כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מעולם לוחות האם אל עולם העיבוד הגראפי: היצרנית הטאיוואנית מספקת לנו טיזר עבור דגמי ה-Taichi הראשונים שלה עבור ליבות Navi לכתבה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג מפרט מחשב: כרטיס מסך כרגע: Generic Non-PnP Monitor על NVIDIA GeForce GTX 550 Ti מעבד: intel core i5 2500 ספק כוח: 550w זיכרון ram: 8gb ddr3 לוח אם: asus p8p67 מסך: full hd (רזוליציה) תקציב: ללא הגבלה בקיצור שינצל את המפרט עד הטיפה האחרונה משחק בעיקר ב Battlefield 3
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כסף .. וברצוני לקנות אחדג מהכרטיסים האלה ... או זה X800 XT PE ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=6976 שמגיע אם בנאדל פצצה שכולל הף לליף 2 ! או הכרטיס הזה Nvidia 6800 Ultra ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=6882 ,תנו לי השואות של הכרטיסים ! ותמליצו לי ! תודה ! אני רק מבקש תגיבו לנושא ....ועל תיעצו לי על 6800 GT וכאלה !
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז הרצתי את התוכנה והתוצאה שיצאה לי היא 3134 האם זה טוב או לא .והאם זה מה שיש לצפות מgeforce 6600GT 128mb ?????
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך HD5850 והוא פשוט הפסיק לעבוד. לפני יומיים הלכתי לישון, וכשקמתי בבוקר המסך של המחשב היה כבוי (עם חשמל אבל ללא צג). ניסיתי לפתוח ולנקות את הסלוטים, לשנות כבלים, להחליף מסך, אבל כלום, הוא עדיין לא מציג כלום. כרגע אני מחובר לכרטיס מסך המובנה שעל הלוח אם כך שזה לא קשור ללוח אם או למסך. הכרטיס מסך לא מראה שום סימן תקלה. המאוורר עובד, הוא משמיע צפצוף אחרי ההדלקה, אבל כלום. אין צג. מה זה יכול להיות? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדון 9600xt 3d 256mb מפנדה אפשר להזמין את זה של החברה גיגה כיוב אצל ksp אפשר להזמין אותי דבר של ספיר הבעיה היא שאצל פנדה זה לא זמין יקח להם די הרבה זמן לשלוח העם יש סיבה מיוחדת שכדי לחכות לגיגה כיוב או לקנות את זה של ספיר? הם שווים בביצועים, בקיצור שווה לי?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
תודה מראש=) - - - תגובה אוחדה: - - - רק אוסיף ואומר שחשוב לי השקט=)
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
סליחה על השאלה המאוד בסיסית אבל הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לכך. DX10 יצא כבר? אם לא אז מתי הוא צפוי לצאת?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הWINDOWS מזהה אותו בתור plug and play מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של palit fx 5600 ואני לא מצליח לחבר את זה לטלוויזיה אני למצליח לחשבו למה זה פעל בכרטיס היש geforce 2 gts אז אקבל הצעות בברכה
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
יש לי מסך LG FLATRON עשרים ואחת אינץ'. לא יודע מה לחצתי אתמול ופתאום המסך התהפך ממצב של LANDSCAPE למצב של PORTRAIT. הכרטיס מסך שלי הוא INTEL 82845G/GL ובדרייבר לא מצאתי אפשרות של ROTATE כמו שאני יודע שיש למשל בדרייבר של NVIDIA. איך אני מחזיר אותו למצב הקודם? האם יש איזשהו SHORTCUT KEY שלחצתי עליו בטעות ואולי בכלל צריך לכוון דרך המסך. אנא עזרו לי אני לא יכול לעבוד עם מסך הפוך. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הי, היה לי כרטיס HIS X1950Pro 512MB IceQ3 Turbo שעשה בעיות של Display Curruption, הלכתי לחנות שקניתי, ששלחו אותו ליבואן - שורה תחתונה: הזיכרון שלו היה דפוק. עכשיו ליבואן אין כרטיס כמו שלי, וכבר עברו שבועיים מאז שהבאתי אותו לחנות, והם לא ממליצים לי על HIS בטענה שהם עושים מלא בעיות. הם הציעו לי לקחת Sapphire במקום, אבל - שני הכרטיסים של Sapphire יותר זולים מהכרטיס שלי, לכן עולה השאלה איזה כדאי: X1950 Pro 512 mb או X1950xt 256 mb ? לא הצלחתי למצוא שום מקום שנותן השוואה ממשית ביניהם, ולכן לא ברור לי מה עדיף... אשמח לשמוע תגובות במהרה, החנות מחכה לי....
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מבקש עזרה בקניית Geforce9800 למשחקים בין 2 אופציות שמצאתי כבר אופצייה ראשונה Gainward 9800GT 512MB GeForce 9800GT 512MB, HDMI, DVI, VGA http://www.gainward.com/main/ מצאתי חנות שמוכרת ב650 ש"ח אופצייה שנייה Inno3D® GeForce 9800 GT http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gt.htm שמוכרים באייבורי ב615 ש"ח המליצו לי על החברה הראשונה אבל אין לי מושג למה.. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי מה ההבדל ומה כדאי לבחור אני לא גיימר כבד אבל אני נהנה מאוד לשחק משחקי מחשב בהתחשב שלא שיחקתי המון זמן בנוסף זה קורה לאחר שהיו לי תקלות עם הכרטיס מסך הישן יחסית המחשב יחסית חדש המפרט מעודכן... תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס 4850 שהתחיל להרעיש והייתי מעונין להחליף אותו לכרטיס אחר, איזה כרטיס מומלץ עד 700 ש"ח שגם הספק שלי יוכל להחזיק וגם לא יוצר צוואר בקבוק עם המעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כ. מסך X1900GT (המפרט מפורט...) למען האמת יש לי את המחשב חצי שנה ולא ראיתי ממנו נחת, רק נאחס.... לאחרונה בעתהרצת משחקים ואפילו הרצת וידאו (בד"כ כששומעים שהמאורר של הכרטיס מתחיל לעבוד) המסך נכבה והמחשב אפילו נתקע... בהתחלה חשבתי שזה וירוס ופירמטטתי את נמחשב.. עדבנתי דריוורים, וכלום לא עוזר. מדי פעם הודעה זו מופיע, מצ"ב קובץ. אוגה לעזרתכם. נ.ב יש לי ספק 400W של ROCKTEER [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, אני מצטער מראש אם כבר דובר על הנושא פה בפורום, אבל בחיפוש שעשיתי לא מצאתי תשובה למה שאני מחפש. איזה מכרטיסי המסך מסדרה 7 של nvidia או סדרה 1k של ATI מסוגלים להריץ vista יחד עם הaero glass ללא כל בעיה? הערה: כשאני מתכוון להריץ ללא בעיה אני מתכוון באופן חלק ככה שלא תהיה פגיעה בביצועי המחשב (מדובר במחשב חדש עם מעבד C2D ו2GB זכרון) כשמדובר בתוכנות שעובדות במקביל (וגם כבדות יחסית כמו phothsop elements או תוכנות עריכת וידאו) ולא במשחקים. תודה!
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לפני שבועיים נשרף לי ה8800gt alpha dog יש לציין שהכרטיס גרוע בגלל הקירור הרועש שלו. tms רוצים שאני ייקח ת9800gtx כנראה לא יודע עוד איזה דגם. מה אתם אומרים? אני חושב על להתווכח איתם שיביאו לי ת4850 אפילו אם זה כרוך גם בתוספת מחיר.. יש הבדל גדול בין ה9800gtx לבין ה4850? ***יש לציין שהספק שלי הוא FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ישלי בערך 1500 שח לשדרוג.. אני קונה ספק 750W של SS וזיכרון חדש(8GB) זה יוצא 900 שח,נישאר לי 600,אני ימכור את ה5850 העכשווי שלי ויקנה כרטיס חדש, מה כדאי לקנות שיביא את התמורה הכי טובה למחיר?
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום רב, קיבלתי הצעה ל gigabyte gtx 570 יד שניה ב-400 שקל. א, רציתי לדעת אם משתלם ב. אני כרגע משתמש בספק הזה: http://www.spire-corp.com/power-supplies/jewel-550w-sp-atx-550w-pfc/. האם הוא יספיק הכרטיס מסך שהשתמשתי בו עד עכשיו הוא Gigabyte gtx 280. והוא עדיין מחזיק יפה רק שהוא כבר מתחת למינימום. לכאורה כתוב באתר של Gigabyte שה 570 דורש ספק של 600W, אבל הבנתי שאם הספק שלי החזיק את ה-280 הוא גם יחזיק את ה-570. אז מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מתלבת בין השניים... מה עדיף יותר על השני ולמה?
-
- 13 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיתאים ל AGP 8 ושיוכל להריץ משחקים כמו call of duty 4 ושהכרטיס יהיה בסביבות ה 500 שקל אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס מסך תואם תודה
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד e6300 והוא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שיש לו עכשיו 7300GT האם יתאים לו 9600GT ? יש לו עכשיו גם רק גיגה זיכרון הוא יקנה עוד אחד של שתי ג'יגה
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אז ככה אני מחליף את הכרטיס שלי 5850+ אלף שקל , השאלה שלי שמעתי שהכרטיס חם לאללה ושיכול להיות בעיות איתו, השאלה שלי כמה שיפור יהיה לי ב1080p במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב לקנות מחשב במארז דק(compucase v30 שמתאים רק לכרטיסי LOW PROFILE) המחשב אמור לשמש בעיקר לסרטים ואינטרנט ורק לפעמים למשחקים. יהיה למחשב כרטיס מסך מובנה (6150). אני מתלבט בין 7300gs ל7600gs השאלה היא האם זה מעשי להכניס את הכרטיס מסך (7600gs) רק כשמשחקים. יהיה צריך כל פעם להתקין מחדש דרייברים והגדרות וכו' או פשוט לפתוח את המחשב, להכניס את הכרטיס ולחבר למסך? (כמובן הכל כשהמחשב כבוי). עוד שאלות, הכרטיס המובנה (6150) יוכל להריץ משחקים לא כבדים (כמו nfs:mw או gta:sa) בהגדרות בינוניות? כרטיס low profile 7300gs יוכל להריץ משחקים חדשים יחסית בהגדרות בינוניות? תודה רבה ושבת שלום.
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
היי, לידטק הוציאו לאחרונה את ה geforce 4 ti 4200 הוצאה מיוחדת של agp 8X ויש להם גם את ה geforce 4 ti4400 אבל הוא agp4X ואין גירסת 8X של כרטיס זה וההבדל במחיר ממש לא מפריע לי כי זה סך הכל 100 שקל אז רציתי לדעת, איזה לקחת במחשב החדש שלי??????????????????? מה עדיף?? (ושוב אל תכניסו לפה את העניין של המחיר)
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-