כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך אופטימלי למערכת מחשב ותק שנתיים מפרט המחשב: זכרון 2gb 667 mh לוח אם asus M2A-VM HDMI מארז HEC 21 400W ספק כח מקורי מעבד AMD ATHLON 64*2 4800 אפשר מעט לחרוג מהתקציב אם ממש כדאי, תודה.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לקחת readon4870512 ddr5 או ה-9800GX2...? זה למערכת חדשה אין מה לדאוג לצוואר בקבוק ולספק טוב.
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם נתחיל בזה שזה המפרט שלי :I5 2400 MOTHERBOARD OF INTEL HD 5770 1.0 TB BLACK WD XASER VI MX BNS TR2 RX 550 W אני רוצה לקנות GTX 460 יש לי כמה שאלות קטנות אחד מי OCER יותר טוב הגירסא של ה768 MB או ה1GB כי פעם ראיתי פה מישהו אומר שה768 MB יותר טוב אז רציתי להיות בטוח כי אני הולך לדפוק לו וואחד OC ועוד משהו אני כל הזמן מחליף בין המסך 17 אינץ שלי למסך טלווייזה שלי 26 ה768 יחזיק ב26 ואם לא מזה יעשה בכל מיקרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אשמח לדעת בעקרון אילו משחקים באים עם הכרטיס הזה... http://www.pch.co.il/docs/pd876465044.htm המון תודה
-
קראתי בכמה אתרים מידע שונה, חלק אומרים שזה 9700 מומהר ויהיה לו 10% ביצועים יותר, חלק אומרים 30. אשמח לקבל מידע או לינקים מקצועיים יותר תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
במזל טוב קניתי היום כרטיס READEON 9100 חדש עם 128 MB של SHAPPRIE עובד ממש יפה ויש לו תוצאות ממש יפות, ניסיתי לחבר את הטלוויזה שעוברת דרך הרסיבר שכבר מתפקד עם כרטיס DIVX משלו, החלטתי לנסות את יציאת ה TV של ה ATI הבעיה ששום חיבור של 4 או 7 לא נותן שום תוצאה על המסך, ובנוסף בבדיקת הכרטיס ב PROPERTIES, DISPLAYES הוא מראה לי X על ה TV האם יש בעיה מסויימת<< האם מישהו ניתקל בזה תודה
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני בתהליך של קניית מחשב חדש והציעו לי לקנות את הכרטיס 5770 בתוספת 10 ש"ח במקום 4870 1 gb. האם זה שווה את ה"השקעה"? האם יש הבדל ביצועים ביניהם?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! כעת אני משתמש בדרייברים חדשים של nvidia- 41.09 ובטלוויזיה מסוג SONY 21 אינץ. זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום שלום, הורדתי את 3dmark2001 והרצתי אותו על המחשב שלי וקבלתי תוצאה של 3320 תאמת אני לא ממש יודע מה זה אומר ואם זה טוב או רע - למה וכו' אשמח לקבל הצעות הבהרות. ניר. המפרט שלי : pentium3 733 256mb זיכרון 133mhz GeForce 3 ti200 64mb ddr460mhz wd 20GB 7200 תודה
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
איזה מסך דק מתאים למשחקים כבדים בתקציב של עד 2000 שקל ותתנו לי כמה הצעות ולינקים בבקשה?
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הרדאון 9700 מיועד לגיימרים הכי כבדים? או שאולי יש כרטיס מסך אחר שלא שמעתי עליו?
-
Includes several 3D application performance improvements. The following are examples of improvements measured with v178.13 WHQL versus v175.19 WHQL driver: Single GPU increases up to 11% in 3DMark Vantage (performance preset) Single GPU increases up to 11% in Assassin's Creed DX10 Single GPU increases up to 15% in Bioshock DX10 Single GPU increases up to 15% in Call of Duty 4 Single GPU increases up to 8% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 7% in Bioshock DX10 2-way SLI increases up to 10% in Company of Heroes: Opposing Fronts DX10 2-way SLI increases up to 12% in Enemy Territory: Quake Wars 2-way SLI increases up to 10% in World in Conflict …
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי אנשים. לפני חודש פתחתי את הת'רד הזה,שבו ביקשתי המלצה לכרטיס AGP שקט שיוכל להחזיק שני מסכים בו-זמנית ברזולוציות גבוהות,(אחד של 24" והשני 20" רחב). המלצתם לי על HD 3650 של Sapphire או על כל כרטיס מסדרה 7 של nVIDIA. יש לי שתי שאלות: 1.ראיתי ביד שניה 6600 עם קירור פאסיבי (סידרה 7 עם קירור פאסיבי אני לא מצליח למצוא). האם גם הוא יתמוך ברזולוציות שביקשתי בו-זמנית? 2. לגבי ה- HD 3650 (וגם לגבי ה 6600 למעשה),יש לי שאלה על צריכת החשמל שלו.יש לי מחשב מותג ישן של DELL עם ספק של 280W,ואני רוצה להיות בטוח אם הוא יוכל להחזיק את הכרטיס.כמו-כן,מאחר והכרטיס אינו מיועד למשחקים,עדיף לי כרטיס שלא יזלול יותר מדי חשמל גם אם הספק תומך. חיפשתי ברשת ומצאתי את הביקורת הזאת ב X-bit labs.מדו…
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי אתמול התחילה בעייה עם המחשב, לדעתי אם הכרטיס מסך. מה שקורה זה שפתאום של התמונה הופכת לצבעי אדום וזה נשאר ככה עד שאני עושה ריסט או מחליף חיבור בכרטיס מסך. (פעם הבאה אני אנסה להוציא תמונת מסך). רציתי לדעת אם לאנשים שמבינים יותר ממני זה גם נראה בטוח בעייה בכרטיס מסך. מדובר בכרטיס HD4850 . ושאלה לשלב הבא, הכרטיס עדיין באחריות (סוג של אחריות לפחות, ב- KSP...) ואני מניח שאם תדרש החלפה לא יהיה את הכרטיס הזה, איזה כרטיס מסך שווה ערך יש להחלפה (ככה שלא יתנו לי משהו עם ביצועים פחות טובים). תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי 6800 של לידטק הרצתי 3 די מרק וקיבלתי רק 14 אלף הגי פורס 5900 אקס טי שלי הוציא יותר מזה מישהו יודע למה אני כולי מבואס מזה המיפרט שלי הוא amd2800 msi delta ilsr 80-8 bufer giga 400 watt power suply 786 ram king max ddr 333
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי Geforce2 MX400, על Athlon XP1700. אני מקבל ב-3dMark2002SE ציון של 4400 בערך. אני רוצה להחליף את הכרטיס במשהו יותר חזק, בתקציב של עד 700-800 ש"ח. יש המלצות??
-
- 8 תגובות
- 900 צפיות
-
-
תיעוד מודלף של כרטיס פיתוח מהדור החדש של מפתחת השבבים מסייע לאשר מספר הערכות מוקדמות אשר מסתובבות ברשת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
הם רוצים עכשיו 1500 בנעה מחשבים זה עומד על 1380 איך הם חברה אמינה? טוב? נזמין משם?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, היום בשעה טובה הגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי, התקנתי אותו פיסית, וכמו שתמיד המחשב אוהב להפתיע אותי בבבעיות ותקלות - גם הפעם הוא לא איכזב. מיד לאחר ההתקנה הפיסית המחשב הציג הודעה כשהדלתי אותו בקשר לבעיה עם אוברקלוקינג, למרות שאף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג לשום חלק במחשב! בדקתי את הכ. מסך אח"כ והוא לא הגיע עם אוברקלוקינג. לאחר מכן הרצתי את FS2004 בשביל לבדוק את האיכות והביצועים. מאוד התרשמתי, אך כעבור דקה-שתיים כשהייתי באוויר במשחק והעומס של הגרפיקה היה גדול יותר - המחשב עף באופן מוזר. הוא לא עשה reboot אלא פשוט המסך נכנס למצב כמו standby והמחשב לא הגיב לכלום, לא כפתור הריסט ולא כפתור ההפעלה עזרו. רק כשניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי הוא עבד. דבר מוזר נוסף שקרה הוא שעלה ריח מ…
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים? מבחינת הביצועים והמחירץץ
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שתי שאלות : 1.ב-grapchics setting /ATI overdrive הטמפרטורה המוצגת היא בין 58-57 צלזיוס ,האם זאת טמפ' אמיתית ואם כן האם זאת טמפ' תקינה לכרטיס גרפי שהו HD 4870 1G (הטמפ' המוצגת היא כאשר הכרטיס גרפי אין אליו שום עומס מיוחד)? 2. ב setting של ה 3D יש אפרות לשנות את רמת הגרפיקה בין רמות ביצוע ל איכות ,הגדרות אלה על מה בידיוק משפיעות ? האם הן משפיעות על משחקים ,כלומר אם אני מכוון על רמת ביצוע ומוריד מהאיכות אז הגרפיקה של המשחקים אצלי תהיי נמוכה(כשאני נכנס למשחק עצמו הכל עומד אצלי על VERY HIGH ו -ultra) ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש שני סוגים של SVIDEO TVOUT ? זה שמוכר לי זה ממש כמו של עכבר PS2 : במעגל מסודרים 4 פינים ומעין מלבד קטן כזה וכנראה שיש עוד אחד עם פשוט מלא פינים יש לי כבל שמתחבר לטלויזיה מהסוג הראשון, ובכרטיס מסך יציאה מהסוג השני מה אני יכול לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3563499,00.html מכרו שבבים של כרטיסי מסך למחשבים ניידים פגומים! השבבים פגומים בכך שבמעטפת התרמית החיצונית ישנה תקלה. הפתרון שלהם יהיה להוציא דרייבר אשר יפעיל את האוורור מוקדם יותר וכך יפתור את בעיית החום. מקור NVIDIA http://www.nvidia.com/object/io_1215037160521.html
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
במסגרת אחריות קיבלתי כרטיס 5850, מהדלקת המחשב וגם לאחר הפעלת הווינדוס המאווררים במהירות גבוהה ולא משתנה, הCCC מראה על 45-46 אחוז מהירות, אך כשאני מסמן Enable fan control( CCC), ומגדיר לדוגמא 20% באותו הרגע משתנה המהירות ל20 בבקר, אבל הרעש לא משתנה.. כנ"ל גם ל100% או כל מהירות שניסיתי. טמפרטורת הכרטיס היא 46-49 במנוחה יש פתרון לבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בתור הנחה שאלו הכרטיסי ביצועים שמשתלמים למחשב רציני, מה שחשוב לי זה שיהיו כמה שיותר שקטים. הבנתי שה 4870 חם יותר, אבל ממה שראיתי בביקורת של TH ה 260 יותר שקט, זה נכון ?
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-