עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sh_idan,

אני מתכנן לקנות 6600 GT ל AGP ורציתי לשמוע המלצות בעניין החברה........ תודה

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  2. Started by SleepingSky,

טוב חברים, היום גיליתי שאני חתיכת חמור מטומטם! (D:) ידעתי שאפשר לשנות את מהירות המאווררים, ל35 וכאלה... וזה סבבה! יש לי קרוספייר ושיניתי! ועדין נשארתי על טמפרטורות של 80 מעלות.. וראיתי שהכרטיס השני על 50 משהו כזה, חשבתי שזה בגלל שלכרטיס הראשון מחובר המסך והכרטיס השני עושה פחות עבודה, כבר התחלתי לדאוג אבל לא משנה! ואז קראתי פה דיון שמישהו כתב שהוא שינה את המהירות המאווררים, לשניהם, והדגיש שניהם... והתחיל כזה לעלות לי את הנורה מעל הראש שיש בסרטים.. מכירים? רגע!!! אני חשבתי שהפרופיל שיש שם, משנה את המאווררים! לאאאאאאאאא!! הוא משנה את המאוורר!!! אז שימו לב שיש לכם את זה פעמיים!! למי שיש קרוסספייר, צריך לשנות פעמיים את זה בפרופייל.. ואני עד עכשיו לא הבנתי.. מה שמצחיק, ישר הפעל…

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  3. שלום יש לי מחשב ביתי עם יציאת pci express שאני רוצה לחבר לו כרטיס מסך פשוט ביותר, בשביל לחבר לטלוויזיה על מנת שאני אוכל לראות סרטים (HD) עם קול מהטלוויזיה עצמה. וגם הסבר קצרצר על איך מגדירים את זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  4. Started by love-its-my-name,

שלום. לאחר שהכרטיס מסך חזר מתיקון [הכרטיס לא היה פגום ככה לבסוף התגלה אחרי ששילמתי 200 שקל על הכול סעמק] בסוף הבעיה היתה בכלל במתאם של הכרטיס מסך ולא בכרטיס מסך עצמו... טוב שמעו, אני רוצה למחוק את כול הדריברים ולהתקיןההההההההכול מחדש... אז מה להתקין? כאילו מתי...? הכוונה היא : להתקין את הדריברי של הדיסק ואז את הדריברים החדשים או להתקין רק את הדריברים החדשים? מישהו בבקשה יכול להביא לי אילו דריברים להוריד? אני לא צריך רק את הדריברים הרגילים אלה גם שאר התוספות המגיעות על הכרטיס מסך שלי.. כמו התוכנה לכרטיס הטלויזיה וכו' תודה מראש. :-*

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by OR007,

ואותה שאלה גם לגבי ה-9500 של ATI , תיהיה לו תמיכה עתידית בDX9 ?

6. לא הבנתי תיראו ניכנסתי באשכול שבנעוץ למקום שכתוב כרטיסי מסך מומלצים אז ראיתי את ה 9800gtx וכתוב חיבור דרוש:חיבורי כח דרושים מהספק: שניים של 6PIN מה זה אומרת 2 של 6pin בכולם כתוב 1 ורק בוא 2 מה זאת אומרת? צריך איזה משהוא מיוחד בישבילו?

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  7. Started by saarhadad,

האם הכרטיס הזה מאפשר העלת מתחים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459&CatCode=531 חשוב לי מאוד אחרת ה-oc המתוכנן יהיה מוגבל ואזי אין לי עניין בכרטיס רק אם יש לו העלת מתחים

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  8. איך אני ניגש בכלל להגדרות של TV OUT אם לא התקנתי את ה CONTROL PANNEL ???.. (אני לא אוהב את ה CON...זה מאט את הביצועים משמעותית , אבל שם היה לי את האפשרות לגשת לTV OUT) ישנה דרך אחרת לגשת ל TV OUT ? הבנתי שבעיקרון שהטלויזיה מחוברת לכרטיס מפעילים ת'XP מחדש וזה עובד אז נכון , זה מראה את הטעינה של WINDOWS אבל זהו ... אחר כך חוזר למסך כחול

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  9. Started by Eladious,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל במחיר של 700 שקל .. 1) מישהו יכול להביא לי בבקשה כמה חנויות שמוכרות את הכרטיס במחיר שציינתי ? אני חושב שראיתי בפלונטר שיהיה עם 256BIT , לפחות 128MB .. AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP AGP 2) יש כרטיס יותר משתלם ממנו עד 700 שקל ? בבקשה תעזרו לי , פתחתי כבר 2 דיונים ולא קיבלתי עדיין תשובה ..

• 10 תגובות
    • 940 צפיות
  10. הספק מורכב במקום כונן הדיסקטים ומספק עד 300W לכרטיס-המסך, בזרם 25A על מסילת ה12V http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20060228231307.html יהיה נחמד אם הוא יגיע עם ווסת מתח, לאוברקלוקרים שבינינו.

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש... האם הכרטיס מסך הזה טוב ומתאים למשחק FLIGHT SIMULATOR? Gigacube Radeon 9200 B3 64MB DDR 64bit Retail Video Card תודה מראש לכל המגיבים

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  12. Started by chezy55555,

שלום החלטתי לקנות טלוויזיה לא חכמה ולחבר מחשב במקום , אני מתכוון לקנות טלוויזיה HD עם קצב החלפת תמונה של 400HZ שאלתי היא איזה כרטיס מסך למחשב אני צריך לקנות על מנת שאוכל לראות סרטים (בעיקר) בצורה טובה בטלוויזיה ? תודה מראש לכל העונים ויום טוב

13. asus gtx 560 ti top vs gtx560ti hawk

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  14. Started by Moty_p,

השאלה בכותרת השמח לתשובה. אני שואל בגלל הבדלי המחירים שלהם..

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  15. אז מישהו מהמשפחה טס לארה"ב. ואבא שלי רוצה להזמין משם כרטיס ללכידת ווידאו כי הוא רוצה להקליט אירועים משפחתיים ל-DVD ובכך לסיים את עידן הקלטות... אז דרישותיו הם: שהאיכות תהיה DVD. האם זה קשור לרזולוציה של ההקלטה? או האם האיכות של הקלטת תיקבע את איכות ההקטלטה? ואני רוצה גם לערוך את הסרטים (למשל החתונה של ההורים שלי היא לפני 20 שנה ואין שם עריכה, אני לא רוצה לערוך סרט ששוקל 4 ג'יגה...המחשב יעמוד בעומס בכלל?) האם מספיק לי כרטיס סטנדרטי ואז ההמרה ל- DVD תעשה את השינוי? אני לא ממש מבין בזה. יש שני סוגים כרגע, USB ו- PCI מה יותר עדיף? לי אמרו PCI...יש בעיה עם ה- USB? התקציב עד 200 $ תודה

• 15 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by Rstech,

הורדתי את ה3DMARK וכשאני מנסה להתקין אותו הוא פשוט לא מגיב לי... פשוט לוחץ דאבלקליק וכלום לא קורה(מדובר בגירסת06) הבעיה מוכרת למישהו ? העלתי את מהירות המאורר של הכרטיס מסך(8800GT של ג'יגבייט שזה אומר מאוורר של זלמן) אני רק רוצה שתגידו אם עשיתי זאת נכון הינה תמונה: http://img132.imageshack.us/img132/8558/ghghva6.jpg זאת אומרת ניצול של 65 מהכוח? האם להגביר? או להנמיך אני משחק קחו בחשבון שאני גיימר איך אני יכול לדעת את טמפרטורת הכרטיס מסך שלי ? everest ? אין תוכנה יותר פשוטה כמו למשל הCORETEMP שיש למעבדים, שאגב אותה אתה גם יכול למזער ולראות טמפרטורה כל זמן נתון תודה רבה לעונים חג שמח !

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  17. Started by avihu28,

בס"ד שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לביצוע חישובים מתמטיים כבדים. על מנת להתאמן בתכנות על כרטיסים כנ"ל חשבתי לקנות את הכרטיס 4870X2. המחשב שלי מורכב ממעבד Q8300 וזיכרון של 4GB. כרגע קיים במחשב ספק כוח גנרי. הבנתי שעל מנת שהכרטיס יעבוד בצורה תקינה אני אדרש להחליף את הספק כוח לאחד בעל הספק של לפחות 650W. זה הספק הזול ביותר שמצאתי: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1380 האם הוא מתאים? בנוסף, הבנתי שהכרטיס הנ"ל נוטה להתחממות. איזה קירור ניתן להרכיב עליו? אם יש למישהו המלצות לכרטיסים אחרים שיכולים לעבוד ללא תוספת של ספק כוח (או עם אחד זול יותר) וללא קירור נוסף אני אשמח לשמוע (הדרישה שלי מהכרטיס היא כוח חישוב של יותר מ - 1GFlop ובסדרה חדשה יותר מ8XXX של nv…

• 3 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by zerocool15,

radeon 9600 pro 128 bit fx5700 128 bit 9600 128 bit radeon 9550 128 bit radeon 9600 se 64 bit fx 5500 התחתון הוא הכי גרוע , העליון הכי טוב. אשמח לקבל עצה למחיר זול של אחד הכרטיסיסם הטובים כמו 9550 או 9600... והאם ה9600\9550\5700 לכמה זמן הם יספיקו לי אם אני קונה ב128 מגה? נראה לי שנה גג. ואם אני יקנה 256 הם יספיקו ליותר זמן?

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  19. Started by tovtov,

בוקר טוב, אתמול עשיתי בדיקה ב 3DMARK2001 לחבר שלי. המפרט שלו: - פנטיום 4 1.5G - זיכרון 256 - כרטיס מסך - GF2 MX200 עם זיכרון 32MB התוצאה שהוא קיבל: 1079 האם הציון לא נמוך מאוד ?? תודה, יוסי

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by llime,

היי. הכרטיסים הרשומים בכותרת מסוגלים לתת יציאה ל 4 מסכים בו זמנית (שניים ב dvi, אחד ב hdmi, והרביעי ב DP). אני מעוניין להשתמש בכרטיס כזה עם שלושה או ארבעה מסכים אבל לא בצורת אייפיניטי. כלומר כל מסך יהיה נפרד, כל אחד עם רזולוציה שונה, אם אני מגדיל חלון מסויים אז הוא צריך להיפתח רק על המסך שבו הוא נמצא ולא על "מסך אחד ענק", שזה בעצם eyefinity. חיפשתי קצת בגוגל, והתוצאות לא ממש ברורות לי....אנשים כותבים שצריך בסה"כ לשנות את ההגדרות בקטליסט ל extended desktop, אבל אני לא ממש בטוח. יש כאן אנשים שעובדים עם שניים או שלושה מסכים עם כרטיסים תומכי eyefinity ומשתמשים בהם בצורה "רגילה", כאמור, ולא כמסך גדול אחד?....

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בתקציב עד 350 ש"ח (גמיש). אפיק: PCI EXPRESS לאחר סקר שוק לא קטן אני מתלבט בין שתי כרטיסי מסך: 1. http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5282 2. http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=8&Cat2ID=0&pid=LV157 לרוב אני לא משחק, והשאיפה הכי גדולה היא לחבר את הכרטיס לטלויזית LCD ולראות באיכות HD. אשמח לשמוע את דעתכם, פתוח גם להצעות אחרות על כרטיסי מסך.

• 11 תגובות
    • 940 צפיות
  22. אוקיי.. אז בלי יותר מדי בלאגנים אני בתהליכים של בחירת כרטיס מסך.. למרות שאני יותר אוהב את ATI החלטתי ללכת על נווידיה בעיקר בגלל שבטווח המחירים הזה אני לא ארד מה-X800 ובארץ הוא יותר מדי יקר, וגם בגלל אי תמיכה ב-PS3 שלמרות שהיא לא משמעותית היום היא קצת הרתיעה אותי.. בכל מקרה בסופו של דבר החלטתי ללכת על כרטיס 6600GT AGP שזוכה עכשיו להרבה שבחים.. אבל רציתי רק לדעת אם מישהו יודע איפה כדאי לקנות אותו.. בפנדה יש ב-1400 כרטיס שך Point of view שזו חברה שמעולם לא שמעתי עליהם ולמרות שאני ממש לא אדם שקונה רק מותגים, בנושא הזה זה קצת מדאיג אותי.. לעומת זאת בנועה מחשבים יש כרטיס של אלברטון.. אבל הוא עולה 1600.. מישהו אולי התנסה עם הכרטיסים האלו ויש לו דעה על החברות העדיפות? )ד"א.. מצאת…

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by lirancoh85,

שלום לכולם, מחפש להחליף את ה XFX 9600GSO שסחב עד עכשיו בצורה מכובדת נורא חשבתי על 6870 ביחד עם OCZ MODXTREAM 600 , המחשב מחובר לטלויזיה 42" והבנתי ש ה 6870 מסתדר יפה ב 1920X1080 אשמח להצעות בעניין, תודה רבה

• 12 תגובות
    • 939 צפיות
  24. יש ברשותי את הכרטיס מסך HD 5850 asus לוח אם ‏MA78LMT-S2 AM2 מעבד AMD X4 965 3.4 זיכרונות 4G של Kingston ספק אז ככה שספק אני לא יודע ממש איזה חברה אבל יש יציאות לכרטיס מסך אני חושב 500W הוא פחות אם מישהו ניתקל בבעיה שכרטיס משמיע ציפצוף?? מאוד יעזור לי אני בלחץ תודה רבה לכול העוזרים :-\

• 7 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים