עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם יש כרטיס מסך באפיק AGP עם יציאה HDMI?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  2. Started by DragonEx,

שמעתי שיש כרטיס מסך כזה בשם GTO3 איזה טכנאי אמר לי האם זה נכון?

3. Started by alexbmw,

האם יש כרטיס מסך שאפשר להחליף בו רכיבים (למשל מעבד \ זיכרונות ) ? ואם כן איפה אפשר ליקנות וכמה הוא עולה ?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  4. אני שוקל להפוך מחשב ישן לנגן DVD, ורציתי ובדוק אם יש סיכוי להגיע לאיכות נורמלית עם יציאת S-Video של כרטיס ברמת מחיר כזו. ההשוואה כמובן מול היציאה המקבילה בנגן DVD, לא מול יציאת קומפוננט. תודה!

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  5. האם יש כרטיס מקביל ל HD2400 של GEFORCE ? עלויות עד 500 ש"ח וכן ממשק AGP או PCIX כולם עונים לי שה 2400 מצויין אבל סתם לבדיקה , מה יש של GEFORCE , ואם כן איזה ממשק AGP או PCIX ?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  6. שלום חברים, אני בונה מחשב בימים אלה בשביל שאוכל לעבוד בתלת מימד בנוחות ויעילות [ללימודים] הבעיה היא תקציבית, מכיוון שהכרטיס הזה עולה כ"כ הרבה כסף רציתי לדעת אם יש פתרונות יותר זולים שעומדים באותם דרישות של רינדורים בסוליד וורקס? המחשב הולך להבנות על סמך הכרטיס מסך ככה שמעבד וכ'ו זה לא הנושא כרגע.. שבת שלום

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  7. והאם יש מקום שהכרטיס נמכר בפחות מ 800 ש"ח?

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  8. אני כנראה הולך על לוח אם ASUS M2A-VM שהוא micro ATX כלומר שני סלוטים של PCI, סלוט אחד של PCIe x16 ואחד של PCIe x1. הבעיה היא שיש לי כרטיס סאונד שתופס סלוט אחד של PCI, ואני מתכנן לקנות גם כרטיס TV שיתפוס עוד אחד. הבעיה המתעוררת היא ששמתי לב שכרטיסי ה3850/8800 תופסים שני סלוטים בגלל הקירור וזה הורס לי את התכניות. יש דגמים מסוימים שאתם מכירים שלא תופסים סלוט אחד, שעדיין אוכל להשתמש בלוח uATX. או שהבחירה הכי טובה זה ללכת על לוח אם ATX רגיל?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  9. אני יודע שיש כפול ליבה ל7800GTX..יש כרטיסים נמוכים יותר שהם כפולי ליבה..ואם כן האם יש להם איזה יתרון על כרטיסים שהם חד ליבה באותו המחיר?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by 888,

?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by NOVA,

אם כן, מי הם?

12. Started by dudu26,

הכרטיס יושב על לוח האם: Asus M2NPV-VM + GeForce 6150 Socket AM2 Motherboard האם אוכל לחבר אליו מסך "ישן" ללא כניסה דיגיטלית? אגב, איך נקראת היציאה הסטנדרטית הזאת? תודה!

• 9 תגובות
    • 536 צפיות
  13. Started by MoMo-P,

רציתי לחבר וידאו ולהריץ את הסרטים במחשב.. זה אפשרי ?!

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  14. היי, איך כרטיס המסך הבא: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 880 ש"ח האם Gainward עדיף (1,000 ש"ח) ?

• 5 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by guitarsuite,

כותרת, תודה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by mj23,

היי אני מתכנן לקנות תכרטיס מסך הזה Sapphire Radeon HD 5970 2GB OC Edition שמעתי שיש לו בעיות ארטיפקטס רציתי לדעת עד כמה זה רציני או בכלל קיימות הבעיות הללו! בבקשה רק אנשים שמבינים בזה למנוע ספאם מיותר כמו כן אני מתכנן לשים עליו גוף, קירור שנבנה בשביל של ארטיק קולינק תודה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי פה מחשב שאין לו סלוט לט pci-e ולא pga האם יש עוד איזה אפשרות לשים על מחשב זה כרטיס מסך? יש פה רק אונבורד

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  18. Started by foxil,

קניתי את כרטיס מסך GEFORCE 7600GS SONIC 256MB PALIT, וכרטיס הורכב ע"י טכנאי בזמן שבנה את מחשב החדש שלי. ורציתי לבדוק את מצב כרטיס מסך בהגדרות וראיתי כתוב הודעה ש"תנאי קירור אינם אידיאלים" המחשב נמצא ללא משחקים ותוכנה ויזואלית שדורשת את כרטיס חזק. כששחקתי את משחק שנתן לי מתנה ע"י NVIDIA שקניתי עם כרטיס מסך, לא היה משהו חריג בזמן משחק, משחק היה חלק. מה עליי לעשות כדי לטפל בבעיה או שזה בסדר? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  19. :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: יש לי כרטיס REALmagic Hollywood Plus שקניתי לפני כמה שנים. האם הוא יכול לתרום לי במשהו? או שכרטיסי המסך כיום כבר מכילים את הפונקציות שבו? תודה!

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  20. שלום יש לי לוח אם G31 עם 2 מגה ראם של 800 MHZ + מעבד אינטל E6300 ליבה כפולה במהירות 2.8 , ראיתי שבמשחק CRYSIS על הגדרות 1280 על 1024 והכל על High אני מקבל בין 30 ל50 FPS , זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  21. Started by masteryoda91,

שלום יש לי כרטיס מסך 285GTX OC2 של BFG ומעבד E8500 3.16 במשחק CRYSIS WARHEAD כאשר הרזולותיה על 1680X1050 והכל על מקסימום אז בזמן המשחק יש לי FPS בין 30 כאשר יש הרבה DETAILS ל 70 כשאר יש פחות DETAILS וב GTA IV בזמן שמחשיך במשחק ובמיוחד בלילה יש לי לפעמים תקיעות האם יש לי צוואר בקבוק והאם מעבד QUAD 9950 3.0GZH יכול לפתור את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by kfirirani,

אהלן, לאחרונה שידרגתי את הכרטיס מסך ל 9800gtx אך יש לי תחושה לא ודאית שיש לי צוואר בקבוק המונע מכרטיס המסך לתת את מלוא התפוקה. אין בעיה של חימום. מה דעתכם? היכן כדאי לחשוב לשדרג? מפרט מתוך - SiSoftware Sandra Processor Model : Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz Speed : 2.81GHz Cores per Processor : 2 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Type : Dual-Core Internal Data Cache : 2x 16kB, Synchronous, Write-Thru, 8-way, 64 byte line size L2 On-board Cache : 2x 2MB, ECC, Synchronous, ATC, 8-way, 64 byte line size, 2 lines per sector System Mainboard : Gigabyte Technology Co., Ltd. C19-MCP04 Bus(es) : PCI PCIe USB i2c/SMBus Multi-Processor (MP) Support : No Multi-Pro…

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  23. האם יש לי תוכנות רוגלה או SPY המזיקים למחשב שלי? כאן כל התהליכים שלי : http://img192.exs.cx/my.php?loc=img192ℑ=13zx.png תודה 2יי

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. האם יש לכרטיסי המסך של MSI,ספייר,POWERCOLOR אחריות בין לאומית? למשל, האם לכרטיס הבא יש אחריות בין לאומית: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102499

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  25. נשרף לי הכרטיס מסך עקב נפילת מתח של חברת החשמל. האם יש למישהו מושג איזה מתחים מקבל כרטיס מסך בחיבור AGPX8 ? האם מישהו יכול בבקשה להביא לי פירוט של הפינים השונים? האם שורה עליונה זה A ? ושורה תחתונה זה B ? ואיך הולך המספור (האי זוגיים בצד ה CS ? והזוגיים בצד ה PS ?) תודה מראש לכל העוזרים. פשוט אני כבר מיואש, ביצעתי חיפוש בפורום אבל ללא כל הצלחה, ביצעתי חיפוש בגוגל אבל לא הצלחתי לקבל משהו עם פירוט מספק [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים