עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by crowbar87,

יש לי כרטיס 4850X2 2GB. כשאני משחק Far Cry 2 אחרי כמה דקות של משחק הAA מתבטל לגמרי (אובייקטים ניראים מפוקסלים) וכל מיני אובייקטים ניראים מוזר. צירפתי תמונה להמחשה. אני משתמש בפילטר Edge-detect ובAAX4 במשחק יש למישהו רעיון מה גורם לזה? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by ZyBeX,

יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 9800GT לאחרונה נתקלתי בתופעה דיי מוזרה כשאני משחק במשחקים. לדוגמא במשחקים החדשים NFS: HP ו Cod: BO יש לי קצת תקיעות אומנם קצת אבל עדיין מוריד מהכיף של המשחק. ואפילו לעיתים רחוקות המחשב עושה לעצמו ריסטרט כשאני באמצע משחק.. בקיצור, מה שאני צריך זה לבדוק מה הטמפטורה של הכרטיס מסך שלי, ולדעת מה הטמפרטורה הנורמלית בשבילו. כי אני חושב שהכל נובע מהתחממות שלו ומהאבק שהצטבר במחשב אז לפני שאני מתחיל לפרק ולנקות הייתי מעוניין לבדוק את הדברים הנ"ל. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  3. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איזה דרייבר מהחדשים הכי מומלץ בישביל ה6600GT תודה

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  4. Started by DXM,

כותרת... תענו ברצינות

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by avinos,

הייתי רוצה לדעת עם כרטיס ה GF FX5200 128MB AGPx8,TV הוא כרטיס שיתן לי ביצויים טובים עם משחקים ועם יש הבדל גדול בינו לבין ה GF4MX 64 ועם אתם ממליצים לי על משהו אחר בתקציב של 450-550 ש"ח

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  6. מתלבת בין השניים... מה עדיף יותר על השני ולמה?

• 13 תגובות
    • 904 צפיות
  7. המערכת שלי: מעבד- P4 1.7 לוח אם ASUS P4P800X, AGP! כרטיס מסך 5200 זכרון: DDR400 256 של קינגסטון. שתי סלוטים בדיואל צ'אנל וספק כוח ג'נרי שגם אותו אני יחליף אם אתם מכירים חנויות בקנדה זה יהיה מצוין, תודה לעוזרים. תתנו הצעות חבר'ס. ראיתי מאשכול דומה שיש את ה6800NU ב100 דולר בNEWEGG הבעיה שלא מצאתי אותו באף חנות אחרת.... שוב אני בקנדה. תודה.

• 12 תגובות
    • 904 צפיות
  8. Started by Radeon38,

אחרי קריאה ברשת הבנתי שאפשר לעשות מוד לכרטיסי מסך מסדרת רדאון לכרטיסי מסך מסדרת firegl הכרטיס שיתקבל יהיה בהתאם לרמת הכרטיס המקורי.ל שיהיה יותר חזק ככה הכרטיס הFIREGL יהיה יותר חזק. לדוגמא 4870 יהפוך ל 8700 שנחשב לכרטיס על מבחינת שוק כרטיסי העבודה.השאלה איך עושים את זה כי כרטיס 4870 של ספיר עם 2 גיגה עולה היום 1300 שקל ו 8700 לא מצאתי. http://en.wikipedia.org/wiki/ATI_FireGL הנה ההשוואות בוויקיפדיה.אני יודע שזה אפשרי כי הכרטיסים האלה ניתנים לשינוי ביוס.ושינוי זה הוא תוכנתי ולא חומרתי.כלומר אם עושים פורמט למערכת הפעלה הכרטיס חוזר למצב 4870. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by mb74ever,

gforce 4 הוא עם tv-out? יש כזה?

10. Started by manga05,

היי, אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל: 1. להעביר קלטות וידאו למחשב (דרך חיבור RCA כמובן) 2. להקליט טלויזיה במחשב, כאשר אני לא משתמש בממיר דיגיטלי, ואני יכול להשיג ממיר אנלוגי (כמו שהיה לטלויזיות הישנות, שאינן היפרבנד, קווי זהב וכו') תנאי עבודה והנחות יסוד : 1. המחשב שלי 3GHZ , 1 גיגה זיכרון פנימי 400MHZ , הארדיסק 250 גיגה, צורב דיוידי, כרטיס מסך FX5200 NVIDIA (ציינתי נתון זה כדי לא לקבל המלצה על כרטיס שמעבד בעצמו ומטיל פחות נטל על המעבד) לא מדובר בכרטיס PVR, והמחשב לא מיועד להיות בסלון. הקלטה מטלויזיה תהיה לעיתים די רחוקות. 2. לשם העברת קלטות וידאו למחשב, אוכל להשיג טלויזיה עם יציאת SVIDEO, כלומר אם יש כרטיס שהכניסה שלו SVIDEO (ובלי כבלים שמורידים את האיכות מ SVIDEO ל…

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  11. Started by artifakt,

שלום לכולם יש לי את ה8800GTS G80 אבל יש היום את הG92 אז השאלה שלי זה האם יש הבדל במשחקים ובאיכות, ומה זה אומר בכלל ??? ובכמה חזק ה8800GTS G80 מ-8800GT G92 ?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  12. VGA TO COMPONENT בארץ?

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  13. Started by MODI,

כאשר גם הטלוויזיה וגם המסך מחשב מחוברים ביחד לכ. מסך אז שולי שולחן העבודה בטלוויזה נמטחים מעבר למסך, לדוגמא חצי המפס של ההתחל אני לא רואה. איך אפשר לסדר את זה? סידרתי את זה בהגדרות של הדרייוור אבל במשחקים זה לא תקף

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by AtR,

3DGod או Terjen גנבתי לכם את הג'וב http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33784 אם זה נכון, אז ATI ממש שיחקו אותה כמו שרובינו יודעים ATI נהגה לייצר כרטיסי מסך בעלי מס' צינורות עיבוד נמוכים ממספרם של הכרטיסים המתחרים מבית NV וכן עכשיו הוכיחו את עצמם בארכיטקטורת ליבה חדשה לגמרי עם מספר צינורות עיבוד מרשימים למדי ;Dי

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by RazRoNvidia,

היי חברים יש לי שני שאלות: 1. הכרטיס שמצויין בכותרת יתאים ללוח אם gigabyte p35-ds3 ??? 2.הכרטיס ייכנס במארז CM RC-690 ?? תודה ויום טוב...

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by MatanFrenkel,

יש לי 1000 שקל , מעבדי QUAD די תופסים תאוצה , חשבתי להחליף את הE8400 שלי באיזה Q9400/Q8400 השאלה מה יותר טוב.. או שאולי עדיף לקנות עוד 4870 + ספק , למשחקים בלבד כמובן , השאלה היא מה יתן יותר ביצועים. ובא נגיד אם אני מביא עוד 4870 של 1GB בגלל שלא מצאתי של 512MB , ושלי כבר 512MB אז מה יהיה ? ומה הספק מינימום למערכת כמו שלי עם זוג 4870?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by yaniv_appX,

אני רוצה לקנות את הgtx 970 g1 אני רוצה לדעת אם הספק seasonic ss-550rt מספק לו תחיבורים המתאימים ויתן לו מספיק מתח. הבנתי שיש לספק חיבור של 6+6 ושיש לו גם כמה של 2 שאפשר לעשות 6+6+2 וככה יצא 6+8. לא יהיו לי בעיות עם החיבור ? הספק מספיק טוב?

18. אני לא גיימר רציני, אבל אני רוצה כרטיס מסך טוב (יותר טוב מהג'יפורס המובנה שיש לי עכשיו). אני יכול להשיג את הכרטיס הנ"ל ב500 ש"ח. שווה? עוד שאלה, כשיצאו משחקים שתומכים בDX10 אני אוכל לשחק עליהם פשוט עם DX9 נכון?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  19. אז לאט לאט אני מבין שהכרטיס שלי (HD3850 256MB) פחות או יותר שווה לתחת, לעומת HD4850-H4870, אז אני חושב אולי כדאי לי לרכוש לי HD4850.. שאלות: 1. הHD3850 רותח, המארז לא מאוורר טוב. ללא OC האם הHD4850 יישרף? זתומרת יש איזשהוא סיכוי שהוא יישרף? אין לי מושג כמה מעלות הדרייברים דפוקים צלי אני לא מצליח לפתוח את הCATALYST... 2. האם הHD4850 יותר גדול מHD3850? (פיזית, אורך וגובה) 3. בכמה הצריכה של HD4850 גבוה מהHD3850? האם זה באמת קריטי? 4. האם כדאי לי גם לרכוש עוד זוג זכרונות שיהיה לי 4GB, האם זה באמתישפר את הביצעים במשחקים כבדים? סתם ככה שתדעו, ה3850 שלי מריץ Assassins creed מעולה על הגרות מקסימליות ברז' מקסימלית של המסך שלי (37' - 1280X768). גם WIC רץ פצצה, קרייסיס מגמגם ר…

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  20. לפני כמה ימים שברתי בטעות צ'יפ מסויים מהרדיאון שלי וכרגע אני מחפש אחד תחליפי או פרטים לגבי אותו הצ'יפ על דגמים אחרים של ה-8500, האם הוא זהה בכולם. אם אתם יכולים לעזור לי, תסתכלו על הרדיאון שלכם, על הצ'יפ הזה ותגידו לי מה רשום עליו. כמו כן אני מעוניין לקנות כרטיס רדיאון משומש שלא עובד, רק שהצ'יפ המסויים יהיה תקין.

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by kobbyc,

מישהו מכיר? ממליץ? מתלבט אם לקנות או לא....

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  22. בגלל המחיר?

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  23. Started by _Amaterasu_,

אני מחפש סקירה של הכרטיס EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified KNGPN Edition תודה לעוזרים

24. Started by gtsaf0,

שלום. יש לי כרטיס מסך HD5850 והוא פשוט הפסיק לעבוד. לפני יומיים הלכתי לישון, וכשקמתי בבוקר המסך של המחשב היה כבוי (עם חשמל אבל ללא צג). ניסיתי לפתוח ולנקות את הסלוטים, לשנות כבלים, להחליף מסך, אבל כלום, הוא עדיין לא מציג כלום. כרגע אני מחובר לכרטיס מסך המובנה שעל הלוח אם כך שזה לא קשור ללוח אם או למסך. הכרטיס מסך לא מראה שום סימן תקלה. המאוורר עובד, הוא משמיע צפצוף אחרי ההדלקה, אבל כלום. אין צג. מה זה יכול להיות? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים