עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7300 RADEON X800 GTO * Trix Overclocking Software * 256-bit memory interface * FireBlade Edition offers possible memory clock speeds north of 560MHz אני אוטוטו בפני קנית מחשב.. לכן ממש חשוב לי לדעת האם זה זה? האתר מצויין שזה Fireblade מה דעתכם?

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by shay_55,

intel Cure 2 Duo 6600 2.39 4 cash GeForce 8800 GTX 768Mb PCIe POINT OF VIEW 2Giga Ram DDR II 800 Mhz Asus P5K Board Dell 24 " 1900X1200 Full HD 2יחידות WD 250 Giga SATA II 16mb Cash

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by AleXGanGSteR,

יש לי את המפרט הבא האם זה יעבוד טוב עם הכרטיס מסך 6800GS של לידטק (PCI-E) אני עומד לקנות את הכרטיס בעזרת העצה שלכם :D לוח אם: Intel® Desktop Board D915GAV מעבד: Presscott 3.0Ghz pentium 4 ראם: 2*256 (אני יודע ש512 זה די קצת ....) תודה...

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by Rahat lokum,

מעבד E6700 OC 3.200 כרטיס 8800GTS 512 G92 OC מה שקורה אני משחק rise and fall או Mediveal 2 total war שני משחקים בהם יש ריבוי של יחידות על המסך. ברגע שיש נגיד 100-200 חיילים על המסך הפריימים מתחילים לרדת, אחרי שיש 400-500 הם כבר ב30... האם משהו מגביל את המערכת? את שני המשחקים אני משחק על הפרטים הכי גבוהים, וגם כשהפריימים גבוהים יש לאגים\תקיעות קטנות כאלה, זה משגע אותי D:

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  5. התחרות בין שותפותיה הרבות של NVIDIA מתרוממת לשיאים חדשים עם גירסת ה-Hall of Fame החדשה של GALAX ו-KFA2 לכתבה

6. השאלה בכותרת. אני רוצה לקנות מסך דק של Samsung ( 930b ) אך בשל האחריות "הנוקשה" שיש על פיקסלים מתים עם מסכים של סמסונג, אני ארצה לפחות לבדוק בעת הקנייה שאין ולו פיקסל מת אחד במסך. האם זה מקובל ? האם חנויות מאפשרות כאלו דברים ? ( אחרי הכל הם פותחים את המוצר ואם הוא לא לטעמי מחזירים למקום )

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by batmanop,

יש לי כרטיס 970 הוא צריך אחד של שמונה אני רוצה לקנות עוד אחד כזה ואני לא יודע אם הספק שלי יהיה מספיק חזק להחזיק אותם? יש לי 650w ובדקתי יש לי בדיוק 2x8 פינים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם הלוח מגביל איכשהו את הכרטיס הנל? היום ראיתי את זה וזה נראה ממש מוזר. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. השאלה בכותרת על המערכט המוזכרת בחתימה. תודה לכל העוזרים! ;D

10. Started by hack man,

הנה auqamark 3

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  11. האם זה נכון שnvidia יותר טובים מati בopengl?? האם זה הפרש משמעותי?? האם יש מצב שדרייברים חדשים יותר יוכלו לתקן משהו??

12. ורק אחר כך להוריד עידכון כי חבר שלי אומר שממומלץ להתקין קודם את הדיסק דרייברים שבא יחד עם המאיץ,האם זה נכון כי עם הדיסק באות עוד תוכנות כמו hydravision ועוד... או שזה שטויות ועדיף להוריד ישר דרייברים מהאתר של החברה? תודה

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  13. אהלן חברה, רציתי לקנות מ SAGER את הNP9850 אבל אחרי שעשיתי בדיקה מקיפה מסתבר שהכרטיס מסך "חלש". האם זה נכון להשוות אותו ל 8800 GS SLI והכי חשוב האם אני אריץ את CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות (ולא אני לא ז**ת גרפיקה אלא פשוט רוצה להבטיח שהמחשב יריץ את המשחקים הכי דורשים מבחינת גרפיקה ל 3 השנים הבאים בלפחות על הגדרות בינוניות שזה עד יציאת הקונסולות דור הבא ב 2012) ולכמה זמן יחזיק מעמד המחשב הנה קישור שטוען שה 280M GTX בעצם יותר איטי מגרסת הנייח ב 40%! : http://optimitza.cat/news/2009/07/07/laptop-vs-desktop-geforce-gtx-280m-vs-gtx-280-toms-hardware/ והנה קישור : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-280m,2353.html שטוען שהכרטיס הנל מבוסס בעצם על ה8800 רק בטכנולוגיה …

14. אני מתלבט בין 3 הכרטיסים האלו ואשמח לחוות דעת GTX460 1GB GDDR5 או GeForce GTX550 1024MB או GTX550 Ti OC 1GB

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  15. שלום, שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ! לפני שקניתי מחשב חדש, חבר של אבא שלי אמר אחרי סוג של בדיקה שההבדלים בין כרטיסי מסך(בלי קשר לזכרון המובנה עליהם) הם לא משמעותיים הבנאדם הזה מבין הרבה במחשבים לפי מה ששמעתי. והדבר הזה גרם לי לחשוב, למשל 7600GT מבית nVidia, משתמש ב10% ממנו(כל מה שאני אומר זאת השערה) וכל כרטיס אחר ככה. וההבדל היחיד שמגדילים את היכולת שלו בכרטיס שיצא אחר-כך למשל: nVidia GeForce 7950GTX שהוא יותר חכם אבל עדיין יוכל להשתמש רק ב10% ממנו, כי אם ישתמש ביותר הוא ישרף, או שיקרה לו משהו דומה ? אני מזכיר שכל מה שאני אומר אלה השערות. אז מה אתם חושבים ? אני צודק ? מה משמעות הדבר שההבדלים קטנים ?

• 12 תגובות
    • 869 צפיות
  16. רצות שמועות שהפסיקו את הייצור של Radeon 9500 Pro בגלל שהוא לא משתלם ל-ATi או משהו כזה, והיא מתכוונת להכניס לנעליו את Radeon 9600 Pro. האם זה נכון? או שאלו סתם שמועות מופרחות?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  17. האם זה נכון , כי לא ראיתי פרסום באתר על זה .... משהו יודע אולי אם זה נכון ואם כן אז מתי ?

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  18. ככה מישו פעם הסביר שאם יש 1GB על הכרטיס מסך ויש לו 256BIT אז 1GB לא מנוצל.?!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  19. והאם זה נכון גם לכרטיסים כיום? 7900GT,7900GTX? והאם מרגישים את זה (אם זה קיים עדיין)

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  20. אני עם לוח של אסוס. תודה.

21. אני הייתי בחנו מחשבים לפני כמה ימים והייתה שם כתבה ששמו אותב בתוך תמונה והיה כתוב שם שעשו מחקרים וצריך להחליף את הצג כל 3 שנים כי יש שינויים שאנחנו לא שמים לב אליהם כגון שהבהירות של המסך יורדת ואנחנו מתעייפים אחרי שיהיה במחשב ועוד כל מיני.. האם זה נכון?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by OzNetzer,

כמה שאלות לידע כללי בנושא כרטיסי מסך. האם זה נכון לקרוא ל-NVIDIA חברה שמייצרת כרטיסי מסך? כנ"ל ל-AMD? האם אפשר לומר שהחברות כמו MSI ASUS Gigabyte הם חברות שמייצרות רק את הגופי קירור בלבד?(ובעצם הכרטיס מסך עצמו כולל המעבד הוא מתהליך ייצור של AMD או NVIDIA? ) האם GeForce הוא שם דגם של כרטיסי מסך? או שזה חברה מפני עצמה? מי מייצר את הדריברים לכרטיסי מסך של AMD ו- NVIDIA? האם הם שותפים בהוצאות? או שהם משלמים להם?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Magneto,

בחנות מסוימת באינטרנט המאוד מוכרת... מוכרים בנדל של מעבד 939 + לוח אם NF4 + זכרונות בפחות מ 2000שח כתוב מתחת לזה "האם אתה מעוניין להוסיף?" Gigabyte Geforce FX6600GT 128MB Bulk GV-NX66T128D 318 ש"ח או Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 318ש"ח גם האם זה הגיוני שאם קונים את הבנדל אז אפשר לקנות את הכרטיס המסך בכזאת מציאה?

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  24. Started by miky,

אני לא יודע למה אבל נראה לי שזה סופם למה א יודע נראה שהם הגיעו למקסימום אני לא חושב שיופיע משהוא כמו geforce 7 serias או radeon x1000 או משהוא כזה זה פשוט לא הולך נראה ששני החברות האלו יצתרחו להתחיל מחדש

• 2 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים