כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני מעביר את הכרטיס GTX260 ממחשב ישן למחשב חדש ולכן אני צריך למצוא לו מחליף. כיוון שהמחשב יעבור לייעוד של מחשב שני ולא למשחקים בכלל, אין לי צורך בכרטיס שכזה ואני יכול להסתפק במינימום הסביר. המפרט כולל Q9550 4GB RAM והכרטיס ישמש בעיקר למולטימדיה... תקציב של 200 ש"ח נראה לי די והותר. אני מעוניין שהכרטיס יהיה גמיש בסוגי החיבורים שלו ככל שניתן. המליצו לי לפני מס' חודשים באיזו חנות על Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI. אשמח לשמוע עם ההמלצה עדיין רלוונטית או שמא יצא כרטיסים חדשים יותר שמומלצים גם הם. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
סליחה אם נדחפתי לפורום הלא נכון, אבל זה בקשר לכרטיס מסך חדש (280x) וספק קצת ישן של סיסוניק. אני צריך חיבור כמו בכותרת לקניה או מסירה באיזור חיפה.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
https://wccftech.com/amd-arcturus-7nm-next-gen-gpu-revealed/amp/
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הזה אבל מפחיד אותי מכיוון שהוא של Zotac ואני לא 'מכיר' אותם. http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=225&Itemid=161 אני לא יודע איך הכרטיס מבחינת טמפרטורות ואיך הקירור שלו, זו פעם ראשונה שאני רואה את השם Zotac. תודה למי שיודע או מבין.
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P4 2.8GHZ 1GB RAM ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT(זה AGP אין לי אפשרות ל PCI) ואני רוצה לקנות כרטיס מסך "חדש"למחשב בתקציב של 500 שקל ומטה חשבתי על זה איך זה יעבוד לי על המחשב ? לא יהיה צוואר בקבוק או משהו כזה Radeon X1600PRO 256MB AGPSapphire ואיך הכרטיס הזה הוא טוב ? ואני גם מעוניין להוסיף 512 ראם למחשב http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=424375 תודה
-
- 14 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך עכשוויים מקבילים בביצועיהם ל-GTX260 הישן? מה טווח המחירים שלהם? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היום אני מוכר את הכרטיס 7950GX2 ב400שח ובערב אני כבר נוסע להזמין מסניף אייבורי בב"ש 4870 יש להם: ASUS 1480 SAPPHIRE 1405 GYGABYTE 1310 איזה מהם כדאי ולמה לגבי ספיר קראתי שיש אנשים שהכרטיס עושה להם באגים בגרפיקה אם מישהו ממליץ שלא לקנות מהחנות הזאת כי אוליי היא זולה אבל השרות גרוע כמו בקיי אס פי אז אני ישמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ביתי עם יציאת pci express שאני רוצה לחבר לו כרטיס מסך פשוט ביותר, בשביל לחבר לטלוויזיה על מנת שאני אוכל לראות סרטים (HD) עם קול מהטלוויזיה עצמה. וגם הסבר קצרצר על איך מגדירים את זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם WIN 7 64 BIT עם Radeon 6450 HD (ללא Eyefinity - לא גירסת הFLEX) יש לי שני מסכים זהים לחלוטין שמחוברים דרך DVI ועובדים מצוין (EXTENDED DESKTOP). והמסך השלישי שלי הוא LCD ישן (LOW RES) בעל חיבור VGA. אני יכול להחליף בין שלושת המסכים, אבל לא יכול לעבוד עם 3 במקביל, רק 2 כל פעם. מה שאני מעונין הוא שהמסך השלישי יציג את מה שמציג המסך הראשון (MIRROR),לא שירחיב את שולחן העבודה, חשבתי שהMIRROING יעבוד, אבל לצערי זה לא כך. על המחשב מותקנת תוכנת UltraMon, וכאשר אני מנסה להשתמש בפונקציה של MIRROING שנמצאת בה הVGA מסומן באפור והיא מציגה שגיאה שלא ניתן להשתמש בו. האם ישנה דרך כלשהי לגרום לזה לעבוד? אם לא תוכנתית אז חומרתית (מפצל או משהו כזה?) או שאני חייב לרכוש את גיר…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הי, אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה שיכול לקלוט את הממיר של הוט (ב F.A.Q ראיתי שכל כרטיס מסך עם יציאה כזו לא בהכרח מתאים) הכרטיס יתחבר למסך Samsung SyncMaster 2443BW ואם אפשר גם שיריץ את GTA 4 זה יהיה מעולה. המחשב שלי: Q8200 @ 2.33 DDRII 2G/800 MHZ של kingston לוח אם: לא יודע... גנרי, זה מה שכתוב במפרט: לוח אם אינטל G43TF CHIPSET כולל 6 יציאות USB ויציאת FW ללא יציאה טורית ומקבילית. חיפוש בגוגל לא מניב כלום. (זה מה שקורה כשאבא שלך מקשיב לטכנאי מהחברה שלו ולא לי שבניתם לי פה מפרט מצוין באותו מחיר) ספק כוח 450W של HEC ד"א הכרטיס מסך הנוכחי הוא 9500GT אני מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה מראש. י
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איך נחשבת חברת Sapphire לכרטיס Radeon 9700 Pro Video Card לאחר חיפוש בפורום פה ראיתי שהם כחברה לא נחשבים טובים- אבל בסדרת 9XXX זה לא חשוב.. בכל מקרה- למה כרטיסי GIGABYTE עולים 1900 שקל לעומת 2500 של SAPPIHRE?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הידיעה, מ3DCHIPSET, מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים בוינדוס 98. תרגמתי לעברית: ATI מאשרת תמיכה של הריידונים החדשים במערכות ההפעלה וינדוס X9. ATI הודיעו שהבעיה תהיה עם תמיכת WHQL, אבל רוב הדריברים לא תומכים בWHQL בכל מקרה, כך שכל מה שמשתמשי X9 יצטרכו לעשות, זה להתקין את הדריברים של וינדוס ME במחשב שלהם והכרטיס יפעל. הבעיה נוצרה, מכיוון שמייקרוסופט לא מקבלת דריברים למערכות אלו לאחר הראשון ליולי 2002. מערכות ההפעלה עדיין נתמכות ע"י ATI וצרכנים עם מערכות אלו יכולים לקבל תמיכה. דריברים לוינדוס NT ישוחררו זמן מה אחרי שיחרור הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס הזה הוא 64 מגה דרך אגב והוא נמכר די בזול מה אתם אומרים??
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
Gigabyte http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2588&CatCode=400 או Sapphire http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3829&CatCode=400 לכרטיס של Gigabyte יש oc מהחברה (זול יותר ב50 שח) ולכרטיס של Sapphire יש קירור משופר לשנייהם יש 1 gb מה יעבוד יותר טוב ויתן ביצואים יותר טובים
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
כל מי שתשובתו לא נמצאת ברשימה או שהוא חולק על איך שדירגתי את הכרטיסים - מוזמן לכתוב!!! אסף
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
נראה לי שהכרטיס מסך שלי הלך. כשהתעסקתי עם הכרטיס בניסיון להסיר את ההיטסינק המרובע ולשים במקומו קריסטל אורב שרטתי את פני השטח האחוריים של הכרטיס וכמעט עקרתי טרנזיסטור ממקומו( כמו כן כל המשחה הטרמית נמרחה על הכרטיס ), ובסוף שמתי את הקריסטל אורב. הרכבתי את הכרטיס במחשב והפעלתי את המחשב והכל עובד חלק . אחרי כמה שעות שהמחשב עבד חלק לפתע כשאני מנסה להיכנס למשחקים הוא נתקע לי. אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה שבה כתוב שהכרטיס מסך נתקע ויש צורך לעשות רסטרט . בקיצר, המחשב עושה רסטרט אוטומטי ואז כשהמחשב עולה מחדש , הוא נותן לי הודעות שבהן כתוב אם אני רוצה לשלוח את השגיאה ( אתם מכירים את זה ). רצוי לציין שהמחשב נתקע רק בכל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק כלשהו, וכאשר אני עובד…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הכרטיס טלויזיה שלי לא עובד בWinXP כי אין לי דרייורים מתאימים הכרטיס הוא מדגם BT878 מישהוא יכול לקשר אותי ללינק ?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
-
האם אני יכול לשים כרטיס מסך DDR3 על לוח אם של DDR 2 וכרטיסי זיכרון של 3GB? תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
NVIDIA משיקה היום רשמית את כרטיס המסך GeForce RTX 3060 Ti - האפשרות הנגישה ביותר במשפחת RTX 30 אשר מכוונת לקהל יעד גדול עם שאיפות גדולות. כל מבחני הביצועים מחכים לכם בפניםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, המפרט הקיים שלי: AMD athlon x2 4400 3gb 800mhz ddr2 nvidia 7050 onboard השימושים שלי במחשב: סרטים בHD, פוטושופ, תכנות, מטלאב, עריכת תמונות בדו מימד ובעתיד הקרוב גם סוליד וורקס. האם בהשקעה יחסית נמוכה בכרטיס מסך אני אוכל לקבל ביצועים משופרים מהמחשב? נכון להיום לכרטיס מסך הנוכחי יש בעיה עם full hd, קראתי שזו בעיה ידועה בו. חיפשתי בסטיקי על כרטיסי מסך מומלצים ולא ברור לי לפי איזו קטגוריה לבחור: הכי פשוטה או זו שברמה קצת יותר גבוהה?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד e8400 core 2 duo 3.00Ghz ו-2 בראם ו-500GB דיסק קשיח ואני רוצה מחשב למשחקים האם הכרטיס מסך: Gainward 9800GT 1024MB PCI-E DVI+TV-OUT DX10 טוב?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שני כרטיסי מסך 8800GT של חברות שונות יוכלו לעבוד במערך SLI ? האחד של ASUS ואילו השני של ZOTAK והאם הספק שלי יכול להחזיק שני כרטים כאלה ?
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
-
אני רוצה כ. מסך שיחזיק גם בעתיד.. מה עדיף מבין שניהם?
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-