כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני אוטוטו עומד לקנות את ה- geforce fx 5200 ויש לי מספר שאלות אחרונות לגביו... 1. מה ההבדל בינו לבין סדרת כרטיסי המסך הנקראים Ti של geforce? 2. אם יש לי לוח אם 845 שתומך ב- agp x4 והכרטיס תומך גם ב4 אבל גם ב8 אז מכיוון שהוא יעבוד על 4 אז הרמה שלו תפחת??? 3. האם עם מעבד 2.4 וזיכרון 256 ddr הוא יגיע לרמת הביצועים המקסימלית??? תודה... (קצת דחוף לי התשובה כי אני רוצה להזמין אוטוטוווווו).... אז שוב תודה!!
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
התחדשתי אתמול בערב בכרטיס מסך. הופתעתי לגלות שהדרייבר לכרטיס כולל התקנה מאוד גדולה של CATALIST ועוד דברים.... צריך להתקין את כל זה? אי אפשר להתקין רק דרייבר לחומרה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
הבנתי שהם אותו תווך מחירים פחות או יותר איזה מהם מציג ביצועים יותר טובים וגרפיקה יותר טובה? תודה
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לקנות מסך 100HZ, לפי מה שהבנתי המסכים האלו יקרים (מן הסתם) והייתי רוצה לדעת מבין המסכים הכי זולים של 100HZ מה הכי טוב והאם באמת שווה לקנות את המסך הזה, וכמובן מה המחיר.. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מעוניין בכרטיס מסך מסוג גי'פורס, בתחום של עד 1300 שקל, שיתאים ללוח שלי (pci express) , לאחר שיטוט בפורום לא הגעתי להחלטה, לכן אני אשמח לעזרה. בחנות הציעו לי 7800 gt בקצת יותר כסף, של החברה club 3d , זה משתלם?
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
חדשות חמות HD4870 יותר חזק מ 9800GTX ב 25% לינק http://sg.vr-zone.com/articles/RV770_Preliminary_Performance_Revealed/5782.html GTX 280 מפרט נתונים רשמיים http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=276923 מה שנראה לי זה שה HD4870X2 יהיה קצת יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 10%. וה GTX 280 יהיה יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 30% יותר מהיר . רק השערות שלי. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכם , אני מעוניין לשפר את הביצועים של המערכת במשחקים. הבעייה המרכזית שלי היא שאני צריך לשחק ברוב משחקי הדור החדש בהגדרות LOW מכיוון שאני עובד עם מסך ברזולוצייה 1680X1050. אז או שאני מוריד ומשחק על 1280X1024 בהגדרות MED או שאני משחק ברזולוצייה הטבעית בהגדרות LOW . בכל מקרה , הכרטיס מסך הנוכחי שלי הוא 6600GT עם מעבד פרסקוט (540) וג'יגה זיכרון ( ראו מפרט מלא.. ) ורציתי לדעת מה לדעתכם יתן שיפור יותר מורגש למשחקים ? אני יכול לקנות בתקציב שלי X1950PRO ולהישאר עם אותו מעבד או להבדיל להישאר עם הכרטיס מסך ולקנות לוח + מעבד 6300 .. השאלה האם המעבד לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס כמו 1950PRO ? אשמח לדעת במה הייתם בוחרים להשקיע את הכסף כדי לקבל מכונת משחקים קצת יותר רצינית ממה שיש …
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בנתיים לא מצאתי משהו מעניין
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
ראיתי שב hd 5770 חלק מהכרטיסים ניקראים hd 5770 וחלק HD 5770 Juniper XT ועולים מעט יותר ,מה ההבדל ?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם שילוב בין מימדים קומפקטיים, עיצוב מושך וביצועים גראפיים ראויים הוא אפשרי? היצרנית הטאיוואנית נחושה להוכיח לנו שכן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
כשקניתי את המחשב שלי תהיתי אם לקנות לוח אם אם AGP X8, אבל בסוף שיכנעו אותי שזה לא שווה.... האם יש שיפורים משמעותיים? איי טי אי מבטיחים שבמהירות של 2 גיג'ה פר סקנד צריך להיות שיפור משמעותי בקצב הפריימים....האם זה באמת ככה? ומה אם הNV30? סליחה...."ג'י פורס FX"...גם הוא תומך בX8.?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
בדיקת ה FPS אני בודק עם FRAPS ,וכשאני בודק במצב רגיל זה מראה לי על כ 60 ,וברגע שאני לוחץ על הקלטה קטע וידאו של המשחק באמצעות FRAPS ,ה FPS נופל ישר לכ- 20 והמשחק מקרטע ,זה נורמלי? *המפרט של המחשב בצד.
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולכם...בעוד זמן מה אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש...אז דרך חבר שהמליץ לי על הפורום הזה אני פה. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך טוב או אולי אפילו הכי טוב.... אני שמעתי הרבה דברים בקשר ל Radeon ו Geforce שמעתי radeon 9500,9700 הכי טובים..... ואין לי מושג מה לקחת....אז בבקשה תמליצו עם הסברים אם אפשר בבקשה.
-
- 12 תגובות
- 927 צפיות
-
-
תקציב 1300 חרגיה עד 1350 הכרטיס נועד למשחקים האם אתם ממליצים לעשות אובר קלוק או פשוט לקחת כרטיס ככה חשבתי על שתי כרטיסים GIGABITE GTX 460 OC או ATI HD 6870 1GB GDDR5 או GTX 470 EVCA מה העדיפות מהראשון לאחרון המחשב: Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray H55M-USB3 s1156 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan Modular 750W With 12cm Fan )
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום היום היתחדשתי ב 1950PRO של HIS רשום שהליבה היא 575 והזיכרונות הם 1380 עלה לי 1090 שקל כולל מע"מ ותשלומים שווה אה ? ? צינורות עיבוד כמה יש לו כמה הוא מישתמש ? היתי שמח לתגובות אישיות בנוגע לחברה ולכרטיס הזה עצמו ממש אחלה של דבר תומך בהמון דברים מה צריכת החשמל שלו ? רב הכרטיס מכוסה קירור והכל שוקל איזה 2 טון ממש כבד מריח טוב ... בקשר לחיבור החשמל נמצע על הכרטיס חיבור 6 פין מלבן לא מולקס סטנדרתי (הנפוץ יותר) אלה כמו החיבור של הלוח אם 4 פין מרובע רק עם עוד 2 בצד מה אני יעשה איתו ? ואם אין לי חיבור כזה ? אגב המחשב שלי די ישן עם AGP וסוקט 478 ככה שבקרוב אני מקווה שיהיה לי גם 6600 חדש ...
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שוב אני,שוב התייעצות חשובה! שוק כרטיסי המסך ממש פורה הן בייצור והן בשמות המסובכים וקשים להבדלה!! מהו כרטיס המסך בעל הביצועים הגבוהים ביותר?? ולמה ה--FX 4500 עולה יותר מ-FX 7900 או מהסדה 9 למשל?? למה כל כךממליצים על סדרת ה-8800GTX או ה-GTX כשר ישנם כ.מ. רבים יותר טובים?? והאם QUAD של נווידיה זה עם מספר ליבות להשערתי?!?! אשמח לתשובה על כמה מעבדים מהשורה הראשונה ופירוט עליהם! תודה!
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להתקין את הדריברים של GeForce 6600 על Windows 7 (גם הדריברים שסופקו ע"י NVIDIA וגם אלה שסופקו ע"י MICROSOFT) אני מקבל מסך שחור, ולאחר כחצי דקה Blue Screen שמודיע על בעיה בקובץ nvlddmkm.sys. חיפשתי בGoogle פתרון לבעיה, אם מצאתי רק תלונות עליה. מישהו נוסף מהפורום נתקל בבעיה הזו? הצלחת לסדר אותה? תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי למישהו יש כבר את הכרטיס הזה? שווה משהו? איך הדרייברים ? אני מביא אותו לארץ במחיר 150 דולר רציתי לדעת מה הביקורות על הכרטיס (המחיר הוא קומבינה :-) )
-
- 14 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, בימים אלה אני עובד על בניית מפרט למחשב של מישהו שאני מתקן לו את המחשב בקביעות וכעת הוא רוצה לקנות מחשב חדש.. השאלה שלי בנוגע ל INTEL EXTREME GRAPHICS היא עד איזו רמה מגיעים הביצועים של הכרטיס והם הוא מסוגל להריץ משחקים כמו צריך? (לא צריך איכות מעולה, רק שיעבוד, ולא לאט..) מי שאני מוכר לו את המחשב לא משחק בכלל אבל הבנים שלו בהחלט לא יתנגדו לכרטיס מסך טוב בשביל המשחקים שלהם.. הם לא ממש מבינים במחשבים (או יותר נכון ממש לא), גם הוא לא.. עד עכשיו הם עבדו עם כרטיס שגם היה ON BOARD אבל חלש מאוד. אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
כרטיסים גראפיים עדכניים מבית MSI, ASRock ו-XFX דולפים אל הרשת - זמן קצר לפני ההכרזה הרשמית המתבקשת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה אפשרי בכלל? יש לי בצד Cirrus Logic 2 Mb ... יהיה אפשר לשרוף אותו קצת? ;D תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אז ככה : http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1205#download אלו הדרייורים 81.82, נחשבים כבטא אבל אנוידיה משחררת אותם היום ככה שאפשר לבדו את אלו ביינתים. בעיקר מרביחים אנשים ה7800 וכפולי הליבה. אז יאללה, הורידו ופרסמו בנצ'ים (בעיקר של FEAR). לא לשכוח לתת פרטים של הבנצ'ים שלכם.
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך סבבה למשחקים עד 600 ש"ח אשמח לקבל המלצות בנוסף יש לי כמה שאלות כלליות בנושא: 1)מה ההבדל בין PCI-E ל PCI-E2? האם השני דורש לוח אם מיוחד? 2)האם יש הבדל משמעותי בין DX10 ל DX10.1? האם כדאי להשקיע בזה? אם אפשר גם לקבל חוות דעת על הכרטיסים הבאים: 1)9500GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 של GIGABYTE 2)9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 של ZOTAC האם זו נחשבת חברה טובה? תודה מראש על העזרה
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחליף בחינם לGTX 470 MSI האם כדי לי להחליף?? יש לי צוואר בקבוק מהמעבד שלי אבל עם אובר קלוק הוא סוחב את ה5850 השאלה אם הוא לא יעשה לי בעיות עם הGTX 470. ועוד שאלה האם הספק שלי יחזיק את המחשב באובר קלוק של המעבד ב3.8 ואת הכרטיס 470?????
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-