כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מדבר עבור חבר שמעוניין להשתדרג מה-MSI R685. הוא משחק ברזולוציה 1920*1080, והולך לשחק far cry4, evolve וכו' המפרט שלו: מעבד: i5-2310 לוח אם: intel DH61WW ספק: cooler master GX 650W. מארז: in win griffin אשמח להמלצה התקציב עומד עד ל-2K.
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום , רציתי להתייעץ : ברשותי המפרט הבא : מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Trayקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2לוח אם: ASUS B85M-Eמארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ETזיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11כמות: 2כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3Xקשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA ואני מעוניין לשדרג ל- Gigabyte GeForce GTX 1080 Windforce OC GV-N1080WF3OC-8GD Graphics Cards שאלתי היא …
-
היי. קניתי מחשב חדש, אך כרטיס מסך Sapphire dual-x r9 280x משומש מTMS. התקנתי דרייברים והכל מאתר היצרן כשורה, אני עם המחשב כשבוע, והספקתי לשחק call of duty ו battlefield 4 בcall of duty בערך בין חצי שעה- לשעה של משחק, אני פתאום מקבל מסך שחור וזה נתקע שם. גם כשאני מנסה להיחלץ חזרה לוינדוס עם מקשים אני לא מצליח. רק ריסט למחשב עוזר. בBF4 זה קרה לי רק פעם אחת, אחרי מספר שעות משחק. האם בוודאות זה מראה על בעיה בכרטיס מסך? התקנתי דרייברים 14.4 מהאתר של AMD והתקנתי דרייברים לכרטיס קול מהאתר של הלוח אם. חשוב לציין שאני לא חווה האטה במשחק אך המאורר של הכרטיס מסך מאוד רועש לאורך כל המשחק. בנוסף, כאשר חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי לכניסת חשמל של הכרטיס את החיבורים הבאים: 6 + 2 מכבל אחד…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לום לכולם, הגיע לי הכרטיס ASUS STRIX 3080 TI בשעה טובה התחלתי להריץ קצת משחקים והGPU TEMP הגיע ל73 מעלות מקסימום וMEMORY TEMP הגיע ל84 מעלות האם זה תקין? האם זה גבוה מדיי? אשמח לעזרה עשיתי גם UNDERVOLT לGPU ל1.0 וולט ועדיין הטמפרטורות גבוהות אני מודאג יותר מהMEMORY TEMP חלק אומרים שאפשר להגיע גם עד 100 מעלות מה המומלץ ל7\24?
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
- 2 followers
-
-
התחרות הגדולה בשוק כרטיסי המסך המתקדמים מתחמתת - כמה נזק מצליח להסב Radeon RX 7900 XTX החדש של AMD לתחרות וכמה הוא משתלם לכם? בדקנו!לכתבה
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
- 3 followers
-
-
התחדשתי במחשב מיקרו חדש וטלוויזיה פלאזמה הרזולוציה האמיתית של הטלוויזיה היא 852*480 החיבור שלה דרך VGA הדרייבר העדכני דרך האתר של INTEL מעודכן... הלוח אם מגיע עם מעבד מובנה וכרטיס מסך מובנה - Intel Desktop Board D945GCLF האם קיימת אפשרות כזאת בכלל ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אין לי דרישות מוחצות מכרטיס מסך, רק שיתמוך בשני מסכים עם DVI (או HDMI) ויהיה מקורר פאסיבית למחשב שקט. בלי משחקים. איזה מהצ'יפים יותר קריר? זה למחשב שקט בלי הרבה איוורור. http://asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications מחיר 230 ש"ח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=60agdX0HRAPwMyAQ&templete=2 מחיר 285 ש"ח לשם השוואה ה-9500GT של Leadtek שיש לי, הוא פאסיבי והוא רותח למגע (אי אפשר לגעת בו זמן ממושך).
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג מ-Geforce 7600gs לדגם 8800gt (ואף בודק 9800gt אם אני אמצא מחיר שפוי). אבל בזמן שבדקתי פרטים ברשת קראתי בכמה מקומות שהכרטיסים האלה דורשים יותר מתח מכרטיסים רגילים, אבל לא הצלחתי להבין אם אני אצטרך להחליף את ספק הכח. כרגע אני לא יודע איזה ספק יש לי, אני רק יכול להניח שהוא הסטנדרט שמספקים בעת קניית מחשב ולא יותר מזה. האם אני אצטרך לרכוש חדש? או שהכרטיסים האלה יכולים לעבוד אלא אם אני מתכנן SLI או CROSSFIRE? (ואני לא) ויש אפשרות לבדוק איזה ספק יש לי בלי לפתוח את המחשב? נכון לעכשיו מאחורי המחשב כתוב לי 230W, אבל אני כבר לא בטוח אם זה הספק (וואט) או מתח (וולט)
-
- 11 תגובות
- 857 צפיות
-
-
החלפת X1950ORO 256(בן 5 חודשים) בHD4850 512 חדש בתוספת 350 שקל, כדי? משתלם? הביצועים יהיה גבוהים בהרבה? מפרט בצד.. תודה
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם יש Radeon HD 4850 2 GB בארץ?והאם יש אתר של חנות שמראה שיש לה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שמתי לב שהכרטיס של BFG מגיע עם 512 BIT ורוב הכרטיסים של ה 9800GTX מגיעים עם 256 מה ההבדל האם זאת סיבה מצדיקה לכך שהמחיר שלהם יקר ב 300- 400 שח ( במקום 1500-1600 אנחנו מדברים על כרטיס במחיר של 2000 שח פלוס מינוס) תודה לכל חברי הפורום הנפלאים שעונים בפירוט לכל שאלה:-)
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם ההבדלים במשחקים כבדים יהיו משמעותיים בין שני הכרטיסים האלה? מסך 17" על הרזולוציה הנ"ל. ואם יש הבדלים, במה הם יתבטאו?
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם, לידיעת המתעניינים במפרטים הכוללים כרטיס מסך NVidia 8800: לפני חודשיים רכשתי מחשב הכולל כרטיס כזה לצורך משחקים. מאז אני אוכל מרורים. משחקים כמו Crysis ו Call of Duty, נוטים להגיע למסך קפוא באופן אקראי וזה פשוט מטריף. גם החלפת כרטיס מסך ושימוש בדריברים הכי עדכניים לא עזרו. (ניסיתי גם גרסאות בטא של דריברים). אהוד
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הובכן כרטיס המסך הישן והטוב שלי הלך אחרי הרבה שנים RADEON 8500 רציתי לקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שיש כיום לאפיק AGP. יש לי את המפרט הזה: Pentium 4 2.6GHZ Asus p4p800 deluxe 2 gb RAM האם שווה לשים את הכרטיס הכי טוב ללוח אם הזה ? ואם לא איזה כרטיס הייתם ממליצים לשים על המפרט תקציב לא מוגבל אבל שידרוג לא מתקבל.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לא משנה איזה חברה... ועוד שאלה האם ג'פורס 9800gtx חזק יותר מ ראדאון 4850 תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש Gforce 9800GTX+ Twintech http://www.wikio.com/product/twintech-geforce-9800-gtx-accelero-twinturbo-179621.html יכול להיות שהספק כוח שלי לא מחזיק? יש לי ספק לא משהו Gpro p-4 500Watx12v
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
איך כרטיסי המסך שלהם איזו חברה זו יש עליהם ביקרות ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
חיפשתי כמה ביקורות אבל לא מצאתי תשובה "סופית" מי מהם יותר חזק ובכמה. ברזולוציה נמוכה בפרט ובכל הרזולוציות בכלל. ושאלה נוספת מה ההבדל בין 9800GTX+ לבין 250GTS למעט השם? יש כזה?
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס ויש בעיה בהעלאה של הוינדוס אני מקבל הודעה שאין לכרטיס מספיק חשמל, כי החיבור החיצוני של המתח לא מחובר. קיבלתי את הכרטיס ערום בלי שום כבלים ומתאמים. מי שמכר לי אותו אמר לי שאצלו זה עבד בלי לחבר את המתח החיצוני בלי שום בעיה. הלוח אם שלי הוא ASUS M3A78-EM. מעבר לזה יש את עניין יציאת הTV. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה, אין לי את המתאם שבא עם הכרטיס , יש לו יציאה עגולה 7 פינים שדומה לSVIDEO. חיברתי כבל SVIDEO לRCA, הגדרתי מצב CLONE רזולוציה בטלויזיה של 800X600, ולא רואים כלום. רעיונות ?
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
NVIDIA IS IN DEEP trouble over the defective parts problem, and from what we're being told, this is only the tip of the iceberg. NV still insists on stonewalling and spinning because the cost of owning up to the problem could very well sink the company. Nvidia G92s and G94 reportedly failing If you haven't been following the story, the short version, up till now, is that all G84 and G86 chips are bad. Nvidia is blaming everyone under the sun, but denying they have any hand in the failures. While this may sound plausible, technical analyses by people intimately involved in the requisite semiconductor technologies tell The INQ that it is a bunch of bull: NV simply screwed u…
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ראו תמונה. לינק לשגיאה: http://upload.tip4bet.com/viewer.php?id=809099PICT0005.JPG [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9800 PRO, כל הזמן היציאה המדוברת הייתה מחוברת לטלויזיה שיש לי עם כבל S VIDEO של 5 מטר. בזמן האחרון היו הרבה קפיצות חשמל בבית. עקב כך הטלויזיה נדפקה, ולא משנה מה אני מחבר אליה ולא משנה גם לאיזו כניסה היא מציגה מסך כחול ולא מוציאה שום סאונד. החלפתי טלויזיה ועכשיו גיליתי שיש בעיה גם עם כרטיס המסך. המחשב מראה שהוא מחובר לטלויזיה גם כשהוא לא, וכשהוא כן מחובר הטלויזיה לא מראה את מה שהיא אמורה להראות ומתנהגת כאילו לא מחוברת לשום דבר. אני חושב שיציאת ה S VIDEO שרופה, אני לא מאמין שיש לי אחריות כי עברו כבר כמעט 3 שנים. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? יש אפשרות לתקן? יש אפשרות לבדוק מה התקלה?
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם ניתן להגדיר עבור כרטיס גרפי שיעבור למוד STANDBY (עם מינימום צריכת חשמל) כשאין פעילות (או אפילו בצורה ידנית) ? המטרה - להגיע לצריכת חשמל מינימלית במחשב שמשמש כHTPC אך גם פתוח כשרת (ללא "מפעיל") בשעות הלילה למשל. ספציפית - מדובר על לוח GB - ga-P35-s3 ואחד מכרטיסי המסך - מבוססי HD 2600 או 8600GT. אם זה קשור ללוח ספציפי אשמח לשמוע המלצה לכרטיס מתאים (בהקשר זה) לכל סוג. וללא קשר - אשמח לחוו"ד בנושא מהו המאיץ HD היותר טוב בין שתי המשפחות הללו.
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טוב אז ככה איזה מבין הכרטיסים הבאים: Leadtek 8800GTS 640MB או BFG 8800GTS 320MB OC2 יותר טוב מהבחינות הבאות: ביצועים-הכי חשוב תמורה מחיר OC יותר גדול עתיד גדול יותר יותר תמיכות האם מצדיק ההפרש של ה-400 ש"ח ביניהם לטובת ה-leadtek?
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לדעת כמה עולה RADEON 9700? והאם כדי לי לקנות אותו
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-