כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי שמח לשמוע חוות דעת האם ההפרש בקניית כרטיס מסך מאמזון או מחנות בארץ שהוא הבדל של כ500 - 600 ש"ח שווה את זה. הייתי מעוניין להתחדש בכרטיס מסך חדש, בעיקר עכשיו שהמחיר של כרטיסי ה GTX 1080 ו 1070 ירדו במחיר לאחר יציאתו של ה1080TI. השאלה האמתית היא האם שווה לחסוך ולוותר על האחריות? הייתי מעוניין לקנות את הדגם הבא: EVGA GTX 1080 Classified / FTW2 שעולה כ2600 ש"ח כלל משלוח ומכס (כ715 דולר) באמזון. לעומת הדגם EVGA GTX 1080 FTW שיש בארץ שעולה כ-3150 ש"ח. או שמא עדיף לקנות אפילו 1070, הכרטיס מיועד למסך ברזולוציית 1440P. אשמח לשמוע דעות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נראה לי שיש לי בעיה עם כרטיס המסך. המסך נכבה לפעמים ואניו מראה תמונה . ולפעמים הוא עולה בכלל.....מה יכול להיות הפתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כשהוא במנוחה הטמפ שלו היא 39, ברגע שאני מפעיל משחק תוך חמש דקות היא עולה ל-45 ונשארת יציבה שם, יש דרך לפתור את הבעיה מבלי (אז זאת בעיה) להחליף מאוורר?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לאחרונה את הדרייבר האחרון, 13.2 BETA 7 והוא פתר לי בעיות במשחק CRYSIS 3. אולם, כרגע ה-CF אצלי מבוטל (ניקיתי את המחשב והגשר נותק כשהוינדוס עלה תחילה). כרגע אני יכול לבחור לאפשר את ה-CF, ואז כשאני לוחץ על APLLY, לא קורה כלום. הוא ירוק, כך שכן הוא לחיץ אבל בפועל לא קורה כלום אולי זה באג בדרייבר החדש, למישהו יש ניסיון עם זה ב-CF ויכול לבדוק אם גם אצלו זה לא עובד? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך להתחדש ב1080 TI ואני לא מצליח להגיע למסכנה, אני כן רוצה משהו עם קירור טוב כדי שאוכל בעתיד להרים ביצועים לכרטיס.אבל אני כל פעם קורא ביקורות באתרים שונים והדעה משתנה.למשל על הGIGABYTE AORUS שהייתי בטוח שאני הולך לקנות שיוצא לי התמורה הכי טובה למכיר כי יש לי אפשרות לקנות ישירות מהיבואן קראתי בהמון מקומות שהאובר קלוק שלו לא יציב ושGIGABYTE ידועה בעברה עם המון כרטיסים עם אובר קלוק לא יציב + אני מכיר באמת איזה שני חברים שהיה להם בעיות עם הכרטיסים שלהם בסדרה 6 ו7 לא מכליל אבל עדיין קראתי את זה בהרבה אתרים של אנשים שמבינים שזה הפחיד אותי.בקיצקץ קראתי על עוד מלא כרטיסים ואין לי כוחות יותר בסופו של דבר הגעתי למסכנה שזה או ASUS STRIX שכמעת ואין מלאי בארץ באסה, או על …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה... מה יותר טוב Radeon X850 256MB או Geforce 6800 256MB? ואם אפשר מה המחירים של כל אחד?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
סופשבוע נעים, מישהו התנסה בעניין או יודע האם הכרטיס הנ"ל (BFG NVIDIA GeForce 8800 Ultra OC 768MB PCIe) יוכל להריץ את המשחקים החדשים ביותר על ה-DELL 2407WFP ללא בעיה (אולי אפילו עם פילטרים)? במידה ולא, האם יש כרטיס אחר שיסתדר עם המסך ללא בעיה? תודה מראש.
-
- 44 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ברשותי 3 כרטיסי מסך קצת ישנים וכיוון שאני לא מבין גדול רציתי איזה מהם טוב יותר? Inno3D Tornado GeForce4 MX440 AGP 8X DDR 64M 1 GeForce4 MX440 8X 128M 2 GeForce4 MX440 64M 3
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי קיבלתי את הכרטיס החדש ה gigabyte 7800 gtx והוא עובד מעולה.. אבל יש לי שאלה, שאני משחק בדום 3 אני מסתכל על הפריימים וזה כל הזמן תקוע על 60! גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהגדרות הכי נמוכות? למה זה? תודה .
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
באיזה גודל של מסך הכי מומלץ לשחק עם הכרטיס מסך שבכותרת [חוץץץץץץ מ- 22 אינץ'] לא בעיקר המשחקים הכי כבדים. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב ב4000 שקל לגיימינג במפרטים עשו לי מפרט עם הכ.מסך HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 השאלות הם: -אפשר לפתח אותו ל6970 והאם אחרי פיתוח ל6970 הוא כמו ה6970 שבא מהחברה (בחנות) כי בחנות ההבדל ביניהם הוא 400-500 שקל ? -האם ההבדל בין גירסת ה1GB ו2GB גדול ודורש את ההשקעה? -עד כמה משנה איזה חברה הכ.מסך כי אני לא מכיר אותה ? -מה יחס עלות תועלת ? האם ההבדל בינו לבין SAPHIRE HD68501G DDR5 1074 משמעותי ? -האם הקירור שלו הוא טוב ושקט או שרצוי להחליף? הדבר החשוב ביותר הוא האם כדי לקנות עכשיו כ.מסך עם מעבד אחד אם הדור של הדו ליבתיים בדרך יכול להיות עדיף לחכות ? המסך שלי הוא DELL U2311H איזה כ.מסך יהיה הטוב ביותר לגיימינג בתקציה 800-1400 שקל ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש כ. מסך לחבר 2 מסכים למחשב לבצע עריכות גרפיות (וידואו ותמונה). מדובר בתקציב בין 200-500 שח. האם התקציב יספיק? איזה כ. מסך מומלץ? כרגע קיים כ. מסך ONBOARD, האם צריך להוסיף כרטיס חדש עם 2 יציאות? או כרטיס נוסף עם יציאה אחת? אשמח לקבל כמה אלטרנטיבות בבקשה.תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! היה נראה לי שהמקום הזה הוא המתאים ביותר לרשום על הבעיה... אז ככה כל פעם שאני מציג סרט במחשב למשל במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת הצבעים מטושטשים ורואים ממש גרוע... ברגע שאני מעלה את אותו סרט בשתי תוכנות שונות אבל במקביל אז באחת רואים ובשניה לא.... מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1950 PRO משום מה KSP המטומטמים לא נתנו לי כבל לטלויזיה לחיבור, עכשיו מאוחר מדי לבקש,לא משנה, שמתי לב שהחיבור של כרטיס ATI שונה מאלה של NVIDIA,כי יש לי מלא כבלים כאלה אבל של ATI אין לי אז איזה כבלים יש לחיבור בין כרטיס מסך של ATI לטלוויזה,ואיך מחברים את הסאונד גם, זה בא ביחד? ויש כבלים טובים יותר או טובים פחות או HD וכל הדברים האלה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
יש לי לוח שתומך AGP X4 ולא יותר אני יכול להפעיל עליו כרטיס AGP X8 כמו ה- 9550 ? ? ? תודה ! ! !
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אוקיי קניתי את הGTX 560 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#ov עכשיו יש לי סוג של בעיה שהוא מתחמם יותר מידי היה לפעמים מצב בו המחשב לא יכל לקרוא אותו והוא יצא מהמשחקים עכשיו יש איזושהי דרך לשפר את זה כדי שהוא חס וחלילה אשרף?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/4870-quadfire-machv,video-295.html יאאמי
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך עדיף למשחקים Sapphire Radeon X800XL PCI-e 512 MB VIVO Retail Video Card 2450.00 ¤ או Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Card 2450.00 ¤ חח אותו מחיר בדיוק עכשיו סמתי לב
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
פשוט בקרוב אני קונה את אחד מהכרטיסים האלה ואני רוצה לדעת מהם ההבדלים אם יש ומהו ההבדל במחירים תודה!
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זה אחד ממסכי הLCD הטובים ביותר שיש למשחקים וכו' אבל אין אותו בכלל בארץ למרות שהוא יצא לפני המון זמן ! למה אף אחד לא מיבא אותו לארץ ? אם איזה חנות קוראת את זה ...אז אנא תיבאו מסכים איכותיים כמו זה כמובן שבמחיר הגיוני הוא יכול להיות אחלה אופציה בבחירת מסך LCD פרטים למי שרוצה http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-001-146&depa=0
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
מדובר על מערכת מחשב CORE I5 2500 לוח H67 B3 4 גיגה זיכרון 1333 GTX 570 CORSAIR 520W תודה חברים
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אייסר מצאה דרך לדחוס את ה-Radeon RX Vega 56 אל תוך נייד ה-Helios 500 החדש שלה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
עלות מול תועלת: 2,000ש"ח < Quadro FX1400 1,160ש"ח < Quadro FX560 טבלה להשוואה: http://www.nvidia.com/page/qfx_el.html ]http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3] http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=3321&page=3 האם התוספת ל-FX1400 מוצדקת בהתאם לשיפור? תוכנות רלוונטיות: 3dsMax,Maya
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר לכרטיס מסך 210 מהאתר הרישמי של nvidia עשיתי ריסטרט והכל ואז היה מסך שחור בקצוות וירדה לי הרזולוצייה מfull hd ל1080*1024 שאני נכנס למנהל ההתקנים הוא כותב לי שהוא מצא את הכרטיס אך יש בעיה יש לי מערכת הפעלה win 7 תודה לעוזרים!!!!!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כפרות אני צריך עזרה.. איך לסדר את המאפיינים זה מראה שהכל מחובר אבל אני רואה מסך שחור ויש כל מיני הגדרות כמו תקן PAL PAL B PAL G PAL D PAL H וכו' מה עושים אחים שלי??
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-