כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות כרטיס מסך 9600GT וראיתי שני כרטיסים של gigabyte 1 - Gigabyte GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe Zalman דגם: Gigabyte NX96T512H 2 - Gigabye GeForce 9600GT 512MB DDR3 PCIe דגם: NX96T512H-B השאלה שלי איזה מהדגמים הוא יותר טוב? והאם בגלל שהדגם ה 2 בלי הקירור זלמן, יותר טוב בגלל שהוא דגם חדש יותר? אשמח לתשובותיכם, תודה.
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה הזאת, אם לא אז אנא להעביר. אני צריך במחשב שלי במקביל את שני הכרטיסים הנ"ל. אני רוצה שהתמונה תצא דרך ה RADEON ולהשתמש ב CUDA ב NVIDIA. לוח האם שלי הוא P6T DELUXE, ולצערי הסלוט היחיד שבו יש מקום ל GTX הוא הסלוט הראשון. את ה ATI ניסיתי לשים גם בסלוט השני וגם בסלוט השלישי. אני לא מצליח לקבל תמונה דרך ה ATI... ניסיתי את שני הסלוטים, ניסיתי לשנות ב BIOS את הפרמטרים של ה PCIE (החלפתי את הקונפיגורציה מ AUTO ל 16,16,1). עוד דבר מוזר הוא שאני מצליח לקבל תמונה ב NVIDIA רק כשאני משתמש במתאם ל VGA ומחבר את הכבל לכניסת ה VGA של המסך. ניסיתי את זה עם שני מסכים שונים ועם שני כבלים שונים. גם כשחיברתי רק את ה ATI לא קיבלתי תמונה דרך DVI. תודה, חג…
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס 8500GT אני מעוניין להשתדרג ל 2600XT כי הכרטיס הנוכחי לא מספק אותי יש לי חבר עם הכרטיס הנ"ל והמשחקים פועלים לו מצויין אני מעוניין לשחק במשחקים בערך כמו ביושוק קרייסיס אנריל(...) אבל עם הזמן שהגרפיקה במשחקים תתקדם אני יעבור אלייה בקיצור,אני רוצה את הכרטיס הזה ולא פחות(אם אפשר יותר טוב בעד 1000 ש"ח לא משנה מאיזה חנות אז סבבה) ואני לא מוכן להתקרב ל 1950 כי הוא לא DX10 אני רוצה DX10 ואני יודע את כל הפקה פקה שאומרים פה ובכל זאת מתעקש בקיצור(שוב..) מישהו יכול להמליץ לי על הגירסא הכי טובה של כרטיס זה, אבל אני רוצה שהכרטיס עצמו יהייה יפה,עם איזה תמונה של אש או משהו כי אני מתכנן לקנות מארז עם דלת אם יש משהו יותר טוב בעד 1000 ש"ח שתומך בDX10 מחנוןת אמינה אז יות…
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
החלטתי על הכרטיס: BFG Asylum GeForce FX5900 (non-ultra) הוא גם כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן, וגם תראו את המחיר שלו!: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=1055388016068&skuId=5642904&tab=1&type=product&productCategoryId= בדיוק אבי נסע לניו-יורק, אז הוא יוכל לרכוש את הכרטיס הזה בעבורי.. מחיר נהדר, הלא כן?
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חג שמח יש לי את הלוח בכותרת עם כרטיס מובנה ואני רוצה לחבר אליו כרטיס מדגם 8500GT שיש לי . הכרטיס הזה הוא PCI . השאלה האם ניתן והלוח החדש יזהה את הכרטיס למרות שהוא PCI . הבנתי שבלוחות מהדגמים חדשים הסלוטים הם של PCI-E . האם יתאים ויזוהה ע"י הלוח ובמידה וכן , איך ישפיע החיבור מהבחינת מהירות הכרטיס (מהמעבר מסלוט PCI ל-PCI-E) . האם יש ירידת ביצועים ? עריכה : במידה ויש בעיית תאימות , אז אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חדש שמתאים ללוח הזה, בטווח מחיר של 200-250 ש"ח עם יציאת TVOUT זו הסיבה היחידה שאני רוצה לחבר את הכרטיס , ע"מ לחבר את המחשב לטלוויזיה השמנמנה שיש לי בחדר לצפייה בסרטים מהמחשב ל-TV .
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חבר שלי מסיים תואר שני בחשמל ואופטיקה באוניברסיטת בן גוריון. בזכותכם ובזכותי הוא הסכים לקנות מחשב AXP 2200 עם לוח אם של Gigabyte וכמובן כרטיס מסך -Gigabyte Radeon 9000pro. התוכנה העיקרית שהוא עובד איתה היא:Mathlab 6.1 כמובן חוקי מין המניין (מהאוניברסיטה). לאחר מספר סימולציות ועבודה עם התוכנה (בעיבודים כבדים) החלו הגרפים של הפרוייקט שלו לצאת משובשים. לא משובשים מבחינת הגרף עצמו, אלה "רק" הקורדינטות של גרפים מסוג Mesh. ( מימדים) .פשוט אבל כואב. מחשב חדש שעלה 10000 ש"ח ולא מבצע את עבודתו כראוי. קריאות נואשות באיציק "הצילו!!!!" הזעיקו אותי אל ביתו - באופקים (אני גר בבאר שבע). הוא החל לקלל את עצמו ברכישה "השטוטית" לכאורה שביצע, והחל כואב ודואב. בנוסף חיפש תרוצים מדוע חברת Ma…
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכם, לא בטוח שהשאלה קשורה לפורום זה, לכן אבקש להעביר למקום הנכון. כאשר אני מחבר את המחשב שלי ל TV עם כבל HDMI באופן ברירת מחדל הקול שיוצא מהמחשב עובר דרך הכבל HDMI ל TV בעזרת הכרטיס קול המובנה של הכרטיס מסך (במקרה שלי GTX550TI) במקום שהקול יעבור דרך הכרטיס קול בלוח אם השאלה שלי היא איך לשדר את הקול גם דרך הכבל ל TV וגם דרך הכרטיס קול המובנה בלוח אם לרמקולים של המחשב תודה על התשובות מראש...
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הם קטנים,אבל אני לא יודע מה מידת הנזק שהם יכולים לגרום בשלב של הרחפת ב3dmark05 מהירות סטוק והצינורות נעולים (12.5x1.5)
-
- 13 תגובות
- 899 צפיות
-
-
זה אחד ממסכי הLCD הטובים ביותר שיש למשחקים וכו' אבל אין אותו בכלל בארץ למרות שהוא יצא לפני המון זמן ! למה אף אחד לא מיבא אותו לארץ ? אם איזה חנות קוראת את זה ...אז אנא תיבאו מסכים איכותיים כמו זה כמובן שבמחיר הגיוני הוא יכול להיות אחלה אופציה בבחירת מסך LCD פרטים למי שרוצה http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-001-146&depa=0
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
סליחה על השאלה המאוד בסיסית אבל הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לכך. DX10 יצא כבר? אם לא אז מתי הוא צפוי לצאת?
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
1 . מה יהיה עדיף SLI או כרטיס 1? 2.asus p8z68-v pro יסחוב SLI כזה? 3.ספק Seasonic S12D-850 (SS-850HT יספיק? כרטיסי מסך של AMD לא רוצה מעבד יהיה 2500K עם מוגן 2 יהיה OC של 4.5 מסך 1920 1080 SLI אני רוצה לעשות עם 2 כרטיסי מומהרים Gigabyte PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024GB GDDR5 (256bit) (900/4000) (2 x DVI, mini HDMI) (GV-N560OC-1GI)
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הרבה פנו אליי בעניין המסך הזה שרכשתי וקבלתי לאחרונה. אני מאוד מרוצה ואם למשהו יש שאלות על המסך (בחירת העורך אצל טום). אני מוכן לענות.
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום כולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למערכת האקסטרים-גיימינג שאקנה בקרוב בתקציב של 2700 ש"ח. רובכם בוודאי שואלים למה אני לא הולך ישר על ה-HD4870x2.. ובכן, זה בגלל שהוא בכלל לא נותן תמורה לכסף. אני רוצה כרטיס מסך שיתן ביצועים מספקים (35FPS ומעלה עם AA ו-AF ברזולוציה של 1920x1200 זה הכי מספק שיש, מעבר לזה העין לא שמה לב. אני יודע שבקרייסיס לא אוכל לקבל כאלה ביצועים, אבל שיהיה משהו קרוב) יהיה לי לוח אם שנותן תמיכה מלאה ב-CF. במארז יהיו 2 מאווררי 140MM במהירות של 1900RPM שמכוונים ישירות על כרטיס המסך. אני מעוניין לבצע לו את ה-OC הגדול ביותר שיהיה ניתן לעשות לו. זה אמור להשפיע באופן דרסטי על הפרשי הביצועים בין GTX260 לבין HD4870 1GB. המסך יהיה 27" מתוצרת Dell. הדגם הספציפי ה…
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הדרייברים החדשים,Catalyst 6.12,פותרים בעיות שונות עם משחקים ותוכנות : Black & White 2 Neverwinter Nights Cyberlink PowerDVD Catalyst Control Center עדיין יש בעיוות עם : Battlefield 2 Sniper Elite PowerDVD menus in Catalyst Control Center בעוד שבד"כ דרייברים חדשים מוסיפים אפשרויות חדשות רבות,הדרייברים הללו לא מוסיפים אפשרויות חדשות רבות.עם זאת הדיירברים הללו מאפשרים למשתמשי CF להנות מ-DirectX video acceleration,כאשר הם משתמשים במערך CF. כמו כל הדרייברים האחרונים של AMD-ATI,הם יתמכו בכל כרטיסי המסך החל מ-Radeon 9500 ומעלה כולל Radeon Xpress X1150 and 200. למקור
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
המליצו לי עד שני הדגמים הבאים 430gt 450gt של חברת גיינוורד, האם החברה מומלצת? תודה על התשובות
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חברים יקרים... אני עומד בפני קניית מוניטור חדש. קיבלתי הצעת מחיר מאוד מפתה למסך של פיליפס 170B5CS http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?fhquery=fh_secondid%3D170b5cs_27_us_consumer%26fh_location%3D%2F%2Fconsumer%2Fen_US%2Fcategories%3Ccatalog_us_consumer%2Fcategories%3Cmonitors_pc_peripherals_gr_us_consumer%2Fcategories%3Clcd_monitors_ca_us_consumer%26&productId=170B5CS_27_US_CONSUMER&activeCategory=MONITORS_PC_PERIPHERALS_GR_US_CONSUMER&fredhopperpage=detail.jsp&language=en&country=US&catalogType=CONSUMER&proxybuster=BPY22BTEZGHB3J0RMRESHQFHKFSEKI5P (קישור לפרטים נוספים על המסך.. ) אני לא מבין גדול במסכי LCD אבל …
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לא מזמן החלפתי מחשב היה לי מחשב ישן עם וודו 3 וכל זה אבל תמיד שיחקתי ואהבתי (עד עכשיו) את המשחק מידטאון מדנס 2 עכשיו שהחלפתי מחשב ויש לי את הכרטיס : geforce4 440mx 64mb ddr הוא לא מראה טוב בעצם הוא מראה גרוע פסים על המסך וכל זה וגם במסך של בחירת מכונית לכל הכוניות הצמיגים שלהם בפנים רקים (אין מגנז או כל מילוי שאמור להיות פשוט ריק!) דרך אגב כל המחשקים עובדים לי מצויין אבל אני ממש ממש אוהב את המשחק הזה אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה! יגאל :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P4 2.8GHZ 1GB RAM ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT(זה AGP אין לי אפשרות ל PCI) ואני רוצה לקנות כרטיס מסך "חדש"למחשב בתקציב של 500 שקל ומטה חשבתי על זה איך זה יעבוד לי על המחשב ? לא יהיה צוואר בקבוק או משהו כזה Radeon X1600PRO 256MB AGPSapphire ואיך הכרטיס הזה הוא טוב ? ואני גם מעוניין להוסיף 512 ראם למחשב http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=424375 תודה
-
- 14 תגובות
- 899 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך עכשוויים מקבילים בביצועיהם ל-GTX260 הישן? מה טווח המחירים שלהם? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היום אני מוכר את הכרטיס 7950GX2 ב400שח ובערב אני כבר נוסע להזמין מסניף אייבורי בב"ש 4870 יש להם: ASUS 1480 SAPPHIRE 1405 GYGABYTE 1310 איזה מהם כדאי ולמה לגבי ספיר קראתי שיש אנשים שהכרטיס עושה להם באגים בגרפיקה אם מישהו ממליץ שלא לקנות מהחנות הזאת כי אוליי היא זולה אבל השרות גרוע כמו בקיי אס פי אז אני ישמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום. במחשב מסוים עליו אני עובד, נמצא כרטיס מסך GeForce 8400 GS. אני מבקש להחליף כרטיס זה בכרטיס GTX 460. לפי הבדיקה שלי, הדרייבר של שני הכרטיסים זהה. האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני שולף אחד ומתקין את האחר? האם דרושה פעולה כלשהי (האם בכל זאת להסיר את הדרייבר ולהתקינו מחדש)? או אולי הגדרות BIOS כלשהן? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים כרטיס מסך DDR3 על לוח אם של DDR 2 וכרטיסי זיכרון של 3GB? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=8439 הייתי אומר קצת יקר למה שהובטח, אבל אני מאמין שהוא ירד.
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-