כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב השאלה שלי היא האם ללכת על amd 7900xt או nvidia 4070ti מפרט של המחשב שלי Intel Core i7-12700KF 12 MSI PRO Z690-A DDR4 ProSeries Corsair RM850x 2021 Corsair Vengeance LPX 32GB (2X16GB)
-
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא מדבר על יציאת TVOUT. פשוט על צפייה במחשב.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בכוונתי לקנות אחד למערכת שלי (ראו מפרט) האם מישהו היו לו בעיות עם הכרטיס או שהוא עובד מצויין. נוסף על כך מה הם אפשרויות ה OC שלו - לא בחומרה. תודה מראש לכל חברי הפורום
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
היי, כאשר אני שם את המשחק cod2 לדוגמא על רזולוציה הכי גבוהה,התזוזה היא איטית כזו כאילו זה עובר פריים כל שניה. האם הגיוני עם כרטיס כזה? או שאולי הבעיה בזיכרונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום, בהתחלה רציתי להזמין מAMAZON אבל אני חושב שעם כל המיסים זה יצא כמעט אותו מחיר כמו שיהיה בארץ, אז רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג? תודה.
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה בירורים וחוות דעת מחברים באתר שמבינים בכרטיסי מסך, אני עכשיו יותר מבולבל לגבי הבחירה שלי. מכול ההמלצות שקיבלתי יש כרטיס אחד שמצא חן בעיני http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3642 אשמח לשמוע ממישהו שמשתמש בכרטיס הזה את חוות דעתו בבקשה! הוא להיפך עם אתם מכירים כרטיסים עם ביצועים יותר טובים במחיר הזה, אשמח לשמוע את דעתכם! אבל בבקשה על תמליצו לי על כרטיסים יותר יקרים, כי הכרטיס הזה כבר עבר את הסכום שאני רוצה לבזבז. תודה מראש דודו
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
האם למישהו יש מדריך מלא על כרטיסי מסך והשוואה ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי בקניה הקבוצתית Saphire HD7970 Dual-x וביצעתי לו OC . לאחרונה התחלתי להתעניין בקניה של קירור צד שלישי לכרטיס מסך וחשבתי על Arctic Accelero Xtreme 7970 הייתי מעוניין לשפר את ה OC הקיים אצלי ולא פחות חשוב להוריד את רמת הרעש, כרגע הוא די מרעיש. הביקורות על הקירור הזה הן מעולות וגם המחיר סבבה, אבל יש שתי סיבות די רציניות למה לא לקנות : 1. אם אני מבין נכון יש סיכוי לבעיה עתידית במימוש האחריות 2. הביקורות אומנם מהללות וברור לי שגם אצלי הוא ישפר אבל תמיד הם משווים אותו לקירור רפרנס והקירור שלי הרבה יותר טוב מהרפרנס ולכן ברור לי שאצלי יהיה פחות שיפור, השאלה באיזו רמה עזרה לי מאד התכתבות עם מישהו פה מהפורום - ממש כבר עמדתי לקנות ובזכותו די התחרטתי, ואז חשבתי לפתוח את הש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי על רקע המחיר האטרקטיבי (600 ש"ח בפוקס), רציתי לדעת האם מישהו מחברי הפורום בעלים של הכרטיס. מעניין אותי בעיקר: יעילות הקירור שקט(או אולי רעש ;D) פוטנציאל OC וכל דבר נוסף שיכול לסייע. תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם למישהו מהפורום יש כרטיס מקצועי של ATI V7700 בשביל שיעלה לכאן את הביוס שלו? אני מנסה להפוך את הHD3870 שלי לV7700 ע"י צריבת ביוס, אבל כמו כל חוק מרפי, דווקא את הביוס הזה לא ניתן לימצוא ברשת! מצאתי רק עותק שפורסם ע"י DELL, גם בזה מרפי לא שכח אותי ודווקא על הכרטיס שלי הוא לא פועל! (ברשת יש מס' אנשים שעבד להם בלי בעיה). http://www.dell.com/support/drivers/en/zh/twbsd1/DriverDetails?driverId=R247697 לי יש את הגירסה של ASUS . כרגע הוא על 877/1250. אם מישהו מכיר מישהו - שמכיר מישהו- שיש לו V7700 אשמח שהוא יעתיק את הביוס שלו ויעלה לכאן (לחיצת כפתור פשוטה של GPUZ). תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
"ending program...you should not see me" ורק אחרי שהprogress bar בחלון הזה מסתיים המחשב עושה רסט,אני יודע שזה לא מזיק והכול אבל זה מעניין לדעת כי אם לעוד אנשים יש את זה אז כדאי שATI יוציאו תיקון לבעייה כי זה גורם להרגשה של "בעע אולי הדרייבים לא פועלים כמו שצריך" שלחתי איימיל לATI אפילו והם אומרים שיכול להיות שזה נובע מהגדרות לא נכונות של הwindows אבל ניסיתי הכול והכול מוגדר טוב...בכל אופן מי שזה גם קרה\קורה לו שיכתוב פה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , מעניין אותי לדעת האם גם למסכי CRT יש הבדלים בביצועים של MS במשחקים.. אני קורא המון בנושא הזה על מסכי ה LCD / TFT אבל אף פעם לא ניתקלתי במושג הזה במסכי ה CRT מסך לדוגמא של SONY/CTX או SAMSUNG שידועות במסכי CRT עם שפורפרות מצויינות של TRINITRON או DIMANTRON יציגו ביצועים טובים יותר במשחקים לעומת מסך פשוט של חברה אחרת שעולה פחות או שאין לזה משמעות..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
האם למפרט שלי (מפורט בצד) כדאי 9800GTX? או להסתפק ב 8800GTX 512MB או 8800GT 512MB. המסך שלי הוא SAMSUNG 22 מכוון כמובן ל- 1680X1050. אין כרגע OC ואם יהיה יהיה רק למעבד.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בשוק המון כרטיסים מסוגים שונים שאין לי כוונה להתחיל ללמוד ולבחון האם לסוג כרטיס מסך יש חשיבות אם אני לא משתמש במחשב למשחקים? אני בעיקר משתמש לגרפיקה ועריכת תמונות וחשוב לי שהאיכות תהיה הכי טובה מה דעתכם ואיזה כרטיס הייתם ממליצים מחשב מבוסס פנטיום D820 מסך 19 LCD LG עם DVI
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם. ברשותי שני כרטיסי מסך 7950GT 256MB ואני רוצה להפעיל אותם במערך SLI, רציתי לשאול האם הספק כוח שלי Thermaltake TR2 Power 420W W0061R יחזיק את המערך או שהוא לא יעמוד בלחץ הנדרש. הודה על תשובתכם המהירה. אור.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי כרטיס HD4850 512 MB של Gigabyte. יש לי מסך 19 אינץ' ככה שהביצועים סבבה לגמרי אבל השאלה כמה תוספת ייתן לי לעשות OC לכרטיס? ואיך הוא בעקרון מסתדר עם אוברקלוק, לא תהיה התחממות מטורפת? תודה עריכה: בדקתי גם את הטמפרטורות והם 46 בזמן מנוחה ו78 במאמץ במשחקים כבדים יחסית.. האם זה גבוה?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי מסך של IBM מדגם P260 קיבלתי אותו אתמול רואים בו בהיר מידי והורדתי את ה Brightness ל-0 ועדיין בהיר האם המוד הבא יוכל לעזור לי ? http://www.hutzelman.com/home/hardware/mods/monitor/
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצורפת תמונה לאחר משחק של לפחות שעה ב- CS:GO. המשחק מוגדר על הגדרות הכי גבוהות. אבקש להתייחס בשאלה לנתוני המתח. בתודה מראש .
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות 7600GT (אולי אנשים זוכרים) והחלטתי לקחת את הExtreme,משום שקראתי שהקירור שלו הוא הרבה יותר שקט מהרגיל.כשהלכתי לטכנאי הוא המליץ לי דווקא לקנות את הרגיל,לפרק את מערכת הקירור ולהרכיב חדשה (של זלמן הוא אמר אם אני לא טועה),משום שככה הכרטיס יהיה יותר שקט ובכלל,זה עדיף במיוחד בכרטיסים חזקים. השאלה שלי היא-האם עדיף (גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת הקירור) לעשות את מה שהוא אמר,לפרק את מערכת הקירור של הרגיל ולהוסיף חדשה או שהExtreme מספיק לקירור שקט וטוב? תודה. אגב,מה עדיף 7600GT,או X700?
-
- 9 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי יש לי gForce mx2 64 ישן בן 4-5 שנים של חברה צרפתית וציפ-סט של nvidia יש לי מסך 17# ישן של הנסול (נראה לי מותג יצרן שמייצר מותגים אחרים) שעובד (בלי עין הרע) מצוין בזמן האחרון הצבעים נראים לי יותר ויותר דהויים בייחוד אחרי קניית מחשב חדש- amd64 3000+ 512ram, הצבעים נראים לי לא אי אי אי, ואולי זה רק בראש שלי עכשיו שאלותי הן כאלה: 1. האם אני צריך כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כעת ,אם הנוכחי סוחב את כל צרכי כפי שאני מבקש ממנו (פיתוח בפלאש, דריםוויבר, דפדפנים ותוכנות ftp) אולי אני לא יודע איך המחשב שלי כן מסוגל להתנהג עם רטיס מסך טוב יותר וופשוט יש לי חוסר ידיעה והבנה 2. האם צבעים דהויים (שוב- אולי זה פסיכולוגי) קשורים למסך או לכרטיס? 3. אין לי רעשים מהכרטיס והאם יש…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני מתכנן בזמן הקרוב (חנוכה) לקנות מחשב הארד-קור גיימינג שיכיל את כרטיס המסך 260GTX 216 Core. אני מתכנן גם לבצע לו OC ל-700 לליבה ו-2400 לזכרונות. בכל מקרה, האם כדאי לחכות לינואר-פברואר בהם ככל הנראה תשחרר nVidia כרטיסי מסך חדשים שעלולים להיות טובים יותר או לנצל את הפור ולקנות את המחשב עכשיו? (אני לא יודע על הוצאות לאור אחרות שקרובות עד מאוד למועד בו אני תכננתי עד עכשיו לקנות את המחשב אז אני שואל ספציפית פה) אגב, המסך ככל הנראה יהיה Philips 24" 240PW9EB. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, הכרטיס הישן שלי כבר זקוק לעדכון (4850) ואני מתלבט בין 7770 שעולה רק 720 שקל או ששווה להוסיף 500 ולקחת 7850? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
דיברתי עם חנות מחשבים עשיתי כמה סקרים והגעתי איתו ל gygabyte radeon 9600XT 256MB 128bit bulk ב 1050 שקל אחריות לשנתיים עכשיו השאלה שלי זה איך הכרטיס הזה? האם הוא שווה או שבמחיר בסביבות של 1300 שקל אני יכול להשיג משו שבאופן ניכר יותר טוב ושווה להשקיע.. ושאלה מה זה VIVO? אני לא מתכוון לעשות OC או משו בכיוון.. אני צריך שהכרטיס יסחוב משחקים לכמה שיותר...מהף לייף 2 ודום 3 שיעבדו כמו שצריך..(לא חייב על המקסימום אבל שיראה בבבבבן זונה.. ) ומישו יודע מה מקבלים ב retail? עם הכרטיס? זה תוספת של 15 דולר.. לכרטיס הזה לפי המחירים באינטרנט הוא זהה לחנות... אז מה אתם אומרים?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התלבטות רצינית כי אני לא מוצא שום חנות אם מחיר סביר ועם בנדלים של משחקים. חשוב שהכרטיס מסך יהיה מספיק בשביל להרית משחקים כמו תותח לשנה שנתיים הקרובות.. כמו בטלפילד 2 שיגיע .. דום3 הלף לייף 2 וכולה... 1500 שח זה המקס שאני מוכן להשקיע... וחשוב שיהיה לפחות שנתיים אחריות... עם בנדל של משחקים זה יהיה אחלה... שמעתי ש GF6800NU זה טוב אבל אני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכר את זה. בבקשה עזרו לי מה לקנות... ATI RADEON 9800PRO או GF6600GT או אם יש משהו במחיר סביר שיותר משתלם.... אנא ציינו גם איפה כדאי לקנות... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
מופיע במקום אחר שיש לקנייה את ה GTO2 אז האם זה אמין? החנות שאני מדבר עליה גדולה ומוכרת...
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-