כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך 7870 AMD בעיה זה שווידאו מכל סוג לא מרגיש שרץ חלק במסך מרגיש שפריים רועד ולא שוטף או פריים נעשה איטי זה קורא בכל סוג של סרט או נגן או יוטיוב לשלוח אותו לבדיקה לא ניתן כי הרשת לא יודעת לבדוק בשבילה כרטיס עובד או לא עובד אין באמצע איפה יכולה להיות התקלה ? בכרטיס ? חלק אחר ?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי.... יש לי כרטיס מסך LEADTEK TI4400 128MB MYVIVO התקנתי את התוכנה WINFAST PVR...עכשיו יש לי בעיה... לראות סרטים מהקלטת במחשב אני יכול אבל כאשר אני מנסה להקליט ממחשב סרט לקלטת וידאו אני לא מצליח...זה לא מקליט לי כלום... בבקשה אם מישהו הצליח לעשות את זה שיגיב פה... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה עדיף זה http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=950 או זה http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1079
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
טוב בשעה טובה סיימתי לרכוש את כל החלקים (מפרט בצד) החלק האחרון היה 470GTX (כן כן אני יודע ה5850 משתלם הרבה יותר וכו וכו..היו לי את הסיבות שלי) להלן התוצאה בVANTAGE על הגדרות PERFORMANCE למי שמעניין אותו מבחינת חווית שימוש, אז כל מה שניסיתי לזרוק עליו הוא אכל בלי מלח. על 1920X1200 עם AA4 על קרייסיס על הגדרות VHIGH רץ חלק. אגב כשהוא רץ חלק הוא פתאום מרשים הרבה פחות בתהליכי הורדה מSTEAM של DIRT2 וMODERN WARFARE 2 (למרות שבשבילו גם ה8800 הקשישא שלי הריץ בלי בעיה) לבדיקות ביצועים. הBENCH של NVIDIA עם המזחלת האל-קולית אדיר. רץ חלק, נראה מדהים והפיזיקה פועלת חלק למשעי. לרעתו יאמר שהוא רותח. בהרצה של בנצ'ים או בהעמסה מכוונת (FURMARK לבדיקת עומס וארטיפקטים) הוא מגיע גם ל…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה, אולי מישהו פה יוכל לענות. אני יודע שקצב הריענון של רוב מסכי ה-LCD מוגבל ל-60HZ, אפילו שזמן התגובה שלהם יכול להיות 4MS או 8MS. זה אומר שגם אם כרטיס המסך מוציא יותר מ-60FPS, המסך יציג בפועל 60FPS. אבל, שחקנים רבים של COD4 נשבעים שיש הבדל משמעותי בין 125FPS לבין 250FPS. לטענתם, ב-250FPS המשחק זורם יותר, חלק יותר, נראה פחות מקרטע. איזו סיבה יכולה להיות לתופעה כזו? הרי בשני המקרים המסך יציג לא יותר מ-60FPS.
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום , יש לי קלטת ווידאו שאני ממש רוצה להעביר למחשב. הבנתי שיש כמה שיטות , אחת מהם זה להקליט מהוודיאו למצלמת ווידאו ואז להעביר למחשב , אבל אין לי מצלמת ווידאו. דרך נוספת היא פשוט להעביר מהווידאו ישירות למחשב. הכרטיס מסך שלי הוא RADEON 8500 , לראות סרטים מהמחשב לטלוויזה אני יכול , אבל אפשר להעביר מהווידאו למחשב ? כבל יש לי והוא כבר מחובר לווידאו , הווידאו על PLAY , אבל אין לי מושג מה עושים מפה.. ניסיתי ב - DISPLAYS של הכרטיס מסך אבל לא מופיע שם כלום חוץ מהמסך עצמו (כשאני רואה סרטים על הטלוויזיה אז מופיע שם שהטלוויזיה מחוברת). עזרה בבקשה , תודה.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
Gigabyte GA-RX80128D זה הדגם קודם כל האם הוא 128 ביט או 256? האם הוא עם 12 צינורות או 8? לפי http://www.a1-electronics.net/Graphics_Cards/ATI/2004/ATI_Radeon-X850-X800_Dec.shtml יש לו 12 צינורות ו 256 ביט לפי דימה מפנדה יש לו 8 צינורות ו 256 ביט לפי האתר של ג'יגה בייט (משום מה העמוד של המוצר ירד עכשיו) הוא 128 ביט ו 12 צינורות מי צודק מי לא תעזרו לי פה
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי מסך של IIYAMA 454 לפני שבוע ויש לי על המסך מין 2 פסים חלשים כאלה שבקושי רואים אותם, פס אחד בחלק העליון ואחד בתחתון. כשמיסתכלים על הפסים זה ניראה כמו פאק של המסך אז היתקשתי לחנות שקניתי ממנה את המסך כדי לברר מה הבעיה ולדרוש החלפה אם צריך ואמרו לי ששתי פסים הם סימנן הכר של IIYAMA שמראים שהמסך מקורי והפסים זה לא ביגלל איזה בעיה במסך. עכשיו אני לא יודע אם זה באמת נכון כי הפסים באמת חלשים ולא ממש רואים אותם אבל בכל זאת קשה לי להאמין שהחברה תעשה כזה דבר רק בשוויל להראות שהמסך מקורי. האם זה באמת נכון מה שהטכנאי אמר לי או שזה סתם חירטות שהוא המציא בשויל שאני לא יחליף את המסך? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לחוות דעות על הכרטיס מסך הבא: חשבתי על אופציה חדשה אבל כמה דברים מסקרנים אותי לגבי הכרטיס הזה. http://skypc.co.il/pl_product~954000~8~0.htm השאלות שלי לגביו: 1. מה יחס הביצועים שלו לעומת HD4850, זאתמרת מי יותר חזק. 2. כמובן מה הטמפ' שלו והאם הקירור הנ"ל אפקטיבי. 3. האם תווצר בעיה כאשר יש לי לוח אם שהוא DDR3/2 וכך גם הזכרונות. והאם כמובן הוא יתאים למפרט הבא Q6700 2.66GHz 1066MHz|GB P43 DDR2|G.skill 4G 800MHZ CL4 GeCube HD4850 512MB WD 320GB AAKS SATA2| ASUS DVD-RW X20 NZXT APOLLO+SeaSonic 500W
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Gigabyte Radeon 9000 PRO ומשום מה יש לי שני דברים מותקנים: Gigabyte Radeon 9000 PRO , וגם Gigabyte Radeon 9000 PRO - secondary. מה זה הדבר הזה?? זה אמור להיות ככה? גם אחרי שעשיתי uninstall לשניהם ועשיתי ריסט, אז הwindows התקין לי אוטמטית את שניהם שוב! אני שואל כי מאז שקניתי את הכרטיס, המחשב שלי לפעמים נתקע פתאום בלי שום סיבה ואז כשאני חוזר אחרי שעשיתי ריסט, אז זה אומר שהבעיה היתה כנראה בכרטיס המסך..
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=8439 הייתי אומר קצת יקר למה שהובטח, אבל אני מאמין שהוא ירד.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי מסך מסוג nvidia geforce2 mx/mx400 של חברת LG לאחרונה הבהירות במסך נהייתה ממש גרועה ורואים בחלק מן המסך טישטוש המסך ניראה כזה כמו בפוקוס יש עליו טישטוש בחלקים מסויימים והכתב ממש מטושטש בקושי רואים ההיתרון היחידי הוא שבמשחקים רואים טוב מאוד מה עליי לעשות כדי לסדר בעיה זו ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות מחשב לשימוש משרדי ואין לי מושג איזה כרטיס מסך אצטרך. אני מתכוון להשתמש שימוש יומיומי בתוכנות autodesk inventor ו- autocad. מלבד אילו המחשב אינו מיועד לשימושים גרפיים כבדים וכמובן לא למשחקים. אשמח להמלצות על כרטיסי מסך מתאימים במחירים לא מופקעים. בנוסף אם יש צורך לפתרון קירור לכ. מסך, אז אשמח להצעות גם בנושא זה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
למה גימיק? http://www.beyond3d.com/reviews/ati/9800_256/ לפי pc spot זה אומר שבמשחקים מסויימים כמו UT 128 מ"ב לא מספיקים
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ראשית כל, ארצה לגעת בסוגית ה"בריאות", האם המיתוס סביב המסכים הדקים - "אין קרינה - יותר בריאים לעין" תקף כיום, האם מסכי ה CRT העדכניים עליונים על פני מסכי ה LCD, גם בנושא זה. בנוסף, שמתי לב שהת'רד שדבוק נפתח דיי מזמן, שאבתי ממנו ידע אך החלטתי שאני זקוק לת'רד חדש ומעודכן, ואנא עדכנו אם ישנם דגמים חדשים ומשתלמים יותר. עשיתי מיני מחקר משלי ואודה לכם אם תמליצו ולי תתקנו אותי \ תעזרו לי לבחור שנית, מצאתי רק דגם TFT אחד מומלץ, איכותי ובעל תגית מחיר אטראקטיבית בארץ והוא, איך לא, ה Hyundai Q17 http://graphics.tomshardware.com/display/20030626/lcd-06.html שרבים פה בפורום המליצו עליו, כמו גם tomshardware הידוע. לגבי מסכי CRT, מצאתי מספר דגמים אטראקטיביים, ותקנו אותי אם אני ט…
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מהו זמן התגובה הנמוך ביותר למסכים הדקים?
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים ... בזמן האחרון יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מופיעים לי על המסך נקודות אדומות שנראות כמו פיקסלים שרופים. :s05: אבל, ברגע שאני מחשב את המסך שלי למחשב אחר לא מופיעים לי הפיקסלים השרופים. אז החלטתי לשדרג למשהו יותר טוב וחדשני יותר. הצרכים שלי הם: * סרטים וסדרות בחיבור לLCD ע"י יציאת 1080p HDMI. * משחקים כמו CIV IV, Heroes V, C&C Red Alert 3, Supreme Commander, Settlers IV ואחרון חביב C&C TW 3 * אני משחק ברזולוציה של 1680-1050 אני לא מבין ??? כל כך בכרטיסי מסך וחברים אמרו לי שפה יש את מי שמבינים באמת בלי חרטות. התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח. כרגע יש לי לוח אם של ASUS P5WDH DELUXE 975 מעבד של אינטל E6600 יש לי ספק כוח של Thermaltake TR2-500…
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך gigabyte gtx 460 1 giga וכרגע הוא על 850 לליבה 1000 לזיכרונות והמתח הגעתי למקסימום 1.087 אני רוצה למשוך את המתח עוד אבל כפי שאתם מבינים אי אפשר והבנתי שאם צורבים ביוס אחר אז זה כן ניתן ... מישהו עשה \ ניסה \ יודע משהו ויכול להסביר לי ? מדריך או משהו וגם לדעת אם הביוס החדש מתאים לכרטיס שלי ספציפי לgigabyte תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי נניח שיש מעבד ללא כרטיס מסך מובנה ובלוח אם יש יציאות מסוימות למסכים. האם הכרטיס מסך שקונים צריך להכיל את כל היציאות של הלוח אם כדי שכל היציאות יעבדו?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי, הלך לי כרטיס מסך במחשב - 7300GS. אני רוצה להחליף אותו, האם ATI 5450 יתאים למערכת? C2D מעבד, 1GB RAM, ספק כוח 350W של EZCOOL (כן, מערכת דרעק
-
- 7 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, שאלה קטנה לפני רכישה... אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים: GIGABYTE 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR3 PCIe או אפילו זול יותר.. GIGABYTE HD 3650 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0 מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש להחליף את ה XFX 9600GSO שסחב עד עכשיו בצורה מכובדת נורא חשבתי על 6870 ביחד עם OCZ MODXTREAM 600 , המחשב מחובר לטלויזיה 42" והבנתי ש ה 6870 מסתדר יפה ב 1920X1080 אשמח להצעות בעניין, תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שמעתי שבינתיים הוא לא מגיע לארץ....אבל בארה"ב כתוב הוא עולה 280 דולר?!! זה כמו פה ה 4850 SONIC! כמה יעלה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל + כל המיסים וכל זה , קיצר עד השלב בו הכרטיס יגיע אליי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-