כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לראות סרטים במסך הטלויזיה בלי לצרוב... איך אני מחבר תטלויזיה במקום? יש לי כרטיס 6600
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני מתכנן לרכוש מחשב חדש, וזה המפרט שלו. אני לא ממש יודע איזה כרטיס מסך לרכוש. יש לי מסך CRT 17 של PHILIPS 107T, בעוד חצי שנה+(יותר לכיוון שנה אפילו) אני מתכנן לרכוש 24 אינצ'. חשבתי על הכרטיסים הבאים: Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Nvidia 8600GT Nvidia 9600GT OC Ati 4850 אני לא גיימר כבד אבל אני אשמח לשחק בזמן הפנוי שלי במשחקים כבדים ועל הרזולוציה נורמאלית ועם כל הפילטרים.
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חברה אני לא יודע מה לעשות שעה אני מנסה להעביר את האיג'יפי לכפול 8 וזה לא מעביר לי את זה זה שם לי את זה על off ובביוס העברתי את זה אז אני ךלא מבין למה זה לא עובר וגם ניסיתי לשנות דרייורים וזה גם לא עוזר יש לי כרטיס 9600 xt בבקשה תעזרו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני כרטיסים גרפיים שהייתי רוצה להשתמש בהם למשחקים. כרגע אני נעזר ב-chipset nForce 405 שממש לא נראה לי שהוא הולך להריץ משחקים כבדים בקלות (מבוסס על כרטיס גרפי ישן GeForce 6100)... אם יש לכם הצעות יותר טובות אז עד 700ש''ח (לא כולל מע"מ) יש לציין שאינני מעוניין בכרטיסי מסך מקצועיים במיוחד כדוגמת 8800 ו-3800HD ואין לי כוח לחכות עד שמחיריהם יגיעו לשפל... האופציה הראשונה: nVidia GeForce 8600GT 512MB PCIe במחיר 644ש''ח האופציה השנייה: Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 512MB במחיר 688ש''ח למקרה של שדרוג אחד מרכיבי המפרט של המחשב שלי הנה הרכיבים העקיריים: מארז+ספק כוח של 400W (יש מצב שאני מפריד את הספק כוח מהמארז אם אני צריך לשדרג אותו?) לוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 …
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
שלום .. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך את שלי מכרתי.. (9800 GTX) אני מתלבט בין שני אלה.. יש לי מסך 22 של ASUS לכן אני משתמש ברזולוציה גבוה במשחקים.. השאלה אם ה1 GB נותן הבדלי ביצועים משמעותי..ששווה להשקיע. ההבדל בכסף היינו 150 ש"ח תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מספר שאלות: 1)האם יש שיפור שמורגש מ GTX560 TI לכל אחד מהכרטיסים בכותרת ? 2) האם שווה לקנות את ה 6950 ב1399שח או שכדאי להשקיע 1685 כדי לקנות את ה GTX570? 3) איזה ספק כח חזק מספיק בשביל להחזיק את המערכת הבאה: כרטיס מסך אחד מהכותרת, 4 הרד דיסקים, צורב DVD ומעבד i5-760? (כרגע יש לי ספק כח 500W של HEC) 4) מטרת קניית הכרטיס היא לשחק MW3 ו BF3 5) האם לדעתכם זה בזבוז להוציא סכום של 1400 או 1700 שח על כרטיס מסך?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ויש לי win 98 ויש לו 2 MB זיכרון
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לקנות מחשב חדש בעיקר כדי להוריד , לצפות ולקודד סרטים ולעיתים רחוקות לשחק! מקווה שתוכלו להמליץ לי על כ. מסך שמיועד למטרות אלו. חושב גם על קניית אחד ממסכי DELL אבל לא החלטתי האם להשקיע בגדול ולקנות את ה-24" או להסתפק ב-20". אז מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
היי, ערב טוב. שאלה לי פה לח'ברה המתמחים יותר. מ ההבדל האמיתי בין כרטיס מסך של מחשב לבין כרטיס מסך של קונסולה. הנושאים שברצוני לדעת (הבדלים בין כרטיס מסך הכי חזק של המחשב לכרטיס מסך הכי חזק של קונסולת משחקים) - מהי מהירויות של FSB מהירות תמונות לשנייה. - האם מחשב מסוגל להגיע לביצועים יותר טובים, מבחינת מהירות, צבעים ותמונה. - למה כן משתלם לי לקנות כרטיס מסך ב3000 במקום לקנות קונסלת משחקים (בכל מקרה מי שמקיע סכום כזה מן הסתם זה לגרפיקה טובה למשחקים) - מה העלויות וההבדלים במחירים - מה אתם ממליצים לי לקנות - מה הכרטיס מסך הכי טוב של המחשב ושל הקונסולה (כמו שרשמתי בנושא ה-4 הבדלים בעלויות כמובן) - כל כמה זמן מעדכנים כרטיס מסך של קונסולה (כי לפי הידע שלי כרסיך מסך של מחש…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ולפעמים גם להתעוות זה משגע אותי קניתי מסך לפני חודשיים וכל כמה זמן הקצוות מתעוותות בדקו את המסך והם טוענים שהכל תקין מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הדלפת טוויטר קצרה ותכליתית גורמת לנו לפצוח בחישובים אודות השיפור הצפוי של דגם הדגל הבא ביחס ל-RTX 4090 העכשווילכתבה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס הנוכח שלי הוא 6800GS ואני מרוצה ממנו.. אחלה כרטיס אצלי חודשיים .. בא לי לשדרג את הכרטיס לכרטיס סידרה 7.. יש לי קונה לכרטיס שלי אז חשבתי להוסיף 700-800 ש"ח ולקחת 7800GT אבל עם ההוצאה של ה7900GT אני דיי מתבאס לקנות 7800.. כל הקטע גם שהם לא תומכים DX10 די מבאס גם.. צוואר בקבוק לא יהיה, שאר המערכת: AMD 3500@2608MHZ A8N-E 512X2 OCZ CL 2.5 אני מגייס בנובמבר ודוגרי לא יהיה לי כלכך הרבה זמן להנות ממנו.. מה הייתם עושים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מזה זמן רב הצעה למסך טוב, עדיף שטוח שיעשה את העבודה כמו שצריך ושיהיה עם זאת איכותי כמו שה Trinitron הישן שלי היה. אני מחפש מסך 19 או 17 אינץ (במקרה ו 17 עדיף שיהיה יותר זול) שלא יעייף את העינים ושיציג צבעים כמו שצריך וכמובן שניתן בקלות להגדיר את המאפינים השונים שלו. בבקשה ממכם, מישהו שמכיר מסך טוב בטווח המחירים שבין 1000 ל 1500 ש"ח הן אם 17 אינץ והן אם 19 אינץ ויכול להמליץ עליו בפה מלא שיגיב כאן! בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-
-
למישהו יש את המסך הזה או ראה אותו? ראיתי עליו ביקורות די טובות באינטרנט, והמחיר שלו נמוך ביותר בהשוואה ל-samsung או-philips (שהם אפשרויות אחרות שחשבתי לקנות). מה דעתכם? [url=]http://anandtech.com/displays/showdoc.aspx?i=2289&p=1 המסך לא ישמש למשחקים. אני חייב להחליף, כי המסך בבית עומד למות.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ושמתי לב שיש ביניכם לא מעט מקצועיים שיוכלו לכוון אותי לפני רכישת כרטיס מסך. אז כך, אני מרבה לצפות בסרטי HD ע"י חיבור המחשב למסך טלויזיה LCD SONY HD בעזרת יציאת VGA. את האמת אני מרוצה מאוד מהאיכות, למרות שיש מה לשפר. בנוסף אני עוסק בתוכנות פוטושופ למיניהם ותוכנות לעיבוד שבבים שדורשות כרטיסי מסך חזקים. וגם הצפי מהכרטיס מסך שיוכל להתמודד עם משחקי מחשב כמו COD5. חובה שכרטיס המסך יהיה לו חיבור HDTV או HDMI , על מנת להפיק את מירב הביצועים למטרת הצפיה בסרטים. הכרטיסי מסך שחשבתי עליהם: 1. Geforce 9800GX X2 1GB Sparkle Pcle (HDTV+HDMI - 512Bit) 2. ATI HD4870X2 2GB (HDTV 256Bit) 3. Geforce 9800GX2 1GB 4. Gefroce ENG TX280 HDTV 512Bit אשמח מאוד להצעות אחרות …
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי 9800 פרו של 3DCLUB משום מה אין איזו תוכנה בפנים של tune האם אני אמור לקבל אולי בכלל אין כזאת יצוין שהקופסא הגיע מקורית וסגורה באריזה המקורית
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תשמעו לפני שנה וחצי ככה קניתי מחשב שביקשתי מ-tms הבנתי כבר שהם עבדו עליי אבל מה לקנות כדי שיוכל לרוץ לי battlefield 4 על ההגדרות הכי גבוהות ? אני לא זוכר את כל המפרט אבל הוא עלה ארבע אלף. I5 3470 GTX 650TI Infinity matx 450W 1tb seagate זה מה שהיה כתוב לי עוד מאשכול ישן, אני לא זוכר את השאר אני רוצה לקנות אוליי כרטיס חדש אבל מחנות נורמלית
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש בטרייד זון 5600U ב410, לא יודע איזה חברה [רק לא ינוביז'ן], לעומת זאת אפשר לקנות בלוג'יק או זיגזג R9550 128BIT/MB בלי אריזה ב380 שקל. מי יותר טוב? למי הFX5600U משתווה, לFX5700 הרגיל לא? אם כן אז ה5600U הרבה יותר טוב. האם ב5600U יש DVI [זה מאוד חשוב לי]? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 921 צפיות
-
-
הכרטיס הכי מתאים לי מבחינת תקציב הוא HD6770 מה דעתכם עליו רציתי לשאול מה מידת ההתאמה למפרט שלי לפני שאני הולך להזמין אותו ואיזה ספק כוח הוא צריך כי אני מתכוון להחליף גם אותו אם פפשר המלצה על ספק אשמח תודה השימוש בעיקר לגיימינג FIRST SHOOTER ו RPG גם מירוצי מכוניות המפרט שלי מעבד INTEL E5800 לוח אם FOXCONN G4IMXE DDR3 כרטיס מסך כרגע HD 4350 מארז COOLERMSTER 690II ספק גנרי סיני פשוט ביותר תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למשחקים למקסימום FPS אבל רשום בקופסאות שהכרטיסים תומכים בפוגרסיב עד 60FPS 1080P/60 720P/60 המסך שלי גדול 42" HDMI 1.3
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אים יש להם כתובת רגילה(עיר רחוב...) או אתר צרפו לינק תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה עדיף D.N.A. או ה Omegadrivers אני מתלבט...ויש לי עוד שאלה פעמיים קרה לי בנסיך הפרסי החדש שנהיה פתאום רסטרט למחשב...ממה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, לדעתי הגיע הזמן לשדרג את המחשב הנוכחי, לדעתי הדבר היחיד שאני אצטרך לשדרג הוא כרטיס המסך. אני יחסית משחק לעיתים רחוקות אבל כשאני משחק אז אני משחק במשחקים חדשים שיוצאים על רזולוציה גבוהה. המסך שלי הוא 22 אינץ' של סמסונג T220 הרזולוציה היא 1050*1680 המפרט הנוכחי שלי: מארז: AURORA 570 GIGABYTE ספק כוח: CROSAIR 450W קירור: F3 של זלמן 120מ"מ לוח אם: P35-DS35L GIGABYTE קירור למעבד: TYPHOON VX THERMALTAKE זיכרון: 4 קיטים של גי'גה DDR2 -כל הסלוטים תפוסים כרטיס מסך: 8800 GT PCX 512 MB וזהו בגדול... מה דעתכם צריכים להחליף? בנוגע לספק, לא הייתי רוצה להחליף אבל אם יהיה צורך אז.. בבקשה בנוגע לכרטיס מסך חשוב שתיהיה יציאה של HDMI ואני דיי חובב את NVIDIA אז רצוי מהחברה הזאת.. תוד …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי בערך? וכמה יעלה כל אחד מהם בארץ אם כבר נודע שה xl עולה 299$ בחול והרגיל 199$????
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-