עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, הרצתי בדיקת חומרה על המחשב שלי וגיליתי שמכיוון שיש לי 64MB של video memory אני לא יכול לשדרג. לכן אני רוצה להחליף לכרטיס מסך מתאים שיריץ ויסטה כמו שצריך. אני לא מריץ משחקים בכלל ולכן אין לי צורך במשהו יקר. המטרה היא להוציא סכום קטן ככל האפשר על כרטיס אמין. הכרטיס צריך להיות עם יציאת DVI ויציאת TV כי אני רואה מלא טלויזיה דרך המחשב. על מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. Started by NTT,

שלום, אני בחרתי למחשב החדש שלי(עדיין לא קניתי,עוד שבוע בערך) את הכרטיס Gigabyte 8800GT 512MB, והוא עולה בערך 210-230$ בחו"ל(אני קונה בחו"ל), אבל היום ראיתי שיש עוד כרטיס(שלא שמתי אליו לב) Palit 8800GT 1GB ושניהם עולים בערך אותו הדבר,עם הבדל מינימלי של מקסימום 20$, אז הGIGABYTE נותנים ברוב הדברים ביצועים יותר טובים,אבל לPALIT יש פי 2 יותר זיכרון, אז איזה מהם כדאי לי יותר?(עם התחשבות לטווח הארוך של כמה שנים,ואני קונה מסך Dell 2007WFP עם רזולוציה 1680x1050) תודה!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, התכוונתי לקנות בשבועות הקרובים מחשב שיכיל את כרטיס המסך GTX 560 TI, התקציב שלי הוא עד 1350 שקל. ייעוד הכרטיס הוא עבור עריכה גרפית במהלך קורס עריכת וידאו, דרך התוכנה Adobe Premiere. בניגוד לציפיות שלי, ראיתי שGTX 660 TI של Gigabyte יצא במחיר שערורייתי של 2119 שקל בTMS, וזה של Gainward במחיר 1746 שקל (סביר יחסית) ב-IQPC. לא נראה לי הגיוני שבTMS כרטיס של 300 דולר יהיה כ"כ יקר וכ"כ צמוד לGTX 670 שעולה 100 דולר יותר בחו"ל. זה צריך לדעתי להיות בסביבות 1500-1700 שקל בארץ. בכל מקרה, מה דעתכם? האם המחירים של GTX 560 TI וGTX 570 צפויים לרדת בעקבות ההשקה של GTX 660 TI? מתי יצא GTX 660/GTX 650 TI ואיך הוא ישפיע על המשוואה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by michaelsko,

שלום. יש לי DVD רק בלפטופ שלי, שהוא COMPAQ ARMADA M700 (אם זה עוזר). אני רוצה לקנות הופעה בDVD, אבל מצאתי אותה רק בDVD שהוא NTSC. השאלה היא האם אני אוכל לצפות בו ? יש בלפטופ TV-OUT ויש לי טלויזיה שתומכת בNTSC, אבל האם הTV-OUT יעבוד עם NTSC? אני צריך תגובה דחוף !!! תודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by doorman,

שלום חברים, אני מתלבט בין 2 כרטיסים למחשב החדש שלי : ATI HD5830 1GB DDR5 עם 3 שנים אחריות NVIDIA GTX460 1GB DDR5 עם 2 שנים אחריות שניהם של Gigabyte ושניהם באיזור ה-1000 ש"ח. מה עדיף מבחינת ביצועים , יחס עלות תועלת? ומה ההבדל בין מחבר PCI-E 2.0 לבין מחבר PEGx16 ? תודה וחג שמח.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. טוב רציתי לשאול מה ההבדל קודם כל בין GigaByte Geforce 6600GT 128mb לבין ה-256 מגה? וכמה כסף שווה להוסיף אם בכלל דבר שני רציתי לדעת מה ההבדל בין שלושת הכרטיסים הבאים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=2778 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=2544 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_356&products_id=3069 ואיזה מהם אתם הכי ממליצים לי לקחת ודבר שלישי ואחרון רציתי לדעת זה האם זיגזאג נחשבת לחנות טובה ואמינה שלא תעשה לי בעיות אם ויקרו בעיות אם הכרטיס ואם כן אז על איזה חברות אחרות אתם ממליצים לי ואיך בכלל המחיר של הכרטיס, יקר זול או כמו אצ…

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  7. או קי אז כרגע אני עם GF2MX400 והוא לא משהו מספיק לי כבר.. (לא מדבר עם משחקים כמו HL2 וכאלה.. מדבר על BATTLEFIELD 1942 גנרלס ZERO HOUR פיפא 2004 אנריל 2003/2004 כאלה משחקים אני משחק פחות או יותר) התקציב זה 500 שקל.. וגם זה בקושי אבל 500 הלוח שלי כמובן תומך ב AGPX8

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by xxlad,

שלום לכולם, שאלה קטנה, יש לי לוח שתומך ב AGP X4 - כרגע אני עובד עם כרטיס מסך 6200 256MB - ואני רוצה לשדרג אותו, האם כרטיס מסך שתומך ב AGPX8 תומך גם ב AGPX4 ואם לא, היכן ניתן להשיג כרטיסי מסך כאלה? תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  9. אוקיי קיבלתי את ה7600GS שלי ועכשיו אני מפחד להרכיב אותוו למה? זה למה רציתי להחליף כרטיס כי ה6600 שלי עושה בעיות (אני חושב שההכטיס הבעיה ) בכיצור שיצא הדרייבר 91.31 BETA אז אני כמו מפגר התקנתי אותו ואז הייתי בעיה איזה בג של SIL טוב אז ישר מחקתי תדרייבר הזה באמצעות Driver Cleaner Pro ואז חזרתי לקודם שלי (84.21) ואז ראיתי שהתמונה לא כפי שהיית פעם שיצא התיקון של הבג של SIL התקנתי אותו וזה לא עזר וניסיתי פול דרייברים עשיתי פורמט +אףדיסק וזה לא עזר טוב אז שיצא 91.33 אז התקנתי אותו ואז באפשרויות ראיתי שהכרטיס שלי מכובן על SIL (תמונה למתה) והכרטיס ביכלל AGP ועוד זה היה בלוח הקודם שלי טוב קניתי לוח חדש אים AGP+PCI-E ואז הרכבתי ת'6600256MB PCI-E של חבר שלי והגדרתי בלוח שיפעל כ PCI-…

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by haifaboy,

היום סוף סוף קניתי את הכרטיס הנ"ל בKSP בקריות . למה ?? כי המחיר שלהם היה טוב. עכשיו אני יושב כאן ונראה ליש אני מתחיל להצטער שקניתי אצלם . למה ?? הגעתי אליהם דרך זאף בחיפוש אחר הדגם הזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-graphiccard&db829422=829432&db112601=1664130&db68784=268026 שימו לב היטב לדגם : Asus Radeon HD5770 1024MB DDR5 EAH5770/2DIS/1GD5 כנשכנסים לדף הלינק מ ZAP מקסלים את הדגם הזה ( שימו לב שהשם המלא של הדגם לא מופיע בכותרת מסתבר שהדגם שקיבלתי הוא זה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8934 ‎EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 שימו לב שמדובר בדגם פשוט יותר !! זו פשוט היתה הטעיה . לא נגעתי בכרטיס ואני מקווה מחר שיחליפו לי לחדש אם כי …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כרטיס הטלוויזיה הנ"ל הותן במחשב חדש שקניתי (P4 עם לוח אם של ASUS). הכרטיס מוציא וידאו היטב אך אינו מוציא AUDIO. בחברה שקניתי החליפו לי כבר את הכרטיס (TV) פעם אחת וגם את כרטיס הקול ועדיין לא מוציא סאונד. מערכת ההפעלה היא XP. למשהוא נסיון קודם עם כרטיס זה?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. Started by lolman,

שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס x800gto ל-agp רציתי לדעת האם זה נכון שהספק שלי לא יחזיק? הספק הוא sunshine 230v זה מה שהצלחתי לראות שרשום עליו ואם לא האם הספק הזה יחזיק?: m-com 3/4 20pin atx 400w? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by MORIDIN,

הנושא מדבר בעד עצמו, אני חושב. ה-LCD יעבור יחד עם המחשב הישן לחדר של אחותי, ואני אקבל מחשב חדש ואשאר עם ה-MAG 786FD שלי, למי שמתעניין בשביל מה אני צריך את זה. תודה מראש

14. Started by Chronick,

http://www.i4u.com/article3599.html SAMSUNG מציגים שתי מסכי LCD חדשים עם זמן תגובה 4MS SyncMaster 178B - 17INCH SyncMaster 198B - 19INCH זמן תגובה נמוך כזה מתאפשר ע"י צ'יפ RTA - RESPONSE TIME ACCELERATOR המחירים של המסכים לא מוזכרים בשום מקום

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by T-Flash,

הכרטיס 7900GS קיים כבר כמה חודשים למכירה ביחד עם מחשבי High-End של חברות כמו DELL ו HP, אך לא ניתן לרכושו בנפרד. אחרי הכרזתם של הכרטיסים ממשפחת X1650 של ATi, ב NVIDIA כנראה התעוששו והבינו שהם צריכים לשחרר את הכרטיס 7900GS למכירה חופשית כדי לתת מענה לכרטיס החזק ביותר בסדרה, ה X1650XT. האתר HKE PC פרסם מידע על הכרטיס החדש, הכרטיס יכיל 20 צינורות עיבוד ו-7 מעבדים גיאומטריים, הליבה פועלת במהירות 450MHZ וזיכרון פועל במהירות 1.32GHZ. הכרטיס אמור להתחרות ב X1650XT של ATI אשר יתחיל להשווק באוקטובר השנה, לעומת זאת 7900GS יגיע כבר החודש. מחירו של ה 7900GS אמור לנוע בין 179$ ל 199$, כנראה בהקשר לכמות הזיכרון בכרטיס. לאחר יציאת הכרטיס, מחירו של ה 7600GT אמור לרדת עד 130$ ולתת…

• 54 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. המחשב שלי מחובר לLCD שבסלון באמצעות כבל DVI-HDMI. בעבר זה עבד, הייתי משנה בהגדרות הNVIDIA למצב CLONE והייתי רואה את המסך על גבי הטלוויזיה. עד שיום אחד זה פשוט לא עובד. מה שכן, ברגע שאני מחבר את הכבל, הוא מזהה את הLCD, ניתן לשנות למצב CLONE, ואפילו הוא מזהה שזו LG TV, ככה שהחיבור קיים. עם זאת, אין שידור של תמונה בכלל בטלוויזיה. הוא נשאר על מצב של 'אין אות' כאילו שלא מחובר שום מחשב בערוץ. כרטיס מסך NVIDIA 7600. מיואש! אשמח לעזרה. תודה מראש, תמיר.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by Moonchild,

אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים חדשים כמו GTA:SA וכד'. יש לי כרגע Geforce 2. התקציב שלי עומד על כ- 600 שקל. אני יודע שזה תקציב נמוך, פשוט אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך כי אני לא משחק הרבה. לכן לא אכפת לי אם המשחקים לא יעבדו על ההגדרות הכי גבוהות. תודה.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  18. היי. אני מרכיב לחבר מפרט והוא מעוניין לבחור בלוח אם שתומך במערך SLI על מנת לקנות עכשיו 8800GTS ובהמשך, כאשר הוא יצטרך עוד כוח עיבוד גרפי הוא יוסיף עוד 880GTS אחד. השאלה שלי היא כמה תוספת בביצועים הוא יקבל? האם לא עדיף להשקיע כבר עכשיו ב 8800GTX למשל? קראתי איפשהו שתוספת הביצועים שמספק כרטיס נוסף היא לא גבוהה. אשמח להרחבה. תודה!

• 9 תגובות
    • 563 צפיות
  19. ‎HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 HDTV AGP http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 8600GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=63&Itemid=182 ותודה

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by MasterDK,

אני פשוט לא מצליח לצאת מהבית לקנות >.< בכל מקרה יש לי שאלות אחרונות שבתקווה אני אלך מחר ואקנה. אני מעוניין לקנות Gigabyte GTX460 1GB (אני יודע שיש גם 768MB אבל ההבדל במחיר הוא משו כמו 70ש"ח) בגרסאת ה OC שלו כנראה מ RSM. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2154 מומלץ? דבר שני אני הולך לקנות ספק SeaSonic 620W אני מבין שזה מעל ומעבר ל 460 נכון? ושאלה אחרונה: הלוח ברשותי הוא Gigabyte GA-H55M-S2H לא יהיו בעיות תאינות בין הלוח לכרטיס וכדומה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  21. חברי הפורום היקרים, יש לי כרטיס מסך GeForce4 MX440 בעל 128MB זיכרון מסוג DDR של חברת PalitDaytona. הכרטיס עובד ב AGP X8. קניתי את הכרטיס לפני כ3-4 חודשים. אני יודע שזה לא כרטיס מסך נחשב במיוחד ועדיף היה לקנות ATI כלשהו (ממשפחת 9000 ומעלה), אבל זה מה יש. חוץ מזה - כבר עשיתי חיפוש בפורום (גם ב"תצוגה וגרפיקה" וגם ב"אוברקלוקינג, ...") ולא מצאתי את מה שאני מחפש. חיפשתי גם באינטרנט ומצאתי ביקורות שמשבחות את הכרטיס הזה (יחסית לדגם הספציפי הזה), אבל לא מצאתי את מה שאני צריך. גם המפרט הטכני שיש באתר החברה לא עזר. לכן אני פונה אליכם. אני מעוניין לקבל הסברים לגבי הנתונים הבאים: 1. לגבי הזיכרון - על המדבקה שעל הקופסה רשום: 128MB 128-bit DDR. למה בדיוק מתייחס ה 128bit - האם לרוחב הפס…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ParadiseLost,

שלום לכולם, ברשותי מחשב קצת ישן: P4 3.0 , MB: Asus P5RD1-VM עם ג'יגה זיכרון (DDR1 400) וכרטיס מסך GForce 6600. ספק הכח - 400W. השאלה שלי - האם אני יכול לשדרג את כרטיס המסך ל 8800GT 512MB? פרסמתי שאלה בפורום של Asus, וענו לי שכן (כי הכרטיס תומך ב PCI-express 1.0). האם גם אתם חושבים כך? במידה והמחשב שלי אכן תומך בכרטיס - האם הכרטיס יתפקד כראוי? כלומר האם העובדה שמדובר במעבד קצת ישן, PCI-Express 1.0 וזיכרון קצת ישן ישפיעו על הביצועים שלו במידה כזאת שעדיף כבר להחליף את כל המחשב? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 917 צפיות
  23. מה כדאי ? EVGA GTX 1080 FTW או ASUS 1080 STRIX OC מבחינת קירור , אוברקלוק , מיתוג וכאלו ואחרים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום הלוח אם שלי הוא עם כרטיס מסך מובנה הנה לינק לפרטים על הלוח אם : http://www.matsonic.com/new/productsdata/ms9158E+.htm אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ משחקים בצורה טובה אבל כל הכרטיסים שמוכרים הם agp8x ניסיתי להרכיב geforce fx 128 mb 5200 . אבל זה לא נכנס בתושבת של ה agp . Supports AGP 2.0 Including 1X/2X/4X AGP--- זה מה שאני צריך 4x אבל איפה מוכרים אחד שיתאים והאם הוא יריץ משחקים בצורה טובה ?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by roc,

שלום,אני חייב לבקש עזרה בשאלה לאיזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות והתקציב שלי הוא 1500 שקל אם מישהו מכיר גם חנויות זולות שאין להם אתרים ורק יודעים את שם החנות ואת העיר בהם היא נמצאת או בכלל את מספר הטלפון שלה אשמח לקבל אותו ואפנה אליה כשארצה לקנות את הכרטיס שתמליצו לי עליה...תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.