עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ה9600GT מגיע עם DDR3. הלוח אם שציינתי מגיע עם DDR2. לא יודע לגבי המעבד. האם העובדה שהלוח הוא DDR2 זה אומר שהDDR3 של הכרטיס מסך לא יהיה אפקטיבי ולא יהיה מנוצל ? האם זה אומר שיותר משתלם לי לקחת כרטיס מסך עם DDR2 ? כמו ה-9500 ? קישורים לחלקים: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box, http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 3. לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  2. האם כרטיס מסך AGP x8 תומך גם בלוחות אם ישנים יותר? אני מעוניין לקנות כרטיס חדש, למשל ATI RADEON 9600 PRO אבל יש לי לוח אם יחסית ישן שמגיע עד AGP x4 או במקרה הגרוע x2 האם הכרטיס יעבוד איתו? אם כן, כמה מביצועיו אני יאבד בכך שאני לא משתמש במלוא הפוטנציאל שלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  3. יש לי שתי שאלות לגבי כרטיס מסך GeForce 8600GT: 1. האם הוא תופס סלוט אחד או שניים (אפשר לשים כרטיס בסלוא הצמוד לו משמאל)? 2. האם הוא מתאים ל-HTPC (האצת תכני HD בחומרה, ותמיכה ברזולוציה של 1920X1200)? זה הכרטיס שחשבתי עליו: BFG PX8600GT 256MB/128bit DDR3 PCI-e Video Card http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10572 אני מעוניין בתשובות לשתי השאלות האלה, אבל אני גם אשמח לקבל המלצות לכרטיסים אחרים עבור HTPC.

• 10 תגובות
    • 872 צפיות
  4. Started by 7278608,

האם כרטיס מסך GTX 295 תומך ב HDMI1.4.?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מתכונן ליקנות את הכרטיס מסך GTX560 TI הוא נימצא במסגרת תקציב שלי (1000 שקל כולל משלוח) והוא ניראה לי הכי טוב למשחקים (כרגע יש לי 9800GT) עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם יעבוד לי את הלוח אם יש לי MSI - P45 PLSTINUM יש שם חיבורים של PCI EXPRESS אבל אני רוצה להיות בטוח שיעבוד ליפני שאני יוציא 1000 שקל כסף לא בה לי בקלות( 18 שקל לשעה...) תודע לעוזרים PS אני מקווה שאני בפורום הנכון

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  6. שלום האם כטיס המסך תלוי בדגם חריץ PCI-E של לוח האם? אם כן איזה כרטיס חדש יתאים לדגם זה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inno3D NVidia 6200 FX ואני מעוניין לקנות מסך LCD 22 עם רזולוציה טבעית של 1680x1050. השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה הזו ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  8. ואם כן האם יהיו קיימות תופעות לוואי??

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by or_cool,

X2 והאם גם כרטיס 8 יעבוד על לוח של 2?? תודה מראש גברים

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  10. שלום, אני צריך להחליף לוח אם למחשב שלי (פנטיום 4 3ghz) וחשבתי לקנות לוח G41 של גיג'הביט (GA-G41M-ES2L) האם הכרטיס מסך שמגיע עם הלוח אם הזה (X4500) מספיק חזק כדי להריץ סרטים ב-1080p בצורה חלקה? ראיתי שבכל המפרטים למחשבי HTPC ממליצים על לוחות עם ציפסט nForce 630i, זה בגלל שהX4500 לא מספיק חזק?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. {אני מקווה שזה המקום המתאים כי לא מצאתי} אני חושב לקנות כרטיס מסך בסכום הזה 1200 בערך .אבל תמיד חבר שלי אומר לי שזה ביזבוז כסף וחבל .הוא אומר שיש בסכום הזה סוני פלייסטיישן 2 שמריץ משחקים בהגדרות גבוהות לכמה שנים ומי שקונה כרטיס מסך בסכום כזה למשחקים הוא פשוט זורק את הכסף שלו ובכלל אלה שקונים ב 3000 ש"ח בקיצור כמעט שיכנע אותי . בגלל זה אני שואל האם באמת למשחקים עדיף כבר פלייסטיישן 2 ? ואם כן למה באמת אנשים משקיעים הרבה כסף על כרטיס מסך .מה היתרון שלו?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. האם כרטיס מסך גרפי טוב יכול לבוא בשילוב עם מסך LCD? ברשותי RADEN 9700PRO ואני מעוניין לרכוש מסך LCD. האם המסך יהרוס לי את הביצועים של הכרטיס או שלא יפריע כלל?

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  13. שלום.אני קונה מחשב חדש בקרוב והטכנאי המליץ להשקיע את מירב הכסף על הכרטיס (2000 מ6000,שליש).יש לציין שאני משחק הרבה במחשב על פירוט גבוה וAA.כדאי להשקיע את רוב הכסף על הכרטיס? תודה.

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  14. נכון לעכשיו תוכנת עריכת הוידאו ממש מציגה תמונה מטושטשת. רציתי לדעת אם אני צודק אני מתכוון לעריכת וידאו לסרטונים קצרים מאוד וזה לא כבד וגם איזה כרטיס מסך זול למדי אתם ממליצים לקנות? מאמזון או מישראל? תודה!!

15. Started by tomer861,

שלום לכולם אני מעונין לשדרג את המחשב שלי למשחקים כי הוא מתחיל לקרטע למעשה את האנריל החדש מסיבה לא ברורה אני רואה כמו משחק מלפני עשור רואים ממש גרוע עכשיו זה המפרט שלי amd athlon 3000+ 64 2 גיגה זכרון 400 כרטיס מסך x800 gto לוח אם של אביט an8 ultra עכשיו השאלה שלי אם זה יספיק לשדרג את הכרטיס מסך בלבד לכרטיס חדש וסביר ככה בסביבות ה1000 פלוס או שאין ברירה והגיע הזמן לשדרג הכל

• 7 תגובות
    • 578 צפיות
  16. בהתחשב במפרט שלי, שכמובן כבר לא מסוגל להריץ משחקים כמו שצריך, האם שווה להחליף הכרטיס מסך? כלומר אם עכשיו אתקין כרטיס high end חדש, האם אני אוכל להריץ משחקים ברמת ביצועים גבוהה (ממש גבוהה) או ששדרוג שכזה לא יעניק מספיק יכולת למערכת? האם בשביל להגיע לרמת ביצועים מעולה יש צורך בשדרוג כל המערכת או די בכרטיס מסך. טרם החלטתי על כרטיס מסך אך אם אני אחליט לשדרג, על עצתכם, התקציב בטח יעמוד בסביבות ה1500-1800. שוב, אני פחות מעוניין כרגע בהצעות על כרטיסים ספציפים, אלא רק לדון אם האופציה משתלמת בהתחשב בעוצמת מעבד, זיכרון פנימי וכ׳ו. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. הלוהה:] נגיד שאני מחזיק ב5500FX (מי זה צוחק שם ?) אני לא מריץ משחקים חדשים כמובן ואפילו ישנים מקרטעים ..אבל סרטים תמיד ישארו סרטים .ורציתי לשאול אם אני משדרג לכרטיס חדש וטוב אני אראה את השיפור בסרטים ? במשחקים ברור שרואים אבל בסרטים לא HD וכל הדברים הללו...סרט פשוט DVD אפשרי לראות את זה בעין ?

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  18. האם כרטיס מסך יותר חזק גורם למשחק לעלות יותר מהר ?? או שבכלל אין קשר והכל קשור רק לאיכויות המשחק..... בלעלות אני גם מתכוון לשלבי המשחק כאילו להטען יותר מהר....... תודה

• 10 תגובות
    • 634 צפיות
  19. יש לי ג'פורס 2 400MX... אני לא משחק שום משחק במחשב (פשוט כלום כי הכל במחשב השני החדש בבית)... רציתי לדעת אם העובדה שהוא כזה ישן משפיעה על מהירות המערכת למרות שאני ל משחק כלום?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  20. היי, חבר שלי הולך לקנות מחשב שעיקר תפקידו יהיה סרטים ועבודה שותפת, וגם משחקים בינונים, וכל זה במסך 19 אינץ' וטלוויזיה 32 אינץ'. בעיקרון בטלוויזיה הוא משתמש הרבה פעמים למטרות סרטים ומשחקים במסך ענק כשחברים באים לבקר, אז חשבתי להציע לו את ה4770 אבל אני לא יודע אם הוא יכול לסחוב מסך ענק ברצף. המטרה של הנושא היא שרציתי לשאול האם אפשר לחבר את הטלוויזיה והמסך לכרטיס המסך ביחד וכשמתחשק לו הוא במחשב מגדיר שהטלוויזיה תעבוד והמחשב יעבור אליה לבדו? אין לו הרבה סבלנות כל פעם לכבות את המחשב וישר להעביר את החוטים לטלוויזיה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. יש לי את המסך dell 2209wa וכ. מסך radeon x1650. חיברתי את המסך הקודם שהיה לי למחשב אחר (חדש יותר), ונדמה שהאיכות שלו השתפרה. וזה גרם לי לתהות, האם כרטיס מסך חדש יותר, ישפר את איכות התצוגה בעבודה בסביבת ווינדוס וסרטים?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  22. אני כבר כמה שנים משתמש במחשב שלי ואני חושב לשדרג, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד עם שאר המערכת שלי. יש צורך בהחלפה של רכיב מסוים כדי שהוא יעבוד? מעבד: intel core i-5-4590 cpu 3.30GHz לוח אם:gigabyte ga-h97m-hd3 ספק: seasonic M12II-520Bronze כרטיס מסך נוכחי: EVGA GeForce GTX 960 4GB SSC GAMING ACX 2.0+

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ^ שלום ברשותי מחשב P4 3.0GHZ, DDR1 1GB 266MHZ אני מעוניין לצפות בתכני HD על המסך שלי והמפרט הנוכחי (עם כרטיס 5200) לא נותן לי לעשות זאת באופן חלק. אני לא מצפה שהוא יריץ 1080P חלק, אבל יש סיכוי כלשהו שכרטיס מסך מודרני (בחיבור AGP, כמובן) יאיץ את המערכת הזו עד כדי צפיה חלקה ללא הפרעות בסאונד וגראפיקה (כמו שקורה עכשיו)? כמו כן, כמובן שמשולבים בעסק הזה המקודדים המתאימים לתכני HD. כעת נותר לענות על השאלה שלי, ואם קיים כרטיס שיקח על עצמו את העומס אז יתכן מאד שאקנה אחד כזה. תודה מראש.

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. כן או לא ולמה? ואם לא אז למה לא קונים מסך 17 ו7800GTX?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים