עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. השאלה בכותרת, תודה.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by RED_ALERT,

???

3. לקחנו למבחן שני מעבדים מודרניים עוצמתיים, אחד של אינטל ואחד של AMD - על מנת לראות כיצד הם מתמודדים עם יכולות ה-GeForce RTX 3080 החדש. האם יש כאן אלוף ללא עוררין? התשובה בפניםלכתבה

4. Started by smoke_man,

המליצו לי עד שני הדגמים הבאים 430gt 450gt של חברת גיינוורד, האם החברה מומלצת? תודה על התשובות

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  5. מה עדיף מבחינת ביצועים? והאם יעבוד עליהם GTA IV? המפרט הוא מעבד 5200 AMD לוח GA MA78GA-S2H זיכרון 2G

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  6. Started by NeptuneMB,

ראיתי כרגע באתרים שמציעים למכירה את הכרטיס הזה. כפי שראיתי הוא זול יותר מה6800GT, וביצועיו אף עולים ברוב המיקרים מהאולטרה!... הוא שווה?! עם מי בעיקרון הוא אמור להתחרות?! או שעדיף לחכות לגירסת הX850 הרגילה?

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  7. מה קורה מה קורה מה קורה טוב תשמעו בחיפוש אני מקבל תוצאות מ2005 כרגיל (כן כן אני לא יודע לעשות חיפוש)... אני מחכה לכרטיסים החדשים שיצאו עוד כמה חודשים אז זה לבינתיים, אני מניח שאם אני יהיה מרוצה ממנו אז קצת יותר... השאלה אם הוא סבבה בהתאם למחיר (קניתי מומהר כי לא יודע לעשות oc ולא בא לי לבטל אחריות וכאלה) תבינו שאני לא רוצה להוציא יותר מזה על כרטיס בינתיים אלה אם כן יש כרטיס טוב בהרבה למשחקים בשינוי של 30,40 שקל יותר גג.. הכרטיס נטו למשחקים בהגדרות מקסימום שהוא ירשה לי... מה אתם אומרים???

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by Achilllles,

לאחרונה יש לי בעיה עם זוג 5870 זה נראה בול זה : AMD Catalyst 11.6 Problem רק שזה קורה רק במשחקים. הייתי על 11.6 ואז עברתי ל 11.4 ובזמנו שהייתי עם 11.4 זה לא היה קורה. רעיון מישהו?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by daniel123,

היי, יש הבדל גדול בין 512 זכרון בכרטיס מסך ל1GB או אם זה יותר משתלם או לא? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5478 http://skypc.co.il/sg_product~4718462000056~8~0.htm

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by Cyron,

מחפש להחליף את ה-4830, הוא עושה מלא בעיות ונתקע במשחקים מעבד E7400@3.2...אפשר לדחוף אותו עוד.... מסך 22 רזולוציה 1680X1050 שאר המפרט בחתימה. משחק בעיקר SC2. יד 2 גם אפשרות מבחינתי עד שאני יבצע שידרוג יותר גדול.

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  11. שלום וברכה קניתי מחשב חדש, I3 ואיתו כרטיס מסך GT630 לאחר התקנת ווינדוס 7 הכנסתי את הדיסק של הכרטיס מסך להתקנה לאחר שלחצתי המשך ואז במהלך ההתקנה כל המסך התחיל להתעוות לי מלא פסים..לא הצלחתי לראות כמשהו ברור על המסך (טלויזיה 46 אינצ') עשיתי RESET למחשב. חשבתי שהדיסק תקול, הורדתי מאתר של NVIDIA את הדרייבר אך הבעיה שוב חזרה, במהלך ההתקנה של הדרייבר שוב המסך התעוות ונהיו פסים משונים כאלו. וראיתי כאילו תהתקנה ממשיכה. עשיתי RESET למחשב. וזה חזר להיות טוב איך אני מתקין את הדרייבר הזה?

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by Moty_p,

השאלה בכותרת השמח לתשובה. אני שואל בגלל הבדלי המחירים שלהם..

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by ronkeren,

מפרטי קיים: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz NVIDIA GeForce 8800 GTS 320 MB 2X2GB memory cards מסך: Samsung syncmaster 226bw מערכת הפעלה: מתכנן להתקין win7 64bit הכרטיס חייב להיות עם חיבור HDMI בשביל שתהיה אפשרות חיבור לLCD בנוסף אני משתמש בתוכנות גרפיות אז גם לכך ישנה התייחסות כמובן. אני מעדיף כרטיס של NVIDIA מחיר: תכננתי להוציא עד 700 שקלים אם יהיה צורך אני יגיע גם ל-800. תודה מראש רון

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by yonatan112233,

מה יותר משתלם??

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by alias,

נקח לדוגמא את הכרטיס 6800gt סבבה??? עכשיו מי יותר טוב זה שעם החיבור agp או זה עם החיבור pcie?????? (אל ככה סתם תגידו אם אפשר תביאו איזה מאמר או הסבר או הוכחה למה זה יותר טוב מהשני(אם אפשר))

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  16. יש לי מעבד ישן : CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) ובהרצת HD הוא מגיע ל100 ומקרטע , השאלה היא אם אפשר לחסוך קניית מחשב חדש ולקנות רק כרטיס מסך חדש מסדרת נוידיה ***9 וזה באמת יעזור ולא יקרטע ... יש למישהו נסיון עם זה ??? ואם כן כל כרטיס מסדרת 9 יעזור או שרק ספציפיםם במקרה של המעבד שלי ?

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  17. Started by ashafir,

הכרטיס מסך הזה GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E הוא חזק מספיק למשחקים? ובכללי כדאי ללכת עליו? או על הסדרה של Radeon ?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by -T.G-,

מאז שקניתי את המחשב שלי לפני שנה וקצת בערך תמיד היו לי בעיות של היבהוב במסך מהיום הראשון שהשתמשתי בו. זה כמו קויים כאלה שלא מספיקים לרעוד. ולא נראה לי שיש לזה קשר לקצב ריענון... שלקחתי את המחשב לתיקון למרבה הפלא לא הופיעו שום היבהובים וזה כנראה קורה רק בבית שלי או שזה פשוט צירוף מקרים. במשך השנה הזאת כל פעם האשמתי חלק אחר בגרימת ההבהובים האלה: בהתחלה המסך, שללתי - חיברתי מסך אחר ועדיין הייתה בעיה. אחר כך כרטיס מסך, שללתי - חיברתי כרטיס מסך ישן אחר שהיה לי. לאחר מכן הספק כוח, שללתי קניתי ספק כוח של 350. אחר כך את הנקודת חשמל בבית (אולי עומס?), שללתי - הוצאתי את כל החיבורים וחיברתי רק את המסך והמחשב + השתמשתי בכבל מאריך כדי לחבר את המחשב לנקודה אחרת. האמת זה אולי קצת עזר אב…

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  19. Started by T.O.B,

אני צריך לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע באיזה מבין השנים לבחור צריך טיפים!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  20. שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by גיל52,

ברשותי ספק seasonic 620w s12II אני עומד בפני קנייה של כרטיס gtx770 asus directcu II לדעתכם הספק יעשה את העבודה? לפי מה שכתוב באתר דרוש ספקwatt 550 שאר המפרט הוא כזה: i5 lga 1155 2500 kingston 8 gb ram gigabyte ga-pa65 UD3 כיום ברשותי כרטיס gtx 570 gigabyte superoverclocked למתן השוואה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  22. האם לקנות RADEON 8500 של חברת Sapphire במחיר זול (530 שקל) ומה לגבי RADEON9000 ? זה כרטיס טוב ?? פשוט אני רוצה משהו יותר מתקדם מ GE FORCE 4 ואין לי כסף לTI או לRADEON9500 וכו' תודה

23. Started by Jviiega,

האם אחריות על כרטיס מסך שקונים מיד שנייה שווה משהו? האם במידת הצורך וצריך לנצל אותה החנות תכבד את האחריות? אמרו לי שמה שמבקשים זה פשוט קבלה ולפעמים את הקופסא של הכרטיס ככה שאין בעיה, האם זה נכון או שהאחריות לא שווה כלום ברגע שמוכרים למישהו אחר? למישהו מכם פה יש ניסיון עם זה? סורי אם זה לא המקום הנכון לשאול

24. המפרט: pentium dual-core e5200 2.5 ghz 2 GB זיכרון ספק 400 וואט מה הכרטיס הכי טוב בתקציב זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  25. יש לחבר שלי TNT 32M ואין לו חיבור לטלוויזיה אז רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאיתו אפשר לראות בטלוויזיה... תודה.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.