כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי: מעבד Q9400 1333MHZ LGA775 6MB מארז+ספק 550W טרמנלטק דיסק קשיח 500GB WD+160GB WD צורב DVD LGX22 אני רוצה לקנות את החלקים הבאים: זיכרון 1333MHZ G.Skill F3-10600CL9D-8GBNT 2X4GB בעלות של 243 שקל לוח אם לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 בעלות של 238 שקל כרטיס מסך אני חושב לקחת את 6450HD 1GB של גיגה בייט שעולה 248 שקל יש לכם הצעות יותר טוב לכרטיס מסך???אני יכול לשלם עד 300 שקל לכרטיס מסך למחשב אני פשוט רוצה להשמיש את המעבד החזק הזה ולא להוציא מלא כסף על המערכת הזאת. מיכוון שהמעבד עובד בתדר של 1333MHZ אני יכול לקחת לוח שיתמוך עד 1333MHZ וזיכרון שיתמוך עד 1333MHZ ובעצם אני לא מבזבז הרבה כסף ואני גם מנצל את המערכת עד הגבול שלה השאלה אם הכרטיס מסך חלש מידי להפעיל קרסיס 2 ובט…
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום חברה מחר אני מתכנן לקנות כרטיס מסך סוף סוף התקציב 800 ש"ח מישהו מכיר אופציה יותר טובה או שזה המלך הבלתי מהורהר בסכום הזה ? כדאי להשקיע עוד 100-150 ש"ח ולקנות משהוא אחר ? בקיצור אשמח לשמוע הצעות תודה! זה למפרט הזה ntel® Core™ i3-2120 Processor (3M Cache, 3.30 GHz) FOXCONN H67 M-S V2.0 ATI Radeon™ HD 4300 4GB RAM DDR3 SAMSUNG 500GB CM 690 II Advanced SeaSonic M12II 620 Bronze 620W Arctic freezer 13
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 660Ti אבל האם לקנות את גרסת האוברקלוק או לקנות את הרגיל? MSI 660Ti Power Edition או MSI 660Ti Power Edition OC תודה
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, אך מאחר והוא מחשב בן 3 שנים ואין לי לוח אם התואם ל- PCI-EX אז האפשרות היחידה שלי זה לקנות כרטיס טוב AGP. כיום הכרטיס מסך שיש לי זה ATI 9600XT 128MB שעד היום שימש אותי בהצלחה. אני משדרג קצת את המחשב שלי למרות שהיום זה דבר די מוזר לעשות אבל עדיין זה התקציב שלי. כבר היום שידרגתי את הזיכרון הפנימי של המחשב ל2GB אחרי שהיה לי 512MB. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בנוסף אני רוצה שבכרטיס מסך תיהיה יציאת HD וDVI. אשמח המלצות לכרטיסים על מחירהם והחנויות אשר מוכרות עדיין א הדור המיושן הזה AGP. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, כתבתי כאן אתמול על הכרטיס החדש שקניתי, אבל, בכרטיס יש גם כניסת ווידיאו-אין ויש לי גם ממיר שבא עם הכרטיס שמתחבר לכניסה ומאפשר כניסה לש חוט מסוג בננה. ניסתי לחבר את זה לווידאו ולראות משהו על המסך ואני לא רואה כלום. מן הסתם, צריך איזושהי תוכנה, יש לכם מושג איזו? באו לי עם הכרטיס שמונה דיסקים שאין לי מושג מה מהם מתאים כדי באמת לראות משהו דרך הכניסה. תודה, דן
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שמעתי שבינתיים הוא לא מגיע לארץ....אבל בארה"ב כתוב הוא עולה 280 דולר?!! זה כמו פה ה 4850 SONIC! כמה יעלה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל + כל המיסים וכל זה , קיצר עד השלב בו הכרטיס יגיע אליי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן, Pulse 5700 XT או RTX 2070 Super ? מבחינת ביצועים ההבדל בינהם הוא לא משמעותי אבל קצת חושש מעניין האמינות והדרייברים ב- 5700XT האם ה RTX שווה את ה- 400 שקלים הנוספים? יעבוד עם מעבד Ryzen 5 3600 ומסך 1440p
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
אז עוד דודים שלי מגיעים מרוסיה בקרוב אני שעות חיפשתי בגוגל ניסיתי למצוא 6600GT \6800LE (חנויות ברוסיה כמובן) לא מצאתי ... מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא את הכרטיסים האלו? ( אני ינסה לחפש עוד לבד אבל ישמח לקבל עזרה מהצד) גם האיזור ה 250 $ 220 יורו . 6000-7000 רובל . עם תמצאו איזה 6800 רגיל גם טוב f תודה על העזרה! (עם יהיה כאן בכלל מישהו שיעזור :-* ) (ושהכרטיס יבוא על 36 חודשי אחריות =3שנים , כבר מצאתי 6800 ב 250 דולר אבל בא רק עם 12 חודשי אחריות :-\ ) תראו מה מצאתי תגידו עם שווה http://www.oldi.ru/catalog/show.php?idx=4858&cod=22134 הכרטיס 300 דולר וזה אומנם שווה אבל לא נעים לי לבקש מהדודים לשלם עלי עוד 300 דולר אחרי ה נגן שקנו לי שעלה 500 דולר (ואחר כך …
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
לא משנה על איזה הגדרות אני אשים בכל זאת ירקטע... הדרייבירים שלי הם 8.6... משהו יודע מה הבעייה?
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
יש ברשותי כיום לוח אם של אינטל פשוט עם חריץ AGP. במחשב אחר בבית לאחותי יש לוח אם גם כן של אינטל תושבת 775 לעומת 478 שלי אבל הכי חשוב לי הPCI E שמותקן שם. ההתלבטות שלי היא ככה: להחליף בין הלוחות-שזה גורר להחלפת קירור מעבד . להעביר את הביגטייפון מהמעבד הישן לחדש (אותו מעבד-3) אך תושבת חדשה... בנוסף,לאחותי יש שם דיסקים של SATA. לא בעיה -אפשר להחליף לדיסק שיש לי 120 ג'יגה של IDE אחד. ובנוסף,כל הבלאגן של ההרכבה פירוק המאווררי מעבד וכד'... אני מעוניין לעשות את כל הבלאגן הזה בשביל היציאה הזו שכל כך חשובה לי ולא מעוניין להוציא עוד כמה מאות שקלים על לוח בשביל היציאה הזו שיש אחד כזה בבית. עכשיו-נגיד והחלפתי והכול עובד טוב ויפה,חשבתי על הכרטיסים הבאים שלדעתי יתאימו למשחקים …
-
- 16 תגובות
- 903 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי xfx geforce 6600GT agP 128 הבעיה איתו הוא שהוא לא מספק את כול מה שהוא יכול להביא קירטועים נוראים במשחקים חדשים וגם בישנים מאוד כמו קאונטר סטרייק יש לי דריבר כנראה א מעודכן וחיפשתי באתר ולא מצאתי אני ממש לא מבין באתר שלהם כלום מישהו יכול לעזור לי להסתדר אם זה ? להביא לי לינק ישיר לדריבר הכי טוב שיש לכרטיס הזה.
-
- 15 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב נייד ואני מעוניים להקליט בעזרתו שידורים מהטלוויזיה. יש לי יס מקס ככה שאני יכול להקליט סרטים אבל הבנתי שאין אפשרות לחבר את זה למחשב. אם אני קונה כרטיס טלוויזיה אני יכול לחבר אותו ליסמקס ? כמה עולה כרטיס טלויזיה חיצוני שאיפשר לי להקליט שידורים למחשב ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך 1 גיגה pci-e אני רוצה כרטיס דווקא של nvidia אני רומה כרטיס מסל חזק ושלא מתחם ושיהיה דק ולא ארוך כמו ה=9800gtx 512 מגה שיש לי כיום אני יגיד לכם למה אאני רוצה להחליף אותו כי הטמפרטורה שלו היא בין 66-67 ואמרו לי שזה לא טוב בכל מקרה תביאו לי המלצות
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי, אני זוכר שקראתי לפני דיי הרבה זמן (שנה +) שהליבה של HD5850 היא בעצם אותה ליבה כמו ה5870 רק שהוא נעול ובעל קלוקים נמוכים יותר. באותו זמן חיפשתי קצת באינטרנט מידע על זה וראיתי שיש אנשים שצרבו ביוס של 5870 על 5850. האם הדבר באמת אפשרי?יש צורך בגירסא מסוימת של 5850 על מנת שזה יעבוד ? אשמח לעוד מידע על העניין.
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מכונות גיימינג קומפקטיות שמבוססות על מעבד וכרטיס מסך של המחנה האדום? זו מגמה שאמורה להפוך לפופולרית הרבה יותר בעתיד הקרוב, והסיפתח יהיה שייך ליצרנית הטאיוואנית הפופולרית לכתבה
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני רוצה שתירשמו את הטמפרטורה של הכרטיס שלכם סתם ככה שהוא לא עושא כלום ואת הטמפ אחרי משחק כל שהוא ואת החברה שלכם בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי חברה מה אתם אומרים על הציון הזה ב 3DMARK הציון הוא 12981 עם GEFORCE 4 TI4200 של MSI 64 מגה זכרון אני עובד עם חלונות XP PRO וכמובן בדרייורים החדשים של NVIDIA להשוואה שלכם http://service.madonion.com/compare?2k1=4350953
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש והחלפתי את הכרטיס X300 שבא איתו ל MSI 6600LE ועכשיו אני רואה כל מיני תופעות לוואי על המסך עכשיו אמרו לי לבוא למעבדה ולבדוק מה קורה עם הכרטיס עכשיו אמרו לי שיש אפשרות להחליף ל Radon X1300PRO עכשיו הסתכלתי בכל מיני מקומות ניסיתי לברר מחירים שטויות וראיתי פתאום ש X800 עולה 2000 שקל והכרטיס X1300 עולה 800 שקל?! מה ההבדל בין הכרטיסים האם תכנית ה X1300 צריך להיות יותר טוב מה X800? או שכדאי לי בכלל להישאר עם ה MSI 6600LE בתודה מראש, טומי.
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
האם החברה ATI Technologies משווקת כרטיסי מסך ברמה טובה כמו Gigabyte ?
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
הידיעה, מ3DCHIPSET, מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים בוינדוס 98. תרגמתי לעברית: ATI מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים במערכות ההפעלה וינדוס X9. ATI הודיעו שהבעיה תהיה עם תמיכת WHQL, אבל רוב הדריברים לא תומכים בWHQL בכל מקרה, כך שכל מה שמשתמשי X9 יצטרכו לעשות, זה להתקין את הדריברים של וינדוס ME במחשב שלהם והכרטיס יפעל. הבעיה נוצרה, מכיוון שמייקרוסופט לא מקבלת דריברים למערכות אלו לאחר הראשון ליולי 2002. מערכות ההפעלה עדיין נתמכות ע"י ATI וצרכנים עם מערכות אלו יכולים לקבל תמיכה. דריברים לוינדוס NT ישוחררו זמן מה אחרי שיחרור הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היי, יש הבדל גדול בין 512 זכרון בכרטיס מסך ל1GB או אם זה יותר משתלם או לא? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5478 http://skypc.co.il/sg_product~4718462000056~8~0.htm
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להפעיל משחק(סימולטור טיסה) על מחשב חדש עם כרטיס מסך GT 740 שמחוברים אליו 3 מסכים. המחשב מזהה את שלושת המסכים ועושה extend לתצוגה בתצורה בה יש מסך ראשי(בו מופיעה שורת המשימות של הוינדוס ושולחן העבודה) ו2 מסכים מצדדים אליהם ניתן לגרור חלונות. במשחקים זה לא עובד טוב, ולפי מה שהבנתי יש פ'יצר של הכרטיס מסך שנקרא surround שמחבר את המסכים כך שיזוהו בוינדוס כמסך אחד ברוחב של 3 מסכים. משום מה, כשאני נכנס לcontrol panel של הדרייבר של הכרטיס מסך זה פשוט לא קיים. אני לא רואה שם שום אפשרות כזו. באתר של NVIDIA ראיתי שהכרטיס מסך כן תומך בזה http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gt-740/features מישהו יכול לעזור לי להבין למה זה לא מופיע וא…
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-