כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
של 8800 או 9600 ועוד שאלה SLI של 9800 {לא X2} ינצל את כל הכח שלו במסך 19" {ו22" 24"} והאם היתרון שלהם שווה תמחיר שמעל 8800 ו9600
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
עד שקניתי את ה 9800GTX החלטתי לבטל בשביל לחכות לכרטיסים עם הלבה החדשה. מה אתם אומרים ? עדיף לחכות ? קראתי באיזה אתר ש 9900GT יהיה יותר מהיר מה 9800GTX 9900GTX יהיה יותר מהיא מה 9800GX2 זה נכון ? או שעדיין אי אפשר לדעת וזה רק השערות ומה אתם אומרים עליה, היא תצרוך פחות חשמל, תתחמם פחות ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
מה הן יכולות הכרטיס הזה ? מלבד מחירו המצויין. 9600 GSO של חברת INNOVISIO 384 מגה זיכרון DDR3 DUAL DVI HDTV
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצאתי את הכרטיס הזה ממש בזול.. 745 ש"ח http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1176 ואני מתלבט בינו לבין הכרטיס הזה- http://tms.co.il/product/5459 מישהו מכיר ויודע להמליץ על אחד מהם? איזה חברה נחשבת ליותר טובה (מבחינת אמינות/ביצועים וכו'..)? תודה!
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלוםן, רציתי לקבל המלצה לכרטיס מסך בסביבות ה 300 ש"ח. אני לא גיימר רציני - אבל אני מתכנן לשחק SINS OF A SOLAR EMPIRE המחשב שברשותי: AMD 64 X2 (4800+) ASUS M2N AM2, nForce 430 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אוקיי חבר שלי בשלבים אחרונים רק נשאר לו להחליט ביניהם, רק מה יותר טוב ...? תודה לעוזרים.. :]
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם חיבור של AGPX8 וראיתי שיש כרטיס מסך Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail. עכשיו יש לי קרוב משפחה שבא עוד מעט מארה"ב אז האם כדאי לבקש ממנו שיקנה לי את הכרטיס הזה? יש לי ספק 500W של GYRO (מן הסתם- ג'נרי) ג'יגה RAM מעבד פנטיום 4 3.06GHZ האם המחשב שלי בכלל יתמוך בזה? אה וכדי להבהיר, זה יהיה עד שאקנה מחשב חדש כי בכל מקרה קרוב המשפחה שלי יביא לי את זה ויש לי כרטיס מסך חרא.(5200FX)
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך דחוף. לאחר שקראתי הרבה הגעתי למסקנה שעבור תקציב של 700-800 שקלים הכרטיס האולטמיטיבי הוא 9600GT האם לדעתכם יש בעיה במוצר הזה? XpertVision nVidia GeForce 9600GT 512MB במחיר של קצת פחות מ700 שקלים http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1175 בנוסף, שמתי לב שתמיד יש גרסאות OC לכרטיסי מסך האלו, האם שווה להוסיף סכום של 100-200 שקלים למטרה הזו? קראתי מאמרים שמסבירים איך אפשר לעשות SOFTWARE OC ממש בקלות ובלי להסתכן, לדוגמא: http://www.tomshardware.com/reviews/overclock-graphics-card,1916.html והכי חשוב - שמתי לב לירידות מחירים משמעותיות מאוד, הרי זהו כרטיס שיצא לאחרונה בארץ. יש למישהו הערכה האם זה יימשך בקצב הזה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
התקציב הוא 1000 שקל אבל נראה לי שזה אמור לעלות הרבה פחות התפקיד העיקרי המיועד לו הוא צפייה בסרטים ב HD תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי מאמרי ה-web הבנתי ש 8800gt יותר טוב למשחקים אבל ה hd3870 יותר טוב לקידוד ועריכה. השאלה שלי היא איזה כרטיס מבין השניים הוא יותר אמין. האם זה נכון שבכללי ati radeon יותר אמינים מ-nvidia? ואיך ה-hd3870 בהשוואה ל 8500gt, ואיך הוא בהשוואה ל-8600gt? והאם hd3870 תומך בכל המשחקים?
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
יש לי ספק 300W של FSP, ויש לי הצעה לקנות X800GT AGP במחיר זול (220 שקל). 1. האם הספק יכול איכשהו להחזיק את הכרטיס הזה? שאר המפרט מופיע בצד, עם תוספת ג'יגה זכרון. 2. האם המחיר טוב? אם לא, מהו הכרטיס המקסימלי שאני יכול לשים עם 300W FSP? תודה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
איך אני מכוון בכרטיס מסך 2600 ATI טמפרטורה צבע ל-6500 מעלות כמו שניתן בכרטיסי נווידיה לאנשים שמבינים
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אפשר הורדה? מי שום מה אני לא מוצא את זה באתר של מיקרוסופט 0ם
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות 9600GT של Gigabyte ב600 שקל דרך חבר בטייאן מה אתם אומרים על EVGA 8800GT 256mb memory ראיתי ב KSP ב 550 שקלים, האם הוא יספיק לצרכי? אני כן רוצה לשחק במשחקים עם כל הפילטרים אבל רק ברזולוציות המדוברות (זה מה שהמסך הישן שלי תומך). כמו כן EVGA חברה מעולה (יש לי 6600GT שלה כבר 3 שנים OC 15% ). מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום וערב טוב כולם עקב דחיה מטורפת של הגיוס שלי, אני רוצה לשדרג את המחשב (תכל'ס, לקנות חדש) אני מעוניין לעשות מערך CF של 2 כרטיסים, ופה טמונה אחת הבעיות שלי- האם 3870 שווים את תוספת הכסף לעומת 3850? למישהו יש איזושהי השוואה של מערכי CF של הכרטיסים האלו? אם תוכלו, בבקשה תנו לינק (לא משנה מאיפה בארץ) לכרטיסי ה 3850 וה 3870 הכי זולים שאתם מוצאים, של אסוס/ג'יגבייט/PALIT. -הבהרה קטנה: אני עוסק המון בעריכה, קידוד, המרה וצפיה (כמובן) בוידאו ב HD, המערכת תהיה מחוברת דרך קבע לטלויזית LCD של 27", ולכן אני לא מעוניין בכרטיסים של NVIDIA. אני יודע שהם כרגע משתלמים יותר למשחקים, אבל עניין הוידאו קריטי בשבילי. (זה, והעובדה שאני לא סובל את הדרייברים של NV, זה סיוט לעבוד איתם) בנ…
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בכרטיס מסך שתומך ברזולוציה 2560X1600 בעל ממשק PCI-E. במחיר הכי זול שאפשר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, יש לי משהו מוזר בכרטיס מסך שעכשיו שיחקתי NFS MW והטמפ' במאמץ אחרי כמה שעות הייתה 72... במקרה יש לי גם NFS Carbon אז שיחקתי אותו ואחרי חצי שעה של משחק יצאתי מהמשחק וראיתי 88!!!!!! והרגשתי שהמחשב רעש יותר מהרגיל.. אין ריח של משהו שרוף למזלי! אבל החוזק של המאוורר לפי אוורסט נשאר אותו דבר ועדיין הרשתי שהוא יותר רועש..מוזר.. מה אתם ממליצים לעשות בקשר לתופעה הזאת שבקרבון הוא מגיעה ל-90 מעלות.. (המאוורר נמצא כבר ב-50%!!) תודה.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל 2 מסכים ב- Dual View במצב Multiple GPU. למרות שב- 8800GTS/X1900XT הצלחתי ... יש למישהו פיתרון גם Multiple GPU וגם Dual View ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ה CATALYST שמותקן לי עבור הכרטיס הנ"ל הוא ישן אבל ההגדרות שבו מאפשרות לי להתאים את התצוגה בטלוויזיה מבחינת פריסה מלאה על המסך. ( יש לי טלויזיה רגילה לא LCD) התקנתי וויסטה ובדרייבר החדש אין אפשרות לפרוס את התמונה על כל המסך האם יש פתרון שמתחבא בהגדרות החדשות ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מה מומלץ כי אני רואה שכולם ממליצים בפורום על 8800 אבל אני חובב ATI אז מתלבט..איזה כרטיס ATI מקביל ובאותה רמה יש ל 8800? ואיך אנייודע אם הכרטיס מסך עבר אוברקוק בחברה והאם לקנות כרטיס כזה תןדה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב אשר יהיו בו זוג כרטיסי 8800GT. אני רואה שיש המון חברות ומפה למדתי שכולם אותו הדבר מבחינת ביצועים אז הכי טוב זה לקחת את הכי זול. 1 בכרטיס הזה למשל - Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail - מה זה אומר ה-ZL ? 2 האם הכי טוב מבחינתי יהיה לקחת זוג כאלו? למה פה דווקא אסוס די זולים למרות שבד"כ הם יקרים יותר ? האם מדובר בכרטיס חלש יותר ? תודה. עריכה : אני שם לב עכשיו שבטעות פירסמתי את הפוסט במקום הלא נכון.
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתכוון לקנות מחשב ומסך חדשים. השימושים שלי במחשב הם לסרטים ולתכנות. ( ושאר שימושים ביתים נוספים ). יש לי התלבטות בין מסך 24 לשני מסכים 20. אני רוצה את היכולת לעבוד על שני מסכים במקביל (נח לתכנות), אבל מעדיף שיהיה מסך אחד גדול במקום ( טוב לסרטים 24 ). השאלה האם כרטיסי מסך תומכים באפשרות להתייחס למסך אחד גדול כמו שני מסכים? הכוונה האם אפשר להגדיר שחלון מסוים בווינדוס יתפרס במקסימום על חצי מסך וככה אפשר לעבוד על שני חלונות במקביל? אני לא בטוח אם זה קשור להגדרות בווינדוס או בכרטיס מסך, כל עזרה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב אשר יהיו בו זוג כרטיסי 8800GT. אני רואה שיש המון חברות ומפה למדתי שכולם אותו הדבר מבחינת ביצועים אז הכי טוב זה לקחת את הכי זול. 1 בכרטיס הזה למשל - Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail - מה זה אומר ה-ZL ? 2 האם הכי טוב מבחינתי יהיה לקחת זוג כאלו ? למה פה דווקא אסוס די זולים למרות שבד"כ הם יקרים יותר ? האם מדובר בכרטיס חלש יותר ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP למטרת משחקים על רזולוציות רחבות. לא מצויין תקציב, מכיוון שטרם החלטתי אם לקנות כרטיס מסך עכשיו, לחכות לירידת מחירים או לדור הבא. ההחלטה תלויה בתשובה לשאלה שבכותרת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-