עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DarkSight,

שלום לכולם שמעתי מספר שמועות שכרטיס זה שעולה בסביבות ה1200 שקל יש אפשרות לפרוץ אותו ולהפוך אותו כמעט ל9800XT מישהו שמע על זה? חבר שלי אמר לי שהיה כתוב על זה ברוטר אם מישהו שמע על זה בבקשה שיכתוב הודעה ;D

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. Started by arikg,

שלום אנשים, מבקש חוות דעת על הכרטיס בכותרת, האם שקט ? מתחמם ? יהיה טוב למשחקים "חזקים" ? התרשמתי מהקרור של ZALMAN האם עושה את העבודה ביעילות ? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6525 (מעוניין בכרטיס שקט "וקריר" ללא שדרוגי קירור) אשמח לתגובות או להמלצות נוספות ... תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Russ -M AP,

יש לי תקציב עד 730 ש"ח: אני מתלבט בין: GEFORCE 5600 256 MB -665 SHEKEL GEFORCE 5700 128 - 730 SHEKEL מה עדיף לקנות? יש לי מחשב: P4 2400 Mhz 1024 (512x2) DDR Geforce 4 MX 440

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by mugello,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שיש לי כיום (GEFORCE 7600 GT) תקול. הלוח אם שלי GIGABYTE ,GA-965P-DS4 , אם PCI-E אני צרכן כבד של סימולטור טיסה.התקציב גמיש. אני אשמח להמלצות תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. דגם ה-Matrix החדש עשוי להיות ה-GeForce RTX 2080 Ti הכי מהיר עד היום לכתבה

6. Started by KusHniR,

בזמן האחרון נתקלתי בכמה וכמה בעיות מעולם החומרה. בעיה ראשונה כרטיס המסך R9550 שמחירו 430 ש'ח ובעל ביצועים עדיפים על ה G5500 וה G5700LE יותר זול מאותם שתי כרטיסים אחרונים ויודע שהוא יותר טוב (לפי באנצ'ים וכדומה). מדוע מצב זה קורה ? האם זה מפני שזה של חברה לא כול כך טובה (PEAK) כי בפנדס ה R9550 של ELSA עולה כ550 ש'ח. אז השאלה הנשאלת כאשר מישהו מבקש כרטיס מסך לתקציב נמוך מהדור החדש (זאת ההגדרה ? הרי אלה כרטיסים חדשים) על איזה כרטיס להמליץ לו ? שאלה נוספת. נכון בדרישות של דום קיים הקטע של דרישת זכרון בכרטיס מסך ... אז איך אפשר להמליץ על R9800P 128MB ולא על R9600XT 256MB הרי ידוע שדום צורך בשביל הגדרות High = 256MB ובשביל הגדרות Medium = 128MB. אז השאלה הנשאלת איזה כרטיס מסך צ…

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  7. כ.מסך GAINWARD 9500GT 1GB PASS DUAL DVI+HDMI זה כרטיס טוב לגרפיקה או צריך יותר טוב ואם צריך מה לדעתכם אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה בסביבות 1000 שקל וגם הצעה לתקצבי של 2000 שקל

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  8. שלום רציתי לשמוע המלצות או חוות דעת על איזה מסך מתאים יותר לעבודה עם מולטימדיה (גרפיקה ווידיאו) בנייד: 1) המסך של דגם 1520 של דל: Dell TrueLife - WXGA 1280 X 800 רזולוציה UltraSharpTM 2) המסך של דגם 6515 של HP: WXGA High Definition BrightView 1280x800 הבנתי שאחד מאט והשני מבריק. ראיתי היום באופיס דיפו את המסך של HP ורואים מצויין, חוץ מהתשקפויות לפעמים. לא היה להם שמה דוגמה של דל. המוכר בחנות אמר לי שזה לא ממש משנה, אבל בכל זאת אני אשמח לשמוע עוד חוות דעת.

9. ראיתי באתרים דגם Sapphire ATI Radeon HD4650 1024MB AGP הכרטיס הזה תומך ב-2 מסכי 24 ברזלוציה 1920 ? משהו מכיר דגם אחר שתומך ?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. אני שוקל להחליף את הכרטיס מסך שיש לי לאחד אחר, לצערי הלוח שלי הוא עדיין AGP ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי חזק קיים היום לAGP ואם אפשר לינק שלו... תודה מראש

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. הסיבה שאני שואל היא מפני שאני זכיתי במכירה פומבית ב EBAY של כרטיס NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB Personal Cinema PCI-E חדש, והכרטיס כולל גם יציאות טלויזיה, שלט וסנסור ועוד... בעצם די דומה ל ALL IN WONDER של ATI. הנה הקישור: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8721878833 הקטע הוא שחיפשתי באינטרנט כרטיס כזה ולא מצאתי כלל למכירה המוכר עושה רושם של אמין במיוחד !! (אני בעל ניסיון ברכישות קודמות שם) המחיר כולל משלוח מהיר במיוחד הוא כ 650 ש"ח -שזו על פניו עסקה מעולה מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  12. Started by visitor,

שלום, אני מרכיב מחשב לעבודה גרפית, אני עובד בעיקר עם אפטר פוטושופ ומאיה לצורך העיניין. הבנתי שה QUADRO FX1500 כרטיס מעולה. השאלה שלי אילו כרטיסים בסדר גודל שלו יש עוד(אני לא הולך לעבוד בSLI) ? אולי ATI? האם הוא לא יהיה מיושן אוטוטו ואם בכלל שווה לקנות כרטיס QUADRO ולא GEFORCE ? המעבד הוא E6600 והלוח P5B DELUXE. תודה לעונים, פשוט כבר מבולבל מכל העסק הזה.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ATI ACE Catalyst drivers 40MB plus WE HAVE JUST LEARNED that ATI drivers are going to be much bigger that we expected and will put even more pressure on dial up users. http://www.theinquirer.net/?article=17910

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  14. למשחקים קלים ברשותי לוח אם Gigabyte GA-7VM400M תודה

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  15. Started by kip,

GIGABYTE GV-R577D5-1GD-B מישהו יודע משהו על הכרטיס הזה? E6300 לא יהווה מחסום בשבילו? למה הוא משתווה או בכמה הוא יותר טוב מ... 4850? 4870? בכמה אפשר למצוא? תודה

16. Started by Spacecowboy,

אהלן, הגיע הזמן לשדרג את הHD5850 הזקן שלי ויש לי הזדמנות להביא כרטיס עם מישהו שמגיע מחו"ל (ארה"ב) בשבועיים הקרובים. התקציב הוא איזור 1500 שקל שכמובן אני מעדיף פחות. המפרט שלי כרגע הוא (אין OC על אף אחד מהמרכיבים וגם לא מתוכנן) - Gigabyte GA-P55-US3L Intel Core i7-860 Kingston HyperX Blu 8gb (2x4) Sapphire HD5850 Antec P182 Black Corsair VX 550 PSU אני די נעול על ה280x החדשים אבל פתוח לדעות אחרות. כרגע אני מסתכל על - http://www.techpowerup.com/gpudb/b2441/asus-r9-280x-directcu-ii-top.html http://www.techpowerup.com/gpudb/b2461/sapphire-toxic-r9-280x-oc.html חשוב לציין שאין כוונה לשדרג את הספק/מארז כרגע וכל כרטיס צריך להתאים לחומרה הקיימת. אשמח גם לקבל לינקים לחנויות בחו"…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by The Un4givN,

טוב אז הזמנתי 2 כרטיסים של 5870... צריכים להגיע תוך 10 ימים (לפי skypc) אז עוד מעד יהיה לכם מושג איך הכטיס הזה מתפקד בCF חוץ מזה שאולי בן דוד שלי כנראה יביא לי 9600GT או 8800 ואני אוכל להגיד לכם אם אפשר לעשות מערך כזה על ספק של 625W או לא וגם אם כרטיס פיזיקה באמת משפיע...

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by גל פרידמן,

אני עומד לקנות מסך דק 17', אין לי מגבלת תקציב, אבל כמובן אני רוצה לחסוך כמה שיותר. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא אינטרנט אופיס וקצת סרטים, אני לא משחק במחשב אף פעם. כרטיס המסך שלי הוא ישן יחסית ולכן אין לי יציאות דיגיטאליות . האם כדאי לקנות את VIEWSONIC VE 710 ב 2450 ש"ח או להוסיף כמה שקלים ולקנות את ה LG ? האם כדאי לקנות את ה VIEWSONIC VP שהוא יקר ב 700 יותר.?\ קחו בחשבון שהצרכים שלי מאוד בסיסיים ואין לי צורך במסך פגז

19. Started by shlomiokev,

קבלו כבר לאיזה מחיר ירד.. ממליץ לחכות עד יום ראשון הבא ואז לרכוש.. בגלל שיום חמישי הזה 780ti יוצא ואז יכול להיות שתהיה ירידה נוספת.. המלצה שלי לחכות ואז בראשון לרכוש.. לכל מי שיקנה תתחדשו (= - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.tms.co.il/product/12847

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by nVIDIA70,

שלום. הטמפרטורה של ה-geforce 7600GS במאמץ היא 60 מעלות ובמנוחה היא 52 מעלות. זאת טמפרטורה טובה? חשוב גם לציין שהכרטיס לא עבר OC ושאני משחק עם מארז פתוח כדי להוריד את הטמפרטורה שלו.

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by hakoki,

הבדלים ביניהם? יש למישהו השוואה? עד כמה ה7300gs יותר חזק? בנצ'ים של 7300gs יש למישהו?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by dragon772,

אני רוצים לקנות את ה 6600gt שעולה 1000 בערך והבנתי שצריך גם ספק של 350W לפחות, המליצו לי על הספק של HEC 350W שעולה 250 וצריך גם קירור לכרטיס מסך שעולה בערך 200-250 וזה יוצא בסביבות 1500 שקל שזה כבר יותר יקר מהערך הראשוני של הכרטיס בהרבה. אז מה כדאי לעשות שזה לא יחרוג יותר מ בערך 1300?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מישהו יודע בכמה זיכרון משתמש כרטיס מסך מובנה nVidia 8200? :

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. אני הייתי בחנו מחשבים לפני כמה ימים והייתה שם כתבה ששמו אותב בתוך תמונה והיה כתוב שם שעשו מחקרים וצריך להחליף את הצג כל 3 שנים כי יש שינויים שאנחנו לא שמים לב אליהם כגון שהבהירות של המסך יורדת ואנחנו מתעייפים אחרי שיהיה במחשב ועוד כל מיני.. האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  25. בצורה בלתי מוסברת בשבועיים האחרונים מתו להם 4 כרטיסי מסך :'( (אחד שלי שלושה של חברים שלי) כולם אגב GF2MX יצרן שונה .... אם למישהו יש איזה כרטיס מסך ישן שהוא לא צריך אשמח אם הוא יצור איתי קשר תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.