עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by jungle-man,

ברשותי quadro fx 580, אני מעוניין להרכיבו במחשב למטרות גיימינג, רזולוציית fullhd משחקים כגון fc3, crysis3 וכו'. עכשיו.. ברור שלא לגיימינג הוא נועד אבל אני מאמין שיעשה עבודה סבירה +. פחות או יותר, מבחינת כוח עיבוד, לאיזה כרטיס גיימינג ניתן להשוות אותו?

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  2. Started by FishnZone,

קודם כל מנהלים - אני יודע שזה לא מתאים לכאן, פשוט כאן הרבה מתעסקים עם כרטיסי מסך אז אני מניח שיש כאן אנשים עם ידע על הדבר הזה: מסך שחור בעת עדכון דרייבר https://hwzone.co.il/community/topic/590059-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8/ ראיתי הרבה אנשים עם הבעיה הזאת שלא נפתרת בשום דרך - אני כבר אובד עצות.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by smood,

התקנתי דריבר הכי חדש התקין בלי בעיות...מתריע שאחרי הדלקה מחדש תהיה התאמה של הדריבר והכל... מפעיל את עצמו מחדש נכנס לWINDOWS מחליף מסך לשחור (מתאים את עצמו ומריץ טסטים) ואז פתאום קופץ מסך כחול בטענה שaticqag.dll לא בסדר. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב הכל בסדר אבל הריבר לא התאים את עצמו ולכן ההזזות של חלונות או גילגול של טקסט נמרח לי...ומשחקים הוא בכלל לא מעלה. מה עלי לעשות? ממה זה נובע?

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  4. אהלן, יש לי כרטיס מסך 7600GS של NVIDIA. ראיתי באתרי הורדות (חוקיים) שיצא דרייבר חדש 175.16 שתומך בסדרה 7: http://majorgeeks.com/Nvidia_Forceware_for_XP20002003_d5934.html לפי האתר של NVIDIA הבנתי שהדרייבר מיועד לסדרה 9 (בלבד). האם מומלץ להתקין את הדרייבר הזה גם לכרטיסים שהם לא סדרה 9 (כמו 7600 אצלי) ?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש, שבו יש את החלקים הבאים: E6600 IP35 PRO HX520W 8800GTS\8800gtx **לא רלוונטי מכיוון שכבר אצלי*** SUNBEAM TRANSFORMER SEAGATE BARRACUDA 320GB G.SKILL 800MHZ 2GBHZ עכשיו אני מעדיף לקנות את הGTX, אך זה חורג לי במפרט העליון בכ400 ש"ח [עד 5500+-]. אבל, אם אני ארד לGTS זה יוריד לי את הביצועים בדי הרבה [אני גיימר]. יש לי מסך 22" 1680X1050 ולכן אני צריך לפחות את הגרסא של ה640 אז מה לעשות? א. לקנות 8800gts 640 calibre ואז להמשיך עם הOC עד שיגיע לתוצאה של GTX [פחות 500] ב. לקנות 8800GTS רגיל, לעשות לו OC ולקוות לטוב - יאפשר גם שיפור בחלקים האחרים [פחות 1K] ג. להתמודד עם החריגה ולקחת GTX שזה בעצם עוד 400 ש"ח מהתקציב תודה רבה לעוזרים ד"א מתוכנן…

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by lexsus,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חזק עד 500 שקל גג למשחקים יש לי מסך 19 אינץ רזולוציה 1280*1024 מעבד q9400 וכרטיס מעפן עכשיו אני מתלבט לגבי כל מיני אבל אשמח לעזרה אני חוזר הכטיס שאני מחפש רק למשחקים

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by Ashand,

בכמה נמכר הכרטיס הזה כיד 2?

8. נציג רשמי של חברת אסוס מעריך כי מלאי כרטיסי ה-RDNA 2 הראשוני ייעלם מהמלאים בתוך דקות בודדות, בדומה למה שחווינו בהשקה הרשמית של דגמי ה-Ampere המתחרים מ-NVIDIAלכתבה

9. Started by ezx,

יש לי 6800 של לידטק הרצתי 3 די מרק וקיבלתי רק 14 אלף הגי פורס 5900 אקס טי שלי הוציא יותר מזה מישהו יודע למה אני כולי מבואס מזה המיפרט שלי הוא amd2800 msi delta ilsr 80-8 bufer giga 400 watt power suply 786 ram king max ddr 333

• 10 תגובות
    • 873 צפיות
  10. Started by A-X-P,

מה שרשום בכותרת..... מחכה לתשובות ממכם... אני מדבר אם הם מייצרים כרטיסים טובים עבור ATI

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  11. הכרטיס שיש לי של Power color ויש לו מין s-video מיוחד כזה שמסודר שונה מהרגיל... לרציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה או איך להשיג אותו ואיך קוראים ליציאה הזאת

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  12. מחפש כרטיס זול עם יציאת DisplayPort , HDMI ו DVI. מה הכרטיס הכי בסיסי שמכיל את כל שלושת היציאות הללו כיום? תודה מראש.

13. VGA TO COMPONENT בארץ?

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by alexc32,

שתי שאלות : 1.ב-grapchics setting /ATI overdrive הטמפרטורה המוצגת היא בין 58-57 צלזיוס ,האם זאת טמפ' אמיתית ואם כן האם זאת טמפ' תקינה לכרטיס גרפי שהו HD 4870 1G (הטמפ' המוצגת היא כאשר הכרטיס גרפי אין אליו שום עומס מיוחד)? 2. ב setting של ה 3D יש אפרות לשנות את רמת הגרפיקה בין רמות ביצוע ל איכות ,הגדרות אלה על מה בידיוק משפיעות ? האם הן משפיעות על משחקים ,כלומר אם אני מכוון על רמת ביצוע ומוריד מהאיכות אז הגרפיקה של המשחקים אצלי תהיי נמוכה(כשאני נכנס למשחק עצמו הכל עומד אצלי על VERY HIGH ו -ultra) ? תודה,

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  15. אפשרויות שאני חשבתי עליהם: 1. Axle nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB 2. Sapphire ATI Radeon HD5750 Display Port 512MB DDR5 PCIe 3. Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe 4. Sparkle nVIDIA GeForce GTS 250 1024MB DDR3 PCIe יש משהו נוסף? מי הכי כדאי? תודה TANGUSH

16. המחשב שלי: 80 ג'יגה pentium 4cpu 2.40ghz 2.40 ghz ram - 768 כרטיס מסך נוכחי: asus radeon 9600se 128mg עכשיו יש לי תקציב בערך 2000 ש"ח.. ואני רוצה לקנות או את הכרטיס הזה: ATi Radeo X1950XT או את זה: ATi Radeo X1950XTX אני רוצה לדעת אם הכרטיסים יתאימו למחשב שלי אם לא אתם יכולים להציעו לי כרטיס אחר? תודה מראש למי שיענה!

• 18 תגובות
    • 872 צפיות
  17. Started by DeshDesh,

היי. קניתי מחשב חדש, אך כרטיס מסך Sapphire dual-x r9 280x משומש מTMS. התקנתי דרייברים והכל מאתר היצרן כשורה, אני עם המחשב כשבוע, והספקתי לשחק call of duty ו battlefield 4 בcall of duty בערך בין חצי שעה- לשעה של משחק, אני פתאום מקבל מסך שחור וזה נתקע שם. גם כשאני מנסה להיחלץ חזרה לוינדוס עם מקשים אני לא מצליח. רק ריסט למחשב עוזר. בBF4 זה קרה לי רק פעם אחת, אחרי מספר שעות משחק. האם בוודאות זה מראה על בעיה בכרטיס מסך? התקנתי דרייברים 14.4 מהאתר של AMD והתקנתי דרייברים לכרטיס קול מהאתר של הלוח אם. חשוב לציין שאני לא חווה האטה במשחק אך המאורר של הכרטיס מסך מאוד רועש לאורך כל המשחק. בנוסף, כאשר חיברתי את הכרטיס מסך, חיברתי לכניסת חשמל של הכרטיס את החיבורים הבאים: 6 + 2 מכבל אחד…

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by Yaron123,

קניתי מחשב סביר עכשיו ואני רוצה שימש אותי בזמן הקרוב גם למשחקים המפרט שלו 2.93GHZ 2mb pentium d.core e6500 מעבד P5QPK-AM G41 ASUS לוח אם 320GB SATA2 7200 16MB WD דיסק קשיח H\S CEON 2GB DDR2 800MHZ זכרון A.PFC 400W FAN12 POWER MAN INWIN ספק כח מארז+צורב עכשיו השאלה איזה כרטיס מסך לקנות שיתאים ללוח אם ושיתאים למשחקים לשנתיים שלוש הקרובות במכיר 200-500 שקל

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  19. הרצתי היום את 3dmark 2003 כדי לבדוק את הביצועים של הרדיאטור 9800 פרו של סאפיר. התוצאה הייתה : 5040 . זאת תוצאה נמוכה ? המפרט : athlon xp 1700 + 512 ddr זכרון

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  20. היי אנשים, אני בדיוק מסיים לבנות מחשב חדש, ואני מאוד מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. מצד אחד, יצא כבר דור חדש (5850) שנראה מדהים, אבל הוא יקר יחסית ואני לא בטוח אם אני צריך את הכרטיס הזה (אני לא גיימר כזה רציני, אבל אוהב לשחק מידי פעם), וחשבתי אולי לקנות לעכשיו כרטיס פשוט יחסית כמו 4850 ולשדרג עוד שנה שה5850 יהיה במחיר יותר זול... מה אתם חושבים? כדאי להוציא את האקסטרא 700 שקל עכשיו? האם יש בכלל צורך בכזו מפלצת כרגע? כל עצה תעזור לי, אני אמור לסגור את המפרט היום תודה

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  21. Started by Abit.com.tw,

אמרו פה שמחברים את הכרטיס לטלווזיה ורואים טלווזיה על המחשב... איך זה עובד? ???

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  22. Started by Zeev86,

אהלן. רציתי לדעת כמה יעלה לי לשדרג מחשב על מנת לקבל ביצועים טובים במשחקים חדשים שיוצאים כיום (כלומר - הגדרות הכי גבוהות על רזולוציה מקסימלית) המפרט שלי: מעבד i5-3570 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ספק Seasonic 520 כרטיס מסך gforce 660ti זכרון 8 GB RAM זה המפרט המלא שנקנה בזמנו מTMS: http://www.tms.co.il/preview/spec/3emh7rf2/1 אני מקווה שפתחתי את הדיון במקום המתאים כי לדעתי הרכיב שהכי רצוי לשדרג כרגע זה כרטיס מסך, אבל אני גם חושב (תקנו אם אני טועה) שאם משדרגים כרטיס מסך רצוי גם לשדרג מעבד. אני משתמש במסכים 23 אינץ לגלישה ו40 אינץ לגיימינג וסרטים על 1080P

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  23. Started by Tzion,

אני מדבר על כרטיס גיפורס FX5200. של איזה חברה הוא עדיף לדעתכם?

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  24. Started by fx-57,

האם הדבר אפשרי? כי הבנתי שAGP 1/2X הם 0.8V. וAGP 4/8X הם 1.5V. [glow=red,2,300]בולשיט או אמת?[/glow]

• 14 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by Shmoolik,

שלום , יש לי קלטת ווידאו שאני ממש רוצה להעביר למחשב. הבנתי שיש כמה שיטות , אחת מהם זה להקליט מהוודיאו למצלמת ווידאו ואז להעביר למחשב , אבל אין לי מצלמת ווידאו. דרך נוספת היא פשוט להעביר מהווידאו ישירות למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 8500 , לראות סרטים מהמחשב לטלוויזה אני יכול , אבל אפשר להעביר מהווידאו למחשב ? כבל יש לי והוא כבר מחובר לווידאו , הווידאו על PLAY , אבל אין לי מושג מה עושים מפה.. ניסיתי ב - DISPLAYS של הכרטיס מסך אבל לא מופיע שם כלום חוץ מהמסך עצמו (כשאני רואה סרטים על הטלוויזיה אז מופיע שם שהטלוויזיה מחוברת). עזרה בבקשה , תודה.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.