כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כל מי שתשובתו לא נמצאת ברשימה או שהוא חולק על איך שדירגתי את הכרטיסים - מוזמן לכתוב!!! אסף
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בגדול ראיתי שיש את ה4890 בכלום כסף אבל אין לי כסף אליו ואני מועניין בכרטיס מתקדם יותר שבולעה פחות חשמל מה שכן חשבתי שכרטיס לפיזיקה יהיה פיתרון נחמד לעכשיו לאור המשחקים שהולכים לצאת בקרוב התקציב עד 500 לכרטיס הפיזיקה הבנתי שה240gt עושה יפה את העבודה מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני נאלץ לפרסם את השאלה כאן, מאחר וכל הפדלעות ב-IRC לא ידעו לענות לי. <it4chi> בנות <it4chi> יש לי שאלה <it4chi> בכרטיס <it4chi> 7300GS <it4chi> יש TurboCache <it4chi> שמאפשר לכרטיס לקחת זכרון מה-RAM <it4chi> אפשר לבטל את זה? <it4chi> קראתי את זה ב- AnandTech: <it4chi> but our EVGA 7300 GS has a larger memory size of 256 MB verses 16-64 MB of the 6200TC. <it4chi> זה אומר שיש לכרטיס 256MB על הכרטיס? <it4chi> או שהוא יכול לקחת עד 256 מהזכרון? <it4chi> up up <it4chi> =) <it4chi> אני אאלץ לפרסם את זה בפורום... תודה.
-
- 9 תגובות
- 911 צפיות
-
-
זה המפרט בעקרון I3 2100 HD7850.. כרגע אני עם מסך 1600X900 והמשחקים עובדים די טוב.. אך במידה ואקנה מסך FHD כלשהו אז המשחקים יעבדו פחות טוב כי הרזולוציה גבוהה יותר? או שעדיף להשאר עם המסך הנוכחי כי הכרטיס לא ממש חזק?
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card האם ניתן לחבר את הכרטיס לטלוויזיה ולשחק את המשחק על הטלוויזיה במקום על המסך? והאם הוא גם כרטיס טלוויזיה חוץ מכרטיס גרפי?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן.. רציתי לשאול האם האתר עובד כרגע בהכנת ביקורת למוצר הנ''ל? אני צריך השוואה בינו לבין ה-250GTS לראות את ההבדלים אפילו אם הם קטנים... או לחילופין דרך אתרי עולם אחרים שמציגים את ההבדלים דרך הגרפים.. תודה. ;D
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לראות מהמחשב לצג טלויזיה אז אני צריך להשתמש בTV Out של הכרטיס מסך נכון?! אז בכרטיס שלי אין...בכל מקרה אני רוצה כרטיס PCI שהוא גם מתפקד ככרטיס טלויזיה באיכות טובה-גבוהה וגם מסוגל לעשות TV out לכל דבר שאני רואה בWindows Media Player כמו סרטים...וכו'...אני לא יודע עם בכלל יש כאלה דברים בכל אופן עם אפשר להשיג כאלה בחנויות האינטרנט תנו לי דגם ושם חברה וכמובן מוצר במחיר טוב וגם עם איכות טובה :
-
- 8 תגובות
- 911 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בסכום של 500 600 ש"ח המחש ב שלו זה פנטיום 4 סלרון עם 512 זיכרון יש לא כרגע fx 5200 שלא מסוגל להריף כמה וכמה משחקים מה ההמלצה שלכם ? לסלוט pci ומה אתם אומרים על הכרטיס הזה כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe Gainward
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
SAPPHIRE 100174 Radeon X1650PRO 256MB GDDR3 AGP 4X/8X Video Card - OEM
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/news,5249.html ??? יש מצב?!? בנוסף NVIDIA מתכוונת להכניס סדרת 8XXX לצ'יפסטים תומכי אינטל : http://www.nordichardware.com/news,5270.html מעניין...
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן כיום המעבד נדמה לי 6850 c2d על 3.4 ג'יגהרץ 4 ג'יגה ראם הבעייה היא (בין השאר) שהלוח אם ממש מעאפן ואני מעוניין להשתמש בתקציב שלי לקנות מחשב נייד ולא נייח חדש, הלוח אם הוא מסדרת G31 ומתוצרת ג'יגהבייט וכעת יושב עליו כרטיס מסך 8400 של NVIDIA. המפרט מוזר כי המחשב הוא אלתור מחלקים שהיו לי בבית אחרי שהמחשב הקודם שלי טבע בהצפה הספק שלי הוא 500W של TT השימושים שלי הם סרטים, משחקים (לא אכפת לי כבר באיזה איכות הם ירוצו העיקר שירוצו, זה פחות קריטי), ושהמחשב ירוץ חלק מהבחינה הזו. אני מריץ (נוח בתכנות) 3 מסכים עם 1920*1080 ככה שאני חייב כרטיס עם 2 יציאות DVI (אפילו שהיום זה בטח ברור) (השלישי מחובר לבילט אין), אני מעדיף NVIDIA כי הדרייברים שלהם יותר נוחי…
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
החברה הכריזה כי כרטיסי המסך מתוצרתה יתמכו גם הם בריי טראסינג, בדומה לכרטיסיה האחרונים של nvidia.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכל התותחים ... בזמן האחרון יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מופיעים לי על המסך נקודות אדומות שנראות כמו פיקסלים שרופים. :s05: אבל, ברגע שאני מחשב את המסך שלי למחשב אחר לא מופיעים לי הפיקסלים השרופים. אז החלטתי לשדרג למשהו יותר טוב וחדשני יותר. הצרכים שלי הם: * סרטים וסדרות בחיבור לLCD ע"י יציאת 1080p HDMI. * משחקים כמו CIV IV, Heroes V, C&C Red Alert 3, Supreme Commander, Settlers IV ואחרון חביב C&C TW 3 * אני משחק ברזולוציה של 1680-1050 אני לא מבין ??? כל כך בכרטיסי מסך וחברים אמרו לי שפה יש את מי שמבינים באמת בלי חרטות. התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח. כרגע יש לי לוח אם של ASUS P5WDH DELUXE 975 מעבד של אינטל E6600 יש לי ספק כוח של Thermaltake TR2-500…
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי מדבקה צהובה עגולה על הכרטיס מסך על חיישן או קבל או SPEAKER כזה ואין לי מושג אם אני יכול להוריד את זה או להשאיר את זה?[6800GT INO3D]
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי. הכרטיסים הרשומים בכותרת מסוגלים לתת יציאה ל 4 מסכים בו זמנית (שניים ב dvi, אחד ב hdmi, והרביעי ב DP). אני מעוניין להשתמש בכרטיס כזה עם שלושה או ארבעה מסכים אבל לא בצורת אייפיניטי. כלומר כל מסך יהיה נפרד, כל אחד עם רזולוציה שונה, אם אני מגדיל חלון מסויים אז הוא צריך להיפתח רק על המסך שבו הוא נמצא ולא על "מסך אחד ענק", שזה בעצם eyefinity. חיפשתי קצת בגוגל, והתוצאות לא ממש ברורות לי....אנשים כותבים שצריך בסה"כ לשנות את ההגדרות בקטליסט ל extended desktop, אבל אני לא ממש בטוח. יש כאן אנשים שעובדים עם שניים או שלושה מסכים עם כרטיסים תומכי eyefinity ומשתמשים בהם בצורה "רגילה", כאמור, ולא כמסך גדול אחד?....
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
בעיקרון תקציב של 600-850, רזולוציה 1920X1080 מפרט בצד.. שימו לב שבספק כוח הוא CORSAIR VX450 אז שלא ידרוש יותר מדי כוח. המעבד על OC כרגע, ויש מצב שאני בעתיד עוד ייתן עוד איזה פוש. עדיפות לNVIDIA. תודה.
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הרעש של המאוורר שלו http://planet.nana.co.il/YKWM/geforcefx-boot-hq.mp3 :AR15: :AR15: :bash:
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
TOMSHARDWARE כרגיל כבר הספיקו להשוות את כל כרטיסי דור ה PCIE שיצאו כולל ה RADEON X850, מומלץ לראות את ההשואות בין המשחקים השונים: http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041222/index.html כרגיל, ATI לוקחים ב HALFLIFE2 ו NVIDIA ב DOOM3. מרוצה DOGMA?
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ערכתי מבדק קטן לזוג כרטיסי מסך.עליהם יצטרף מחר כרטיס נוסף הכרטיסים: 8800GT OC GTX 275 OC GTX460-768MB זוג מבחנים: 3DMARK06 3DMARK VANTAGE מה המטרה: מה התוצהות של כרטיס תחת-DX9 לעומת DX10...למה.עם רוב המשחקים שאני משחק עדין ב-DX9 . שווה בכלל לשדרג כרטיס מסך ? העם ההוצאה הכספית לשידרוג שווה את התוצהה. מצרף תמונות לתוצהות: 3DMARK06--8800GT--13.844 3DMARK06--GTX275--17.879 3DMARK VANTAGE--8800GT--7.303 3DMARK VANTAGE--GTX275--14.007 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב מותג של דל עם ספק שלא מתאים לכרטיסי מסך מודרניים. יש לי רק כבל 6 פינים אחד. במקום לקנות ספק חדש, הייתי מעדיף להשקיע את הכסף בכרטיס מסך זול, אבל שיריץ לי GTA4 על הגדרות גבוהות בלי קרטועים. לוח: 09KPNV של DELL מעבד: Intel Xeon W3550 מסך: Dell P2314H 23'' LED IPS תודה!
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הוא כזה: intel Pentium D 950 3.40 * 2||MSI 945P Neo2-F||2*512 667Mhz OCZ||Nvida GeForce NX7600GT 256Mb DDR3|| יש לי 50fps במצבי אקשן.... זה משהו חומרתי.? אני מקבל במארק 5.5K תודה
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, לצערי נשרף אחד הדיודות בכ.מסך ישן שלי (PX7600GS) ואני צריך לקנות לו תחליף. מה יתאים לי למחשב? מפרט: לוח אם GA 965P S3 מעבד E6300 ספק: thermaltake RX 450W אשמח להמלצה. שמעון
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שמתי לב שהמשחקים הכי חדשים תומכים בפיזיקה והכרטיסים של NV טובים בזה כמובן שרק הם תומכים בזה, עכשיו יש לי שאלה כרגע יש לי HD4870 שלא מספק אותי כמו שצריך לכן חשבתי אולי לקחת GTX275 וכאן הבעיה אני כימעט בטוח שהוא חזק יותר ואני גם כימעט בטוח שכל המשחקים הכי חדשים תומכים רק בפיזיקה נגיד MAFIA 2,KANE & LYNCH 2,CRYSIS 2,MAX PAYNE 3 ועוד הרבה אחרים שיצאו בעתיד הלא כל כך רחוק, לכן אני גם בטוח שהקניה תיהיה כעשיו השאלה האם זה שווה בשבילי ? מיבחינת ביצועים נטו כמובן ?
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שאלה , אצלי במחשב מותכנים 2 כרטיסי מסך HD5870 בקרוס פייר האם יש דרך לחבר איכשהו את הממיר לכרטיסים כך שאני יוכל להקליט תכנים מהיס מקס למחשב ולשמור את התוכניות אצלי במחשב? ואם לא ניתן אז איזה כרטיס צריך והאם יש המלצות למשהו שיעשה את העבודה טוב? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
חבר׳ה שאלה קצרה ופשוטה..אני מתכנן לקנות באילת מחשב נייד מסוג asus N56 עכשיו הנייד עם ה650m נגמר במלאי ונשאר רק ה630m. ההפרש בשקלים הוא 220 בערך... מה אתם אומרים?לא לפספס את ההזדמנות של הקניה באילת ללא מע״מ או לחכות שיהיה במלאי??
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-