כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש לי משחק ישר שלא תומך ברזולוציה של 1280x1024 והיתי רוצה תוכנה שתשנה לי את המסך לרזולוציה יותר נמוכה על מנת שלא יהיה עיווטים אני יודע שקיימת תוכנה כזאת או דרך כזאת ע"י שהיא בעצם מקטינה את גודל התצוגה לרזולוציה הרצויה אבל אני לא מכיר כאלה ואשמח אם תתנו לי כמה שמות ואולי איזה מדריך קצת איך זה עובד תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי מישהו ניסה את הכרטיס ? האם IR BLASTER מתאים/ניתן להתאים לממירים בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ענקית הזיכרון מיקרון הכריזה על כך שהיא מתחילה לעבוד על יצור של זיכרון גרפי מסוג GDDR5X. כיצד הוא שונה מ-GDDR5? כל הפרטים כאן לאחר שעבר כמה שינויים בתהליך היצור שלו, נראה שזיכרון ה-GDDR5 המסורתי לכרטיסי מסך קרוב לסיום חייו, לפחות בעולם כרטיסי המסך המתקדמים. זיכרון זה החל את דרכו בכרטיס המסך HD 4870 של ATI דאז, בשנת 2008 והוא סימל את אחת מקפיצות הטכנולוגיה המשמעותיות בעולם הגרפיקה. לראשונה, זיכרון גרפי בכרטיס מסך עבד בארבעה ערוצים וכך איפשר תעבורה כפולה של מידע לעומת זיכרון ה-GDDR3 הקודם לו. עם תדר התחלתי של 900 מגה-הרץ בלבד, ה-GDDR5 סיפק תעבורה של 3.6 גיגה-ביט לשניה בלבד פר נקודת חיבור בלוח. כשמתקדמים אל דור ה-GTX 700, הוא כבר טיפס אל 7 גיגה-ביט לשניה פר נקודת חי…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
האם 256 מספיק? בכל מקרה כנראה מדובר ב8600GT מומהר. האם כדאי להשקיע ב 512 תודה על העזרה. רום
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום מישהו אולי יודע איזו גירסה של ה detonator נחשבת בעלת הביצועים הטובים ביותר ומאיפה מורידים אותה (windows xp)? באתר של nVidia מאפשרים להוריד ררק את הגירסה האחרונה. תודה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לחבר GT430 והוא לא מצליח לעשות (שימו לב) Extend כלומר שכל מסך יהיה חלון ואחד מהמסכים יהיה המסך הראשי. הוא מצליח רק עם שני מסכים לעשות "הרחבה". בכל מקרה, זו מגבלה חומרתית נכון? איזה כרטיס מAMD מומלץ כתחליף לו?
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
לא שמעתי על האתר הזה בחיים ותראו מה מצאתי.... מחירים די הגונים אבל זה אתר לניובים שיאמינו שFX5200 הוא הכרטיס המתקדם והטוב בעלם בזכות תכנולוגית הAGP8
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שואל בשביל דוד שלי.. יש לו מחשב עם מעבד של intel q8200 (ללא אוברקלוק), 3gb ram ddr2, ספק שצריך להחליף וכרטיס מסך gtx550 ti.. הוא משחק ב-battlefield 3 וב-battlefield 4 ורוצה שהמשחק יעבוד לו חלק יותר אך אין לו מספיק תקציב לקנות מחשב חדש ובטח שלא לחרוג מ-1,300 ש"ח.. וגם סבלנות לאסוף כסף על מנת לדחוס ספק וכרטיס מסך בתקציב הזה, ראיתי שהמליצו על הספק SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 והוא עולה 355 ש"ח ב-ksp.. אני יודע שהמעבד שלו יהווה בעיה ויעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חדיש ולכן אני רוצה להתייעץ אתכם, השועלים.. איזה כרטיס מסך (אולי גם ספק אחר אם לדעתכם הספק שאני חושב שכדאי לו לקנות לא מספיק טוב או בזבוז כסף) יתאים למערכת שלו בלי שיהיה …
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש לעוזרים.. ברשותי שני כרטיסי מסך מדגם 7970, גרסאות שונות. רציתי לדעת מה תיתן לי צריבת ביוס? האם זה כדאי,האם ישפר במשהו את הביצועים, האם זה לא מסוכן(ידוע לי שיש DUAL ביוס )?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אז ככה, אחי טס לתאילנד לכמה ימים ואני יודע שמחירי חלקי מחשב שם הם זולים, השיקול הוא האם שווה את הסיכון בגלל שאחי לא מבין כל כך בחלקי מחשב ואני לא בטוח שהוא יוכל לזהות אם האריזה מקורית או לא כי שמעתי שיש שם הרבה זיופים, ??? שאלה- אם אני קונה והכרטיס מתקלקל אחרי שימוש למי אני פונה (נגיד כרטיס של ATI) שאלה- באיזור ה 200-250 $ איזה כרטיס כדי לי לרכוש ( 9800NP או 9600XT) תודה.
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד עם מעבד i7-2670QM וכרטיס מסך GeForce GT 525M. כשאני משתמש בפוטושופ, במה עדיף לי להשתמש? ליבה הגרפית של i7 או ב525M? תודה@!
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
מהחנות שאני קונה בה, לא מצאתי את הגירסה של הPowercolor. מצאתי את של Connect3d ואת של Sapphire. מצד אחד ראיתי פוסט שפורסם בפורום שטען כי שהקירור של Sapphire זוועתי אך מצד שני גם קראתי ביקורות שטענו שהוא מאוד שקט ויעיל. באיזה כרטיס כדאי לבחור? בכבוד רב, אורי
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להפוך למחשב סלוני. המעבד בו הוא pendium d 925 3GHz, dual core ויש בו ג'יגה ראם. הייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך כמה שיותר זול (עם יציאת HDMI) כדי שיוכל לנגן HD. האם הכרטיסים הזולים ביותר יספיקו? (gt210, hd5450) האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה ראם? תודה
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הכרטיס עבד טוב ופתאום אתמול הוא לא מגיב, המעורר של הכרטיס עובד אבל שאני מחבר את המסך הוא לא מגיב יש לי לוח אם הם כרטיס מסך מובנה. מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מה עדיף לי מבין שני כרטיסי המסך הנ"ל?
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום. יש לי מסך מחשב CRT, והזמנתי את הכרטיס MSI R6850 הביתה, והכרטיס מגיע, ואני רואה שאין בכרטיס חיבור VGA! כלומר אני לא יכול לחבר את מסך המחשב שלי לכרטיס מסך הזה. חשבתי שהכרטיסים של היום מגיעים גם עם חיבור VGA. האם מבין כרטיסי המסך החדשים היום, יש כרטיסים שמגיעים עם חיבור VGA? כי אני רוצה להחליף את הכרטיס שקיבלתי לכרטיס אחר באותה הרמה או אפילו קצת פחות, אבל שיבוא עם חיבור VGA. (כרגע אין לי אפשרות לשדרג למסך LCD) תודה
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
איזה כרטיס הכי מינימלי כדי לשחק בכל המשחקים ברזולוציה הכי גבוהה? 7600GT לא?
-
- 12 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים של שימוש במסך CRT רכשתי מסך LCD 19 דגם Viewsonic vp930. תצוגת המסך פחות טובה ממה שקיוויתי, אני מרגיש שאני מאמץ את העיניים לאחר ישיבה לא ממש ממושכת מול המסך. כרטיס המסך שיש לי הוא NVIDIA GeForce FX 5200 ועד כמה שאני יודע הוא ללא חיבור DVI. האם החלפת הכרטיס לכרטיס מתקדם יותר יכולה לשפר את התצוגה באופן משמעותי? אם כן, איזה כרטיס מומלץ בתקציב עד 500 (אם שאיפה להשאר בסביבות 350) ש"ח? לוח האם הוא דגם MS-6566E (אבל זה לא הכי חשוב כי אני עומד לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב). השימוש העיקרי שלי זה אינטרנט ועבודה רגילה אבל פה ושם גם סרטים וקצת משחקים לא כבדים במיוחד. תודה. אגב, הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1280X1024. איך אני יכול לבדוק איזה רזולוציות נתמכות ע"י כרטיס…
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD של LG והיה לו שקט אפור התחתית המסך בגודל של בערך 5 ס"מ ואני שם לב שהוא מתפשט (גודל לרוחב המסך לצד ימין) לפי בדיקת מעבדה אומרים שהוא קיבל קוועטש' שם ובהתחלה זה היה ממש קטן ועכשיו זה די ארוך אם זה אופייני ?? ??? :-\
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך ATI רדיאון 9500 פרו ויש אופצייה בכרטיס לחיבור DVI . עד היום לא ממש התעמקתי בזה ואין לי מושג מה עדיף ? החיבור הרגיל או החיבור הזה... בכל מקרה השאלה שלי היא האם יש אפשרות לחבר את המסך באמצעות ה DVI כי הבנתי שהאיכות תמונה יכולה להשתפר אני יודע שבדרך כלל ניתן למצוא רק במסכים החדשים אפשרות כזו.. לי יש את המסך הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_46&products_id=196 יש אפשרות במסך הזה באיזשהי דרך ?? תודה על התגובות.
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
-
אני מתכוון לקנות מסך חדש ורציתי לדעת אם המפרט שלי יחזיק רזולוציה של FULL HD במשחקים סרטים וכו' תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 4850X2 2GB. כשאני משחק Far Cry 2 אחרי כמה דקות של משחק הAA מתבטל לגמרי (אובייקטים ניראים מפוקסלים) וכל מיני אובייקטים ניראים מוזר. צירפתי תמונה להמחשה. אני משתמש בפילטר Edge-detect ובAAX4 במשחק יש למישהו רעיון מה גורם לזה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-