כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך 7870 AMD בעיה זה שווידאו מכל סוג לא מרגיש שרץ חלק במסך מרגיש שפריים רועד ולא שוטף או פריים נעשה איטי זה קורא בכל סוג של סרט או נגן או יוטיוב לשלוח אותו לבדיקה לא ניתן כי הרשת לא יודעת לבדוק בשבילה כרטיס עובד או לא עובד אין באמצע איפה יכולה להיות התקלה ? בכרטיס ? חלק אחר ?
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בגדול אני רוצה לדעת מהו הכרטיס החזק ביותר שלא מוגבל ע"י המפרט הבא: מעבד AMD 4800x2 זכרון 2GB ספק כוח HEC-300AR-TF מסך SAMSUNG 2333T ובנוסף אם קיימות אלטרנטיבות משתלמות ממנו. הצרכים העיקריים מהמחשב - כרגע - הם משחקי פלאש וסרטים, כאשר כרטיס המסך הנוכחי עושה את העבודה בקושי רב (Geforce 7050PV אם זכרוני לא מטעה אותי). בכל מקרה אשמח אם הכרטיס החדש יוכל להריץ משחקים קצת יותר מודרניים כגון Black Ops. אין כוונה לבצע שדרוגים למעט כרטיס המסך. לכן אם אין טעם להשקיע בו, חשוב לי לדעת את זה מראש.
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב חדש שישמש אותי גם למשחקים מדי פעם. אני מחפש כרטיס מסך בסביבות מחיר של 500-600 שקל, אני מחפש את הכרטיס המשתלם ביותר, כלומר לאו דווקא את היקר ביותר אלא את זה שייתן לי יחס תועלת מחיר הטוב ביותר בסביבת מחירים הזאת. ראוי לציין שאני רוצה לשחק את המשחקים החדשים ביותר ושיראו טוב אבל הגרפיקה לא מעניינת אותי עד כדי כך (שאני אשקיע מעל אלף שקל בכרטיס הכי חדש)
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי.... יש לי כרטיס מסך LEADTEK TI4400 128MB MYVIVO התקנתי את התוכנה WINFAST PVR...עכשיו יש לי בעיה... לראות סרטים מהקלטת במחשב אני יכול אבל כאשר אני מנסה להקליט ממחשב סרט לקלטת וידאו אני לא מצליח...זה לא מקליט לי כלום... בבקשה אם מישהו הצליח לעשות את זה שיגיב פה... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
כל האנשים האלה במדריכים של להכניס מחשב לוידאו\מזוודה התלהבו שהם יכולים לשחק במחשב על הטלוויזיה הקופסה של הוידאו יושבת למטה. הם לא הסבירו איך אבל הם התחברו ישר לטלוויזיה ולא הצטרכו מסך שדרכו הם הלכו לאפשרויות והפעילו את הTV OUT האם יש דרך לעשות זאת ? חיבור\מתאמים או משהו כזה ? אני יודע שלמקרנים יש גם חיבור של מסך אבל לא ראיתי דבר אחר דומה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
טוב שמעו אני כרגע על 7300GT , עד יום ראשון שני במקרה הטוב אני תקוע איתו ... הכל התחיל שלשום כשהפעלתי בטעות PHYSX BENCHMARK במשחק DARKEST OF DAYS ואז זה נתקע ודפק לי את הצבעים במחשב , עשיתי ריסטרט ולאחר מכן הופיעו מלא ארטיפקטים ובמקרה הטוב הצלחתי להגיע לשולחן העבודה .. הוצאתי את המחשב מהחשמל וחיכיתי מספר דקות , הכל חזר לקדמותו , אמרתי ננסה לשחק שוב ונכנסתי למשחק .. שיחקתי מספר דקות בהם הופיעו ארטיפקטים מעטים ואז בום המחשב קרס ( יש לציין ששום רכיב שלי לא נמצא באוברקלוק בזמן שזה קרה) אחרי כיבוי נוסף של המחשב והוצאתו מהחשמל ליותר זמן נכנסתי לשולחן העבודה ולא היו שום בעיות , אתמול גם כן לא היו בעיות והיום - הפעלתי את המחשב לאחר שלא רצה להגיע שוב לשולחן העבודה ללא ארטיפקטים ( י…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יד לי את הכרטיס 9800gtx+ נגיד אני בקייסיס הוךף ופיתאום לאט לאט ניהים עצים ואני הולך על הסלע ולאט לאט הסלע כזה מישתנה גם בסירטון של קרייסיס יש ליפעמים מין קוו עשיתי עם atitool סריקהה של ארטיפקטים והוא לא מצא כלום מה הבעיה לעזאל??? הדרייבר שליי הוא 180.48
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
האם אפשר ? כי אני מתלבט האם לקנות את אחד מהכרטיסים האלה ולקוות שאוכל לפתוח ולהרים אותו לרמה של gt והאם בלי פתיחת צינורות הוא יתן לי ביצועים טובים למשחקים כמו san andreas half life 2 bf2 עם פילטרים יש לי אפשרות לקנות x850 pro וגם עליו כמעט בטוח אפשר לפתוח צינורות , הבעיה שהוא לא תומך sm3 מה לעשות ... אני פשוט לא יודע מה לקנות :s05: :s05:
-
- 18 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שמעו בקרוב יוצא משחק שאני ממש אוהב אני רואה את הסרטון הזה ומתחרט על כל רגע ורגע שיש לי כרטיסי מסך של AMD עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל להריץ את הPhysx אפילו שיש לי 2 כרטיסי מסך של AMD?? (XFX AMD HD6870 1GB X2) (Crossfire) ממש תודה למי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הנה המפרט הצולע שלי.. ספק JTC500W ATX12V אני רוצה לקנות ספק- חשבתי על זה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1032 וכרטיס מסך טוב שיפעיל משחקים כבדים חשבתי על זה- http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11806 מה דעתכם על השילוב בין שתי אה לבין המפרט הקיים שלי? והאם אפשר לוותר על הספק?
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב מדיה סנטר המורכב מלוח אם אינטל DG33TL בעל מעבד Q6600 ארבע ליבות. הלוח מגיע עם כרטיס גרפי מובנה של אינטל (Intel® Graphics Media Accelerator 3100 Graphics Controller) בעל זיכרון משותף של 256MB. למחשב 6GB זיכרון ומותקנת עליו מערכת של Win7 64bit ללוח יש יציאת DVI מובנית. שאלתי היא אם תהיה תוספת ביצועים כל שהיא אם אתקין כרטיס מסך חיצוני למשל nVidia gefore 210 ? כמו כן מקריאת נתוני הלוח נראה לי שליציאת ה DVI יש הגבלת רזולוציה של 1600X1200 כלומר לא תומך HD מלא...? (לא יכול לבדוק כי ברשותי פלזמה HD ready) כמו כן הלוח מגיע עם 2 חריצי PCIe-x1, חריץ PCIe-x16 וחריץ PCI קונוונציונאלי. בחריץ PCIe-x16 כבר מותקן לי כרטיס רשת אלחוטי. היכן אתקין את כרטיס המסך במיד…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני משתמש ב-970GTX Mini תוצרת Gigabyte ומפריע לי שהמאורר רועש. התקנתי MSI Afterburner במטרה לשלוט במהירות המאורר. אם אני מפעיל מהירות מאורר על Auto המאורר כל הזמן עובד במהירות כמעט מירבית ורועש כמו שואב אבק קטן. אם אני מגביל את מהירות המאורר ל-60-70% באופן ידני שומעים את המאורר ברמה נסבלת, אבל אחרי 10-20 דקות משחק המאורר מתחיל לעבוד במהירות מירבית בפעימות כלומר רועש מאוד - שקט - רועש מאוד - שקט. מה עושים? מדובר במצב תקין?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה מבחינת מחיר וביצועים לירשום את דגם הכרטיס עם אתם מרוצים ,עם לא למה הייתם מחליפים, ומדוע לכרטיס הזה ? ובלי לשקר !!! :lol: הסקר יעזור לאנשים להחליט מה כדיי ליקנות
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
איזה יותר טוב ואם למישהו יש ביקורת שיכתוב פה לינק ,תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
התדרים של ה-88 לא בשמים וחוץ מזה שהוא תומך DX 10 מה עושה אותו כל כך טוב? אני שואל כי למחשב החדש שאני קונה רציתי לקנות את הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6135 אבל מתגובות שקיבלתי אנשים אמרו לי שכדי להוסיף עוד בשביל הכרטיס הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6485 מה אתם אומרים? אני גם בדקתי בחומרה של טום וההבדלים בינהם היו לא כל כך גדולים
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
יש לי כ.מ 7800 GTX , הליבה אמורה להיות על 450 ואצלי היא על 275 WTF ? [בדקתי לפי אוורסט] למה זה קורה שמהירות הליבה יורדת בעצמה ?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
חודשים ספורים אחרי שהגיעו אלינו מחשבים נידיים עם כרטיסים גראפיים מסוג GeForce MX230 ו-GeForce MX250 אנו צפויים לקבל דור ממותג חדש נוסף - עדיין בהתבסס על אותה ארכיטקטורה וותיקה ב-14 ננומטר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לשים כרטיס מסך במחשב חשבתי בהתחלה ללכת על ה 7100GS כי אני לא ממש גיימר אבל חבר שלי אמר לי שאין הבדל בין ה 6150 ל 7100 ושכדאי לקנות את ה X1950PRO מה אתם אומרים ? שווה להשקיע ? הקטע שזה עולה 1200 ש"ח מתלבט .
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך שאלתי פה אתכם אם יש את אופציית הוספת הצבע בכרטיסי ATI ואף אחד לא השיב לי אז זה או שאף אחד ממי שקרה את ההודעה לא ידע או שאף אחד באמת לא התייחס לשאלה ברצינות שלי[כי האמת לא הרבה אנשים מנצלים את אופציית הוספת הצבע שלהם בכרטיסי nvidia] אני מבקש ממכם שוב לדעת האם ניתן להוסיף צבע בכרטיסי ATI ואני לא מתכוון לקובץ הזה שמוסיפים ב color management שהוא בד"כ קובץ בשם של המסך שברשותכם או kodak כזה אלא לתיקוני הצבע וחדות דיגיטלית {רק בכרטיסי nvidia} מפני שלפני שבועיים הזמנתי geforce 6800gt 256mb agp ובסופו של דבר היבואן לא סיפק להם את זה ואין להם את זה ולכל החנויות שהציעו את זה ב 1500שקל ויותר והכל היה בלוף אחד גדול וכל מי שהזמין נדפק אן לפחות הרוב.עכשיו הם מציעים לי…
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
^ מקווה שהשאלה ברורה ומחודדת. ואם לא- איזה כרטיס יוריד את הכי הרבה עומס מהמעבד בעת הרצת תכני HD? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הכרטיס המסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6899 והספק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6578 הם יעבדו טוב או שצריך ספק יותר חזק?
-
- 14 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ביצעתי בדיקת שגיאות בכ.מסך SAPPHIRE 4850 בעזרת OCCT ונמצאו הרבה ואני לא מבין כלום בגרפים האים מישהו יכול להסביר לי מה הבעיות: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנה שרושמת בצד...
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/unconfirmedradeonhd4870beatsgeforce9800gx2by25percent.shtml מעניי אותי אם יצא 4870X2? מה דעתכם על הבנצ'?
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
-
-