עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ראיתי אתמול מודעה של שמיר מחשבים שמפרסמת R9600NP עם 128MB+DVI+TV ב399 שקל במזומן. עדיף מכל 9200 ו9000 שיש לא? מגיע אומנם עם גוף קירור פסיבי, אבל זאת אותה ליבה של 9600P לא? אז עם קצת איווררור....

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני פחות ופחות רואה שמוכרים אותו בארץ מישהו יודע למה ?

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. הבעלים מציגים אותם כתקינים לחלוטין...

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. האם יש מה לעשות עם מסך שירד ממנו הציפוי? :

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  5. יש ברשותי כרטיס טלוויזייה אולם התצוגה לא איכותית במיוחד. הדבר נובע מחיבור כבל רגיל לכרטיס. ביס אמרו לי שיכולים להחליף לי את הממיר שיש בו יציאה - RCA . ואז אני אמור לראות תמונה איכותית יותר. ושאלתי האם יש מחבר שמצד אחד כניסה רגילה לכרטיס טלוויזייה, ומצד שני יציאת - RCA ...(כחול אדום ירוק).

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הכוונה שלי היא למידות שנקבעות ע"י הכפתורים שנמצאים על המסך עצמו וקבועות את האורך, רוחב, מרכז וכו'. הבעיה שלי, היא, שאף פעם אני לא מצליח לכוון את המידה הנכונה ותמיד ישנה פינה במסך שיוצאת החוצה. תודה :smoke:

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  7. האם יש מידע מהתערוכה מה מתכנתת AMD בדור הבא ? 20NM 89XX 99XX האם לאיש שלכם יש קשר לנציגים של AMD ?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  8. לא מעט זמן שבשוק קיימת סדרת 500 של NVIDIA האם יש מידע על סדרה 600 החדשה?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by bobby323,

כדיי שאפשר יהיה לחבר אותו ל XBOX360 ול PS3 כשהוא יצא :

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  10. ברצוני לרכוש מסך למחשב בתקציב 2000 -2500 ומעונין שתהיה אפשרות גם לצפות בוידאו. תודה

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  11. Started by bobby323,

ואם אין מישהו יכול לתת לי קישור למסך רחב LCD אם יש בפחות מ 2000 ש"ח

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם הכותרת די מסכמת את השאלה אמא שלי רוצה לדעת את זה ובגלל שאני בצבא אין לי כ"כ זמן לבדוק לה את זה אז אני מקווה שמישהו מכם יודע משהו בנושא אם אכן קיימים כאלה מסכים אשמח לדעת איזה סוגים הם מומלצים ואיפה אפשר לרכוש אותם תודה לכולם...

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  13. אני מחפש מסך בתקציב של עד 2500 שקל והכי חשוב לי איכות התמונה... לא משנה לי המקום וכמה משקל המסך תופס. נדהמתי לגלות שאני לא יכול למצוא מסכי CRT חוץ מ 17 אינץ זולים ב 500 שקל ( אמרו שמסכי CRT בעלי איכות תמונה עליונה על LCD ) יש לי מסך 19 אינץ 900 NF של סאמסונג שאני מאוד מרוצה ממנו כבר 5 שנים אבל הוא איבד מהצבעים שלו קצת בגלל זה אני רוצה להחליף למסך חדש.. מה שמפחיד אותי שאם אני אקנה LCD אני ארד ברמה באיכות התמונה לעומת המסך CRT שלי האם מסכי ה LCD משתווים באיכות התמונה למסכי ה CRT בימינו... ואם לא איפה יש מסך CRT שהוא חדיש ואיכותי ואפשר לרכוש אותו? אפילו בזאפ כל הדגמים ישנים כבר ל CRT

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  14. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, וגילית שחלק גדול מהכרטיסים החדשים מגיע עם שני חיבורי DVI. במידה ואני מעוניין להישאר עם המסך הישן, שאין לו חיבור DVI האם קיים מפצל כלשהו מ-DVI לחיבור של מסך CRT רגיל?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  15. אני רוצה לרכוש את אחד הכרטיסים הללו אך אני רוצה לבדוק באם הם מתאימים לי נאם יש חנות או מקום שניתן לבדוק כרטיס בפועל לפני רכישה ?

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום למומחים, לקראת קניה של מחשב חדש אני מתלבט לגבי כרטיס המסך בין ה 8800 עם ה 640MB לבין הגירסה המוחלשת עם ה 320MB. יש לי מסך 19 Inch שאני לא מתכוון להחליף בקרוב. האם ארגיש בשיפור עם ה 640MB לעומת ה 320MB?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by asdasdasd,

יש דבר כזה ? ואם יש מה העלות והאם זה מוריד ביצועים מ לוח רגיל ל PCI EXPRESS שמחובר ל כרטיס PCI-E ?

• 8 תגובות
    • 515 צפיות
  18. אני כרגע עובד עם GIGABYTE 580, בגרסת הרפרס. אני לא מצליח לשים יד על מחיר אטרקטיבי יותר מהZOTAC של KSP ע"פ הצורה שלו, הוא נראה גם עם רפרנס PCB (מודל ‎ZT-50101-10P‎ ). המטרה היא באחידות הכרטיסים - תדרים זהים / דומים, ובלוקים אחידים לקירור המים. לא הצלחתי למצוא מידע על שילוב ה2. יש מישהו שיוכל לשפוך אור על הנושא?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  19. למרות שהבנתי שלא אמור להיות בעית תאימות ביניהם עדיין מעניין אותי אם זאת תאימות ב- 100% הכוונה שאם יש בעית תצוגה במצב כזה האם אפשר להיות בטוח שזאת לא בעית תאימות

20. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך r9 280x vapor-x משומש ששימש לכריית מטבעות והוא באחריות לבערך עוד שנתיים וחצי. האם יש סיכון כלשהו בכך? האם עצם השימוש למטרה הזו עלול לקצר את משך החיים שלו? יהיה שינוי בטמפרטורות, וכו'?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by Bug2000,

אם כן עזירו לי לעשות זאת .... אם לא אז לא . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by Shoshan,

האם יש עוד חברות כמו Nvidia או ATI ?? הכוונה חברות אחרות שמיצרות כרטיסי מסך?

23. יש לי כרטיס מסך RADEON 9250 והדרייבר שלי הוא גירסא 8.231.0.0 ויש גירסא חדשה 8.252.0.0 יש עניין לעדכן? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים