עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by deyan,

היי, הטמפ' של הכרטיס המסך מגיע ל 60-63 מעלות בזמן משחק, זה לא גבוהה מדי? בגלישה וכאלה הטמפ' היא בסביבות 50 מעלות (של הכרטיס מסך). הבדיקה של הטמפ' אני עושה מייד שיוצא מהמשחק (QUAKE 4 ). יש קשר בין הטמפ' לזה שאחרי כמה זמן המשחק כבר לא רץ חלק? תודה

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  2. Started by byn007,

האם יש דבר כזה? כרטיס מסף על סלוט PCI ? או לפחות איזה שהוא כרטיס שיהיה לו יציאת TV שיושב על סלוט PCI, או אם קיים דבר כזה חיצוני? אן לי חריץ AGP במחשב יש כרטיס מסך ONBORD. תודה.

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  3. לטענתה 90 אחוז מהחזרות הכרטיסים נעשות ב-60 הימים הראשונים לאחר הקנייה. עקב כך צרכנים כמעט ולא משתמשים באחריות בשנים הבאות ולכן היא לא רואה לנכון לתת אחריות של יותר משנה. נשמע טיפשי? ועוד איך שכן. עם זאת חלק מהחברות שמשווקות כרטיסים של ATI ימשיכו לתת אחריות משלהם על כרטיסי המסך בלי קשר להורדת האחריות של ATI. http://www.legitreviews.com/article.php?aid=253

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by nosterdmus,

שלום. מזה שנתיים אני משתמש בחבילת הקודקים ACE CODEC PACK, אך לאחרונה שמתי לב שהחבילה "נזנחה" ושהגירסה האחרונה ממש ממש מיושנת, מה שמוביא אותי לחפש חבילת קודקים חדשה. אז מה דעתכם? מה היא חבילת הקודקים הכי מקיפה/אמינה/מעודכנת שקיימת כיום?

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  5. אני אצל חבר שלי ואני רוצה לדעת בלי לפתוח את המחשב.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  6. שלום לכם אני צריך למצוא שני מסכים במחירים הכי זולים שאפשר: Lg LCd 1730 אחד 17 אינץ' והשני 19 אינץ'. כמה שיותר מהר.... - תודיעו לי איפה אני יכול לקנות... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  7. אחרי כמעט חודש וחצי סוף סוף סנונית ראשונה (מעבר לשמועות/תמונות מודלפות) מגיגהבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4884#ov מעט תמוה לראות את התוספת היחסית מזערית לתדרים, בעיקר ביחס לתוספת שהצליחו לסחוט מהGHZ 780TI, אבל אני מניח שמספרים הם בסופו של דבר מספרים, ונאלץ לראות את התוצאות בשטח בשביל להחליט. עכשו רק נשאר לראות מתי יהיה זמין לרכישה ובאיזה הפרש מחיר מהרפרנס.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  8. Started by com555,

למה ה-9500P יותר טוב מה- 9600P ? והאם שווה לקנות אותו? ואם יש לכם עוד להוסיף תוסיפו... תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by haimon_v,

יש לי את ה4850 החדש של שפיר. כאשר אני נכנס ל ccc בעמודה של ה overdrive בתחתי מופיעים ה current value. משום מה הם כל הזמן מראים 250 ו 160 או משהו כזה - גם אחרי שאני משחק הרבה זמן. מה קורה כאן? :s05:

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  10. היי, הכנסתי כרטיס Gainward geforce 6600 ultra/1780 pcx 256 mb קיבלתי כרטיס חדש Gainward BLISS 7300GT 256MB PCX עד כמה הוא טוב? יותר טוב מהקודם? הקטע של ההיטסינק בלבד יחזיק אותו בטמפ' נורמלית? תודה

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  11. ואם אפשר גם המסך הכי טוב CRT 17 עד 2000 ש"ח תודה רבה

• 10 תגובות
    • 879 צפיות
  12. Started by Regret,

שלום, בדקתי בדיון השאלות ותשובות ורשום שם כי כול המשחקים תומכים בטכנולוגיות CF, לעומת זאת שאלתי בפורום של AMD לגבי זה ואמרו לי שלא כל המשחקים תומכים. בעיקרון בדקתי את שיפור הביצועים ב-WOW, אבל כפי שאמרתי אינני מבחין באיזה שיפור, הFPS נשאר אותו דבר... לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך הנוסף התקנתי מחדש את הדרייברים ובממשק הCATALYST מסומן לי בV כי מערך הCF פעיל. האם ישנם עוד הגדרות שעלי לעשות? האם באמת לא כל המשחקים תומכים בCF? מערך הCF המדובר הוא 2X Radeon 4870X2 תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by omri 007,

שלום, אני מעוניין לרכוש את אחד מהכרטיסים מהלינק הזה : http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8988,9437,8987,9284 מי מבין הכרטיסים האלה יריץ לי את Battlefield 3 ב-conquest על high עם 64 שחקנים ? האם amd מציעים כרטיסים טובים יותר בערך באותו סכום כסף ? (670~920 ש"ח) מפרט מחשב: מעבד : Intel core i5 2500 לוח אם : H61M-S2V-B3 זכרונות: Kingston 4gb ddr3 ספק כוח : 500w רזולוציה מסך: 1050*1680 תודה מראש והמשך שבוע נעים

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  14. Started by shimon956,

שלום לכולם קניתי לא מזמן רדון 9800 פרו והוא עבד לי פיצוץ עשיתי בדיקה ב3dmark 03 וקיבלתי 5125 אם המפרט שלי שזה בסדר לפי מה שהבנתי והיום סתם הפעלתי את הבנצמרק השני Battle of Proxycon והוא פעל כמו שהיה לי את הגיפורס ובדקתי שום פילטרים לא עבדו ממש כלום זה מוזר הפעלתי כמה פעמים את הבנצמרק בבדיקה הזאות וזה כול הזמן על איזה 12 פריימים

• 12 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by eliil1,

רציתי לעשות ככה שהמחשב יהיה מחובר למסך טלויזיה בסלון, פתחתי כבר פורום אמרתם צריך כבל RCA. הייתי בכמה חנויות , יש רק כבלים באורך של מטר אחד, כאשר המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא בערך 5-6 מטר. רציתי לשאול האם ישנן אופציות נוספות חוץ מכבל RCA ? או לפחות האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כבל RCA ב5-6 מטר במחיר לא יקר באיזור נתניה? או ת'כלס אפילו אפשר להזמין .... תודה.

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  16. Started by abenami1,

רציתי לדעת מה צריך כדי לצפות ב HDTV במחשב יש לי : GeForce 8600GT LG LCD L1900J איזה מקודדים/נגנים צריך להתקין ?? תודה...

• 14 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by Nightbeat,

כשאני משחק BF3 הטמפרטורה של הכרטיס עולה ל65-70, זה הגיוני? לא ביצעתי OC, זה עם הגדרות סטוק.. תודה.

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by sherlock1212,

אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך וכל פעם אני רואה שיש כרטיס שהוא PCIe או AGP . משהו יכול בבקשה להסביר לי: 1.מה ההבדל בינהם? 2.מה יותר טוב? תודה.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  19. זה למשחק אני צריך .. זה המסך פתיחה שאני נכנס לזה של הדרייבר .. : http://www.siz.co.il/my.php?i=myxjtamozznx.jpg

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  20. אני מדבר על הכרטיסים 9700non pro/9700 pro . איזו חברה הכי טובה מבין הבאות : SAPHIRE POWERCOLOR 3D CONNECT

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by id2711,

שלום לכולם זאת המערכת שלי: מעבד: intel core duo cpu E4600 2.4 GHZ זכרון: 4GB Ram מערכת הפעלה: windows 7 64 bit כרטיס מסך נוכחי: nvidia GEFORCE 8600 GT הבעיה שלי היא שלמשל בGTA החדש (יחסית) התמונה מקרטעת צריך המלצה לכרטיס מסך סביב ה-500 ש"ח תודה רבה

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  22. שלום לחברי הפורום . אני צריך את העזרה שלכם בבחירת כרטיס מסך טוב ולא יקר עבור מפרט קיים שקצת ישן כבר , אם אפשר לקרוא לו כך . המפרט הוא : (הדברים החשובים) לוח אם - Asus P5E מעבד - Q6600 ספק כוח - Antec 500Watt וזכרון זה לא חשוב , כי אם צריך עוד אז אני כבר אוסיף לבד כמה שצריך . השימושים של הכרטיס : שיריץ משחקים עכשויים ועתידיים כבדים ככל האפשר בתקציב (בהמשך) , שיהיה כרטיס טוב ואמין , רצוי הרצת משחקים על הגדרות גראפיקה גבוהות ככל הניתן . המסך שאיתו עובד המחשב , רץ ברזולוציה מקסימאלית של 1200X1600 . התקציב הוא 500 עד 600 ש''ח , רצוי לא לחרוג אלא אם כן ואין ברירה וחייבים כרטיס יותר חזק שעולה קצת יותר מהתקציב . יש לי העדפה לכרטיסי ה-AMD , אבל , אם באותו המחיר ישנו כרט…

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by ezx,

פתחתי את הצינורות והיה לי ארטיפקטים אז החלטתי לעשות משהו כזה X12 1.6VP וואללה לא היה לי ארטיפקטים השאלה זה נותן משהו ביכלל תודה לכול העונים

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by Danniel,

למחשב חדש מעבד רייזן 2600 או 1700, אני אבקש מפרט כמובן אקח ספק טוב 600W למשחקים רמה בינונית, יש לי הצעה Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8G Special EDITION ב 600 שקל משומש, כדאי? מה אתם אומרים? כדאי לנסות למצוא 1070 במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  25. שלום לכולם אולי תוכלו לעזור לי אני בונה מחשב ללימודים ואני לא סגור לגבי כ.מסך מפרט המחשב : p-4 3.6 ghz (bus:800mhz'h-t,1mb s775) 1 לוח אם asus p4p800se ,sata ,lan זכרון ddr2 533 512mb a-data *2 ד.קשיח 200gb sata היציעו לי matrox או iti אבל אני לא יודע באיזה לבחור אני צריך מחשב חזק +כ.מסך חזק אם תוכלו לעזור לי אני אעריך את זה גם אם יש לכם הצעות לגבי המחשב אולי עדיף amd64? תודה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.