עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by valorien,

שתי תוכנות טובות לכיוונון המסך שלכם. מומלץ מאוד לבעליי מסכים חדשים, גרפיקאים, ובכלל. Hex2Bit - http://www.hex2bit.com/products/product_mcw.asp WiziWYG - http://www.praxisoft.com/pages/products.wiziwyg.html תהנו.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפשת לשימושים משרדיים בעיקר, כאשר הכוונה היא לעבוד עליו גם בעריכה בפוטושופ וחשוב לי שהוא לא "יתקע" בכל טרנספורם. הבנתי מהפורום שמומלץ כרטיס מסך של NVIDIA, אבל אני לא מוצאת את הדגמים שאני רוצה (של דל) עם כרטיס כזה. לכן, אני מתלבטת אם ללכת על מחשב של חברה אחרת שיכלול כרטיס מסך של NVIDIA או שאפשר להסתפק בכרטיסי המסך המפורטים להלן בדגמים של דל (ההבדל במחיר הוא בערך 500 ש"ח): הצעה 1 Dell Vostro 3560 AMD Radeon HD 7670M 1GB Discrete Graphic Card Generation Intel Core i5-3210M 8GB 750GB הצעה 2 Dell Inspiron 5521 AMD Radeon HD 8730M 2G DDR3 Intel Core i7-3517U 1TB 8GB ובהנחה שAMD זה בסדר, האם אפשר להסתפק ב-1GB ? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  3. Started by contA-,

מהו זמן התגובה הנמוך ביותר למסכים הדקים?

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by benyben,

שלום. איזה מערך (כרטיס מסך או שניים?) למערכת בעלת 3 מסכים, שלא מיועדת למשחקים? לאחרונה הותקן במערכת כרטיס המסך HD 5770, מבית XFX, ולמרות שהוא עושה את העבודה, אי אפשר לומר שהוא עושה עבודה טובה. יש מריחות על המסך בעת הזזת חלונות, ובכלל כנראה שמערך של שלושה מסכי 1920X1200 קצת גדול על הקטנצי'ק הזה. האם לשדרג לכרטיס ה 6970, או לחילופין להוסיף כרטיס 5770 נוסף? אשמח לשמוע! תודה מראש

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

היי הלוח שלי הוא dfi p35 t2rs יש בו 3 חריצי PCI-E בסדר הבא : HD4870-X16 X4 X1 הרכבתי את הGSO על החריץ השני (אין מספיק מקום בשלישי כי הקירור הוא DUALSLOT והספק יושב בדיוק מתחת ללוח) הסידור לא עובד כלל. אין סיגנל מהמסך.

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by balagan,

מה המצב כולם יש לי בעיה אני לא מצליח להחליט לבד מה יותר כדי לי לקנות בעיקר מבחינת ביצעויים האם כדי לי ללכת על http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-RX80X256V.htm או ללכת על 6800u אניח חייב עזרה מה מבחינת הביצועים יותר טוב ואיפה כדי לי לקנות אחד משניהם? ד"א אני לא רוצה agp אלאpcie ואם אתם גם יכולים לפרט לי על הדגם של ה6800u כמה הוא עולה בארץ וכו..... המחשב שלי חדש והוא יעבוד מעולה עם שניהם amd 3200 לוח אם של gigabyte חדש עם nforce 4 שתומך בפי סי אי אקספרס ספק 520W 1g ram תודה רבה............

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

האם יצא כזה כרטיס? בארץ?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  8. Started by sAXIn,

בעיית הVPU RECOVER הציקה לי ולכל משתמשי הכרטיסים הנ"ל , במשחקים שמשתמשים בDIRECT3D קורה מצב שהמחשב נתקע והVPU RECOVER נכנס לפעולה או גרוע מזה המחשב נתקע ... חיפשתי בכל פורום רציני ולבסוף מצאתי !!!! הבעיה היא בדרייברים של ATI מוזר שלחברה בסדר גודל כזה יש פאשלות כאלה הפתרון פשוט הסירו דרייברים עדכניים( 4.5 והאלה ) הורידו מהאתר של ATI דרייברים גירסה 3.8 ווואלה כל בעיותכם נפתרו הנה הקישור לאתר ATI . http://www.ati.com/support/products/radeonwinxppreviousdrivers.html אני ממליץ למנהל פורום לתת סטטוס דביק לנושא זה (STICKY )

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by gggil,

אני מתלבט אם לקנות את הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/5512 שמומהר וחזק יתר מכל כרטיס אחר בסדרת ה9XXX (חוץ מ9800GX2)? כי אני רוצה מחשב לעוד 4-5 שנים מינימום. זה המפרט שאני חושב לקנות: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1371 לוח אם: Gigabyte GA-EP35-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤551 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: THERMALTAKE 120mm SILENT CAT כמות: 2 - מחיר: ¤55 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤471 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤414 כרטיס מסך: Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1515 סה"כ: ¤4847 המחירים…

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  10. הרעש של המאוורר שלו http://planet.nana.co.il/YKWM/geforcefx-boot-hq.mp3 :AR15: :AR15: :bash:

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by Zod,

שלום, המחשב שלי הוא כזה: intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| יש לי 50fps במצבי אקשן.... זה משהו חומרתי.? אני מקבל במארק 5.5K תודה

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  12. שלום אנשים! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, אך מאחר והוא מחשב בן 3 שנים ואין לי לוח אם התואם ל- PCI-EX אז האפשרות היחידה שלי זה לקנות כרטיס טוב AGP. כיום הכרטיס מסך שיש לי זה ATI 9600XT 128MB שעד היום שימש אותי בהצלחה. אני משדרג קצת את המחשב שלי למרות שהיום זה דבר די מוזר לעשות אבל עדיין זה התקציב שלי. כבר היום שידרגתי את הזיכרון הפנימי של המחשב ל2GB אחרי שהיה לי 512MB. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בנוסף אני רוצה שבכרטיס מסך תיהיה יציאת HD וDVI. אשמח המלצות לכרטיסים על מחירהם והחנויות אשר מוכרות עדיין א הדור המיושן הזה AGP. בתודה מראש אלדד כהן.

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by lirancoh85,

שלום לכולם, מחפש להחליף את ה XFX 9600GSO שסחב עד עכשיו בצורה מכובדת נורא חשבתי על 6870 ביחד עם OCZ MODXTREAM 600 , המחשב מחובר לטלויזיה 42" והבנתי ש ה 6870 מסתדר יפה ב 1920X1080 אשמח להצעות בעניין, תודה רבה

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  14. כמעט כל המשחקים רצים חלק וסוף הדרך ...אבל חלק מהמשחקים כמו SPORE או WOW נתקעים ותוקעים את כל המחשב התקנתי את הכרטיס טוב כולל דרייברים אחרונים על מערכת הפעלה שהותקנה מיד אחרי השדרוג כל משחק אחר עובד אפילו 6 שעות רצוף ויש לא מעט קריסיס .COD4 ועוד רבים לפי מה שקראתי בחיפושי ברשת יצא HOTFIX של ATI אבל הוא לא יורד לי מהאתר הרישמי שלהם ונראה שזה לא עידכון רישמי שלהם במידה ומישהו נתקל בפתרון אשמח לתשובות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by jackhammer,

קיבלתי עכשיו במייל פרסומת של EVGA למבצע החדש שלהם וחשבתי לחלוק אותה איתכם.... 4 כרטיסי 285 פלוס לוח אם X58 ב1700 דולר דווקא לא רע המחיר כי כל כרטיס עולה 400 דולר זה כבר 1600 (במידה ואתה בנאדם לא שפוי שצריך את כל הדבר הזה) הלוח אם הזה עדיין לא יצא לשוק אבל הדגם הקודם שלו עולה גם איזה 400 דולר אני רק רואה את התמונה שמצורפת........... תראו כמה חיבורי כח צריך!! 12 חיבורים של 6 פינים כאילו WTF :s07: עד לאן נגיע?? ספק הכח הכי יקר שאני מוצא זה של 1200W ואני גם לא חושב שזה יספיק!! מה הצעד הבא? DUAL PSU?? ועוד פעם צחקו שבשביל שיהיה לך מעבד פרסקוט עם כרטיס מסך 6800 אולטרה אתה צריך גנרטור אז אם פעם היו צריכים גנרטור מה צריכים היום? תחנת כח? [attachment deleted …

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  16. האם יש צוואר בקבוק ובכמה אחוזים בערך מדובר אני ישמח לתשובה במהירות מפרט מעבד e5300 2.6 זיכרון 4gb 2x2gb לוח אם p43 של גיגה ביט כרטיס מסך עכשיויי geforce gt 220 ספק 480 וואט הארד דיסר 320 גיגה של סמסונג

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by asili,

כרגע קיבלתי את המסך IIYAMA MASTER PRO VISION 454 פשוט מסך מושלם רואים מצויין אבל אני צריך שמשהו יכתוב לי את ההגדרות האופטימליות בשבילו יש מלא הגדרות ואני לא יודע איך לכוון כל אחת מהן אז מי שיכול לעזור לי אני אשמח

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  18. Started by Jack_g,

ה R9700NP עולה בסביבות ה 1200שקל של חברת POWERCOLOR אפילו קצת פחות והR9800NP הכי זול שמצאתי זה ב 1670שקלים השאלה הנשאלת היא האם ה 470ש"ח האלו שווים לקנות את הR9800NP? הכרטיס שיש בידי עכשיו זה TI4800SE של LEADTEK האם ה 9700NP בהרבה יותר טוב ממנו או שאני לא ירדיש בהבדל? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  19. יש לי GEFORCE 2 MX 400 MSI 64MB עם TV-OUT. יש לי עוד איזה מסך מאג """מיותר""" ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותו ולראות בשניהם יחד ? אם כן תסבירו ותפרטו

20. האם כדאי ללכת על ה-2900PRO 512MB החדש ? אולי בכל זאת ללכת על GTS 640 ? או אולי בכלל כדאי לחכות עוד חודש חודשיים ?

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  21. שלום רב, אני אשמח לקבל את עזרת המומחים, או עזרה ממישהו שהצליח לעשות SOFTMOD בהצלחה לכרטיס דומה לשלי ברשותי כרטיס מסך EVGA 260 GTX 216SP SUPERCLOCKED, בעבר כשקניתי אותו, חשבתי שאוכל לבצע סופטמוד עליו בהמשך ולהסב אותו לקוואדרו מסדרה מקבילה לליבת הכרטיס. אני לא מצליח למצוא רשמים על כך באינטרנט ודיי קשה לי להבין מה התהליך אז שאלתי למומחים: 1). האם ניתן לבצע SOFTMOD על הכרטיס הנל ולהפוכו לקוואדרו ? 2). במידה וכן, האם התהליך הוא תוכנתי בלבד (DRIVER פרוץ) ? או שם מה צריך לבצע איזה שינוי חומרתי על גבי הכרטיס עצמו (הלחמות וכ'ו...) 3). אשמח לקבל הדרכה ממישהו שיש ברשותו כרטיס זהה לשלי והצליח להפוכו לקוודרו בהצלחה של 100%, אשמח לשמוע לגבי ביצועי הכרטיס.. 4). האם כשאני הופך כרטיס לקוו…

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by Paradise,

יש לי כרטיס מסך X1950 pro של GIGABYTE, אני מנסה להריץ COD 4 על האיכות הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה ואז המחשב נתקע, מופיע לי מסך שחור ואחרי כמה שניות מופיע הDEXTOP עם הודעה של VPU RECOVER. עדכנתי לדרייברים הכי חדשים מהאתר של ATI AMD, פירקתי את הקירור של הכרטיס מסך, חדשתי את המשחה הטרמית ועדיין לא עזר (אני לא הצלחתי למדוד טמפ' בכרטיס מסך, ניסיתי את כל התוכנות האפשריות, אני חושב שאין לכרטיס מסך טרמומטר..). מפרט מלא: E6750 @ 2667mhz 2gb 667mhz P35DS3R segate 250gb אני רק רוצה ליהיות בטוח שהבעיה היא הכרטיס מסך כי אם כן אני אקנה איזה 4870 או 4890.. תודה.

23. Started by Nadg,

אהלן אנשים, אני מהחסידים (הבודדים) של ATI אוהב משחקים אבל לא משקיע את כל הזמן שבעולם ככה שלא כזה עקרוני לי תמיד על פיפס נוסף פה או פיפס נוסף שם יותר מיועד לעריכת וידאו (לכן גם ATI) Anyway מה כדאי מה עדיף?x1600 או אולי x800 לא רוצה להשתגע יותר מידיי אין לזה סוף ויש לזה תקציב.. קיצר סדר גודל של 750 ש"ח פלוס מינוס (עדיף לכיוון המינוס) אשמח לשמוע תגובות

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  24. שלום חברה.. יש לי מחשב פנטיום 4 2400 mhz זיכרון 1 G של קינגסטון 400 MHZ הלוח אם נותן 4 agp וספק כוח של 400 w אך המחשב מלפני חמש שנים אז אני בספק לגבי היכולות של הספק אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בינתיים עד שאני אשתחרר מהצבא -לוחם לא חוזר הרבה הביתה אז עדיף משהו זמני שיחזיק את הגרוטה החביבה שלי : ) אני לא מחפש להריץ מחשקים כבדים אלא משחקים קלים כמו מנג'ר ופרו אבולשיין חשבתי על 4 כרטיסים שכולם עומדים בתקציב שלי hd 3650 ddr 3 agp 512 MB -498 שקל gforce 7300gt 512MB -בערך 420 שקל gforce 7600gs 512 MB radeon 1650 x pro 512 MB איזה כרטיס הכי יתאים לי למחשב? תזכרו שיש להתחשב בצריכה של הכרטיס מול הספק ואם הספק שלי מתאים תודה רבה לכל העונים!!! : )

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by ROYSE,

שלום לכולם יש לי בבית P4-1.6 של אינטל ולוח RDRAM ו- 384MB זכרון. למחשב הזה מותקן כרגע כ. מסך GF4 64MB כפי שבטח ידוע לכם כבר מזמן לא רצים על המחשב שלי משחקים כמו שצריך..... מעניין למה (כ. מסך GF4 64MB ) אני שוקל לשדרג את הכ. מסך שלי לכ.- xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? ובמידה וצריך גם להגדיל את הזכרון אני לא מעוניין כרגע בקניית מחשב חדש וזאת מפני שאני רוצה להמתין שנה עד שירדו המחירים של המחשבים החדשים (עם 2 מעבדים) וניתן יהיה לקנות אותם במחירים סבירים. [glow=red,2,300]שאלתי היא האם יעבדו לי כל המשחקים החדשים לאחר החלפת הכרטיסים בצורה סבירה (אני לא חייב לשחק במשחקים בהגדרות המקסימאליות שלהם)[/glow] אשמח לקבל תגובות והצעות....

• 13 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.