כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס ייתן לי את התמורה הכי טובה עד 500 ש"ח? שימושו העיקרי הוא לTV OUT ... תודה!
-
- 11 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להתקין את הדריברים של GeForce 6600 על Windows 7 (גם הדריברים שסופקו ע"י NVIDIA וגם אלה שסופקו ע"י MICROSOFT) אני מקבל מסך שחור, ולאחר כחצי דקה Blue Screen שמודיע על בעיה בקובץ nvlddmkm.sys. חיפשתי בGoogle פתרון לבעיה, אם מצאתי רק תלונות עליה. מישהו נוסף מהפורום נתקל בבעיה הזו? הצלחת לסדר אותה? תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל: 1. להעביר קלטות וידאו למחשב (דרך חיבור RCA כמובן) 2. להקליט טלויזיה במחשב, כאשר אני לא משתמש בממיר דיגיטלי, ואני יכול להשיג ממיר אנלוגי (כמו שהיה לטלויזיות הישנות, שאינן היפרבנד, קווי זהב וכו') תנאי עבודה והנחות יסוד : 1. המחשב שלי 3GHZ , 1 גיגה זיכרון פנימי 400MHZ , הארדיסק 250 גיגה, צורב דיוידי, כרטיס מסך FX5200 NVIDIA (ציינתי נתון זה כדי לא לקבל המלצה על כרטיס שמעבד בעצמו ומטיל פחות נטל על המעבד) לא מדובר בכרטיס PVR, והמחשב לא מיועד להיות בסלון. הקלטה מטלויזיה תהיה לעיתים די רחוקות. 2. לשם העברת קלטות וידאו למחשב, אוכל להשיג טלויזיה עם יציאת SVIDEO, כלומר אם יש כרטיס שהכניסה שלו SVIDEO (ובלי כבלים שמורידים את האיכות מ SVIDEO ל…
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי נניח שיש מעבד ללא כרטיס מסך מובנה ובלוח אם יש יציאות מסוימות למסכים. האם הכרטיס מסך שקונים צריך להכיל את כל היציאות של הלוח אם כדי שכל היציאות יעבדו?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכם כרגע יש לך READON X800 ואני מעוניין ליקנות כרטיס מסך חדש שכל מה שאני רוצה שיתמוך בPIXEL SHADER3 והתקציב בערך 300-400 ש"ח הינה תומנה מהאוורסט http://img50.imageshack.us/img50/4548/95967190bm7.jpg תודה
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! עד שסוף סוף החלטתי על המפרט הסופי למחשב שבו הכרטיס מסך הוא: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - כרטיסי מסך ?Powercolor? נתקלתי פתאום בכרטיס הזה: GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-Express x16 Dual DVI ( 2 Dual Link, HDCP שהוא לכאורה של חברת ATI מישהו יכול לתת לי המלצה באיזה כרטיס לבחור ... בזה של Powercolor או בזה של ATI ??? תודה.....
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בדיוק כמו הנושא- מה עדיף? המפרט בצד, כמו שניתן לראות מעבד ישן Q6600 לא מומהר. אני מודע לצוואר בקבוק, בגלל זה אני שואל פה, ההבדל במחיר הוא 100שח (דרך IQPC). משחק על 1440*900 (19 אינץ'), משחקים כבדים (BF3 ודומיו). תודה לכל עוזר
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מסך LCD לא מזמן ואני כבר שבוע שבועיים עסוק בכיוונים של צבעים ושיפור התמונה במסך. למרות שהתקנתי את ה CLEARTYPE של מייקרוסופט שעזר בחלק מהמקרים עדיין יש פונטים לא ברורים ולא מספיק חדים כאילו הם שבורים.. זה בולט בדרך כלל בהתקנת תוכנות , משחקים וכו'.. בדסקטופ ובאינטרנט CLEARTYPE בהחלט מורגש אבל לא בכל המקרים. יש דרכים לשפר את זה ? ובכלל איך אפשר לכוון את המסך בצורה האופטימלית ביותר מבחינת צבעים וחדות ? ובאיזה פונטים אתם משתמשים בתור דיפולט ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ניתקתי את המחשב.. וכשחיברתי אותו בטעות שמתי את הכבל של המסך על הכרטיס מסך המובנה.. ואחרי זה כיביתי ושמתי בכרטיס מסך הרגיל ופשוט המחשב עלה אך ללא צג... וכשפתחתי את המחשב ראיתי שהכרטיס לא עובד בכלל..יכול להיות שהוא נשרף?
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום , רציתי להתייעץ : ברשותי המפרט הבא : מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Trayקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2לוח אם: ASUS B85M-Eמארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ETזיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Corsair 8Gb CMV8GX3M1A1600C11 CL11כמות: 2כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד- Gigabyte GTX970 4GB WindForce 3Xקשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA ואני מעוניין לשדרג ל- Gigabyte GeForce GTX 1080 Windforce OC GV-N1080WF3OC-8GD Graphics Cards שאלתי היא …
-
-
היי, הטמפ' של הכרטיס המסך מגיע ל 60-63 מעלות בזמן משחק, זה לא גבוהה מדי? בגלישה וכאלה הטמפ' היא בסביבות 50 מעלות (של הכרטיס מסך). הבדיקה של הטמפ' אני עושה מייד שיוצא מהמשחק (QUAKE 4 ). יש קשר בין הטמפ' לזה שאחרי כמה זמן המשחק כבר לא רץ חלק? תודה
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
-
ואיך המסך הזה: AOC HT 751? בבקשה זה דחוף אני קונה היום וחייב המלצות!!!
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. בימים האחרונים התחלתי להרגיש שהביצועים ב-COD4 מתחילים לרדת. מתי שיש עשן זה יכול להגיע ל-10 FPS... ראיתי לפני כמה ימים עוד הודעה של מישהו שהתלונן על הביצועים ב-COD4. עכשיו, נזכרתי שלפני כמה ימים החלפתי לדרייבר הבטא, 177.83. עכשיו, חשבתי שזה מה שגרם לירידה בביצועים. האם זה יכול להיות? מפרט: EP35C-DS3R Q9300 @3.11Ghz Gigabyte 9600GT @ 760/1900/1020
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי שאלה, קניתי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 Ultra, 256MB XAGP -Gainword עכשיו, הוא עובד סבבה אבל יש לי סיבה לחשוב שהם נתנו לי 6600 רגיל ולא ULTRA!! ( קיימת פונקצייה של enhanced mode setting שאמורה להופיע בכרטיס הזה ולא מופיע בפשוטים יותר ועוד כמה דברים קטנים..) יש דרך לזהות את השבב דרך הווינדוס ולהוכיח?? או שאני פשוט הולך אליהם והופך תחנות?? :s05: Please Help!!
-
- 16 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. ביום שלישי אני מתכוון לקנות (סוף סוף) את המחשב. רציתי לדעת האם כדאי להשקיע בXT (האם זה ישמש אותי טוב לזמן ארוך) או האם לקנות את ה PRO ולחסוך קצת כסף וככה אני אולי יחסוך מספיק כסף ויקנה בעתיד (הקרוב או הלא קרוב באמת אשמח לדעת מתי אמור להכנס ה pciexpress) כרטיס שמבוסס על ה PCI-X (וכמובן גם לוח אם שיתאים) בתודה מראש הפישפש שאהב לאכול מישמש
-
- 12 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש בהשקעה של 800 ¤. עד עכשיו הכי נראה לי 4850 HD http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400 המפרט שלי: - מארז מידי ATX 775 630A + ספק כוח 500W איכותי - לוח אם INTEL D946GZIS ISELTON - מעבד INTEL PENTIUM D 925 3GH 2X2MB - זיכרון 2G DDR2 667MH - כרטיס מסך 1950 PRO 512MB - מסך מחשב LG 22" רציתי לשאול האם יוצר צוואר בקבוק אם אני אקנה את ה 4850 ? האם זה כרטיס מאד גדול שבכלל יכנס למארז שלי? ובכמה אחוזים הכרטיס הזה בערך יותר טוב מהכרטיס הנוכחי שלי (1950 pro)? ואם יש לכם המלצות לכרטיסים אחרים יותר משתלמים במחיר הזה, אשמח לשמוע. תודה מראש : )
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
סרטון חדש מתוך הביתן של מפתחת השבבים בתערוכת CES 2019 אמור לסייע לנו להבין מדוע רק קמצוץ מכל מסכי ה-FreeSync יזכו לתמיכה מובנית ורשמית של כרטיסי ה-GeForce לכתבה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
- 2 followers
-
-
ואם אפשר גם המסך הכי טוב CRT 17 עד 2000 ש"ח תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מטרה: שדרוג המערכת לצורך שיפור מקסימלי בביצועי גיימינג בתקציב שניתן. תקציב: 1000 ש"ח מערכת קיימת : מעבד : E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך :GEFORCE 8400GS 512MB PCIE זכרון פנימי:KINGSTON 2GB DDR2 800 MHZ לוח אם: ASUS P5KPL-VM G31 ספק:EZCOOL -ATX-300 JSP 300W מסך: LG W2261V הבהרות נוספות: אין איזושהי שאיפה להריץ את כל המשחקים הכי כבדים על Very High עם פילטרים וכו'... הרצה חלקה של משחקים על Medium תהייה גם מספקת. הכוונה למשחקים דוגמת: Assassin's Creed , Brothers in Arms - Hell's Highway ודומיהם. הייתי ממליץ לקחת ספק ב 350 ש"ח , משהו כמו Tomahawk 450W Active PFC 12cm. וכרטיס מסך hd4850 בעוד איזה 750 ש"ח. השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק.או שאולי עדיף להשקיע חלק מהתקציב על…
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את ערימת קלטות הוידיאו הישנות למדיה דיגטלית. לשם כך אני רוצה כרטיס וידירו נורמלי שיבוא עם תוכנת עריכה בסיסית כך שאוכל להכין מצגות וסרטי וידיאו (וגם לשלב סאונד עם אפשר). מה מומלץ במחיר סביר? (ניסיתי איזשהוא התקן חיצוני זול של USB שממש לא עבד ואני רוצה משהו טוב) כמו כן האם יש כרטיס שמשלב את היכולות הנ"ל יחד עם יכולת עיבוד גרפיקה למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי 1400 שקל בערך(אם צריך להוסיף עוד איזה 100 200 שקל אין בעיה) אני רוצה כרטיס שיתאים לעוד לפחות שנה וחצי מה עדיף? ???
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
אני מסתכל על כרטיס המסך שלי: http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?gpu_brand=ATI&ordercode=CGAX-PX76TVD&show=&p=&filter= ואני רוה שמונה בקטגוריה הזאת... מה זה? ומה זה Ramdac?
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להפוך למחשב סלוני. המעבד בו הוא pendium d 925 3GHz, dual core ויש בו ג'יגה ראם. הייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך כמה שיותר זול (עם יציאת HDMI) כדי שיוכל לנגן HD. האם הכרטיסים הזולים ביותר יספיקו? (gt210, hd5450) האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה ראם? תודה
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-