עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shimshon58,

שלום לכולם! אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך, בתקציב של עד 200 ש"ח, למערכת ישנה (PCI-E, מעבד כפול ליבה 2180.) עם כרטיס מסך מובנה, שלא מתפקד כל כך טוב . מערכת ההפעלה מתוכננת -WIN 7 (עם כל האפקטים!) ישמש לגלישה, HD. וגם משחקים פשוטים לילדים קטנים (אולי משחקי 3D?!?) אבקש את עזרתכם.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  2. Started by ben672,

ערב טוב! יש ברשותי כרגע מעבד phenom x3 8450 השאלה שלי היא אם הוא יכול לגרום לצוואר בקבוק ל-5750. תודה מראש לכל העוזרים..

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by jackhammer,

קיבלתי עכשיו במייל פרסומת של EVGA למבצע החדש שלהם וחשבתי לחלוק אותה איתכם.... 4 כרטיסי 285 פלוס לוח אם X58 ב1700 דולר דווקא לא רע המחיר כי כל כרטיס עולה 400 דולר זה כבר 1600 (במידה ואתה בנאדם לא שפוי שצריך את כל הדבר הזה) הלוח אם הזה עדיין לא יצא לשוק אבל הדגם הקודם שלו עולה גם איזה 400 דולר אני רק רואה את התמונה שמצורפת........... תראו כמה חיבורי כח צריך!! 12 חיבורים של 6 פינים כאילו WTF :s07: עד לאן נגיע?? ספק הכח הכי יקר שאני מוצא זה של 1200W ואני גם לא חושב שזה יספיק!! מה הצעד הבא? DUAL PSU?? ועוד פעם צחקו שבשביל שיהיה לך מעבד פרסקוט עם כרטיס מסך 6800 אולטרה אתה צריך גנרטור אז אם פעם היו צריכים גנרטור מה צריכים היום? תחנת כח? [attachment deleted …

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by Slavikik,

שלום לחבר שלי יש מחשב P4 מעבד 3.0 GHZ לוח אם של ASUS P4 לא יודע מדיוק איזה וזיכרון 1 גיגה ספק פשוט של P4 ועכשיו נשרף לו 7600 GS והוא רוצה לקנות את ה Sapphire Radeon 3850 512MB DDR3 AGPx8 Retail מ TMS ב 772 שקל או את ה Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 Retail ב 352 שקל. או את ה Sapphire Radeon 2600Pro 512Mb DualDVI AGPX8 Retail ב 380 שקל.. מה יותר כדאי לו לקנות?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  5. TV OUT - SVIDEO DVI HDMI ושאני אוכל לחבר את הטלבזיה במקביל למסך מחשב ולראות את אותו מסך. משחקים לא מעניינים אותי אם יש לוח אם עם כרטיס מסך מובנה עם הדרישות שלי גם הולך יש לי מעבד E 5200 תודה ויום טוב.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by gesha_s,

שלום לכם! יש לי שאלה. קניתי טלויזיה LCD 32lg10R וחיברתי אליה את המחשב שלי בחיבור 15PIN -VGA יש לי כרטיס מסך ATI 4850 ומסך DELL 2007WFP כאשר אני מריץ משחקי כלשהם על המסך הם עובדים מצויין אתמול ניסיתי להריץ משחק על הטלווזיה ברזולוציה נמוכה מהמסך (1360*768) והמשחק נתקע כאשר כיביתי את המשחק ראיתי שהכרטיס מסך ב 100 מעלות חום והמאוורר על 100% למה זה קורה? האם זה משנה לכרטיס מסך גודל מסך ולא רק רזולוציה? האם זה יעבוד יוטר טוב אם אני אחבר DVI-HDMI דרך אגב הכבל באורך 5 מטר תודה רבה

7. אהלן חברים, יש לי בסלון מחשב שמחובר ישירות לטלויזיה (המחשב משמש גם לעבודה). קניתי אותו עם לוח אם שיש לו יציאת HDMI, לצערי אני לא יודע את הדגם המדויק, לאחר בחינה קצרה של המחשב ראיתי שהיציאה שעל הלוח אם לא סוחבת סרטי 1080P בצורה אידיאלית, החלטתי לקנות כרטיס חיצוני וקניתי ATI HD3450, לאחר ההתקנה ראיתי שיפור קל, אבל עדיין, קירטע מעט בהצגת תוכן 1080P. יש לציין שהמעבד שלי הוא E5200, שלדעתי לא מהווה פה את הבעיה (אם אתם חושבים אחרת, תגידו בבקשה). אז חשבתי לשדרג פעם נוספת את כרטיס המסך וללכת על משהו טיפה יותר חזק, רציתי לשאול אם ה: ATI HD3650 יספיק לי או שאני צריך לעלות עוד יותר? מה לגבי מקבילה לכרטיס הזה רק של NVIDIA? שמעתי הרבה דברים טובים על התוכנה CoreAVC אבל הבנתי שהיא עובדת …

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  8. Started by benor,

תעיפו מבט במודעת הפרסום הזאת, תגידו מה שרשום בה זה נכון? נ.ב נלקח ממגזין PCplus

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  9. לפני נכמה שבועות נדפק לי משהו בכרטיס מסך - GeForce FX5600 128MB של Innovision, למזלי עדיין הייתה לי עליו אחריות והחזרתי אותו לחנות. כעבור שבוע אני בא לחנות ומביאים לי בחזרה את הכרטיס - שמתי לב שהמאוורר שונה ובעל החנות אמר לי שהכרטיס נדפק לגמרי מסיבה כלשהי והביאו לי חדש. הסתכלתי על הכרטיס ושמתי לב שזה דגם אחר - GeForce FX5700 LE 128MB גם של Innovision. לפני כמה דקות הייתי באתר מכירות של חלקי מחשב ובמקרה שמתי לב שהמחיר של ה-5600 גדול בקצת מזה של ה - 5700. מה הולך כאן? עבדו עלי?

• 15 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by Spyro,

שלום, אני רואה שבזמן האחרון יש הרבה שאלות לגבי קניית רכיבים שונים למחשב בחו"ל וארה"ב בפרט, שבראשם כרטיסי מסך כמובן. אבל האם בכלל כדאי לקנות רכיב כל כך שברירי בחנות במרחק 4000 ק"מ? האם כדאי לחסוך 200ש"ח או יותר אבל לוותר על האחריות?

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  11. http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthread.php?s=3ec8648cb920875f6c61c91440cbba0f&postid=36134#post36134 עשו ממש בדיקה לדגם החזק (400) והוא קיבל בין 5600 ל 6200 ב 3DMARK2000SE. שזה מכובד מאד. רק נחכה למחיר.

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by Morpheus,

אני מעוניין לקנות מסך חדש LCD והסתכלתי על שני דגמים עיקריים הAS4315UT iiyama וה EIZO L375 FLEXSCAN אני מתלבט משום שהאייזו הוא 15 אינץ' שנראה לי קטן מידי אך הוא יותר איכותי מהAS4315UT מה דעתכם? בכל מקרה אם יש לכם הצעה יותר טובה היא תתקבל בברכה.....התקציב שלי הוא 4500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by womry,

שלום, קניתי היום כרטיס טלויזיה של קרונוס המגיע עם תוכנות כמו של flyvideo (tv capture card) הבעיה שהוא לא מוצא לי בסריקה את התחנה של הלויין. אני מחבר אותו לאנטנת הטלויזיה (אותו חיבור כמו שהיה לטלויזיה שלי). פעם אחת הוא מצא את התחנה, אבל הכרטיס המשיך בסריקה, ואי אפשר להזין את התדר באופן ידני. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  14. היי לכולם קודם כל רציתי לדעת איך הכרטיס? האם שווה קניה? יש לי כרגע אסוס gf4 64 m ddr? והשאלה הנוספת האם זה מתאים למחשב כמו שלי הנה הפירוט:פנטיום 4 1.4 גיגה בייט,256 rdram ,כרטיס מסך כבר רשום למעלה דיסק קשיח 60+40 gb ,לוח אם גריבלדי של אינטל 850 וזה בעצם הדברים החשובים לא? היתר זה רגיל אתם יודעים לא ממש חשוב בתודה גל

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by crazydiamond,

קיבלתי כרטיס מסך gf2-mx440 של חברת powercolor, התקנתי את הדרייברים המעודכנים של envidia וב 85HZ התצוגה מעוממת ולא חדה אך כשאני מוריד את קצב הרענון ל 75HZ התצוגה משתפרת אך יש ריצוד קל. יש לי מסך MAG DJ707 , מה הצעתכם לכיוון התצוגה ב 85HZ?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  16. חברה בבקשה עזרה , האם המיצובישי המדובר כאן כלכך הרבה שווה את הכסף שלו? והאם כדאי לי את המסך הזה בסביבות ה2500 שקל -http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_125&products_id=6407? תודה.

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by MDK,

ביקורת כלשהי על Leadtek ti-4200 128mb MyVIVO ?? : אני רוצה לראות השוואה של זה ביחס לכרטיסי 4200 עם 64 זיכרון, כי עפ"י האתר של לידטק, הכרטיס המדובר בעל רוחב פס של 8 GB לשנייה, כלומר הוא פועל במהירות הרגילה של כרטיסי ה-64... :

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by shibby15,

בכמה אתם אומרים ירדו מחירי הראדון 8500 אחרי יציאת ה9700PRO?? מה אתם אומרים, גם מחירי הGF ירדו?? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  19. קיבלתי לפני כמה ימים את המסך IIYAMA VISION MASTER PRO 454 הכל טוב ונפלא אבל אני לא מליח לכוון את הגאומטריה של המסך כמו תצוגה לא על כל המסך וקווים עקומים כל פעם שאני מזיז בצד אחד בצד האחר זה לא טוב למשהו יש איזה פתרון?

20. היי.... יש לי כרטיס מסך LEADTEK TI4400 128MB MYVIVO התקנתי את התוכנה WINFAST PVR...עכשיו יש לי בעיה... לראות סרטים מהקלטת במחשב אני יכול אבל כאשר אני מנסה להקליט ממחשב סרט לקלטת וידאו אני לא מצליח...זה לא מקליט לי כלום... בבקשה אם מישהו הצליח לעשות את זה שיגיב פה... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  21. אם אפשר ביקורת שיש בה כמובן תוצאות עם בדיקות של הכרטיס מכל מני מצבים. ראיתי הרבה כתבות אבל על Radeon 9700 PRO אז בבקשה להקפיד על Radeon 9500 PRO. והחדשה היא, ששיניתי את ההזמנה שלי בPCH והזמנתי בזיגזאג, נשאר להם כרטיס אחד ;D וזה יצא לי ממש במזל... אני כ"כ שמח :-*

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by ovego,

יש לי כרטיס מסך של אסוס (V7700 GTS2) ומסך (15" של חברה עלומה בשם POWERELITE),והגיע הזמן להתעדכן. יש לי תקציב של גג 3000 ש"ח למסך וכרטיס מסך. אני משתמש במחשב למשחקים,סרטים,גלישה ובעצם להכל,לכן המסך חייב להיות ברמה טובה. אני פתוח להצעות. מה שיש לי בראש עכשיו זה: מסך SAMSUNG 757DFX וכרטיס מסך SAPHIRE 9500 PRO OEM בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  23. Started by Jack_g,

ה R9700NP עולה בסביבות ה 1200שקל של חברת POWERCOLOR אפילו קצת פחות והR9800NP הכי זול שמצאתי זה ב 1670שקלים השאלה הנשאלת היא האם ה 470ש"ח האלו שווים לקנות את הR9800NP? הכרטיס שיש בידי עכשיו זה TI4800SE של LEADTEK האם ה 9700NP בהרבה יותר טוב ממנו או שאני לא ירדיש בהבדל? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  24. Started by no name,

כשקניתי את המחשב, לא ידעתי שום דבר במחשבים. בחשבונית היה כתוב את רשימת החלקים, ובינהם-Geforce 2 64mb+tv out כשהמחשב עולה, רשום שם הכרטיס, אך לא את כמות הזכרון. אשמח אם תעזרו לי. אני רוצה לדעת אם עבדו אליי, אם כן...........

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  25. שלום יש לי TV-OUT והוא עבד כמה זמן דרך הוידאו העברתי את המחשב לחדר ועכשיו יש לי טלוויזיה שונה של LENCO עם כניסת אנטנה וכניסה של 21 פינים שמנוצלת ע"י הממיר השאלה שלי היא איך לחבר את ה TV-OUT לממיר מכיוון שבטלוויזיה יש רק חיבור אנטנה פנוי ואין לי וידאו בחדר אני צריך תשובות מאנשים שיודעים איך נראה הממיר של YES ויודעים איך אפשר להפעיל את זה תודה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים