראה באמת לא יהיה אבל לעולם לא אגיד לעולם). הזיכרון של הכרטיס יהיה 2GB (אבל לא מעבר) אעשה OC לכרטיס (גם אם רק קליל כי אני לא מתכוון להשקיע בקירור נוסף) בכל עת יחובר רק מסך אחד למחשב אז לא …

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  18. שלום, שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ! לפני שקניתי מחשב חדש, חבר של אבא שלי אמר אחרי סוג של בדיקה שההבדלים בין כרטיסי מסך(בלי קשר לזכרון המובנה עליהם) הם לא משמעותיים הבנאדם הזה מבין הרבה במחשבים לפי מה ששמעתי. והדבר הזה גרם לי לחשוב, למשל 7600GT מבית nVidia, משתמש ב10% ממנו(כל מה שאני אומר זאת השערה) וכל כרטיס אחר ככה. וההבדל היחיד שמגדילים את היכולת שלו בכרטיס שיצא אחר-כך למשל: nVidia GeForce 7950GTX שהוא יותר חכם אבל עדיין יוכל להשתמש רק ב10% ממנו, כי אם ישתמש ביותר הוא ישרף, או שיקרה לו משהו דומה ? אני מזכיר שכל מה שאני אומר אלה השערות. אז מה אתם חושבים ? אני צודק ? מה משמעות הדבר שההבדלים קטנים ?

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by SubX,

אז.. יש לי דרייוורים שתואמים לWIN95 ותוכננו להם, הם עובדים גם בWIN98 אך הכרטיס לא עובד כמו שצריך והדרייברים לא חתומים. ניסיתי לחפש באתר החברה ולא מצאתי דרייברים תואמים ב100%. הינה דגם הכרטיס: MX86251MX + 3DFX Voodoo Rush ver 1.02.07 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  20. Started by beelzeboss,

כרטיס ממש חזק שלהם ל CROSSFIRE בעתיד הקרוב

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  21. שלום, בעקבות מבצעי בלאק פריידי אני משדרג במעט את המחשב שלי. ראיתי מבצע בTMS של כ. מסך 7870XT ב566 שקל כולל דואר רשום. כשהתקשרו לבקש את פרטי האשראי שאלו אותי איזה ספק יש לי מכיוון שהכרטיס דורש ספק של 600W ומעלה (לטענת הנציג). אני אמנם די חלוד בענייני החומרה אך זכור לי ש600W זה די הרבה. המפרט הנוכחי שלי: ספק Cooler Master 460W לוח אם Ga-ma790xt-ud4p מעבד AMD Phenom II X4 965 כ. מסך נוכחי AMD Radeon HD5770 הארד דיסק WD Cavaiar Black 1TB צורב DVD של LG GH22NS50 זכרונות 2X2GB DDR3 של סאמסונג כמו שכתבתי קודם, האם השינוי של הכרטיס יהיה שינוי גדול בצריכת החשמל שהספק לא יעמוד בו? בנוסף אני גם מתחדש בכוננן SSD 850 EVO של סאמסונג וזכרונות 2X8GB של Crucial. תודה מראש לכל העונים ובלאק…

22. Started by Milk-Inc,

נכנסתי עכשיו לאתר של nividia ובשער יש את quadro fx 3000!!!! מה זה חדש? כנראה...תגיבו

• 11 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by reyrey_200,

שלום, רציתי לדעת האם יש כרטיס 4850 שתופס שני סלוטים ? [אחד לכל היציאות, ואחד לקירור] ?

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by gggilad13,

שמעתי שבקרוב צריך לצאת בארץ הX800...(אפילו לא ידעתי שיש כזה כרטיס...) אז מתי הוא אמור לצאת? הוא יהיה הכרטיס הכי טוב ברמה שלו? איך הוא בהשוואה ל6600GT ול6800 רגיל? כמה מגה בייט יש לו? ומה אתם אומרים בכלל עליו, שווה לחכות לו?

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  25. כרטיס המסך שלי Leadtek 8800 GTS נפח נשמתו בנסיבות שאינן ברורות לאחר 3.5 שנות שירות. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך מקביל לו ברמת ביצועים. חשוב מאד לציין שהמשתמש במחשב הוחלף וכך גם הדרישות, במקור רכשתי אותו בשביל gaming כמובן, אך במחשב הנוכחי הוא מתפקד כ"סתם" כרטיס מסך לאופיס/אינטרנט ולא יותר. האם כרטיסי מסך בסיסיים כגון ה-GT210 או ה-HD5450 הנם שקולים לכרטיס האבוד או שמא טובים ממנו? תודה. אמיר.

• 6 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.