עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zuq,

היי, התקנתי יום את הוודו בשביל יציאת הטולוויזיה בעיקר(קודם היה לי ati xpert) התקנתי את הדרייורים voodoofiles ניסיתי גם את 1.07 וגם את 1.09 ובשניהם משחקים שעבדו בעבר מצויין מתפגרים: ut- הקרנל קורס quake arena- טוען שאין לי open gl ולא עולה CS- לא מצליח להפעיל משחק ותוקע את המחשב יש למישהו דריוורים אחרים להציע, או שאולי התקנת כל המשחקים מחדש תפטור את הבעיה(תגידו שזו לא הבעיה בבקשה אין לי כח להתקין עוד פעם הכל מחדש) תודה מראש, אגב היציאת טלוויזיה עובדת טוב מאוד

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by LiorZi,

שלום, ברשותי מחשב נייד של HP עם מעבד AMD E-450 APU וכרטיס מסך Radeon HD 6320. המחשב מתפקד סבבה בכללי. לפעמים אני משחק Counter-Strike 1.6 וה-FPS במשחק נע בין 60-100 אבל הבעיה היא שלפעמים אני נכנס למשחק, הכל כרגיל, המחשב מחובר למטען (על High Performance בהגדרות בטרייה), אותם הגדרות במשחק, אותה מפה במשחק, אותה כמות שחקנים, אבל פתאום ה-FPS נע בין 30-70. יש מצב שאם אני אצא ויכנס שוב - הכל יהיה בסדר (ינוע בין 60-100), אבל לא תמיד. זה מרגיש כאילו למחשב לפעמים אין כוח לתת גז, זה קורה גם לפעמים בהרצת סרטי Full HD 1080, נראה לי שמשהו בהגדרות של ההאצה (Acceleration) לא בסדר, כאילו לפעמים הוא על הילוך נמוך ולא בא לו להתאמץ. גם למשל כשזה קורה עם הסרטים, אני פשוט עושה Reboot והכל עובד …

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  3. יש לי כרטיס מסך 7870 AMD בעיה זה שווידאו מכל סוג לא מרגיש שרץ חלק במסך מרגיש שפריים רועד ולא שוטף או פריים נעשה איטי זה קורא בכל סוג של סרט או נגן או יוטיוב לשלוח אותו לבדיקה לא ניתן כי הרשת לא יודעת לבדוק בשבילה כרטיס עובד או לא עובד אין באמצע איפה יכולה להיות התקלה ? בכרטיס ? חלק אחר ?

4. היי.... יש לי כרטיס מסך LEADTEK TI4400 128MB MYVIVO התקנתי את התוכנה WINFAST PVR...עכשיו יש לי בעיה... לראות סרטים מהקלטת במחשב אני יכול אבל כאשר אני מנסה להקליט ממחשב סרט לקלטת וידאו אני לא מצליח...זה לא מקליט לי כלום... בבקשה אם מישהו הצליח לעשות את זה שיגיב פה... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  5. Started by MOFRA,

מה עדיף זה http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=950 או זה http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1079

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  6. Started by shimmi1982,

טוב בשעה טובה סיימתי לרכוש את כל החלקים (מפרט בצד) החלק האחרון היה 470GTX (כן כן אני יודע ה5850 משתלם הרבה יותר וכו וכו..היו לי את הסיבות שלי) להלן התוצאה בVANTAGE על הגדרות PERFORMANCE למי שמעניין אותו מבחינת חווית שימוש, אז כל מה שניסיתי לזרוק עליו הוא אכל בלי מלח. על 1920X1200 עם AA4 על קרייסיס על הגדרות VHIGH רץ חלק. אגב כשהוא רץ חלק הוא פתאום מרשים הרבה פחות בתהליכי הורדה מSTEAM של DIRT2 וMODERN WARFARE 2 (למרות שבשבילו גם ה8800 הקשישא שלי הריץ בלי בעיה) לבדיקות ביצועים. הBENCH של NVIDIA עם המזחלת האל-קולית אדיר. רץ חלק, נראה מדהים והפיזיקה פועלת חלק למשעי. לרעתו יאמר שהוא רותח. בהרצה של בנצ'ים או בהעמסה מכוונת (FURMARK לבדיקת עומס וארטיפקטים) הוא מגיע גם ל…

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by Animor,

שלום, יש לי שאלה, אולי מישהו פה יוכל לענות. אני יודע שקצב הריענון של רוב מסכי ה-LCD מוגבל ל-60HZ, אפילו שזמן התגובה שלהם יכול להיות 4MS או 8MS. זה אומר שגם אם כרטיס המסך מוציא יותר מ-60FPS, המסך יציג בפועל 60FPS. אבל, שחקנים רבים של COD4 נשבעים שיש הבדל משמעותי בין 125FPS לבין 250FPS. לטענתם, ב-250FPS המשחק זורם יותר, חלק יותר, נראה פחות מקרטע. איזו סיבה יכולה להיות לתופעה כזו? הרי בשני המקרים המסך יציג לא יותר מ-60FPS.

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  8. Started by Shmoolik,

שלום , יש לי קלטת ווידאו שאני ממש רוצה להעביר למחשב. הבנתי שיש כמה שיטות , אחת מהם זה להקליט מהוודיאו למצלמת ווידאו ואז להעביר למחשב , אבל אין לי מצלמת ווידאו. דרך נוספת היא פשוט להעביר מהווידאו ישירות למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 8500 , לראות סרטים מהמחשב לטלוויזה אני יכול , אבל אפשר להעביר מהווידאו למחשב ? כבל יש לי והוא כבר מחובר לווידאו , הווידאו על PLAY , אבל אין לי מושג מה עושים מפה.. ניסיתי ב - DISPLAYS של הכרטיס מסך אבל לא מופיע שם כלום חוץ מהמסך עצמו (כשאני רואה סרטים על הטלוויזיה אז מופיע שם שהטלוויזיה מחוברת). עזרה בבקשה , תודה.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by LiorP23,

Gigabyte GA-RX80128D זה הדגם קודם כל האם הוא 128 ביט או 256? האם הוא עם 12 צינורות או 8? לפי http://www.a1-electronics.net/Graphics_Cards/ATI/2004/ATI_Radeon-X850-X800_Dec.shtml יש לו 12 צינורות ו 256 ביט לפי דימה מפנדה יש לו 8 צינורות ו 256 ביט לפי האתר של ג'יגה בייט (משום מה העמוד של המוצר ירד עכשיו) הוא 128 ביט ו 12 צינורות מי צודק מי לא תעזרו לי פה

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  10. קניתי מסך של IIYAMA 454 לפני שבוע ויש לי על המסך מין 2 פסים חלשים כאלה שבקושי רואים אותם, פס אחד בחלק העליון ואחד בתחתון. כשמיסתכלים על הפסים זה ניראה כמו פאק של המסך אז היתקשתי לחנות שקניתי ממנה את המסך כדי לברר מה הבעיה ולדרוש החלפה אם צריך ואמרו לי ששתי פסים הם סימנן הכר של IIYAMA שמראים שהמסך מקורי והפסים זה לא ביגלל איזה בעיה במסך. עכשיו אני לא יודע אם זה באמת נכון כי הפסים באמת חלשים ולא ממש רואים אותם אבל בכל זאת קשה לי להאמין שהחברה תעשה כזה דבר רק בשוויל להראות שהמסך מקורי. האם זה באמת נכון מה שהטכנאי אמר לי או שזה סתם חירטות שהוא המציא בשויל שאני לא יחליף את המסך? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by dorlt,

שלום אני זקוק לחוות דעות על הכרטיס מסך הבא: חשבתי על אופציה חדשה אבל כמה דברים מסקרנים אותי לגבי הכרטיס הזה. http://skypc.co.il/pl_product~954000~8~0.htm השאלות שלי לגביו: 1. מה יחס הביצועים שלו לעומת HD4850, זאתמרת מי יותר חזק. 2. כמובן מה הטמפ' שלו והאם הקירור הנ"ל אפקטיבי. 3. האם תווצר בעיה כאשר יש לי לוח אם שהוא DDR3/2 וכך גם הזכרונות. והאם כמובן הוא יתאים למפרט הבא Q6700 2.66GHz 1066MHz|GB P43 DDR2|G.skill 4G 800MHZ CL4 GeCube HD4850 512MB WD 320GB AAKS SATA2| ASUS DVD-RW X20 NZXT APOLLO+SeaSonic 500W

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  12. יש לי כרטיס Gigabyte Radeon 9000 PRO ומשום מה יש לי שני דברים מותקנים: Gigabyte Radeon 9000 PRO , וגם Gigabyte Radeon 9000 PRO - secondary. מה זה הדבר הזה?? זה אמור להיות ככה? גם אחרי שעשיתי uninstall לשניהם ועשיתי ריסט, אז הwindows התקין לי אוטמטית את שניהם שוב! אני שואל כי מאז שקניתי את הכרטיס, המחשב שלי לפעמים נתקע פתאום בלי שום סיבה ואז כשאני חוזר אחרי שעשיתי ריסט, אז זה אומר שהבעיה היתה כנראה בכרטיס המסך..

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by Idan-h,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=8439 הייתי אומר קצת יקר למה שהובטח, אבל אני מאמין שהוא ירד.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by darky,

יש לי מסך מסוג nvidia geforce2 mx/mx400 של חברת LG לאחרונה הבהירות במסך נהייתה ממש גרועה ורואים בחלק מן המסך טישטוש המסך ניראה כזה כמו בפוקוס יש עליו טישטוש בחלקים מסויימים והכתב ממש מטושטש בקושי רואים ההיתרון היחידי הוא שבמשחקים רואים טוב מאוד מה עליי לעשות כדי לסדר בעיה זו ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  15. כותרת

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  16. אני עומד לקנות מחשב לשימוש משרדי ואין לי מושג איזה כרטיס מסך אצטרך. אני מתכוון להשתמש שימוש יומיומי בתוכנות autodesk inventor ו- autocad. מלבד אילו המחשב אינו מיועד לשימושים גרפיים כבדים וכמובן לא למשחקים. אשמח להמלצות על כרטיסי מסך מתאימים במחירים לא מופקעים. בנוסף אם יש צורך לפתרון קירור לכ. מסך, אז אשמח להצעות גם בנושא זה

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  17. למה גימיק? http://www.beyond3d.com/reviews/ati/9800_256/ לפי pc spot זה אומר שבמשחקים מסויימים כמו UT 128 מ"ב לא מספיקים

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  18. ראשית כל, ארצה לגעת בסוגית ה"בריאות", האם המיתוס סביב המסכים הדקים - "אין קרינה - יותר בריאים לעין" תקף כיום, האם מסכי ה CRT העדכניים עליונים על פני מסכי ה LCD, גם בנושא זה. בנוסף, שמתי לב שהת'רד שדבוק נפתח דיי מזמן, שאבתי ממנו ידע אך החלטתי שאני זקוק לת'רד חדש ומעודכן, ואנא עדכנו אם ישנם דגמים חדשים ומשתלמים יותר. עשיתי מיני מחקר משלי ואודה לכם אם תמליצו ולי תתקנו אותי \ תעזרו לי לבחור שנית, מצאתי רק דגם TFT אחד מומלץ, איכותי ובעל תגית מחיר אטראקטיבית בארץ והוא, איך לא, ה Hyundai Q17 http://graphics.tomshardware.com/display/20030626/lcd-06.html שרבים פה בפורום המליצו עליו, כמו גם tomshardware הידוע. לגבי מסכי CRT, מצאתי מספר דגמים אטראקטיביים, ותקנו אותי אם אני ט…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by contA-,

מהו זמן התגובה הנמוך ביותר למסכים הדקים?

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  20. שלום לכל התותחים ... בזמן האחרון יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מופיעים לי על המסך נקודות אדומות שנראות כמו פיקסלים שרופים. :s05: אבל, ברגע שאני מחשב את המסך שלי למחשב אחר לא מופיעים לי הפיקסלים השרופים. אז החלטתי לשדרג למשהו יותר טוב וחדשני יותר. הצרכים שלי הם: * סרטים וסדרות בחיבור לLCD ע"י יציאת 1080p HDMI. * משחקים כמו CIV IV, Heroes V, C&C Red Alert 3, Supreme Commander, Settlers IV ואחרון חביב C&C TW 3 * אני משחק ברזולוציה של 1680-1050 אני לא מבין ??? כל כך בכרטיסי מסך וחברים אמרו לי שפה יש את מי שמבינים באמת בלי חרטות. התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח. כרגע יש לי לוח אם של ASUS P5WDH DELUXE 975 מעבד של אינטל E6600 יש לי ספק כוח של Thermaltake TR2-500…

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  21. אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  22. Started by law89,

היי נניח שיש מעבד ללא כרטיס מסך מובנה ובלוח אם יש יציאות מסוימות למסכים. האם הכרטיס מסך שקונים צריך להכיל את כל היציאות של הלוח אם כדי שכל היציאות יעבדו?

23. Started by taltola,

כמה התוכנה אמורה לשקול? למישהו יש קישור?

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  24. היי, הלך לי כרטיס מסך במחשב - 7300GS. אני רוצה להחליף אותו, האם ATI 5450 יתאים למערכת? C2D מעבד, 1GB RAM, ספק כוח 350W של EZCOOL (כן, מערכת דרעק

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by hck,

היי! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בתקציב של כ-800 ש"ח. מכיוון שאני לקוח וותיק של GeForce, שמתי את עיני על שני כרטיסים: FX5700 ו-Ti4200 ושניהם עולים כ-850 ש"ח כ"א. כמה שאלות: 1. האם זה ברור מאליו שהFX עדיף כי הוא יותר חדש? 2. איך הFX5700 (במשחקים כבדים)? 3. לפי ההודעות שהספקתי לעבור עליהן בפורום, ניתן להבין שכולכם מכורים לכרטיסי הRadeon. 1.3. אפשר לדעת מה כל כך טוב בכרטיסים אלו? 2.3. בהרצת מבחני בנצ'מרק ,כרטיסים באותו טווח מחירים של GeForce ושל Radeon, מה מקבל ציון יותר טוב??

• 9 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים