עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי במחשב ישן כרטיס מסך של Nvidia מדגם G-Force 3. לכרטיס יש לא מעט בעיות עם המאוורר, ולכן רצוי לדעת את מצב הטמפרטורה של המעבד באופן קבוע. כאשר אני משתמש בתוכנת ניטור, האינדיקציה המתקבלת היא 0 מעלות. האם יש כרטיסים שאין להם אפשרות ניטור? אני יוצא מנקודת הנחה, שברגע שמופיע לי GPU בתוכנה, הכרטיס הוא אכן בעל אפשרות כזו. תקנו אותי אם אני טועה. האם יכול להיות שאפשרות הניטור קיימת, אך אינה מתפקדת מסיבה כלשהי? ראוי לציין שלאחרונה ביצעתי ריענון למשחה התרמית וכן שימון של המאוורר.

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  2. Started by evman007,

מה זה מגיע בשקית? ואיך הביצועים שלו? נראה לי אני יקנה אותו יחד עם מעבד אתלון 64 2800 והלוח של גיגהבייט .

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  3. ברשותי 2400XT והוא מחובר למסך רגיל הכל טוב ויפה... הוא גם מחובר לטלוויזיה והקטע הוא שאני יכול לקבוע רק מסך אחד שיפעל, ולא יותר. או המסך או הטלוויזיה..... מישהו יודע למה זה ככה? ניסיתי כמה גירסאות של דרייברים כולל CCC ניסיתי דרייברים אחרים ניסיתי לשחק בהכל בCCC וממש לא הולך לי... הנה תמונה שיש לי מה CCC. אני רוצה תצוגה כפולה... וממש לא הולך לי ולא יודע למה.... [attachment deleted by admin]

4. Started by gabbay,

קיבלתי עכשיו את שני כרטיסי ה470 של INOO3D ולהפתעתי לא קיבלתי איתם גשר SLI. יש לי גשר 3 WAY SLI שקיבלתי עם הלוח אם/ אם אני אשתמש בו בשביל SLI רגיל הוא יעבוד?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by Snufkin,

מישהו יכול להסביר לי מה הקטע במסכי LCD עם ה-CONTRAST? אני עכשיו בחו"ל ואני רוצה לקנות מסך חדש. וכל המסכים פה LCD ועל כל אחד רשום מידת קונטרסט (למשל 1:1000 או 1:500 או 1:600) איך זה מתקשר לנתונים של המסך?? אני מכיר שקצב רענון הוא זה שקובע, ושעדיף שהוא יהיה קטן מ8MS.

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by perrikus,

לפי דעתי זו טעות... תגידו אתם http://www.pch.co.il/docs/pd-1408736042.htm

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by mano4now,

שלום לכולם, יש לי מחשב HTPC עם כרטיס 8800GTS 640M ומעבד Q6600 ו4G זכרון. אני משחק פרו 2009 על מסך 42 FULL HD במע' הפעלה ויסטה. בהגדרות של המשחק סימון ה-V על wait for sync הוא באפור וקראתי שצריך במצב כזה להכריח את הכרטיס בדריבר לסנכרן. ובאמת תקופה ארוכה המשחק היה רץ חלק. לאחרונה אני שם לב לבעיות שחזרו למרות שלא שיניתי הגדרות. הדברים היחידים הם שעדכנתי את המשחק ל1.3 רק שזה לא התחיל ממש מאז. האם יש לעוד אנשים בעייה דומה ? בדקתי כשזה קורה ואין שום עומס על המחשב ובהרגשה ( לא מדיד ) במחשב מרגיש קר ( מארז של זלמן ). יש לכם רעיון ? מנו

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  8. יש לי את הגרסה האחרונה שנקראת כבר EVEREST. קניתי 6800 של אלבטרון והתוכנה ההיא מראה נתונים לחלוטין לא הגיוניים על הזיכרון והליבה שלו. ניסיתי אצל חבר שלי וזה אותו דבר. יש בעיה בכרטיס?

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  9. Started by XCG120,

לאחרונה הכרטיס מסך GTX 590 מתחמם נורא מהר עד למצב שכאשר אני צופה למשל בסרטון ביוטיוב החום מגיע ל90 מעלות מה הסיבה לכך? וכאשר הכרטיס "במנוחה" הוא נשאר על 70-76 מעלות אשמח לפתרון תודה. :nixweiss:

10. שלום, אח שלי רוצה לקנות לעצמו כרטיס מסך חדש במקום ה ג'יפורס 2 המעפן שלו בעקרון יש לו מחשב ככה ככה: פנטיום 4 1700 256 מגה בייט זכרון והשאר פחות חשוב בעקרון הוא משחק הרבה והוא רוצה כרטיס שיחזיק לו טוב משחקים.. ואנחנו מתלבטים בין 9600XT, ל 9500pro שראיתי שיש עדיין בלוג'יק פיסי... מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 910 צפיות
  11. למערכת עם מעבד e7200, 2GB DDR2 וספק איזיקול בעע 450W אם נצרך שדרוג של הספק, אבל רק אם נצרך, אשמח גם להמלצה לאחד.

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  12. שלום, אני מחפש "להשתדרג" כבר כמה זמן, מבחינת כ.מסך מישהו מוכר 4850 משומש במחיר "נחמד" , הוא אמר לי ש: "הכרטיס בערך בין שנתיים וחציאני לא יודע עם יש לו אחריות עדיין אולי לעוד חצי שנה אבל קבלה כבר אין לי הכרטיס נקנה בקייאספי ואין לא שום בעיות פשוט החלפתי לכרטיס חדש יותר הוא אפילו במצב מצויין כי הוא לא עולה אף פעם מעל 53 מעלות שזה מראה על בריאות מצויינת" איך נשמע לכם? כדאי ללכת על זה? או ש"אפשר" ללכת על זה, אחרי שאדרוש שיראה לי את זה עובד בביתו? אשמח לחוות דעת מהירות, כי אם כן, אצטרך להחזיר לו כבר תשובה, ולפרסם הודעה לגבי ספק . . . תודה חברים, יום טוב

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by alartika,

יש לי ג'י פורס 2 MX 400 64 MB והתקנתי את הדרייברים החדשים של נוידיה ועכשיו כשאני מנסה להיכנס להגדרות המתקדמות של הכרטיס זה יוצא לי ורושם שrundll32.exe ביצע פעולה לא חוקית יש לי WIN XP HOME מישהו מודע לבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by asaf999,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש המיועד למשחקים. מהו הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים שיש וניתן להשיג בארץ? נ.ב אנא לצרף מחיר תודה רבה

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by Danniel,

למחשב חדש מעבד רייזן 2600 או 1700, אני אבקש מפרט כמובן אקח ספק טוב 600W למשחקים רמה בינונית, יש לי הצעה Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8G Special EDITION ב 600 שקל משומש, כדאי? מה אתם אומרים? כדאי לנסות למצוא 1070 במחיר הזה?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  16. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gigabyte gtx 680 oc ומסך dell u3011 אני משחק ב-nba2k13 על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 כל יום בערך שעה באמצע המשחק יש לי כמה עצירות קטנות מה הסיבה לעצירות הללו עידכנתי את הדרייבר האחרון של nvidia? ???

17. 3-way SLI של GTX 480 נגד 5870 ו5970 http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=en&ie=UTF-8&sl=nl&tl=en&u=http://www.hardware.info/nl-NL/articles/amdnampoZGCa/Clash_of_the_Titans_3way_SLI_GTX_480_test/&prev=_t&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhgE8NXwM_Ztma2_Bt7JOdSVHy2xeQ

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  18. Started by matanyabs,

שלום רב, קיבלתי הצעה ל gigabyte gtx 570 יד שניה ב-400 שקל. א, רציתי לדעת אם משתלם ב. אני כרגע משתמש בספק הזה: http://www.spire-corp.com/power-supplies/jewel-550w-sp-atx-550w-pfc/. האם הוא יספיק הכרטיס מסך שהשתמשתי בו עד עכשיו הוא Gigabyte gtx 280. והוא עדיין מחזיק יפה רק שהוא כבר מתחת למינימום. לכאורה כתוב באתר של Gigabyte שה 570 דורש ספק של 600W, אבל הבנתי שאם הספק שלי החזיק את ה-280 הוא גם יחזיק את ה-570. אז מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  19. Started by doc-kwl,

כשקניתי את המחשב שלי תהיתי אם לקנות לוח אם אם AGP X8, אבל בסוף שיכנעו אותי שזה לא שווה.... האם יש שיפורים משמעותיים? איי טי אי מבטיחים שבמהירות של 2 גיג'ה פר סקנד צריך להיות שיפור משמעותי בקצב הפריימים....האם זה באמת ככה? ומה אם הNV30? סליחה...."ג'י פורס FX"...גם הוא תומך בX8.?

20. Started by Sith_Lord,

היי, חשבתי על לקנות את HD3850 256 MB אבל אין לי מושג של איזה חברה או האם הוא שווה בכלל. יש בכלל הבדל רציני בין החברות (GeCube, Sapphire, Gigabyte)? וחוץ מזה הכרטיס שווה את המחיר? כי לא ראיתי אף ביקורת עליו בשום מקום חוץ מהבקרוב של GameSpot. תודה מראש חבר'ה

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by the yak,

היי, לידטק הוציאו לאחרונה את ה geforce 4 ti 4200 הוצאה מיוחדת של agp 8X ויש להם גם את ה geforce 4 ti4400 אבל הוא agp4X ואין גירסת 8X של כרטיס זה וההבדל במחיר ממש לא מפריע לי כי זה סך הכל 100 שקל אז רציתי לדעת, איזה לקחת במחשב החדש שלי??????????????????? מה עדיף?? (ושוב אל תכניסו לפה את העניין של המחיר)

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9930 כרטיס הזול הבא במקום 6600GT מה אתם אומרים? זה X800 רגיל PCI-E אם 256 ביט אפיק זיכרון ו-12 צינורות עיבוד ומחיר דומה ל-6600GT

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by Impreza,

יש לי את הכרטיס הזה עם 64M לאיזה כרטיס הוא משתווה? אמרו לי פעם שהוא כמו ג'יפורס 2 זה נכון?

• 14 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by ashafir,

הכרטיס מסך הזה GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E הוא חזק מספיק למשחקים? ובכללי כדאי ללכת עליו? או על הסדרה של Radeon ?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by shady121,

מה יותר חזק HD3870X2 או ה-9800GTX

• 5 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים