כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום, בימים אלה אני עובד על בניית מפרט למחשב של מישהו שאני מתקן לו את המחשב בקביעות וכעת הוא רוצה לקנות מחשב חדש.. השאלה שלי בנוגע ל INTEL EXTREME GRAPHICS היא עד איזו רמה מגיעים הביצועים של הכרטיס והם הוא מסוגל להריץ משחקים כמו צריך? (לא צריך איכות מעולה, רק שיעבוד, ולא לאט..) מי שאני מוכר לו את המחשב לא משחק בכלל אבל הבנים שלו בהחלט לא יתנגדו לכרטיס מסך טוב בשביל המשחקים שלהם.. הם לא ממש מבינים במחשבים (או יותר נכון ממש לא), גם הוא לא.. עד עכשיו הם עבדו עם כרטיס שגם היה ON BOARD אבל חלש מאוד. אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפושים אורכים ומייגעים ברחבי הרשת מצאתי כמה מסכי lcd שמתאימים לדרישות שלי, שהם משחקים וסרטים. אני לא הצלחתי להחליט ביני לבין עצמי איזה מסך מבין כל אלה עדיף (כן עיינתי במפרטים, ביקורות, תגובות..) אז אני ישמח אם אתם תוכלו לעזור לי פה.. המסכים הם : sumsung v710 sumsung 712n lg l17505sq נ.ב : כל המסכים האלה הם הצעות שמצאתי מיד שנייה אז אם יש לכם דעות בנושא קניית מסך דק יד שנייה ממה צריך להיזהר וכו אני ישמח לדעת עליהם. תודה
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי 6600GT ואני רוצה לנגן HD,עכשיו הבנתי ש2400 יותר חלש מה6600 שלי,מה אני יכול לעשות? ראיתי באינטרנט שיש כרטיסי טלויזיה עם האצת HD והם לא יקרים מידי,מישהו מבין בנושא? תודה!
-
- 10 תגובות
- 911 צפיות
-
-
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=230669&highlight=crucial יש אמת בסיפור הזה? Radeon X1900 XTX 512MB ב 2050 שקל
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי מישהו ניסה את הכרטיס ? האם IR BLASTER מתאים/ניתן להתאים לממירים בארץ ?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש בלוח אם הזה: msi p35 neo כרטיס מסך מובנה ואיך אני יכול להפעיל אותו., כרגע הווינדוס הפסיק את הפעולה של הכרטיס מסך החיצוני וכעת הוא משתמש בvgasave שאין לי מושג מה זה. תודה רבה, שבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
nVIDIA GeForce 7300GS nVIDIA GeForce 8400GS nVIDIA GeForce 8800GTS nVIDIA GeForce 8400GS או שעדיך 6600 או יותר מסוג GT ולא GS או GTS איזה הכי טוב מבניהם למשחק CALL OF DUTY 4 (לא בשבילי בשביל אחי הקטן....) nVIDIA GeForce 8500 nVIDIA GeForce 8600GT התקציב הוא 200 שח אבל האם יותר משתלמם לקנות את ה 8500GT בגלל הסיבה למטה אני מחפשת כרטיס שב 3 ,4 שנים הבאות אני לא יצטרך להחליף אותו בגלל שיצא משחק ואז אני יוכל לשחק גם בו או שמה שהבאתי בהתחלה הם עונים על הדרישה הזאת ועוד משהו תשימו לב שחלק מהכרטיסים זה GT GTS GS האם הסוג gs יכול להריץ את המשחק call of duty 4 ----------------------------------------------------- דרישות המשחק זה : כרטיס מסך GC: כרטי…
-
- 10 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מגיע בכמה "טעמים" : גרסת DDR III שמהירות הזיכרון שלה הוא 1600mhz ברוחב פס של 128 ביט גרסת DDR II שמהירות הזיכרון שלה הוא 800mhz ברוחב פס של 128 ביט בגרסאות ה512mb\1024mb גרסת DDR II PLUS שמהירות הזיכרון שלה הוא 1000mhz ברוחב פס של 128 ביט בגרסאות ה512mb כמובן שהכרטיס מתאים לחיבור PCI-E 2.0 ולתמיכה לאחור של PCI-E 16@8 ותמיכה בSLi ישתמש ב2 סוגי הקירור הידועים לנו : השיטה האקטיבית Fansink השיטה הפאסיבית Passive Cooling הכרטיס אמור להציג ביצועים של 8600GTS במחיר "שווה לכול נפש" הבעיה היא שהכרטיס יצא מעט מאחור מידי,כמובן בגלל שלטונו של ה9600GSO\8800GS בפלח זה של השוק לכן כרטיס זה לטעמי מיותר עד למחיר של 500ש"ח Graphics Processing Unit NVIDIA GeForce 9500 GT Core…
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון אני סוקר לי את הTradeZone לכרטיסים יד שניה. יכול להיות שבגלל שאני מחפש לקנות המחירים נראים לי גבוהים מידי אבל יש מקרים שכרטיס ישן עולה 90% מערכו של כרטיס חדש. נראה לי שהגיע זמן לדיון בנושא. האם מישהו מכם קנה או מכר פעם כרטיס יד שניה? אם כן: 1) אם מכרתם - לפי מה אתם מתמחרים את הכרטיס? 2) במידה וקניתם - כמה הייתם מוכנים לשלם? ולשאלת השאלות - במידה והכרטיס תקין (איך בודקים בכלל ), כמה אחוזים הוא שווה מערכו של כרטיס דומה חדש? תודה!
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
9800gt 1gb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e 2.0 זה הכרטיס מסך שאני חושב לקנות, למסך 20 אינטש של חברת chimei אם אפשר להגיד מה דעתכם,כי פשוט לא ראיתי שמדברים פה יותר מדי על כרטיסי מסך של אסוס... רציתי כרטיס מסך חזק שיתן הגדרות גבוהות למשחקים בעיקר וגם לסרטים תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת את דעתכם בנושא, אני בקרוב רוצה לשדרג לכרטיס מסך מבית NVIDIA בגירסאות: 770 או 780. אני קורא הרבה ומבין שבקרוב יש ירידת מחירים, אני לא ממהר לרכוש כרטיס אני יכול כרגע להסתפק במה שיש.! האם יש למישהו מושג מתי תחל הירידת מחירים המדוברת??!?! אשמח לדעת לגבי המערכת שברשותי, המפרט הינו: i5 3570 8GB 1333 ASROCK U3S3 h61 GTX550 Seasonic 430w *רציתי לדעת במידה ואשדרג לכרטיס כגון GTX780 אצטרך לשדרג ספק כח? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מת כבר לקנות את המחשב ולשחק במשחקים כבדים ואני צריך את הכרטיס מסך GTO2 האם אני יוכל לקבל אותו השבוע או בתחילת שבוע הבא בהזמנה?
-
- 13 תגובות
- 910 צפיות
-
-
תקציב לכרטיס מסך 1500 ש"ח גג. אני רוצה להשקיע בכרטיס שיתן לי ביצועים מעולים אבל לא סתם לקנות משהו שנשמע מפוצץ והוא בכלל overkill למסך שאני ארצה לקנות (22", אולי T220P שזה רזולוציה של HD). אין אופציה לשדרוג מסך 22", זה מה שיהיה וישאר. משום מה נראה לי שעפתי עם התקציב של הכרטיס מסך ואני יכול להביא 512MB 4870 עם קירור טוב שיעשה ת'עבודה בצורה טובה מספיק. כמובן שיעוד הכרטיס הוא לגיימינג כבד. תודה אחים יקרים!
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך הכי טוב שאפאשר לקבל במחיר הזה למשחקים. מפרט: מעבד:INTEL CORE 2 DUE 2.66GHZ (שתי ליבות) לוח אם : DDR2 תומך PCIe מסך : ViewSonic 19 אינץ' (אם צריך להוסיך משהו במפרט תגידו ואני אוסיף) ATI Radeon HD4850 512MB PCIeו Sapphire Gainward nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe Sparkle nNIDIA GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCIe Asus nVIDIA GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe המשחקים שאני משחק: GTA San andreas Call Of Duty 4,5 WarCraft CS רמת הבקיאות שלי בנושא שואפת ל0 לכן אשמח לקבל עזרה מפורטת לגבי כרטיס מומלץ. ועוד שאלה. הלוח אם שלי תומך DDR2 וחלק מהכרטיסים שאני רוצה הם DDR3 , אין לי מושג מה זה אבל האם זה ישפיע אם אני יקח כרטיס של DDR3 לממרות שהמחשב שלי DDR2?
-
- 14 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אז ככה : http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1205#download אלו הדרייורים 81.82, נחשבים כבטא אבל אנוידיה משחררת אותם היום ככה שאפשר לבדו את אלו ביינתים. בעיקר מרביחים אנשים ה7800 וכפולי הליבה. אז יאללה, הורידו ופרסמו בנצ'ים (בעיקר של FEAR). לא לשכוח לתת פרטים של הבנצ'ים שלכם.
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
התחדשתי ב-8800GTS 640MB, הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia ונכנסתי ללוח הבקרה. אני אומר לכם קיבלתי הלם קרב. מה זה הדבר המזעזע הזה? איך אני חוזר ללוח הבקרה הישן, היפה והמלוטש?
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ויש לי התלבטות בין שני הכרטיסים ... http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX66T128D.htm לבין http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX70P256V.htm# עכשיו הבעיה היא לא התקציב כאילו אני רוצה לדעת מי יותר טוב בביצועים נטו ולא! בביצועים מול תקציב.... תודה לכל העוזרים...
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קיימת בעיה בכרטיס מסך שלי לפי דעתי כאשר אני מתקין את 3dmark 2001 והוא מתחיל לפתוח טקסטורות אז המחשב קורס ונסגר. וגם לפעמים הפריימים יורדים בקצב משמעותי כמו למשל ב TOCA RACE DRIVER השמח אם תעזרו לי תודה המחשב שלי AMD XP 2000+ לוח אם ASUS a7v8x-x 256 DDR וכרטיס ATI RADEON 9700 ועוד דבר שזה פעל ה 3DMARK הוצאתי רק 8000 אני חושב שזה נמוך יש לי גם הרד דיסק 80 גיגה + 20 גיגה 7200 RPM של MAXTOR וזהו תודה
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המליצו לי בחום על הכרטיס הנ"ל(בכותרת) וקראתי כל מיני סיקורים שלו בלינקייה של הפורום... הכרטיס הזה הוא בארוך 24 ס"מ!!מה ששם אותי בבעיה ראשונה-אין מקום. בעיה 2 יש לו חיבור של PCI EXPRESS 2.0 ואצלי המחשב בן שנה ולא נראה לי שיש לו את החיבור הזה GIGABYTE GA-P35-S3L-הלוח אם הנוכחי שלי אז קיצר מה עושים?או שאני טועה? בנוגע לעוד משהו הבנתי שצריך קירור לכרטיס הזה?כי הקירור STOCK שלו לא יספיק? ועוד משהו בנוגע לאורך של הכרטיס יש לי מארז RAIDMAX SMILODON ***** בדקתי את המידות של המארז באתר של RAIDMAX זה 20.5 ס"מ עובי
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קיבלתי כרטיס שאני לא יודע בוודאות אם הוא תקין וכרגע הוא לא עובד הכרטיס הוא ati 2600 agp x8 יש לכרטיס חיבור של 6 פינים שנראה לי לספק כח השאלה היא האם בגלל שלא חיברתי אותו לספק זה לא עובד (אין לי מתאם כזה של ה 6 פינים)
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישהוא את זה על המחשב ויכול לעלות את הקובץ? הקובץ דיי נמחק מהרשת ואני לא מתליח למצוא הורדה ;/
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי במחשב הוא msi radeon 7970. יש לי בצד כרטיס GT730 2GB, האם יש לי מה לשלב ביניהם? האם יש אפשרות לשלב ביניהם או להפיק תועלת בגיימינג?
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך ו - Half Life 2, אז כרטיס שבא עם HL2 יחסוך לו כ - 200 שח (שבעצם ירדו מהמחיר של הכרטיס). תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28265&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# שווה יותר מה 8600GT/GTS או לא??
-
- 11 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי במחשב ישן כרטיס מסך של Nvidia מדגם G-Force 3. לכרטיס יש לא מעט בעיות עם המאוורר, ולכן רצוי לדעת את מצב הטמפרטורה של המעבד באופן קבוע. כאשר אני משתמש בתוכנת ניטור, האינדיקציה המתקבלת היא 0 מעלות. האם יש כרטיסים שאין להם אפשרות ניטור? אני יוצא מנקודת הנחה, שברגע שמופיע לי GPU בתוכנה, הכרטיס הוא אכן בעל אפשרות כזו. תקנו אותי אם אני טועה. האם יכול להיות שאפשרות הניטור קיימת, אך אינה מתפקדת מסיבה כלשהי? ראוי לציין שלאחרונה ביצעתי ריענון למשחה התרמית וכן שימון של המאוורר.
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-