כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב לכולם, יש ברשותי כרטיס מסך Gainward Geforce 6800GT 256MB GDDR3 , שצרבתי לו ביוס לגרסאת ה6800GT Golden Sample , - רציתי לדעת אם אני יוכל לצרוב לכרטיס הנ"ל ביוס של 6800U Golden Sample ? - האם מה שמבדיל את הכרטיסים זה רק מהירויות שעון? ראיתי באתר של Gainward שלכרטיס 6800U מהירות הזכרונות הם 1.6ns ול6800GT הם 2.0ns, האם זה עדיין אפשרי למרות זאת? כל כרטיסי ה6800U מכל שאר החברות גם הם בעל זכרונות 1.6ns? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
ידוע שכדי לקבל תמונה חדה ואיכותית במסכי LCD אפשר לקבל רק ברזולוציה טבעית למסכים אלו שהיא 1280X1024 . לפני כשישה חודשים פירמטתי את המחשב כולל עידכון ביוס ללוח אם כולל עידכון דרייבר לכרטיס מסך. ולאחר מיכן קרה לי דבר מוזר, כל רזולוציה שאני מגדיר אני רואה תמונה חדה ואיכותית כמו ברזולוציה טיבעית (1280X1024) אפילו על 800X600 כרגע אני על 1024X768 הכרטיס מסך - GEFORCE 6800GT מסך - EIZO FlexScan778 מישהו יכול להסביר את פשר התופעה?. כי לפני הפירמוט הדבר היה בלתי אפשרי ושאלתי את אותה שאלה בכמה פורומים ולא קיבלתי תשובה. אשמח לקבל תגובות.
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שסערת ה-2900xt התבהרה הבנתי שזה לא הבחירה בשבילי בגלל שכנראה אפילו הליבטי 400w לא יחזיק אותו והתקציב שלי לספק הוא בקושי 250 שקל... וגם המחיר גבוה מידי, תיכננתי בכלל לקחת 8600gts עד שהבנתי שהוא חרא של כרטיס והחלטתי ללכת על בטוח... האם באמת 8800gts 320mb היא הבחירה הנכונה היום? וצפוייה ירדית מחירים שלו בימים הקרובים? התקציב הכללי שלי למחשב הוא 4500 שקל, מסך lcd 17". ואני רוצה תמיכה ב-dx10 לא משנה כמה שזה יהיה פתאטי... ומתי יוצאים ה-2600xt/2900xl/2900pro או ה-8600 המשופר? אם הם יוצאים תוך שבועיים שלוש אולי אני יחכה... כי אני ממילא מחכה כבר חודש בלי שקרה כלום...
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואם כן אז באיזה תאימות, כלומר מה צריך לבדוק בנייד שיהיה מתאים לאותו כרטיס מסך..אשמח אם תראו לי חנות שמציגה מפרט של זן כזה של כרטיסי מסך.
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב יחסית חלש עם כרטיס מסך עלוב ביותר (geforce 210)! יש לו 2 ג'יגה זיכרון, מעבד: I5 750 ולוח אם: MSI P55-CD53. השאלה שלי היא: אם הוא ישדרג את הכרטיס מסך ל-4830 האם המחשב יוכל לנצל את כל הכח של הכרטיס בלי שהמעבד והלוח אם יהוו צוואר בקבוק? המעבד והלוח חזקים מספיק? שווה להשקיע? כי כרגע משחקים חדשים זוחלים אפילו בהגדרות נמוכות!!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי מה יקרה כשארצה לשדרג את המחשב מבחינת ביצועים גרפיים. האם אצטרך לוותר על הכרטיס שלי? או שאפשר פשוט לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אוכל להריץ מישחקים כמו FAR CRY, HALF LIFE, DOOM 3 על המחשב הבא: מעבד: P42.66 775 PRESCOTT 64 BIT כרטיס מסך: GIGABYTE PCX6200TC 256MB זיכרון: 512MB DDR 400 לוח אם: MSI PM8M2 775 800 תודה
-
- 11 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני לא כזה מבין, מה הכתבה הזאת אומרת: http://hwzone.co.il/news/1215031770/29586/ האם ה-4870 שאני קונה, גם אם יהיה מקורר היטב, לא יוכל להגיע לאוברקלוקינג מקסימלי בגלל שהוא נעול? אין שום דרך לעבור את הנעילה הזאת? תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
v530_15icr_sg_en.pdfרצ"ב המפרט של המחשב שברשותי ורציתי לשאול האם ניתן לשים בו כרטיס מסך nvidia gforce 1650 בהנחה והדגם הוא ללא צורך בחיבור נוסף לספק כוח. הספק במחשב 180W כמו כן במידה וכן האם יש המלצה לדגם מסויים? האם הכרטיס יתאים גם לתוכנות מידול כמו autocad ו sketchup? אודה לעזרה בנידון. v530_15icr_ug_en.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלנו מחשב חדש ובו כרטיס מסך Gigabyte GTX1080Ti extrim. במחשב הישן יש לי כרטיס בן שנה לערך מסוג GTX970. האם ניתן לחבר את שניהם במחשב החדש (בתצורת SLI), או שחייבים שני כרטיסי מסך זהים ? אם כן - איך (הגדרות, לאן מחובר המסך וכדומה...) ? לוח האם הינו Asus Z270 E. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי בכמה ימים האחרונים ניסיתי למצא איזה מאורר עושה לי רעש בהתחלה חשבתי שזה הזלמן על המעבד אבל עכשיו אחרי שעצרתי ביד אחד אחד מצאתי את האשם ! זה המאורר של הכרטיס מסך.... LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO Extreme יש דרך לשלוט במהירות העבודה של המאורר שלו???(תוכנה משהו...)
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אם המחשב שלי מספיק חזק וגם הכרטיס מסך שלי, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחדד סרטים או איכשהו לקבל תמונה יפה יותר
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך viewsonic p95f+ ולחוסך מזלי חלון הקידמי נסרט לאחר ניקוי (לא שלי)ופשוט אי אפשר לראות כמו שצריך זה המסך הכוונה האם ניתן להוציא את הפנל הקידמי ולהחליף רק חלון או שהכל קשור לשפורפרת ואז באמת אכלתי אותה?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת האם הכרטיס 3780X2 יכנס במארז mid tower? ולא full כי הבנתי שהכרטיס ארוך מאוד...
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אם למישהו יש כבר פתרון, שישתף. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי לבצע את ה-OC שלי,נכנסתי לשחק ב-COD2 ושמתי לב ש-FPS ירד בכ-20...משו שלא היה אף פעם לפני ה-OC,ותמיד המשחק עבד חלק. האם נעילת האפיק באמת משפיעה על ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
האם נפתרה בעיית ההתחממות בקאטאליסט 3.9, או נשארה אותה בעיה כמו עם ה-3.8? פשוט יש לי 9800 פרו ואני די מפחד לשרוף אותו...
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הדיו עוד לא יבשה על AMPRE וכבר מתחילות ההדלפות על הדור הבא, ADA LOVELACE:
-
- 71 תגובות
- 11.4k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שהמחיר של הכרטיס בחנויות בחו"ל הוא כ700$, שזה לאחר עיגול 2500שח'. כשאני מסתכל בחנויות בארץ הכרטיסים מתחילים ב4000שח'. אני יכול להבין שיהיה הבדל במחיר, אבל ההפרש פה נראה לי לא הגיוני? האם אני מפספס משהו? האם זה בגלל בעיות היצע כרגע ואם אני אחכה כמה שבועות אני אראה כרטיס במחיר שפוי? מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה? קפיצה של 60% במחיר מרגישה לי לא שפויה!
-
- 17 תגובות
- 7k צפיות
-
-
USB 4.0 Will Arrive In Late 2020 האם נראה כרטיסי מסך , טלווזיות עם חיבור USB 4.0 ? Thunderbolt 3 technology and that achieves per at up to 40Gbit/s. חוץ מכרטיסי מסך לא מבין למה אני ישתמש בזה ? הרי כווננים מכניים חלשים /איטי למהירות כזאת
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
מדובר בלוח 8ST800 של גיגהבייט עם צ'יפסט 645DX חיפשתי מידע באתר של גיגהבייט אבל החיפושים העלו חרס יש כאן מישהו שהפעיל אחד מהכרטיסים האלה בלוח עם AGP4?? מאוד דחוף לי תודה
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, ראיתי מספר ויכוחים על זה ולא הבנתי האם סדרת ה8800 תומכת בHD? באתר של לידטק רשום שכן: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=313 למטה בצד ימין. האם הם תומכים או לא? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
סדרת המסכים החדשה של LG, הP, אומנם העלתה מעט את הרף עם רזולוציות מעט יותר גבוהות, קצבי רענון קצת יותר טובים ורכזת USB(לטעמי מיותר כמעט לכל משתמש). אך האם יש שיפור בבעיות האמיתיות שהציגה סדרת הB? למשל, הגאומטריה (לא הצליחו "להלביש" את התמונה על כל המסך). בכלל, האם מישהו חושב שיש הבדלים משמעותיים בין מסכים משני הדגמים? האם השיפור בקצבי הרענון מורגשים? התמונה חדה יותר? הצבעים "אמיתיים" יותר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הכוונה היא לכל הסדרה כולל 4200 וכולל כל סדרת הTI
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-