עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היה לי אתמול הרבה בעיות קיצר עכשיו אני לא מצליח להתקין דרייברים של הכרטיס ואתמול היתקנתי סתם שטויות.. יש איזו דרך או תוכנה או משהו שפשוט ימחוק לי כל דבר שקשור למסך ולכרטיס מסך תודה

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  2. שלום לכולם הזמנתי את הכרטיס הזה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=H195PRQT256DD-R&cart=1171334873495634〈=heb ואין לי במסך יציאת DVI משום שזהו מסך MAG 17' FLATRON AH778 שנקנה לפני שנה..עוד שמחירי הLCD היו בשמיים.. האם אפשרי לחבר את המסך לכרטיס מסך..???אם לא אני יבטל את ההזמנה..ולפי מה שהבנתי יש את הכרטיסים האלו רק עם יציאות DVI

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

המחיר זהה..!!..(2200)... מה כדאי??. אני יודע שה6800OCer יותר טוב... ובבקשה אל תגידו לי ששאלו את זה וזה נתחן אני יודע אני פשוט רוצה לדעת ראש בראש... הקירור של הלידטק מספיק?.. או שנביא לו איזה סליינסר??

• 13 תגובות
    • 893 צפיות
  4. Started by Access Denied,

טוב, זה הולך ככה... מצאתי שלושה כרטיסים של ה-5900, שניים מהם הם בטוח FX והשלישי לא בטוח (יכול להיות שזה 5900??) בכל מקרה רציתי לדעת איזה משלושתם עדיף ומה יותר טוב ל-OC מבחינת הזכרונות והליבה.. תודה http://www.pch.co.il/docs/pd563667063.htm - של ג'יגה-בייט http://www.pch.co.il/docs/pd-1408736042.htm - של ספארקל http://www.pch.co.il/docs/pd-1423393822.htm - של אלבטרון

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by eladrevach,

השאלה שלי היא בעצם מה ההבדל ביניהם..? עכשיו אני יודע שההבדל הוא רק בצורה ובקירור אבל השאלה האמיתית היא נגיד ראיתי שבksp הפסיקו עכשיו למכור את הגרסא הקודמת. השאלה שלי אם מישהו יודע לאיזה מהם הקירור יותר טוב (ואם מישהו היתנסה יותר טוב) חוץ מהvapor-x שלו יש את הקירור הכי טוב. וגם ראיתי עוד גרסא של sapphire Heatpipe Fan שאותה יש רק בארץ לא ראיתי עליה שום דבר באתר של sapphire בקיצור איזה הכי ממולץ לקנות (ואל תגידו לי את ההכי זול.. בבקשה) יעני בקיצור מי מקרר הכי טוב הרגיל או הnew edition ?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  6. Started by newz,

לפני כחודשיים קניתי מסך חדש לחלוטין של חברת MAG כתוספת למסך MAG ה - 17 אינץ טריניטרון הישן הזכור לטובה בתקווה שגם המסך הזה ימשיך את המסורת והביצועים הטובים של המסך הקודם. בהתחלה קניתי מסך 17" מדגם 786PF שטוח לו הייתה בעיית הדלקה וכיבוי ומייד מימשתי את האחריות והחלפתי אט ליתר דיוק שידרגתי את המסך למסך אחר מדגם 996PF שטוח אף הוא רק בגודל של 19". המסך שעשה בהיות כבר ביום הראשון עם בעיות הכיוון הנוראות שלו שגם כיום כעבור חודשיים אינו מכוון היטב גם לאחר הרבה נסיונות (גם של הטכנאים אצל היבואן) סובל מבעיות כגון אי דיוק בצבעים וצבעים מרוחים שבמסך גדול כזה לא אמורים להופיע וריצודים מעצבניים. דבר נוסף ששמתי לב הוא שהמסך מעייף את העיינים בצורה מאוד בולטת, מה שהמסך הישן שלי לא היה גו…

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  7. ואיך המסך הזה: AOC HT 751? בבקשה זה דחוף אני קונה היום וחייב המלצות!!!

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  8. אם אני קונה את הכרטיס ATI X800PE מארה"ב אז יש לי אחריות בארץ הכוונה אם אני מקבל 3 שנים אחריות אז אני יכול לממש אותה בארץ לדוגמה ללכת לחנות בארץ שמזמינה מ- ATI כרטיסים אז אני יכול ללכת אליה והיא תשלח את הכרטיס שלי ליצרן???????????????????????? עזרה בבקשה אני מתחנן כי צריך לקנות אותו שבוע הבא

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  9. קנו לי את המחשב הזה עם 1G DDR2 ... אני מתלבט הרבה לגבי קניית כרטיס מסך חזק שיעבוד טוב עם משחקים חדשים.. כמו קוויק 4 וכאלה roller coaster tycoon 3 בלי שהוא יגמגם... השאלה אם המעבד טוב למשחקים כאלה ויותר מיזה לקנות NVIDIA או ATI .. בלוח יש PCI-E... תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  10. מעוניין לקנות מסך 17 אינץ' איכותי CRT , בתקציב לא מוגדר אבל עדיף בסביבות עד 1400. אני דווקא הייתי הולך לכיוון LG. אם אתם נותנים שם של דגם תתנו קישור לאתר עם תמונה ונתונים עליו.

• 14 תגובות
    • 893 צפיות
  11. יש לי במחשב ישן כרטיס מסך של Nvidia מדגם G-Force 3. לכרטיס יש לא מעט בעיות עם המאוורר, ולכן רצוי לדעת את מצב הטמפרטורה של המעבד באופן קבוע. כאשר אני משתמש בתוכנת ניטור, האינדיקציה המתקבלת היא 0 מעלות. האם יש כרטיסים שאין להם אפשרות ניטור? אני יוצא מנקודת הנחה, שברגע שמופיע לי GPU בתוכנה, הכרטיס הוא אכן בעל אפשרות כזו. תקנו אותי אם אני טועה. האם יכול להיות שאפשרות הניטור קיימת, אך אינה מתפקדת מסיבה כלשהי? ראוי לציין שלאחרונה ביצעתי ריענון למשחה התרמית וכן שימון של המאוורר.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  12. Started by HellBoY,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3095478,00.html זה נכון? למישהוא יש איזה שהוא מושג איך הכרטיס הזה צריך להיות ?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  13. יש לי 280X מחוברים בגשר CF. לכרטיס הראשי מחובר מסך המחשב בDVI ומסך הטלויזיה בHDMI, כאשר אני נכנס למשחק (כל משחק) התמונה מופיעה רק במסך הטלויזיה. (כלומר שאני לא במשחק, באינטרנט או משהו אחר התמונה מוצגת בשני המסכים). בהגדרות בחרתי "שכפל צגים אלו", וזה עובד כל עוד אני לא במשחק.. משום מה במשחק התמונה מועברת רק במסך אחד. יש אפשרות להגדיר את זה אחרת דרך הCATALYST? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  14. איך אני יכול לבדוק מה הבעיה ???

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by Abit.com.tw,

אמרו פה שמחברים את הכרטיס לטלווזיה ורואים טלווזיה על המחשב... איך זה עובד? ???

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  16. האם זה נכון שמשחק שמשוחק ברזולוציה של 1024X1280 (לדוגמה) ייראה טוב יותר על מסך של 17 אינץ' מאשר על מסך של 19 אינץ'? ב-CRT.

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  17. שלום, אני חדש בפורום ושמתי לב שיש ביניכם לא מעט מקצועיים שיוכלו לכוון אותי לפני רכישת כרטיס מסך. אז כך, אני מרבה לצפות בסרטי HD ע"י חיבור המחשב למסך טלויזיה LCD SONY HD בעזרת יציאת VGA. את האמת אני מרוצה מאוד מהאיכות, למרות שיש מה לשפר. בנוסף אני עוסק בתוכנות פוטושופ למיניהם ותוכנות לעיבוד שבבים שדורשות כרטיסי מסך חזקים. וגם הצפי מהכרטיס מסך שיוכל להתמודד עם משחקי מחשב כמו COD5. חובה שכרטיס המסך יהיה לו חיבור HDTV או HDMI , על מנת להפיק את מירב הביצועים למטרת הצפיה בסרטים. הכרטיסי מסך שחשבתי עליהם: 1. Geforce 9800GX X2 1GB Sparkle Pcle (HDTV+HDMI - 512Bit) 2. ATI HD4870X2 2GB (HDTV 256Bit) 3. Geforce 9800GX2 1GB 4. Gefroce ENG TX280 HDTV 512Bit אשמח מאוד להצעות אחרות …

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  18. Started by LSPD,

הכרטיס עבד טוב ופתאום אתמול הוא לא מגיב, המעורר של הכרטיס עובד אבל שאני מחבר את המסך הוא לא מגיב יש לי לוח אם הם כרטיס מסך מובנה. מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by djelectric,

מישהו יכול לתת לי הסבר לגבי חלק מהמידע שמופיע לי ככה?! (מסומן) הכרטיס שלי : HD4850 SAPPHIRE

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by a-gold,

אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ואני צריך חוות דעת שלכם עליו... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3886 הכרטיס לא למטרת משחקים. פשוט יש לי לוח עם כרטיס מסך מובנה ןאני רוצה לקנות כרטיס טוב יותר.

• 17 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by Dano,

האם יש הצדקה לכך שהפרש המחירים בין GT לGTO הוא 100 ש"ח ובין GTO לGTO2 הוא 190 ש"ח או בקיצור מהו המומלץ מבחינה כספית...כאילו אם שווה להוסיף הכסף אני אקנה את היקר אך תלוי מה כדאי..

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  22. Started by FlameThrow,

שלום, אני מעוניין לדעת מה זה ה AC3 ומה ההבדל בין הדגם שיש בו AC3 ובין הדגם שאין תודה רבה

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  23. אהלן, עשיתי אוברקלוק שניראה לי שיצא ממש דפוק... עכשיו נכנסתי למשחק וראיתי הכל קווים ובקיצור כאילו אין כרטיס מסך... עכשיו אני רוצה לדעת האם בטוח הלך הכרטיס או שלא.. מה הדרכים שאפשר לבדוק האם הוא באמת נהרס??? ומה הדרך הכי טובה??? דניאל.

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  24. שלום יש לי מחשב AMD נקנה לפני שנתיים 1.5 G זכרון אני רוצה לקנות כרטיס מסך בלי להשקיע הרבה כסף ושאוכל לשחק משחקים חדשים מה אתם אומרים על: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=224&grp=3 אשמח לקבל תשובות כמה שיותר מהר תודה

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gigabyte gtx 680 oc ומסך dell u3011 אני משחק ב-nba2k13 על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 כל יום בערך שעה באמצע המשחק יש לי כמה עצירות קטנות מה הסיבה לעצירות הללו עידכנתי את הדרייבר האחרון של nvidia? ???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.