עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Ninja,

אמממ אז ככה,עד היום עבדתי עם הכרטיס הנ"ל במהיריות של 400/1100 הוא אמור לעמוד בזה נכון? זו הרי אותה ליבה כמו של האולטרה. (גם עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL למשך שעה שלמה והבדיקה עברה בהצלחה ללא ארטיפקטים). עכשיו,שיניתי בדרייברים שלושה פרמטרים : AA Off =>AAX2 AF Off =>AFX2 Image Qualty -Qualty- =>Hige Qualty הרצתי בדיקת ארטיפקטים של חצי שעה ב ATI TOOL הייתה בדיקה נקייה,עברה בהצלחה. טמפרטורות - נותרו כמו שהן,ללא שינוי. 46 מנוחה,72 מאמץ. נכנסתי למשחק NFS-MW אני רואה מן נקודות צבעוניות בכניסה למשחק (איפה שבוחרים את הפרופילים למי שמכיר) וגם בזמני טעינה,בקיצור כשיש שחור על המסך אני מבחין בנקודות צבעוניות (ארטיפקטים ככל הנראה) אך במשחק הכל נקי. הורדתי OC לרא…

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by LalA09,

אהלן חבר'ה , רציתי לשאול האם משתלם לקנות היום את ה HD4850 ? יש ברשותי מסך 23 אינץ' , מתכוון להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך . הספק שיש לי הוא HUNTKEY 450W , הוא יחזיק אותו ?

3. Started by Moooshe,

כרגיל... עוד לא שוחררו ע"י nvidia אבל כבר יש WHQL. ויש גם beta חדש יותר! Nvidia Detonator 42.30 WHQL For Win2000/XP Nvidia Detonator 42.30 WHQL For Win9x[/me] Nvidia Detonator 42.81 Beta For Win2000/XP תהנו!

4. Started by mamanamit,

שלום לכולם אני עומד לסגור עסקה על מחשב חדש ודבר אחד מפריע לי וזה בחירת הכרטיס מסך הציעו לי את הכרטיס מסך 7600GS 512MB. רציתי לדעת איך הוא , אין לי בעיה להוסיף עוד כסף למשהו טוב יותר לסטנדרט של משחקים לילד בגיל 14. אני רוצה שהמחשב יחזיק לי כמה שנים בתודה מראש עמית

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  5. אני שם לב שממליצים הרבה על הכרטיס 4870 של רדון, אבל בדקתי ומוכרים את סדרה 5000 כבר, אם אני משקיע בכרטיס מסך הייתי רוצה שיתמוך ב דירקס 11 ואנלא רואה שסדרה 4000 תומכת? אז למה ממליצים עליה?

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  6. היי הרצתי את המישחק Takedown Red Sabre,ועובד ממש לאט.כמו כן אני כבר שנתיים עם הכרטיס מסך הזה RADEON6970 ועם I7 מעבד ו16 זיכרון של כרוסאיר ו SSD במחשב אז ככה לא מבין מה הבעיה.מה דעתכם אנשים להחליף כרטיס מסך?ואם כן איזה? חג שמח.......

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  7. Started by כריש 3,

נכון?

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מסך 24" שזה אומר רזולוציה של 1920x1200 ,ואני לא בטוח עד כמה האונבורד שלי יספק את הסחורה. להלן העדפותי: (למרות התקציב שציינתי בכותרת יש עדיפות כמובן לכרטיס זול יותר ובלבד שיענה על דרישותי) 1.לא למטרות גיימינג בכלל. אינטרנט,טקסטים ,גרפים של מניות,ורצוי גם סרטי HD (לא חובה). 2.עדיפות לכרטיס שקט ,כלומר עם קירור פאסיבי,(גם אם יתפוס מקום של שני סלוטים),ואם אין כזה אז כרטיס שניתן להחליף לו את הקירור המקורי לקירור שקט יותר -במקרה זה העלות שציינתי,800 שח,כוללת את מחיר הקירור החליפי.אגב, קירור חיצוני פאסיבי כדוגמת accelero של AC לא יתאים כי המארז שלי לא מספיק רחב....אז זה צריך להיות איזה סוג של מאוורר שקט... 3.ספק הכח שלי הוא של 250W בלבד. עדיפות לכרטיס שלא ידרוש …

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  9. שלום, מתלבט בין שני כרטיסים, המחיר שלהם בערך אותו הדבר, אודה לכם אם תעזרו לי.. השימושים הם משחקים בסיסים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  10. שלום אחותי החליפה טלויזיה, ובטלויזה החדשה יש רק כניסת HDMI (יענו בלי VGA), ובמחשב הדל שלה היא משתמשת בכרטיס און בורד, שבו יש רק VGA, והיא רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב (לשם כך נקנתה הטלויזיה, והיא מכה על חטא שלא התקשרה אלי מהחנות לברר מה הולך עם מה) הבנתי שממיר בין VGA ל HDMI זה לא דבר טריוואלי (עולה כמה מאות שקלים) וגם היא גם ככה בוכה לי כל הזמן שחצי מהמשחקים שכן עובדים עובדים לאט, אז הוחלט באופן חגיגי לקנות כרטיס מסך חדש, עם יציאת DVI (שלה יש כבל מתאם ל HDMI בכמה עשרות שקלים) זה המפרט של המחשב שלה: E6700 3.2 Ghz MSI G41m sp20 4GB ram ועוד עקב אכיליס, יש לה ספק כח 300W פשוט. היא לא משחקת כבדה, ומספיק לה לשחק על גרפיקה נמוכה במשחקים של השנה שנתיים האחרונות. אם צריך להחליף …

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by hck,

היי! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בתקציב של כ-800 ש"ח. מכיוון שאני לקוח וותיק של GeForce, שמתי את עיני על שני כרטיסים: FX5700 ו-Ti4200 ושניהם עולים כ-850 ש"ח כ"א. כמה שאלות: 1. האם זה ברור מאליו שהFX עדיף כי הוא יותר חדש? 2. איך הFX5700 (במשחקים כבדים)? 3. לפי ההודעות שהספקתי לעבור עליהן בפורום, ניתן להבין שכולכם מכורים לכרטיסי הRadeon. 1.3. אפשר לדעת מה כל כך טוב בכרטיסים אלו? 2.3. בהרצת מבחני בנצ'מרק ,כרטיסים באותו טווח מחירים של GeForce ושל Radeon, מה מקבל ציון יותר טוב??

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  12. בשקל אחד בלבד? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1223 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  13. שלום, יש לי את הכרטיס GTX560TI של Sparkle עכשיו ראיתי באתר של Nvidia שיצא דרייבר חדש 285 (בטא) כדי להתקין אותו אני צריך למחוק את הדרייבר הנוכחי שלי (275.33)? או שאני פשוט יכול להתקין עליו?זה לא יצור בעיות? שאלה שנייה: האם בכלל מומלץ להתקין את ה-285 אפילו שהוא בטא? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  14. Started by hagay,

יש לי את המסך iiyama pro 454 ויש לי בצד של המסך 4 חיבורי usb ורציתי לדעת האם זה חיבור usb רגיל? כמו שיש מאחורי המחשב? כי אני ניסיתי לחבר לשם מצלמה דיגיטלית וזה בכלל לא תפס שמחובר משהו.. האם מישהו יודע מה קורה פה?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  15. Started by Bengo5,

ניתקתי את המחשב.. וכשחיברתי אותו בטעות שמתי את הכבל של המסך על הכרטיס מסך המובנה.. ואחרי זה כיביתי ושמתי בכרטיס מסך הרגיל ופשוט המחשב עלה אך ללא צג... וכשפתחתי את המחשב ראיתי שהכרטיס לא עובד בכלל..יכול להיות שהוא נשרף?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  16. Started by yonni,

מה התרשמותכם מיכולות בVIVO של הכטיס:איכות הכניסות , יציאות, הDECODER וכו...

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  17. מעבד Intel i5 760 Tray מאורר למעבד Freezer 7 Pro לוח אם GigaByte GA-H55M-S2 1156 זיכרון Transcend DDR3 2GBX2 (סה"כ 4GB) דיסק קשיח Samsung F3 1TB מארז ATX COOLERMASTER 370 ספק כוח למחשב SeaSonic S12-2 430Watt עכשיו מתלבט בין שני הכרטיסי מסך האלה (שייעברו OC): LeadTek GeForce GTX460 768MB GDDR5 שעולה 838 ש"ח או זה: חברת PowerColor או HIS, אני בוחר. והכרטיס: ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 שעולה 982 ש"ח הפרש של 144 שקל, האם זה באמת שווה ואני באמת אחוש בהבדל? שימו לב אני לא שואל מה יותר טוב אלא מה יותר משתלם

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  18. שלום, יש לי שתי שאלות: האם יש הבדל בביצועים בין חיבור DVI לבין חיבור אנלוגי? אם יש האם הוא קריטי? וכיצד הוא משפיע על הביצועים (על משחקים למשל או לבהירות\צבעים)? והאם זה שווה הפרש של 95$? מה אתם אומרים על המסכים Samsung 710T/N? (שניהם עם אותם ביצועים מלבד שה- T הוא בעל חיבור DVI.) ראיתי המלצה עליהם ב- Tom's Hardware וציון דיי טוב ב- PC Plus. האם הם טובים למשחקים? [דרך אגב לא מצאתי את ה- T בארץ (לפחות לא באינטרנט), אז זה עוד שיקול.] תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  19. *איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים? *איזה כרטיס צורך יותר הספק? *איזה כרטיס עדיף מבחינת יחס עלות/תועלת? PALIT 7300GT SONIC 256MB GDDR3 שעולה 210 ש"ח או PALIT 2400XT SONIC 256MB DDR3 שעולה 250 ש"ח *ודרך אגב מישהו כאן התקשר לSkypc ושאל אודות הX1650XT PRO EDITION GAMER? האם המוצר במלאי? מתי הוא אמור להגיע אם בכלל? *מה ההבדלים בביצועים בין ה2400XT חHD3450? מי עדיף מבחינת תכני HD? *האם גן ה2400XT SONIC וגם ה7300GT SONIC דורשים ספק כח FSP 400PNR לדוגמא או אפשר להסתפק ב350PNR (יחד עם E2160)

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  20. Started by woodk1d,

טוב כרגע יש לי GTX460 ואני חושב שכבר בזמן הקרוב צריך כבר לשדרג התקציב לא גבוה במיוחד ואני מבין ששידרוג מהGTX460 ל GTX650 לא שווה את זה אבל אני רוצה עוד דעות כי שמעתי שהBOOST EDITION חזק בכ40 אחוז מהGTX460 ועכשיו עוד משהו, יש פה שני לינקים: http://ksp.co.il/?uin=17083 http://ksp.co.il/?uin=18829 מה ההבדל בין השתיים? הBoost טוב יותר או שהם די שווים ? אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר למצוא משהו שהוא הרבה יותר טוב מהGTX460 (או שכן, לא מבין גדול) אבל זה מה יש. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  21. שלום רב, אני אשמח לקבל את עזרת המומחים, או עזרה ממישהו שהצליח לעשות SOFTMOD בהצלחה לכרטיס דומה לשלי ברשותי כרטיס מסך EVGA 260 GTX 216SP SUPERCLOCKED, בעבר כשקניתי אותו, חשבתי שאוכל לבצע סופטמוד עליו בהמשך ולהסב אותו לקוואדרו מסדרה מקבילה לליבת הכרטיס. אני לא מצליח למצוא רשמים על כך באינטרנט ודיי קשה לי להבין מה התהליך אז שאלתי למומחים: 1). האם ניתן לבצע SOFTMOD על הכרטיס הנל ולהפוכו לקוואדרו ? 2). במידה וכן, האם התהליך הוא תוכנתי בלבד (DRIVER פרוץ) ? או שם מה צריך לבצע איזה שינוי חומרתי על גבי הכרטיס עצמו (הלחמות וכ'ו...) 3). אשמח לקבל הדרכה ממישהו שיש ברשותו כרטיס זהה לשלי והצליח להפוכו לקוודרו בהצלחה של 100%, אשמח לשמוע לגבי ביצועי הכרטיס.. 4). האם כשאני הופך כרטיס לקוו…

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  22. Started by Paradise,

יש לי כרטיס מסך X1950 pro של GIGABYTE, אני מנסה להריץ COD 4 על האיכות הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה ואז המחשב נתקע, מופיע לי מסך שחור ואחרי כמה שניות מופיע הDEXTOP עם הודעה של VPU RECOVER. עדכנתי לדרייברים הכי חדשים מהאתר של ATI AMD, פירקתי את הקירור של הכרטיס מסך, חדשתי את המשחה הטרמית ועדיין לא עזר (אני לא הצלחתי למדוד טמפ' בכרטיס מסך, ניסיתי את כל התוכנות האפשריות, אני חושב שאין לכרטיס מסך טרמומטר..). מפרט מלא: E6750 @ 2667mhz 2gb 667mhz P35DS3R segate 250gb אני רק רוצה ליהיות בטוח שהבעיה היא הכרטיס מסך כי אם כן אני אקנה איזה 4870 או 4890.. תודה.

23. Started by jhony,

אני רוצה לעבוד בתוכנות תלת מימד כבדות כמו ( 3d studio max) , איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה כזו (האם radeon 9700 טוב ?) והאם צריך להתייחס למרכיבי חומרה נוספים באותו הקשר? ???

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by ZeppeliN,

הי חברים :] אני ממש קרוב לקניית כרטיס מסך ואני רוצה לקנות כרטיס מסך PCIE עד 700 שקל בקשר לכרטיסי מסך כרגע אני מתלבט בין 9600GSO 768MB לבין 9600GT 1GB. שני הכרטיסים עולים 650 שקל... ---------------- Now playing: Kiss - I Want You via FoxyTunes

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  25. i5-11400f B660M-A-D4 16GB DDR4 3200Mhz צמצמתי את הרשימה ל: ASUS TUF GTX 1650 GAMING 4GB GDDR6 DVI HDMI DP GAINWARD GTX 1650 D6 GHOST 4GB GDDR6 HDMI 2xDP PALIT GTX 1650 GamingPro 4GB GDDR6 HDMI 2xDP המחשב חדש (עוד לא התקנתי Windows) אבל הוא לא אוהב את ה-AMD Radeon R9 280X. חיברתי שתי גרסאות שונות של GTX 970 ולא הייתה שום בעיה אז כנראה שהכרטיס הוא פגום (למרות שבמחשב הקודם לא הייתה איתו שום בעיה). המשחקים הם בעיקר Battlefiled 3/4, LoL, CS:GO, Planetside 2, World in Conflict ככה שלא צריך משהו חזק. ראיתי את הGTX 1650 ב1100-1200 אבל יש 4-5 גרסאות שונות של הכרטיס. יש חברה מומלצת או משהו עדיף יותר?

דיונים חדשים בפורומים