כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
http://www.megagames.com/news/html/hardware/unconfirmedradeonhd4870beatsgeforce9800gx2by25percent.shtml מעניי אותי אם יצא 4870X2? מה דעתכם על הבנצ'?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 (2 במקור, החליפו את הלוח) 1.1 mhz עם כרטיס geforce 4 mx. מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול, או כדאי לי, לשדרג? ואם כן, חדש או יד שניה? אני משתמש במחשב למשחקין ואינטרנט, אבל לא גיימר כבד.
-
- 15 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש כרטיס מסך טוב הדרישות שלי רק fear combat שיריץ אותו טוב שאני יוכל לשחק בכיף תקציב מ-500ש"ח עד 1300ש"ח אבל אני רוצה שתעשו רשימה של כמה מחירים תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, תקציבי הוא כ700 ש"ח על מה אתם ממליצים. יש לי כרגע GFORCE 5200 אני מעוניין לשדרג אותו. ראיתי את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541 מה דעתכם, תודה על העזרה.
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם x1900 gt חיברתי את הכבל של הvivo לכרטיס וחוט של svideo אליו מהsvideo מתפצלים שני rca שאותם חיברתי לטלווזייה ניסיתי לראות את המחשב בטלוויזיה ומה שאני מקבל זאת תמונה בשחור לבן מטושטשת ומרצדת ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות אבל כלום לא עזר מישהו יכול לאמר לי מה הבעיה? האם זה בחיבור או בהגדרות? (אם כן מה צריך להגדיר) תודה.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שמעו, הסיפור שלי ככה : לפני כ- 5 חודשים היצטרפתי לחוג של .NET התחלתי ללמוד וזה, ואז אמרו לי שהתוכנה דורשת 1 ג'יגה ראם (היה לי אז 512) וזה דווקא דיי הפתיע אותי ! עד אז חשבתי ש 1 ג'יגה זה דיי הרבה (בערך) ושאף תוכנה לא דורשת כזה סכום ! אז התחלתי לחקור קצת שראם הוא לא רק לתוכנות אלא גם למשחקים ושכמה שהיה לי לא היה מספיק ! כי עד אז חשבתי שהבעיה אצלי זה רק כ.מ ! (מצטער, אז הייתי נוב בצורה לא רגילה) חקרתי וחקרתי וגם הגעתי למישהו ששיפר מ 512 ל 1024 והרגיש שיפור ניכר גם בתוכנות וגם במשחקים וכמובן שאז, כמו כל ישראלי טוב... גם אני רציתי !!! מפה לשם עבר זמן ובסופו של דבר רק היום הוסיפו לי ראם (מ- 512 ל- 1536) ציפיתי שיהיה לי שיפור בתזוזה ש המשחק והכול אבל לא ציפתי לשיפור כז…
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מישהו יודע לומר מתי אמורים לנחות בארץ מסכי ה-CRT החדשים של סמסונג ו-LG? האם כדאי לחכות עם קניית המסך? האם המחירים יהיו נמוכים מאלה של ה-LCD?
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שוב אני,שוב התייעצות חשובה! שוק כרטיסי המסך ממש פורה הן בייצור והן בשמות המסובכים וקשים להבדלה!! מהו כרטיס המסך בעל הביצועים הגבוהים ביותר?? ולמה ה--FX 4500 עולה יותר מ-FX 7900 או מהסדה 9 למשל?? למה כל כךממליצים על סדרת ה-8800GTX או ה-GTX כשר ישנם כ.מ. רבים יותר טובים?? והאם QUAD של נווידיה זה עם מספר ליבות להשערתי?!?! אשמח לתשובה על כמה מעבדים מהשורה הראשונה ופירוט עליהם! תודה!
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעיה קטנה... אבא שלי קנה (בהפתעה מוחלטת) מסך Yakumo TFT 20 LXP, מסך 20 אינץ' והיום גילינו שכל הרקעים למסך שבאים עם הווינדוס XP לא פועלים - הם מסומנים באפור ואי אפשר לבחור רקע אחר חוץ מברירת המחדל של ווינדוס. גם אי אפשר לקחת תמונה ולבחור Set as backround. אפשר רק לשנות את צבע המסך (כחול, אדום ירוק וכו'). אני יודע שזאת בעיה מטומטמת אבל מה לדעתם עושה את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם אפשר לחבר טלויזיה לג'יפורס4 4200 של MSI ולהשתמש בה בתור מסך מחשב שני?? אני יודע שאפשר להשתמש בה בתור מסך מחשב אבל בתור מסך מחשב נוסף כבר לא... ???
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
ATI Radeon 9800 PRO 128MB DH DVI OEM Video Card האם ניתן לחבר את הכרטיס לטלוויזיה ולשחק את המשחק על הטלוויזיה במקום על המסך? והאם הוא גם כרטיס טלוויזיה חוץ מכרטיס גרפי?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
טוב נתחיל בהתנצלות על חוסר היכולת שלי , אבל לפחות ניסיתי... טוב מדובר בכרטיס מסך GF4 ti4200 leadtek myvivo 128 mb לאחר שהייתי בחו"ל חצי שנה (קצת פחות) ועברתי לחדר אחר בבית התחשק לי לחבר את המחשב לטלויזיה (ולמערכת) בקיצור מה שעשיתי זה לחבר את הכבל VIVO ליציאה שלו בכרטיס מסך ושם את הכבל עם הבננות הצהובות לטלויזיה בכניסת וידאו ולכבל ביציאת out עדכנתי דרייברים ל 45.23 ולא מופיעה לי אפשרות לתצוגה בטלויזיה הורדתי tv tool כי קראתי איפה שהוא שזה יכול לעזור עכשיו מה שמופיע לי בטלויזיה כשאני שם AV2, זה הפסים הצבעוניים הרחבים (כמו של תקלה בערוץ הראשון...) ולא מסך ריק כחול כמו בעבר אניאשמח אם מישהו יוכל לעזוא לי ואם צריך פירוט נוסף, אני אשלים... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני לא מבין למה הוא לא נמצא בכרטיסים המומלצים הרי הוא עולה 990 ש"ח והוא יותר חזק מה x1950p אפילו בכל המבחנים פה הוא מנצח את ה x1950p http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=523&model2=607&chart=218 אז אני לא מבין למה לקחת במחיר הזה x1950p אם יש בחנות הזאת באותו מחיר 7800gtx שבהרבה יותר חזק http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=470&category_id=877709d8f2baa0c188b3b015e5421c20& האמת כיוונתי שם על ה 512 mb כי גם ככה ברזולוציה של 1280 1024 זה לא חשוב .וכיוונתי בגלל שזה הגירסה המהירה ובחנות אני חושב שגם
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
החלטתי לקנות מסך lcd 32 לחדר.. לחבר אותו למחשב גם בטור מסך למחשב.. וגם בתור טלויזיה.. אני רוצה לקנות את המסך הזה : Samsung LA32R81B פרטים: מפרט טכני: DNIe - בלעדי לסמסונג, מעבד מהפכני המשפר את איכות, חדות וצפיפות התמונה פי 6. High Definition. רזולוציה 1366X768 ניגודיות דינאמית: 1:8000 בהירות 500cd/m2 מהירות תגובה 8ms תצורת מסך 16:9 סריקה דיגיטלית פרוגרסיבית PIP - תמונה בתוך תמונה, מסך חצוי זווית צפייה 178º / 178º (אנכית ואופקית ) ארבעה מצבי תמונה חמישה מצבי צבע חמישה מצבי קול חמישה מצבי זום 1000 דפי טלטקסט הקפאת תמונה Still Picture טיימר הפעלה וכיבוי חיפוש ערוצים אוטומטי Plug& Play ניתנת לתלייה על הקיר שמע: צלילים SRS TruSurroundXT …
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
האם יכול להיות שאיזשהו רכיב מהמהערכת שלי מגביל אותו ?? או שמא יש לי הגדרות מסוימות לא נכונות ? לא ציפיתי שאף משחק יקרטע לי, במיוחד שהמשחקים שאני משחק לא כאלה כבדים ! מה גם שב 3DMARK 06 אני מוציא תוצאה נמוכה מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שלי: CPU: Pentium 4 3.0 Ghz 2Mb Cache 64 bit (630) Memory: A-Data DDRII 533MHZ 512*2 MB Motherboard: Gigabyte GA-8I915P Duo (Rev 2.x) Hard Disk: Western Digital 160 GB 8MB Sata Western Digital 320 GB 16MB Sata II Graphic Card: ATI Radeon X700 PRO 256 MB המשחקים שנתקלתי בבעיה בהם:DIRT,RAINBOW SIX VEGAS וכנראה בשבוע הבא גם LOST PLANET. שלושתם משחקים חזקים מאוד, שהייתי מאוד רוצה לשחק בהם, אך בגלל ה-SM2 אני לא יכול. הבעיה הגדולה כפי שרואים היא הכרטיס מסך... עכשיו אני רוצה לשאול אם שווה לי לשדרג כרטיס מסך, אם כן איזה? (תקציב-2000 ש"ח בערך) האם השדרוג של הכרטיס מסך יספיק מבחינת המחשב לשנה שנתיים הקרובות, או שכדאי כבר להחליף היום גם את המעבד,זיכרון ולוח אם (בקי…
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
קירור נוזלי למעבד מדגם Corsair Hydro Series H100i Extreme דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz Box Asus דגם Maximus VI Extreme צ'יפסט Z87 תושבת 1150 זכרון Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 1600MHz דגם CMY16GX3M2A1600C9R קיט של 2 יחידות מארז Corsair דגם Graphite Series 600T Mesh צורב Asus דגם DRW-24D3ST ממשק SATA כרטיס מסך EVGA דגם NVIDIA GeForce GTX770 Classified 4GB אני אשמח לקבל הצעות לשיפורים .. ספק כוח Seasonic 860W פלטיניום יש לי כבר + ssd intel 330 180giga אני מתלבט על כרטיס מסך יש דגם NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GTX770-DC2OC או שעדיף לקחת evga אני מקבל איתו 4 GB
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום כולם אז מת לי הכרטיס מסך, וכרגע אני על ה iGP. עד כמה שזה נחמד (Intel 2500) השבב סוחב משחקים כמו DOTA 2 ו Kerbal Space Program על הגדרות בינוניות ועם 40+ FPS. כמו גם CS:GO על הגדרות הכי נמוכות על 45 FPS. בכל אופן זאת לא השאלה... כרגע אני חוסך לכ.מסך חדש, אין לי תקציב גדול ויש לי שני אפשרויות: 1. לחסוך חודשיים ולקנות כרטיס מסך באזור ה 500 שקל 2. לחסוך 3 חודשים ולקנות כ.מסך באזור ה 800 שקל השאלה היא האם ההבדל הוא כזה משמעותי שזה שווה את ההשקעה הנוספת של ה 300 שקל? יש את ה R7 250X או GTX650 שהם בארך אותו הדבר רק שה GTX זול יותר. אלו הם באזור ה 500 שקל. ויש GTX750Ti באזור ה 800 שקל כאשר אין לו ממש מתחרה באזור הזה מצד AMD-ATI בכל אופן מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הודות למסמך של יצרנית הזכרונות האמריקאית אנחנו מקבלים אישור לשם של ספינת הדגל החדשה של NVIDIA - ה-Geforce RTX 3090 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, יש לי שתי שאלות: האם יש הבדל בביצועים בין חיבור DVI לבין חיבור אנלוגי? אם יש האם הוא קריטי? וכיצד הוא משפיע על הביצועים (על משחקים למשל או לבהירות\צבעים)? והאם זה שווה הפרש של 95$? מה אתם אומרים על המסכים Samsung 710T/N? (שניהם עם אותם ביצועים מלבד שה- T הוא בעל חיבור DVI.) ראיתי המלצה עליהם ב- Tom's Hardware וציון דיי טוב ב- PC Plus. האם הם טובים למשחקים? [דרך אגב לא מצאתי את ה- T בארץ (לפחות לא באינטרנט), אז זה עוד שיקול.] תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
הבדל של 100 ש"ח ביניהם. על מה כדאי ללכת?
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היום הזמנתי את הלוח הזה:DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ושמעתי שאפשר להפוך אותו ל-sli!! האם זה נכון?? איך מתבצע התהליך הזה?? בתודה שגיא
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
-
רכשתי לחברה שלי לפניי יומיים את הכרטיס והוא אמור להגיע מחר. האם יש עם כול סדרת ה 4XX בעיה או בצ'יפ ספציפי ? זה מתחיל להפחיד אותי
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-