עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rofben,

המחשב מיועד למשחקים ולגרפיקה. רציתי לדעת מי משניהם יותר חזק?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by ranrubin1,

שלום אני משחק משחק DIRT 3 שזה משחק מכוניות - הגדרות אולטרא 140 FPS הרעש שהכרטיס עושה פשוט מוגזם מה אני עושה ?

• 36 תגובות
    • 4.3k צפיות
  3. האם

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by snir.isl,

שלום - אני קונה מחשב חדש והלבטים האחרונים שלי זה לבחור בין שני הכרטיסים ..ההבדל ביניהם 500 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by shlomi2003,

רציתי לדעת חוץ מהגודל מה עוד יותר טוב המסך LCD ממסך CRT ? פחות קרינה וזה פחות הרס לעניים ? מה בדיוק ?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  6. היי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני מתלבט בין 2: GEFORCE6800GT לבין GEFORCE7800GT של LEADTEK. ה6800GT עולה בערך 1800 שקל והפרטים עליו הם: GPU GeForce 6800 GT Memory size 256MB DDR3 Memory Interface 256-bit Graphics Bus PCI Express GPU/Memory clock 350/500 MHz Memory bandwidth( GB/sec.) 32 Fill Rate(billion texels/sec) 5.6 Vertices/sec (million) 525 Pixels per clock (peak) 16 RAMDACs (MHz) 400 Process 0.13µ Output TV out, DVI On-board DVI support up to 1600x1200 resolution ה7800GT עולה 2200 והפרטים הם: GPU GeForce 7800 GT Memory size 256MB DDR3 Memory Interface 256-bit Graphics Bus PCI Express GPU/Memory clock 400/500MHz Memory b…

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  7. שלום לכולם, אני חדש פה ואשמח לקבל קצת עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש... השימושים של הכרטיס יהיו לגיימינג (GTA V, BF4 שייצא כבר למחשב!) ולעריכה בתוכנות כמו Sony vegas, After Effects, Photoshop וכמובן לעבודה משרדית ותכנות - אבל פה הכרטיס כבר פחות חשוב המפרט הנוכחי: מעבד: Intel I7 860 לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 זיכרון: 4GB RAM (צריך לשדרג?) כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Radeon HD 5770 מארז: מארז יחסית ישן (3 שנים), אין מדבקה, אני חושב שהוא של CoolerMaster. אם תתעורר בעיה בגודל אחליף מארז - לא מהווה בעיה. ספק כוח:rs-650-pcar-e3 650W מסך : מתכוון לקנות חדש, כרגע הכיוון הוא ל DELL U2312HM. פתחתי דיון על כך בפורום, אשמח מאוד אם תגיבו : המלצה למסך חדש. הערות נוספות: אנ…

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by se7en,

בשעה טובה המחשב החדש שלי מורכב ורץ. וכמו שהבטחתי הנה התוצאה של ה-3dmark2001se. רק הדריברים מותקנים כרגע אז כנראה שהתוצאה תהיה יותר נמוכה אחרי כל ההתקנות. המפרט שלי: AMD ATHLON XP 2000 Transcend 512 mb DDR 2700/333 (Samsung Chips) Asus A7V333 ASUS V8460Ultra - GeForce 4 Ti 4600 HERCULES - Game Theater XP Dragon DA-01BLD Full Tower Antec TruePower 480 Watt התוצאה מספקת?

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. שלום חברים, אני קצת בבעיה.. יש לי כרטיס מסך Nvidia 8500GT ואני מת להיפטר ממנו בצורה מטורפת. עכשיו המפרט שלי הינו כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz זיכרון: 2 ג'יגה זיכרון (של 667 מגה הרץ) לוח אם: Asrock ConRoe1333-D667 ספק כוח: ג'נארי, של כ 450-480 וואט. (עד עכשיו לא היו בעיות, כשנתיים) עכשיו התכנון שלי הוא ללכת על הכרטיס הבא: ‏Zotac‎ - ‏GTS 250 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ עולה כ-610 ש"ח. אך השאלה שלי היא האם הוא מתחבר על הלוח אם הנ"ל והאם מומלץ לי לחבר כרטיס מסך שכזה על מחשב כמו זה? שלא יהיה איזה מצב שישרף או משהו חחח... אז באתי להתייעץ איתכם. אשמח לתגובות והצעות =] תודה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם אני חושב לשדרג את הכרטיס הקיים (5850) ל R9 270X (האם זה בכלל כדאי ? משחק על רזולוציית HD), כנראה לאחד הדגמים הללו (שקיבלו בציון גבוהה ב TECHPOWERUP) http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16814127761 http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16814161443 http://www.newegg.ca/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131532 בכל מקרה יש לי ספק 520W אז עצות לכרטיסים מקבילים / חזקים יותר יתקבלו בברכה. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by apolo1,

אני מתלבט בין שלוש הצעות: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDMSI98PR32&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699&aff=zap http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1092&products_id=6083 מה משתלם יותר ? מחכה לתשובה, היום אני רוצה להזמין סופית... תודה רבה :-)

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by VGFreak,

שלום לכולם, יש לי לאפטופ ללא יציאת SVIDEO ואני מעוניין לחבר אותו לטלויזיה. האם יש כבל מ RGB (יציאה למסך מחשב) ל SVIDEO? יש אולי ממיר שושה את העבודה? מה אתם ממליצים לעשות?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by zahi74,

יש לי כרטיס מסך 7800GT של חברת Innovision משום מה הכרטיס הזה עדיין נחשב יקר (1500 ש"ח) העניין שאני מתלבט אם להחליף אותו לכרטיס 7950GT או X1950XT שעולים 1550 ש"ח (יש לי אפשרות שחבר יקח את הכרטיס מסך שלי ב-950 שקל) השאלה שלי האם זה שווה ??? ואם יש הבדל רציני ?? תודה .

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by zeevge,

ההבדל הוא סך הכל 25 ש''ח (ה msi יקר) יש העדפה לאחד מהם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by dR-TraNce,

שלום חבר'ה! מה שלומכם לא הייתי כאן בערך חודשיים אבל לא נורא הינה חזרתי. חשבתי שהאתר ירד אבל דברתי עם מישה והבנתי שהוא חזר כמו גדול. אנשים הפעם אני צריך עזרה קניית כרטיס מסך חדש. תשמעו כרגע יש לי מחשב AMD - אטלון 3 - 700MHz - ו128MB זיכרון פנימי. וכרטיס מסך זבל ביותר ( Voodoo3 3000 ) זהו נמאס לי כבר מהכרטיס הגועלי הזה. התקציב שלי הוא 350 ש"ח בלבד! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב שיפעיל לי משחקים חדשים כגון: GTA3, DeltaForce4, Tony3 וכו'.. *שהכרטיס מסך יהיה תומך WinXP עם דרייברים וללא בעיות עם משחקים חדשים אז על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות במחיר של עד 350 ש"ח. נו מה אתם אומרים חבר'ה? ועוד שאלה. עם המחשב שלי + כרטיס מסך שתמליצו לי המשחקים יעבדו חלק? *…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אני מתכנן לקנות את הלוח של ASrock...ההוא 754 עם PCIe... אז הכרטיס הזה הוא עם זיכרון משותף...(דיי באסה)... עכשיו שאלות: כמה צינורות עיבוד?.. איזו ליבה??...יש מצב לפתיחת צינורות?? איזה טכנולוגיות יש לו?. כמה הוא מוציא ב3DMARK05?? הוא סביר ככרטיס מסך למחשב של משחקים לא כבדים...ג'נרלס...ונגיד SOF2 MP:DEMO... הוא יחסוב יותר טוב מGF4 MX440-SE

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ShaharSi,

מה קורה... אז ככה.. תראו .. שידרגתי את המחשב.. קניתי HD4850.. לפני זה היה לי 8600GT והיה לי יציאה S-video וחיברתי עם קומפנט וטלויזיה והכל היה סבבה.. עכשיו עם הכרטיס החדש.. יש לי 3 יציאות DVI HDMI ו VGA.. בלי S VIDEO השאלה היא איך אני מחבר ואם זה אפשרי בכלל.. אחד מהחיבורים האלה למתאם של ה S VIDEO בשביל שאני יוכל לראות שוב סרטים בטלויזיה... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  18. הורדתי דרייבר של כרטיס מסך 7950 התקנתי את החדש אך לא יכול לגשת לדרייבר לכוון לא רואה את הדרייבר בשורת המשימות לא יכול לגשת לדרייבר דרך שום מקום , למה ? הורדתי את הדרייבר דרך מדריך זה http://hwzone.co.il/community/threads/526511-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94#.UvIKo_l_t1Y מה ניתן לעשות ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by shaynac,

שלום לכולם, במדור מפרטים ביקשתי עזרה בקניית מחשב למשחקים ועבודה במחיר 7000 ש"ח בערך. קיבלתי כמה הצעות שבעיקר בילבלו אותי. אני מנסה להבין את ההבדלים בין כרטיסי המסך השונים. האם אני אבחין בהבדל במחשקים החדשים ביותר בין הכרטיסים הבאים: X1950XT X1950XTX 7950GT אני מודע לכך שיש הפרשי מחיר משמעותיים בין הכרטיסים השונים אבל אני לא הצלחתי להבין מה תהיה התוצאה במשחק עצמו. כרגע, יש לי מחשב ישן עם כ. מסך 7900 PRO ושום משחק לא עובד אצלי נורמלי (בכולם אני חייב להגדיר את המשחקים לאיכות הנמוכה ביותר). האם כל הכרטיסים שציינתי יצליחו להריץ את המשחקים החדשים באופן חלק גם בהגדרות איכות גבוהות? האם ויזואלית יש שינויים "רציניים" בין הגדרות האיכות השונות של הגרפיקה במשחקים? אשמח אם תפנו אותי ל…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. התקנתי את הדרייבר החדש של ATI, יותר נכון את הפיקס שהם הוציאו, ולאחר הפעלה מחדש של המחשב נוצרו אצלי בעיות בתצוגה, הסרגל כלים משום מה בצבע אפור במקום שחור, ובכלל.. כל חלון שאני פותח בצבע אפור. איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו, ממש לא בא לי לעשות פורמט, שחזור מערכת יכול לעזור במצב הזה? הינה תמונה: עוד משהו שנורא מטריד אותי, בדרייבר החדש המאוורר מופיע לי על 0%, איך זה יכול להיות..?! אני פוחד שהכרטיס שלי ישרף!

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  21. מדברים על זה שהרדאון 9700 יהיה הרבה הרבה יותר טוב מהג'יפורס 4 טי איי 4600 ושה- Oman יהיה יותר טוב ממנו. אז.... אני בדיוק עכשיו רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי שאם אני אקנה ג'יפורס 4 טי איי (אפילו 4200) יש לי כרטיס מסך פצצה לפחות לשנתיים - אבל אם עוד מעט יצאו כרטיסים עם טכנולוגיות חדשות לגמרי עם ביצועים הרבה יותר טובים אז לפי הקצב תוך חצי שנה הטי איי 4200 שאני אקנה (אולי) יהיה סתם זבל (יגיעו משחקים שמבוססים על הטכנולוגיות החדשות). אז עכשיו אני צריך תשובה - לכמה זמן הטי איי 4200/4400 יחזיק לי מעמד עם ביצועים טובים במשחקים חדשים? ועוד דבר שאני כבר לא בטוח לגביו: במשחקים של היום, יש משחקים שהג'יפורס 4 טי איי 4200 לא מריץ חלק (ממש חלק) בהגדרות גראפיקה גבוהות?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי כרטיס geforce nvidia 5500 fx מעודכן אני רואה בטלויזיה דרכו ולא דרך TVTOOL כאשר אני רוצה לצפות בטלויזיה בסרט אז אני חייב לשים את הטלויזיה כ"התקן ראשי", אחרת לא אראה את הסרט. (אם לא היה סרט אז רואים בטלויזיה מה שאני רואה בצג המחשב). כאשר ה-TV זה ה"ראשי" אינני רואה כלום על צג המחשב חוץ מאת הסרט עצמו פרוש על כל המסך. ואילו המחשב "באמת" הוא רק על צג הטלויזיה (ושמה לא תמיד יש סרט, ולא תמיד הוא פרוש). איך אני פותר את הבעייה? אני רוצה לראות משהו, לפחות את העכבר, גם על צג המחשב.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by navaro,

טוב אני רואה שלא עונים לי בדיון של LCD. אז: קראתי את כל האמור פה וממש התבללתי עוד יותר. אני צריכה מחשב בעיקר לסרטים (בעיקר אקשן ששם יש חשיבות שלא יהיו מריחות) ואופיס. אני לא משחקת בכלל!. אבל יושבת מולו המון שעות. בכל אופן אם תוכלו להמליץ לי על מסך דק טוב אני ממש אשמח. התקציב הוא עד 2,500 ש"ח. 17 אינץ' בלבד. דגם בין החדשים. (אני מניחה שהשתנו כמה דברים מאז שהתחילו את הדיון הזה) שיש לו שתי כניסות אנלוגי ודיגיטלי (בעצם, איך אני יודעת אם לכרטיס מסך שלי יש כניסה דיגיטלי?). והכי חשוב שיראו סרטים טוב!: אני מתכוונת כמובן לרזולוציה ולצבעים (יש עוד משהוא שחשוב?), שיהיה טבעי-לא תמונה מלאכותית, שיראו פרטים היטב, חדה מאוד. קיצר משהוא איכותי: כמו תמונה של מסך CRT טוב.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  24. קניתי מחשב נייד יד שנייה ממישהו ובדקתי את החומרה ובכרטיס מסך רשום Mobility Radeon איזה כרטיס מסך זה? באיזה directx הוא תומך? איזה משחקים אני יכול להריץ עליו?

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by yonifra,

אהלן, לאחרונה היו לי מספר משחקים שבאמצע המשחק המסך נהייה שחור ולא הייתי יכול לעשות כלום פרט ללכבות את המחשב ולאתחל אותו. אני שומע סאונד אחרי שהמסך נכבה, אבל אין סיכוי לעורר שוב את המחשב, צריך לאתחל. מה שמוזר זה שזה מחשב בן חודשיים עם 2 כרטיסים מחוברים בקרוספייר, מעבד i5 ולוח אם MSI P67A-GD53 עם 8 ג'יגה RAM ומערכת הפעלה 64 ביט. זה די מתסכל, הסתכלתי קצת באינטרנט ומישהו כתב שם שצריך לבדוק את הטמפרטורה, אבל הוא לא ציין איזה טמפ' נחשבת תקינה. אני בדקתי ואני רואה שכרטיס אחד פועל על 55 מעלות והשני על 0 (בקונטרול סנטר של ה Catalyst), ורציתי לדעת כמה דברים: ראשית, אם 55 מעלות נחשבת טמפרטורה תקינה, ודבר שני ראיתי שה AMD Overdrive אצלי דלוק, יכול להיות שזה מחמם את הכרטיס? בכל מקרה, …

• 4 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.