כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
בזמן כתיבת מילים אלו אני פותח את הכרטיס 9800gx2 - מטורף - האם כדאי להתקין את הכרטיס עם הספק הנוכחי (במפרט) או לחכות לקנייה של הספק שלו hec zephyr 750W האם זה יכול לפגוע בכרטיס או שהניצול שלו לא יהיה מלא ? אגב הכרטיס כבד וענק - מקווה שיחזיק בלוח אם - אבל הכרטיס ניקרא פצצה
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שמעתי על הדבר הזה שאם אתה מריץ סרט "פרוץ" אז הכבל מזהה ומוריד את האיכות לאיכות SDTV האם קומפוננט זה הכבל? והאם זה גם מתייחס לכרטיסי מסך? (כמובן שאני מתכוון לשימוש בסרט HD)
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
חוץ מלתקוע אותו על החריץ יש גם חיבור מולקוס..? מה זה החיבור הזה צריך לחבר אותו לספק ... תגיד אם יש תחיבור הזה לכל אחד מהכרטיסים
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_77.77.html
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הי חברים, שאלה לי אליכם- כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (הטלוויזיה - LG 4500LE - לד 42") באמצעות כבל HDMI יש לי רזולוציה שונה מאשר המחשב. הכוונה היא, שבמחשב אני רואה חד, ברזולוציה של 1680X1050 (אגב, אם זה משנה משהו, מסך המחשב שלי הוא Dell 2209WA) בעוד שבטלויזיה הרזולוציה הזו לא תופסת על המסך, ורק רזולוציה נמוכה יותר ומסוימת (1280X1024 אם אני זוכר נכון יושבת טוב על המסך (אם כי, כאמור פחות חד) האם יש לי דרך לשנות את זה כך שגם בטלויזיה יראו ברזולוציה של 1680X1050 ? במצב הנוכחי זה לא נכנס במסך כמו שצריך תודה רבה עידן
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי כשהתקנתי את הדרייבר האחרון (14.4),לכרטיס המסך - התהליך הסתיים ב? צהוב ולא V ירוק,ונאמר כי התהליך הצליח,אבל...היו אזהרות במהלך התקנת הדרייבר - מה זה אומר?,ואיך מתקנים זאת,אם צריך?,למה ההודעה הזו,שציינתי - ללא V ירוק? כבר ניסיתי להסיר עם Driver fusion,ולהתקין מחדש (מ"ס פעמים)=אותה התוצאה=? צהוב. מערכת ההפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. מדובר בכרטיס מסך:AMD HD6970. מה עושים? האם כרטיס המסך תקול? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי יש לי אפשרות לקבל את אחד משני הכרטיסים הנ"ל, רציתי לדעת מה המומחים פה ממליצים מתכוון לשחק על 2K רוב הזמן ומדי פעם 4K אתם חושבים שה3080 עדיף כי ה ray tracing שלו טוב יותר? והביצועים קצת יותר טובים? זה כמה פריימים בודדים לפי מה שראיתי או שה6800XT עדיף? גם לטווח הרחוק בגלל שיש לו 16 גיגה זיכרון, ואולי הדרייברים שלו יסדרו את ה ray tracing? אשמח לתגובות עם פירוט, תודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,(סלחו לי מראש על הכותרת לא ידעתי איך לנסח) יש לי התלבטות עצומה אני קונה מחשב דיי יקר ועד עכשיו במפרט שלי היה כרטיס מסך של eVGA eVGA 7800gt 445 mhz core speed / 1070 memory clock / 20 pipeline וראיתי שיש כרטיס מסך של evga של 6800gs שאם אני קונה אותו זה יוריד לי 740 שקל מהמחיר שאני אוכל לקנות מעבד דרגה אחת ממה שיש לי (3 גיגה הרץ ל 3.2) ואני אוכל לקנות מקלדת של LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE וגם נגן dvd אולי (sony dvd 16x48) וגם אני אוכל לקנות דיסק קשיח במקום WD 160 gb sata II 8 mb לקנות WD 250GB SATA II 16 MB השאלה היא מה עדיף לשדרג כרטיס מסך ל 7800gt או להסתפק במשהו פחות טוב ולהנות מעוד שדרוגים נוספים. בתודה עידו
-
- 15 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי שאלה, קניתי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 Ultra, 256MB XAGP -Gainword עכשיו, הוא עובד סבבה אבל יש לי סיבה לחשוב שהם נתנו לי 6600 רגיל ולא ULTRA!! ( קיימת פונקצייה של enhanced mode setting שאמורה להופיע בכרטיס הזה ולא מופיע בפשוטים יותר ועוד כמה דברים קטנים..) יש דרך לזהות את השבב דרך הווינדוס ולהוכיח?? או שאני פשוט הולך אליהם והופך תחנות?? :s05: Please Help!!
-
- 16 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחברה שלי את הלוח הזה P4VXASD2+ של חברת Elitegroup עכשיו קיום אני לא יודע איזה כרטיס לקנות לה בגלל כול הכרטיסים שיש כיום בשוק האם בכלל קיים כרטיס ללוח הזה היום? כי הלוח די ישן ואני לא בטוח שזה תומך AGP8?? אז חברה הממוחים עזרו לי בבקשה למצוא לה משהו טוב שיעלו לה קצת משחקים !!
-
- 15 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שבוע טוב יש לי כמה שאלות בנוגע לכרטיסי מסך איך אני יודע איזה כרטיס של NVIDIA משתווה לכרטיס של ATI?? מאיפה אני יכול להשיג דרייבר אומגה לכרטיס מסך של נוידיה? FX5200 אם זה חשוב.. למה שאני מחבר את ההכרטיס לטלויזיה אני רואה שחור לבן חיבור הכרטיס הוא SVIDEO קניתי מתאם לטלויזיה RCA .. מה יותר טוב GT,GTO,XT,SE וכל השאר אני פשוט לא יודע מה יותר חזק דוגמא 6600GT או 6600GTO... אני חושב ששחכתי כמה שאלות תודה ושבוע טוב :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לאחרונה את הכרטיס מסך : SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 באתר הבית של החברה מופיע שמהירות המעבד היא 625MHz ומהירות הזיכרון הוא 1450MHz אז למה אצלי בלוח הבקרה של ATI מופיע לי מהירות המעבד 500MHz מהירות הזיכרונות 594MHz צירפתי שתי תמונות הראשונה היא של המידע מאתר החברה על הכרטיס והשני זה של לוח הבקרה שלי. האם זה מידע נכון, או שיש משהו דפוק בכרטיס שלי ? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ עכשיו השאלה שעומדת לנגד עיני היא האם כדאי להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את הIIYAMA או ל"הסתפק" בסמסונג שעולה כ 1850 שקל יש הבדל בין שני המסכים והאם ההבדל שווה את הכסף? המסך בעיקר למשחקים לאינטרנט ולסרטים
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי 1400 שקל בערך(אם צריך להוסיף עוד איזה 100 200 שקל אין בעיה) אני רוצה כרטיס שיתאים לעוד לפחות שנה וחצי מה עדיף? ???
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
מה קורה? תקשיבו אני רוצה לעשות vmod לכרטיס שלי בלי לעשות הלחמה... אז אני צריך למצוא smb grabbers שיחזיקו את החוטים במקום מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלה בארץ? ואני חייב בארץ...
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD XP 2000 GIGA-BYTE GA-7VAXP DDR 3200 256 MB 80 GB 7200 HERCULES GAME THEATRE XP RADEON 9700 PRO הגעתי לתוצאה של 8050 למה? כשאני מפעיל מחדש את המחשב הוא רושם לי שיש לי מעבד 1250 ובתוכנה 3D MARK כשאני נכנס לפרטים של המעבד זה רושם לי Internal Clock:1.26 GHz Internal Clock Maximum:2.80 GHz זה אומר שיש לי מעבד 2000 אבל הוא במהירות מינימום שלו???
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס המסך הנ"לת עם גירסת הדריברים 40.72, וכאשר אני מפעיל משחקים הם פועלים ב refresh rate של 60 hz בלבד, בעבר פתרתי את הבעיה בגירסאות דריברים אחרות עם nvidia refresh rate fix(שפעל עד לפני כמה גירסאות דריברים), או עם התוסף של המשקפיים התלת מימדיות. אך כיום השיטה השניה איננה עובד יותר, למישהו ישנו פיתרון לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1. הבנתי כבר שהראדון 9000 פרו לוקח את סדרת הג'יפורס mx בלי בעיה אבל אני רוצה לדעת איך הוא מתמודד עם ג'יפורס 3 טי 200 וג'יפורס 3 טי 500. ואם כבר אז איך ה8500(9100) delux מתמודד עם הטי 200 והטי 500. 2. גירסת ה-128 מגה של ה-9000 פרו תועיל לי יותר מאשר גירסת ה-64 מגה של הכרטיס. אני מתכוון האם שווה להשקיע בערך עוד כמאה שקל על גירסת ה-128 מגה והאם זה ישתלם בביצועים כיום/בעתיד ? 3. מצאתי את ה-9000 פרו 2 (128 מגה) בכ-690 שקל. לעומת זאת מצאתי את ה-8500 delux עם 64 מגה ב-790 שקל. האם שווה להשקיע עוד מאה שקל על ה-8500 ולקנות אותו, האם יהיה שינוי גדול בביצועים בין שני הכרטיסים הנ"ל והם כמות הזיכרון תשפיע על הביצועים(64 מול 128)? קבלו משהו מוזר : בפנדה - Gigabyte ATI RADEON 8500 Delux…
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש את הכרטיס הזה. מישהו יכול לתת לי קצת פרטים עליו? ידוע לי שהוא של ATI. האם הוא שווה משהו? האם הוודוו 3 3000 עדיף עליו? אם מישהו יודע , אשמח לדעת קצת פרטים טכניים עליו (לא מצאתי כלום בגוגל חוץ מדרייברים) , כמו תמיכה בDX , מהירויות שעון , צינורות עיבוד וכו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בונה-סרה אני רוצה להתקין 2 כרטיסי מסך שונים שכל אחד יעבוד בתורו 1 נבידייה 1 ATI פשוט יש כרטיס שעובד טוב יותר עם סרטי HD ושני עם סרטי DSL לכן מה יקרה באם אני יתקין 2 כרטיסי מסך שונים על מחשב ? עם 2 דרייברים שונים ? שכל אחד יעבוד בתורו ?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם זה 1950PRO או שיש יותר טובים ממנו למחיר הזה? לא עושה OC...
-
- 13 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם PCI express נמצא בכל לוח אם? יש לי AGP בלוח . אני רוצה לקנות כ.מסך חדש ופתאום ניתקלתי ב-PCI express ואין לי כ"כ מושג... תודה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-