עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by avishai1b,

ברשותי לוח אם GIGABYTE 945P S3 וכ. מסך ATI RADEON X1900XT אני מעוניין להחליף את הכרטיס שיש לי בכרטיס מסך אחר... אני לא כלכך בטוח מה יתאים ומה לא.. לכן אני כאן :] מפרט- מעבד: Intel E6300 1.86GHz זכרונות: 667 2GB RAM ספק: FSP400 -60GLN מארז: אני לא זוכר דגם, זה של Thermaltake זה עם האורות הכחולים... הציפיות שלי מהכרטיס מסך שאני הולך לקנות - כמה שיותר FPS ... כמובן שאני מעדיף כ. שידע גם לעבוד בAA ו AF אני אוהב לעשות OC לכ. ככה שאם הוא יהיה עם קירור טוב זה יהיה נהדר... שיהיה סביבות ה1500... אני משחק משחקים כמו Crysis bioshock farcry teamfortress 2 rainbowsix vegas וכו וכו... תודה מראש, אבישי :]

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  2. Started by locke,

יש איזשהו theme לווידוס או כל דבר אחר שיאפשר לי לראות בצורה נורמלית על הטלויזיה שמחוברת למחשב? כרגע הרזולוציה המינימלית שזה מאפשר לי זה 800X600 ועדיין הכתב לא ברור. אפילו עם גודל פונט מכוון על אקסטרא לארג' זה לא ברור. מישהו הבין על מה אני מדבר? מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 918 צפיות
  3. שלום לכולם מה עדיף לדעתכם: כרטיס ati1950pro אחד או שני כרטיסים bfg gforce 7300gt overclocked בלוח שתומך בהם ? הלוח הוא gigabyte 6-quad ga-965p-dq6 אודה על התייחסותכם.

• 13 תגובות
    • 918 צפיות
  4. Started by roeingg,

אז ככה הבעיה היא ממש מוזרה קניתי כרטיס מסך של gigabyte 9600GT (זה עם הזלמן עליו). אז בגלל שיצא לי להרכיב הרבה מחשבים לעצמי וכל בעיה תמיד פתרתי לבד הפעם באמת התייאשתי אז אני יפרט ממש שני מצבים בפעם הראשונה עם ספק כח מעפן יחסית אחרי שחיברתי את הכרטיס כשאני מריץ משחקים (אני יפרט ממש מה אני עושה): בודק קודם PES2009 רזולוציה 1024*768 עובד חלק יצאתי מהמשחק אחרי כמה דקות מריץ על 1680*1650 ופתאום רץ לאט חשבתי זה ספק כח וקניתי topower 500W.... אחרי שחיברתי אותו: בודק קודם PES2009 רזולוציה 1680*1650 עובד חלק יצאתי מהמשחק אחרי כמה דקות מריץ FARCRY2 רזולוציה 1024*768 מתחיל כמה דקות חלק ופתאום רץ לאט חזרתי לPES ושם כל רזולוציהעובדת לאט. מה זה יכול להיות האם הספק כח לא מספיק או משהו אח…

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  5. אני קונה ליד הבית מיכוון שיש לי זיכוי של 1250 ש"ח, עכשיו הכרטיסים שיש לו בחנות הם: 1. geforce 8800gts 320mb של חברת גיגה בייט, שעולה 2000 ש"ח. 2. geforce 8800gts 320mb של חברת אסוס, שעולה 2100 ש"ח, שהוא אומר שהיא יותר טובה שכדאי לי לקחת. 3. geforce 8800gts 640mb של חברת אסוס שעולה 2300 ש"ח. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  6. Started by jungle-man,

שלום מהתקנת המשחק לפני מספר שבועות אני חווה לעיתים במהלך המשחק מעין הצללה לבנה על המסך שמגיעה במעין הבהובים ויכולה להעלם לאחר מספר שניות או להגיע למצב שהמסך כולו מולבן. במצב כזה רק יציאה לדסקטופ והמתנה של כדקה שתיים וחזרה למשחק פותרת את הבעיה. להערכתי מדובר בכרטיס המסך (GT8800) שחווה עומס למרות שזהו המשחק היחידי שזה קורה (אפילו לא בCrytek 2 או איך שקוראים לו). כל המשחקים משוחקים ב1920X1080. דרייבר NVIDIA עדכני וסטלרס גם עם הפאטץ האחרון. האם לדעתכם הכרטיס מגיע לסוף ימיו או שסתם קשה לו עם סטלרס 7? האם מישהו כאן נתקל בתופעה דומה?

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  7. Started by witherwings,

היי, אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות (אני מתכנן סכום של עד 1600 אולי אם חריגה אם כדאי) אני צריך שהוא יתאים למסך שלי יש לי מסך מלפני 4 שנים הנה כמה פרטים עליו: http://www.ciao.co.uk/Productinformation/Samsung_SyncMaster_731BF__6508721

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by Access Denied,

יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה של ati : 1. האם שינוי הדרייברים של הרדאון 9800SE לאומגה יכולים להרוס/לשרוף את הכרטיס או לפגוע בביצועים שלו?? 2. האם ניתן לשחזר חזרה למצב הרגיל והמקורי של הכרטיס אחרי השינוי לאומגה?? 3. בכלל, כדי לנסות את זה אם אני לא אוברקלוקר שכבר היתנסה בכל זה? 4. האם הקירור של הכרטיס מספיק או שצריך קירור נוסף לזה?? ??? : ???

9. האם המעבד q6600 מהווה צוואר בקבוק לgtx 275 ? ול GTX 295 ?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך עם שתי יציאות HDMI למסך מחשב ולטלוויזיה. אם אין דבר כזה, אז מה אני עושה ? המפרט מתחת לשמי, תודה רבה על ההצעות

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  11. אז כמו שנרשם בכותרת, האם הלוח אם והכרטיס הנ"ל יעבודו יחד ? http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3449#sp http://www.evga.com/articles/00669/

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  12. מועד הסרת אמברגו המידע עבור כרטיסי המסך החדשים מבית NVIDIA יהיה מעתה ה-19 בספטמבר - במקביל עבור צמד הדגמים המובילים לכתבה

13. המפרט של המחשב מימין.. חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך ולהוציא את המיץ מהמחשב הזה עד הסוף. אם זה בכלל יתן לי שיפור בביצועים, על איזה כרטיס כדאי ללכת? חשוב להדגיש שהזיכרון שלי הוא 2GB ולא כמו שכתוב במפרט. תודה ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  14. Started by COca,

שלום. לחבר שלי יש את הכרטיס הזה. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו? ידוע לי שהוא של ATI. האם הוא שווה משהו? האם הוודוו 3 3000 עדיף עליו? אם מישהו יודע , אשמח לדעת קצת פרטים טכניים עליו (לא מצאתי כלום בגוגל חוץ מדרייברים) , כמו תמיכה בDX , מהירויות שעון , צינורות עיבוד וכו. תודה.

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  15. Started by tominalex,

איך הוא מתמודד אם משחקים 'כבדים' ? הוא מתאים למשחקים כמו:DOOM 3,F.E.A.R,Half-Life וכד'..? הוא מריץ אותם חלק? אם הוא גרוע,על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי?כרטיס מסך שבאותו מחיר של 7300.

16. Started by tombraider,

שלום, במהלך משחק אני מקבל מסך שחור, זה שלב אחד מעל שיש הודעה שמנהל התקן הפסיק לעבוד וביצע שיחזור אני ממתין כמה דקות ואז זה חוזר למצב רגיל יש לי 4870 ראדיאון עם דריבר 9.7 מערכת הפעלה ויסטה 32 אולטימט שמתי צריכת חשמל על ביצועים כבדים וזה לא משנה האם יש אפשרות לנטרל את ה VPU RECOVER של ויסטה ו ה קאטאליסט או איך ניתן לפתור את הבעיה הזאת תודה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  17. Started by F430,

אז ככה אני מחליף את הכרטיס שלי 5850+ אלף שקל , השאלה שלי שמעתי שהכרטיס חם לאללה ושיכול להיות בעיות איתו, השאלה שלי כמה שיפור יהיה לי ב1080p במשחקים?

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  18. Started by kikkler,

www.ati.com

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  19. רציתי לקנות gtx260 וחבר אמר לי לחכות האם כדאי לחכות?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  20. Started by ezx,

יש לי 6800 של לידטק הרצתי 3 די מרק וקיבלתי רק 14 אלף הגי פורס 5900 אקס טי שלי הוציא יותר מזה מישהו יודע למה אני כולי מבואס מזה המיפרט שלי הוא amd2800 msi delta ilsr 80-8 bufer giga 400 watt power suply 786 ram king max ddr 333

• 10 תגובות
    • 918 צפיות
  21. שלום לכולם, עדכנתי ל 8.1 ואני תוהה אם יהיה שיפור בביצועי המשחקים הקרובים כמו BF4 ו Batman וכו' שיבואו עלינו לטובה. האם כרטיסים שתומכים ב DX11 ׁ(כמו שלי למשל - GTX 680 ) יוכלו להנות משיפורים המדוברים ? יש את הסרטון של MS הזה שמדבר קצת על הביצועים שהצליחו להגיע אליהם :

22. Started by Allanon,

שלום רב, קניתי היום 4870 של CLUB 3D ולצערי יש בעיה. חיברתי אותו כראוי, כולל שני חיבורים של 6 פינים. המחשב נדלק, מופיע המידה של POST. מכאן, אם אני מנסה להיכנס ל BIOS המסך פשוט נשאר שחור. כנ"ל אם אני מנסה להעלות את XP. החזרתי את הכרטיס הישן והכל בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? אני לא מאמין שזה בעיית ספק שכן יש לי TAGAN עם 30 אמפר במסילה של 12 וולט (סהכ 530 וואט). הלדים האדומים נדלקים לשניה ונכבים כמו שצריך...המאוורר מסתובב. סך כל, אם הוא כבר מראה את המסך טקסט הראשוני של POST למה גם לא BIOS? אשמח לעזרה, אני מנסה להבין אם הכרטיס תקול או שזאת בעיה אחרת. נ.ב. אין לי מחשב אחר לנסות עליו את הכרטיס.

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by #ELad#,

שלום! אני רוצה להוסיף כרטיס מסך נוסף למחשב. אני מחפש אחד שיהיה קצת יותר חזק מהקיים בטווח מחירים של 300-400. איזה כרטיס מסך יתאים שלא יאלץ אותי להחליף ספק? המחשב: ENERMAX Liberty ELT400AWT 400W GA-EP35-DS4 E7200 2x DDR2 1GB 9500GT 5x HDD

• 5 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by mj23,

היי יש לי כרטיס מסך ATI4870 ואני חובב של סרטי FHD שהם טוחנים לי תמעבד אז חבר אמר לי שיש לי כרטיס מסך מעולה לסרטי HD רק אין לי מושג איך אני עושה ככה שאני יראה תסרטים האלו דרך כרטיס המסך אם מישו יכול להדריך אותי אני אשמח

• 3 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים