עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nemesis,

היי, קיבלתי את הכרטיס הנ"ל היום, ככרטיס מסך הוא עובד בסדר אבל אני לא מצליח להפעיל את הטיונר. מרכז המולטימדיה פשוט לא מראה אפילו את ההגדרות של הטיונר, כאילו הוא חושב שאין טיונר. דרייברים WDM מותקנים, הגרסה הכי עדכנית הותקנה. כמו כן גם של מרכז המולטימדיה. אני אובד עצות, יש למישהו רעיון? תודה,

2. Started by dedicon,

אז נפל עליי סכום כסף נכבד והחלטתי לשדרג את כרטיסי המסך שלי. יש לי כרגע 6970X2, שעובדים מעולה. אבל כל המחשב שודרג השנה אז... אין כמו להתחיל שנה חדשה עם החלק האחרון שלא שידרגתי עוד הבעיה: אני נמצא בעמדה ה"אדומה" כבר יותר מ6 שנים, ואין לי מושג ירוק(PUN INTENDED) מה זה ZOTAC.... זאת חברת כרטיסים טובה? המחיר אומר שכן, אבל לא מצאתי ביקורות שמעידים האם באמת שווה לי להוסיף כמעט 1000 שקל(2000 אם אני משדרג את 2 הכרטיסים, וזה כנראה הכיוון) בהבדל בין 2 ל4 GB... או איך הכרטיס בהשוואה לאחרים באותו טווח מחיר... בקיצר, גוגל לא התיידד איתי בחיפוש אחר ביקורת טובה ואמינה. האם יש למישהו פה נסיון אישי עם הכרטיס? אני עורך ווידאו/גיימר. עורך על האדיוס, עם מדי פעם נגיעות באפטר, אבל ממש בקטנ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. לאחר התקנת כרטיס מסך Gigabyte Geoforce GTX960 התכנה קורסת לאחר יבוא וידאו בפורמט mp4 אולי יש למישהוא פתרון לבעיה. מערכת ההפעלה היא windows 7 ultimate 64 מעבד I7 עם 16 גיגה זכרון.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by daniel1234,

איזה כרטיס עדיף? INNOVISION Geforce 9600GSO 384MB DDR3 PCI-E (ש"ח 550) או INNOVISION Geforce 8800GS 384MB DDR3 PCI-E (ש"ח 560) או ‏eVGA‎ - ‏8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ (ש"ח 520) שלושתם נראים משתלמים. אבל לאיזה מהם יש היחס מחיר/איכות הטוב ביותר? האם הם יכולים להתמודד עם משחקים כדוגמת crysis בצורה ראויה? ומה בעצם מוריד להם את המחיר?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by locke,

יש איזשהו theme לווידוס או כל דבר אחר שיאפשר לי לראות בצורה נורמלית על הטלויזיה שמחוברת למחשב? כרגע הרזולוציה המינימלית שזה מאפשר לי זה 800X600 ועדיין הכתב לא ברור. אפילו עם גודל פונט מכוון על אקסטרא לארג' זה לא ברור. מישהו הבין על מה אני מדבר? מישהו יכול לעזור לי?

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by danieltrt,

שלום לכולם היום ראיתי את הכרטיס HD 4870 הזה ב880 שקל http://skypc.co.il/pl_product~AX4870512MD5~8~0.htm איך הוא בהשוואה לשאר הHD 4870 שעולים הרבה יותר בסביבות ה1200 שקל? ואיך הקירור שלו? כדי לקנות? תודה לעוזרים. 8)

• 14 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by panda00,

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך - gigabyte GTX560 TI 1G הוא עבד טוב לכמה שבועות ולאחר מכן נאלצתי לפרמט את המחשב עקב תקלות. כשהתקנתי אותו מחדש הוא עבד טוב אבל עם פיקסיליזציה קטנה בתצוגת תמונות שחשבתי שתעבור, והיא לא. אחרי תקופה המחשב התחיל לשלוח לי הודעות כל כמה זמן שמנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה, זה מתלווה גם עם כיבוי/השחרת המסך לכמה שניות וחזרה למסך התצוגה הרגיל עם זמן תגובה איטי עד שהוא מתאפס על עצמו. בהתחלה זה קרה רק כאשר השתמשתי בתוכנות כמו פוטושופ/אילוסטריטור אבל אחר כך אפילו בנסיון לגלוש באתרי אינטרנט. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את העידכוני גירסא הכי חדשים ו... כלום. אתמול החלטתי להסיר טוטאלית את הכרטיס מהמחשב ולהעלות אותו שוב, בשביל …

8. Started by BURTON,

הזמנתי מחשב חדש וביקשתי שיהיה עליו רדאון 9600 פרו לאחר ההתקנה והכל אני רואה שהשם שלו זה radeon 9600 series האם זה השם האמיתי של הפרו או האם זה 9600NP??

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by yoel14,

אני כמעט סגור על:" מסך שטוח LG FLATRON 17" T710BH" ופתאום נתקלתי במסך הנ"ל - "19 FST DAEWOO - דגם: 907D-(שנה אחריות) במחיר דומה לשל מסך 17"- מאוד מוזר... אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר אישית את המסך/ראה אותו אצל חבר/שמע ממקור אמין אם המסך הזה שווה משהו או שבעצם זה מסך די דפוק ובגלל זה גם מוכרים אותו בזול? תודה, לילה טוב

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by TicTacToe,

איזה עדיף? אנחנו מדברים על ה4890. תעזרו לי בהחלטה. לא יודע איזו חברה יותר אמינה/טובה.. אין צורך בסיפורים על המערכת והמלצות על כרטיסים אחרים.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by danik,

צריך המלצה למסך דק 17" ב2600 -+ אז בקשתי בסיבות ה2000 עכשיו עלה קצת התקציב... תודה מראש...!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by ofer40,

היי יש לי שתי אפשרויות כרגע או ללכת על RADEON 9550 והמתחרה שלו מ NVIDIA או ללכת על RADEON 9600 PRO או מקבילו מ NVIDIA. רק רצוי לציין שאם אני רוצה לעשות OC אז שעל הכרטיס יהיו לא רק צלעות קירור אלא גם מאוורר הלא כן? אז זהו התמקדתי במחיר שכנראה יהיה עד 500 שאלה המחירים שאפשר להשיג את הכרטיסים האלה. תודה

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  13. למה אני כמעט בטוח שיש אי תאימות בין שני הרכיבים האלה. במיוחד עם יש לכם X1950 PRO.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Dor Cohen,

תקציב: 1100 מפרט: i7 6700 660 gtx 16 gb ne550m antec 550w משחקים: gta v fifa 17 הסאות' פארק החדש חשבתי על http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3798&lang=heb&cart=147251765517865756 הבעיה היא ה3GB, עד כמה זה קריטי לדעתכם? או ללכת על RX 470 4gb?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה להקליט סרט מהוידאו למחשב לכן אני צריך מתאם כזה מאיפה ניתן בכלל לקנות דבר כזה ? רצוי באיזור רעננה...

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. בכרטיס מסך gf 6600 של gigabyte ואיך אני יכול לקרוא אותה

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי 9600 וחיברתי שני מסכים באופן פנורמי, אחד יש עליו חלון אינטרנט ולצורך העיניין בשני יש חלון של וורקרפט, אני רוצה "להקפיץ את העכבר" בין המסכיך ככה שמתי שאני רוצה העכבר יעבור למסך השני בלי לבטל את מה שיש על המסך של וורקרפט. איך עושים את זה?? תודה רבה!!!, יאיר.

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by orelariel,

שלום לכולם... אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך חדש למחשב, אני צריך כרטיס מסך לצפייה בסרטי בלוריי, לשחק משקים באיכות הכי גבוהה. כרטיסי המסך שחשבתי עליהם הם: כרטיסי מסך ‏GIGABYTE‎ - ‏HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי מסך ‏GIGABYTE‎ - ‏HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי מסך ‏Sapphire‎ - ‏HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיס י מסך ‏Sapphire‎ - ‏HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E מה לדעתך הכי משתלם לקנות, ואם יש כרטיס מסך אחר שיכול לשמש בסביבות המחירים האלו בבקשה תרשמו... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  19. Started by noy165,

אני לפני קניית מסך , ואני מאוד מעוניין לדעת מה זה בכלל חיבור DVI ואם באמת הוא חיוני וחשוב ,ומה זה נותן במציאות ? האם בגללו כדי ללכת רק על מסך דק עם חיבור DVI או שהחיבור לא כל כך משמעותי? תודה לכל העונים . :

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  20. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני כבר מבולבל מכל הדברים החדשים שיוצאים... יש לי איזה 3 בגרויות עד ה-26.6 אז אני יכול לדחות את קניית המחשב החדש עד אז. האם כדאי? הבנתי שיוצאים כרטיסים חדשים, האם הם שווים את ההמתנה? כרגע אני לא יכול לשחק כלום על המחשב, פשוט כלום (טוב אולי UEFA EURO 2008 מבחינת החדשים) תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by waizman,

בהמשך למסע ההתעללות שהמחשב(ים) שלי עובר(ים), ראיתי שיש לי על מחשב אחד (על כרטיס מסך שלו ליתר דיוק) מקום לכל מיני חלקים ושאר ג'יפה שהיו אמורים להיות על הכרטיס אבל מה שיש זה רק הכנות בשבילם על ה PCB. אחת מההכנות האלה היא יציאת DVI ו TVOUT, עכשיו מה שחשבתי עליו זה לרצוח כרטיס מסך מעפן ולקחת לו ת'חיבור של היציאה ולהלחים אותה לכרטיס וודו 4 4500 השווה שבערך שלי ;D תיאורטית, זה יעבוד? מעשית, זה אפשרי? הכרטיס בנוי מכמה שכבות או שאפשר חופשי לחורר ולהלחים לו ת'צורה כי זה שכבה אחת? מוצ'ו גרסייאס 8)

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  22. המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד E6600 Intel Gygabyte GA-965-DS3 DDR2 2GB Sapphire X1900GT WD 320 GB ספק JSPTech Ps-05 PSU 500w LCD LG L1770HQ 17 inch 4 ms + DVI איזה כרטיס מסך טוב כדאי היום לקנות שיעלה כמה שפחות וייתן כמה שיותר ביצועים אבל לטווח הארוך (יריץ כמה שיותר משחקים ולא חייב באיכות הכי טובה לטווח הארוך)? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ofir_19,

יש לי 5870 ולא רשום עליו שום מדבר מלבד המדבקה מאחורה של הs\n והדגם יש תוכנה שאני יכול לנתר את השם של החברה נאבד לי המפרט של המחשב ואין לי מושג מה החברה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. חבר'ס מה הכי שווה לקנות ולמה ... Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB מה זה הדי 3 הזה ?!?! זה נחוץ?! SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI Sapphire Radeon 9600 256MB Abit Siluro Geforce FX 5200 128MB הוא ממממש זולללל 450 שקל פחחחח לא שווה אבל אתם יודעים ...תגידו מה נראה לכם לפי דעתכם.. Leadtek Winfast Geforce FX 5200 Ultra MyVIVO 128MB DDR מה זה האולטרא הזה ?! ALBATRON Geforce 5700 Ultra 128MB ALBATRON Geforce 5700Q 256MB

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by HeAd^ShoT,

למקור: http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=657331&postcount=72

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.