עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עשיתי חיפוש פה בפורום ולא מצאתי שום דבר בנושא בגדול כל השאלה נמצאת בכותרת... האם הכרטיס החדש של ATI תומך בחישובי פיזיקה כמו הכרטיסים של NVIDIA (כמו שילוב של כרטיס של AGIEA בכרטיס עצמו) תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by smack,

9800gt 1gb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e 2.0 זה הכרטיס מסך שאני חושב לקנות, למסך 20 אינטש של חברת chimei אם אפשר להגיד מה דעתכם,כי פשוט לא ראיתי שמדברים פה יותר מדי על כרטיסי מסך של אסוס... רציתי כרטיס מסך חזק שיתן הגדרות גבוהות למשחקים בעיקר וגם לסרטים תודה על העזרה

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  3. היי, הלך לי כרטיס מסך במחשב - 7300GS. אני רוצה להחליף אותו, האם ATI 5450 יתאים למערכת? C2D מעבד, 1GB RAM, ספק כוח 350W של EZCOOL (כן, מערכת דרעק

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  4. Started by eran2003,

איזה סוג וחברה הכי טוב במחיר הזה: radeon 9000 or geforce 4 440 mx או הצעות נוספות שלכם

5. מאוד מאוד מתלבט.. אני זקוק לעזרתכם...אני לא יודע אם זה מוקדם מדי מבחינה טכנולוגית.... האם יש טעם לשדרג את הכרטיס הזה (ASUS) למשהו יותר מתקדם. יש לי בעקרון שני מחשבים עיקריים אחד HTPC והשני למשחקים. (אני יכול להעביר חלק מהחומרים במידה ואצטרך-פרטים בהמשך) המערכת שלי: מעבד Q9550 לוח X38 8 GB RAM של GSKILL 1066 דיסקים בRAID 0 שני ספקים על המחשב (אין בעיית כוח ) מסך: HANSG - 28 " FULL HD. קירור מים איכותי ביותר - כרגע המעבד לא ממוהר אבל אין בעיה להמהיר אותו גם ל 3.5. משחק בעיקר משחקים מלחמה בגוף ראשון . תקציב 1000-1600 שקל. 1.איזה כרטיס כדאי לקנות(במידה וזה מצדיק לדעתכם)? 2.האם כדאי למצוא עוד 8800 ביד שניה במחיר טוב ולעבוד עם שני כרטיסים?(יש לי עוד לוח שתומך SLI) 3.האם כרטיס ב…

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  6. שלום המחשב שלי: מעבד אינטל E6750 1333FSB C2D לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN זכרון PLT 2G DDR2 800 OCZ ספק כוח 12CMF400W REAL EZCOOL ומסך WIDE3000:1 DVI 2MS L196WT LG הכרטיס מסך נישרף לי (היה בעבר GF8500GT 1024MB PCIE) ואני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש, השימוש העיקרי זה משחקים כמו CALL OF DUTY.. וצפייה בסרטים. אשמח לקבל המלצה לכ. מסך עד 700-600ש"ח תודה מראש לעוזרים!!!

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  7. Started by kobipk,

שלום לכולם לצערי כרטיס המסך שלי הלך לעולמו דגם Dleadetek winfast px8800 gts 640 gddr3 הכרטיס מסך הזה עלה לי הרבה כסף אני רוצה המלצה לכרטיס מסך יותר טוב ממנו ויותר תווח המחיא נע בין 1000 ל2300 ש"ח מפרט המחשב שלי מעבד: intel Quad 6600 קירור למעבד: ZALMAN CNPS9700 LED לוח אם: ASUS STRIKER II EXTREME זכרונות: OCZ TRIPLE CHANNEL {3x2} 6GB 1600MHZ CL7 ספק כוח: Enermax PRO82+ 625Watt Retai מסך: SAMSUNG LCD 931BW 19 מארז: Zalman GT1000 תודה רבה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  8. Started by Big_Guy7,

אני מתכנן קנייה של מחשב נוסף לבית, ומנסה לחסוך כמה שיותר בתקציב. בקשר לכרטיס המסך, המטרה היא לקחת כרטיס עם ביצועים סבירים במחיר נמוך, עם יכולות OC טובות - עם קירור הסטוק שלו, שישמש למשחקים קלים. אני משער שהתקציב לכרטיס ינוע בין 200 ל 350 ש"ח, בכוונה להגיע למחיר זול ככל האפשר. עבר הרבה זמן מאז שהיה לי זמן להתעסק ברכיבים חדשים ומחירים, ולכן אני צריך המלצה טובה לכרטיס תודה מראש

9. Started by -=Snoop=-,

אהלן אנשים אני עידו בקהילת פורומים אחרת לא הצליחו לעזור לי ואז מצאתי את הפורום הזה (שנראה ממש רציני אגב) בכל מקרה אני "גיימר בנשמה" ואני מחפש כרטיס מסך שיתן לי להינות במקסימום מהעוצמות של המשחקים החדשים! אני אגש לעניין. התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח אפשר לחרוג אם זה קריטי במאה ש"ח, אני מעוניין לקנות מחנות בארץ, קנייה מחו"ל לא אפשרית כרגע. קצת מפרט טכני: המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח ZP550W והמסך שלי הוא Dell Ultrasharp 23" תודה ע-נ-ק-י-ת לעוזרים :)

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

geforce mx440 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 300mhz core 250mhz direct-x 7 gigabyte r9200 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 400mhz core 250mhz direct-x 8 חבר שלי קנה עכשיו הגה והוא משחק הרבה באנדרגראונד אבל הוא משחק ברמה דיי נמוכה שזה אומר קצת פרטים, לא על המינימום אבל נחשב מעט, בשביל שלא היו תקיעות הוא רוצה להחליף את הכרטיס אבל אין לו גרוש על ה.. האם הכרטיס שהציעו לו בחנות לידינו (אהם KSP אהם) שלפי ההבדלים על הנייר רק מהירות הזיכרון ותמיכה בדירקט-איקס האם הכרטיס הזה יראה תוצאות טובות יותר? התנתון לבדיקה זה איך שהמשחק רץ (בלי תקיעות) עם גראפיקה יותר טובה ניסינו לשים על הגראפיקה הכי גבוהה באפשרויות הכל על מקסימום ראו את המשחק מדהים אבל זה היה לאט…

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  11. איך אני יכול לבדוק מה הבעיה ???

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  12. Started by asnast,

כאשר אני מריץ 3dmark 2001se אני מקבל תוצאה של 12100 האם זו תוצאה טובה למערכת כמו שלי

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  13. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4152&Itemid=34

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  14. יש לי כרטיס מסך 7870 AMD בעיה זה שווידאו מכל סוג לא מרגיש שרץ חלק במסך מרגיש שפריים רועד ולא שוטף או פריים נעשה איטי זה קורא בכל סוג של סרט או נגן או יוטיוב לשלוח אותו לבדיקה לא ניתן כי הרשת לא יודעת לבדוק בשבילה כרטיס עובד או לא עובד אין באמצע איפה יכולה להיות התקלה ? בכרטיס ? חלק אחר ?

15. Started by aofer,

שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב ואני מתלבט בין ה8800 GTX לGTS בגירסת ה640 מגה ראיתי בכתבה שההבדלים בביצועים בין שני הכרטיסים, במשחקים שיש היום לא כאלה גדולים, הבדל של כמה נקודות בלבד, מישהו יודע בערך בכמה אחוזים מתבטא ההבדל בביצועים? כרגע התקציב לא חשוב, יש לי כסף לקנות את היקר יותר אבל אני לא יודע אם זה נחוץ בשביל הכמות שעות שאני בכלל יושב על משחקי מחשב רוב הזמן אני עובד בתלת, בעקרון אני שוקל לרדת כי נראה לי שההבדל לא כזה משמעותי ואני רוצה לשמוע את הכסף למשהו אחר.. כמו WACOM למשל. מקווה שתוכלו לעזור לי בדילמה.. תודה מראש עמית

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  16. עד שהחלטתי לקנות כרטיס מסך משהו טוב יחסית לתקציב שהיה לי מתברר שהיה משהו יותר טוב לקנייה... אך האם הביצועים של ה1600XT עולים בהרבה על 7600GT שאני ארגיש הבדל משמעותי???? :s05:

• 14 תגובות
    • 936 צפיות
  17. אני רוצה שתירשמו את הטמפרטורה של הכרטיס שלכם סתם ככה שהוא לא עושא כלום ואת הטמפ אחרי משחק כל שהוא ואת החברה שלכם בבקשה.

• 7 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם MSI HD 7970 חיברתי אליו 3 מסכים, האחד מסך מחשב סמסונג B2230 FULL HD, השני מסך מחשב סמסונג 2243BW והשלישי מסך טלוויזיה 40 אינץ של סמסונג LA40A451 השאלות שלי הן כאלו : 1. איך אני יכול לקבוע שהרזולוציה תשאר במסך הראשי שלי שהוא הFULL HD B2230 ? בגלל שהרחבתי את השולחן עבודה הרזולוציה נקבעה לפי הרזולוציה של המסך עם הרזולוציה הכי נחותה. פשוט אם פתאום אני רוצה לשחק משחק עם רזולוציה של FULL HD אני לא אראה אותו בשיא האיכות. יש דרך להגדיר את זה? 2. איך זה שהטלוויזיה שלי ה-40 כן תומכת ברזולוציה של FULL HD אבל היא HD READY 3. אפשר איזה הסבר או מדריך על ה-Eyefinity display? אין אני משתמש בזה? התעסקתי עם זה וזה רק הפך לי את הכיו…

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  19. Started by Hack4ev3r,

שלום לכולם לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש והחלפתי את הכרטיס X300 שבא איתו ל MSI 6600LE ועכשיו אני רואה כל מיני תופעות לוואי על המסך עכשיו אמרו לי לבוא למעבדה ולבדוק מה קורה עם הכרטיס עכשיו אמרו לי שיש אפשרות להחליף ל Radon X1300PRO עכשיו הסתכלתי בכל מיני מקומות ניסיתי לברר מחירים שטויות וראיתי פתאום ש X800 עולה 2000 שקל והכרטיס X1300 עולה 800 שקל?! מה ההבדל בין הכרטיסים האם תכנית ה X1300 צריך להיות יותר טוב מה X800? או שכדאי לי בכלל להישאר עם ה MSI 6600LE בתודה מראש, טומי.

• 11 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by RAPTOR22il,

שבוע טוב לכולם, התקנתי כרטיס מסך נוסף לאחרונה בCrossFire. הכרטיסים הם 4870 מתוצרת Sapphire. שניהם עם 512 מגה. הכרטיס החדש מצוייד בקירור שונה, אבל הכרטיס הוא אותו כרטיס. הבעיה היא, בהרבה משחקים אני נתקל בריצודים או הבהובים בטקסטורות, למישהו יש רעיון?? המפרט שלי: Intel Q9450 Asus Rampage formula 4GB DDR2 Corsair DHX Antec Quattro 1000W Antec P182

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  21. שלום מחפש כרטיס מסך ל HTPC שלי שיריץ כמובן סרטים 1080 חלק ומעוניין שיריץ משחקים חלק כגון Pro Evolution 2011 או פיפא 2011 לא מחפש שיריץ משחקים כבדים במיוחד. מחשב מעבד e5200 2500 mhz 4gb RAM כרטיס מסך עד 500 ש"ח בעדיפות לכמה שיותר זול תודה.

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  22. שלום, אני צריך לינק או מידע למכירה של מסכי הפלזמות הענקיים שמציבים למטרת פירסומות (כמו שלטי ענק) בשטח.. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by singera,

כאשר אני מריץ בדיקה של 3D מרק הוא נתקע לי כעבור כמה שניות המפרט של המחשב שלי מופיע בבלינק של מפרק מחשב ומדובר במחשב עם הAMD ניסיתי להתקין את הדריייבר החדש של ATI אך לשוווא

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by King Of Action,

נראה לי שהכרטיס מסך שלי הלך. כשהתעסקתי עם הכרטיס בניסיון להסיר את ההיטסינק המרובע ולשים במקומו קריסטל אורב שרטתי את פני השטח האחוריים של הכרטיס וכמעט עקרתי טרנזיסטור ממקומו( כמו כן כל המשחה הטרמית נמרחה על הכרטיס ), ובסוף שמתי את הקריסטל אורב. הרכבתי את הכרטיס במחשב והפעלתי את המחשב והכל עובד חלק . אחרי כמה שעות שהמחשב עבד חלק לפתע כשאני מנסה להיכנס למשחקים הוא נתקע לי. אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה שבה כתוב שהכרטיס מסך נתקע ויש צורך לעשות רסטרט . בקיצר, המחשב עושה רסטרט אוטומטי ואז כשהמחשב עולה מחדש , הוא נותן לי הודעות שבהן כתוב אם אני רוצה לשלוח את השגיאה ( אתם מכירים את זה ). רצוי לציין שהמחשב נתקע רק בכל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק כלשהו, וכאשר אני עובד…

25. תודה

• 10 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים