כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שביום שישי צפויה לצאת לשוק הסדרה החדשה של ה 6000 אני קונה עכשיו מחשב חדש ככל הנראה עם כרטיב 5670 512MB האם כדאי לחכות ליום ראשון או עוד כמה ימים או שזה לא אמור להשפיע בשבועות הקרובים? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD5770, ובעקבת כניסת סדרת ה- 6000 לשוק תהיתי: האם סביר שתהיה ירידת מחירים שלו שתציג הזדמנות משתלמת לשדרוג (CF), או שהכרטיס צפוי פשוט להעלם מהמדפים?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום ושבוע-טוב לכם! אני מעוניין לרכוש בע"ה את הכרטיס שאמור לצאת בקרוב לפי מיטב הבנתי, ה8800GTS בעל הליבה החדשה. חשוב לי לדעת אם יש למישהו מידע מסוים שמתוכנן לכרטיס יציאת HDMI. מקווה שתוכלו לעזור תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
WoW nvidia הולכת להכנס וחזק ב- ATI X1800GTO ירד ל- 179 $ OMGGGG כרטיסי מסך בחוזק של בין 7900gtx לבין7600gt ירדו ל299 $ ואווווווווווו הייתכן?!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס אבל אני לא רוצה כל כך את ה 9800 פרו וה6800 יקר לי טיפה אז... האם צפוייה ירידת מחירים בקרוב של ה 6800? של 6800 NU או של כל סידרת ה 6800?
-
- 10 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם מתכוננים כרטיסים כאלה בעתיד הקרוב? (לידע כללי) החברות חושבות שהן בים, נסחפו לחלוטין עם ה10.5 אינץ' אורך לכרטיס.
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש לעוזרים.. ברשותי שני כרטיסי מסך מדגם 7970, גרסאות שונות. רציתי לדעת מה תיתן לי צריבת ביוס? האם זה כדאי,האם ישפר במשהו את הביצועים, האם זה לא מסוכן(ידוע לי שיש DUAL ביוס )?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הכרטיס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=&products_id=24995&PHPSESSID=a9f2df141b6801c5cfbc225b565712d9 עכשיו, יש שתי חיבורים בין בכרטיס לספק 6 פינים האם אני צריך לחבר את שתיהין כי עכשיו חיברתי רק אחד וזה טוב, ויש עוד יציאה מהכרטיב מין חיבור לבן של שתי פינים ואני לא יודע מה צריך להתחבר אליו. אשמח לעזרה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
אני לא שואל לגבי DOOM 3 ,שיוצר כדי להצדיק את קיומו של GF 6800 האם צריך 256MB או שזה גם גימיק שיווקי ?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לק"י שלום, אני קונה כעת מחשב חדש, ואני צריך להשתמש בו מידי פעם בתוכנה כמו Photoshop, השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בכ. מסך המובנה או שאני צריך לקנות כ. מסך חיצוני מתקדם בשביל זה ? המפרט הנוכחי: Core i3 3.06 4Gb 500Gb Intel dh55pj - זה הדגם של הלוח, והוא כולל כ. מסך. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, סיימתי להתקין עכשיו את ה-9800GTX+ ויש לי שאלה. האם אני צריך כבל מיוחד כדי לשלוט במהירות המאוורר (כמו במאווררים של המעבד והמארז) או שזאת פונקצייה מובנית ואני רק צריך תוכנה מסויימת?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 22" למחשב שהוא כבר לא ממש מציאה ( אסוס פנטיום 4 כזה 512 ראם , וודוו 4 , ) איך זה יעבוד לי עם מסך 22?
-
- 12 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודות משרד ובין היתר לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ( popcorn time השאלה שלי האם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך יקר בשביל לראות סרטים דרך הטלויזיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שעורך ווידאו ורוצה לקנות כרטיס מסך חדש , והוא ביקש ממני לברר לו איזה כרטיס מסך טוב. אמרתי לו שלמיטב ידיעתי לכרטיס מסך אין שום קשר לאיכות הוידאו הסופית, מכיון שתפקיד הכרטיס הוא ליצר תמונה "און ליין" כמו במשחקים, אבל בעריכת וידאו, זה בעצם חישוב, וכמו שלא יהיה הבדל אם תדחסו קובץ מסוים בשתי מחשבים שונים עם אותה תוכנה, שתי הקבצים הדחוסים יהיו זהים לגמרי למרות שפעם דחסתם אותו בפנטיום 2 ופעם במעבד 4 ליבות, מכיון שזה פעולה מתמטית מוגדרת מראש וכל ההבדל הוא הזמן שזה לוקח, אבל לא בתוצאה הסופית. אז במשחקים, שהזמן חשוב משקיעים על כרטיס מסך, אבל בעריכת וידאו, למיטב הבנתי: א. איכות הוידאו לא תצא יותר טובה במחשב עם כרטיס מסך רציני, מכיון שמדובר בחישובים מתמטים מוגדרים. ב. דחיס…
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום אני קניתי לא מזמן מחשב עם הכרטיס מסך הזה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1456 אבל בסופו של דבר קיבלתי את זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 דיברתי איתם ואמרו לי שאין בעיה יחליפו לי בקלות... עכשיו השאלה אם אני צריך להסיר את הדרייבר או שאפשר להשאיר אותו בלי להתקין מחדש....? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כרגע מותקן לי catalyst control center האחרון אבל הבנתי שהתוכנה זוללת משאבים וכדאי להתקין ATI Tray Tools ו-ATI Tools ל-OC צריך להתקין ATI Tray Tools Plugins ?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
http://img85.imageshack.us/img85/4897/4pinto6pinpoweradapterrs9.jpg או שמספיק לאחד ?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בוקר אור קניתי לפני חצי שנה לוח אם חדש של אינטל עם מעבד I5 - 2300 יש על המעבד כרטיס גרפי ולכן המשחק NBA 2012 הותקן והאחיין שלי משחק ונהנה אך המשחקים FIFA 2012 וPES2012 לא נטענים . איזה כרטיס מומלץ בבקשה למשחקים אלו ? וכמה צפוי לעלות ? המסך כרגע 19 אינץ רגיל ועוד פרטים יירשמו במידה וצריך (רק תכוונו אותי בבקשה ) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה כרטיס מסך חדש: LEADTEK GEFORCE 7800GT (הגירסה הרגילה ל-PCIE?) ואני לא יודע משהו: האים אני צריך לקנות מאוורר נוסף לכרטיס מסך הזה? אם כן אז בבקשה תנו לי לינק לאתר טוב שיש בו מאוורר חזק שיספיק לכרטיס מסך הזה במחיר סביר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא E8400 4GB Ram 9500GT Seasonic 600W אני גם מחכה למשחקים שהולכים להגיע, MW3,BF3,Max Payne 3, ואני רוצה לשחק אותם על הגדרות מקסימליות, יש סיכוי שאני עושה את זה רק עם שדרוג של כרטיס מסך לדוגמה ל GTX570, או שנראה לכם שאני כבר צריך לשדרג את המעבד-לוח-זיכרון-כרטיס מסך ? למשהו יותר רציני כמו I5 ? אני עובד עם מסך 40" LCD על 1080P תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
במחשב שלי החדש מסוג amd3000 אם לוח של גיגה ביט וזירון 1 גיגה יש לי כרטיס מסך מסוג גיפורס 6600 התקנתי את העידכון מהאתר של ניוודה שניקרא 81.95 _forceware_winxp2k_international_whql האם אני צריך עוד משהו בשביל שהכרטיס מסך זה יתן לי את מירב הביצועים שלו למשחקים? יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות של הכרטיס ? ואם אפשר לפרט לי אם צריך בהרחבה כי אין לי מוסג מה אני אמור לעשות תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי לפני כמה שנים: מעבד Q9550 4GB זיכרון RAM ספק סיסוניק 500W מסך DELL U2312hm וכרטיס מסך 9800GT 1) אני ארצה לשחק בהרחבה של סטארקראפט 2 כשתצא. איך היא תרוץ על המערכת הזו? כמו המשחק המקורי? האם שידרוג של כרטיס מסך ב300 ש"ח יעזור? אם לא אז אולי אפשר למתוח את התקציב עד 500 ש"ח? 2) כשיצא מקס פיין 3 בטח גם ארצה לשחק. האם שידרוג כרטיס מסך בתקציב יעזור? או שלא תהיה ברירה לקנות מחשב חדש? תודה! איתי
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
החליפו לי: ati sapphire hd2600 pro 256mb ddr3 OC שהיה תקול, ובמקומו קיבלתי: (nvidia leadtek px9500 gt 1024mb ddr2 hdmi (low profile (ספציפית ביקשתי Nvidia) רציתי לודא שהכרטיס החדש אינו נופל מהישן קצת מטריד אותי שהישן היה DDR3 והחדש DDR2 הסיפור המלא בהמשך
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
שלום. סלחו לי על השאלה ה"הזויה". אני מנסה להבין אם עובדים עלי - אני נדרש לרכוש כרטיס מסך 5970. המוכר מציין שהכרטיס הוא ATI HD 5970. שאלתי אליו הייתה: "איזה מותג? האם זה ASUS? MSI? XFX?" תשובתו הייתה: זה של ATI, זה מהראשונים שיצאו. לא ברור לי הדבר הזה. אשמח לשמוע את דעתכם תודה!
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-