כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי שאלה: הכרטיס מסך שלי הוא HD4850 והמהירות שעון שלו היא 650MHZ ורציתי לדעת איך זה הגיוני שכרטיסים כמו HD4760 וHD4770 בעלי מהירות שעון של 750MHZ ובכל זאת הם יותר חלשים מה4850? האם מהירות השעון לא קובעת? אם לא אז מה כן קובע עד כמה הכרטיס טוב?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אם כן, כמה עולה מתאם כזה והיכן ניתן למצוא? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן עם מעבד dual core 2.4 שיריץ GTA4 נורמאלי. הסתכלתי מחירים, GTX 8800 וGT 9800, כרטיסי מסך בני 5 אם לא יותר שנים עולים 800 שקל. הזוי. יש לכם אולי כרטיס מסך במחיר שפוי עם הדרישות שלי? תודה מראש לעוזרים (:
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מומלץ לקחת Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ? אני לא הולך להיות גיימר או משהו, אבל מדי פעם אשמח לשחק באיזשהו משחק בקטנה בכיף הוא עומד בתקציב שלי מאוד. - ראיתי שיש לו מאוורר די גדול, האם זה ישפיע על הרעש? - האם יראו טוב אם אחבר אליו מסך 20" \ 22" \ 24"? - האם אוכל לראות HD? האם מומלץ לקחת? תודה על העזרה
-
- 34 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני פשוט אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת,והמוניטור הזה נשמע פיצוץ לעומת המחיר הזול שלו,קצת מחשיד. תרגיעו אותי בבקשה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מוצדק להתקין כרטיס מסך במחשב חזק שיש לו כרטיס ON BOARD? במפרט שהוצע לי למחשב חזק הוצע גם כרטיס
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מעוניין להוסיף עווד 5850 למפרט שלי: i7 930 noctua u12p gb x58a-ud3r intel x25-m 80gb ss 600ht sapphire 5850 אך ראיתי שהמחיר של ה5850 בכלל לא זז, האם אוכל לשלב איתו 6850 או 6870 לחלופין? (האם בכלל הספק יחזיק?) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי יש סיכויי שהמחירים ירדו בקרוב ? רוני
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי 2 מחשבי IBM Lenovo 9637. אחד מהם עבד מצויין עם כרטיס מסך Pci-e Gforce 9500 1G. בשבוע שעבר התקלקל הכרטיס ובאיבורי שלחו אותו לתיקון/החלפה במסגרת האחריות והחליפו אותו לכרטיס חדש Gforce 9600GT 512M. אולם, בשני המחשבים הכרטיס כלל לא מזוהה. בדקתי באינטרטנט וגיליתי שהמחשב עובד על 800MHZ תדר זיכרון. ה-9500 עובד על 800 או 500 ו-128BIT ה-9600GT עובד על 900MHZ ו-256BIT מהי הסיבה שזה לא עובד ואיזה כרטיס אני צריך לדרוש כהחלפה/שידרוג ? לאיזה נתון צריך לשים לב ?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש בויסטה דברים שפועלים רק עם כרטיסי DX10 ? (אני מדגיש, לא משחקים)
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
זה יכלול שובר לקבלת המשחק HL2 ו כל מני משחקים של STEAM כמו שפורסם פה באתר.
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
עריכה- אופס, התבלבלתי בפורום.תעבירו ל'מפרטי מחשב'. תודה רבה! שלום, אני מתלבט בין KSP לTMS. KSP נמצא קרוב לבית שלי, TMS לעומת זאת נמצאים בקצה השני של הארץ. אם מחר המחשב שלי שקניתי מהם יפסיק לעבוד ואני אצטרך לשלוח להם אותו, האם זה אומר שעל כל שליחה כזו אני אצטרך לשלם? מנסיוני גם מסירה אחת לא מספיקה. בד"כ אתה נותן לתיקון והרבה פעמים קורה שהתיקון לא יצא כמו שצריך/תקלה חדשה/פוספס משהו ואז אתה מוסר לתיקון שוב. אם כל פעם צריך לשלם זה יצא קצת יקר. לKSP אני יכול לבוא אם המחשב כמה פעמים שאני רוצה... תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ זרוע למסכי LCD תואם תקן VESA? תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
MAG 786PF ''17 לבין MAG 796FD ''17 תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=29023&gsid=10-4 האם יש למישהו אינפורמציה על המסך הזה?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, כתבתי כאן אתמול על הכרטיס החדש שקניתי, אבל, בכרטיס יש גם כניסת ווידיאו-אין ויש לי גם ממיר שבא עם הכרטיס שמתחבר לכניסה ומאפשר כניסה לש חוט מסוג בננה. ניסתי לחבר את זה לווידאו ולראות משהו על המסך ואני לא רואה כלום. מן הסתם, צריך איזושהי תוכנה, יש לכם מושג איזו? באו לי עם הכרטיס שמונה דיסקים שאין לי מושג מה מהם מתאים כדי באמת לראות משהו דרך הכניסה. תודה, דן
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני מאוד מעוניין לדעת אם מישהו כבר הצליח, כי ככה אוכל להחליט על איזה כרטיס ללכת, תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ילי כרגע מחשב שהחלפתי ונשאר לי הכרטיס מהמחשב הקודם Asus V8200 Deluxe האם כדאי למכור אותו, ואם כן בכמה ? או ששוה להשאר איתו כרגע עד אשר המחירים קצת ירדו (בגלל הדור החדש שנכנס בימים אלו) האם הוא בכלל שווה היום ? הוא נחשב כרטיס טוב ?
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
הציעו לאחי ואני לא יודע האם הוא טוב למשחקים כמו NEFS2 או HL2 GEFORCE 4 FX 6600 128 MB DVI TV PCI-E אשמח לקבל תגובות
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המבינים בדבר : הוצע לי הכרטיס הבא למחשב אותו אני אמור לרכוש ורציתי לקבל חוות דעת והבדלים מול ה-Nvidia GeForce השווה ערך בגודל 256MB. תודה מראש למשיבים
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם הוא שטוח? אם יש למשהו מידע טכני עליו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7624435&type=2&product=1&=[ אני מחפש מסך 19 אינץ וכיום ברשותי MAG 796FD האם המסך הזה פחות טוב מהמסך שברשותי תודה
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת אם זאת חברה מוכרת וטובה כי לא ראיתי שום דבר על החברה בחיפוש בגוגל.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כלשהיא שמראה כמה FPS אני מקבל בזמן משחק כלשהו האם מישהו מכיר ? אפשר לקבל לינק ? תודה
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-