כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מאמין שזאת ההתלבטות הגדולה והעיקרית של כולנו.... אני לפני רכישת מחשב חדש ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הכרטיסים הנ"ל שהבנתי שהם הכי מומלצים בתווח המחירים הנ"ל 9600gt 9800gt hd4830 השימוש של הכרטיס יהיה בעיקר לסרטי FULLHD והמסך ישודרג בעתיד הקרוב לתומך בהתאם כמובן שצריך 2 יציאות אחת לLCD והשנייה למסך המחשב. כמו כן חשוב לי תמיכה במשחקים החדשים והעתידיים, אני לא מחפש FPS או פיצרים ובונוסים מיוחדים, רק שיפעיל בסבבה משחקים אם יש כרטיס מסך אחר בתקציב הנ"ל אני מוכן לשקול אם יש כרטיס אחר בתוספת סמלית שמאוד מצדיק את ההפרש אז גם אין בעיה (אני לא מוגבל בתקציב אבל לא רוצה להשתגע) הבנתי שאין הבדל בין היצרנים של הכרטיסים, האם יש חברות שהם לא מומלצות בכלל, או להפך כאלו שכן מומלצות…
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
עד שהחלטתי לקנות כרטיס מסך משהו טוב יחסית לתקציב שהיה לי מתברר שהיה משהו יותר טוב לקנייה... אך האם הביצועים של ה1600XT עולים בהרבה על 7600GT שאני ארגיש הבדל משמעותי???? :s05:
-
- 14 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם המעבד q6600 מהווה צוואר בקבוק לgtx 275 ? ול GTX 295 ?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
הבנתי שהם אותו תווך מחירים פחות או יותר איזה מהם מציג ביצועים יותר טובים וגרפיקה יותר טובה? תודה
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר כרטיס מסך לציאה הרחוקה מהמעבד והאם זה ישפיע על הביצועים? אני רוצה להרחיק את הכרטיס מהמעבד כדי שיהיה יותר אוויר...
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
המפרט של המחשב מימין.. חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך ולהוציא את המיץ מהמחשב הזה עד הסוף. אם זה בכלל יתן לי שיפור בביצועים, על איזה כרטיס כדאי ללכת? חשוב להדגיש שהזיכרון שלי הוא 2GB ולא כמו שכתוב במפרט. תודה ושבת שלום!
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ובכן,בכל ביקורי ברחבי הרשת הצ'ע של הNU היו 12x1.5,16x1.5,16x1.6 אבל אצלי בכלל כתוב בצינורות מוסווים None (אמור להיות כתוב 12x1.5 לא?) מצורפת תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הכרטיסים הללו (מאחר והחלטתי לא לרדת מרמת ה-6800GT) מה עדיף? 6800GT או 6800 Ultra האם יש שיפור ניכר בביצועים בין שניהם? מאחר וההפרש ביניהם הוא כ-400 ש"ח.. ואיזו חברה עדיפה? Gigabyte או Albatron? כמו כן יש לי לוח אם מבוסס ATI עם כרטיס Xpress200 שלהם על הלוח, האם בקניית כרטיס מסך של nvidia לא יווצרו התנגשויות בין הדרייברים שלהם? ואם הספק הנוכחי שלי TermalTake 360W יספיק לי לאחד משניהם? תודה.
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ה 3850 הגיע לארץ בכלל? כי אני רואה אותו פה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 (החנות הזו אמינה? שווה לקנות מחשב משם?) אבל בחניות העיקריות לבניית מפרטים- tms ו skypc הוא לא נמצא, האם הם סתם מפרסמים אותו כאשר במציאות עדיין אין להם אותו במלאי? ושאלה שניה, ה 1950Pro עדיין מומלץ למרות הבעיות בסטיקי?
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש כרטיס מסך זול לחיבור למסך מחשב וטלביזיה החיבור לטלביזיה יהיה דרך HDMI הלוח האם תומך ב PCIe*16 אין צורך בתמיכה במשחקים מהירים האם כרטיסים המבוססים על 5450 מתאימים- למשל Sapphire 5450 512MB GDDR3? האם זיכרון של 512 מספיק?, האם המאורר שלו שקט? האם יש הצעות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
איזו גרסא יותר חזקה? his 6950 iceq x turbo sapphire 6950 dual fan dirt 3 edition ?
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכם, מאסתי לחכות וגם שראיתי שNV פשוט טורפת את כל הקלפים שלה בכרטיסים החדשים החלטתי שאני לא יכול יותר עם ה7850 (ההרוס כמעט עד סוף) לכן אני טס ב2 לדצמבר לקנדה (יאיאי) כדי כמובן לראות את קנדה היפה =] המלצה חמה ממש לכרטיס מסך חדש (אפילו 2) או אחד חזק. וכמובן חנות מאיפה לקנות . אם זה 2 תקציב 2800? אם זה אחד 2500? (יספיק?) האמת שחשבתי על שתי 290 אבל יש להם בעיות מאוורר? (רעש?) אז חשבתי על שתי 280X (אבל זה שווה?) הלך לי הראש מהמחשבה חחח מפרט: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series (חדש =]) כרטיס מסך: Rendon 7850 2GB תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, חשבתי על לקנות את HD3850 256 MB אבל אין לי מושג של איזה חברה או האם הוא שווה בכלל. יש בכלל הבדל רציני בין החברות (GeCube, Sapphire, Gigabyte)? וחוץ מזה הכרטיס שווה את המחיר? כי לא ראיתי אף ביקורת עליו בשום מקום חוץ מהבקרוב של GameSpot. תודה מראש חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני גולש לי להנאתי בפורומים של טומס ...(נשמע כמו משפט של קוקסינל..) וזה מה שאני רואה... http://www.tomshardware.com/forum/252962-33-nvidia .... NVIDIA GTX 350 ES version is ready and the specs revealed?! Date: 2008-7-18 Author: Rocky Product Class: Video Related Links: * NVIDIA GTX 350 ES version is ready and the specs revealed?! 7/18 * NVIDIA releases five kinds of GeForce 9M notebook graphics card 7/17 * NVIDIA BRINGS SLI Technology To Intel Bloomfield CPU platforms 7/15 We got to know the related news but we are not so sure about this: NVIDIA GTX 350 GT300 core 55nm technology 576mm 512bit DDR5 2GB memory, doubled GTX280 480SP doubled GTX280 Grating oper…
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ATI 9600PRO 256MB AGPx8 או N6200GE/TD 128MB PCI-E של NVIDIA ?
-
- 7 תגובות
- 885 צפיות
-
-
השאלה שלי למה לי לקנות כרטיס מסך x300 se 182mb אם אני יכול לקנות גיפורס 6800 טורבו 256mb באותו מחיר הסבירו לי בפורום שה256 טורבו לוקח 128 כוח מהמחשב והמליצו לי על ה x300 אבל אני שואל למה אם אני יכול אם ה256 להגיע ל256
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום דודה שלי טסה לסין מחר ואני רוצה לבקש ממנה כרטיס מסך טוב למחשב שלי הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599 אני רוצה כרטיס חזק שיריץ טוב משחקים (שעולה פה בסביבות ה1600) מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב שאפשר לבקש? תודה
-
- 14 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? או ששניהם עובדים על אותם ביצעוים http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2183 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2177
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת התחדשתי בטלוויזיה 40" חדשה. קניתי אותה בשופרסל דיל פתח תיקווה במבצע לבעלי כרטיס מועדון (אפשר להוציא במקום בחינם). המבצע הוא הנחה בשווי המע"מ על המוצר (חתיכת הנחה) וזה כולל כל מוצרי החשמל אלקטרוניקה ומחשבים כולל כל מה שבמחלקת מחשבים (אפילו מדיות). מחר הוא יום שלישי ואחרון למבצע למי שמעונין (ה25 ליוני יום חמישי). עכשיו אני כמובן רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה באיכות מירבית. ביציאת HDTV שהיא בעצם סוג של MINI DIN יש לי כבל מפצל לCOMPONENT שהגיע עם הכרטיס, כל שיש אפשרות להוציא לטלוויזיה בלי לאבד את אחד הDVI. השאלה שלי היא האם ניתן להמיר לHDMI מיציאת הHDTV של הכרטיס, ולא דרך כבל DVI לHDMI מכיוון שאני כבר עובד עם שני מסכים במחשב ואני לא מעוניין לאבד יציאת DVI. וא…
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי 6600GT ואני רוצה לנגן HD,עכשיו הבנתי ש2400 יותר חלש מה6600 שלי,מה אני יכול לעשות? ראיתי באינטרנט שיש כרטיסי טלויזיה עם האצת HD והם לא יקרים מידי,מישהו מבין בנושא? תודה!
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
התחדשתי ב-8800GTS 640MB, הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia ונכנסתי ללוח הבקרה. אני אומר לכם קיבלתי הלם קרב. מה זה הדבר המזעזע הזה? איך אני חוזר ללוח הבקרה הישן, היפה והמלוטש?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
קניתי את Zotac 9800GTX+ 512MB מ KSP בחיים לא שמעתי אל ZOTAC החברה טובה? או שכדי להחליף?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי שאל אותי שאלה מאוד מעניינת, האים לקנות 9500 וזיכרון נוסף למחשב או רק 9800. אני מתחבק עם השאלה ולכן אני פונה אליכם, מה עדיף? יש לו כרגע 256 ראם ומעבד 1.7 ווילמט. תודה. יאיר.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
...כדי לקבל ביצועים גבוהים? יש לי כרטיס מסך חיצוני 7950 . עובד סבבה ואחלה ביצועים. בנוסף לאחרונה קניתי מעבד 4670 שגם בו יש מאיץ גרפי מובנה. חוצמזנ יש עוד מאיץ גרפי מובנה על הלוח אם )z87x d3h(. יש איזו הגדרה או משו שאפשר לעשות כדי ששלושת המאיצים הגרפיים יעבדו ביחד כדי להגדיל ביצועים במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-