כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי HD5850 בודד ולוח תומך CF אני חושב על להוסיף כרטיס פיזיקה, יש לי GT9500 ואני חושב להוסיף אותו אז.. מה צריך לעשות ? ^^"
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היום הפעלתי את ה NFS MOST WANTED שיחקתי קצת בהגדרות גרפיקה שלו ותוך כדי המשחק אני קולט שהגרפיקה ממש מתחרבשת המכונית מופיעה ויוצאים ממנה קוצים ארוכים השמיים על הכביש וכל מיני שינויים מוזרים בגרפיקה שיחקתי עם ההגדרות שוב עד שהגעתי ליציבות של המשחק אבל על הגדרות ממש נמוכות... כששמתי על הכי גבוהה המשחק רץ חלק בלי תקיעות אפילו אבל כל המסך משתגע ובקושי יש זכר למכונית.... הטמפ' הגיע לי גג ל-73 מעלות המאוורר תקין והכרטיס הוא GF7600GS 128 הקודם שלי היה RADEON9250 ועובד יותר טוב ברזולוציות.... יש משחק אחר שברגע שהוא משתמש בגרפיקה הוא נתקע (FLATOUT 2) ובפיפא על הכי גבוהה הוא קצת מקרטע מחשב חדש אני מזה מבואס בגלל זה הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של NVIDIA.... מה זה …
-
- 17 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לקולנוע ביתי ולמשחקים דוגמת bf2 בתקציב של כ - 400 ש"ח. רכיבי המחשב שלי הם: מעבד CORE 2 DUO E4500 זיכרון 1024MB DDR2 667 לוח אם GIGABYTE GA-945GCM-S2 ספק כוח 350W מסך samsung t220 יש לי מספר שאלות: 1. אני נוסע לתאילנד בקרוב. המחירים שם זולים בכ - 25%. אין לי בעיה שלא תהיה אחריות. הנה שני קישורים עם מחירונים. קחו בחשבון שיכול להיות שהמחירים בפועל יהיו זולים יותר. http://computeandmore.com/pricelist.php http://www.jedicool.com/pricelist.php 2. יש הבדל מבחינת הקול העברת פסקול אודיו HD בפורמטי Dolby TrueHD ו- DTS Master Audio בין nvidia ל ati? 3. אני מניח שאצטרך לשדרג גם את הספק. על איזה ספק הייתם ממליצים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
חבר שלי קונה כרטיס חדש ויש לו גיפורס 2 gts של אסוס 64 מגה, והוא מוכן למכור לי אותו ב 200 שקל שווה לי יותר לקנות את הרדאון 9000 פרו החדש? הוא עולה 600 אני חושב, אבל אני לא יודע אם יהיה הבדל גדול בביצועים של הכרטיס
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לצרוב את ה 6950 ל 70 אני מטעין את הביוס של ה 70 זה מתחיל ואז ההודעה הזאת באה cannot erase ROM מה צריך לעשות דחוףףףףףףףף תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
בס"ד, שלום אני רוצה הורדה תקינה שלא נגעו בה של DirectX 11 מערכת הפעלה : Windows 7 Ultimate 64bit
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך. הכרטיס מסך יהיה ברובו עבור צפייה בסרטים בסלון אבל גם למשחקים. אני לא גיימר ולכן לא קריטי שהמשחק ירוץ על כל התוכנות הגרפיות שלו אבל שיוכל לרוץ ברמה טובה בהגדרות בינוניות. מעדיף כרטיס של nvidia ולא ati (היה לי בעבר ולא אהבתי את הדייברים שלו). תודה לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
אני צריך לבחור מבין הכרטיסים GeForce4 Mx440 או GeForce3 - אני לא יודע עדיין אם זה mx או ti בכל מקרה מה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
רציתי לדעת מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס GF הוא מקביל ואיזה חברות מומלצות והאם הכרטיסים של ATI עצמה הם טובים או עדיף חברה אחרת
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך 100HZ, לפי מה שהבנתי המסכים האלו יקרים (מן הסתם) והייתי רוצה לדעת מבין המסכים הכי זולים של 100HZ מה הכי טוב והאם באמת שווה לקנות את המסך הזה, וכמובן מה המחיר.. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי הצעה ל gigabyte gtx 570 יד שניה ב-400 שקל. א, רציתי לדעת אם משתלם ב. אני כרגע משתמש בספק הזה: http://www.spire-corp.com/power-supplies/jewel-550w-sp-atx-550w-pfc/. האם הוא יספיק הכרטיס מסך שהשתמשתי בו עד עכשיו הוא Gigabyte gtx 280. והוא עדיין מחזיק יפה רק שהוא כבר מתחת למינימום. לכאורה כתוב באתר של Gigabyte שה 570 דורש ספק של 600W, אבל הבנתי שאם הספק שלי החזיק את ה-280 הוא גם יחזיק את ה-570. אז מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ברור לי שהמחירים נעים בין 1000 ל - 3000 ש"ח ולכן אני לא מגביל את עצמי אני מחפש כרטיס מסך איכותי בעיקר לתקופה הרחוקה, כלומר, שיחזיק לי לטווח הארוך ביותר עם יחס תועלת-עלות טוב(אני מציין את זה כי אני יודע שיש כרטיסים עם 2 GPU אז אולי יש פה איזה עדיפות) מפרט מחשב: מעבד: Intel Quadcore q9300 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3L זיכרונות: OCZ XTC 2X2GB (4G total) 800mhz pc2-6400 ספק: Thermaltake W0103RI toughpower 600w מסך: Dell 2209wa אשמח להצעות מחפש לסגור כמה שיותר מהר !
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית חלש וישן שאני תכף אפרט והוא בקושי מריץ משחקים חדשים אם בכלל, ואני בסה"כ רוצה לעשות שינויים זולים שיאפשרו לי להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי נמוכות, אבל שזה ירוץ חלק! תאמינו לי, המשחקים החדשים מספקים אותי גם עם רזולוציות נמוכות, 16 ביט וטקסטורות מינימליות, העיקר שירוץ וחלק לגמרי! (מה שכאמור לא קורה עכשיו). אני לא רוצה להתעסק באוברקלוקינג ושום דבר מסובך, רק לקנות כרטיס מסך חדש עד 250-300 ש"ח, ומה שאני רוצה לבקש מכם זה שני דברים: א. האם קניית כרטיס מסך בסביבות המחיר הזה לעומת הכרטיס הנוכחי באמת יגרום לשינוי רציני ויתאים לציפיות שלי? ב. מה הכרטיס הכי הכי הכי הכי הכי משתלם מבחינת ביצועים במחיר הנ"ל? כמו כן אני רוצה לקנות דיסק קשיח נורמלי שישפר ק…
-
- 17 תגובות
- 888 צפיות
-
-
9800gt 1gb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e 2.0 זה הכרטיס מסך שאני חושב לקנות, למסך 20 אינטש של חברת chimei אם אפשר להגיד מה דעתכם,כי פשוט לא ראיתי שמדברים פה יותר מדי על כרטיסי מסך של אסוס... רציתי כרטיס מסך חזק שיתן הגדרות גבוהות למשחקים בעיקר וגם לסרטים תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת את דעתכם בנושא, אני בקרוב רוצה לשדרג לכרטיס מסך מבית NVIDIA בגירסאות: 770 או 780. אני קורא הרבה ומבין שבקרוב יש ירידת מחירים, אני לא ממהר לרכוש כרטיס אני יכול כרגע להסתפק במה שיש.! האם יש למישהו מושג מתי תחל הירידת מחירים המדוברת??!?! אשמח לדעת לגבי המערכת שברשותי, המפרט הינו: i5 3570 8GB 1333 ASROCK U3S3 h61 GTX550 Seasonic 430w *רציתי לדעת במידה ואשדרג לכרטיס כגון GTX780 אצטרך לשדרג ספק כח? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
האם GEFORCE 2 400MX או RADEON X9250 ?
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש. P4 ו- 3 גיגה הרץ. המחשב כולל בתוכו כרטיס מסך Onboard. שאני משחק במשחקים כמו פיפא 06 או דום3 כל כמה שניות המשחק נעלם ואני חוזר לשולחן העבודה. (המשחק עדין ברקע - הוא לא נסגר). רק שאני לוחץ על Alt+Tab אני חוזר חזרה למשחק וחוזר חלילה. האם הבעיה היא בכרטיס המסך (הגדרתי אותו למהירות של 64MB)? לאיזה כרטיס מסך כדאי לשדרג ( ברשותי יציאה של AGP*8. אני משחק במשחקים כמו פיפא06 או דום 3 וכו'.)? האם ניתן להפנות אותי לאתר כלשהו (חוץ מ- Zap)? מה טווחי המחירים?
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הכרטיס הזה - Radeon 9000 PRO 128MB: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm נכון, זה כרטיס דיי מיושן, אבל אני לא צריך יותר מזה כרגע. אם אני לא טועה, התקן של ATI קובע שלכרטיס הזה מהירות הליבה צריכה להיות 275MHz ומהירות הזיכרון גם כן 275MHz (מעשי - 550MHz בגלל שזה DDR). הגדרות ברירת המחדל שהגיעו עם הכרטיס שלי הן 275/250, כלומר הזיכרון עובד ב 500MHz במקום ב 550MHz. זה מה שכתוב על הצ'יפים של הזיכרון שעל הכרטיס: hynix HY5DV281622DT-36 KOREA לפי המסמך הזה באתר של hynix, הזיכרון אמור לעבוד ב 550MHz: http://www.hynix.com/eng/products/dram/down/GDDR.pdf בדרייברים של Omega יש כלי בשם ATI Tool, שמאפשר למצוא את מהירויות המקסימליות ע…
-
אני משתמש בפנטיום 3 600 128SDRAM VOODOO 3 ומסך 19" LCD של סוני. הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ את המשחק קומנדוס ה-1. המשחק עולה אך רואים נורא מטושטש ולא רואים את הפרטים חוץ מזה גם התמונה עולה מחוץ לגובה המסך ומשאירה חלק למעלה שלא רואים ומלבן שחור למטה שאין בו תמונה כלל. ניסיתי לשחק ברזולוציה אך זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי חברים יש לי שני שאלות: 1. הכרטיס שמצויין בכותרת יתאים ללוח אם gigabyte p35-ds3 ??? 2.הכרטיס ייכנס במארז CM RC-690 ?? תודה ויום טוב...
-
- 12 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי 1000 שקל , מעבדי QUAD די תופסים תאוצה , חשבתי להחליף את הE8400 שלי באיזה Q9400/Q8400 השאלה מה יותר טוב.. או שאולי עדיף לקנות עוד 4870 + ספק , למשחקים בלבד כמובן , השאלה היא מה יתן יותר ביצועים. ובא נגיד אם אני מביא עוד 4870 של 1GB בגלל שלא מצאתי של 512MB , ושלי כבר 512MB אז מה יהיה ? ומה הספק מינימום למערכת כמו שלי עם זוג 4870?
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר דרייבר 97.92 עכשיו באתר של ניווידיה הורדתי דרייבר 158.19 1. האם צריך להתקין רק את החדש שיוצא ז"א שהוא כולל את כל מה שהיה קודם או שצריך להתקין את שתיהם? 2. בכללי כל דרייבר שיוצא הוא כולל את קדמו פלוס שיפורים או לא?
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שואל בשביל דוד שלי.. יש לו מחשב עם מעבד של intel q8200 (ללא אוברקלוק), 3gb ram ddr2, ספק שצריך להחליף וכרטיס מסך gtx550 ti.. הוא משחק ב-battlefield 3 וב-battlefield 4 ורוצה שהמשחק יעבוד לו חלק יותר אך אין לו מספיק תקציב לקנות מחשב חדש ובטח שלא לחרוג מ-1,300 ש"ח.. וגם סבלנות לאסוף כסף על מנת לדחוס ספק וכרטיס מסך בתקציב הזה, ראיתי שהמליצו על הספק SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 והוא עולה 355 ש"ח ב-ksp.. אני יודע שהמעבד שלו יהווה בעיה ויעשה צוואר בקבוק לכרטיס מסך חדיש ולכן אני רוצה להתייעץ אתכם, השועלים.. איזה כרטיס מסך (אולי גם ספק אחר אם לדעתכם הספק שאני חושב שכדאי לו לקנות לא מספיק טוב או בזבוז כסף) יתאים למערכת שלו בלי שיהיה …
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מסך LCD של חברת CTX, הסתכלתי על החלק האחורי שלו וראיתי שהדגם הוא S520A הבעיה היא שבעקבות מחיקת מספר קבצים בטעות (לא ניתן לשחזר, לא ברור אילו קבצים בדיוק), המסך מתפקד רק ברזולוציה של 800X600, בהגדרוץ התצוגה המסך לא מזוהה. ניתן לעבוד עם המחשב, אבל ברזולוציה של 800X600, ויש ריבוע המטייל לאורך ולרוחב שבתוכו כתוב שאין זיהוי/תמיכה מלאה בחומרה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המסך מדרייברים שהורדתי מהאינטרנט, זה לא עזר. 1. האם מישהו נתקל בתופעה ? 2. האם יש למישהו דרייברים אמינים של המסך הזה ? 3. האם יתכן שהבעיה היא לא במסך, אלא בכרטיס המסך ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 887 צפיות
-