עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Superior,

שלום רב, אני שמתי לב שברגע שאני מריץ סרט יש לי פס מוזר שרץ כאשר הסרט מופעל, הוא נכבה ונדלק כל הזמן, חשבתי בהתחלה שזה רק הסרט עצמו אבל לאחר שהורדתי הרבה סרטים זה נראה שזה נמצא בכל אחד. אני לא בטוח אבל אני חושב שזה קורה במיוחד שיש תזוזה מהירה . האם יתכן שהכרטיס גרפי שלי לא תקין? (2x6950 בCROSSFIRE שניהם פתוחים ל6970) יש לי חוץ מזה כבר הרבה מאוד זמן הרגשה לא טובה בקשר לאחד מהם בגלל איטיות מסויימת שלא הייתה לי בהתחלה, המחשב הוא סה"כ בן 6 חודשים. תודה.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by 3gh,

איך אני בוחר דרך האפשרויות של הכרטיס מסך את הOPENGL בכרטיס מסך של נבידיה?

3. Started by m0sh,

אם אני מזמין את ה 6800GT של אלבטרון http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=14-170-057&depa=0 צריך להיות בעיות תאימות? תענו מהר כי נוסעים מחר... תודה

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  4. היי אני חושב בכייון של רכישת כרטיס טלוויזיה למחשב. תהיה לו מטרה מרכזית של המרת סרטי VHS ישנים למחשב והקלטתם לבסוף לדיסקים - DVD או VCD זה יוחלט אח"כ.. אז הכרטיס צריך להיות די איכותי.. מטרה נוספת היא צפייה בטלויזיה והקלטת תוכניות מדי פעם.. אני צריך כניסת RF חובה - עדיף 2 - וכמה שיותר כניסות מסוגים שונים דרישה חובה היא מחיר נמוך כי אין לי הרבה תקציב בשביל זה - ראיתי מחירי כרטיסים בסביבות 200 ש"ח - האם הם יכולים לספק את הדרישות שלי? ראיתי את זה סתם לדוגמא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TVFLYRAD&Cat2Cat1ID=1438&Cat2ID=1732 יש המלצות? תודה!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by bg1987,

טוב, יש לי leadtek 7600gt ex, (קצת ישן אני יודע) ואני משחק call of duty 4, ולפעמים יש כמה טקסטורות, או אולי חפצים לא בטוח שהטקסטורה שלהם מעין נמרחת על כל המסך, כאילו לקחו פינה של האובייקט ומשכו אותה עד אין סוף, עכשיו לפעמים זה נראה סתם כמו איזה קו קטן ומוזר שעובר דרך כל המסך, אבל לפעמים זה ממש חוסם את כל שדה הראיה, זה קורה גם במשחקים אחרים. אני מניח שזאת בעיה בדרייברים שלי, רציתי לדעת איזה דרייברים מומלצים לכרטיס שלי (באתר של leadtek חיפוש של 7600gt ex לא מצא כלום) או שאולי זאת בעיה אחרת? אה, אני משתמש ב XP נ.ב. אני גם מחפש המלצה לכרטיס טלויזיה טוב, (אני רוצה לחבר אליו ממיר דיגיטלי של הוט, האם זאת תהיה בעיה?) במחיר של עד 400 ש"ח תודה מראש.

6. Started by ronran,

שלום. התקנתי מחדש את המחשב והתקנתי עליו ווינדוס 7 64 ביט לאחר מכן חיברתי לו כרטיס מסך חיצוני. כאשר אני מדליק את המחשב. המחשב נתקע בתחיל הבוט שלו. וכשאני מוציא את הכרטיס המחשב לא נתקע. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by STRENGTH,

קניתי את המסך הזה בגלל הרבה המלצות פה ועוד מקומות. ותמיד אמרו שזה המסך הכי טוב הכי חד וכל זה. אבל עכשיו אני רואה שזה בכלל לא נכון,אני ממש מאוכזב ממנו במשחקים ובכלל בסטופ. בדטופ הכל מטושטש ולא חד בכלללללללללל במשחקים חסר מאד בהירות..ושאני מגדיל את הבהירות אז רואים מטושטש. לא יודע כנראה שיש למסך הזה בעיה איפשהו אז בקיצור...... :'( :'( :'( עשיתי מלא בדיקות ככל שאני מגדיל רזולוציה רואים יותר יפה.. 800*600 רואים יותר חד ויפה מכל רזולוציה שמעל ודבר ממש מוזר ב 60 HZ רואים הרבה יותר חד ויפה מ 85 HZ איך זה יכול להיות?! אני רואה שזה בעיה במסך.. או שזה רק במסך שלי אולי הוא פגום? יש איזה דרך לבדוק אם הוא פגום?! טוב בכל מקרה אני ישמח לקבל הצעות לכיוון המסך.. ואולי עוד דבר…

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by most,

אני צריך שתביאו לי המלצות לכרטיס מסך טוב בסביבות ה-500 שקל + -. יש לי agp x8 אז אל תביאו לי של pci-e ואני מאוד מעדיף שיהיה של ATI... תודה

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by 00Amir,

לאחר הרבה זמן שלא שיחקתי, הפעלתי את Need For Speed , אבל באמצע המשחק פתאום ריצודים, כאלו מופיעים עוד עצים ונעלמים... בטעינה בין השלבים יש ריצוד של פסים לבנים קטנים הולכים ובאים... חשבתי שאולי הכרטיס מתאמץ או שחם לו אבל כאשר יצאתי מהמשחק ראיתי שהטמפ' הגיע ל מקס' של 62 מעלות במאמץ במשחק, דבר שמוזר לי.. הטמפ' מראה שהכרטיס עובד טוב והקירור נשאר טוב... איפה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  10. יש לי לוח אם: asus P5N32-E 680i nForce SLI וכרטיס מסך: 8800GT ASUS TOP ורציתי לדעת האם הייתם ממליצים לי לקנות כ.פיזיקה ואיזה? זאת אומרת, האם יש כ.פיזיקה מובנה בתוך הכ.מסך כבר? גם מה המחיר פחות או יותר לכרטיס פיזיקה? בין כמה לכמה הם נעים?

• 12 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by הדדי,

שלום ברשותי לוח אם DH67BL של אינטל וקיימת בו יציאה לHD מותקנים 3 DIMM של 2 גיגה כ"א בזכרון יש לי ספק כח ישן יחסית 500W איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות ? במידה ולעיתים רחוקות ארצה להשתמש ביציאת HD שימושי למחשב אינטרנט ומשחקים _PES12, FIFA 12 וכדומה .... תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מסתכל על כרטיס המסך שלי: http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?gpu_brand=ATI&ordercode=CGAX-PX76TVD&show=&p=&filter= ואני רוה שמונה בקטגוריה הזאת... מה זה? ומה זה Ramdac?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by most,

בלי שום קשר למחיר...איזה מבין השניים יותר טוב מבחינת ביצועים(כמו שבטח הבנתם שניהם agp )

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by saarm,

שלום לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים רכשתי את כרטיס המסך gigabyte HD 6770OC לאחר שחיברתי אותו למחשב במנהל ההתקנים לא זוהה הכרטיס , התקנתי את הדריברים שלו מהאתר של ג'יגה בייט ועדיין הוא לא מופיע שם. לאחר התקנת הדריברים מופיע במנהל ההתקנים AMD RADEON 6700 SERIES זה עדיין לא אומר שהוא זיהה את הכרטיס תקנו אותי אם אני טועה. הקטע הוא שהמסך מחובר לכרטיס המסך והוא עובד רגיל אבל שאני בודק בתוכנות לבדיקת הטמפרטורות לא מופיע לי שם הטמפ' של כרטיס המסך. בנוסף לכך כאשר שיחקתי FIFA 12 על מסך 32 ועל ההגדרות הכי גבוהות לאחר כחצי שעה באמצע המשחק ניהיה גוון ורוד לכמה שניות דבר שלא אמור לקרות לפי מיטב הבנתי. האם לא עשיתי משהו טוב בדרך? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  15. Started by marking,

לבחון את האפשרות TruForm שיש ברדאון 8500? יש את האפשרות הזאת בפוטו שופ?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  16. עבור צג נוסף מישני 17" או 19", אין דרישה ל- 3D או מולטימדיה בתודה, shenig

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by Bessmertniy,

http://www.hwupgrade.it/articoli/1114/index.html קצת פרטים על הכרטיסים החדשים של ATI כן זה לא בענגלית אבל לי מה שאני הבנתי ממה שכתוב שם הכרטיסים האלו הם כמעט כמו הכרטיסים שקיימים היום x800 אבל בסוקט ה pci-e Chip Pipelines Core clock Memory clock R480XT Platinum Edition 16 540 MHz 1.180 MHz R480XT 16 520 MHz 1.080 MHz R480PRO 12 520 MHz 1.080 MHz

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. i5-11400f B660M-A-D4 16GB DDR4 3200Mhz צמצמתי את הרשימה ל: ASUS TUF GTX 1650 GAMING 4GB GDDR6 DVI HDMI DP GAINWARD GTX 1650 D6 GHOST 4GB GDDR6 HDMI 2xDP PALIT GTX 1650 GamingPro 4GB GDDR6 HDMI 2xDP המחשב חדש (עוד לא התקנתי Windows) אבל הוא לא אוהב את ה-AMD Radeon R9 280X. חיברתי שתי גרסאות שונות של GTX 970 ולא הייתה שום בעיה אז כנראה שהכרטיס הוא פגום (למרות שבמחשב הקודם לא הייתה איתו שום בעיה). המשחקים הם בעיקר Battlefiled 3/4, LoL, CS:GO, Planetside 2, World in Conflict ככה שלא צריך משהו חזק. ראיתי את הGTX 1650 ב1100-1200 אבל יש 4-5 גרסאות שונות של הכרטיס. יש חברה מומלצת או משהו עדיף יותר?

19. Started by NewRig,

שלום, מהם כרטיסי המסך, הזולים ביותר, שיש להם יציאת Dual Link DVI (יכולים להריץ רזולוציה של 2560X1600) ונותנים ביצועים טובים (לא משחקים ושות') ? וכנ"ל לגבי רזולוציה של 1920X1200. בנוסף - מאיזו רמה של כרטיסי מסך רצוי לא לרדת אם רוצים להנות גם ממשחקים ברזולוציות אלו ? תודה

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by adis50,

איזה מבין הכרטיסי מסך האלה עדיף ומה ההבדלים בניהם ?? ‏HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ ‏HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ הפרש מחירים של 100 ש''ח (האם שווה?) ובנוגע לעניין האחר שראיתי שפתחו עליו דיון אך לא הבנתי מה עדיף בסופו של דבר מי עדיף HD 5770 או HD4870? (אין הבדלי מחירים) ראיתי ששאלו האם ב5770 ירוץ על רזולוציה 1920X1200 (או משהו כזה) ובמפרט של הכרטיס כתוב שהרזולוזיה שלו הרבה יותר גבוה אז לא הבנתי למה אמרו שהוא לא יריץ טוב ברזולוזיה כזאת ודבר האחרון אני הייתי די נעול על Sapphire אבל אם ואני יחליט שאני הולך בסופו של דבר על 4870 אז זה יהיה של GIGABYTE האם GIGABYTE טובים בכרטיסי מסך שלהם?? אני לא יצתער ??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם 6600gt asus שווק חיים ברצוני להחליפו בסכום של עד 1000 ש"ח המחשב די ישן amd athlon 3000GHzx2 3GB OCZ memory ddr800 4-4-4 לוח asus m2n-e לא מומהר ספק ezcool 550watt המחשב הוא למשחקים (עד כמה שיסחוב...) שני כוננים sata2 7200 מחובר לשני מסכים 24 ו 22 1280x1024 אודה לעצתכם

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by sausage,

ה-9800pro שלי מת. אני צריך כרטיס מסך AGP זול שלא יהווה ירידה בביצועים. יש רעיונות? מחיר עד 800 ש"ח. עדיף לכיוון ה-600. x800GTO (עם ליבה 423 כנראה) יעשה את העבודה? http://zap.co.il/model.asp?model_id=424453

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by opher,

שלום, יש לי "מחשב סרטים" P3 800 עם כרטיס מסך geforce 2 mx 200. לכרטיס יציאת מסך, S VIDEO וAV-OUT. כשאני מחבר את הS-VIDEO לטלויזיה אני מקבל את התמונה הכי טובה אך היא מהבהבת. אם אני במקביל מחבר את הAV-OUT (אך לא "משתמש" בו), ההבהוב משתפר אבל עדיין בולט לעין. הטלויזיה היא 21" של ITT. אני מציג ברזולוציה 640X480 בrefresh rate של 60hz (ניסיתי רזולוציה אחרת - אין שיפור, ואת הrefresh rate לא ניתן לשנות). יש למישהו אולי רעיון מה אפשר לעשות כדי להפסיק את ההבהובים בטלויזיה (כמובן שבמסך CRT התצוגה נורמלית לחלוטין)? תודה, עופר

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  24. Started by MaxAir,

שלום, אני חדש בפורום ומבקש עזרה בקשר לבעיית סינוור לבן במשחקים לדוגמא: הסנוור קורה כאשר יש אפקט של אור לבן בהיר מאוד, האפקט כאילו מוגבר יותר מדי. אשמח לרעיונות מדוע התופעה קוראת. מפרט:Intel Core 2 Duo E8400 , 2GB RAM NVIDIA GeForce 9400 GT תודה מראש, אופיר

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by redead,

עד היום המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה בכרגע מסך ישן יותר באמצעות S-VIDEO וחיבור בננה לסאונד מיציאת הסאונד במחשב.. עכשיו אחרי שעברתי לATI 5850 ולא הייתה לי יותר האופציה של הS-VIDEO אני מקבל בימים הקרובים טלויזיה חדשה FULL HD ואני כמובן ירצה לחבר שוב למחשב.. השאלה אם באמצעות חיבור הHDMI אני גם יקבל סאונד? אם לא אני בבעיה קצת..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.