עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by no name,

כשקניתי את המחשב, לא ידעתי שום דבר במחשבים. בחשבונית היה כתוב את רשימת החלקים, ובינהם-Geforce 2 64mb+tv out כשהמחשב עולה, רשום שם הכרטיס, אך לא את כמות הזכרון. אשמח אם תעזרו לי. אני רוצה לדעת אם עבדו אליי, אם כן...........

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by the yak,

היי, אני רוצה להבין משהו, אם אני עכשיו קונה איזה כרטיס טוב כמו ti 4400 או משהו כזה ואין בו תמיכה בדירקט איקס 9 אז זה אומר שכאשר יצא משחק לדירקט איקס 9 אז אני פשוט לא יוכל לשחק בו??? לא יצא פיקס מסויים או משהו בשביל שאני יהיה מסוגל לשחק?

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by shloosh,

איזה יותר טוב ואם למישהו יש ביקורת שיכתוב פה לינק ,תודה!!!

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  4. בתודה היהודים-מחפשים תשובה :AR15:

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by snipa,

Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 2 128MB

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  6. Started by kingpin,

יש לי כרטיס 5900 ויש לי פנטיום 3 1000 אם לוח אם של asus כמו שהבנתי יש לי agp 2x בעזרת תוכנה אז יש לי כמה שאלות 1.איך אני בודק בדיוק איזה agp יש לי בלי התוכנה 2.אם זה באמת 2x זה אמור להשפיע לי על הביצועים של הכרטיס בסך הכול הכרטיס עובד מצוין בלי בעיות ומעלה הכול בגרפיקה גבוהה אבל רק לצורך שקט נפשי אני רוצה לדעת

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  7. Started by tovtov,

בוקר טוב, אתמול עשיתי בדיקה ב 3DMARK2001 לחבר שלי. המפרט שלו: - פנטיום 4 1.5G - זיכרון 256 - כרטיס מסך - GF2 MX200 עם זיכרון 32MB התוצאה שהוא קיבל: 1079 האם הציון לא נמוך מאוד ?? תודה, יוסי

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by Jack_g,

ה R9700NP עולה בסביבות ה 1200שקל של חברת POWERCOLOR אפילו קצת פחות והR9800NP הכי זול שמצאתי זה ב 1670שקלים השאלה הנשאלת היא האם ה 470ש"ח האלו שווים לקנות את הR9800NP? הכרטיס שיש בידי עכשיו זה TI4800SE של LEADTEK האם ה 9700NP בהרבה יותר טוב ממנו או שאני לא ירדיש בהבדל? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by shl122,

שלום ברשותי המפרט הבא: Intel Pentium 3 550Mhz Voodoo 3 3000 אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שברשותי לכרטיס מסך אחר למטרת משחקים. התקציב שעומד ברשותי הוא כ-400 שקל, מה מומלץ ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  10. Started by shloosh,

אם אני מקבל(אני לא מקבל ככה) תוצאה ב- 3dmark נניח 11,000 אבי יש לי כרטיס נניח r9500 pro . אז זה אומר שהכרטיס באמת "יעביד" את המשחקים כמו כרטיס אחר של NVIDIA למשל G-FORCE4 TI 4200???

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  11. צריך כרטיס מסך עד כ800-900 ש"ח כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן ושיעמוד בלי בושה מול משחקים כמו FAR CRY ,HALF LIFE2 וDOOM3 , חובה שיהיה בו גם TV-OUT כמובן, ושלא יהיה PCIE . דרך אגב קראתי תמדריך וביצעתי חיפושים ואני עדין לא סגור על מה כדאי ללכת. המפרט שלי: p4 lga 775 3.0 MSI 865PE Neo3 geil 2*256 400mhz תודה רבה

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by valorien,

שתי תוכנות טובות לכיוונון המסך שלכם. מומלץ מאוד לבעליי מסכים חדשים, גרפיקאים, ובכלל. Hex2Bit - http://www.hex2bit.com/products/product_mcw.asp WiziWYG - http://www.praxisoft.com/pages/products.wiziwyg.html תהנו.

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  13. Started by Holography,

הם קטנים,אבל אני לא יודע מה מידת הנזק שהם יכולים לגרום בשלב של הרחפת ב3dmark05 מהירות סטוק והצינורות נעולים (12.5x1.5)

• 13 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by KingYes,

הכרטיס כל כך גדול, ככה שאין לי אפשרות להשתמש בכל ה-SATA-ות שלי. יש איזה קומבינה לשחק עם זה?

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  15. שלום אבקש לקבל המלצה לכרטיס מסך. המפרט הנוכחי הוא: תודה

• 6 תגובות
    • 884 צפיות
  16. בגדול אני רוצה לדעת מהו הכרטיס החזק ביותר שלא מוגבל ע"י המפרט הבא: מעבד AMD 4800x2 זכרון 2GB ספק כוח HEC-300AR-TF מסך SAMSUNG 2333T ובנוסף אם קיימות אלטרנטיבות משתלמות ממנו. הצרכים העיקריים מהמחשב - כרגע - הם משחקי פלאש וסרטים, כאשר כרטיס המסך הנוכחי עושה את העבודה בקושי רב (Geforce 7050PV אם זכרוני לא מטעה אותי). בכל מקרה אשמח אם הכרטיס החדש יוכל להריץ משחקים קצת יותר מודרניים כגון Black Ops. אין כוונה לבצע שדרוגים למעט כרטיס המסך. לכן אם אין טעם להשקיע בו, חשוב לי לדעת את זה מראש.

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  17. שלום, אני מעונין לברר האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך שלי, ואם כן לאיזה. בעיקרון אני פשוט מעונין שמשחקים חדשים: bioshock2, bad company 2, mass effect 2. metro 2033 יעבדו יותר טוב. כמובן שאני מבין שלכל אחד יש דרישות שונות, אבל אני מדבר באופן כללי אם יחסית למפרט מחשב שלי יש בכלל צורך לשדרג או שגם ככה זה לא יעזור. התקציב שלי הוא בערך 500 ש"ח. המפרט שלי: Intel Core 2 DUO CPU E6750 @2.66GHz 2.67GHz, 2.00 GB of RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי: Geforce 7800 GT, של GIGABYTE אם דרוש עוד מידע בבקשה עדכנו אותי ואני אחפש (מצאתי את המפרט במקש ימני על "המחשב שלי").

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  18. Started by bora8,

שלום רציתי לדעת האם לכרטים מסך GTX 470 יש עדיפות באריכות סרטים וקידודים מאשר HD5850 או שאין הבדל ומה לגבי תוכנת SOLIDWORKS 2010 איזה כרטיס עדיף? תודה

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  19. Started by david2k,

שלום לכולם יש לי שאלה בנוגע להתערבות עם חבר מקווה שאני יצא צודק בקיצור השאלה שלי היא כזו. יש לי מסך 120HZ עכשיו מה אמור להיות בדריבר של נווידיה ומשחקים VSYNC off / on? בשביל לקבל תמיכה מלאה של 120HZ

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  20. שמעו בקרוב יוצא משחק שאני ממש אוהב אני רואה את הסרטון הזה ומתחרט על כל רגע ורגע שיש לי כרטיסי מסך של AMD עכשיו השאלה שלי אם אני יוכל להריץ את הPhysx אפילו שיש לי 2 כרטיסי מסך של AMD?? (XFX AMD HD6870 1GB X2) (Crossfire) ממש תודה למי שיעזור!

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  21. אני מעביר את הכרטיס GTX260 ממחשב ישן למחשב חדש ולכן אני צריך למצוא לו מחליף. כיוון שהמחשב יעבור לייעוד של מחשב שני ולא למשחקים בכלל, אין לי צורך בכרטיס שכזה ואני יכול להסתפק במינימום הסביר. המפרט כולל Q9550 4GB RAM והכרטיס ישמש בעיקר למולטימדיה... תקציב של 200 ש"ח נראה לי די והותר. אני מעוניין שהכרטיס יהיה גמיש בסוגי החיבורים שלו ככל שניתן. המליצו לי לפני מס' חודשים באיזו חנות על Sapphire ATI Radeon 5450 1GB GDDR3 HDMI. אשמח לשמוע עם ההמלצה עדיין רלוונטית או שמא יצא כרטיסים חדשים יותר שמומלצים גם הם. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  22. Started by rafi1212,

שלום ! לפני כשלושה שבועות קניתי מחשב חדש מTMS . הכרטיס מסך המדובר הוא HD7950 .. הבעייה היא כזאת אתמול התחילו להופיע לי ריצודים על המסך בזמן גלישה באינטרנט ופתיחת תקיות ונשמע רעש של שריקה חלשה (דומה לקומקום שרותח) חשבתי שאולי הבעייה בדרייבר (12.11 beta) אז מחקתי את הדרייבר השריקה הפסיקה ושנכנסתי לאינטרנט לא היו ריצודים . התקנתי דרייבר ישן יותר 12.10 והשריקה חזרה אבל הריצודים פסקו . עכשיו נכנסתי ל CCC ואני רואה שב AMD OVERDRIVE ה activity עומד על 72% והשעונים גם כן במצב של מאמץ (כאילו שאני במשחק) ולא במנוחה , כאשר אני בשולחן עבודה ושום דבר לא פתוח חוץ מאנטי וירוס . דיברתי עם טכנאי מעבדה של TMS והוא אמר לי לנסות דרייבר ישן יותר ולבדוק האם הבעייה עדיין קיימת . ולגבי ה…

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  23. Started by HaVoC_850,

סתם מחפש מידע על כרטיס מסך כזה... תודה למוצאים

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  24. Started by i-kramba,

התקנתי במחשב שלי nvidia geforce fx 5500 256m agp .צריך לעשות משהו בביוס ?? יש לי וינדוס 7 וב-windows experience index יש לי ציון נמוך ב-desktop performence יש דרך לשפר?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by Elite_Sniper,

אבל יש לי שתי שאלות: 1) המעבד שלי E8400 יהווה צוואר בקבוק(הוא על OC ל3.7)? 2) הספק שלי מתאים(ZALMAN 460W)? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים