כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש והחלפתי את הכרטיס X300 שבא איתו ל MSI 6600LE ועכשיו אני רואה כל מיני תופעות לוואי על המסך עכשיו אמרו לי לבוא למעבדה ולבדוק מה קורה עם הכרטיס עכשיו אמרו לי שיש אפשרות להחליף ל Radon X1300PRO עכשיו הסתכלתי בכל מיני מקומות ניסיתי לברר מחירים שטויות וראיתי פתאום ש X800 עולה 2000 שקל והכרטיס X1300 עולה 800 שקל?! מה ההבדל בין הכרטיסים האם תכנית ה X1300 צריך להיות יותר טוב מה X800? או שכדאי לי בכלל להישאר עם ה MSI 6600LE בתודה מראש, טומי.
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לאחר המלצה של אנטי וירוס הורדתי את הדרייבריים ואני חייב להודות : NVIDIA has dont it again . הנה התמונה של ה 3dmark זה בלי o/c לכ.מסך עד שאני אקנה מאורר וערכת קירור לכ.מסך הנה הcompare url : http://service.madonion.com/compare?2k1=4309562 הלוח הוא : epox 4g4a+ 1.6@2.56 crossiar 256mb ddr 3000 Msi Gf 4 Ti 4400
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
BFG Technologies GeForce 6800 GT OC 256MB GDDR3 AGP Graphics Card של חברת BFG http://www.bfgtech.com/6800GTOC.html
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אמממ אז ככה,עד היום עבדתי עם הכרטיס הנ"ל במהיריות של 400/1100 הוא אמור לעמוד בזה נכון? זו הרי אותה ליבה כמו של האולטרה. (גם עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL למשך שעה שלמה והבדיקה עברה בהצלחה ללא ארטיפקטים). עכשיו,שיניתי בדרייברים שלושה פרמטרים : AA Off =>AAX2 AF Off =>AFX2 Image Qualty -Qualty- =>Hige Qualty הרצתי בדיקת ארטיפקטים של חצי שעה ב ATI TOOL הייתה בדיקה נקייה,עברה בהצלחה. טמפרטורות - נותרו כמו שהן,ללא שינוי. 46 מנוחה,72 מאמץ. נכנסתי למשחק NFS-MW אני רואה מן נקודות צבעוניות בכניסה למשחק (איפה שבוחרים את הפרופילים למי שמכיר) וגם בזמני טעינה,בקיצור כשיש שחור על המסך אני מבחין בנקודות צבעוניות (ארטיפקטים ככל הנראה) אך במשחק הכל נקי. הורדתי OC לרא…
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש ברשות האחין שלי את המחשב הבא: מעבד: Intel Pentium Dual-Core E5400 לוח אם:Asus P5QPL-AM ספק: HEC 6K31 Silver 300W מארז כולל ספק האם קים כרטיס מסך שניתן להוסיף למחשב כדי שיריץ משחקים קלים-בינונים? תקציב עד 500 שח תודה מראש יוד
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס הזה: GV-R928XOC-3GD שזה ה280X של ג'יגה בייט. לבין sapphire 280X dual-x האם אחד מהם עדיף? ואם כן עד איזה הפרש במחיר? תודה
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
חשבתי שאולי הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך (HD 4870) במשהו שיחזיק לעוד שנה בערך. השימוש יהיה לסרטים (HD) ומשחקים. מפרט: לוח-אם -> GA-EP43-DS3LR מעבד -> Intel Core 2 Quad Q6600 RAM -> 6GB ספק -> HEC HEC500TDTF ATX12V 500 Watt מסך -> 22' *עדיפות למשהו שקט. *אין העדפה ATI או NVIDIA עריכה: תקציב: 1000 אפשר לגלוש לעוד 300 אם צריך
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הורדתי את ה3DMARK וכשאני מנסה להתקין אותו הוא פשוט לא מגיב לי... פשוט לוחץ דאבלקליק וכלום לא קורה(מדובר בגירסת06) הבעיה מוכרת למישהו ? העלתי את מהירות המאורר של הכרטיס מסך(8800GT של ג'יגבייט שזה אומר מאוורר של זלמן) אני רק רוצה שתגידו אם עשיתי זאת נכון הינה תמונה: http://img132.imageshack.us/img132/8558/ghghva6.jpg זאת אומרת ניצול של 65 מהכוח? האם להגביר? או להנמיך אני משחק קחו בחשבון שאני גיימר איך אני יכול לדעת את טמפרטורת הכרטיס מסך שלי ? everest ? אין תוכנה יותר פשוטה כמו למשל הCORETEMP שיש למעבדים, שאגב אותה אתה גם יכול למזער ולראות טמפרטורה כל זמן נתון תודה רבה לעונים חג שמח !
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע באיזה מבין השנים לבחור צריך טיפים!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני רואה כל פעם מישהו רושם הודעה ואמר שאם אנריל 2003 למשל הכרטיס מסך עושה לו 60 fbs? מזה fbs בכלל? אני הורדתי תוכנה מהאתר שמאפשרת למדוד תfbs של הכרטיס מסך הוא ירד ועלה באיזשהו מסך תלת מימד
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית חלש וישן שאני תכף אפרט והוא בקושי מריץ משחקים חדשים אם בכלל, ואני בסה"כ רוצה לעשות שינויים זולים שיאפשרו לי להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי נמוכות, אבל שזה ירוץ חלק! תאמינו לי, המשחקים החדשים מספקים אותי גם עם רזולוציות נמוכות, 16 ביט וטקסטורות מינימליות, העיקר שירוץ וחלק לגמרי! (מה שכאמור לא קורה עכשיו). אני לא רוצה להתעסק באוברקלוקינג ושום דבר מסובך, רק לקנות כרטיס מסך חדש עד 250-300 ש"ח, ומה שאני רוצה לבקש מכם זה שני דברים: א. האם קניית כרטיס מסך בסביבות המחיר הזה לעומת הכרטיס הנוכחי באמת יגרום לשינוי רציני ויתאים לציפיות שלי? ב. מה הכרטיס הכי הכי הכי הכי הכי משתלם מבחינת ביצועים במחיר הנ"ל? כמו כן אני רוצה לקנות דיסק קשיח נורמלי שישפר ק…
-
- 17 תגובות
- 923 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? Geforce 8400 GS או Geforce 7600 GT?
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 660Ti אבל האם לקנות את גרסת האוברקלוק או לקנות את הרגיל? MSI 660Ti Power Edition או MSI 660Ti Power Edition OC תודה
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
קניתי אותו כי יש לי לוח בלי כניסת agp והתקציב שלי דל מה גם שאין כמעט כרטיסי pci בשוק במחיר סביר שיוו איזה סטלן אני שכחתי לרשום... http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT98LNA
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אוקיי, אני יתחיל.. תחילה רציתי לקנות גיפורס 6200 ולפתוח לו צינורות ל6600, אבל ראיתי שזה הימור ואין לי הרבה מזל אז לא כדאי לי לאחר מכן כבר בחרתי את ה6600 של גיגה בייט וכשהלכתי לחנות השתכנעתי לקנות את ה- 6600GT הזמנתי אותו אבל רק עוד יומיים שלושה אני יקבל אותו msi 6600GT 128mb vivo עכשיו השאלות, 1. הוא עלה 900 ש"ח באייבורי עם שלוש שנות אחריות, האם זה משתלם? 2. משהו יכול להביא לי קישור לכרטיס מסך עצמו, אני אפילו לא יודע איך הוא נראה, למרו שבאתר שלהם יש רק אחד והוא- http://www.msi.com.tw/program/products/vga/vga/pro_vga_detail.php?UID=636 ואני לא רואה שום שום סימן ל-vivo 3. מזה vivo בכלל? מה אני יכול לעשות עם זה? 4. מהם המהרויות של הכרטיס עצמו ומהן המהירויות של הזכרונות? והא…
-
- 11 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הבדל של 100 ש"ח ביניהם. על מה כדאי ללכת?
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כאשר יש עומס על הכרטיס מסך כלומר תוכנה שמפעילה 3D אז יש מן זמזום כזה מהכרטיס (הכרטיס חדש). אין את זה במצב רגיל ,במשחקים גם כן יש את זה . הכרטיס הוא של GIGABYTE 512MB,אני שמעתי שני דעות מחברים אחת ניטרלית ואחת שלילית כלומר או שהכרטיס הולך למות בזמן הקרוב מאוד או ברחוק . דעות שלכם בקשה בנושא ;D
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים אח, היו ימים וגם אני הייתי ג'נקי ובקיא בכל פריט בנוגע לכרטיסים הגראפיים אך התחלתי להראות סימני זיקנה ופיספסתי חומר רב, על כן זקוק אני לעזרתכם אני מחפש כרטיס שיחליף את ה4870 הישן שלי מתכנן לשחק משחקים כמו BF3, ולא מתכנן החלפה בשלושת השנים הבאות (על כן דרוש לי הכרטיס החזק ביותר למחיר הנקוב) (ולמרות שאמרו לי שזה לא אפשרי בזמנו- ה4870 הספיק לי ל4 שנים מלאות בהגדרות מלאות ) אחרי בחינה דיי שולית של בנצ'מרקים ומחירים עלה לי הדגם הבא- http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12064 GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 ב1100 שקלים הוא אמור להשתלב מבחינת הספק, ישלי ספק 520 של SEASONIC איך הכרטיס? יש מומלצים יותר? שכחתי לעדכן את המפרט- AMD PHENOM 2 X4 955 …
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האם למשהו יש את הכרטיסים הנ"ל? האם משהו הצליח לפתוח אותם ולכמה OC הוא הגיע? Asus N6200/TD 256MB http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=943 GIL FORSA FX6200 128MB Retail http://www.akr.co.il/details.asp?id=501
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייד בקרוב עם כרטיס מסך מסוג ATI mobility readeon 5650 (סליחה על שגיאות כתיב עם יש) עד היום היו לי רק כרטיסי מסך של NVIDIA (ג'יפורס)... האם יש משחקי מחשב שלא ירוצו על כרטיס מסך של ATI משום החברה ולא משום האיכות?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהמחשב שלו הפסיק לעבוד וקרא לי שאבוא לבדוק למה כשחיברתי את המסך ללוח אם המחשב עבד והכל היה תקין אך כאשר החלפתי וחיברתי את המסך לכרטיס מסך לא ראו כלום על המסך. פתחתי את המחשב ונגעתי בגוגף קירור של הכרטיס והוא היה חם ובנוסף ניסיתי לאפס את ההגדרות בBIOS אך כל ניסיונותי לא הביאו תוצאות.. האם יכול להיות שהכרטיס נשרף? מדובר על geforce 7300
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב חדש שישמש אותי גם למשחקים מדי פעם. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות מחיר של 500-600 שקל, אני מחפש את הכרטיס המשתלם ביותר, כלומר לאו דווקא את היקר ביותר אלא את זה שייתן לי יחס תועלת מחיר הטוב ביותר בסביבת מחירים הזאת. ראוי לציין שאני רוצה לשחק את המשחקים החדשים ביותר ושיראו טוב אבל הגרפיקה לא מעניינת אותי עד כדי כך (שאני אשקיע מעל אלף שקל בכרטיס הכי חדש)
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אז ככה הכטיס מסך שלי התחיל לעשות בעיות בימים האחרונים. מתי שהמחשב עולה בכל הקטע של הדוס ובמסך טעינה של הוונדוס יש פסים מאונכים על כל המסך. עכשיו שהוונדוס עולה הכל נעלם ורואים רגיל נירא שהכל בסדר. הרצתי בדיקה של AQUAMARK ואני מקבל עכשיו משו כמו 10 אלף נקודות במקום 12 אלף שהאיתי מקבל לפני. מה שעוד שמתי לב אליו שהכרטיס פתאום יש לו רק 64 זיכרון במקום 128 שאמור להיות לו (תראו את התמונה למטה). החלפתי דריברים לא עוזר, איפסתי את הביוס גם לא עוזר, ניסיתי במחשב אחר את הקטע עם הפסים עדיין יש אבל השאר אני לא יודע לא התקנתי לו דריברים על המחשב השני. עכשיו המפרט שלי זה: axp 2500@ 2GHZ CHINTECH 7NJS GAIL GOLDEN DRAGON DUAL DDR 400 2X256 RADEON 9000 128DDR יש למישהו עוד רע…
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב ואני מתלבט בין ה8800 GTX לGTS בגירסת ה640 מגה ראיתי בכתבה שההבדלים בביצועים בין שני הכרטיסים, במשחקים שיש היום לא כאלה גדולים, הבדל של כמה נקודות בלבד, מישהו יודע בערך בכמה אחוזים מתבטא ההבדל בביצועים? כרגע התקציב לא חשוב, יש לי כסף לקנות את היקר יותר אבל אני לא יודע אם זה נחוץ בשביל הכמות שעות שאני בכלל יושב על משחקי מחשב רוב הזמן אני עובד בתלת, בעקרון אני שוקל לרדת כי נראה לי שההבדל לא כזה משמעותי ואני רוצה לשמוע את הכסף למשהו אחר.. כמו WACOM למשל. מקווה שתוכלו לעזור לי בדילמה.. תודה מראש עמית
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה ואני צריך חוות דעת שלכם עליו... http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_429&products_id=3886 הכרטיס לא למטרת משחקים. פשוט יש לי לוח עם כרטיס מסך מובנה ןאני רוצה לקנות כרטיס טוב יותר.
-
- 17 תגובות
- 922 צפיות
-