עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום ובוקר טוב לכל חברי הפורום בירצוני ליקנות כרטיס מסך (תקציב בכותרת),ההתלבטות שלי היא בין שני דגמים הכרטיס הראשון הוא : ksp.co.il/?uin=15582 והכרטיס השני הוא : ksp.co.il/?uin=15704 הבעיה שלי היא שלא ראיתי שום השוואה בין שני הדגמים הספציפים האלו ואנני יודע עם הפרש הביצועים (עם ישנו)שווה את הפרש הכסף,אשמח מאוד עם יוכלו חברי הפורום להמליץ ולעזור לי בבחירת הכרטיס ,אשמח יותר עם יפרטו לי מה הסיבות לבחירה כדי שגם אני יוכל להבין חשוב לציין שאני לא אוהב להיתפשר על ביצועים ומשחק בהגדרות מקסימליות, המשחקים שאני משחק הם : (מתי שיצא) SKYRIM,BORDERLANDS 2,FAR CRY 3 ומשחקים נוספים באותו סיגנון המסך שלי הוא סמסונג T220P ברזולוציה 1920 על 1200 מעבד I7 3770K לוח אם ASROCK Z68…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by gshhar,

יכול להיות שראיתי כתבה שבדקה והגיע למסקנה שכן?

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  3. dsiplay driver stopped responding and recovered dsiplay driver nvidia windows kernel mode driver version 285.62 stopped responding and successfully recovered זה גם קורה בדרייבר ישן לפעמים המסך פשוט קופא ופעם אחת קרס המחשב

• 6 תגובות
    • 933 צפיות
  4. Started by amit22,

קניתי את הכרטיס ב1610 שקל עכשוו איך אני יודע איזה זכרונות יש לו ומה המהירות שלהם אני לא יכול לדעת כי יש דברים בצבע זה על הזכרונות ?

5. Started by super4life,

will ati 5870 run crysis on ultra high and all settings max?

6. Started by Oris1221,

שלום יש לי R9 290 MSI ושמעתי שאפשר באיזה דרך לשלוט במאווררים שלו שלא יעבדו מטמפרטורה מסוימת (נגיד מטמפרטורה של 50 מעלות או משהו כזה) אם משהו יכול להדריך אותי? או שזה לא אפשרי שמעתי שאפשר לעשות את זה דרך הmsi afterburner והאם זה מבטל אחריות? או דברים כאלו תודה

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  7. שלום, יש לי את הכרטיס GTX560TI של Sparkle עכשיו ראיתי באתר של Nvidia שיצא דרייבר חדש 285 (בטא) כדי להתקין אותו אני צריך למחוק את הדרייבר הנוכחי שלי (275.33)? או שאני פשוט יכול להתקין עליו?זה לא יצור בעיות? שאלה שנייה: האם בכלל מומלץ להתקין את ה-285 אפילו שהוא בטא? תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by חבקוק,

שלום חברים, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעוד כרטיס גרפי בנוסף לקיים ולעבוד בSLI מוד. הבעיה שאני לא בטוח אם זה משתלם ובנוסף איזה כרטיס הכי כדאי להוסיף. אני mid גיימר ולא יותר, לא רוצה להיכנס להוצאות מיותרות. המערכת הנוכחית : Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz DFI Infinity 975X/G Mainboard MSI NX7600GT OCZ DDR2 2X512MB* הבעיה היא שקראתי כאן http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-infinity-975x_3.html#sect0 שהלוח אם מפעיל את תושבות PCI Express x16 כמו PCI Express x8 כשמוסיפים כרטיס גרפי שני... 1)האם זה משפיע או משנה? 2) אם לא איזה כרטיס מומלץ לי להוסיף? *מתוכננת הוספת 1 GB זיכרון בקרוב מאוד

• 13 תגובות
    • 932 צפיות
  9. תגידו לי בכנות האם ראיתם תוך כדי מישחק ( ולא תוך כדי לחיצה על כפתור ה- pause והתבוננות במסך עם זכוכית מגדלת -- בכול זאת מדובר במשחק ולא תמונה במוזיאון ) הבדל משמעותי בין 1280 על 1024 ללא פילטרים לבין 1600 על 1200 עם פילטרים (הערה:הכוונה אך ורק לפילטרים של full-screen antialiasing and anisotropic filtering) אני אישית לא רואה הבדל משמעותי , וכאן נישאלת השאלה אם יש טעם לקנות 6800gt בהיתחשב בכך שתקן agp יעלם בתוך פחות משנה ואז אתה עלול לימצוא את עצמך תקוע עם כרטיס טוב מאוד ,אבל שאי אפשר להעביר אותו לשום לוח מודרני וצריך ליזכור שמלבד שידרוג לפעמים יש צורך בהעברה ביגלל לוחות ומעבדים שהיתקלקלו . ניראה לי שכול כרטיס שמסוגל להריץ את farcry ברזולוציה של 1280 על 1024 ובקצב של 25 תמ…

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  10. שלום לכל חברי הפורום ויום ראשון שמח חבר שלי רוצה לקנות R9700 128MB DDR תוצרת הכרטיסים של ATI (לא השבב הכרטיס עצמו) והמפרט שלו הוא כזה: P4 1500MHz Williamate DDR-RAM 768MB (בנתיים 256 אבל אחרי ה R9700 אנחנו ניקנה עוד 512MB ראם) של DDR266 ה PC2100 לוח אם מוזר של VIA =\ משהו קקה סיני לא צריך ממש לפרט ספק כוח 350W כמה אתם אומרים הוא ינצל מה R9700? בבקשה בלי ניחושים אני שואל בפורום הזה כי אני חושב שאנשים פה יותר רציניים ויותר מבינים\מנוסים בחומרה אז למי שלא יודע אני מבקש מאוד לא להגיב כי זה עניין של הרבה כסף ואתם יודעים את זה. (1500) בתודה מראש מג'י :-* עריכה:הלוח אם תומך רק עד AGP 4X =\

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  11. אז ככה. קניתי מחשב חדש לפני כמעט חודש. 2400+ עם 512 זיכרון pc2700. הזמנתי אותו מפנדה יחד עם 9700פרו של הרקולס. לא היה להם את הכרטיס מסך והם לא רצו להתחייב על זמן. לקחתי את המחשב כמו שהוא וחיפשתי את הכרטיס במקום אחר. הרבה חנויות אמרו לי שהיבואן הפסיק להביא לארץ. עבר כמעט חודש בנתיים אני עובד עם הכרטיס הישן שלי. (geforce2 gts) להפתעתי הוא מריץ הכל חלק על 1024 עם 16 ביט צבע... בכל מקרה! אני צריך כרטיס מסך חדש.. התלבטתי מאוד עם לקנות 9800 פרו או 5900 לא אולטרה... אבל שוב אחרי הרבה חשיבה נראה לי מוגזם לקנות כרטיס מסך ב2400 שקל... נראה לי עדיף לקנות 9700פרו ב1900 ולשמור את הכסף לעוד איזה חצי שנה - שנה ולהחליף שוב כרטיס... ההתלבטות שלי זה בין 9700 פרו של הרקולס (אם א…

• 10 תגובות
    • 932 צפיות
  12. Started by SilentD.M,

אני קונה מחשב חדש עוד מעט ורציתי עזרה שלכם ,איזה כרטיס מסך לבחור?. המחשב הוא למשחקים...התקציב שלי הוא בערך 1000שח ואולי אפשר לשנות , תלוי עם זה כדאי. המטרה שלי בעצם שהוא יריץ משחקים כמו -CALL OF DUTY2, BF2 ,FARCRY,FEAR,DOOM3 חלק! תודה לעוזרים. ושהיה מיועד ל PCIק

• 17 תגובות
    • 932 צפיות
  13. Started by X-ShaY,

יש ל7750 PHYSIX או אותו דבר רק בשם אחר שיש את זה לכרטיסים של ATI? לדוגמה כמו שבNVIDIA יש SLI ובATI יש CROSS FIRE...

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by real viper,

מישהוא יכול להציעה לי כרטיס מסך טוב בסביבות ה 1300 ש"ח

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  15. יש לי RIVA TNT2 שעובדת על SHARED MEMORY בביוס כיוונתי שהSAHED MEMORY יהיה 32 מגה אבל היום כשבדקתי בהגדרות כרטיס מסך ב-WIN הוא כותב שיש לי 24 מגה מה הבעייה?! אני משתמש בדרייוורים 41.09 ובדיירקטס 9 תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  16. בגדול אני רוצה לדעת מהו הכרטיס החזק ביותר שלא מוגבל ע"י המפרט הבא: מעבד AMD 4800x2 זכרון 2GB ספק כוח HEC-300AR-TF מסך SAMSUNG 2333T ובנוסף אם קיימות אלטרנטיבות משתלמות ממנו. הצרכים העיקריים מהמחשב - כרגע - הם משחקי פלאש וסרטים, כאשר כרטיס המסך הנוכחי עושה את העבודה בקושי רב (Geforce 7050PV אם זכרוני לא מטעה אותי). בכל מקרה אשמח אם הכרטיס החדש יוכל להריץ משחקים קצת יותר מודרניים כגון Black Ops. אין כוונה לבצע שדרוגים למעט כרטיס המסך. לכן אם אין טעם להשקיע בו, חשוב לי לדעת את זה מראש.

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  17. Started by dlivneh,

הרבה פנו אליי בעניין המסך הזה שרכשתי וקבלתי לאחרונה. אני מאוד מרוצה ואם למשהו יש שאלות על המסך (בחירת העורך אצל טום). אני מוכן לענות.

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  18. משבר קורונה? לא אצל מפתחת השבבים הירוקה, כך נראה לכתבה

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  19. Started by gggilad13,

קראתי כמה ביקורות לגבי הכרטיס ושמתי לב לכמה דברים... במשחק DOOM 3 הX800XL פועל בצורה מאוד עלובה בעוד שהכרטיסים של NVIDIA פועלים בצורה טובה הרבה יותר ואילו במשחקים אחרים כמו FAR CRY וHL2 הכרטיס של ATI עוקף את אלו של NVIDIA! מישהו יכול להסביר לי למה בDOOM 3 הביצועים כל כך נחותים? האם DOOM 3 בנוי יותר לכרטיסים של NVIDIA? מה בדבר FLIGHT SIMULATOR 2004? האם שם יש לאיזשהו כרטיס יתרון מסויים?

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by NiMo1771,

אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב, ובו שני כרטיסי 6850 מאיזה חברה כדאי לקנות אותם? יש את HIS, PowerColor, Sapphire (ההבדל במחיר זניח אז לא צריך להתייחס אליו)

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  21. האם מישהו מכיר את הכרטיס הזה הוא 64 מגה דרך אגב והוא נמכר די בזול מה אתם אומרים??

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  22. Started by shibby15,

בכמה אתם אומרים ירדו מחירי הראדון 8500 אחרי יציאת ה9700PRO?? מה אתם אומרים, גם מחירי הGF ירדו?? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  23. Started by asafmanor,

כל מי שתשובתו לא נמצאת ברשימה או שהוא חולק על איך שדירגתי את הכרטיסים - מוזמן לכתוב!!! אסף

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by it4chi,

שלום, אני נאלץ לפרסם את השאלה כאן, מאחר וכל הפדלעות ב-IRC לא ידעו לענות לי. <it4chi> בנות <it4chi> יש לי שאלה <it4chi> בכרטיס <it4chi> 7300GS <it4chi> יש TurboCache <it4chi> שמאפשר לכרטיס לקחת זכרון מה-RAM <it4chi> אפשר לבטל את זה? <it4chi> קראתי את זה ב- AnandTech: <it4chi> but our EVGA 7300 GS has a larger memory size of 256 MB verses 16-64 MB of the 6200TC. <it4chi> זה אומר שיש לכרטיס 256MB על הכרטיס? <it4chi> או שהוא יכול לקחת עד 256 מהזכרון? <it4chi> up up <it4chi> =) <it4chi> אני אאלץ לפרסם את זה בפורום... תודה.

25. Started by niner,

ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card האם ניתן לחבר את הכרטיס לטלוויזיה ולשחק את המשחק על הטלוויזיה במקום על המסך? והאם הוא גם כרטיס טלוויזיה חוץ מכרטיס גרפי?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים