כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים... אני צריך עזרה בבחירה לכרטיס מסך.. המפרט שלי כרגע הוא.. Intel 3400Mhz Cpu 1500MB 400MHZ.. Radeon 9600XT 256mb.. agp אני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי עכשיו... השאלה היא האם שווה לי להשקיע 600-800 שקל בשביל כרטיס שיתן תמורה גדולה יותר מהכרטיס העכשווי שלי עכשיו.. תודה מראש...
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יכול להיות שראיתי כתבה שבדקה והגיע למסקנה שכן?
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את הכרטיס התאפשר לי לשחק ב-GEARS OG WAR על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1680 1050. כמובן שהמראה מאוד השתפר והפירוט של כל הפרטים במשחק באמת מצויין, אבל משום מה יש לי כאלו טיקים במסך(מן גלים כאלו), ובשלבים מסויימים המשחק קצת נקטע ולא רץ חלק(לרוב הוא רץ חלק) ובעקבות זאת אני מעריך שאני מקבל FSB קצת נמוך, בסביבות ה-30 ואולי נמוך מזה, עכשיו GOW זה לא קרייסיס, זה צריך לרוץ חלק לגמרי ונראה לי עכשיו שהמעבד כמו שכבר אמרתם לי אכן קצת מגביל את הכרטיס ונראה לי שאני אחליף אותו(אשמח לקבל המלצה), חוץ מזה החלטתי להחליף למארז קצת יותר מרווח עם פתרונות קירור מובנים כי הספק והכרטיס יצרו שם קצת בלגן ואין זרימת אויר טובה. ואולי אתם יודעים איך להגדיר שמהירות המאוורר של ה-260 ת…
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
dsiplay driver stopped responding and recovered dsiplay driver nvidia windows kernel mode driver version 285.62 stopped responding and successfully recovered זה גם קורה בדרייבר ישן לפעמים המסך פשוט קופא ופעם אחת קרס המחשב
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בסביבות ה-400 500 שקל משהו חזק למשחקים!! תודה מראש לכולם
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
קיבלתי את המסך LCD החדש שלי ואני מחפש Utility שיוכל למצוא אם יש dead pixels מישהו מכיר? בנוסף, כרגע חיברתי לאפטופ ישן עם כרטיס מסך מעפן S3 עם 16MB זיכרון - יכול להיות שזה מסביר למה הצבעים לא נראים כל כך טוב?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי, אני כבר לא ממש נוב בכל הקטע של כרטיסי מסך וכאלה אבל יש לי שאלה: אף פעם לא יצא לי לשמוע מישהו שיודע אומר את המילה ATI ורק ראיתי שכתוב באנטרנט... עכשיו, איך צריך להגיד? 1. כמילה - ATI כלומר: "אטי" או כמו החברה המתחרה "נבידה". 2. או כל אות לחוד - A T I כלומר: איי טי איי, לדוגמא - F.B.I. איך אומרים - כמו 1 או כמו 2? נ.ב: מצטער אם אתם חושבים שאני נוב אבל אני לא ממש כזה פשוט בחיים לא יצא לי לשמוע מישהו אומר את המילה הזאת - רק שמעתי את השם של "נבידה".
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
טוב אז הינה הדילמה שלי אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מתוצרת nVidia, את ה 6800 GT בחרתי מנידיעותי לקנות את אחד הכרטיסים של אחת מהחברות הנ"ל, אך איני יודע של מי. לא מצאתי השוואה בינהם ברשת והם עולים בערך אותו הדבר 450$ חבר שלי נוסע לארה"ב ואני יכול להזמין את הכרטיס אל הבית שהוא מתאחסן בו, ולכן אני גם מבקש מכם, גולשים יקרים, לחלוק אימי מידע בקשר לחנויות שבהן ניתן לקנות את אחד מהמוצרים. (פרט ל newegg ו amazon) לינק לכרטיס של Leadtek WinFast A400 GT TDH http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_2.html לינק לכרטיס Gainward PowerPack! Ultra/2400 TV-DVI http://www.gainwardusa.com/products/vga_2400dt.htm *נ.ב. מה ההבדל בין הרגיל ל Golden Sample
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
שמתי לב שהמשחקים הכי חדשים תומכים בפיזיקה והכרטיסים של NV טובים בזה כמובן שרק הם תומכים בזה, עכשיו יש לי שאלה כרגע יש לי HD4870 שלא מספק אותי כמו שצריך לכן חשבתי אולי לקחת GTX275 וכאן הבעיה אני כימעט בטוח שהוא חזק יותר ואני גם כימעט בטוח שכל המשחקים הכי חדשים תומכים רק בפיזיקה נגיד MAFIA 2,KANE & LYNCH 2,CRYSIS 2,MAX PAYNE 3 ועוד הרבה אחרים שיצאו בעתיד הלא כל כך רחוק, לכן אני גם בטוח שהקניה תיהיה כעשיו השאלה האם זה שווה בשבילי ? מיבחינת ביצועים נטו כמובן ?
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בKSP הסכימו לבא לקראתי ולהחליף לי את הכרטיס בכל מה שארצה , אפילו שהכרטיס הנ"ל ניבדק שוב ונימצא תקין לחלוטין במעבדה אני מאמין להם , יכול שיש לי בעית תאימות בלוח אם , לקחתי במקומו HD6850 , ובלי עין הרע הכל עובד 100%. כל הכבוד לחברת KSP עכשיו הם הראו לי שבאמת יש אחריות ותמיד אפשר לבא לקראת הלקוח, תודה ללירן משרות לקוחות שסידר את כל זה . תודה לKSP רוני
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
כמעט כל יום כאשר בן אדם מגיע עם תקציב של מתחת ל800 ש"ח אנחנו ממליצים לו לחסוך או להרים מעט את התקציב ולקנות GF4 4200 64MB במחיר של כ~500 ש"ח. אבל... בזמן האחרון הכרטיסים האלו נעלמים במהירות, זה התחיל עם האלבטרון\אביט (כבר שכחתי) וממשיך לMSI שנעלם מן החנויות. ב"מצב החדש" שיש לנו יש כרטיסי 4200 עם 128MB בטווח מחירם של 650-750 וכרטיסי FX5600 באותו טווח מחירים. ה4200 מוביל בביצועים נטו במעט, ה5600 מוביל כאשר AA וAF מופעלים ותומך DX9. כאן מתחילה ההתלבטות מבחינת המלצה 1. האם לבעלי התקציב הנמוך נמליץ רק על רדאון 9200? 2. מי מבין 2 הכרטיסים הנ"ל יזכה בתואר? (ולא, להגיד לכל אחד "תקנה 9600XT" אינה אופציה 3. מי הפליל את רוג'ר רביט? (אל תהרסו לי, שכחתי)
-
- 7 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את ה-Hauppauge WinTV PVR150 למה אני ומחבר אותו ואיך כדי שאוכל לראות טלווזיה במחשב? האם חייבים לחבר אותו לממיר דיגיטלי, או שאפשר רק לשקע הכבלים בקיר? תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את המסך הנ"ל ולאחר כמה שעות של עבודה המסך להתחיל להחליף צבעים... כרגע הוא מוחלף בחדש או יעבור תיקון השאלה אם כדאי לקחת את אותו אחד או להחליף?
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
תוצרת2X512 PC3200 Dual Channel ,NF7-S 2500XP ,Silencer5 ,PNY הכרטיס רץ בדיפולטס. פריזים במשחקים חדשים בעיקר (DX9) . אבל באופן לא קבוע. התקנתי אותם שוב.. לפעמים מסיים 3Dmark05 ו 3Dmark03. ופעמים נתקע כמעט בהתחלה . הטמפרטורות תקינות , בדקתי שהסיילנסר מותקן טוב והזכרונות מקוררים באופן אחיד. השתמשתי בPSU נוסף לכרטיס ולדיסקים כדי לודא שאין בעית מתח . AGP Spread Spectrum על 50% . ביטלתי אוברקלוקינג - ירדתי ל166 ואף ביטלת CPU INTERFACE השתמשתי בסטיק זכרון יחיד. לא עוזר כלום . ( Ti4600 לא יכול להריץ את 3Dmark05 בגלל שדרושה תמיכה בDX9 .) הTi4600 שלי מסיים 3Dmark03 ב 220FSB אבל ה 6800GT לא מסיים ב166 ! בCPU TEST ,ה FPS של ה4600 הם ~30 נניח , ושל ה6800GT הם 1-3 !! אז מה ? ה…
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי, התקנתי יום את הוודו בשביל יציאת הטולוויזיה בעיקר(קודם היה לי ati xpert) התקנתי את הדרייורים voodoofiles ניסיתי גם את 1.07 וגם את 1.09 ובשניהם משחקים שעבדו בעבר מצויין מתפגרים: ut- הקרנל קורס quake arena- טוען שאין לי open gl ולא עולה CS- לא מצליח להפעיל משחק ותוקע את המחשב יש למישהו דריוורים אחרים להציע, או שאולי התקנת כל המשחקים מחדש תפטור את הבעיה(תגידו שזו לא הבעיה בבקשה אין לי כח להתקין עוד פעם הכל מחדש) תודה מראש, אגב היציאת טלוויזיה עובדת טוב מאוד
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מבוסס מעבד אינטל E6750, עם ספק 400 ואט של EZCOOL, ומסך ברזולוציה 1920x1200. אני מתלבט בין HD5750 או HD4870, שעיקר השיקולים נגד ה-4870 הם שהוא ישן יותר, וצורך יותר אנרגיה. איזה יתרונות יש לכרטיסים מסדרה 5 לעומת 4? אני יודע שיש DX11, אבל כמה זה משמעותי? ויש עוד יתרונות? ובכלל, האם הספק שלי יוכל להחזיק את ה-4870? תודה, מור
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיסי מסך AGP לבין PCI ? האם צריך סלוט מיוחד ל-PCI ? נראה לי שעליתי על הבעייה של ההנגאפ במחשב שלי...כנראה סלוט ה-AGP דפוק וגורם לכרטיס מסך לקרטע...וזה גורפ להנגאפ...
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איזה כרטיסים של SLI יש באזור המחיר של ה 900 שקל נגיד? חשבתי לקנות 88GT ולעשות SLI שאני יצטרך אני פשוט ישים עוד 88GT איזה ספק יחזיק לי 88GT X2 ? והבנתי שיש לי SLI אני לא מקבל מכל כרטיס 100% אני מקבל תפוקה נגיד מקסימלית של 130% משו כזה זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קניתי מסך מסך LG 1730B עם DVI, בהתחלה היה לו חיבור VGA רגיל, אמרו לי שDVI יותר טוב הלכתי וקניתי כבל DVI אבל שחיברתי לא ראיתי שום הבדל בשום דבר.... מישהו מוכן להסביר לי בכל זאת למה זה יותר טוב?
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני משדרג את המעבד ואת לוח האם ויש לי ממש בעיה. לפני כשנה קניתי MSI Gefotce FX5900 VIVO שמצריך חריץ AGP. עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם באמת טוב - ולטובים יש כבר רק PCI-E... אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס מסך מהחנות הבאה: http://www.alef-alef.co.il במחיר של עד 1500ש"ח (עדיפות למחיר הרבה יותר נמוך ועדיפות לכרטיס עם VIVO) שיתן ביצועים יותר טובים במשחקים ותצוגה מהביצועים שה FX5900 נותן. ורציתי גם לדעת אם ניתן למכור איפה שהוא את הכרטיס שיש לי עכשיו ואם כן בכמה בערך כדאי ואפשר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מחשב חדש ולמרות שיש לי כרטיס מסך מעולה ( AGP ) הבנתי שכדאי לעבור לדור הבא של הכרטיסים ( PCI-E ) ??? . רציתי את המלצתכם לגבי כרטיס מסך טוב שיספיק לטווח ארוך בסדר גודל של עד 1000 ש"ח ....טוב צריך קצת לשמור עבור המחשב . ;D 1. המלצתכם על ATI או GFORCE ??? ? 2.רצוי עם קירור פסיבי ( לא מעוניין ב OC ).
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מה זה ה AC3 ומה ההבדל בין הדגם שיש בו AC3 ובין הדגם שאין תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-