עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stone cold,

שלום לכולם אני חדש פה אבל ישן בטכנו ואני רוצה להגיד שהיום ראיתי סרט (אומנם באיכות לא טובה )שמציג חלק מהיכולות של הDX-10 שאמור לצאת ב2006 שזה קשור גם לתוכנה אבל גם לגרפיקה תורידו ותגידו מה אתם חושבים על זה http://www.gamershell.com/news/24901.html אותי אישית זה מאוד מרגש בימיוחד שחושבים על זה שגם ביגלל שהקונסולות החדשות יוצאות בשנת 2006 ובימקום פורטים מיPS2 XBOX וקוביה נקבל פורטים מי PS3 XBOX 2 ומהפכה הגרפיקה במישחקים תהיה הרבה יותר טובה אחרי שראיתי תסרט ותמיפרט של הPS3 +XBOX 2 אני רק מחכה לעוד שנה שאני יקנה מחשב חדש ואני מיתפלל שמישהו יעתיק תשלט החדש של נינטנדו למחשב (הוא מעולה לFPS )

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  2. אין לי דרישות מוחצות מכרטיס מסך, רק שיתמוך בשני מסכים עם DVI (או HDMI) ויהיה מקורר פאסיבית למחשב שקט. בלי משחקים. איזה מהצ'יפים יותר קריר? זה למחשב שקט בלי הרבה איוורור. http://asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications מחיר 230 ש"ח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=60agdX0HRAPwMyAQ&templete=2 מחיר 285 ש"ח לשם השוואה ה-9500GT של Leadtek שיש לי, הוא פאסיבי והוא רותח למגע (אי אפשר לגעת בו זמן ממושך).

3. Started by Sma1,

שלום, אני מודע לכך שהשאלה כבר לעוסה לחלוטין, אבל בשבוע האחרון אני כבר ממש מבולבל. אני לא גיימר כבד, אבל אני אוהב לשחק מדי פעם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך מכובד בסכום של עד 800 שח. קיבלתי המלצות רבות על ti4200 ו-radeon 9100. כמו כן קראתי גם ביקורות טובות על FX5600 ולמרות שביצועיו נחותים מה TI4200 הוא תומך ב- directx9. השאלה שלי היא, האם כדאי להשקיע בכרטיס שתומך בDX9 וב AGP X8 כהשקעה לטווח הארוך יותר (למרות שביצועיו נחותים), או שאולי כדאי ללכת על הביצועים ולוותר על הנ"ל? כמו כן מעוניין לקבל המלצות על כרטיסים ספציפיים בתודה מראש...

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by LiorZi,

שלום, ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD E-450 APU וכרטיס מסך Radeon HD 6320. המחשב מתפקד סבבה בכללי. לפעמים אני משחק Counter-Strike 1.6 וה-FPS במשחק נע בין 60-100 אבל הבעיה היא שלפעמים אני נכנס למשחק, הכל כרגיל, המחשב מחובר למטען (על High Performance בהגדרות בטרייה), אותם הגדרות במשחק, אותה מפה במשחק, אותה כמות שחקנים, אבל פתאום ה-FPS נע בין 30-70. יש מצב שאם אני אצא ויכנס שוב - הכל יהיה בסדר (ינוע בין 60-100), אבל לא תמיד. זה מרגיש כאילו למחשב לפעמים אין כוח לתת גז, זה קורה גם לפעמים בהרצת סרטי Full HD 1080, נראה לי שמשהו בהגדרות של ההאצה (Acceleration) לא בסדר, כאילו לפעמים הוא על הילוך נמוך ולא בא לו להתאמץ. גם למשל כשזה קורה עם הסרטים, אני פשוט עושה Reboot והכל עובד …

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  5. אז ככה יש לי כסף .. וברצוני לקנות אחדג מהכרטיסים האלה ... או זה X800 XT PE ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=6976 שמגיע אם בנאדל פצצה שכולל הף לליף 2 ! או הכרטיס הזה Nvidia 6800 Ultra ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=6882 ,תנו לי השואות של הכרטיסים ! ותמליצו לי ! תודה ! אני רק מבקש תגיבו לנושא ....ועל תיעצו לי על 6800 GT וכאלה !

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by DOGMA,

PCISIG הוציאה טיוטה לתקן של כרטיסי PCIexpress בעלי דרישות הספק של 300 ו225W http://www.pcisig.com/specifications/pciexpress/review_zone#gce This specification is a PCI Express 225W/300W Card Electromechanical document that addresses graphics power and thermals greater than those supported by PCI Express CEM 1.1 and PCI Express 150W 1.0. Its purpose is to provide additional capabilities for PCI Express graphics within the existing framework of an evolutionary strategy that is based on existing motherboard form factors. This specification is primarily designed to deliver additional electrical power to a PCI Express graphics add-in card and provide increased card volume fo…

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by Orian015,

אני מתכוון לקנות מחשב נייד בקרוב עם כרטיס מסך מסוג ATI mobility readeon 5650 (סליחה על שגיאות כתיב עם יש) עד היום היו לי רק כרטיסי מסך של NVIDIA (ג'יפורס)... האם יש משחקי מחשב שלא ירוצו על כרטיס מסך של ATI משום החברה ולא משום האיכות?

8. Started by SuB,

שלום! לפני כשבוע נשרף לאחותי המסך (ישן 15"). אנחנו בתהליכים של קניית מסך אבל זה יקח עוד איזה שבוע ואף יותר. במחשב שלה יש כרטיס inno3d gf4mx 440 עם video out, וקיבלנו עם הכרטיס כבל של video out (צד אחד דומה לעכבר וצד שנה בננה צהובה). עכשיו, אני רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב, שכשאר המחשב עולה היא אוטומטית תראה אותו בטלויזיה במקום מסך. רציתי שתגידו לי איך אני עושה זאת. בשביל ההגדרות הראשונות אני יחבר את המחשב למסך שלי. רציתי לדעת גם איזה תוכנה אני צריך (את ה-WDM או שזה רק ל-VIVO?). תודה!

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  9. האם לקנות כרטיס של Nvidia או ATI במחיר הזה, איזה חברה, דגם???? שמעתי על חברה שנקראת BFG (נותנת אחריות לכל החיים)... ???

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  10. יש לי כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה (GF 4 Ti 4200), איזה כבל אני צריך ולאן לחבר אותו בטלוויזיה?

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by d30DK,

היי, אני צריך לדעת איזה דגם ספציפי של כרטיס מסך יש לי. מדובר במחשב בעבודה. אני כרגע לא יכול לפתוח ולקרוא את הדגם אם כתוב בכלל, אבל זה כרטיס ללא מאוורר (פסיבי) וכזה שלא דורש חיבור חשמל נוסף. כן הצלחתי להתקין GPU-Z ולצלם תמונת מסך. כתוב שזה מסדרת 5400 אבל לא כתוב איזה. תודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - אוקי הצלחתי לפתוח והיה צריך להפוך אותו כדי לראות, כתוב ממש בקטן על איזו מדבקה כתוב HD5450 סליחה שפתחתי את הנושא ועניתי לעצמי הייתי חייב את זה דחוף.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  12. יש תאריכים (אפילו אם רק שמועות)? פפפ אללה אני כבר מזיל ריר.. אני משער שהם יצאו איפשהו בתקופה ש-Windows 7 תושק.

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  13. אני מעביר את הכרטיס GTX260 ממחשב ישן למחשב חדש ולכן אני צריך למצוא לו מחליף. כיוון שהמחשב יעבור לייעוד של מחשב שני ולא למשחקים בכלל, אין לי צורך בכרטיס שכזה ואני יכול להסתפק במינימום הסביר. המפרט כולל Q9550 4GB RAM והכרטיס ישמש בעיקר למולטימדיה... תקציב של 200 ש"ח נראה לי די והותר. אני מעוניין שהכרטיס יהיה גמיש בסוגי החיבורים שלו ככל שניתן. המליצו לי לפני מס' חודשים באיזו חנות על Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI. אשמח לשמוע עם ההמלצה עדיין רלוונטית או שמא יצא כרטיסים חדשים יותר שמומלצים גם הם. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by MisterVB,

הבנתי שהם אותו תווך מחירים פחות או יותר איזה מהם מציג ביצועים יותר טובים וגרפיקה יותר טובה? תודה

• 12 תגובות
    • 900 צפיות
  15. אהלן חברים, יש לי בסלון מחשב שמחובר ישירות לטלויזיה (המחשב משמש גם לעבודה). קניתי אותו עם לוח אם שיש לו יציאת HDMI, לצערי אני לא יודע את הדגם המדויק, לאחר בחינה קצרה של המחשב ראיתי שהיציאה שעל הלוח אם לא סוחבת סרטי 1080P בצורה אידיאלית, החלטתי לקנות כרטיס חיצוני וקניתי ATI HD3450, לאחר ההתקנה ראיתי שיפור קל, אבל עדיין, קירטע מעט בהצגת תוכן 1080P. יש לציין שהמעבד שלי הוא E5200, שלדעתי לא מהווה פה את הבעיה (אם אתם חושבים אחרת, תגידו בבקשה). אז חשבתי לשדרג פעם נוספת את כרטיס המסך וללכת על משהו טיפה יותר חזק, רציתי לשאול אם ה: ATI HD3650 יספיק לי או שאני צריך לעלות עוד יותר? מה לגבי מקבילה לכרטיס הזה רק של NVIDIA? שמעתי הרבה דברים טובים על התוכנה CoreAVC אבל הבנתי שהיא עובדת …

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by NeptuneMB,

ראיתי כרגע באתרים שמציעים למכירה את הכרטיס הזה. כפי שראיתי הוא זול יותר מה6800GT, וביצועיו אף עולים ברוב המיקרים מהאולטרה!... הוא שווה?! עם מי בעיקרון הוא אמור להתחרות?! או שעדיף לחכות לגירסת הX850 הרגילה?

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  17. קודם כל אני עושה אוברקלוק דרך התוכנה SAPPHIRE TRIXX שרק דרכה אני מצליח לעלות הרבה כי שאר התוכנות שהמליצו במדריך מגבילות אותי . במצב סטוק הכרטיס עובד ב775 (מעבד) על 1000 (זיכרון). עשיתי המהרה ל 910 (מעבד) על 1200 (זיכרון).ובדקתי בתוכנה OCCT ואין שגיאות,האם בכלל OCCT טובה לבדיקה?. בתוכנה SAPPHIRE TRIXX יש אפשרות לעלות גם את הVDDC האם הכוונה למתח של הכרטיס? ועד כמה מקסימום מתחים מותר לי לעבור?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  18. מה קורה מה קורה מה קורה טוב תשמעו בחיפוש אני מקבל תוצאות מ2005 כרגיל (כן כן אני לא יודע לעשות חיפוש)... אני מחכה לכרטיסים החדשים שיצאו עוד כמה חודשים אז זה לבינתיים, אני מניח שאם אני יהיה מרוצה ממנו אז קצת יותר... השאלה אם הוא סבבה בהתאם למחיר (קניתי מומהר כי לא יודע לעשות oc ולא בא לי לבטל אחריות וכאלה) תבינו שאני לא רוצה להוציא יותר מזה על כרטיס בינתיים אלה אם כן יש כרטיס טוב בהרבה למשחקים בשינוי של 30,40 שקל יותר גג.. הכרטיס נטו למשחקים בהגדרות מקסימום שהוא ירשה לי... מה אתם אומרים???

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by kritikal,

שלום רב, אני יכול להשיג את שני הכרטיסים האלו: Powercolor hd 2600AGP PRO או Leadtek 5900ULTRA זה כנגד זה, מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  20. שלום לכולם. כמה שאלות לי אליכם: 1. כרגע יש לי p4 2.4 על לוח של אינטל: D845GRG. כל הרכיבים הם onboard. מישהו יודע איזה כרטיס מסך הוא כולל? 2.מחפש המלצה לכרטיס מסך, למשחקים, בתקציב של עד 1000 ש"ח. 3. האם ההתקנה של כרטיס מסך על לוח אם שכזה שונה מהתקנה רגילה? איך הוא מנטרל את הכרטיס שעליו? 4. מה ההבדל בין: Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card לבין: Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR Video Card (חוץ מכ 200 ש"ח). תודה לכל המומחים!!

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by RAPTOR22il,

שבוע טוב לכולם, התקנתי כרטיס מסך נוסף לאחרונה בCrossFire. הכרטיסים הם 4870 מתוצרת Sapphire. שניהם עם 512 מגה. הכרטיס החדש מצוייד בקירור שונה, אבל הכרטיס הוא אותו כרטיס. הבעיה היא, בהרבה משחקים אני נתקל בריצודים או הבהובים בטקסטורות, למישהו יש רעיון?? המפרט שלי: Intel Q9450 Asus Rampage formula 4GB DDR2 Corsair DHX Antec Quattro 1000W Antec P182

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  22. צריך כרטיס מסך עד כ800-900 ש"ח כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן ושיעמוד בלי בושה מול משחקים כמו FAR CRY ,HALF LIFE2 וDOOM3 , חובה שיהיה בו גם TV-OUT כמובן, ושלא יהיה PCIE . דרך אגב קראתי תמדריך וביצעתי חיפושים ואני עדין לא סגור על מה כדאי ללכת. המפרט שלי: p4 lga 775 3.0 MSI 865PE Neo3 geil 2*256 400mhz תודה רבה

• 13 תגובות
    • 900 צפיות
  23. שלום לחברים הנכבדים לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך - 8800GT למזלי האחריות עדין תופסת לכן הוצע לי להחליף את הכרטיס עם כרטיס אחר מדגם 9800GT. רציתי לדעת האם הכרטיסים זהים בביצועים וברמה שלהם??

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by 8-Ball,

אני קונה מסך דק ואני רוצה של חברת LG, תחילה בחרתי את ה: LCD Monitors : 15.1" LG L1510S / L1511S LCD Monitor [ ¤ 1587.87 ] זמן תגובה 30ms אבל אחרי זה קראתי קצת בפורום וראיתי שאם אני רוצה מסך למשחקים אז כדאי שזמן התגובה יהיה קטן מ 25ms, אז בחרתי את הדגם הזה: LCD Monitors : 15" LG L1510M LCD Monitor + Speakers [ ¤ 1769.85 ] 1 זמן תגובה 25ms יש לי כמה שאלות.. אני לא צריך רמקולים...האם יש אפשרות לקחת אותו בלי הרמקולים?! האם כדאי לחפש מסך עם מהירות תגובה עוד יותר מהירה? מה בדיוק זה ישנה לי? המסך גם ככה עולה ב180 ש"ח יותר.. ועוד שאלה..האם כדאי להשקיע עוד כ1000 שקל בשביל מסך 17!?!?!? (אני אישית חושב שלא..חלק אמרו לי שההשקעה משתלמת..אבל מבחינתי זאת השקעה גדולה מדי).. תודה

• 5 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.