עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SHLOMI71,

אני מעוניין לרכוש מסך בתקציב של עד 2500 ש"ח. ראיתי ואהבתי את ה iiyama 454 שעולה כ-2300. יש משהו טוב יותר בטווח מחירים זה? המסך מיועד בעיקר למשחקים וגלישה. יש מסך LCD שיכול להתאים במחירים האלו? תודה שלומי

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by haim652,

חבר'ה אני רוצה לקנות כרטיס מסך או את הGTX260 או את הHD4870 1GB Ramאת שניהם אני יכול לקנות באותו המחיר, רק רציתי לדעת איזה מהם כדאי יותר\טוב יותר ולמה. תודה רבה מראש.

• 14 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by gjook,

שלום לכולם עוד חודש יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק הן: בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם איזה כרטיס כדאי לי לקנות שגם יתאים למשחק ואני באמת יוכל להנות מלשחק אותו , וגם יתאים לAGPX4 ויתאים למערכת שלי בכלל ( אולי כדאי להוסיף עוד 512 ראמ?\ או שהמחשב שלי כ…

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  4. שלום לכולם, קבלתי המלצה חמה בפורום של מפרטים למחשב על כרטיס המסך- [h=1]MSI GTX970 GAMING 4GB[/h]אני עורך וידאו בתוכנות אויד ופרימייר, עובד על קטעים לא כל כך ארוכים אך מרובי שכבות לרוב, האם הכרטיס הזה מצדיק את ההשקעה בו או שאפשר להתפשר על משהו יותר זול ואולי לחפות על זה ברכיבים אחרים? תודשה מראש

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by whome,

שלום לכולם, אני מחפש BENCHMARK השוואתי בין שתי הקונפיגורציות הנ"ל. כיון שכרגע יש לי רק מסך 17'' (לא LCD) ברזולוציה של 1280X1024 אני לא רוצה להשקיע ב-HD4870 כרגע. אבל, הסיכוי שאקנה מסך LCD FULL HD (ואולי אפילו טלויזיה כנ"ל) הוא גבוה למדי ולכן אני מעוניין באפשרות הרחבה של ה-HD4670 למערך CF. אם יש לכם לינק להשוואת ביצועים ו/או יכולים להמליץ מניסונכם אשמח. נ.ב: מערך CF עם 4670 זול בכ-400 שקל מ4870 בודד ואומנם אני מוכן לשלם תמורת ביצועים (לכן גם אין תקציב בכותרת!) אבל השאלה היא האם זה באמת לא יהיה לשוא...

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך 1 גיגה pci-e אני רוצה כרטיס דווקא של nvidia אני רומה כרטיס מסל חזק ושלא מתחם ושיהיה דק ולא ארוך כמו ה=9800gtx 512 מגה שיש לי כיום אני יגיד לכם למה אאני רוצה להחליף אותו כי הטמפרטורה שלו היא בין 66-67 ואמרו לי שזה לא טוב בכל מקרה תביאו לי המלצות

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by eli20,

יש לי מסך מאג 17 786fd , ויש לי בעיית מיגנוט בצדדי המסך, מישהו יודע איך פותרים את זה? תודה לעוזרים, אלי

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  8. רכשתי לחברה שלי לפניי יומיים את הכרטיס והוא אמור להגיע מחר. האם יש עם כול סדרת ה 4XX בעיה או בצ'יפ ספציפי ? זה מתחיל להפחיד אותי

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  9. אהלן חברים, יש לי בסלון מחשב שמחובר ישירות לטלויזיה (המחשב משמש גם לעבודה). קניתי אותו עם לוח אם שיש לו יציאת HDMI, לצערי אני לא יודע את הדגם המדויק, לאחר בחינה קצרה של המחשב ראיתי שהיציאה שעל הלוח אם לא סוחבת סרטי 1080P בצורה אידיאלית, החלטתי לקנות כרטיס חיצוני וקניתי ATI HD3450, לאחר ההתקנה ראיתי שיפור קל, אבל עדיין, קירטע מעט בהצגת תוכן 1080P. יש לציין שהמעבד שלי הוא E5200, שלדעתי לא מהווה פה את הבעיה (אם אתם חושבים אחרת, תגידו בבקשה). אז חשבתי לשדרג פעם נוספת את כרטיס המסך וללכת על משהו טיפה יותר חזק, רציתי לשאול אם ה: ATI HD3650 יספיק לי או שאני צריך לעלות עוד יותר? מה לגבי מקבילה לכרטיס הזה רק של NVIDIA? שמעתי הרבה דברים טובים על התוכנה CoreAVC אבל הבנתי שהיא עובדת …

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  10. Started by NeptuneMB,

ראיתי כרגע באתרים שמציעים למכירה את הכרטיס הזה. כפי שראיתי הוא זול יותר מה6800GT, וביצועיו אף עולים ברוב המיקרים מהאולטרה!... הוא שווה?! עם מי בעיקרון הוא אמור להתחרות?! או שעדיף לחכות לגירסת הX850 הרגילה?

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  11. Started by lior@s,

שלום! אני מעונין לקנות כרטיס מסך אבל לא יודע באיזה לבחור מהסיבה הפשוטה ששניהם עומדים על אותו המחיר. אז רציתי מה ההבדלים בניהם מבחינת הביצועים? וכמה אפשר להגיע איתם באוברקלוק? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by RAPTOR22il,

שבוע טוב לכולם, התקנתי כרטיס מסך נוסף לאחרונה בCrossFire. הכרטיסים הם 4870 מתוצרת Sapphire. שניהם עם 512 מגה. הכרטיס החדש מצוייד בקירור שונה, אבל הכרטיס הוא אותו כרטיס. הבעיה היא, בהרבה משחקים אני נתקל בריצודים או הבהובים בטקסטורות, למישהו יש רעיון?? המפרט שלי: Intel Q9450 Asus Rampage formula 4GB DDR2 Corsair DHX Antec Quattro 1000W Antec P182

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  13. אז ככה זה המחשב שלי: GIGABYTE MOTHETBOARD GA-K8NF-9 WITH nFORCE 4 x4 AMD ATHLON 64 3000+ CPU TakeMS Dual Chanel 1024MB 2*512 DDR400 Total Of 1024MB GIGABYTE G-FORCE 6600 256MB 128bit PCI-E SONY DVD-RW/+- DL דגם 28A אז ככה: האם המחשב מהווה מגבלה לכרטיס מסך? האם הזיכרונות שווים משהו? אני מדבר על החברה שלהם TakeMS..... האם אני יכול לשדרג לכרטיס מסך טוב יותר כגון 7800GT או 7800GTX ? מה אתם ממליצים? ומה אני צריך לשנות במחשב כדי לשדרג לכרטיסי מסך 7800GT או 7800GTX ? ובקשר לספק אל תדאגו הוא 500W והא אמור להחזיק.... בתודה מראש קובי

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  14. Started by shimshon58,

שלום לכולם! אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך, בתקציב של עד 200 ש"ח, למערכת ישנה (PCI-E, מעבד כפול ליבה 2180.) עם כרטיס מסך מובנה, שלא מתפקד כל כך טוב . מערכת ההפעלה מתוכננת -WIN 7 (עם כל האפקטים!) ישמש לגלישה, HD. וגם משחקים פשוטים לילדים קטנים (אולי משחקי 3D?!?) אבקש את עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  15. Started by qpalzm,

הכרטיס שנועד לקטול את X1600XT הולך ומתקרב, ואלה הפרטים לפי אתר X-bit labs: מהירות ליבה = 425mhz מהירות זכרונות = 1000mhz בקר זכרון 256 ביט 12 צינורות עיבוד ליבה NV42 (כלומר ליטוגרפיית 110nm לעומת 130nm בשאר משפחת 6800. אין אפשרות לפתוח צינורות נעולים) תמיכה בSLI תמחור משוער 200$~ זמינות משוערת בנובמבר http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20051026173100.html

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by slimshady21,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש(די חזק), ורוצה להשקיע בכרטיס מסך טוב שיעשה את העבודה (משחקים וגרפיקה כבדה...מן הסתם)ושיחזיק הרבה זמן, בינתיים אני מתכנן ללכת על GEFORCE 6600GT אבל אני לא סגור עליו ואולי תוכלו להמליץ על כרטיס חזק יותר ועדיף יותר. התקציב לכרטיס מסך הוא גג 1700. וגם אני מתכנן לקחת מסך CRT רגיל( אם זה משנה משהו....) ויש לי גם שאלה-שמעתי שה-6600GT הוא בא רק עם 128 זכרון ולא 256 , זה נכון? (כי ראיתי במלא מקומות את ה-256 MB) תודה

• 13 תגובות
    • 919 צפיות
  17. Started by sirexrv,

מצטער אבל אני לא מבין, היום כשהתמיכה לDX10 עדיין לא נראת קרובה (תקנו אתי אם אני טועה...) והמחירים בערך אותו דבר וב3DMARK 2006 התוצאה לטובת X1950XTX (לפי http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=608&model2=606&chart=231 ההפרש הוא בערך 800 ברזולוציה הכי גבוהה ועם כל הפילטרים) למה בפורום מפרטים בכלל לא "שמים" על X1950XTX ומייד ממליצים על 8800GTS? בגלל התמיכה העתידית? או משהו שלא רשמתי?

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  18. TV OUT - SVIDEO DVI HDMI ושאני אוכל לחבר את הטלבזיה במקביל למסך מחשב ולראות את אותו מסך. משחקים לא מעניינים אותי אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם הדרישות שלי גם הולך יש לי מעבד E 5200 תודה ויום טוב.

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  19. האם באותם הגדרות אני יראה את ההבדל ב DX10 ל DX9 בין XP לVISTA במשחק GTA 4 לדוגמא? לא בהכרח במציאות במשחק (שינוי בגראפיקה) אלא בכך שאני לא יצטרך גם לעלות להגדרות מסוימות וזה יריץ על DX10.

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by גיל52,

ברשותי ספק seasonic 620w s12II אני עומד בפני קנייה של כרטיס gtx770 asus directcu II לדעתכם הספק יעשה את העבודה? לפי מה שכתוב באתר דרוש ספקwatt 550 שאר המפרט הוא כזה: i5 lga 1155 2500 kingston 8 gb ram gigabyte ga-pa65 UD3 כיום ברשותי כרטיס gtx 570 gigabyte superoverclocked למתן השוואה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  21. הכרטיס המסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6899 והספק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6578 הם יעבדו טוב או שצריך ספק יותר חזק?

• 14 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by imac,

יש לי מסך RELISYS אבל אני לא יודע את הדגם ולכן אני לא יכול לעשות RR גבוהה כי הווינדוס מזהה אותו כDEAFULT MONITOR אין איזה תוכנה שאומרת לך את הדגם של המסך?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by zzrxox,

רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד מהו השילוב האידיאלי ומה עדיף,למשל אם אני משחק ברזולוציה של 1900*1200 האם יש משמעות ( בהקשר של איכות תמונה ) בהפעלת AA או AF וביאזה דרגת הפעלה ( 4 או 8 או יותר ),דבר נוסף האם עדיף לשחק ברזולוציות נמוכות יותר ולהפעיל פילטרים בדרגה גבוהה יותר,כל זה בנחה שהכרטיס הוא חזק והשאלה היחידה היא השילוב האידיאלי כדי להשיג איכות תמונה מיטבית.

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  24. שלום לכולם שוטטתי ברחבי האינטרנט וקיבלתי תשובות שלא מכריעות השאלה היא כזו: אם אני מזמין כרטיס מסך מ EBAY ושולח אותו לארץ ב UPS האם אני אשלם מכס מע"מ ועוד תוספות תשלום שלא ידוע לי עליהם לצורך העניין נגיד הכרטיס עולה 600$ ויש הבדל משמעותי בין המחירים שמה לעומת המחירים בארץ בתוספת תשלום של UPS שזה יגיע לארץ תוך 4 ימי עסקים זה יותר זול מהכרטיסים בארץ אז האם אני אשלם יותר בכך שיקחו לי מיסים או שאני אקבל נטו רק את התשלום הנקוב בEBAY בתודה והערכה רבה לפורום אביחי

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  25. Started by avram,

שלום למומחים במזל טוב קיבלתי את המחשב החדש: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ HD3850 2G זכרון Gygbyte MA69G-S3H וכו קיצר התקנתי דריוורים (CATALYST 7.11) והרצתי את ה3Dmark06 להפתעתי קיבלתי ציון של :s05:7470 שהוא הכי נמוך ברשימה שמופיעה שם ובביקורות שראיתי הכרטיס הגיע גם ל10K מה יכול לגרום לכזה תוצאה "נמוכה" ?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים